Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταβανι χωρου καπνιστων


Recommended Posts

Για οσους και οσες επιμενουμε στην ηλιθια αυτη συνηθεια βρηκα μια φωτο που δειχνει το δωματιο των καπνιστων σε ενα χωρο εργασιας

Εξυπνο εεε;;;

post-5731-13873934653424_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Γελασα παρα πολυ!!! Αλλα μ'επιασε κι ενα ψυχοπλακωμα!!! :S Παραειναι ρε παιδια.... Ενταξει....ειμαστε "αρρωστοι" αλλα οχι και με το ενα ποδι στον ταφο.... ΕΛΕΟΣ! :laugh: :laugh: :laugh:

ellada Καλε τι 1η Ιουλιου?? Αρχες του 2010 δεν ειπαν???? :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σκαρλετ ελιωσα οταν το ειδα..:laugh:

Τρελλη εμπνευση!!!

Ερχεται νωριτερα η απαγορευση;;; αντε με το καλο...θελω μαστιγιο..ειδικα τωρα που οι προσπαθειες αναβαλονται και εχω παλινδρομισει......τελειως:( :( :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovanna έγραψε:

pwpwpwp apis......TELEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....exw pathei plaka...perimenw pws kai pws ton antra mou na tou to deiksw..............mipws einai ligo makabrio omws.....:(

Μακαβριο ..αλλα αληθινο περα ως περα..ειναι black humor αλλα διακτικο...

Το εβαλα desktop στον υπολογιστη μπας και μαζευτω λιγο:blush:

Αλλα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

scarlet mou apo tis 1 iouliou gia ton kosmo k apo ths 1 martiou gia tis ypiresies

mou to eipe h fili mou pou exei magazi k tous oidopoihsan!!!!

ante na doume k poios ellinas tha to anteksh!!!!!!!!!

kalh ypomonh se oles mas!!!!

xaxaxaxaxaxxax ego to synithisa edo na mhn kapnizo ekso k den exo problhma pleon!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ellada μου και πιστευεις εσυ οτι ο Ελληνας θα μπει σε καλουπια??:unsure:

Χλωμο το βλεπω... Καλα το θεωρω και υπερβολικο βεβαια αυτο....

Καλο θα ηταν να υπηρχαν καφε για καπνιστες και καφε για μη...

Να υπαρχουν επιλογες για ολους.... Δεν το καταλαβαινω αυτο.... Μεχρι τωρα ηταν υποχρεωμενοι ολοι να εισπνεουν τον καπνο των καπνιστων... ΑΔΙΚΟ!!! Τωρα ομως θα ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στους καπνιστες να μην καπνιζουν οταν πανε για καφε π.χ?? Παλι ΑΔΙΚΟ!!!

Κι εγω θελω πολυ να καταφερω να το κοψω...αλλα δεν δεχομαι να μου το επιβαλλει κανεις....γιατι τοτε θα αντιδρασω!!!!:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χα χα πολυ εξυπνο!!!Αλλα και λιγακι creepy!!!:S :S

Συμφωνω οτι ολοι πρεπει να εχουν δικαιωματα και οχι μονο απαγορευσεις!!!Σιγουρα θα πρεπει να προστατευονται αυτοι που δεν καπνιζουν...αλλα οχι και να μην εχουν και οι καπνιστες τον χωρο τους...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

scarlet mou yparxoun polly tropoi opos ginetai pantou,,

kanoun domatiakia k mporeis na pas na kapniseis ekei alla xoris to poto sou h kafe,,,

mporei kapoio magazi na bgalei kartes k na tis dosei ston kosmo etsi oste na dilonontai san melloi pou epitrepetai to kanpisma

h ekso me eideikes thermastres pou yparxoun se diafora magazia

koritsia ego pisteyo oti tha eimaste h moni xora pou tha exoume problhma

o ellinas den mpenei se kanena trypaki eideika gia to kapnisma

einai kalo ayto pou kanoun eideika gia tis ypiresies,paidotopous k nosokomeia

einai pantos polly dyskola ego ths protes meres antimetopisa megalo problhma giati san klasiki ellinida anaba tsigaro pantou!!!

den ksero kata poso tha to tirisoun h ellines alla k ta prostyma einai polly tsouxtera

einai 5000 eyro gia to katasthma k 1000 eyro gia ton kapnisth

ayto nomizo einai polly paratrabigmeno

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ellada επειδη στην Ελλαδα και κυριως στην επαρχια ολοι ειναι "ο γνωστος του γνωστου" ουτε προστιμα θα πεσουν ουτε τιποτα.... Οι καφετεριες δεν προκειται να εφαρμοσουν αυτο το μετρο γιατι θα χασουν πολυ κοσμο!!!

