Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στα πουλιά τραγούδια δίνει 🕊️🎤🎺 και στα άνθη ευωδιές.🌺🌻...ο Απρίλης μας ετουτος ας γεμίσει τις κοιλιές🤰❤️

babyblue94

Recommended Posts

στις On 19/4/2022 at 7:00 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ ❤️❤️❤️

Μακάρι να είναι οπως τα λετε κορίτσια @Hopemumtobe θα πάω σε λίγο για χοριακη!! Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ κάθε λίγο ξύπναγα καθε λίγο στριφογυρνούσα στο κρεβάτι αγχώθηκα παρά πολύ για κάποιο λόγο 

κοριτσάκι μου σε περιμένω κ εσένα ❤️🙏❤️❤️!!!! Χαλάρωσε και θα έρθει (εύκολα να το λεω το ξέρω) σε ευχαριστώ παρά πολύ ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι εγκυος, ότι τα καταφέραμε!!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ!!! Χάρηκε κ αυτος παρά πολύ δε το έχει συνειδητοποιήσει ούτε κ αυτος!! Ανάμεικτα συναισθήματα…περισσότερο συγκίνηση από χαρά!! Μακάρι όλα να πάνε καλά 

ο γαμος μας είναι τον Οκτώβρη…είπαμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη και μετά μάλλον θα το ακυρώσουμε ξανά 🤣🤣🤣 τουλάχιστον όχι λόγο κοβιντ 🤣🤣 εμένα δε με πειράζει να τον κάνουμε αλλά ο άντρας μ λέει καλύτερα μετά να μπορώ κ εγώ να το διασκεδάσω να είμαι πιο άνετη…θα δούμε τώρα πως θα εξελιχθεί 

Χαχα!! Συμφωνώ με τον άντρα σου! Κι εμείς είχαμε κλείσει για 25 Σεπτεμβρίου πέρσι κ μετά 2 Οκτώβρη, αλλά το ακυρώσαμε λόγω του ότι έμεινα έγκυος το καλοκαίρι! Και επειδή δε θα μπορούσα να πιω, να χορέψω, είχα κ πολλούς εμετούς, είπα να το ακυρώσουμε! Γιατί ήθελα να μπορώ να το χαρώ! Και κλείσαμε για φέτος το καλοκαίρι γαμοβάφτιση! Τελικά πάλι το αναβάλαμε, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα🤣 και τώρα δε ξέρω να κάνουμε γαμοβάφτιση του χρόνου ή να κάνω φέτος τη βάφτιση και του χρόνου γάμο; Από τη μία δε θέλω να είναι πολύ μεγάλο το παιδί όταν βαφτιστεί, από την άλλη φοβάμαι ότι αν κάνω φέτος τη βάφτιση ίσως βαρεθούμε και δεν κάνουμε ποτέ το γάμο..οπότε είμαι σε δίλημμα😕

Χρόνια πολλά και για τα γενεθλια σου🎂🥰🎉 του χρόνου να τα γιορτάσεις αγκαλιά με το μπεμπε❤️❤️❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά κορίτσια!! Χριστός Ανέστη! 🐣🌼💛

Ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια!! 

Εμείς σαραντίσαμε σήμερα και πήγαμε στην εκκλησία και πήραμε και την ευχή 😊🥰❤️

@Antonia2 χρόνια πολλά κορίτσι μου!!! 🎂🌈🎉 εύχομαι υγεία πάνω απόλα για σένα το μπαμπάκα σου και τους αγαπημένους σου, και του χρόνου να είσαι διπλή!!!☺️❤️💞

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έχω αγχωθεί παρά πολύ περιμένω να περάσουν οι μέρες για να πάω γιατρο κ μου φαίνεται αιώνας…έχει 2 μερες που δεν έχω κάτι ιδιαίτερο σαν σύμπτωμα εκτός από την υπνηλία ακόμα κ τα πονακια δεν είναι τόσα πολλά…είναι φυσιολογικό; Σήμερα είμαι 4&6

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά και πιο αργά να ήταν και πάλι είναι φυσιολογικό. Κάποιες δεν έχουν και συμπτώματα μέχρι πολύ πολύ μετά. Τα πονακια θα υποχωρήσουν κιόλας λογικά. Εμένα που είχα αρχίσει να ενοχλουμαι λίγο στο στομάχι στο τέλος της 5ης εβδομάδας μου έλεγαν ότι είναι νωρίς και ότι είναι ιδέα μου. Στην 8η εβδομάδα το κατάλαβε μια φίλη μου γιατί είχε άστατη περίοδο, κανένα σύμπτωμα και δεν προσπαθούσε. Μην το σκέφτεσαι και πέρνα όμορφα! 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Flora38 είπε:

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!! Χαίρομαι που σας βρήκα! Καλημέρα!

