Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8 ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΔΗΛ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ ΣΤΑ ΣΥΡΑΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ? ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΤΕ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΑΡΥΝΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ.ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΤΙ ΛΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καντα τα απο τωρα αγαπη μου τι πειραζει,αν τα τακτοποιησεις στην ντουλαπα του να μην σκονιζονται φτιαξε τα για να χαρεις για το μωρακι σου που ερχεται:) τι πιο ωραιο!!!!να κανεις οπως νοιωθεις:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efoula mou Kalispera,

Me to kalo to mpempaki sou - me 1 pono!!!

Kai ego skeftomoun akrivos to idio kai ta ekana apo ton 7o mina. Auto me kathisixase kai esthanomoun kalitera.

Alla giati anarotiese pote prepei na to kanis? H apantisi einai opote thelis, opote exis oreksi, ta rouxa tha ta filaksis kai den tha skonistoun, opote na to kanis opote sou kaki kefi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efoula μου ...

κάντα όποτε θες γλυκιά μου.

Όλες αυτές η διαδικασίες είναι για να τις χαρούμε και να τις απολαύσουμε ... κάντες λοιπόν όποτε έχεις διάθεση ... εγώ προσωπικά που είμαι 29 εβδομάδων είμαι στην διαδικασία ραψίματος των σεντονιών της μικρής !!! και την έχω καταβρεί :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΡΥΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΑΥΤΑΑΑ! ΞΕΚΙΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ! Εφουλα μου κι εγω μπηκα στον 9ο πριν απο λιγες μερες...

Τα εχω αγορασει κι εγω σχεδον ολα (ακομα ψαχνω καροτσι και καθισμα αυτοκινητου...) αλλα απο ρουχα ειμαστε κομπλε.

Η μαμα μου μολις σημερα αρχισε να πλενει τις κουβερτουλες και ολη την προικα της και τα φορμακια της με τα εσωρουχα...

Η αληθεια ειναι οτι ηθελα να συμμετεχω αλλα εκεινη εχει στεγνωτηριο που ειναι πολυ προτιμοτερο απο το να κρεμασω εγω τα ρουχα εξω μες στην υγρασια...

Τωρα κοιτα επειδη γεννας Απριλιο εσυ μπορεις να βαλεις μπρος γυρω στις 10-15 Μαρτιου...Νομιζω ειναι καλα... Κι εγω την ειχα αυτην την απορια αλλα αφησα την παλια την "καραβανα" την μαμα μου να με βοηθησει... Τι να κανω?? Απο καπου πρεπει να μαθω κι εγω!

Παντως ειναι ωραιες αυτες οι ετοιμασιες...

Εγω γενναω μεχρι τις 21 Μαρτιου...

Βαλιτσα για το μαιευτηριο ποτε θα ετοιμασεις?

Σου ειπανε τιποτα για απαραιτητα...Πες μου ιδεες..

ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννιώ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ...ΤΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ. ΘΑ ΠΑΡΩ 2 ΝΥΧΤΙΚΙΕΣ 1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΥΤΖΑΜΕΣ, ΚΑΛΤΣΕΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ 2 Η 3 ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΥΛΑΣΜΟΥ, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡΤΣΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΦΟΡΜΑΚΙ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΟΥΛΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΩΡΕ???ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα η η εμπειρια μου ειναι ακομη πολυ φρεσκια οποτε θα σου πω τη εκανα εγω!Τα ρουχαλακια και γενικα ο,τι χρειαζεται το μωρο τα ετοιμασα περιπου στην 34η εβδομαδα μεσα σε 2 μερες.Και γω μονη μου τα εκανα ολα γιατι ηθελα να το χαρω.Δεν αφησα κανεναν να με βοηθησει!!!Εχω να σου πω οτι το καταχαρηκα!!!

Οσο για την κλινικη επειδη γεννησα και γω με καισαρικη μπορω να σου πω οτι θα χρειαστεις σιγουρα 3 νυχτικες (καποιες λερωνονται γιατι ιδρωνεις τρεχουν διαφορα και τετοια).Θελεις 2-3 σουτιεν θηλασμου σιγουρα και επιθεματα γιατι το στηθος θα τρεχει και θα λερωνεσαι.Προσωπικα οι πυτζαμες δε με βολεψαν γιατι τα λαστιχα ακουμπουν πανω στην τομη και τις γαζες και πονουσα.Ασε που θα ερχονται συχνα πυκνα να σου κανουν διαφορα απο κατω οποτε θα πρεπει συνεχεια να κατεβαζεις το παντελονι πραγμα που δεν ειναι ευκολο γιατι δε θα εισαι και τοσο ευκινητη...

