Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου

Επιτελους αρνητική 💃💃💃  

@Κατεριναπαπαντε περιμένουμε με αγωνία αυτή τη χοριακη που θα είναι τεράστια 💕💕

@Hopemumtobeκοριτσακι μου καλά το χειρίζεσαι πάρε το χρόνο σου και την απόσταση και θα δεις θα κάνει κ αυτός υποχωρήσεις! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να κανίς πράγματα που σε ευχαριστούν 💖💖💖

αντε καλη ελευθερια χαχαχαχαχα

οσο για την θεια απο την ρωσια τι να πω.. ας κατσει εκει που ειναι τον επομενο μηνα.. αντε πια.. την βαρεθηκαμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου

Επιτελους αρνητική 💃💃💃  

@Hopemumtobeκοριτσακι μου καλά το χειρίζεσαι πάρε το χρόνο σου και την απόσταση και θα δεις θα κάνει κ αυτός υποχωρήσεις! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να κανίς πράγματα που σε ευχαριστούν 💖💖💖

Επιτέλους κορίτσι μου!!!!!!!! 💗Καλή λευτεριά  😍  (Μη στενοχωριεσαι για περιοδο παμε δυνατα για επομενο μηνα💪💪💪)

Καλημέρα κορίτσια μου, να έχετε μια υπέροχη ημέρα!💘💘💘

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Τι γλυκούλης…άμα φτάσουν και αυτοί οι έρμοι να βλέπουν τέτοια ο όνειρα τότε δε πάμε καλά … 

θα μας ευλογήσει Αντωνία μου με τον όποιον τρόπο και θα γίνουμε μανούλες!! Συγγνώμη που θα το πω αλλά εδώ ευλογούνται άλλες και μετά τα σκοτώνουν ή τα αφήνουν εδώ κ εκεί  ή τα κακοποιούν…

ασε ραφαελα μου εχει ξεφυγει η κατασταση.. μαλλον εκει που ηθελα να τον βαλω σε σειρα με τις βιταμινες και τις αγωγες του, το παρακανα και αγχωθηκε!!😅 η αληθεια βεβαια ειναι οτι κλεισαμε και επισημα 1 χρονο προσπαθειων οποτε και η σκεψη απο μονη της σε αγχωνει.. ηταν η μεγαλυτερη φοβια μου αυτη και δυστυχως τη ζω.. τεσπα, θα ερθει και για εμας, που θα παει;;;

οσο για τα παρατημενα η κακοποιημενα παιδακια δεν εχω λογια... αυτοι οι ανθρωποι ειναι ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.☠️

Καλημέρα κορίτσια μου

Επιτελους αρνητική 💃💃💃  

Χαιρομαι τοσο που βγηκες αρνητικη!!! επιτελους θα ξαναδεις τον αντρουλη σου, την υπολοιπη οικογενεια και θα γυρισεις στη δουλεια σου!!! σιδερενια ευχομαι!!!❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημερα.. ξερεις ποσε φορες το σκεφτηκα αυτο? εμεις καιγομαστε για να κανουμε παιδιακι και αλλες τα πετανε σαν να ειναι σκουπιδια.. ο θεος ξερει το γιατι βεβαια.. και εγω ειπα αν σε 6 μηνες δεν μεινω θα δουμε το επομενο βημα αν και ο αντρας μου ειπε δεν θελω να κανουμε εξωσωματικη.. πιστευω για να μην ταλαιπωρηθω εγω και φανταζομαι θεωρει οτι μπορουμε και με φυσικη συλληψη 

@Antonia2 καλημερα.. εμενα ακομα δεν πηγε για εξεταση.. μου ειπε τον αλλον μηνα αν δεν μεινω εγκυος γιατι αυτον τον μηνα ειναι πολυ κουρασμενος με την ανακαινηση (χαλασε τοιχο μονος του και χιλια αλλα δυο που τρεχει μονος του για να μην βαλουμε μαστορα και να πληρωσουμε τα μαλλια της κεφαλης μας) ηταν και στενη επαφη .. ειχαμε και τον μεγαλο κρουσμα.. μου λεει με ολα αυτα και κυριως την κουραση τι θα δειξει η εξεταση.. ε οκ του λεω τον αλλον μηνα πας δεν χαθηκε ο κοσμος.. μας εδωσε 6 μηνες η γιατρος

κι εμενα δεν τη θελει την εξωσωματικη (και για να μη λεω ψεματα κι εγω δεν ημουν τοσο εξοικειωμενη στην ιδεα... αλλα τωρα που περασε 1 χρονος, δε με νοιαζει να κανω και εξωσωματικη...)

