Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΩΡΟ 3 ΜΗΝΩΝ


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας,

Θα ήθελα προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές με μωρό 3 μηνών(θα το θηλάζω) - ιδανικά και με το σκυλάκι μας.

Περιμένω τις προτάσεις με ανυπομονησία....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεισ πηγαμε ευβοια γιατι εκει ειναι το πατρικο μου οποτε την αφηναμε την μικρη το βραδακι και πηγαινε καμια βολταν κοντινη...καλυτερα αν μπορεισ να πασ σε γιαγιαδεσ...εμεισ ετσι το σκεφτηκαμε και φετοσ που η μουμπου θα ειναι 14 μηνων θα παμε μαλλον αιγινα...ακομα ψαχνουμε!

να το χαιρεσαι το νινακι σου και παντα ευτυχισμενοι:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bre alexandra mou apo oti katalabainw eisai akoma egkios...swsta????????katse na gennithei to mwro.me to kalo bebaia ola...kai tha deis meta kai egw as poume pisteya oti tha thilasw...alla den ta katafera...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέρω ότι ίσως φαίνεται λίγο νωρίς αλλά ο άντρας μου θέλει να βγάλουμε ένα προυπολογισμό επίσης πρέπει από τώρα! να κανονίσει άδεια καλοκαιριού γι' αυτό και πρέπει μέχρι τέλος Μαρτίου να έχουμε αποφασίσει. Γι'αυτό και είπα να ξεκινήσω με δικές σας προτάσεις την έρευνα....

Σε ότι αφορά το θηλασμό σαφώς και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί απλά το έγραψα ζητώντας προτάσεις όπου να με καλύπτει και αυτή η προοπτική....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου νωρισ δεν ειναι για μενα τουλαχιστον ετσι γινεται και με τον αντρα μου περσι ηξερε απο φλεβαρη ποτε θα παρει αδεια......εσυ δουλευεισ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι δεν δουλεύω σταμάτησα πέρσι με την προοπτική γάμου, ψάξιμο σπιτιού και το κυριότερο δημιουργία οικογένειας. Η δουλειά μου ήταν πολύ απαιτητική και το περιβάλλον ανταγωνιστικό δεν θα μπορούσα να κάνωσχεδόν τίποτα από τα παραπάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεξανδρα μου καλημερα κ απο μενα! Αυτο το θεμα με εχει αποσχολησει κ μενα τις τελειταιες μερες αλλα οχι για διακοπες. Τελος Ιουνιου γενναω κ το Σεπτεμβριο παντρευεται η φιλη μου! Εγω μενω Αρτα κ εκεινη Σχηματαρι Οπου κ θα γινει κ ο γαμος! Θα μου πειτε σκαω απο τωρα???? Εχουμε καιρο... Κι ομως με αποσχολει πολυ το γεγονος! Βεβαια δεν θα παω για πολλες μερες. Το Σαββατο κ την Κυριακη επιστροφη! Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω, να αφησω το μπεμπη στη μαμα μου η να τον παρουμε μαζι μας? Κ αν θηλαζει????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη σου μερα κι απο μενα:)

τα κοριτσια εχουν δικιο καλως ή κακως κουκλα μου,στο να μην βιαζεσαι....

απο την στιγμη που εσυ δεν εργαζεσαι εχετε σχετικη ελευθερια ,αφου ο ενας μονο θα πρεπει να κανονισει για την αδεια του...

ευχομαι να πανε ολα κατ'ευχην και να φερεις στον κοσμο ενα υγιεστατο μωρακι αλλα να ξερεις δεν ειναι και τοσο θετικο να κανουμε τετοιους προγραμματισμους οταν περιμενουμε μια νεα ζωη στην ζωη μας;)

επειδη τα μπορει...μπορει ειναι πολλα,σκεψου το λιγο πιο ωριμα,

π.χ.μπορει το μωρο σου για χ,ψ λογους να μην θηλασει...μπορεις να διανοηθεις το μεγεθος της ταλαιπωριας καλοκαιριατικα,σε ξενο μερος,μακρια απο το σπιτι σας με τις ανεσεις για το νεογνο,με τους αποστειρωτες,τα μπιμπερο και μπλα,μπλα,μπλα....???

