Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι περίεργο έχουν φάει τα παιδάκια σας ?χιχιχι!


Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσάκια μου...διάβαζα κάτι και έχω κατουρηθεί απο τα γέλια...και σκέφτηκα οτι ας δούμε τι περιέργο εχουν φάει τα παιδάκια μας ή εμείς όταν ήμασταν μικρά..

Αυτο που διάβασα ήταν οτι ένα μωράκι είχε την έξυπνη θαυματουργή ιδέα!!!!να ανοίψει τη πάνα με τα κακάκια του και να τα γευτεί...μμμμμ για να δώ πόσο νόστιμα είναι...:P Η μαμά του έπαθε σόκ..και φέρνω αυτη τη σκηνή στο μαυλό μου και δε μπορώ θα πέσω κάτω απο τα γέλια...να μου πεις είναι σιχαχμένο αντε να το καθαρίσεις ...και τι κάνεις μετά ? παιρνεις την παιδίατρο? γιατι πλάκα πλάκα τι συμβαίνει όταν ένα παιδί φάει τα κακάκια του...:woohoo:

Εμένα ο άγγελος έχει φάει άμμο το καλοκαίρι πολύυυυυυυυ...αν και ήμουν συνέχεια απο πάνω του ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...για πότε την έβαζε στο στόμα ..και μάλιστα του άρεσε πολύ...όπως επίσης και το θαλασσινό νερό ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΑΙΝΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ..........

Μια φορά έφαγε ένα φύλλο απο την εφημερίδα όχι ολόκληρο βέβαια λίγο στην άκρη και περίμενα πως και πως να το βρω στην πάνα κατα την έξοδο :woohoo: αλλά τζίφος..που πήγε δεν ξέρω...

Το πιο σιχαμενο χόμπυ του ΆΓΓΕΛΟΥ :kiss: μου είναι όταν γλέιφει σαν το σκυλάκι τον πάτο της παντόφλας και εγώ το παίρνω αμέσως βεβαια αλλά κλαίει με μαύρο δάκρυ (ασε με μαμά να γλέιψω λίγο ακόμη τη νόστιμη παντόφλα!!!παναγία μου δηλαδή)

Εσείς για πείτε!

Πέρα απο το χιούμορ πρέπει να έιμαστε πολύ προσεκτικές..πολλές φορές έχω πιάσει τον άγγελο στο τσακ να φάει επικίνδυνα πράγματα..λίγο αν τον είχα αφήσει μόνο του όλα θα τα είχε δοκιμάσει.........

φιλιά πολλά και περιμένω ιστορίες και εμπειρίες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAI ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΜΜΟ ΜΙΚΡΗ:woohoo: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ:ohmy: :ohmy: !!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΜΥΡΜΙΓΚΟΦΑΓΟΣ!!!!!:woohoo: :silly:!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ... ΝΟΣΤΙΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΛΟΥΜ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΑΩ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΓΙΝΑ ΟΛΗ ΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΑΑΑ... ΜΠΛΙΑΞ... ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΚΑ ΠΑΡΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΤΗΣ ΤΑ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ? " ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΕΙ ΚΑΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ?" ΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΤΩΣ...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο γυιος μου οταν ηταν ενος βρηκε μια ψοφια σφηκα και την μασησε προτου τον προλαβω,ετρεξα εντρομη κι εβγαζα απο το στομα του κομματακια :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα Κάσση γέλασα πολύ με την περιγραφή σου!!!!!

