Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υστεροσκόπηση Πάτρα/Ρίο γνώμες...

ΧΑΡΜΑ

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εφόσον θέλεις μπορείς να κάνεις κοπέλα μου, διάβαζα παλιά μια έρευνα για το θέμα υστεροσκοπηση.  Και δεν την πρότεινε ο γιατρός εφόσον δεν υπάρχουν ενδείξεις. Φυσικά εφόσον μου είπες για αυτή την δυσκολία, και δες αμα κατά την επαφή έχεις πόνους τότε καλό είναι να κάνεις. 

Έψαξα λιγακι και είδα στο νοσοκομείο στο Ρίο κάνουνε, και ότι είναι καλοί στη δουλειά τους αλλά λιγακι ώμοι τώρα τι να σου πω έχει και ένα τηλ πάρε αύριο και ρώτησε.  

Ξέρεις τι εχω παθει; αποκλείεται να μην με καταλάβεις... Οσο ποιο πολλα διαβάζεις τοσο ποιο πολλα νομιζεις οτι εχεις 🤣μου εχει κολλισει στο κεφάλι οτι αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρχει στένωση του τραχήλου.... Μπορεί με την υστεροσκόπηση να ανοίξει. Μπορεί να ναι κ βλακεια αυτο που λέω. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Ξέρεις τι εχω παθει; αποκλείεται να μην με καταλάβεις... Οσο ποιο πολλα διαβάζεις τοσο ποιο πολλα νομιζεις οτι εχεις 🤣μου εχει κολλισει στο κεφάλι οτι αν υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρχει στένωση του τραχήλου.... Μπορεί με την υστεροσκόπηση να ανοίξει. Μπορεί να ναι κ βλακεια αυτο που λέω. 

@Παρασκευαιδουκατι βρε παιδι μου θελω να βρω να ριξω ότι φταίει αυτο. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Είχαμε παλιά μια εγκυκλοπαιδεια στο πατρικό μου με θέματα υγείας... όταν την διάβαζες ένιωθες πως θα πας σε άλλο κόσμο. .. έχουν περάσει καμια 20αρια χρόνια και είμαι ακόμα εδώ θα πω... 

Πάμε τώρα στο θέμα μας και πόσο μπορεί αυτό να μη βοηθήσει στην εξωσωματική ακόμα και να το έχεις;  αφού είναι ένα εμπόδιο που το ξεπέρναμε. 

Σε ρώτησα για τις επαφές εάν πονας   μήπως και υπάρχει ενδομητρίωση.  

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εφόσον θέλεις μπορείς να κάνεις κοπέλα μου, διάβαζα παλιά μια έρευνα για το θέμα υστεροσκοπηση.  Και δεν την πρότεινε ο γιατρός εφόσον δεν υπάρχουν ενδείξεις. Φυσικά εφόσον μου είπες για αυτή την δυσκολία, και δες αμα κατά την επαφή έχεις πόνους τότε καλό είναι να κάνεις. 

Έψαξα λιγακι και είδα στο νοσοκομείο στο Ρίο κάνουνε, και ότι είναι καλοί στη δουλειά τους αλλά λιγακι ώμοι τώρα τι να σου πω έχει και ένα τηλ πάρε αύριο και ρώτησε.  

Αν θες πες μου τηλ να κανω μια κίνηση αύριο να αρχίσω απο κάπου... 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

@Παρασκευαιδουκατι βρε παιδι μου θελω να βρω να ριξω ότι φταίει αυτο. 

Ένα θα σου πω δεν φταις εσύ σίγουρα. προσωπικη μου πάντα άποψη αποκλείεις υδροσαλπιγκες και αιματολογικα και ενδομητρίωση. Στο σπεεμα ντιφι 

Πάντως το λέω και το ξανά λέω ένα έμβρυο μπορεί να φαίνεται άριστο αλλα φαίνεται μόνο στο μάτι τι πραγματικά παίζει δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμα. :-(

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είχαμε παλιά μια εγκυκλοπαιδεια στο πατρικό μου με θέματα υγείας... όταν την διάβαζες ένιωθες πως θα πας σε άλλο κόσμο. .. έχουν περάσει καμια 20αρια χρόνια και είμαι ακόμα εδώ θα πω... 

