Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να έχεις μπεμπεκι, θυμάμαι πως έχεις σταθερό κύκλο... κανε τεστακι αύριο, αφού νιώθεις καλύτερα με το να το κάνεις αύριο!! 

Εγώ κορίτσια έκανα ενα τεστ οωρηξιας, θυμάμαι όταν είχα κάνει ovitrelle, ανιχνεύε την ορμόνη για 10 μέρες και μετα έβγαινε αρνητικό... Τώρα εχω 22 μερες απο ovitrelle και βγήκε θετικό, μπορει να γελάσετε που το έκανα,  αλλά θυμάμαι και την @Froufroπου με τεστ οωρηξιας θετικό ηταν έγκυος.. Ίσως να ανιχνεύει και αλλες ορμόνες οι οποίες δεν έχουν φύγει ακόμα απο τα τόσα φάρμακα.. αν και έχει πολλές μέρες που μόνο προγεστερόνη παίρνω.. Επίσης το έκανα με τα 2α ουρά της ημέρας και όχι με τα πρωινά... αυτό είχα αυτο έκανα😂 αλλά και εγκυμοσύνης να είχα δεν θα το έκανα γιατί φοβάμαι το αρνητικό 

Κορίτσι μου δεν ήμουν εγώ.... 😊 Αλλά έχεις δίκιο κάποια το έχει πει αυτό! Όμως εσύ είσαι σίγουρα, απλά περιμένουμε χοριακή!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μακάρι βρε κορίτσια μου, πριν μάθεις για το θετικό είχες δέκατα? Ή  μετά? 

Κι εγώ πάντως την εβδομάδα πριν το θετικό (είχα θετικό Παρασκευή και σίγουρα από Δευτέρα είχα ξεκινήσει να το παρατηρώ) είχα τρελαθεί ότι έχω κοβιντ κι έκανα τεστ γιατί ειχα κρυάδες και δέκατα. Τελικά ήταν εγκυμοσύνη! (δεν έπαιρνα προγεστερονη όμως εγώ) 

@babyblue94 η ξαδέρφη μου είχε θέμα με ανακατωσούρες... Μου είχε πει πως είχε στο κομοδίνο της ζελεδάκια κ κανένα μισάωρο πριν σηκωθεί έτρωγε δύο τέτοια και μετά όλη την ημέρα ήταν πολύ καλύτερα 🤷‍♀️ Δεν ξέρω τι παίζει ρόλο αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Εμένα κορίτσια μου ήρθε η περίοδος τώρα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου και πήγα τουαλέτα κ άρχισε να κατεβαίνει 😥😥😥 δε πειράζει πάμε για τον άλλον μήνα …

Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤

Μην πέφτεις!!!!!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κριμα ραφαελα μου... παμε δυνατα τον αλλο μηνα!! τα εχετε βαλει ολα σε σειρα και το ονειρο ειναι τοσο κοντα!!! κι εμενα τον αλλο μηνα θα παει για εξετασεις ο αντρας μου να δουμε ποσο βοηθησαν οι βιταμινες...!! νομιζω το αγχο μας εχει φαει εμας τις δυο!! σου στελνω μεγαλη αγκαλια!!!🤗❤️❤️

Περιμένω τα νέα σου.... όπου να ναι δεν περιμένεις 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να έχεις μπεμπεκι, θυμάμαι πως έχεις σταθερό κύκλο... κανε τεστακι αύριο, αφού νιώθεις καλύτερα με το να το κάνεις αύριο!! 

Εγώ κορίτσια έκανα ενα τεστ οωρηξιας, θυμάμαι όταν είχα κάνει ovitrelle, ανιχνεύε την ορμόνη για 10 μέρες και μετα έβγαινε αρνητικό... Τώρα εχω 22 μερες απο ovitrelle και βγήκε θετικό, μπορει να γελάσετε που το έκανα,  αλλά θυμάμαι και την @Froufroπου με τεστ οωρηξιας θετικό ηταν έγκυος.. Ίσως να ανιχνεύει και αλλες ορμόνες οι οποίες δεν έχουν φύγει ακόμα απο τα τόσα φάρμακα.. αν και έχει πολλές μέρες που μόνο προγεστερόνη παίρνω.. Επίσης το έκανα με τα 2α ουρά της ημέρας και όχι με τα πρωινά... αυτό είχα αυτο έκανα😂 αλλά και εγκυμοσύνης να είχα δεν θα το έκανα γιατί φοβάμαι το αρνητικό 