για την εξεταση πατε τον αλλο μηνα η οποτε θεωρειτε εσεις οτι ειναι η καταλληλη στιγμη.. ευχομαι να ερθει το μωρακι προτου την κανετε!!!🤞🤰😍👶❤️🙏

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ασε ραφαελα μου εχει ξεφυγει η κατασταση.. μαλλον εκει που ηθελα να τον βαλω σε σειρα με τις βιταμινες και τις αγωγες του, το παρακανα και αγχωθηκε!!😅 η αληθεια βεβαια ειναι οτι κλεισαμε και επισημα 1 χρονο προσπαθειων οποτε και η σκεψη απο μονη της σε αγχωνει.. ηταν η μεγαλυτερη φοβια μου αυτη και δυστυχως τη ζω.. τεσπα, θα ερθει και για εμας, που θα παει;;;

οσο για τα παρατημενα η κακοποιημενα παιδακια δεν εχω λογια... αυτοι οι ανθρωποι ειναι ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.☠️

Χαιρομαι τοσο που βγηκες αρνητικη!!! επιτελους θα ξαναδεις τον αντρουλη σου, την υπολοιπη οικογενεια και θα γυρισεις στη δουλεια σου!!! σιδερενια ευχομαι!!!❤️

κι εμενα δεν τη θελει την εξωσωματικη (και για να μη λεω ψεματα κι εγω δεν ημουν τοσο εξοικειωμενη στην ιδεα... αλλα τωρα που περασε 1 χρονος, δε με νοιαζει να κανω και εξωσωματικη...)

για την εξεταση πατε τον αλλο μηνα η οποτε θεωρειτε εσεις οτι ειναι η καταλληλη στιγμη.. ευχομαι να ερθει το μωρακι προτου την κανετε!!!🤞🤰😍👶❤️🙏

Εγώ να πω την αλήθεια την εξωσωματική άρχισα να τη σκέφτομαι από την ημέρα που είδα τα αποτελέσματα του άντρα μ κ μετά από το σοκ της ΑΜΗΣ για αυτό έβαλα κ το deadline!! Κ ο άντρας μ στεναχωριέται  σήμερα π του είπα ότι ήρθε η περίοδος μ κάνει ήλπιζα ότι θα μου έκανες έκπληξη με την επιστροφή στο σπίτι…! Εμένα το ξέρω ότι δεν είναι τυπικός με τις βιταμίνες αλλά είπα ότι δεν θα τον αγχώνω κ με αυτό ήδη έχει το πρόβλημα με το άγχος ήδη αγχώνεται με την οικοδομή, αλλά ξέρω ότι όταν το ρωτήσω αν τις πήρε θα πάει να τις πάρει εκείνη την ώρα απλά δε το κάνω καθημερινά…

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ να πω την αλήθεια την εξωσωματική άρχισα να τη σκέφτομαι από την ημέρα που είδα τα αποτελέσματα του άντρα μ κ μετά από το σοκ της ΑΜΗΣ για αυτό έβαλα κ το deadline!! Κ ο άντρας μ στεναχωριέται  σήμερα π του είπα ότι ήρθε η περίοδος μ κάνει ήλπιζα ότι θα μου έκανες έκπληξη με την επιστροφή στο σπίτι…! Εμένα το ξέρω ότι δεν είναι τυπικός με τις βιταμίνες αλλά είπα ότι δεν θα τον αγχώνω κ με αυτό ήδη έχει το πρόβλημα με το άγχος ήδη αγχώνεται με την οικοδομή, αλλά ξέρω ότι όταν το ρωτήσω αν τις πήρε θα πάει να τις πάρει εκείνη την ώρα απλά δε το κάνω καθημερινά…

η αληθεια ειναι οτι κι εγω πρεπει να παω να κανω μια αμη... γτ δεν εχω εικονα καθολου τι γινεται...

οσο για τις βιταμινες, καλο ειναι να βαλει μια υπενθυμιση στο κινητο.. κι εγω τον αφησα στην αρχη να τις παιρνει πιο χαλαρα αλλα μετα το οργανωσαμε μαζι να του χτυπαει υπενθυμιση και σχεδον παντα τις παιρνει. τωρα αμα ξεχασει και καποια δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου...