Πάμε τώρα στο θέμα μας και πόσο μπορεί αυτό να μη βοηθήσει στην εξωσωματική ακόμα και να το έχεις;  αφού είναι ένα εμπόδιο που το ξεπέρναμε. 

Σε ρώτησα για τις επαφές εάν πονας   μήπως και υπάρχει ενδομητρίωση.  

Μπα οχι δεν ποναω στις επαφές.λιγο στην περίοδο πρώτη μερα. ...εχω κανει μια εξέταση αίματος νομίζω c125 νομίζω χαμιλη είναι 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ένα θα σου πω δεν φταις εσύ σίγουρα. προσωπικη μου πάντα άποψη αποκλείεις υδροσαλπιγκες και αιματολογικα και ενδομητρίωση. Στο σπεεμα ντιφι 

Πάντως το λέω και το ξανά λέω ένα έμβρυο μπορεί να φαίνεται άριστο αλλα φαίνεται μόνο στο μάτι τι πραγματικά παίζει δυστυχώς δεν ξέρουμε ακόμα. :-(

Υδρο σάλπιγγες πως ελέγχεις; 

Τα υπολειπα τα χουμε κοιτάξει. Σπέρμα εχουμε ντουρο. 

Συμφωνώ ενα έμβρυο δεν ξέρουμε τι συμβαίνει μεσα του.... 

Ευχαριστώ για το τηλ. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Υδρο σάλπιγγες πως ελέγχεις; 

Τα υπολειπα τα χουμε κοιτάξει. Σπέρμα εχουμε ντουρο. 

Συμφωνώ ενα έμβρυο δεν ξέρουμε τι συμβαίνει μεσα του.... 

Ευχαριστώ για το τηλ. 

https://www.eugonia.com.gr/el/gonimotita/aitia-ypogonimotitas/salpiggikos-paragon/ydrosalpigga-therapeia

Τίποτα εύχομαι πραγματικά να βρεις την άκρη γτ διάβασα τις τιμές και έπαθα σοκ.. :-( στο νοσοκομείο διάβασα ότι δεν πληρώνεις Τίποτα μόνο τον γιατρο

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

https://www.eugonia.com.gr/el/gonimotita/aitia-ypogonimotitas/salpiggikos-paragon/ydrosalpigga-therapeia

Τίποτα εύχομαι πραγματικά να βρεις την άκρη γτ διάβασα τις τιμές και έπαθα σοκ.. :-( στο νοσοκομείο διάβασα ότι δεν πληρώνεις Τίποτα μόνο τον γιατρο

Ναι το φαντάζομαι πανάκριβα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Φιλιά καλό βράδυ 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Είναι να μη σου βγει το όνομα τελικά 🤣🤣🤣 Σε έστειλα...  σε κατατοπίσα; 🤣🤣

😂😂😂 Δεν θυμάμαι τόυς κωδικούς μου για να ξανά συνδεθώ.. το είχα ξανά προσπαθήσει 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

😂😂😂 Δεν θυμάμαι τόυς κωδικούς μου για να ξανά συνδεθώ.. το είχα ξανά προσπαθήσει 

Μπορείς να βάλεις το μαιλ που είχες βάλει και να ζητήσεις ότι δεν θυμάσαι τον κωδικό και θα σου έρθει E-mail 😉

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Μπορείς να βάλεις το μαιλ που είχες βάλει και να ζητήσεις ότι δεν θυμάσαι τον κωδικό και θα σου έρθει E-mail 😉

Και αυτό το έχω κάνει  αλλά το mammy δεν μου στελνει mail, δεν με θέλει μάλλον 🤣🤣🤣 

@ΧΑΡΜΑκορίτσι μου κανε και αυτό να ηρεμήσεις ψυχολογικά, ώστε την επόμενη φορά να πείς τα έχω κάνει όλα και το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι η προσευχή σου!  Θα τα καταφέρουμε!!