οχι οτι δεν θα τα καταφερεις αλλα δεν θα ειναι διακοπες αυτες,,,,θα ειναι μαρτυριο:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από 'μένα! Κι εμένα με έχει απασχολήσει πολύ αυτό. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν επιτρέπεται μωρό 4 μηνών να μπει σε αεροπλάνο. Ρωτάω μήπως υπάρχει θέμα με την πίεση στα αυτάκια του.. Μένουμε Αθήνα και θέλουμε να πάμε στους γονείς μου στη Θάσο για διακοπές (για ευνόητους λόγους), οπότε το ταξίδι με το αεροπλάνο θα είναι 1 ώρα. Για οδικώς (7-8 ώρες) δεν το συζητώ καν. Ταξίδεψε καμια με αεροπλάνο με τόσο μικρό μωρό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΜΑ ΤΟ ΒΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 1,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ)ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΑΜΟ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ (3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 1,5) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ , ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alexandra36 μου, με το καλο να ερθει το μωρακι σας στο κοσμο!!!:)

εμεις το περασμενο καλοκαιρι, ειχαμε τη μικρουλα 3 μηνων και πηγαμε Λευκαδα!!!

περασαμε τελεια!!! μετα απο πολυ ψαξιμο, καταληξαμε σ'αυτο το προορισμο για πολλους λογους: πας οδικως και δε χρειαζεται να ανεβοκατεβαινεις σε πλοια (ειναι 4 1/2 ωριτσες και βεβαια καναμε σταση για να τη θηλασω! μη φανταστεις, μεσα στο αμαξι 1/2 ωριτσα και ξεκινησαμε παλι!) επισης εχεις και την ασφαλεια οτι αν -ω μη γενοιτο- σου συμβει κατι μεσα στη νυχτα, δεν θα 'σαι αποκλεισμενος στο νησι!;)

επιπλεον ειχα ψαξει και το θεμα του νοσοκομειου και με καλυπτε μια χαρα!! αν δε κανω λαθος εχει και στη Λευκαδα, αλλα σιγουρα ειναι 1/2 ωρα το νοσοκομειο της Πρεβεζας και 1 το Πανεπιστημιακο των Ιωαννινων! (τωρα δε τα θυμαμαι και ακριβως, αν δεν ειναι ακριβως ετσι διορθωστε με!) παντως ειχε ασφαλεια απ'αυτη την αποψη.

αρκει να σου πω οτι περασαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! η μικρη μου ειχε ηρεμησει απιστευτα και ηταν η πρωτη φορα που κοιμηθηκε 10 ωρες συνεχομενες, δε θα το ξεχασω!!!:woohoo:

και ναι... ηταν ο μικροτερος επισκεπτης του Πορτο-Κατσικι!! (και σα χαζη δεν ειχα ρωτησει τη παιδιατρο, η οποια μου ειπε εκ των υστερων οτι θα μπορουσα να την ειχα βουτηξει λιγο στη θαλασσα, ειδικα εκει που ειναι πεντακαθαρες!!!:( παρεπιπτοντως, ολες οι παραλιες απ'τη δυτικη πλευρα του νησιου ειναι ανεπαναληπτες!!!)

η αληθεια ειναι πως ειμαστε και λιγο τρελοι, αλλα δε μας βγηκε σε κακο!! καναμε και το σταυρο μας και ξεκινησαμε!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιγουρα ειναι πολυ νωρις να κανονισεις αλλα ... ολα μπορεις να τα καταφερεις! εμεις το καλοκαιρι

που μας περασε και η Μαρια-Ιωαννα ηταν 4 μηνων πηγαμε διακοπες στη Κιμωλο οπου και εχουμε σπιτι, ηταν 5 ωρες με το καραβι(με το γρηγορο γιατι με το συμβατικο ειναι 10 σιγουρα με τις καθυστερισεις)ειχαμε κλεισει πιο νωρις τα εισητηρια φροντιζοντας να ειμαστε θεσεις μη καπνιζοντων ... ειχα απο νωρις μια λιστα με τα πραγματα που θα χρειαζομασταν ή που υπεθετα οτι μπορει να χρειαστουμε και ξεκινησαμε... βεβαια εγω θηλαζα οποτε αυτο και μονο μου ειχε λυσει τα χερια!δεν δυσκλευτικα καθολου! ανεβασα εγω την μικρη στο καραβι με το μαρσιπο και ο μπαμπας κουβαλιτης κουβαλουσε καροτσια και τσαντες! ολοι ηταν προθυμοι να βοηθησουν μια μαμα με ενα μωρο! ειχαμε ενα πολυ καλι καροτσι που γυρισε ολα τα σοκακια και δεν δυσκλευτικαμε καθολου!