Τελος εγω χρειστηκα 3-4 πετσετες γιατι πλενομουν τοπικα και καλυπτα το σημειο της τομης για να μη βραχει!!!

Αυτα!!!!!!

Ελπιζω να σε βοηθησα!!!!Αντε με το καλο!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφούλα εγώ έχω ΠΗΤ 16/4 κι είμαι στην ίδια φάση με έσενα...Από ρουχαλάκια έχω σχεδόν τα πάντα..Μόνο μερικά σεντονάκια και πετσετούλες μου λείπουν..Και από μέρα σε μέρα περιμένω και τα επιπλάκια της μικρούλας μου για να ετοιμάσω το δωματιάκι της.

Το άλλο Σαββατοκύριακο, οπότε θα ξεκινήσει και η άδειά μου, λέω να πλύνω όλα τα ρουχαλάκια, τα σεντονάκια και τις κουβερτούλες της μπεμπούλας μου...Και σε νιώθω απόλυτα, γιατί κι εγώ θέλω να τα πλύνω και να τα σιδερώσω ολομόναχη..Θεωρώ ότι είναι τεράστια η χαρά που θα νιώσουμε..Το ξεκαθάρισα άλλωστε και στη μαμά μου και στην πεθερά μου ότι σε αυτό δε θέλω καμία βοήθεια..

Αντίθετα, το περασμένο Σάββατο της έβαλα να μου πλύνουν την επένδυση από πορτ μπεμπε και ριλάξ..Έχε υπόψιν σου ότι κάνουν μέρες να στεγνώσουν αυτά...

Κι επειδή και η προίκα της πριγκίπισσάς μου θα έρθει μαζί με τα έπιπλα, θα τις βάλω να μου πλύνουν πάντα, παπλωματάκι και κουβερτούλες...

Αυτά! Όσο για τη βαλίτσα, σκέφτομαι να την ετοιμάσω, όταν μπω στο μήνα μου..Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό! Εξάλλου,δεν έχω αγοράσει τίποτα για μενα ακόμα..Πυτζάμες, επιθέματα, σουτιέν θηλασμού κλπ...

Φιλάκια και με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφούλα μου εγω σε 20 μερες περίπου μπαίνω ατον μήνα μου!Τα έπλυνα με αρκάδι τα σιδέρωσα και τα τακτοποιησα στην ντουλάπα του γυρω στον 8ο και κάτι..Η διαδικασία ειναι φανταστική!!Τα έκανα όλα μονη μου και αισθάνθηκα παρα πολύ όμορφα!!Ειδικα οταν σιδερωνα τα μικροσκοπικα φορμάκια και κορμάκια ενοιωσα πολύ μανούλα!!Επισης έχω ετοιμάσει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και την βαλίτσα.Γεννάω στο Μητέρα.Εβαλα 3 πιτζάμες μέσα(Την νυχτικιά δεν την αντέχω)1 ρόμπα,2 πετσέτες,1 ζευγαρι παντόφλες,ρουχαλάκια εξοδου του μωρού(1 κορμάκι,1 φορμα εξόδου,σκουφάκι,γαντάκια,κουβερτάκι και εννοειται και την καλαθούνα για μεταφορά).Στο τελος θα βαλω και τα προσωπικά αντικείμενα(καλληντικά-βούρτσα-φωτογραφική μηχανή)Η γνωμη μου ειναι οτι να τα ετοιμαζεις σιγα σιγα,ιδιως αμα θελήσεις να τα κάνεις μονη σου,γιατι μετα θα βαρύνεις και θα δυσκολευτεις λιγο παραπάνω όσο να ναι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

me to kalo na dexteis to moro sou..

ego ta etoimasa ston 9..me poli agapi k entelos moni...einia poli oraio sinaisthima..mi biazesai na to kaneis..meta th kathese k tha to koitas k tha bariesai...ola stin ora tous...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Efoulla mou kalimera agapi mou...

Agapi mou gia ksekinise na ta kaneis apo tora...

Den einai katholou nwris...

Ax kai einai mia apo tis stigmes pou mou aresei...