στις πριν 13 ώρες, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

@Tokyo, @BlackCat@lactaki @Παρασκευαιδου, @Κατεριναπαπ, @twinkletwinlkle@JNtina, @Kiddo    @troia @Nefeliap κορίτσια μου όμορφα έχετε καμία γνωστή  εδω μέσα απο Πάτρα γύρω περιοχές που να χουν κάνει υστεροσκοπηση Πάτρα να βρω καμιά άκρη.... Help!!!! 🗣️📢📣

Μια γνωστή μου πατρινή από το parents cafe έρχεται και τα κάνει όλα στην Αθήνα...

στις πριν 1 ώρα, ο/η troia είπε:

Μια γνωστή μου πατρινή από το parents cafe έρχεται και τα κάνει όλα στην Αθήνα...

Καλημέρα καλη εβδομάδα.... 

Αυτό βλέπω, οτι έρχονται απο κει για Αθήνα. 😒 Σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Και εγω παρόμοια περίπτωση είμαι καπως. Μενω προς τα εκει αλλα αντί να κάνω στην Πάτρα ήρθα Αθήνα για τις εξωσ. 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

@ΧΑΡΜΑ λέγεται genesis fertility center το τηλ 2610 270166

Σε ευχαριστώ πολύ.

Αχχχχ απο εκεί ξεκίνησα πριν χρόνια, εχω παει εκει και εχω τραυματική εμπειρία. Με Αυτο θα συνεργαστεί ο Παν; 

στις πριν 13 ώρες, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενδείξεις. Η σαλπιγογραφια πριν 4 μισή χρόνια ηταν καθαρή και ο τραχιλος διαβατος. Απλα τώρα στην εμβριομεταφορα ειχαμε μια μικρή δυσκολία στον τραχήλο, 😒 η γιατρός πιστεύει βέβαια οτι δεν ήμουν χαλαρή και η μήτρα εκανε συσπάσεις κ έκλεινε ο τραχήλος. Η οικονομ. στο αποβολων στο Έλενα μου πε ξεκάθαρα τα χουμε ψαξει όλα τα αιματολογικα, θέλω να κάνεις και μια υστεροσκοπηση.  

Χάρμα ψάξτο λίγο με το Έλενα εφόσον έχεις φάκελο εκεί. Αν είναι διαγνωστική η υστεροσκόπηση είναι ακριβώς όπως η ωοληψία. Δηλαδή με μέθη, κρατάει λίγο, συνέρχεσαι φεύγεις.

Δεν νομίζω να χρειαστεί καν να κάτσεις Αθήνα εννοώ διανυκτέρευση.

στις πριν 36 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Αχχχχ απο εκεί ξεκίνησα πριν χρόνια, εχω παει εκει και εχω τραυματική εμπειρία. Με Αυτο θα συνεργαστεί ο Παν; 

Αυτό ξέρω τουλάχιστον! Ο γιατρός λέγεται Περδικαρης κ η κοπέλα είναι πολύ ευχαριστημένη. Αφιυ δεν έχεις καλή εμπειρία εννοείται αστο...νομιζα τώρα άνοιξε. Ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά! 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Αυτό ξέρω τουλάχιστον! Ο γιατρός λέγεται Περδικαρης κ η κοπέλα είναι πολύ ευχαριστημένη. Αφιυ δεν έχεις καλή εμπειρία εννοείται αστο...νομιζα τώρα άνοιξε. Ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά! 