Εγώ δεν έτρωγα τίποτα περίεργο, αλλά ένας ξαδελφός μου έτρωγε κι εκεί νος τα μυρμήγκια!!! Μπλιάχ!!! Αλλα κι αυτο με τα κακα... :laugh: :laugh: :laugh: Εντάξει... Όπως βγήκαν την πρώτη φορά, έτσι θα ξαναβγούν! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φοβερο θεμα!Οταν ημουν εγω μικρη μου αρεσε να βαζω στο στομα μου πετρες και να τις γλειφω και επειδη δεν τρωγονται τις εφτυνα μετα!Ο γιος μου μεχρι 1 1/2 χρονων ετρωγε χαρτι!Δεν τολμουσαμε να αφησουμε ενα περιοδικο η ενα σημειωματαριο καπου και πηγαινε το εκοβε κομματια και το ετρωγε!Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες δεν τον προλαβαιναμε και τα καταπινε!Τωρα το εχει σταματησει ευτυχως και μπορουμε να διαβασουμε και κανενα περιοδικο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ!!!!!!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

ΜΠΛΙΑΞ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!

ΚΑΣΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ. ΚΡΥΒΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΣΟΥ

ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΠΕΙ???

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΡΙΕΛ ΧΙΧΙ

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΛΑΛΟΣ ΉΠΙΑ ΧΛΩΡΙΝΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ

ΚΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΈΦΥΓΕ ΤΟ ΠΟΥΡΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Wraio vre kassi :laugh: :laugh:

Egw otan imoun mikri mou arese polu na pairnw ta auga apo to psugeio

na kathomai katw na ta trupaw me mia velona k na ta roufaw!!!!:lol: :lol: :laugh: :laugh: An me akouseis tha katalaveis oti gi'auto to logo mallon ekana fwni kampana :woohoo: :silly: :silly: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:S Κοριστάκια το θέμα που ανοίξατε έχει πολύ γέλιο...Μη σιχαθείτε!

Εγώ είμαι μια από αυτές που είχε "δοκιμάσει" τα κακάκια της...:blush: :blush:

Ήμουν περίπου 15 μηνών και με είχε αφήσει η μαμά μου στο γιο-γιο για να μάθω να τα κάνω εκεί κι εκείνη έκανε δουλειές...Ξεχάστηκε και σε κάποια φάση λέει "Ωχ..Το κορίτσι μου! Γιατί δε με έχει φωνάξει τόση ώρα;;;"...

Έρχεται στο μπάνιο και τι να δει...Τα έίχα κάνει και ήμουν από πάνω μέχρι κάτω γεμάτη κακάκια...:S :S :S

Τα είχα πιάσει και είχα ακουμπήσει τους τοίχους, το νεροχύτη, την μπανιέρα, τα πάντα...Και φυσικά τα είχα δοκιμάσει κιόλας....Μπλιαχ...:huh: :huh:

Έπαθε σοκ, αλλά κι εγώ ήμουν μικρούλα και δεν καταλάβαινα...:laugh: :laugh: Πάντως, ότι έβρισκα το έβαζα στο στόμα..Στις πρώτες μου διακοπές (10 μηνών) όπως όλα τα παιδάκια έτσι κι εγώ έτρωγα πετρούλες...

Ο ξαδερφούλης μου όταν ήταν μωράκι και μπουσούλαγε βρήκε μια σκοτωμένη κατσαρίδα και την πήρε και την έφαγε.. Και δυστυχώς οι γονείς του δεν πρόλαβαν να του τη βγάλουν από το στόμα...:blink: :blink:

Ελπίζω να μη σιχαθήκατε!:S :S

Πάντως εγώ δεν έπαθα τίποτα!:laugh: :laugh: :laugh: :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κασση εχεις πολυ πλακα... γελασα πολυ με το κειμενακι σου...