να θυμαστε οτι οσες ταξιδευετε με καραβι ταπαιδακι ακαι τα μωρακια βγαζουν κανονικα εισητηριο αλλα μηδενικο! αυτο σας το λεω γιατι το γραφειο που ειχαμε βγαλει εμεις τα εισητηρια δεν μας ειχε βγαλει εισητηριο για την μικρη και μου ελεγαν οτι δεν μπορει να ταξιδεψει(:woohoo: :woohoo: :woohoo: ) χωρις εισητηριο! αλλα ευτυχως βρεθηκε λυση!

εγω ανετα ξαναπηαινα διακοπες!

και καναμε και μπανιο κανονικα στην θαλασσα! ειναι πεντακαθαρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από μένα!

Όταν η μεγάλη μου κόρη έγινε 2,5 μηνών την πήρα και κατεβήκαμε οι 2 μας στην Ελλάδα. Την θήλαζα και για να μην πονεσουν τα αυτιά της την είχα στο στήθος μου κατά την προσγείωση.

Στους 3,5 μήνες κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο. Εκεί δεν ήταν τόσο βολικά. Στο πήγαινε κοιμόταν αλλά μόλις φτάσαμε έκανε εμετό. Στην επιστροφή έκλαιγε σαν τρελή και αργήσαμε πολύ να φτάσουμε σπίτι. Λίγες μέρες μετά που πήγαμε πάλι εκδρομή ήταν μια χαρά!

Στους 4 και στους 7 μήνες την κατέβασα πάλι Ελλάδα και καναμε εκδρομές σε νησιά και στη λίμνη Πλαστήρα. Κανένα πρόβλημα! Απλά κοιτούσα τα ξενοδοχεία να έχουν κρεβατάκι για το παιδί, βραστήρα και να είναι φιλικά.

Στους 9 πήγαμε Ρώμη και στους 12 Παρίσι. Και εκεί ζητούσα μεγάλο δωματιο. Είχα βαζάκια μαζί μου και έτσι μπορούσαμε να είμαστε όλη μέρα έξω. Περάσαμε υπέροχα αν και την είχε πιάσει διάρροια!

Τώρα μετά από τόσα ταξίδια, λατρεύει τα αεροπλάνα. Περιμένει πως και πως να μπει! Ετοιμαζει και την βαλίτσα της!!!!

Σε 2 εβδομάδες περίπου ταξιδεύω για Ελλάδα. Η μικρή θα είναι 2 μηνών και 3 ημερών. Θα είναι το πρώτο της ταξίδι και ακολουθούν άλλα 3 στους επόμενους μήνες.

Μη φοβάστε να ταξιδέψετε με τα παιδιά σας. Όσο πιο μικρά, τόσο πιο βολικά. Ιδίως αν θηλάζετε. Το ζήτημα είναι να μην αλλάξει το παιδί το πρόγραμμά του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pebi & Mitsakii τα κειμενά σας μια όαση μπροστά στην αυστηρότητα κάποιων άλλων. Δεν είπα ότι άυριο κιόλας θα κάνω κράτηση, απλά μου άρεσε η λογική να ανταλλάξουμε εμπειρίες από καλοκαιρινές διακοπές και να πάρω κι εγώ κάποιες ιδέες.

