Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

Μπράβο κορίτσι μου, καλή αρχή στην εγκυμοσύνη σου, να είσαι καλότυχη και δυνατή! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 9η μέρα είμαι σήμερα,  με ανησυχεί λίγο το οτι είναι χαμηλό το νούμερο και ελπίζω να αυξηθει

Μπράβο κορίτσι μου. Συγχαρητήρια. Αυτό περιμέναμε ❣️❣️  τελεια είναι. Βρε εγώ πήγα 2 μέρες καθυστέρηση και ήταν 94

Τι μικρό; Και τι χαμηλό; Πας καλά; Είσαι και τόσες μέρες νωρίτερα. Την Δευτέρα θα έχει εκτοξευτεί ❣️♥️♥️♥️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Συγχαρητήρια. Αυτό περιμέναμε ❣️❣️  τελεια είναι. Βρε εγώ πήγα 2 μέρες καθυστέρηση και ήταν 94

Τι μικρό; Και τι χαμηλό; Πας καλά; Είσαι και τόσες μέρες νωρίτερα. Την Δευτέρα θα έχει εκτοξευτεί ❣️♥️♥️♥️

Αχ σε ευχαριστώ βρε κορίτσι μου,  με γεμίζεις αισιοδοξία!! 

Κορίτσια ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Χαλαλι ολα, ειλικρινά όλα! Και ας παίρνω ουτροτζεσταν με τις χούφτες, αρκεί να πάνε όλα καλά!!! ❤

στις πριν 3 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, καλή αρχή στην εγκυμοσύνη σου, να είσαι καλότυχη και δυνατή! Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, να είσαι καλά!! Τα καλύτερα για ολα τα κορίτσια που παλεύουμε,  το αξίζουμε το θετικό!!

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ σε ευχαριστώ βρε κορίτσι μου,  με γεμίζεις αισιοδοξία!! 

Κορίτσια ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! Χαλαλι ολα, ειλικρινά όλα! Και ας παίρνω ουτροτζεσταν με τις χούφτες, αρκεί να πάνε όλα καλά!!! ❤

Ρε δεν μπορώ να το πιστέψω και πάλι μπράβο..... Το λέω και σε μια κοπέλα που έχει κάνει εξωσωματική. Μου λέει πιστεύω τα έχει πιάσει και τα δύο...... Με τέτοιο αριθμό τόσες μέρες πριν❣️❣️❣️❣️

Ρε δεν μπορώ να το πιστέψω και πάλι μπράβο..... Το λέω και σε μια κοπέλα που έχει κάνει εξωσωματική. Μου λέει πιστεύω τα έχει πιάσει και τα δύο...... Με τέτοιο αριθμό τόσες μέρες πριν❣️❣️❣️❣️

Χάχαχαχα λεεες? Μακαριιιι.. εγω λεω οτι είναι μικρός.. Αλλά εύχομαι τη Παρασκευή να διπλασιαστεί, η κοπέλα που έκανε, τα κατάφερε?  Τα συγχαρητήρια μου να μεταφέρεις για τον αγώνα τής!! 

Κορίτσι μου, αυτές οι μενοπουρ μας έφεραν γούρι και ας μην τις χρησιμοποίησες εσύ 😉

Τελικά θα την πάρει τη δόξα ο Φλεβάρης! Κορίτσια μου επειδή και η εγκυμοσύνη έχει τα πάνω της και τα κάτω της είμαι σίγουρη ότι όλες θα το ζησετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεν έχει σημασία το πως. Διαβάζοντας επί μήνες τα ποστ βλέπω αγάπη, επιθυμία, συντροφικοτητα, τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για υγιείς μελλοντικές μανούλες. Δεν είναι ο κλάδος μου η μαιευτική αλλά από μόνη της αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει άφθονο υλικό για την περίοδο πριν από μια εγκυμοσύνη. 

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

Μπράβο Κατερίνα μου! Συγχαρητήρια και με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Δε νομίζω ότι είναι χαμηλή η χοριακη σου! Θα ανέβει πολύ γρήγορα! Εδώ δεν ήθελες να πας μέχρι τις 14 μέρες! Θα δεις την Παρασκευή πόσο θα έχει αυξηθεί και όπως λέω πάντα η εγκυμοσύνη είναι όλη μια περιπέτεια που απλά πηγαίνεις βήμα βήμα, όμως εσύ στο στάδιο που είσαι είσαι τέλεια και η εμφύτευση έχει γίνει! 

@Κατεριναπαπ συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! ❤🎉🎉🎉🎉❤ Μια χαρά είναι η τιμή σου... Εγώ ξεκίνησα με 20! Σου εύχομαι ότι καλύτερο ❤

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Χάχαχαχα λεεες? Μακαριιιι.. εγω λεω οτι είναι μικρός.. Αλλά εύχομαι τη Παρασκευή να διπλασιαστεί, η κοπέλα που έκανε, τα κατάφερε?  Τα συγχαρητήρια μου να μεταφέρεις για τον αγώνα τής!! 

