Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης ήρθε, άνοιξη μπήκε, ένα λουλουδάκι σε κάθε κοιλίτσα να ανθίσει 🥀🌹🌷🌸🌻🌼

Recommended Posts

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αχ ναιιιι!!! λιγη ανοιξη πια... απο τον οκτωβρη ειμαστε με παλτο και κασκολ!! Φτανει!!!! 

απλα φοβαμαι θα γυρισει πολυ αποτομα σε ζεστες και θα καουμε στον καυσωνα... κι αυτο δεν το λες υποφερτο...😕

θα κανω την αιτηση μου και βλεπουμε!! ειμαι και σε διευθυνση εσωτερικου ελεγχου ήδη οποτε κι αυτο ειναι στα υπερ!!!😃

ευχαριστω γλυκια εγκυουλα για τις συμβουλες!! εχεις πολυ δικιο!!!!!❤️❤️❤️

το acca ειναι για τους ορκωτους και οικονομολογους!!

ανυπομονουμε για το νουμεροοοοοο!!!!!!!!!!!!! ολα θα πανε τελεια!!!!! προσπαθησε να μην αγχωνεσαι ε; φιλια και καλη δουλιτσα!!!!!❤️

ναι θα κοιταξω κοριτσακι μου! αν και εδω στην αθηνα την εχουν δει αλλιως κι ολα τα μαστερ ειναι φωτια. το 2014 ξεκινησα ενα στο εκπα με 8200€. βεβαια με πηραν απο την pwc και το σταματησα στο 1ο εξαμηνο για να παρω την εμπειρια της ελεγκτικης και το acca Που μου πληρωναν...

Ευχαριστώ!!❤️❤️

ναντια κλαιω με τις ατακες σου!!!!!!! 😆😆😆 θα το κανω το μωρο φυτο απο την κοιλια!!!!

ετοιμο για δουλεια θα το κανεις ..μην χανει αδικα τα χρονια του στα πανεπιστημια... ασε που θα μπειτε και στο γκινες.. το βρεφος με το μαστερ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αχ ναιιιι!!! λιγη ανοιξη πια... απο τον οκτωβρη ειμαστε με παλτο και κασκολ!! Φτανει!!!! 

απλα φοβαμαι θα γυρισει πολυ αποτομα σε ζεστες και θα καουμε στον καυσωνα... κι αυτο δεν το λες υποφερτο...😕

θα κανω την αιτηση μου και βλεπουμε!! ειμαι και σε διευθυνση εσωτερικου ελεγχου ήδη οποτε κι αυτο ειναι στα υπερ!!!😃

ευχαριστω γλυκια εγκυουλα για τις συμβουλες!! εχεις πολυ δικιο!!!!!❤️❤️❤️

το acca ειναι για τους ορκωτους και οικονομολογους!!

ανυπομονουμε για το νουμεροοοοοο!!!!!!!!!!!!! ολα θα πανε τελεια!!!!! προσπαθησε να μην αγχωνεσαι ε; φιλια και καλη δουλιτσα!!!!!❤️

ναι θα κοιταξω κοριτσακι μου! αν και εδω στην αθηνα την εχουν δει αλλιως κι ολα τα μαστερ ειναι φωτια. το 2014 ξεκινησα ενα στο εκπα με 8200€. βεβαια με πηραν απο την pwc και το σταματησα στο 1ο εξαμηνο για να παρω την εμπειρια της ελεγκτικης και το acca Που μου πληρωναν...

Ευχαριστώ!!❤️❤️

ναντια κλαιω με τις ατακες σου!!!!!!! 😆😆😆 θα το κανω το μωρο φυτο απο την κοιλια!!!!

Εντάξει νομίζω πως είναι τραγικές οι τιμές ! Δες το κορίτσι μου,  επίσης λόγω τις κρίσης κτλπ εχω καταλάβει οτι γενιά οι τιμές έχουν πεσει γιατθ δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.. δες και στο ανοιχτό πανεπιστήμιο αν υπάρχει κατι που θα σε ενδιέφερε, σε περίπτωση που δεν το έχεις ψάξει! 💗💗💗💗