Ο Ελληνας (καπνιστης) δεν παει για καφε με την προοπτικη οτι θα καψει θερμιδες να σηκωθει να παει σε αλλο δωματιακι να καπνισει...:laugh:

Θεωρω οτι θα ηταν σαφως προτιμοτερο αντι να βαζουν προστιμα με σκοπο τον κερδοσκοπικο χαρακτηρα να φροντισουν να κανουν αντικαπνιστικες καμπανιες ειδικα στους χωρους που εχει νεολαια και να ενισχυσουν την παιδεια των παιδιων και των εφηβων απεναντι στο καπνισμα!!!!

Απο κει και περα ειναι βλακωδες το συστημα που υπαρχει τωρα.... στη μια μερια οι καπνιστες και στην αλλη οι μη...χωρις διαχωριστικο λες και ο καπνος διαβαζει πινακιδες και ξερει προς τα που να κινηθει...:silly:

Ειναι κριμα για οσους δεν καπνιζουν να πρεπει να ανεχονται τον καπνο των αλλων!!! Εδω εμενα που καπνιζω...ωρες ωρες αν δεν υπαρχει καλος εξαερισμος με ενοχλει παααααρα πολυ κι υποφερω!!! Φαντασου οι μη καπνιζοντες...!!!:blink:

Ομως κι αυτο με την απαγορευση ειναι εντελως κουλο!!!:S :S

Ας κατσουν να βρουν σωστες και δικαιες -για ολους- λυσεις και οχι να "πλακωθουν" στα προστιμα...!!!:angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακάρι να γίνει από Ιούλιο και για τις καφετέριες δε με νοιάζει γιατί είναι επιλογή μου αν θα πάω και πόσο θα καθήσω,Ομως αναρωτιέμαι αν θα εφαρμοστεί στις εταιρείες, γιατί έχω φτάσει στα όρια μου με αυτόν που καθεται διπλα μου, 2 πακέτα καπνίζει!Κι εγώ μαζί!Και δεν αντέχω άλλο...8 ώρες την ημέρα εισπνέω τη βρωμιά του, μυρίζουν τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μου όταν γυρίζω σπίτι, είναι αφόρητη η κατάσταση. Αλλά αν κανένας ανώτερος όπου κι αν δουλεύεις στην Ελλάδα καπνίζει, τότε παίρνουν θάρρος οι καπνιστές και κανουν τον ψόφιο κοριό με τα μέτρα αυτά και δεν αλλάζει τίποτα.Κι από τότε που διάβασα ότι το παθητικό κάπνισμα δημιουργεί πρόβλημα στο να συλλάβεις, κι εγώ προσπαθώ τόσο καιρό...τρελαίνομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw den mporw na fantastw

ti tha ginoun ta...... MPOUZOUKIA MAS???

Ok ta kafe, ta club , ta exoume dei sto ekswteriko

kseroume!

Oi pistes mas omws?!?

Den tis aggizoun oute oikonomikes kriseis oute tipota...

Tha kleisoun gia to... kapnisma?

I'tha exei eidika dwmatiakia dipla sta kamarinia???

Poly tha gelasoume... (gav!)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφουν λυθηκαν ολα τα προβληματα της χωρας μας (με μεγαλη επιτυχια):woohoo: :silly: :laugh: :silly: :laugh: :woohoo: :silly:...

το μονο που εμεινε ειναι η απαγορευση του τσιγαρου σε ολους τους δημοσιους χωρους!!!

Ναι, ναι αυτο ηταν το προβλημα που η Ελλαδα δεν παει μπροστα τοσα χρονια!!!