Μηπως αλλαξαν γιατρό γτ αυτος που είπες δεν ηταν. Και μπηκα κ στο σίτε και δεν ειδα το όνομά του παλιου γιατρου μου μέσα αρα μηπως άλλαξαν προσωπικό. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ, χαίρομαι που ειναι ευχαριστημένη η κοπελα. Δεν χανω τπτ να παρω ενα τηλ. Αν ειναι ετσι. Σε ευχαριστώ πολύ 😘😘

στις πριν 49 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Χάρμα ψάξτο λίγο με το Έλενα εφόσον έχεις φάκελο εκεί. Αν είναι διαγνωστική η υστεροσκόπηση είναι ακριβώς όπως η ωοληψία. Δηλαδή με μέθη, κρατάει λίγο, συνέρχεσαι φεύγεις.

Δεν νομίζω να χρειαστεί καν να κάτσεις Αθήνα εννοώ διανυκτέρευση.

Αγάπη ευχαριστώ πολυ. Ηταν η πρώτη μου σκέψη. Την κάνει και η γιατρός μου στο Έλενα αλλα Δεν με βάζει να την κανω μόλις μου έρθει περίοδος δυστυχώς με βάζει μετά το Πάσχα δεν έχουν ραντεβού;!δεν πολυ θέλει να την κανω;! δεν ξερω τον λόγο....😡😠🤬 Γι αυτό ελεγα μηπως να την κανω προς Πάτρα που ειναι σχετικά κοντα μου. Αλλα δύσκολο το βλέπω 😔

στις πριν 23 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Αγάπη ευχαριστώ πολυ. Ηταν η πρώτη μου σκέψη. Την κάνει και η γιατρός μου στο Έλενα αλλα Δεν με βάζει να την κανω μόλις μου έρθει περίοδος δυστυχώς με βάζει μετά το Πάσχα δεν έχουν ραντεβού;!δεν πολυ θέλει να την κανω;! δεν ξερω τον λόγο....😡😠🤬 Γι αυτό ελεγα μηπως να την κανω προς Πάτρα που ειναι σχετικά κοντα μου. Αλλα δύσκολο το βλέπω 😔

Έχεις κατεψυγμένα και θα προχωρήσεις σε ετ ξανά ή θα ξανα κάνεις διέγερση?

Σε ρωτάω γιατί συνήθως η διαγνωστική υστεροσκόπηση καλό είναι να γίνεται λίγο πριν την ετ ενα-δυο κύκλους πριν. Ίσως βοηθάει σε εμφύτευση. Οπότε ίσως είναι και καλό να γι΄νει πιο κοντά σε ετ.

Βέβαια ο γιατρός που είμαι τώρα μου είπε οτι θα την κάνουμε τον ίδιο μήνα της ετ οπότε γίνεται και αυτό.

στις πριν 24 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

ΧΑΡΜΑ μίλησα με την κοπέλα ξανά κ τα είχα καταλάβει όλα λάθος! Συγνώμη! 

Λοιπόν το genesis έχεις δίκιο είναι πιο παλιό και απλά το ανέφερε ως μια εναλλακτική. Δεν είναι εκεί η κοπέλα! 

Η φίλη μου είναι στον Περδικαρη που βρίσκεται στο ολυμπιο κ προσπαθεί να στήσει μονάδα εξωσωματικής, αλλά καθυστερεί. Αυτός λοιπόν (ο Περδικαρης) συνεργάζεται με τον Πάντο... Όχι το genesis. Οπότε ως να ανοίξει ανεβαίνει Αθήνα κ κάνει εξωσωματική στο κέντρο του Παντου. Οπότε άκυρο αυτό που σου πρότεινα. 

Παρόλα αυτά αν θες δες. Τον ως γιατρό μήπως κάνει υστεροσκοπηση στο ολυμπιο! 

Σορρυ για το μπλέξιμο... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η BlackCat είπε:

Έχεις κατεψυγμένα και θα προχωρήσεις σε ετ ξανά ή θα ξανα κάνεις διέγερση?

Σε ρωτάω γιατί συνήθως η διαγνωστική υστεροσκόπηση καλό είναι να γίνεται λίγο πριν την ετ ενα-δυο κύκλους πριν. Ίσως βοηθάει σε εμφύτευση. Οπότε ίσως είναι και καλό να γι΄νει πιο κοντά σε ετ.