Επίσης εγώ είχα κάνει θετικά τεστ ωορρηξίας hometest την Τετάρτη και την Πέμπτη πριν την Παρασκευή του θετικου εγκυμοσύνης. Την Τετάρτη ήταν περίπου ίδιες οι γραμμές και την Πέμπτη δεν το είχα ξαναδεί τόσο έντονο. Την Παρασκευή το τεστ εγκυμοσύνης (πρόωρης ανίχνευσης) βγήκε αμέσως και τελικά είχα 146,5 χοριακή. Τότε είχα διαβάσει ότι επειδή η δομή της χοριακης και της ωχρινοτροπου (της ορμόνης που ανιχνεύει το ωορρηξιας) μοιάζουν μεταξύ τους, μερικές φορές τα τεστ ωορρηξιας που δεν είναι ακριβείας μπερδεύονται και ανιχνεύουν αυτή. Αν όμως έχεις αρκετή χοριακη ώστε να την πιάσει τεστ ωορρηξιας σίγουρα έχεις αρκετή για να την πιάσει τεστ εγκυμοσύνης πρόωρης διάγνωσης. 

@Hopemumtobe θα τα βρείτε και θα πάνε όλα καλά κορίτσι μου... καλά κάνεις και παίρνεις τον χρόνο σου και είσαι πιο αποφασιστική ❣❣❣

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσι μου δεν ήμουν εγώ.... 😊 Αλλά έχεις δίκιο κάποια το έχει πει αυτό! Όμως εσύ είσαι σίγουρα, απλά περιμένουμε χοριακή!!!!

Αχ Ναι? Σορρυ!!! Εσυ νόμιζα πώς ήσουν! Δεν πειράζει ευκαιρία να  δώσεις φιλιά στα πατουσακια της μπεμπουλας και να μας γεμίσεις μπεμπεδοσκονη!!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Κι εγώ πάντως την εβδομάδα πριν το θετικό (είχα θετικό Παρασκευή και σίγουρα από Δευτέρα είχα ξεκινήσει να το παρατηρώ) είχα τρελαθεί ότι έχω κοβιντ κι έκανα τεστ γιατί ειχα κρυάδες και δέκατα. Τελικά ήταν εγκυμοσύνη! (δεν έπαιρνα προγεστερονη όμως εγώ) 

Καλε και εγώ το ίδιο έπαθα, έλεγα για κοβιντ μετα καθησυχαστικά εδω στο φορουμ, που υο έχουν πάθει και άλλα κορίτσια.. μακάρι και στη δική μου περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Επίσης εγώ είχα κάνει θετικά τεστ ωορρηξίας hometest την Τετάρτη και την Πέμπτη πριν την Παρασκευή του θετικου εγκυμοσύνης. Την Τετάρτη ήταν περίπου ίδιες οι γραμμές και την Πέμπτη δεν το είχα ξαναδεί τόσο έντονο. Την Παρασκευή το τεστ εγκυμοσύνης (πρόωρης ανίχνευσης) βγήκε αμέσως και τελικά είχα 146,5 χοριακή. Τότε είχα διαβάσει ότι επειδή η δομή της χοριακης και της ωχρινοτροπου (της ορμόνης που ανιχνεύει το ωορρηξιας) μοιάζουν μεταξύ τους, μερικές φορές τα τεστ ωορρηξιας που δεν είναι ακριβείας μπερδεύονται και ανιχνεύουν αυτή. Αν όμως έχεις αρκετή χοριακη ώστε να την πιάσει τεστ ωορρηξιας σίγουρα έχεις αρκετή για να την πιάσει τεστ εγκυμοσύνης πρόωρης διάγνωσης. 