Θελουν και νομους χωρις να υπαρχει κρατος.. ελεος..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari ta mpouzoukia mia xara tha einai!!!!

k tha exoun ton kosmo pou exoun k tora!!!

ayta ta magazia den ta pianei o nomos sthn ellada!!!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxax

more exoun anagh ayth na plirosoun ena prostymo 5000 pou ta bgazoun se 3 wres??????

fanoula mou tha symfoniso apolyta mazi sou!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique έγραψε:

Κι από τότε που διάβασα ότι το παθητικό κάπνισμα δημιουργεί πρόβλημα στο να συλλάβεις, κι εγώ προσπαθώ τόσο καιρό...τρελαίνομαι!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ..!!ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ(5-6 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ).ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΙΣ ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ..).Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ.ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ;;ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανθη μου με εχει φαει το κρυο και μενα στην βεραντα φρικηηηη....ειπαν απο το 2010 θα το απαγορεψουν και ρωτω επειδη ειμαστε ελληνεσ ποιοσ θα παει μετα σε καφετερια να πιει καφε χωρισ να μπορει να κανει τσιγαρο;;;;;;;

σε ολη την εγκυμουνη ουτε να το μυρισω ηθελα αλλα με το που σταματησα το θηλασμο και κοιμηθηκε η μικρη το πρωτο που εκανα εφτιαξα καφεδακι και βγηκα στο μπαλκονι για τσιγαρο....ατιμο πραγμα στην επομενη εγκυμοσυνη δεν θα το ξαναξεκινησω μετα...

οσο για το τσιγαρο στην προσπαθεια απο οτι ξερω δεν δημιουργει προβλημα βεβαια εγω καπνισα σαν νταλικερησ και ο συζηγοσ απο 1 ή 2 στο καφε μετα μολισ εμαθε οτι ειμαι εγκυοσ εφτασε στο πακετο την ημερα:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου!! Δε θα σας αρεσει η αποψη μου και ακόμα πιο πολυ η προκαταληψη μου πανω σ' αυτο το θεμα, αλλα φτάνει πια!!! Το κάπνισμα βλάπτει. Δεν είναι υπόθεση, δεν είναι ένδείξη. Είναι κλινικώς τεκμηριωμένο και έχει αποδειχθει! Και καλώς αν ο οποιοσδήποτε καπνιστης θελει να βλάπτει το εαυτό του, έχει κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται τη ζωή του και το σώμα του όπως επιθυμεί. Τη δική μου ζωή όμως? Γιατί πρέπει να καταπατώνται τα δικά μου δικαιώματα τόσα χρόνια? Στην τελική δε σε βλάπτω εγώ, εσύ μου προκαλείς καρκίνο. Ποιός έχει τελικά το δίκιο και ποιός το άδικο? Έχεις δικαίωμα να καπνίζεις, αλλα δε σου δίνει κανείς το δικαίωμα να με αρρωσταίνεις! Να ξέρετε και το δηλώνω ευθαρσώς και μεγαλοφώνως, πως από την 1η Ιουλίου, θα παίρνω άμεσα την αστυνομία όταν βλέπω καπνιστές να "παρανομούν", ως άλλος Αρτέμης Μάτσας!! Σκαρλετάκι, μη βάρας λέω!! Μη παιδί!! Ε να παρε 1 και συ!! :) :) Φανή δε συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική. Γενικά μιλω όχι μόνο για το κάπνισμα. Αν δε εφαρμόζω εγώ το νόμο, αν δεν το κάνεις εσύ, η ellada, η marimari κτλ, τότε ποιός θα το κάνει, πως θα έχουμε ενα κράτος δικαίου? Δεν πρεπει λοιπόν σιγά σιγα να κινούμαστε προς αυτή την κατευθυνση? Αν όχι, τότε απο ποιον περιμένουμε να καλιτερεύσει η Ελλαδίτσα μας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιώ έγραψε:

Καλημερα κοριτσακια μου!! Δε θα σας αρεσει η αποψη μου και ακόμα πιο πολυ η προκαταληψη μου πανω σ' αυτο το θεμα, αλλα φτάνει πια!!! Το κάπνισμα βλάπτει. Δεν είναι υπόθεση, δεν είναι ένδείξη. Είναι κλινικώς τεκμηριωμένο και έχει αποδειχθει! Και καλώς αν ο οποιοσδήποτε καπνιστης θελει να βλάπτει το εαυτό του, έχει κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεται τη ζωή του και το σώμα του όπως επιθυμεί. Τη δική μου ζωή όμως? Γιατί πρέπει να καταπατώνται τα δικά μου δικαιώματα τόσα χρόνια? Στην τελική δε σε βλάπτω εγώ, εσύ μου προκαλείς καρκίνο. Ποιός έχει τελικά το δίκιο και ποιός το άδικο? Έχεις δικαίωμα να καπνίζεις, αλλα δε σου δίνει κανείς το δικαίωμα να με αρρωσταίνεις! Να ξέρετε και το δηλώνω ευθαρσώς και μεγαλοφώνως, πως από την 1η Ιουλίου, θα παίρνω άμεσα την αστυνομία όταν βλέπω καπνιστές να "παρανομούν", ως άλλος Αρτέμης Μάτσας!! Σκαρλετάκι, μη βάρας λέω!! Μη παιδί!! Ε να παρε 1 και συ!! :) :) Φανή δε συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική. Γενικά μιλω όχι μόνο για το κάπνισμα. Αν δε εφαρμόζω εγώ το νόμο, αν δεν το κάνεις εσύ, η ellada, η marimari κτλ, τότε ποιός θα το κάνει, πως θα έχουμε ενα κράτος δικαίου? Δεν πρεπει λοιπόν σιγά σιγα να κινούμαστε προς αυτή την κατευθυνση? Αν όχι, τότε απο ποιον περιμένουμε να καλιτερεύσει η Ελλαδίτσα μας?