@Antonia2 κι εγώ ξεκίνησα τον Οκτώβρη 2 προγράμματα, το ένα μάστερ στην ιατρική στο ΕΚΠΑ και το άλλο διδακτική και παιδαγωγική επάρκεια για να μπορώ να διδάξω σε σχολεία τα πτυχία μου και έμεινα έγκυος εκείνο το μήνα. Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα χάσω την εξεταστική του Ιούλη λόγω τοκετού και ότι παρακολουθώ πιο χαλαρά γιατί με τη δουλειά και την εγκυμοσύνη το μυαλό δε λειτουργεί σωστά. Ομως εννοείται ότι δίνουν χρόνο. Δηλαδή το μεταπτυχιακο, ενώ είναι 2ετες, έχω 4 χρόνια να το τελειώσω (αν και μάλλον δε θα χρειαστεί τουλάχιστον φέτος να αφήσω κάτι, είναι πιο νωρίς η εξεταστική του) και η διδακτική ενώ είναι 1 έτος δίνει 2 χρόνια περιθώριο και θα πάρω σίγουρα το 2ο χρόνο. Μην αναβάλλεις ο, τι θες να κάνεις και θα βρεις τη λύση όταν θα χρειαστεί. Εμένα μέχρι και στο σύντροφο μου δίνουν παρατάσεις και διευκολύνσεις που είπε τωρα ότι περιμένει μωρό τον Ιούλιο και έχει υποχρεώσεις στο 2ο προπτυχιακό και το διδακτορικό του (είμαστε λίγο τρελοί οικογενειακά με τις σπουδές). Όλα μπορούν να γίνουν απλά όταν θα έρθει η εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξουν σειρά. 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Χαχαχαχα μπράβο βρε καλά κανεις!!! Εσένα θα είναι έτοιμο για το Παρίσι!! Εγώ κορίτσια πάω γυμναστική 3 φορες την εβδομάδα και 1φ τενις! Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να πηγαίνω κολύμπι!! Και όταν μπορώ αναλαμβάνω φοιτητές και τους κάνω εργασίες…τώρα έχω μια πρέπει να την τελειώσω! 

Τέλεια!! Πολύ καλά κάνεις!! Γιατί εγώ με την πρώτη φορά χθες (είχα απ'το καλοκαίρι να γυμναστώ..) έμεινα σπίτι απ'την κούραση 😄 Που να πάω δουλειά; Δεν μπορώ να κουνηθώ!

Γενικά πάντως κορίτσια χαίρομαι πολύ γιατί εδώ στο φόρουμ βλέπω όλο και μεγαλύτερες κοπέλες να γίνονται μανούλες! Πιστεύω ότι εμείς που το θέλουμε πολύ έχουμε και πολλή αγάπη να δώσουμε σ'αυτά τα πλασματάκια!! Κι έτσι θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι 😊

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εντάξει νομίζω πως είναι τραγικές οι τιμές ! Δες το κορίτσι μου,  επίσης λόγω τις κρίσης κτλπ εχω καταλάβει οτι γενιά οι τιμές έχουν πεσει γιατθ δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.. δες και στο ανοιχτό πανεπιστήμιο αν υπάρχει κατι που θα σε ενδιέφερε, σε περίπτωση που δεν το έχεις ψάξει! 💗💗💗💗

στις πριν 9 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

@Antonia2 κι εγώ ξεκίνησα τον Οκτώβρη 2 προγράμματα, το ένα μάστερ στην ιατρική στο ΕΚΠΑ και το άλλο διδακτική και παιδαγωγική επάρκεια για να μπορώ να διδάξω σε σχολεία τα πτυχία μου και έμεινα έγκυος εκείνο το μήνα. Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα χάσω την εξεταστική του Ιούλη λόγω τοκετού και ότι παρακολουθώ πιο χαλαρά γιατί με τη δουλειά και την εγκυμοσύνη το μυαλό δε λειτουργεί σωστά. Ομως εννοείται ότι δίνουν χρόνο. Δηλαδή το μεταπτυχιακο, ενώ είναι 2ετες, έχω 4 χρόνια να το τελειώσω (αν και μάλλον δε θα χρειαστεί τουλάχιστον φέτος να αφήσω κάτι, είναι πιο νωρίς η εξεταστική του) και η διδακτική ενώ είναι 1 έτος δίνει 2 χρόνια περιθώριο και θα πάρω σίγουρα το 2ο χρόνο. Μην αναβάλλεις ο, τι θες να κάνεις και θα βρεις τη λύση όταν θα χρειαστεί. Εμένα μέχρι και στο σύντροφο μου δίνουν παρατάσεις και διευκολύνσεις που είπε τωρα ότι περιμένει μωρό τον Ιούλιο και έχει υποχρεώσεις στο 2ο προπτυχιακό και το διδακτορικό του (είμαστε λίγο τρελοί οικογενειακά με τις σπουδές). Όλα μπορούν να γίνουν απλά όταν θα έρθει η εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξουν σειρά. 