Egw sto prwto mou mwraki sto 7 mina ta eixa arxisei...

Kai pali ston 7 mina tha arxisw na ta kanw,,,dld ton allo mina...

Me to kalo agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα, μια και βρηκα θεματακι σχετικο, λεω να σας κανω και εγω μια ερωτησουλα (χαζη)... την παντα του κρεβατιου την πλενουμε?:blush:

και αν ναι στο πλυντηριο? Οπως καταλαβατε ειμαι και εγω στην προετοιμασια αλλα ειμαι και πρωταρα, τρομαρα μου:woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΦΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 9 ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ. ΕΧΘΕΣ ΗΡΘΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑΝ.ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΧΑΡΑ.ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΧΡΟΝΟΥΣ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

BEVERLY ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ. ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΤΗ ΠΛΥΝΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΛΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΛΑΦΡΑ 'Η ΒΑΛΤΗ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΡΥΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΣΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ Κ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΔΕΡΜ.

ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ,ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΑ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ.

ΕΠΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!!!

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΡΟΔΕΡΜ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ

ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ??????????????????

ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα με το καλο να γεννησεις! κι εγω πριν γεννησω τα ετοιμασα ολα. τα επλυνα, τα σιδερωσα και τα τακτοποιησα στα συρταρια. ειναι πολυ γλυκια διαδιακασια. καντο τωρα που μπορεις:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα.ευχαριστω ολες για τις σουμβουλες σας και τις απαντησεις.ξεκινησα προχθες τελικα και επλυνα μερικες πανες κουβερουλες κλπ.αχ ειναι τελεια εμπειρια.τα φορμακια και ζιπουνακια την αλλη βδομαδα.αρχισαν να τακτοποιουνται ολα επιτελους..και την παντα μπεβερλι θα την πλυνω στο πλυντηριο δε νομιζω να παθει τιποτα..φιλακια πολλα σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • P.S Αυτή τη φορά που το είπα στη δουλειά, όλοι χάρηκαν!! Το μόνο κακό στην Ελλάδα είναι ότι αν δεν έχεις συμπληρώσει πάνω από έναν χρόνο εργασίας στον ίδιο εργοδότη, δεν σου αποζημιώνουν την επαπειλούμενη κύηση.. οπότε το διάστημα που θα κάθομαι είναι άνευ αποδοχών, αλλά ειλικρινά ας φτάσουμε να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και ας είναι..!! Χε***κα!! Οπότε @Θέτις Κ. μου δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσουν και δεν πρέπει να σε απασχολεί κιόλας ή να σε αγχωνει.. έχεις πιο σημαντικά να ασχοληθείς!! 😍😍😍
    • Εγω κορίτσι μου δεν έκανα τίποτα από αυτά να σου πω την αλήθεια 