Συμφωνω απολυτα... Σισσιω με καλυψες πληρως...

Ειναι επιτελους καιρος και οι ελληνες να αποκτησουν τη νοοτροπια των ευρωπαιων, αν θελουμε να λεγομαστε Ευρωπη... να αρχισουμε να εφαρμοζουμε τους νομους και να σεβομαστε τον διπλανο μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ειχα σκοπο να απαντησω ποτε σε ενα τετοιο θεμα, αλλα πραγματικα με με θλιβει το γεγονος οτι δεν μπορουμε να δουμε τι γινεται γυρω μας και ασχολουμαστε με το ποιος θα καπνισει και που...

η πειθαρχια στους δρομους ειναι ανυπαρκτη..

υπαρχουν τραγικες ελλειψεις σε ιατρεια-νοσοκομεια..

χιλιαδες ανθρωποι μενουν στο δρομο χωρις δουλεια..

τα εργα της χωρας..ολα υπο χρηματοδοτηση..

και χιλια δυο αλλα που δεν θελω να αναλυσω τωρα εδω..

το κρατος βρισκεται σε οικονομικο αδιεξοδο.

μας αρεσει ή οχι.

αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστευω στο αναφαιρετο δικαιωμα της αυτοκαταστροφης

Το τσιγαρο ομως βλαπτει και τους γυρω μας περα απο τον εαυτο μας

Το οτι ειμαστε μια μπανανια ολοι το ξερουμε

Μας δηλητηριαζουν με χρωμιο το νερο, μολυσμενο γαλα, παιρνουμε ακτινοβολια απο τις κεραιες και τρωμε φυτοφαρμακα....

Το καπνισμα ισως να φανταζει πιο "λιγο" απεναντι σε ολα αυτα

Ομως και αυτο βλαπτει σοβαρα

Ας σκεφτουμε τους εργαζομενους(σε καφε μπαρ γραφεια) που δεν εχουν καμια επιλογη

Ειναι σημαντικο οτι τα παιδια δε θα εισπνεουν και καπνο(μαζι με ολα τα αλλα) περιμενοντας μαζι με τη μαμα τους στις τραπεζες και στις δημοσιες υπηρεσιες

Επισης μην μπερδευομαστε, το τσιγαρο δεν ποινικοποιειται Απλα διακρινω μια προσπαθεια να αποδυναμωθει στην κοινωνικη του" υποσταση"

Σε ανοιχτο χωρο μπορουμε να καπνισουμε και στο σπιτι μας επισης και σε οποιο αλλο σπιτι το επιτρεπουν

Μπορει να ειναι "λιγο" απεναντι σε αλλα, ομως ειναι κατι και αυτο ,και δεν νομιζω πως αξιζει να το σαμποταρουμε

Υπαρχουν τοσες αλλες απαγορευσεις και μετρα στα οποια μπορουμε να αντισταθουμε γιατι θιγουν αμεσα την υγεια μας και τα δικαιωματα τα δικα μας και των συμπολιτων μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia symfono pos to tsigaro kanei kako k se emas alla k stous allous.

sissio mou exeis dikio mexri k ego mpoukonomai se merikes kefeteries pou den exei kalo eksaerismo oti emeis exoume to "problhma" ayto k prepei na sebastoume tous allous nai symfono apolytos

alla

prepei na paroun kapoia kala metra k gia emas pou eimaste kata ena megalo pososto pio pollh apo tous mh kapnistes

giati tha einai adiko k gia emas

o ellinas koritsia den symorfonetai me tipota

ayth thn entyposh exo...

ax ti na peis abbysos h psyxh tou ellina!!!:woohoo: :woohoo:

xaxaxaxaxa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...