Αχ κοριτσια σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοηθεια και τις συμβουλες σας!!!!

@Κατεριναπαπ ειδα και στο ανοιχτο πανεπιστημιο αλλα αυτο ειναι τελειως πανω στο αντικειμενο μου με διαχειριση κινδυνου και εσωτερικο ελεγχο!!!! και οι τιμες ειναι ιδες νομιζω.. θα ξανακοιταξω ομως!!!😉❤️🤗

@MyNaμε την ιστορια σου με ξεμπλοκαρες τελειως γιατι βλεπω και το πρακτικο κομματι!!! φορτσα για μαστερ!!!!!😄😄❤️❤️

βεβαια θα το πω. αν κανω αιτηση και τελικα μεινω εγκυος πριν ξεκινησει, ε μαλλον θα το αφησω για πιο μετα.. να τα λεμε κι αυτα!!!! αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε....

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

@Κατεριναπαπ ειδα και στο ανοιχτο πανεπιστημιο αλλα αυτο ειναι τελειως πανω στο αντικειμενο μου με διαχειριση κινδυνου και εσωτερικο ελεγχο!!!! και οι τιμες ειναι ιδες νομιζω.. θα ξανακοιταξω ομως!!!😉❤️🤗

@MyNaμε την ιστορια σου με ξεμπλοκαρες τελειως γιατι βλεπω και το πρακτικο κομματι!!! φορτσα για μαστερ!!!!!😄😄❤️❤️

βεβαια θα το πω. αν κανω αιτηση και τελικα μεινω εγκυος πριν ξεκινησει, ε μαλλον θα το αφησω για πιο μετα.. να τα λεμε κι αυτα!!!! αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε....

Βουυυρ για μάστερ λοιπόν!! Έχεις χρόνο να τα δεις και να καταλήξεις όπου σε βολεύει, σου αρέσει και σου ταιριάζει!! 💗💗💗

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοίταξε αν μεινεις εγκυος θα πάμε ολες για μαστερ 🤣🤣🤣

στις πριν 22 λεπτά, ο/η JoyCat είπε:

Τέλεια!! Πολύ καλά κάνεις!! Γιατί εγώ με την πρώτη φορά χθες (είχα απ'το καλοκαίρι να γυμναστώ..) έμεινα σπίτι απ'την κούραση 😄 Που να πάω δουλειά; Δεν μπορώ να κουνηθώ!

Εγώ δε μπορώ χωρις τη γυμναστική όχι για το σώμα μου περισσότερο για την ψυχολογία μου το κάνω 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές ❤️❤️❤️❤️

Μας την έφεραν χθες το πρωί τη μπέμπα και έχουμε ξετρελαθεί🥰💞💞💞 είναι τόσο μικρούλα, είχα ξεχάσει πόσο μικρούλια είναι!!😆 και μια γλύκα, νεραιδούλα🧚‍♀️💕💗

@Hopemumtobe καλή επιτυχία σήμερα περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής!!🙏❤️

@Antonia2 εννοείται να κάνεις το μεταπτυχιακό!!! Και μπράβο σου που δε σταματάς τις σπουδές!!🥰 Και όπως σου είπαν και τα κορίτσια, και έγκυος να μείνεις δε σε εμποδίζει σε κάτι❤️❤️
Ο μπαμπάς σου πώς είναι; Τι κάνατε τελικά;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Μας την έφεραν χθες το πρωί τη μπέμπα και έχουμε ξετρελαθεί🥰💞💞💞 είναι τόσο μικρούλα, είχα ξεχάσει πόσο μικρούλια είναι!!😆 και μια γλύκα, νεραιδούλα🧚‍♀️💕💗

@Antonia2 εννοείται να κάνεις το μεταπτυχιακό!!! Και μπράβο σου που δε σταματάς τις σπουδές!!🥰 Και όπως σου είπαν και τα κορίτσια, και έγκυος να μείνεις δε σε εμποδίζει σε κάτι❤️❤️