με το σπιτι πως πατε ραφαελα μου; προχωρατε εντος πλανου; ποτε με το καλο μπαινετε;

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

δεν ηθελα να τον πιεσω και αφου η γιατρος για να μην αγχωνεται ο αντρας μου μας την εγραψε λεω αστον οποτε θελει.. ασε που πινει βιταμινες αρα οτι και να ειναι θα εχει βελτιωθει τωρα.. εχει σχεδον 3 βδομαδες που πινουμε και λεει οτι νοιωθει πιο ντουρος (βοηθεια μου)

να σου πω ουτε εγω θελω να μπω σε τετοια διαδικασια στην ηλικια μου και με 2 παιδια αλλα αν αλλαξει γνωμη και θελει θα το κανω γιατι ξερω ποσο πολυ θελει ενα παιδι

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

ευτυχως εμενα ειναι πολυ τυπικος.. 2 φορες την μερα καθε μερα.. εγω ξεχναω καποιες φορες να πιω τις βιταμινες.. δεν εχω κανει αμη αρα δεν αγχωνομαι αφου μου ειπε και η γιατρος οτι σιγουρα θα μεινω εγκυος.. παντως μεχρι τωρα οτι μου ειπε οντως ετσι ηταν .. τωρα αν μετα απο 6 μηνες δεν μεινω εγκυος θα δουμε πως θα προχωρησουμε.. βασικα και εγω ειπα ακομα 6 μηνες και μετα θα δω τι επιλογες εχω..δεν θα το αφησω στο φλου

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

δεν ηθελα να τον πιεσω και αφου η γιατρος για να μην αγχωνεται ο αντρας μου μας την εγραψε λεω αστον οποτε θελει.. ασε που πινει βιταμινες αρα οτι και να ειναι θα εχει βελτιωθει τωρα.. εχει σχεδον 3 βδομαδες που πινουμε και λεει οτι νοιωθει πιο ντουρος (βοηθεια μου)

να σου πω ουτε εγω θελω να μπω σε τετοια διαδικασια στην ηλικια μου και με 2 παιδια αλλα αν αλλαξει γνωμη και θελει θα το κανω γιατι ξερω ποσο πολυ θελει ενα παιδι

ευτυχως εμενα ειναι πολυ τυπικος.. 2 φορες την μερα καθε μερα.. εγω ξεχναω καποιες φορες να πιω τις βιταμινες.. δεν εχω κανει αμη αρα δεν αγχωνομαι αφου μου ειπε και η γιατρος οτι σιγουρα θα μεινω εγκυος.. παντως μεχρι τωρα οτι μου ειπε οντως ετσι ηταν .. τωρα αν μετα απο 6 μηνες δεν μεινω εγκυος θα δουμε πως θα προχωρησουμε.. βασικα και εγω ειπα ακομα 6 μηνες και μετα θα δω τι επιλογες εχω..δεν θα το αφησω στο φλου

ναντια μου ο ουρολογος μας ειπε οτι διαφορα απο τις βιταμινες θα δουμε μετα απο 3μηνη αγωγη.. εχω την εντυπωση οτι το σπερμα ανανεωνεται καθε 75 ημερες.. οποτε οι βιταμινες λογικα δεν εχουν επηρεασει κατι στο σπερμα (ποσοτητα, κινητικοτητα, μορφολογια, κλπ).. τωρα τη λιμπιντο δεν ξερω...😅 αλλα ισως ειναι και ψυχολογικο τους!! κι εμενα τα ιδια μου ελεγε το νοεμβρη!!! σε ησυχια δε με αφηνε!!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

γλυκουλα μου εσυ!!!!!!! ❤️❤️ την αλλη τριτη περιμενω κανονικα και αυριο-μεθαυριο τα καφε... δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα και αντιθετως αυτο το μηνα οι επαφες μας ηταν ελαχιστες στις γονιμες μερες οποτε δεν ελπιζω καθολου... τουλαχιστον 08/03 εκλεισα γυναικολογο και θα παω να παρακολουθησουμε την ωορρηξια μηπως δουμε κατι ενδιαφερον...

χθες ξυπνησε ο αντρας μου και ειχε μια φατσα μεχρι το πατωμα ενω παντα ειναι γλυκουλης και γελαστος!!!! μετα απο μιση ωρα που τον επρηξα μου ειπε οτι ειδε ονειρο οτι του ειπα οτι ειμαι εγκυος!! κλαιγαμε και γελαγαμε ταυτοχρονα μου ειπε!! ηταν τοσο ζωντανο. και μετα στεναχωρεθηκε τοσο που ξυπνησε γτ το ειχε πιστεψει... το ζουσε!!! ελπιζω να μην αργησει πολυ ακομα γτ εχουμε καταστεναχωρεθει και οι δυο.... κι αυτος ο καλος μου οσο κι αν γκρινιαζα, πινει καθε μερα το τσαι του, παιρνει τα ξηρα καρπα του, τις βιταμινες του!!! εχει ξεπερασει τον εαυτο του!!! μακαρι ο θεος να μας ευλογησει κι εμας με γερα μωρακια!😥