Εμενα ο δικος μου ακομα δεν εχει φαει τιποτα περιεργο γιατι ειναι πολυ μικρουλης. Η κορη της κουμπαρας μου ομως μια φορα ειχε παρει το βουρτσακι της τουαλετας για να πλυνει τα δοντια της...:blink: οταν μου το ειχε πει ειχα φρικαρει...:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!Την δικια μου την φωναζουμε σκουπα σπουργιτακι!!!Οτι βρει κατω ψυχουλο κλπ παρολο που σκουπιζω με την ηλεκτρικη στα γονατα δυο φορες την μερα,πειτε μου βρε κοριτσια που τα ξετρυπονη,εχει μανια με αυτα τα πιανει και τα βαζει στο στομα της!!Αλλα αυτο που εχει μανια ειναι η παντοφλες μου,της περνει της δαγκωνει και φευγει πιλαλα για να μην την πιασω και της την παρω!!Θα τρελαθω μηλαμε!!Μπλιαξ!!!και μια φορα Παναγια μου που επαθα εγκεφαλικο μια απο της πολλες φορες που παθαινω της αρεσει να ανοιγη την πορτα του μπανιου και να καθετε μπρουμητα και να γλυφη το πατωμα!!!!Πω!πω!Και δεν κλεινει η ρημαδα η πορτα....Αηδεια!!!!!:blink: :blink: ΑΑΑ!!!και μια αλλη φορα ευτυχος την προλαβα εκατσε κατω στο σαλονι και αρχησε να γλυφη ενα μπουκαλι ουισκι που ηταν μισοανοιχτο και δεν το ειχα παρει χαμπαρι...εαν δεν την προλαβενα...πω...τι θα ειχα παθει..θα ειχα ενα μεθυσμενο μωρο να πηγενει περα δωθε και να τραγουδαει το ακαντου αναποδα!!!:woohoo: :woohoo: Ευτυχος η πορτα αυτη κλεινει!!Τι να πω βρε κοριτσια..τελικα τα μωρα ειναι μια τρελα!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: εχω πεθανει στα γελια με τα παμφαγα μικρουλια!!! σκετη αηδια!!!! εμεις δεν εχουμε αρχισει ακομα πολυ... ενταξει, τρωμε το χαλι με μανια, τις χαρτοπετσετες και γλυφουμε με παθος το καθρεφτη (βασικα, φιλαει τη μουρη της, η μικρη μου η ψωναρα!!!!:lol: σε ποιον θα εμοιαζε το παιδι??:P )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα Κασση το θεμα που ανοιξες ειναι πολυ souper! Κοριτσια ειστε απιθανες με αυτα που γράφεται! Εμενα ο μικρος ολα τα εχει δοκιμασει! Βεβαια το πιο ακραιο που εχει κανει ειναι που πηρε μια μερα το ποτηρι του και πηγε στην τουαλετα και εβαζε νερο και επινε! Ευτυχως ο προηγουμενος ειχε τραβηξει καζανακι!:woohoo::woohoo: :woohoo: Ενοειται βεβαια οτι ανοιγει το ψυγειο και τρωει οτι βρει μπροστα του μαζι με το περιτυλιγμα! Μια μερα τον τσακωσα να τρωει κυβο Κnorr και εγω του φωναζα "οχι Δημητρη δεν ειναι σοκολατακι αυτο" αλλα εκεινος συνεχισε να τρωει!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Πολλες ζημιες ομως κοριτσια! Δεν σταματαει καθολου. Εχει καταστρεψει τα παντα. Δεν εχω ουτε μια ξυλινη κουταλα. Μου τις εσπασε ολες! Μονο τα μαχαιροπίρουνα μείνανε! Καλα για επικίνδυνα δεν το συζητάμε. Την αλλη φορα πηρε μια βιδα και πηγε και την εβαλε στην πριζα. Ευτυχως έπεσε το ρελε. Η αποθεωση ειναι οτι ειχε αμφιβολιες γι αυτο που εγινε και την επομενη μερα ξαναβαζει αντικείμενο στην πριζα για να σιγουρευτει αν οντως τον χτυπαει το ρευμα. Απο τοτε δεν ξαναπηγε. Τα εχεις μπροστα σου τα βλεπεις και ξαφνικα την εχουν κανει την ζημια χωρις να παρεις χαμπαρι! Γι αυτο προσεχτε κοριτσια γιατι δεν καταλαβαινουν τιποτα τα μικρα. Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Τα οσκαρ πάνε στην κατσαρίδα!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: στη σφίγγα, στο βουρτσάκι δοντιών με άρωμα κακά!! και στις δυο που παραδεχτήκατε οτι ΝΑΙ έχετε φάει και εσείς τα κακάκια σας!Μπράβο θαρραλέα μου κορίτσια!ΤΑ ΤΡΩΤΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ???ΧΑΧΑΧΑ:P

