Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ???


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Η ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ?ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ(ΤΟ ΤΕΣΤ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nana sou eyxomai me to kalo na gineis manoula..

de thelei tipota...mono agxos de thelei,,,

ego otana rxisa prospatheise de pira test oriksias...

ksekiniste leytera na kanete erota k ola tha ginoun...

kali arxi sou eyxomai....:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.......ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΕΞΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;) ;) ;) ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.....ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΜΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα νανά!

Γιατί αγχωνεσαι? Είναι πολύ ωραίο που θέλετε να κάνετε παιδάκι και η 'διαδικασία' επίσης είναι πολύ ωραία;) ;) ;)

Γιατί να αγχωθείς με τεστ ωορηξίας ? Κοίτα να ευχαριστηθείς τις 'αγκαλίτσες' με τον αντρούλη σου και όμορφα και χωρίς άγχος θα έρθει και το μωρό! Να ξέρεις πως υπάρχει ένα ποσοστό περίπου 35% εγκυμοσύνης σε κάθε κύκλο . Μην ξεκινήσεις με το τεστ αμέσως. Αν δεις ότι περνάνε κάποιοι κύκλοι τότε ξανασκέψου το.

Καλή επιτυχία!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΝΑ!ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΕΠΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ 1 ΣΤΙΓΜΗ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΟΥ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΙΣ ΑΓΧΩΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ.Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΓΧΩΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΠΟΛΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νανα καλημερα κι απο μενα. μην αγχωνεσαι εξ'αρχης με τεστ. ξεκινηστε χαλαρα και απολαυσε τη διαδικασια. μην βαζεις στο μυαλο σου καθε φορα που βρισκεσαι με τον αντρα σου οτι πρεπει ντε και καλα να μεινεις εγκυος. καλη αρχη!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανα μου καλημερα!!!

Εμενα με βοηθησε παρα πολυ να παρακολουθω την ωορηξια στον γιατρο....

ΑΓΧΟΣ....δεν ξεκινας καλα!Το αγχος κανει μεγαλη ζημια απο το πουθεναααααα.....βρες λυσεις που θα σε βοηθησουν να εισαι πιο ηρεμη και χωρις αγχος....εγω σου ειπα τι με βοηθησε!!!:-)

Προτεινω ελευθερα τις γονιμες μερες...τις οποιες πρεπει να τις εντοπισεις εστω και απο τα συμπτωματα....

Φιλακιααα καλη αρχη και επιτυχια....απολαυσε το δεν ειναι μονο η εγκυμοσυυνη χαρα αλλα και η διαδικασια να την πετυχεις....προσπαθειτε για κατι πολυ ομορφο!!!Μην αφησεις το αγχος να το χαλασει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nana mou kalimera agapi mou...

Prwton min anxwnesai kali mou...

Arxiste kanonikotata apafi me ton antra sou...

Kai min exeis sto mualo sou to mwraki tin wra tou erwta,,,

Tha erthei agapi mou me tin wra tou...

Sas euxwme suntoma auto pou epitheimite...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Νανα μου!!

Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα κατα την γνωμη μου!!

Απολαυσε με τον αγαπημενο σου τις στιγμες σας και ολα θα ερθουν.

Τα τεστ ωορηξιας σιγουρα θα σε βοηθησουν, αλλα μπορει και να σε αγχωσουν..

Η αναμονη εχει κι αυτην τη γλυκα της!!

Καλη επιτυχια και συντομα μ'ενα σπορακι στην κοιλιτσα!

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...