Καλως ηρθες κοριτσι μου κι ευχομαι συντομα να μας πεις τα πιο ευχαριστα νεα!!!!❤❤🤰🎉

στις πριν 11 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια!! Χριστός Ανέστη! 🐣🌼💛

Ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια!! 

Εμείς σαραντίσαμε σήμερα και πήγαμε στην εκκλησία και πήραμε και την ευχή 😊🥰❤️

@Antonia2 χρόνια πολλά κορίτσι μου!!! 🎂🌈🎉 εύχομαι υγεία πάνω απόλα για σένα το μπαμπάκα σου και τους αγαπημένους σου, και του χρόνου να είσαι διπλή!!!☺️❤️💞

Χρονια πολλα γλυκια μου!!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου, να ειστε υγιεις κι ευτυχισμενοι!!!❤❤❤❤😘😘😘😘

Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες!!! Να εχουμε ολοι υγεια ευχομαι!! Μακαρι να πιασουν οι ευχες σου!!! 🤞🤞🤗

Αναφορικα με το διλημμα σου, εγω θα εκανα χωρια τη βαφτιση απ το γαμο!!  Φετος το ενα μυστηριο κ του χρονου το αλλο. Κ θα ζησεις το γαμο σου πιο εντονα χωρις να τρεχεις πανικοβλητη για το συντονισμο της βαφτισης κ το μπεμπε δε θ μεγσλωσει πολυ γ τη βαφτιση.. βεβσια θα μου πεις τα εξοδα θα εινσι διπλα.. αν τιθεται θεμα οικονομικο, καντε τα μαζι πακετο!!! 😉😉

στις πριν 8 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Χαχα!! Συμφωνώ με τον άντρα σου! Κι εμείς είχαμε κλείσει για 25 Σεπτεμβρίου πέρσι κ μετά 2 Οκτώβρη, αλλά το ακυρώσαμε λόγω του ότι έμεινα έγκυος το καλοκαίρι! Και επειδή δε θα μπορούσα να πιω, να χορέψω, είχα κ πολλούς εμετούς, είπα να το ακυρώσουμε! Γιατί ήθελα να μπορώ να το χαρώ! Και κλείσαμε για φέτος το καλοκαίρι γαμοβάφτιση! Τελικά πάλι το αναβάλαμε, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα🤣 και τώρα δε ξέρω να κάνουμε γαμοβάφτιση του χρόνου ή να κάνω φέτος τη βάφτιση και του χρόνου γάμο; Από τη μία δε θέλω να είναι πολύ μεγάλο το παιδί όταν βαφτιστεί, από την άλλη φοβάμαι ότι αν κάνω φέτος τη βάφτιση ίσως βαρεθούμε και δεν κάνουμε ποτέ το γάμο..οπότε είμαι σε δίλημμα😕

Χρόνια πολλά και για τα γενεθλια σου🎂🥰🎉 του χρόνου να τα γιορτάσεις αγκαλιά με το μπεμπε❤️❤️❤️

Παλαιότερα είχα ακούσει ότι αν δεν είναι παντρεμένοι οι γονείς κάποιοι ιερείς δεν βαφτίζουν τα παιδιά. Αναχρονιστικο τελείως αλλά ρώτα καλού κακού. 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Παλαιότερα είχα ακούσει ότι αν δεν είναι παντρεμένοι οι γονείς κάποιοι ιερείς δεν βαφτίζουν τα παιδιά. Αναχρονιστικο τελείως αλλά ρώτα καλού κακού. 