Αυτό με το πάτωμα το κάνει και εμένα ότι πιο μικρό υπάρχει στο χαλί το σηκώνει και το τρώει....μπορεί να είναι τυράκι 3 μέρες στο πάτωμα αλλά δε βαριέσαι ας το φάει το παιδί μου ! απο τα κακά το προτιμώ..

Δημητρούλα πολύ ήσυχο το μωρό σου ε? σε μια γωνιά κάθεται και τίποτα δεν κάνει ε? Απανωτά εγκεφαλικά και εσύ δόλια μάνα!

Σας φιλώ και περιμένω κι άλλα αστεία σκηνικά να γελάσω η γυναίκα που το έχω ανάγκη ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera sas...

Teleiotato to thema...

Kai poli gelio...

Oles mas exoume kanei liga apo ola...

To lipon EGW,,,

Egw otan eimouna mikri eixa faei karaolo me to spitaki tou kai zwntano themas...YIAKS...

Mono pou to skeutwme,,,thelw na kanw emeto...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kai kati allo tora prwsfato,,,

Otan gennisa ton Kwnstantino mou ton vwithousa na kanei kaka tou,,,sprwxnontas ta podarakia tou pros to stithos tou...

Kai koritsia,,, mou ta eixen kanei ola sta moutra mou,,, kai pigane panw sta xeili mou...

O giokkas mou ews tora exei fwei Keraki tipota para panw...

Otan tha exoume nea tha sta pwwwwwwwwwwwwwwww...

Filia se oles...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελειο το θεμα κοριτσια...εμενα ο δικος μου εχει κολλησει με τη σταχτη στο τζακι....που τον χανεις που τον βρισκεις στο τζακι και γλυφει....το σκουπιζω το ξανασκουπιζω,αυτος εκει....κολλημα τρελλο.....βεβαια εχουμε δοκιμασει πολλα ....τρελενεται επισης για την καταψυξη..την ανοιγει και γλυφει και εκει....πολυ γλυψιμο σας λεω....δεν λεω για τζαμια που μονιμως εχουν σταμπες του τασου....αλλα γενικως του αρεσει να εξερευνα τα παντα....δεν σταματαει καθολου...μας εχει τρελανει....με την καλη εννοια....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H Εύα μου έχει φάει το σαμπουάν της, τα κακά της,έχει ρουφήξει το βαμβακάκι που λίγο πριν είχα καθαρίσει το παπάκι της απο τα τσίσα της κ χώμα απο τον κήπο της γιαγιάς της. Αυτά τα λίγα....:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koρίτσια εμένα η Ιωάννα είναι πολύ σιχασιάρα!!

Αν καταλάθος ακουμπήσει κάτι απο κάτω (χνούδι, ψίχουλο κλπ) ξυνίζει τα μούτρα της :angry: :laugh: :laugh: :laugh:

Να φανταστείτε κρατάει στο χεράκι φαγητό τύπου πατατούλες ή ψωμί ή μπισκότο και το κρατάει με τα δυο δαχτυλάκια και αν κάποιο φαγητό είναι πολύ νιανιά πολύ μαλακό πάλι ξυνίζει.