Να σας ζήσει κορίτσι μου ξανά ❤️❤️ Χαίρομαι που το έχετε κοντά σας τόσο γρήγορα ❤️❤️

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κοίταξε αν μεινεις εγκυος θα πάμε ολες για μαστερ 🤣🤣🤣

ραφαελα γελαω μονη μουυυυυυ!!!!!! θα με περασουν για τρελη στο γραφειο!!!!!!😆😆

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

αχ κοριτσι μου ποσο χαιρομαι με την ευτυχια σας!!!!! ❤️👶😄🤱φτου φτου να ειναι ετσι ολα τελεια στη ζωη σας!!!! να τη χαρειτε τη ζουζουνα σας!!! ποτε με το καλο βγαινετε;;

ο μπαμπας καλα ειναι. αλλα καπνιζει και νευριαζωωωω!!!! ο εχει ελαττωσει αρκετα αλλα ολοι οι γιατροι ειναι καθετοι οτι πρεπει να το κοψει... στεναχωριεμαι και νευριαζω ταυτοχρονα... πολυ δυσκολη πιστα...😡😤😭 θα κανει τη δευτερα την αξονικη και μακαρι να ειναι καθαρη. να μην υπαρχει κακοηθεια σε αλλο σημειο....🙏🙏🙏🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσιμου γιατι δεν κανει να ζοριστεις? Ειναι επικινδυνο για αποβολη?! Το λεω γιατι εγω πιεστηκα λιγο γιατι εχω κακη εμπειρια στο παρελθον και ξερω αν δεν πιεστω λιγο τωρα και περασουν πχ 5 μερες μετα θα πρεπει νααγκαστικα να πιεστω πολυ περισσοτερο και θα ναι χειροτερα (ακουσα οτι υποθετα και χαπια απαγορευονται )

Κοριτσι μου να το κανεις!!💗 Ειναι παρα πολυ ωραιο να συνεχιζεις τους σπουδες σου και να γινεσαι ολο και καλυτερη στο αντικειμενο σου! Οσο πιο καλα εισαι τοσο πιο καλα θα ειναι και το μωρακι σου💗 ΥΓ Δεν καταλαβαιμω τι ειναι αυτα τα acca αλλα το εψαξα αχαχαχχαχαχα 

Πραγματικα ολα γινονται για καποιο λογο γινονται. Περαστικα κοριτσι μου!!!! Και ευχομαι απτο επομενο μηνα το θαυματακι σου💗

Συμφωνω! Ποτε θα ερθει πια η ανοιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι τον πρώτο καιρό το συζήτησα με τον γιατρό. Μου λέει πόσες μέρες είναι το ανώτερο που έφτασες; Του λέω 2-3. Εντάξει εκεί μου λέει είναι καλά. Αν φτάσεις 4 θα μου πείς  για να σου δώσω ένα μικροκλίσμα από το φαρμακείο. Αλλά δεν έχει χρειαστεί έως τώρα.. με βοηθάει το μιλκο 🤣🤣

Ναι τον ρώτησα αν και να ζοριστω και μου είπε σε καμία περίπτωση. Δεν κάνει να ζοριστεις λέει. Και το ξέρω και από ξαδέρφη που καθόταν ώρες στην λεκάνη και έκλαιγε από τον πονο επειδή δεν μπορούσε να ζοριστει που ήταν έγκυος. Εκείνη την βοήθησε η βρώμη να ενεργείται. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια!💗 Μολις εκανα χοριακη θα ξερω κατα τις 2 λογικα!

Καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου!!! Ανυπομονω και γω μαζι σου!!! 🙏😘

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ραφαελα γελαω μονη μουυυυυυ!!!!!! θα με περασουν για τρελη στο γραφειο!!!!!!😆😆

αχ κοριτσι μου ποσο χαιρομαι με την ευτυχια σας!!!!! ❤️👶😄🤱φτου φτου να ειναι ετσι ολα τελεια στη ζωη σας!!!! να τη χαρειτε τη ζουζουνα σας!!! ποτε με το καλο βγαινετε;;