Φίλη μου θα σε κολλασω πασχαλιάτικα αλλά στην εκκλησία όλα γίνονται αρκεί να πληρώσεις... Ήθελε φίλη μου να με κάνει νονά κ της λέω δεν γίνεται λόγω πολιτικού γάμου (έχω κάνει εγώ). Μου λέει ας ρωτήσουμε, βρε η εγκύκλιος τάδε κλπ. Πάμε, λέει ο παπάς δε γίνεται. Λέω εγώ οκ σεβαστό. Μα ξέρετε... Η εκκλησία θέλει κ Χ ευρώ, μου λέει, κ λέω εγώ οκ αλλά αυτό που κολλάει; θα τα δίνατε μου λέει; λέω ναι αφού θα γινόμουν νονά κ είναι το έθιμο θα τα εδινα (ο νονός πληρώνει την εκκλησία). Εεεε κοπέλα μου ξέρεις; δε θα κάνεις κ θρησκευτικό μετά; εγώ τα έχασα κ λέω δε νομίζω, θα κάνεις θα κάνεις έστω γαμοβαφτιση! Εγώ ούτε έγκυος τότε ούτε με παιδί. Συνέρχομαι, πιάνω το υπονοούμενο, λέω ναι πάτερ σίγουρα... Κ νονά με κάνανε κ όλα κ αν έδινα κάτι ακόμα θα με έκαναν κ μητροπολίτη. Η εκκλησία έχει προσαρμοστεί με ασύλληπτη ταχύτητα στις κοινωνικές εξελίξεις κ όλα γίνονται... Κ ααααν τύχει κ πέσεις σε αυτόν τον ένα που θυμάται κανόνες κ γραφές, θα εξυπηρετήσει ο δίπλα... Συγνώμη αλλά πλέον σε γάμους βαφτίσεις κ μακριά από εμάς ακόμα κ κηδείες έχω δει τα πάντα... 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έχω αγχωθεί παρά πολύ περιμένω να περάσουν οι μέρες για να πάω γιατρο κ μου φαίνεται αιώνας…έχει 2 μερες που δεν έχω κάτι ιδιαίτερο σαν σύμπτωμα εκτός από την υπνηλία ακόμα κ τα πονακια δεν είναι τόσα πολλά…είναι φυσιολογικό; Σήμερα είμαι 4&6

Καλημερα κοριτσι μο και χρονια πολλα! Εγω ειχα απο 6 εβδομαδες κα  μετα, και οσο περνουσαν εβδομαδεσ εχω περισστοερο! Μην αγχωθεις για αυτο καθολου εννοω που δεν εχεις συμπτωματα, τωρα γενικα ενα αγχος για τον πρωτο υπερηχο το καταλαβαινω απολυτα!!!! Την Πεμπτη εχεις?

Κοριτσια καλημερα και Χρονια Πολλα! Χθες εκανα εμετους και ειμαι χαλια, συν αυπνη! Σας στελνω παρολα αυτα τα φιλια μου❤️ @Antonia2 μου ειχες κανενα συμπτωμα περιδου? Ελπιζω οχι😁

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά κορίτσια μου  να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας και με το καλό να φουσκώσουμε😘💞💕😍💙

Εχω έντονο το Αίσθημα ότι αυτό τον μήνα θα είμαι έγκυος και θα πάνε όλα καλά... Δεν ξέρω πρώτη φορά τόσο ισχυρό ένστικτο.. Τόσο έντονο το είχα στον πρώτο μου γιο.. Σχεδόν βεβαιότητα και είχε βγει.. Για να δούμε τώρα 😘 το μητρικό ένστικτο που λένε... 

Μάιο να ανοίξω εγώ το θεματάκι;;;;; pleasee😘😘😘 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Ναι ναι ισχύει αυτο...και σε εμένα το ίδιο μου έλεγε ο Πάτερ, και κάναμε γάμοβαπτιση μαζί 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Είναι νωρίς αγάπη μου γι αυτό ακόμα δεν έχεις συμπτώματα... Ολα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι....μετα τον 2ο μήνα αρχίζουν τα πιο έντονα συμπτώματα 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Flora38 είπε:

Κορίτσι μου αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος, μπορώ να σου πω ότι η κολλητή μου, όταν έμεινε έγκυος, ήταν 6 εβδομάδων όταν το ανακάλυψε και δεν είχε απολύτως κανένα σύμπτωμα. Μην αγχώνεσαι καθόλου με αυτά , έχω παρατηρήσει ότι αλλάζουν συνεχώς τα συμπτώματα η δεν υπάρχουν και καθόλου!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!! Χρόνια πολλά!! ❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

ισχυει... κι εγω το εχω ακουσει... οπως επισης, οταν βαφτισε η νυφη μου εκανε υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχει παντρευτει με πολιτικο γαμο... (ενω ενα μηνα πριν ειχαν κανει πολιτικο γαμο με τον αδερφο μου!! 😅😅ρωτησαμε τον παπα του χωριου μας και δεν το διασταραυνουν καπου.. απλα βαζουν στο αρχειο τους τη δηλωση.. συγγνωμη αλλα για μενα αυτα ειναι χαζομαρες....)

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά κορίτσια μου  να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας και με το καλό να φουσκώσουμε😘💞💕😍💙

Εχω έντονο το Αίσθημα ότι αυτό τον μήνα θα είμαι έγκυος και θα πάνε όλα καλά... Δεν ξέρω πρώτη φορά τόσο ισχυρό ένστικτο.. Τόσο έντονο το είχα στον πρώτο μου γιο.. Σχεδόν βεβαιότητα και είχε βγει.. Για να δούμε τώρα 😘 το μητρικό ένστικτο που λένε... 

Μάιο να ανοίξω εγώ το θεματάκι;;;;; pleasee😘😘😘 

Μακάρι κορίτσι μου να βγει τοένστικτο σου.. η ανάσταση του κυρίου να σου φέρει το μπεμπακι 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Καλημεραα κοριτσάκι μου χρόνια πολλά!! Ευχαριστώ  πολύ για τις ευχές ❤️❤️❤️❤️ 

εγω βασικά αυτό σκέφτομαι ότι αν δεν κάνουμε κ τώρα τον γάμο δεν θα τον κάνουμε ποτέ θα είναι η Τρίτη ακύρωση χαχαχαχα θα δούμε πως θα πάει η εγκυμοσύνη και θα αποφασίσουμε! Πολιτικό κάναμε πέρσι γιατί θελαμε ένα επίδομα για το σπίτι που χτίζουμε και ήταν πολλά τα λεφτά για να το χάναμε!! 

εγω νομίζω να τα κάνετε μαζί θα είναι πολύ ωραία ❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια καλημερα και Χρονια Πολλα! Χθες εκανα εμετους και ειμαι χαλια, συν αυπνη! Σας στελνω παρολα αυτα τα φιλια μου❤️ @Antonia2 μου ειχες κανενα συμπτωμα περιδου? Ελπιζω οχι😁

κοριτσι μου καλημερα και Χρόνια Πολλά!!! ❤️❤️περαστικα σου γλυκια εγκυουλα!!!! ελπιζω να μη δουλευεις σημερα και να ξεκουραστεις!! 

εγω καλο μου κοριτσι εχω ολα τα συμπτωματα της περιοδου ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!! 😕 τα καφε της περιοδου δεν με ξεχασαν ουτε αυτο το μηνα.. μεσα μου ομως νιωθω οτι η αγια ειρηνη χρυσοβαλαντου θα με βοηθησει! αληθεια εχω πιστη!! (επισης, τη μεγαλη παρασκευη φαγαμε με τον αντρα μου τα αποξηραμενα μηλα της! δεν ειχαμε νηστεψει απο λαδι αλλα ειχαμε νηστεψει απο μεγαλη δευτερα απο οτιδηποτε ζωικο..)