Θα έρθει κορίτσι μου ❤❤❤

Ίσως το όνειρο του να είναι προφητικό! Και εγώ τρία χρόνια προσπαθούσα για αυτή την μπουμπούκα που τώρα έχω αγκαλιά και άλλα τόσα για το προηγούμενο μου παιδάκι... ήρθαν όταν ήθελαν? Όταν έπρεπε? Όταν αποφάσισε ο Θεός? Πάντως ήρθαν!!!!!! Αυτό έχει σημασία! Όσο και αν στεναχωρήθηκα, όσο και αν έκλαψα, όσο και αν απογοητεύτηκα και πολλές φορές έπαψα να το πιστεύω, τώρα ξέρω πως άξιζε και θα έχω να τους λέω πόσο πολύ τα ήθελα και έβρισκα το κουράγιο να προσπαθώ ξανά και ξανά.... Έτσι και εσείς θα τα καταφέρετε, δεν ξέρεις πόση υπομονή και αντοχή μπορεί να χρειαστεί. Μετά που θα έχετε το πλασματάκι σας απλά θα τα θυμάστε!!!! 😘

στις πριν 16 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Κατερίνα εγώ είχα κάνει στις 9 με μια βλαστοκυστη κ έδειξε φουλ! Είναι πάρα πολλές οι 14,ελεος κάπου 😅

@Froufro πως είσαι; πως τα πας με τα 3 παιδάκια στο σπίτι; είσαι βέβαια έμπειρη πια αλλά σίγουρα είναι δύσκολη πίστα! Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου! 

Καλά είμαι κορίτσι μου! Όντως δύσκολη πίστα 😅 περισσότερο από θέμα χρόνου.... σαν να μην φτάνει η μέρα, αλλά εντάξει έχουμε βρει τους ρυθμούς μας κάπως. Το σπίτι ένας χαμός αλλά είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση! Εσύ είσαι καλά? Το μικρούλι σου?

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ναντια μου ο ουρολογος μας ειπε οτι διαφορα απο τις βιταμινες θα δουμε μετα απο 3μηνη αγωγη.. εχω την εντυπωση οτι το σπερμα ανανεωνεται καθε 75 ημερες.. οποτε οι βιταμινες λογικα δεν εχουν επηρεασει κατι στο σπερμα (ποσοτητα, κινητικοτητα, μορφολογια, κλπ).. τωρα τη λιμπιντο δεν ξερω...😅 αλλα ισως ειναι και ψυχολογικο τους!! κι εμενα τα ιδια μου ελεγε το νοεμβρη!!! σε ησυχια δε με αφηνε!!!

μαλλον η ψυχολογια θα ειναι που αλλαξε αλλα και αυτο καλο ειναι γιατι ειχε αγχωθει πολυ αρα τωρα που θα ειναι ηρεμος και εγω που αρχισα να ασχολουμαι και με αλλα πραγματα  ηρεμησα λιγο θα ερθει και το μωρο.. μπορει τον μαρτιο που ειχα μεινει και περσι

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

@Froufro  

Καλημέρα κορίτσια μου κ σας ευχαριστώ ❤️❤️ Στεναχωρέθηκα αλλά 
δε πειράζει μέχρι τον Οκτώβρη έχω ακόμη 7 μηνες ελπίζω να έρθει σε αυτους τους 7!! Εξάλλου ήταν ενας μηνας πολύ περίεργος έκανα σαλπιγγογραφια κ αμέσως μετά από 3 μέρες βρήκα θετικό τεστ κ είχαμε τις επαφές μας αυτες τις 4 ημερες κ μετά ήμουν θετική στο κοβιντ! Ο γιατρος λόγο σπέρματος μου είπε επαφές καθημερινές από μόλις τελειώνει η περίοδος ως την ωορρηξία για να υπάρχει απόθεμα μέσα, κ όχι μόνο στο γόνιμο παράθυρο…αναρωτιέμαι δεν φτάνει ο αριθμός δλδ πεθαίνουν όλα ως να φτάσουν τη σάλπιγγα; Η εμένα τα ωάρια μου είναι προβληματικά κ δε γονιμοποιούνται; Το θετικό από αυτή την ιστορία είναι οτι επιτελους βγήκα κ αρνητική στον κοβιντ κ θα πάω δουλεια κ θα έρθει κ ο αντρουλης μου στο σπίτι 🥰🥰

Επιτέλους βρε κορίτσι μου! Και η μαμά μου άργησε πολύ να βγει αρνητική.... ψυχοφθόρο! 