    • Σ' ευχαριστώ!! Ακριβώς έτσι! Έχει δίκιο ο σύντροφός σου! Η δουλειά σήμερα είναι, αύριο δεν είναι..! Δεν μπορούμε να σχεδιάζουμε την οικογένεια μας με βάση αυτο..! Και όχι ότι δεν θα ήταν ιδανικό..! Ποιος δε θέλει να μπορεί να συντηρεί το σπίτι του και ταυτόχρονα να μεγαλώνει την οικογένεια του;; Αλλά δεν έρχονται πάντα έτσι όπως τα σχεδιάζουμε ή τα θέλουμε.. συνεχίζουμε όμως να ζούμε..!! Και δουλειά θα βρεθεί..! Και ευγνωμονούμε για όσα έχουμε..!! Στην προηγούμενη δουλειά, ξοδεψα χρόνια από τη ζωή μου στην εταιρεία του για να φτάσουμε στο σημείο όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη μου να ψάχνει τρόπους να με διώξει.. φτάσαμε να μιλάμε μέσω δικηγόρων..!! Και όταν πλέον έχασα το μωράκι, μου έκανε τη ζωή πατίνι στη δουλειά για να με αναγκάσει σε παραίτηση.. τον έπιασα μια πρωία λοιπόν και του λέω ξεκάθαρα παραίτηση από μένα δεν πρόκειται να δεί, αν θέλει να με διώξει ας μου κάνει μια απόλυση να πάρω το ταμείο ανεργίας μέχρι να βρω κάτι άλλο και ας κρατήσει την αποζημίωση που τόσο τσιγκούνης δεν ήθελε να δώσει.. σε μισή ώρα τα χαρτιά ήταν έτοιμα!! Και έμαθα από συνάδελφο αργότερα ότι για μήνες μετά με κακκολογουσε..(που κλαιν..!) αλλά η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της θα πω, οπότε σκ**τα στο στόμα του ότι και αν έχει πει, θα τα βρει μπροστά του..!   
    • Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους! @Kate1992 @KiddoΉθελα να σας πω σχετικά με τα διάφορα μικρόβια που βγαίνουν στην κολπική καλλιέργεια ότι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου επίσης έβγαιναν συνέχεια διάφορα, τα οποία δεν είναι ότι τα κολλάς συνήθως από κάπου, αλλά βγαίνουν γιατί με την εγκυμοσύνη πέφτει πάρα πολύ το ανοσοποιητικό. Χρειάστηκε να πάρω 4-5 φορές αντιβίωση καθ'ολη την κύηση αλλά όλα πήγαν καλά, οπότε με στενή παρακολούθηση από το γιατρό και συχνές καλλιέργειες δεν θα έχετε πρόβλημα. Επίσης ήθελα να σου πω @lilly1984 (έπεσα στην δική σου δημοσίευση και μπήκα μετά απο πολύ καιρό να γράψω επί τούτου στο φόρουμ) ότι ως ομοιοπαθούσα με τις επισχέσεις στην εγκυμοσύνη έχει βρεθεί λύση, επειδή δεν γίνεται να σε καθετηριάζουν συνέχεια, εγώ θα σου συνέστηνα απαραιτήτως να βάλεις πεσσό. Αυτό το "δαχτυλίδι" στηρίζει την μήτρα ψηλά και δεν πιέζει την κύστη γιατί ισχύει ότι όντως δεν θα έχεις πρόβλημα μετά που πάνε όλα πιο πάνω, αλλά αυτό θα συμβεί την 19-20η εβδομάδα, εγώ πραγματικά δεν άντεχα αυτό το βασανιστικό συναίσθημα των επισχέσεων και να τρέχεις στα επείγοντα για καθετηριασμό. Συζήτησέ το με τον γυναικολόγο σου, θα μπορούσες να πάρεις και μια άποψη από ουρογυναικολόγο.  Καλή συνέχεια στην κύηση όλων!
    • Κορίτσι μου, τι να σου πω.... δε σε γνωρίζω προσωπικά και πραγματικά βούρκωσα διαβάζοντας το μήνυμά σου ❤️  μίλησες στην ψυχή μου!! με νιώθεις 1000000%  κι εγώ έτσι κάνω απ το πρωί, ζουλάω το στήθος για να δω το level ενόχλησης χαχαχαχαχα εγώ χθες το βράδυ είπα να μαγειρέψω μετά από δε ξέρω κι εγώ πόσες βδομάδες γιατί με πιάνει αναγούλα και μόνο που μπαίνω στην κουζίνα. Να ναι καλά ο σύζυξ που τα έχει αναλάβει όλα δηλαδή, αλλά χθες ο καημένος ήταν πτώμα απ τη δουλειά κι είπα να κάνω εγώ το βραδινό και σημερινό φαγητό μας. Μετα κόπων και βασάνων το έφτιαξα αλλά αναγούλες κάθε λεπτό... δεν έκανα εμετό αλλά έβγαλα φλέγματα (σορρυ για την πλήρη αναφορά 🤣)... Δηλαδή το μωράκι μου υπενθυμίζει ότι δεν είμαι μόνη μου κι εγώ εκεί μαλ****ζομαι 🤣🤣 Πόσο δίκιο έχεις πάντως, τίποτα δε θα αλλάξει με το άγχος και τον πανικό. Αν είναι να γίνει το κακό, τι να σου κάνουν και τα επείγοντα... έχιες απόλυτο δίκιο πραγματικά. Όχι, όχι, πιστεύω στο σποράκι μου και θα κάνω υπομονή μέχρι την Τρίτη! Κι προσεύχομαι κι ευελπιστώ να αντικρύσω και πάλι την εικόνα που είδα τελευταία φορά που κουνιούταν και με χαιρετούσε το γλυκό μου ❤️ τα γράφω αυτά και έχω τον υπέρηχο απέναντι και δακρύζω 🥲  πφφ πως θα την παλέψουμε κι είμαστε μόλις στην αρχή;;; 🤣🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...