Βέβαια ο γιατρός που είμαι τώρα μου είπε οτι θα την κάνουμε τον ίδιο μήνα της ετ οπότε γίνεται και αυτό.

Καλησπέρα @BlackCatμαυρογατουλα 😻 καλη εβδομάδα να έχεις. 

Δεν ξερω λεπτομέρειες γιατι δεν εχω ξανα κάνει. Ειχα κάνει μόνο σαλπιγογραφια πριν 4 μισή χρόνια και ηταν απόλυτα φυσιολογική. Στην ετ πριν 20 μέρες δυσκολευτικε η γιατρός να βάλει τον καθετήρα οδηγό. Μου λεει σφίγγεσαι πολυ χαλάρωσε γτ κανει συσπάσεις ο τραχηλος και δεν μπαίνει...ειναι στενό το στόμιο του τραχήλου. Την Παρασκευή που μιλήσαμε μου λέει δεν εχω εικόνα οτι πρέπει να κάνεις υστεροσκοπηση γιατι δεν βλέπω κάτι ανησυχητικό. Στων αποβολων μου πε ομως καλο ειναι να την κάνεις αυτη την εξέταση γτ δεν είναι η πρώτη αποτυχίμενη ετ. Αιματολογικα μου λεει τα έχουμε ψάξει ολα. Και εγω στεναχωριεμαι. Τοσος κόπος καθε φορα, αν πρέπει να κάνω και αυτο, θα το κάνω... 

Λεω στην γιατρο, πρέπει να φύγω τι λύσεις έχουμε απο δω κ περα; Εχεις καταψηξη μου λέει και αν θες κάνουμε προετοιμασία και στα βάζω αν και δεν το θεωρώ σωστό. Καλύτερα Ηρεμισε και παμε Μάιο (γτ Απρίλιο περιοδος έπεφτε Πάσχα) αν θες μπορούμε να πάρεις σερπαφαρ;! Αντε και λιγες ολγκαλουτραν για να μην σπάσουν τελευταίες μέρες τα ωάρια να κάνουμε ωοληψια και οτι καλο πάρουμε να το προσπαθήσουμε με τα κατεψιγμενα. Αν αυτο αποτύχει μιλάμε για υστεροσκοπηση απο Σεπτέμβρη περνάς την τελευταία επιτροπή που σου έμεινε και κάνουμε νεα διέγερση. Αυτα. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

ΧΑΡΜΑ μίλησα με την κοπέλα ξανά κ τα είχα καταλάβει όλα λάθος! Συγνώμη! 

Λοιπόν το genesis έχεις δίκιο είναι πιο παλιό και απλά το ανέφερε ως μια εναλλακτική. Δεν είναι εκεί η κοπέλα! 

Η φίλη μου είναι στον Περδικαρη που βρίσκεται στο ολυμπιο κ προσπαθεί να στήσει μονάδα εξωσωματικής, αλλά καθυστερεί. Αυτός λοιπόν (ο Περδικαρης) συνεργάζεται με τον Πάντο... Όχι το genesis. Οπότε ως να ανοίξει ανεβαίνει Αθήνα κ κάνει εξωσωματική στο κέντρο του Παντου. Οπότε άκυρο αυτό που σου πρότεινα. 

Παρόλα αυτά αν θες δες. Τον ως γιατρό μήπως κάνει υστεροσκοπηση στο ολυμπιο! 

Σορρυ για το μπλέξιμο... 

Αααααα μάλιστα τωρα ναι, κατάλαβα.... Ενταξη. 

Εύχομαι ολα καλα να πανε ατην φίλη σου. 

Ναι το ξέρω το ολυμπιο, ευχαριστώ, ωραια θα πάρω τηλ να ρωτήσω. Εκει είναι πολυ πιο έμπιστα απο κεινο το αλλο. 

Φιλακια πολλα σε ευχαριστώ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...