Σας ευχαριστώ για τη διάθεση να μοιραστείτε μαζί μου τις αναμνήσεις σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν ο γιος μου ήταν 1,5 μηνών τον πήρα και ήρθαμε Ελλάδα και δεν είχε κανένα πρόβλημα στο αεροπλάνο, τον θήλαζα κατά την απογείωση και προσγείωση όπως μου είχε πει και ο παιδίατρος, για τα αυτάκια του. Καθήσαμε 2 εβδομάδες και πάλι πίσω, τον επόμενο μήνα ξανά για 2 εβδομάδες και πάλι πίσω και τον επόμενο ξανά για 2 εβδομάδες και πάλι πίσω! Σε όλα αυτά τα ταξίδια ήταν κύριος! Αν δεν θηλάσεις και "πετάξεις" μπορείς να το ταίσεις με το μπουκάλι. Γενικά, όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί τόσο πιο εύκολο είναι το ταξίδι!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AthinaK δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου περισσότερο!!!!

Άλλωστε κι εμείς σαν ζευγάρι ταξιδεύουμε πάρα πολύ, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, και είναι κάτι με το οποίο θέλω να εξοικιωθεί και το παιδί μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου.

Το προβλημά σου θα το αντιμετωπίσω κι εγώ λίγο νωρίτερα. Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά πιστεύω πως ίσως το αφήσω στη μαμά μου γιατί θα ταλαιπωρηθεί με τη διαδικασία του γάμου (εκκλησία, δεξίωση, κτλ). Σίγουρα θα τα ξαναπούμε όταν πλησιάσει εκείνη η ώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό που θα ήθελα να συμπληρώσω είναι ότι διάβασα-τότε- σε ένα βιβλίο ότι το παιδί πρέπει οπωσδήποτε να μείνει το λιγότερο μια εβδομάδα όπου πάει.

Πάντως εγώ εύχομαι με το καλό να γεννήσεις και καλό ταξίδι!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alexandra μου, η καθε μανουλα ξερει καλυτερα τις αντοχες τις δικες της και τις αντοχες του μωρου της!!

εγω να σου πω την αληθεια, επειδη ολες κι ολες οι διακοπες μας περυσι ηταν αυτη η μια εβδομαδα στη Λευκαδα, την ειχα πραγματικα αναγκη και δεν το συζητουσα να μη την αξιοποιησω, για κανα μπανακι και λιγη ξεκουραση!;)

αν σας αρεσουν τα ταξιδια, σιγουρα θα το απολαυσετε!! μην ανησυχεις για τιποτα!! καθοριζεις βεβαια το προγραμμα σου, τον προορισμο κτλ, συμφωνα με τις αναγκες του παιδιου, αλλα αυτο δεν τις κανει λιγοτερο απολαυστικες!! ισα-ισα!! αν μαλιστα θηλαζεις, τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ευκολα!! τη μικρη μου τη θηλασα παντου!!! στη παραλια, στο αυτοκινητο παντου!!!:)

σκεψου οτι για μενα φετος, τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα!! θα πρεπει να κουβαλησω κρεμες, βραστηρες, φρουτα, φαγητα, multi κτλ κτλ κτλ!!!!:silly: αλλα απο τωρα τις ονειρευομαι... καλα να ειμαστε!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια την μπουμπου την μαθαμε απο νωρισ στα ταξιδια,μολισ σαραντησαμε καναμε ταξιδι για ευβοια γιατι βαπτιζοταν ο ανιψιοσ μου βεβαια ταξιδεψαμε βραδυ που κοιμοταν η μπουμπου,στην βαπτιση την ειχα μαζι μου μετα στο κεντρο και κοιμηθηκε μια χαρα στο καροτσι και οταν ηταν να την θηλασω την πηγαινα στο αυτοκινητο 28 ιουνιου εγινε η βαπτιση!!βεβαια ταξιδεψαμε παρασκευη και γυρισαμε κυριακη.μετα απο 20 μερεσ πηγαμε 4 μερεσ ναυπακτο αλλα καλυτερεσ διακοπεσ ηταν οταν πηγαμε στο πατρικο μου 15 μερεσ που ειχα και βοηθεια.....τουσ αποστειρωτεσ τουσ κουβαλαγα παντου μεχρι και επισκεψη οταν πηγαιναμε στον αδερφο μου.....

γαι το αεροπλανο ξερω οτι πρεπει να το θηλασεισ ή να του δινεισ κατι πιει και στην απογειωση και στην προσγειωση για την πιεση στα αυτια τουσ.....

ειμαι τησ αποψησ καλυτερα τα μωρα να μαθαινουν απο νωρισ στα ταξιδια...:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...