Το γέλιο ήταν το καλοκαίρι στην παραλία φορούσε το μαγιό της, το καπελάκι της, ένα φόρεμα πετσετέ:P (πολύ πλάκα είχε όταν το φορούσε), και απλώς καθόταν στην πετσέτα και έπαιζε με τις πέτρες τις μεγάλες, τις καθαρές πάντα!!:P Όταν καταλάθος πήγαινε άμμος στην πετσέτα ή κολλούσε στο χεράκι ή στο ποδαράκι γκρίνιαζε και ήθελε να την καθαρίσω!(τότε ήταν 8 μηνών):blink:

Η μαμά μου λέει πως έτσι ήμουν κι εγώ σαν μωράκι:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: κασση γελασα που λες οτι γλειφει την παντοφλα.

εγω κοριτσια οταν ηουν μικρουλα ετρωγα καρβουνα:blink:

ποποπο ποσο χαζο παιδι ημουν:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τέλειο το θεματάκι,

Εμένα ο γιός μου όταν ήταν 2,5 χρονών μια ωραία Κυριακή είχαμε πάει στην μαμά μου για φαγητό. Ενώ όλοι ήμασταν στο τραπέζι ο Μιχάλης είχε τελειώσει το φαγητό του και πήγε να παίξει. Μετά από κανένα 5λεπτό δεν τον άκουγα καθόλου και άρχισα να ψηλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Σηκώνομαι και αρχίζω να τον ψάχνω. Ήταν στην κρεβατοκάμαρα της μαμάς μου είχε πάρει την κρέμα ημέρας είχε πασαλιφτεί ολόκληρος και φυσικά είχε δοκιμάσει και λίγο. Και με μια φυσικότητα μου λέει: μαμά δεν είμαι πολύ ωραίος;Εγώ είχα φρικάρει, την μαμάμου όμως δεν την παραξένεψε καθόλου γιατί κι εγώ στην ίδια ηλικία είχα φάει ένα ολόκληρο κουτί

nivea.

Ευτυχώς ο Μιχάλης μόνο την δοκίμασε, εμένα με τρέχαν στα Νοσοκομεία.

Πάντως θέλει πολύ προσοχή γιατί μιας φίλης μου ο γιος ήπιε πετρέλαιο και ήταν 1 εβδομάδα στο Νοσοκομείο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fantastiko Mammo-thema!!!

Ta mwrakia mas (k'emeis mikroteres)

thema gia poooly gelio...!

Omws koritsia omologw pws epatha SHOCK

me ena sygkekrimeno mwro!

Diavazontas tin perigrafi tis DIMITROULA29

gia to aggeloudi tis, itan les kai diavaza gia mena!!!

Exw faei pollous kybous KNORR (!)

kai malista mazi me to xrysoxarto tous!!!

Teleio evriska episeis to na vazw vides

stis prizes kai na peftei to reuma...!

Min pw gia tis ksylines koutales...!

Anarwtiemai : to paidi pou tha ferw stin kosmo

ti tha mou kanei???

An mou moiasei tha einai dyskola ta pragmata!!!

Koritsia na sas zisoun ola ta ataktoulika mwra...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vre koritsia eisaste apisteytes eseis kai ta mwra sas!!

Exw lythei sta gelia!!! :laugh:

Kassh mou egrapses pali me ayto to thema!!

Emena h mikrh mou den efage tipota akoma giati einai akoma mikroula,

alla oti kai na vriskete konta sto stoma ths to glyfei!! Provlepw na

pesei poly glypsimo sto mellon!! :P

Egw pali san mwro otan sfougarize h mama mou phgena apo pisw ths kai

epairna to sfougaropano kai to evaza kaskol!!! :laugh: Etsi opws htan

mesa apo ton kouva me ta vromonera!!

Meta eixa ena synithio kai travousa ta mallia mou apo ta kotsidakia mou

(apo to ena omws,to dexi)! kai ta tyliga gyrw apo thn pipila mou kai ta roufousa!! :laugh:

Efaga mia fora kai enan syndethra kai to mpalaki ths sfyrixtras!!!

E meta anagastikan kai ta psaxnane sta kakakia mou!! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...