Όσο για το θέμα της εγκυμοσύνης προσπάθησε να είσαι χαλαρή και όσο γίνεται να το αποβάλεις από το μυαλό σου για αυτούς τους 7 μήνες... ΞΕΡΩ ότι δεν γίνεται μαγικά να φύγει από το μυαλό, αλλά σκέψου το σαν χρονοδιάγραμμα, ότι μέχρι τότε χαλαρά και μετά θα το δεις όσο δραστικά πρέπει ❤

Καλημέρααααα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε ; βροχερή ημέρα σήμερα... 

@Raf123 αντεεεεεε επιτέλους καλή ελευθερία πλέον!!!!

Εγώ είμαι νευριασμενη γιατί εχθές πάλι δεν μπορούσε ο σύζυγος ήταν κουρασμένος 😡και εγώ λέω πως και έτσι το πηγαίναμε σερί αλλά το χάλασε εχθές!!! αφήστε έξω φρενων είμαι!!! Του γύρισα την πλάτη και του λέω καληνύχτα και σήμερα δεν του πολύ μιλάω!!!αυτή η εβδομάδα είναι γονιμες ημέρες... Ήθελα να τις πιάσουμε όλες 😢

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

η αληθεια ειναι οτι κι εγω πρεπει να παω να κανω μια αμη... γτ δεν εχω εικονα καθολου τι γινεται...

οσο για τις βιταμινες, καλο ειναι να βαλει μια υπενθυμιση στο κινητο.. κι εγω τον αφησα στην αρχη να τις παιρνει πιο χαλαρα αλλα μετα το οργανωσαμε μαζι να του χτυπαει υπενθυμιση και σχεδον παντα τις παιρνει. τωρα αμα ξεχασει και καποια δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου...

με το σπιτι πως πατε ραφαελα μου; προχωρατε εντος πλανου; ποτε με το καλο μπαινετε;

@Nandia- 

Εγώ του είπα να τις παίρνει το πρωί που παίρνει τα αλλά χάπια ή στην χειρότερη το βράδυ που παίρνει το χάπι για τη χοληστερόλη…άσε αυτό το μήνα θα τον ταρακουνησω λίγο…Παρολαυτα κάθε απόγευμα θα πάρει τον ηλεκτρολύτη με βιταμίνη C και έχει κ Ε και Se, zinc κ παίρνει και το CoQ10 από μόνο του για αυτό κ δεν τον πίεσα κ πολύ καταλαβες ποσά να παίρνει κ αυτος χαχα σαν τους παππουδες με τα χάπια είμαστε 🤣🤣🤣  θεωρώ ότι η ποσότητα είναι από το άγχος κ τα χάπια που παίρνει τα υπόλοιπα είναι όλα πάνω από το όριο κήλη δεν έχει άρα τι να φταίει;;; Αν κ μ το διέψευσαν οι γιατροί όλοι εγώ ακόμα συνεχίζω να το πιστεύω! 

οσο για την οικοδομή πάει καλά την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν τα τούβλα τώρα εινΑι το πιο όμορφο κομμάτι που βλέπεις τα κεραμικά, την ξυλεία τους γρανίτες απλά όλα πάνε πάνω και τρέχω να τα κλείσω όλα με προκαταβολές για να τα πάρουμε με πιο χαμηλή τιμή! Σίγουρα είμαστε πιο πάνω από τον προϋπολογισμό αλλά προσπαθω όσο μπορώ να μην διαλέγω κ ακριβά πράγματα…Τώρα που βγήκα κ από καραντίνα πρέπει να το τρέξω ότι δεν κλείσαμε να το κλείσουμε…γύρω στον Σεπτέμβρη Οκτώβρη θα είναι έτοιμο…κ εμείς μέσα στον Νοέμβρη θα μετακομίσουμε θα κάνουμε τα πρώτα μας Χριστούγεννα στο καινούργιο σπίτι…κ ελπίζω με φουσκωμένη κοιλιά  

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Επιτέλους βρε κορίτσι μου! Και η μαμά μου άργησε πολύ να βγει αρνητική.... ψυχοφθόρο! 