Κορίτσι μου, αυτές οι μενοπουρ μας έφεραν γούρι και ας μην τις χρησιμοποίησες εσύ 😉

Κατερίνα καλό είναι το νούμερο! Είναι ένα νούμερο που δείχνει εγκυμοσύνη χωρίς αμφιβολία. Από εκεί κ πέρα θα αυξηθεί κ άλλο! Αυτό μετράει να γίνει διπλό την Παρασκευή. Για δίδυμα δεν φαίνεται να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Το λέω επειδή 9η μέρα από ετ είναι 14η του εμβρύου σαν να πήγες δλδ τη μέρα που περίμενες περίοδο. Πάντως σου λέω δεν αφήνει χώρο για αμφιβολία είσαι έγκυος κ θα δεις πως θα εκτοξευθεί! Με το καλό! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κατερίνα καλό είναι το νούμερο! Είναι ένα νούμερο που δείχνει εγκυμοσύνη χωρίς αμφιβολία. Από εκεί κ πέρα θα αυξηθεί κ άλλο! Αυτό μετράει να γίνει διπλό την Παρασκευή. Για δίδυμα δεν φαίνεται να είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Το λέω επειδή 9η μέρα από ετ είναι 14η του εμβρύου σαν να πήγες δλδ τη μέρα που περίμενες περίοδο. Πάντως σου λέω δεν αφήνει χώρο για αμφιβολία είσαι έγκυος κ θα δεις πως θα εκτοξευθεί! Με το καλό! 

@Κατεριναπαπ αχ κορίτσι μου πόσο χαίρομαι ❤️❤️❤️❤️❤️😘 τι ωραία βρε κορίτσια άντε να αυξάνονται τα μωράκια μας το 2022! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Κατερίνα μου έχω χάσει επεισόδια που δεν πολυ μπαίνω φυσικά εμεινεις έγκυος ;

Αχ πόσο υπέροχο νέο στέλνεις κ εσύ τώρα μπεμπεδοσκονη ❤️❤️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 περιμένω μια μια να στέλνετε θετικά !!!! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Μπράβο Κατερίνα μου! Συγχαρητήρια και με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Δε νομίζω ότι είναι χαμηλή η χοριακη σου! Θα ανέβει πολύ γρήγορα! Εδώ δεν ήθελες να πας μέχρι τις 14 μέρες! Θα δεις την Παρασκευή πόσο θα έχει αυξηθεί και όπως λέω πάντα η εγκυμοσύνη είναι όλη μια περιπέτεια που απλά πηγαίνεις βήμα βήμα, όμως εσύ στο στάδιο που είσαι είσαι τέλεια και η εμφύτευση έχει γίνει! 

Σε ευχαριστώ βρε κορίτσι μου,  πρώτη φορά πετυχαίνω εμφύτευση και χαίρομαι παααρα πολύ.. δεν μπορω να το πιστέψω ακόμα! Έτσι όπως το λες βήμα βήμα..

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

@Κατεριναπαπ συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! ❤🎉🎉🎉🎉❤ Μια χαρά είναι η τιμή σου... Εγώ ξεκίνησα με 20! Σου εύχομαι ότι καλύτερο ❤

Αχχ Αλήθεια? Μακάρι κορίτσι μού να πάνε όλα καλά!!! Σε ευχαριστώ παααρα πολυ!!! ❤❤❤❤

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Καλε εγω με οωρηξια και ovitrelle  είχα καθυστερήση.. σιγά Μην μου ερχόταν περίοδος στις 14 μερες τζαστ.. Αλλά τώρα μετα απο τόσα φάρμακα και οωληψια δεν εχω ιδέα.. εύχομαι να μην μου έρθει για τους επόμενους 9 μήνες! Ας είναι και ένα μωρέ το κουταβακι μου, δεν πειράζει, αρκεί να τα καταφέρουμε!! Σε ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση ❤

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

@Κατεριναπαπ αχ κορίτσι μου πόσο χαίρομαι ❤️❤️❤️❤️❤️😘 τι ωραία βρε κορίτσια άντε να αυξάνονται τα μωράκια μας το 2022! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Κατερίνα μου έχω χάσει επεισόδια που δεν πολυ μπαίνω φυσικά εμεινεις έγκυος ;

Αχ πόσο υπέροχο νέο στέλνεις κ εσύ τώρα μπεμπεδοσκονη ❤️❤️🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 περιμένω μια μια να στέλνετε θετικά !!!! 