ο μπαμπας καλα ειναι. αλλα καπνιζει και νευριαζωωωω!!!! ο εχει ελαττωσει αρκετα αλλα ολοι οι γιατροι ειναι καθετοι οτι πρεπει να το κοψει... στεναχωριεμαι και νευριαζω ταυτοχρονα... πολυ δυσκολη πιστα...😡😤😭 θα κανει τη δευτερα την αξονικη και μακαρι να ειναι καθαρη. να μην υπαρχει κακοηθεια σε αλλο σημειο....🙏🙏🙏🙏

🤣🤣🤣🤣 και εγώ να πω την αλήθεια είχα σκεφτεί να κάνω το MBA το οποίο προφέρετε και διαδικτυακά αλλα είπα να χτιστεί το σπίτι κ μετά! Απλά το άλλο μαστερ της εμβρυολογιας που κακως δεν το έκανα, πλέον για μένα είναι too late…

στις πριν 10 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

@Hopemumtobe κοριτσάκι μου. Πάρε τηλέφωνο. Σε περιμένουμε. Είμαι σιιιιιιγουρη ότι πέρασες την 200 άρα να ξέρεις. Χαχαχ

Ευχαριστω κοριτσακι μου, ασε ακομη να βγουν θα σκασω!! Κοιτα εγω νομιζω με 200 + δεν θα ειναι καλο, πρεπει  να ειναι τουλαχιστον 350+ για να ειναι οκ γιατι εχουν περασει 4 ολοκληρες μερες οχι 2! Εσυ ειχες κανει δευτερη μετρηση? Ποσο ηταν?

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ευχαριστω κοριτσακι μου, ασε ακομη να βγουν θα σκασω!! Κοιτα εγω νομιζω με 200 + δεν θα ειναι καλο, πρεπει  να ειναι τουλαχιστον 350+ για να ειναι οκ γιατι εχουν περασει 4 ολοκληρες μερες οχι 2! Εσυ ειχες κανει δευτερη μετρηση? Ποσο ηταν?

Ααα κάτσε συγγνώμη. Η πρωτη ήταν 154 ;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Ααα κάτσε συγγνώμη. Η πρωτη ήταν 154 ;

134 ηταν η πρωτη, τωρα πρεπει ποσο ναναι πιστευω απο 360 (μινιμουμ 60% αυξηση καθε 4 ωρες νομιζω) μεχρι 530 κλπ αν εχει διπλασιαστει

Εγώ πρώτη 96

Μετά από δύο μέρες. 210

Και μετά από 5 μέρες 2000 

Άμα ήσουν 154.  Νομίζω μετά από 4 μέρες. Από 550 και πάνω καλά θα είναι..έτσι όπως ξέρω και εγώ. Αν και δεν θέλει ακριβώς διπλασιασμό..νομίζω ένα 40% 

Εντάξει τόσο φορά που είχε πάρει το σπορινι σου χωρίς καθυστέρηση πιστεύω έχεις πάει 600 .χαχαχαχα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

134 ηταν η πρωτη, τωρα πρεπει ποσο ναναι πιστευω απο 360 (μινιμουμ 60% αυξηση καθε 4 ωρες νομιζω) μεχρι 530 κλπ αν εχει διπλασιαστει

Ναι αν το πάμε περίπου διπλασιασμο Τετάρτη γύρω στα 250-260

Σήμερα κάπου 500 

Έλα έχω πολύ θετική σκέψη για σένα. Πιστεύω έχει πάει πάρα πολύ καλά θα το δεις. Έχω ένα προαίσθημα. Το στήθος σου πως είναι; 

στις Just now, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι αν το πάμε περίπου διπλασιασμο Τετάρτη γύρω στα 250-260

Σήμερα κάπου 500 

Έλα έχω πολύ θετική σκέψη για σένα. Πιστεύω έχει πάει πάρα πολύ καλά θα το δεις. Έχω ένα προαίσθημα. Το στήθος σου πως είναι; 

Το κακο ειναι οτι στο στηθος δεν βλεπω καμια διαφορα και γενικα δεν εχω αλλα συμπτωματα. Γενικα σημερα δεν ξερω γιατι με εχει πιασει ενα μεγαλο αγχος και φοβια οτι κατι δνε παει καλα. Ισως γιατι τη Δευτερα και χαμηλα να ξεκινουσα δενθα ηταν προβλημα αλλα σημερα πρεπει να υπαρχει αυξηση!! Ελπιζωνα ειναι ειναι απλα ο φοβος μου!!