Όσο για το θέμα της εγκυμοσύνης προσπάθησε να είσαι χαλαρή και όσο γίνεται να το αποβάλεις από το μυαλό σου για αυτούς τους 7 μήνες... ΞΕΡΩ ότι δεν γίνεται μαγικά να φύγει από το μυαλό, αλλά σκέψου το σαν χρονοδιάγραμμα, ότι μέχρι τότε χαλαρά και μετά θα το δεις όσο δραστικά πρέπει ❤

Ποσό εκνευριστικό είναι να βγαίνεις θετικός χωρις καν συμπτώματα…θα προσπαθήσω όσο γίνεται απλά να το απολαμβάνω χωρις να έχω στο μυαλό μ το μωρό…διάβαζα πάνω π έλεγες για τον χαμό στο σπίτι θα σου πω τι μ έλεγε η μαμα μου, έλεγε πάντα τι δυο τι τρία παιδιά το ίδιο είναι, τελικά όταν έκανε το τρίτο κατάλαβε αυτους που έλεγαν ότι έχει διαφορά τα δυο από τα τρία κ σε δουλειες σπιτιού κ οι υποχρεώσεις πιο πολλες κ η φροντίδα διαφορετική στο κάθε ένα…καλή δύναμη αν κ εχεις μπόλικη ❤️❤️❤️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

@Nandia- 

Εγώ του είπα να τις παίρνει το πρωί που παίρνει τα αλλά χάπια ή στην χειρότερη το βράδυ που παίρνει το χάπι για τη χοληστερόλη…άσε αυτό το μήνα θα τον ταρακουνησω λίγο…Παρολαυτα κάθε απόγευμα θα πάρει τον ηλεκτρολύτη με βιταμίνη C και έχει κ Ε και Se, zinc κ παίρνει και το CoQ10 από μόνο του για αυτό κ δεν τον πίεσα κ πολύ καταλαβες ποσά να παίρνει κ αυτος χαχα σαν τους παππουδες με τα χάπια είμαστε 🤣🤣🤣  θεωρώ ότι η ποσότητα είναι από το άγχος κ τα χάπια που παίρνει τα υπόλοιπα είναι όλα πάνω από το όριο κήλη δεν έχει άρα τι να φταίει;;; Αν κ μ το διέψευσαν οι γιατροί όλοι εγώ ακόμα συνεχίζω να το πιστεύω! 

οσο για την οικοδομή πάει καλά την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν τα τούβλα τώρα εινΑι το πιο όμορφο κομμάτι που βλέπεις τα κεραμικά, την ξυλεία τους γρανίτες απλά όλα πάνε πάνω και τρέχω να τα κλείσω όλα με προκαταβολές για να τα πάρουμε με πιο χαμηλή τιμή! Σίγουρα είμαστε πιο πάνω από τον προϋπολογισμό αλλά προσπαθω όσο μπορώ να μην διαλέγω κ ακριβά πράγματα…Τώρα που βγήκα κ από καραντίνα πρέπει να το τρέξω ότι δεν κλείσαμε να το κλείσουμε…γύρω στον Σεπτέμβρη Οκτώβρη θα είναι έτοιμο…κ εμείς μέσα στον Νοέμβρη θα μετακομίσουμε θα κάνουμε τα πρώτα μας Χριστούγεννα στο καινούργιο σπίτι…κ ελπίζω με φουσκωμένη κοιλιά  

και εγω πιστευω το αγχος επηρεαζει.. οπως και εμας ετσι και τους αντρες.. και η ψυχολογια

τα υλικα εχουν παει στο θεο.. δεν ξερω μεχρι που θα φτασουν.. σιγουρα τα παιδια μας δεν θα μπορουν να κτισουν δυστυχως

Ποσό εκνευριστικό είναι να βγαίνεις θετικός χωρις καν συμπτώματα…θα προσπαθήσω όσο γίνεται απλά να το απολαμβάνω χωρις να έχω στο μυαλό μ το μωρό…διάβαζα πάνω π έλεγες για τον χαμό στο σπίτι θα σου πω τι μ έλεγε η μαμα μου, έλεγε πάντα τι δυο τι τρία παιδιά το ίδιο είναι, τελικά όταν έκανε το τρίτο κατάλαβε αυτους που έλεγαν ότι έχει διαφορά τα δυο από τα τρία κ σε δουλειες σπιτιού κ οι υποχρεώσεις πιο πολλες κ η φροντίδα διαφορετική στο κάθε ένα…καλή δύναμη αν κ εχεις μπόλικη ❤️❤️❤️

Όντως, είναι διαφορετικές ηλικίες και έχει άλλες ανάγκες το καθένα.... αλλά κρατάμε γερά!!!!! 💪💪💪😘

στις πριν 2 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Θα έρθει κορίτσι μου ❤❤❤