Τι φυσικά καλέ? Απο φυσικά μόνο χυμόυς  πορτοκάλι τπτ άλλο!!! Εξωσωματική κορίτσι μου.. 9η μερα σήμερα,  ο γιατρός είπε 14η να πήγαινα.. νομίζω και σε εσένα το ίδιο είχε πει? 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ναι έχει καταφέρει ένα παιδάκι αλλά ήθελε και άλλο και δεν μπορούσε να πιάσει με εξωσωματική. Οπότε έχει ένα παιδάκι. 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κοίτα αν πάρεις το παράδειγμα που σου λέω από την γνωστή μου. Έχεις πολύ καλό αριθμό και για δίδυμα. Εκεί η είχε μετά από 14 μέρες. Με 5 ημερών βλαστοκυστες. Δηλαδή σαν να πηγαίνεις εσύ την Δευτέρα. 420

Άρα εσύ την Δευτέρα κάπου  350 και πάνω θα έχεις. Άρα δεν αποκλειω για κανένα λόγο ακόμα ότι έχεις δίδυμα. Θα δίξει ♥️♥️ όπως και να έχεις έχεις κάποια ζωουλα στην κοιλίτσα. Ξεκιναααμε 🥰🥰 μανούλα οκτωβρη- Νοέμβρη.  Τα μωράκια μας του 2022 ♥️♥️

Ναι έχει καταφέρει ένα παιδάκι αλλά ήθελε και άλλο και δεν μπορούσε να πιάσει με εξωσωματική. Οπότε έχει ένα παιδάκι. 

Κοίτα αν πάρεις το παράδειγμα που σου λέω από την γνωστή μου. Έχεις πολύ καλό αριθμό και για δίδυμα. Εκεί η είχε μετά από 14 μέρες. Με 5 ημερών βλαστοκυστες. Δηλαδή σαν να πηγαίνεις εσύ την Δευτέρα. 420

Άρα εσύ την Δευτέρα κάπου  350 και πάνω θα έχεις. Άρα δεν αποκλειω για κανένα λόγο ακόμα ότι έχεις δίδυμα. Θα δίξει ♥️♥️ όπως και να έχεις έχεις κάποια ζωουλα στην κοιλίτσα. Ξεκιναααμε 🥰🥰 μανούλα οκτωβρη- Νοέμβρη.  Τα μωράκια μας του 2022 ♥️♥️

Χάχαχαχα μ'αρέσουν οι υπολογισμοί σου... οσα θέλει ο θεούλης ας είναι,  αρκεί να τα καταφέρουμε και νς έχουμε υγεία! Σωστός ο συνειρμός σου πάντως, υπάρχει λογική.. άντε να δούμε!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20220223_131455.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ👶

Κατεριναπ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσακι μου και στα δικά σας μεσα απο την καρδιά μου ❤❤ 

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:15/03

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:21/03

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:17/03

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Raf123 :21/02

anli1978:28/02

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχει έρθει η ακατανομαστη έχουν ξεκινήσει από το μεσημέρι οι πόνοι περιόδου οπότε το μόνο που μένει είναι να δω πότε θα ερθει

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πολλα συγχατηρηρια βρε κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατερινα μου ποσο συγκινηθηκα!!! Σε εχω ''αγαπησει'' μεσα απτο φορουμ τοσους μηνες καιχαιρομαι τοσο πολυ για σενα, μπραβο βρε κοριτσι μου ευχομαι να πολλαπλασιαστει  γρηγορα και να εχεις ενα η δυο υγιεστατα μωρακια (δεν ξερω λεπτομερειες για τιμες χοριακης)

Κοριτσια μου γλυκα και στα δικα μας οι υπολοιπες😍🥰

στις πριν 8 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

η αληθεια ειναι οτι κι εγω πρεπει να παω να κανω μια αμη... γτ δεν εχω εικονα καθολου τι γινεται...

οσο για τις βιταμινες, καλο ειναι να βαλει μια υπενθυμιση στο κινητο.. κι εγω τον αφησα στην αρχη να τις παιρνει πιο χαλαρα αλλα μετα το οργανωσαμε μαζι να του χτυπαει υπενθυμιση και σχεδον παντα τις παιρνει. τωρα αμα ξεχασει και καποια δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου...

με το σπιτι πως πατε ραφαελα μου; προχωρατε εντος πλανου; ποτε με το καλο μπαινετε;

Τονια μου καλα θα ειναι να κανεις κι εσυ την ΑΜΗ να εχεις μια ιδεα, οχι βεβαια οτι ειιναι καθοριστικη απολυτα αλλα ας το κανεις κι αυτο αφου ολατα αλλα ειναι μια χαρα. Διαβασα αυτο που εγραψες για ονειρο ανδρα σου, τα ονειρα λενε πολλαγια βαθυτερες επιθυμιες μας, ποσο πολυ το θελει! Μην τον μαλωνεις με τις βιταμινες με τετοια θεληση! Ελπιζω σε λιγες μερες να εισαι εγκυουλα και ειναι προφητικο το ονειρο💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...