στις Just now, ο/η Hopemumtobe είπε:

Το κακο ειναι οτι στο στηθος δεν βλεπω καμια διαφορα και γενικα δεν εχω αλλα συμπτωματα. Γενικα σημερα δεν ξερω γιατι με εχει πιασει ενα μεγαλο αγχος και φοβια οτι κατι δνε παει καλα. Ισως γιατι τη Δευτερα και χαμηλα να ξεκινουσα δενθα ηταν προβλημα αλλα σημερα πρεπει να υπαρχει αυξηση!! Ελπιζωνα ειναι ειναι απλα ο φοβος μου!!

Εννοείς ούτε πρήξιμο ούτε τίποτα ; Χαλαρό είναι ; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Εννοείς ούτε πρήξιμο ούτε τίποτα ; Χαλαρό είναι ; 

Ειναι ακριβως οπως πριν χωρις καμια αλλαγη, και αυτο με αγχωνει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κάθε επόμενη εγκυμοσύνη έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι όλο και πιο εύκολη. ΄Ασε που πας και χωρίς το φόβο αγνώστου. ϊσως παίζει και αυτό το ρόλο του. Εμένα είναι η πρώτη μου, ακόμα δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή...χαχα...ελπίζω να μην πανικοβληθώ..
    • Πάντως αν έχετε κάρτα club orchestra έχει κάποια φορμάκια fleece με κόστος 3 και 5 ευρώ κλπ...Δηλ. με 10-12 ευρώ μπορείτε να πάρετε 2 πχ και όσο τα βάλει αν τα βάλει..εγώ αυτό έκανα.. εδωσα 20 ευρώ και πήρα 3 να υπάρχουν.. γιατί μένω και λίγο έξω από Αθήνα (Σαρωνίδα αν ξέρετε) κι ίσως κάποιες μέρες έχει ψυχρούλα..Ας πούμε πέρισυ θυμάμαι το βράδυ του επιταφίου είχε πάρα πολύ κρύο. Και έπεσε και αργά πέρισυ το Πάσχα.  Επίσης με τον ίδιο τρόπο της αγόρασα και 2 μπουφανο-ζακετάκια...νομιζω και τα δυο 20 ευρώ μου βγήκαν.. Από νούμερα απλά για να τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και να μην πανε χαμένα κατευθείαν της εχω αγοράσει αυτό που λέει 60 εκ. δηλ. δεν πήρα καθόλου το 56 εκ. τώρα θα δούμε..ελπίζω να μην της είναι τεράστια.. είμαστε κι εγώ και ο μπαμπάς της σχετικά ψηλοί..τι να πω.. 
    • Α μάλιστα, σε ευχαριστώ..οπότε μάλλον θα κάνω υπομονή και βλέπουμε!
    • Ταυτιζόμαστε εμείς μου φαίνεται..χαχα!!! Πλυντήρια εγώ λέω μετά τις γιορτές να ξεκινήσω. Φεβρουάριο αγχώνομαι να τα αφήσω, μην τυχει κάτι και δεν είμαι έτοιμη. 
    • Εγώ έχω πάρει μονο 2-3 βελουτέ και όλα τα υπόλοιπα τα έχω πάρει βαμβακερά. Νομίζω λόγω εποχής θα πιάσουν οι ζέστες και τα βελουτέ θα είναι ζεστά. Εγώ ας πούμε ούτε το χειμώνα τα φοράω.. Και σκέφτομαι αν κάποια μέρα πχ έχει ψυχρούλα να φοράει και ενα ζακετάκι.  Δηλ. η λογική μου είναι ζιπουνάκι κοντομάνικο από μέσα, φορμάκι βαμβακερό ή βελουτέ από έξω κι αν έχει ψύχρα και ένα βαμβακερό ζακετάκι από πάνω.  Επίσης, έχω αγοράσει και κάποια σετακια που είναι παντελονάκι μαλακό με ζιπουνάκι μακρυμανικο και με αυτά πάλι λεω να βάζω από πάνω το ζακετάκι το βαμβακερό.  Νομίζω λόγω εποχής είμαστε καλά. Τις αγόρασα και 2 πιο χοντρά ζακετάκια - μπουφανάκια για τις βόλτες για όσο χρειαστούν. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...