Ίσως το όνειρο του να είναι προφητικό! Και εγώ τρία χρόνια προσπαθούσα για αυτή την μπουμπούκα που τώρα έχω αγκαλιά και άλλα τόσα για το προηγούμενο μου παιδάκι... ήρθαν όταν ήθελαν? Όταν έπρεπε? Όταν αποφάσισε ο Θεός? Πάντως ήρθαν!!!!!! Αυτό έχει σημασία! Όσο και αν στεναχωρήθηκα, όσο και αν έκλαψα, όσο και αν απογοητεύτηκα και πολλές φορές έπαψα να το πιστεύω, τώρα ξέρω πως άξιζε και θα έχω να τους λέω πόσο πολύ τα ήθελα και έβρισκα το κουράγιο να προσπαθώ ξανά και ξανά.... Έτσι και εσείς θα τα καταφέρετε, δεν ξέρεις πόση υπομονή και αντοχή μπορεί να χρειαστεί. Μετά που θα έχετε το πλασματάκι σας απλά θα τα θυμάστε!!!! 😘

γλυκο μου κοριτσι!!! σε ευχαριστω που παντα με εμψυχωνεις.. δεν σου κρυβω οτι εχω κουραστει τοσο πολυ ψυχολογικα.... και αναρωτιεμαι αυτο το γιατι;; τεσπα... υπαρχουν και χειροτερα οπως λεει ο αντρας μου (κι εχει δικιο....!!!) να εχουμε υγεια και το παιδακι θα ερθει με τον ενα η τον αλλο τροπο...

κι εσυ να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!!!!!❤️❤️🌹

στις On 22/2/2022 at 8:17 ΠΜ, ο/η Princess28 είπε:

Καλημέρα!! Χαχαχα, δεν έχω απολαύσει καμία εγκυμοσύνη μου!! Παρολαυτα όταν γέννησα μετά μου έλειπε η κοιλιά😄

Εμένα δε μου απαγόρευε τίποτα ο γιατρός..ούτε τώρα μετά το πρώτο τρίμηνο δε σε αφήνει ανταύγειες πχ ή μπαλαγιαζ που δεν είναι από τη ρίζα;; Λειζερ ξανα ρώτα κ αν δε σ αφήνει κάνεις αφού γεννήσεις..εγώ που πήρα πάντως δεν αφήνει ο γιατρός στο κέντρο ακόμη κι αν πει οκ ο δικός μου λέει 😆

Οδοντόπαστα πάρε της frezyderm για την εγκυμοσύνη, γιατί τα δόντια επηρεάζονται από την εγκυμοσύνη!! Γιατί δε σε αφήνει καθαρισμό πάντως; Ο καθαρισμός επιτρέπεται νομίζω. Κυτταρίτιδα είχα κάνει κ εγώ σε κάποιο σημείο της εγκυμοσύνης, αλλά αφού γέννησα έφυγε, οπότε μην αγχώνεσαι…σε καποιους μήνες ξεκινα να βάζεις και λαδάκι ή κρεμούλα για ραγάδες, κάποιες έγκυες κάνουν κ ραγάδες κυρίως στην κοιλιά ή στο στήθος, γιατί μεγαλώνουν απότομα ξέρεις .

Τουλάχιστον μπορείς να χαρείς το να σε έχουν στα ωπα ωπα χαχαχα 🤣

Μιμή μου άσχετο, επειδή αποτι κατάλαβα σε λένε Δήμητρα, έχεις καμια ιδέα για υποκοριστικά/σύνθετα για το όνομα σου;;

Δεν ξέρω πολλά να σου πω έχω ακούσει παρόμοια όπως:

Ντέμι, Μιμή (απαίσιο για παιδί σόρρυ κιόλας 😂), Δημήτρια, Δημητρία, Μέμα, Τούλα 😂 και Δημητρώ χαχαχαααα πλάκα κάνω!  Εγώ θα έβαζα Δημήτρια!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρααααα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε ; βροχερή ημέρα σήμερα... 

@Raf123 αντεεεεεε επιτέλους καλή ελευθερία πλέον!!!!

Εγώ είμαι νευριασμενη γιατί εχθές πάλι δεν μπορούσε ο σύζυγος ήταν κουρασμένος 😡και εγώ λέω πως και έτσι το πηγαίναμε σερί αλλά το χάλασε εχθές!!! αφήστε έξω φρενων είμαι!!! Του γύρισα την πλάτη και του λέω καληνύχτα και σήμερα δεν του πολύ μιλάω!!!αυτή η εβδομάδα είναι γονιμες ημέρες... Ήθελα να τις πιάσουμε όλες 😢

κοριτσι μου δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω.. αλλα μην χαλας και τις υπολοιπες μερες για 1 που χαθηκε.. η φωνη της λογικης αυτο λεει... ασε που και 1 ημερα off καλο κανει στο σπερμα!! θα ειναι πιο ντουρασελ σημερα!!!!💪😉❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