χθες το βραδυ ειχε και μια εκπομπη στην ερτ1 για την υποβοηθουμενη αναπαραγωγη. εκπομπη "κεραια"! πεσαμε τελειως τυχαια επανω στην εκπομπη και την ειδαμε με τον αντρα μου αγκαλια! αν δεν ερθει φυσικα, ας ειναι αυτος ο δρομος που θα μας φερει παιδακι/α!🙏

στις πριν 11 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά και πιο αργά να ήταν και πάλι είναι φυσιολογικό. Κάποιες δεν έχουν και συμπτώματα μέχρι πολύ πολύ μετά. Τα πονακια θα υποχωρήσουν κιόλας λογικά. Εμένα που είχα αρχίσει να ενοχλουμαι λίγο στο στομάχι στο τέλος της 5ης εβδομάδας μου έλεγαν ότι είναι νωρίς και ότι είναι ιδέα μου. Στην 8η εβδομάδα το κατάλαβε μια φίλη μου γιατί είχε άστατη περίοδο, κανένα σύμπτωμα και δεν προσπαθούσε. Μην το σκέφτεσαι και πέρνα όμορφα! 

Σε ευχαριστώ πολυυυ!! Εχεις δίκιο πρέπει να σκέφτομαι θετικά και ότι όλα καλά πάνε ❤️❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσι μο και χρονια πολλα! Εγω ειχα απο 6 εβδομαδες κα  μετα, και οσο περνουσαν εβδομαδεσ εχω περισστοερο! Μην αγχωθεις για αυτο καθολου εννοω που δεν εχεις συμπτωματα, τωρα γενικα ενα αγχος για τον πρωτο υπερηχο το καταλαβαινω απολυτα!!!! Την Πεμπτη εχεις?

Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά!! Εχεις δίκιο ισως να είναι το άγχος του πρώτου ραντεβού!! Εσυ ταλαιπώρησε;; Ποτέ εχεις αυχενική; Πως είσαι όλα καλά γενικά;; ❤️❤️❤️ Σου στέλνω την αγάπη μου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Είναι νωρίς αγάπη μου γι αυτό ακόμα δεν έχεις συμπτώματα... Ολα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι....μετα τον 2ο μήνα αρχίζουν τα πιο έντονα συμπτώματα 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χρόνια πολλά με υγεία κ του χρόνου!! Εύχομαι ο Μάιος να σου φέρει αυτό που θες τόσο πολύ ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ισχυει... κι εγω το εχω ακουσει... οπως επισης, οταν βαφτισε η νυφη μου εκανε υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχει παντρευτει με πολιτικο γαμο... (ενω ενα μηνα πριν ειχαν κανει πολιτικο γαμο με τον αδερφο μου!! 😅😅ρωτησαμε τον παπα του χωριου μας και δεν το διασταραυνουν καπου.. απλα βαζουν στο αρχειο τους τη δηλωση.. συγγνωμη αλλα για μενα αυτα ειναι χαζομαρες....)

Αν είσαι ελεύθερος απαγορεύεται να βαφτίσεις;; Κορίτσια εμας νομίζω όλα αυτά στην Κύπρο δεν ισχύουν εκτός αν κλείνουν τα μάτια τους!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. πως ειστε; εγω έλιωσα στον ύπνο αυτές τις μέρες και στην ξεκούραση.. αύριο πάλι δουλειά 

Καλημέρα!! Κ εμεις πάμε ξανά δουλεια την Πέμπτη ❤️❤️ 

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Αν είσαι ελεύθερος απαγορεύεται να βαφτίσεις;; Κορίτσια εμας νομίζω όλα αυτά στην Κύπρο δεν ισχύουν εκτός αν κλείνουν τα μάτια τους!! 

Και εγώ πιστεύω δεν ισχύουν..

Στην Αθήνα που είμαι εγώ. Κανονικά και βαφτίζεις αν είσαι ελεύθερος. Και επίσης οι κουμπάροι μου βάφτισαν το παιδάκι τους και δεν είχανε κάνει θρησκευτικό 

Κορίτσια μου καλημέρα!! Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος μου ο Άγιος Ραφαηλ!! Εύχομαι να βάλει το θαύμα του και να δώσει σε ολες σας γερά μωράκια ❤️❤️❤️ 

Δυστυχως δεν είμαστε στην Μυτιλήνη να ανάψουμε ένα κεράκι αλλά θα πάμε στον Άγιο Δημήτριο εδώ στη Θεσσαλονίκη να ανάψουμε και την Τετάρτη θα πάω στην εκκλησία του στη Κύπρο καθώς επιστρέφουμε στο σπίτι!! ❤️❤️❤️❤️ 

καλη σας ημέρα κορίτσια καλή ξεκούραση 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...