@Nandia- 

μπραβο ραφαελα μου!! αγχος απο τη μια αλλα τοση χαρα για το σπιτακι σας που φτιαχνεται!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελειο και ζεστο και ευχομαι να το γεμισετε με χαρες και φωνουλες μωρων!!!!🙏👶👶❤️❤️

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

στις πριν 5 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου! Όντως δύσκολη πίστα 😅 περισσότερο από θέμα χρόνου.... σαν να μην φτάνει η μέρα, αλλά εντάξει έχουμε βρει τους ρυθμούς μας κάπως. Το σπίτι ένας χαμός αλλά είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση! Εσύ είσαι καλά? Το μικρούλι σου?

Καλά είμαστε κ εμείς! Χρονισε πλέον η μικρή κ κάπως έχουμε μπει σε σειρά. Γυρνάω κ στη δουλειά σε κανένα μήνα οπότε πια θα έχουμε αναγκαστικά ένα πρόγραμμα! Έχω πει λίγο κ σε σειρά απόθηλασμου πλέον κ γενικά δεν ξέρω πότε μεγάλωσε τόσο! 

Φαντάζομαι πραγματικά πόσο τρέχεις με 3 παιδάκια! Καλά το σπίτι είναι το τελευταίο,ούτε καν! Πολλά φιλιά στα παιδάκια σου κ να τα χαίρεσαι! 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

Κατερίνα συγχαρητήρια! Πόσες μέρες είσαι από την ετ; μα καλά 14 ήταν παααρα πολλές! Σου λέω εγώ είχα πάει στις 9 

Με το καλό!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κατερίνα συγχαρητήρια! Πόσες μέρες είσαι από την ετ; μα καλά 14 ήταν παααρα πολλές! Σου λέω εγώ είχα πάει στις 9 

Με το καλό!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 9η μέρα είμαι σήμερα,  με ανησυχεί λίγο το οτι είναι χαμηλό το νούμερο και ελπίζω να αυξηθεί 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
    • Κορίτσια μου, όποια κοπέλα ενδιαφέρεται χαρίζεται ένα κλειστό κουτί meriofert των 900UI το οποίο είναι διατηρημένο στο ψυγείο και έχει λήξη 01/26. Θα δωθεί μόνο χέρι με χέρι το πολύ μέχρι Ξάνθη!  Δεν θέλω μνμτα του τύπου στείλτο με παγοκυψέλες δεν παθαίνει τπτ γιατί δεν θα μπω στη διαδικασία να σας απαντήσω καν. Το φάρμακο γράφει πάνω "φάρμακο ψυγείου" και δεν το διαπραγματεύομαι.  Επίσης διαθέτω και ένα ανοιχτό κουτί Averkap 0.1 το από το οποίο έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα διάλειμμα και δύο σκόνες. Μένω Ορεστιάδα, όποια κοπέλα είναι πιο κοντά μου σε θέμα απόστασης θα προτιμηθεί.  Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι "κακία" για κάποιες. Καταλαβαίνω τον πόθο όλων μας, αλλά δεν παραβλέπω και την υπογεννητηκότητα του τόπου μου.!!! 
    • Η "μαμά" μαγειρεύει αλλά δεν έχει κολικούς. Χαχα άστα να πάνε! Δεν της φτάνουν οι 2 κουδουνίστρες της. Πήγα και της πήρα εχθές ένα φθηνό χαλάκι δραστηριοτήτων απο τα jumbo εχθές και σήμερα φαίνεται να ακολουθούμε το πρόγραμμα της Λευκάδας. Για να δούμε μέχρι το βράδυ πως θα πάει. Έτσι μου είπε και η κοπέλα από το σεμινάριο ύπνου.  🤣🤣🤣 Το προσπαθεί πολύ όμως να σηκωθεί.  Δεν αγχώνομαι... Δεν της αρέσει μπρούμυτα καθόλου ακόμα. Οπότε δεν την ενδιαφέρει να γυρίσει.
    • Κι εγώ ετσι πιστεύω.. θα δείξει με το νέο ετος..!  αν και οι ελπιδες μου λιγοστευουν γι’ αυτο το μήνα με το αιμα που εχω 🥺😢
    • Εγώ πιστεύω κορίτσια μου πέρασε η ωορρηξία σου γιατί το προχθεσινό ήταν αρκετά πιο έντονο από το σημερινό πχ.. τώρα μου φαίνεται ότι πέφτει η ορμόνη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...