Ααα μάλιστα, τα one step  εχω δεν ξέρω κατα πόσο είναι ακριβής είναι η αλήθεια.. Αλλά η γραμμή ηταν λιιιγο πιο άχνη απο την γραμμή ελέγχου,  θα ξανά κάνω αύριο με τα πρωινά ούρα,  αυτό το έκανα με τα 2α ουρά της ημέρας 

@babyblue94 εμένα με έσωσαν πραγματικά τα bakerolls. Έπαιρνα κλασική γεύση για να μην είναι έντονα και μασουλαγα με το που άρχιζα να νιώθω ότι αρχίζω να έχω ναυτία. Δεν έτρωγα ποσότητα. Ίσα ίσα να μου μαζεύουν τα υγρά και ένιωθα καλύτερα αμέσως.  Έτσι μπορούσα να πιω και το λιγοστό νερό που έπινα. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ααα μάλιστα, τα one step  εχω δεν ξέρω κατα πόσο είναι ακριβής είναι η αλήθεια.. Αλλά η γραμμή ηταν λιιιγο πιο άχνη απο την γραμμή ελέγχου,  θα ξανά κάνω αύριο με τα πρωινά ούρα,  αυτό το έκανα με τα 2α ουρά της ημέρας 

Δε σου επιτρέπεται για κάποιο λόγο να κάνεις απλά τεστ εγκυμοσύνης ή χοριακη; τα ωορρηξιας δε θα σου δώσουν σαφή απάντηση όπως και να βγαίνουν. Μπορεί να είναι πιο νωρίς από τη μέρα που σου έδωσαν, αλλά και 9-10 μέρες μετά την ετ νομίζω πολλές κοπέλες είχαν αποτέλεσμα και επίσης κανονικά τώρα έπρεπε να σου βγαίνει εντελώς αρνητικό το τεστ ωορρηξίας. Και που σου βγαίνει κάπως θετικό είναι πιθανό να ανιχνεύεται ήδη η χοριακη σου. Σκέψου τα πρόωρης πιάνουν από 10 μονάδες περίπου και εγώ όταν έκανα που είχα πια εντελώς θετικά τεστ ωορρηξιας είχα 146. Αν είχα κάνει τεστ εγκυμοσύνης σίγουρα θα είχε βγει θετικο από 2-3 μέρες πριν αν όχι και νωρίτερα. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Και εσύ κοντεύεις να κάνεις τεστακι ε;;;;; καλά θυμάμαι; 

Θέλω 4 μέρες για την ακατανομαστη... Τώρα αν θα χρειαστεί να κάνω τεστακι θα δείξει

στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Περιμένω τα νέα σου.... όπου να ναι δεν περιμένεις 🥰

γλυκουλα μου εσυ!!!!!!! ❤️❤️ την αλλη τριτη περιμενω κανονικα και αυριο-μεθαυριο τα καφε... δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα και αντιθετως αυτο το μηνα οι επαφες μας ηταν ελαχιστες στις γονιμες μερες οποτε δεν ελπιζω καθολου... τουλαχιστον 08/03 εκλεισα γυναικολογο και θα παω να παρακολουθησουμε την ωορρηξια μηπως δουμε κατι ενδιαφερον...

χθες ξυπνησε ο αντρας μου και ειχε μια φατσα μεχρι το πατωμα ενω παντα ειναι γλυκουλης και γελαστος!!!! μετα απο μιση ωρα που τον επρηξα μου ειπε οτι ειδε ονειρο οτι του ειπα οτι ειμαι εγκυος!! κλαιγαμε και γελαγαμε ταυτοχρονα μου ειπε!! ηταν τοσο ζωντανο. και μετα στεναχωρεθηκε τοσο που ξυπνησε γτ το ειχε πιστεψει... το ζουσε!!! ελπιζω να μην αργησει πολυ ακομα γτ εχουμε καταστεναχωρεθει και οι δυο.... κι αυτος ο καλος μου οσο κι αν γκρινιαζα, πινει καθε μερα το τσαι του, παιρνει τα ξηρα καρπα του, τις βιταμινες του!!! εχει ξεπερασει τον εαυτο του!!! μακαρι ο θεος να μας ευλογησει κι εμας με γερα μωρακια!😥

στις πριν 1 ώρα, ο/η MyNa είπε:

Δε σου επιτρέπεται για κάποιο λόγο να κάνεις απλά τεστ εγκυμοσύνης ή χοριακη; τα ωορρηξιας δε θα σου δώσουν σαφή απάντηση όπως και να βγαίνουν. Μπορεί να είναι πιο νωρίς από τη μέρα που σου έδωσαν, αλλά και 9-10 μέρες μετά την ετ νομίζω πολλές κοπέλες είχαν αποτέλεσμα και επίσης κανονικά τώρα έπρεπε να σου βγαίνει εντελώς αρνητικό το τεστ ωορρηξίας. Και που σου βγαίνει κάπως θετικό είναι πιθανό να ανιχνεύεται ήδη η χοριακη σου. Σκέψου τα πρόωρης πιάνουν από 10 μονάδες περίπου και εγώ όταν έκανα που είχα πια εντελώς θετικά τεστ ωορρηξιας είχα 146. Αν είχα κάνει τεστ εγκυμοσύνης σίγουρα θα είχε βγει θετικο από 2-3 μέρες πριν αν όχι και νωρίτερα. 

Ο γιατρός μου είπε 14 μερες μετα την ετ.. όντως κάποια κορίτσια κάνουν νωρίτερα στις 9 μερες για παράδειγμα με βλαστοκυστες και εγώ με 2 βλαστοκυστες έκανε ετ.. 

Να σου πω την αλήθεια φοβάμαι να παω για χοριακη, φοβάμαι το αρνητικό!! 

Επίσης να σας πω οτι μπουρδουκλωσα τις μερες και ευτυχώς με προσγείωσε ο άντρας μου,  15 μέρες είμαι απο ovitrelle, μην χαίρομαι και πολύ δλδ,  αν και διάβασα ότι μέχρι 9 με 10 μερες ανιχνεύεται η ορμόνη 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ο γιατρός μου είπε 14 μερες μετα την ετ.. όντως κάποια κορίτσια κάνουν νωρίτερα στις 9 μερες για παράδειγμα με βλαστοκυστες και εγώ με 2 βλαστοκυστες έκανε ετ.. 

Επίσης να σας πω οτι μπουρδουκλωσα τις μερες και ευτυχώς με προσγείωσε ο άντρας μου,  15 μέρες είμαι απο ovitrelle, μην χαίρομαι και πολύ δλδ,  αν και διάβασα ότι μέχρι 9 με 10 μερες ανιχνεύεται η ορμόνη 

Κατερίνα εγώ είχα κάνει στις 9 με μια βλαστοκυστη κ έδειξε φουλ! Είναι πάρα πολλές οι 14,ελεος κάπου 😅

@Froufro πως είσαι; πως τα πας με τα 3 παιδάκια στο σπίτι; είσαι βέβαια έμπειρη πια αλλά σίγουρα είναι δύσκολη πίστα! Να τα χαίρεσαι κορίτσι μου! 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εγώ που είμαι πάρα πολύ ανυπόμονη θα έκανα αύριο χοριακή και την Παρασκευή άλλη μία για σύγκριση αν ήταν χαμηλή ή σε αμφίβολη τιμή. Να κάνεις, όμως, όπως νιώθεις εσύ καλύτερα και αυτό που σε στρεσάρει λιγότερο! Μπορεί ο γιατρός να είπε 14 για να μην έχεις θετικό λόγω βιοχημικής. Ο γιατρός της κολλητής μου της είχε πει να περιμένει να κάνει χοριακή μετά την καθυστέρηση, ενώ της έβγαιναν αχνά θετικά τεστ από πριν για να είναι σίγουρο ότι δεν είναι βιοχημική. Εμένα ο δικός μου ήταν πιο χαλαρός και του αρκούσε το θετικό. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ εγώ συμφωνώ με τη @MyNa, να κάνεις αύριο τεστ ή χοριακή!! Κι εγώ είμαι ανυπόμονη δε ξέρω αν θα κρατιόμουν!! Και το πολύ πολύ αν δε δείξει ακόμα ξανακάνεις σε λίγες μέρες!!

Έχουν περάσει έστω 9 μέρες ούτως ή άλλως έτσι δεν είναι;;

στις πριν 9 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

@Antonia2 @Κατεριναπαπ @Princess28 Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ενδιαφέρον!💗Είματσε λίγο καλύτερα με άνδρα μου απο χθες αλλά γενικά όχι ακόμη καλά. Εγώ κρατάτω τις αποστάσεις  γενικά ακόμη γιατι εχωπροβληματιστει αρκετα. και θέλω λιγο αποστασιποιημενα να δω τι θα κανω. Αφηνω λιγες μερες να περασουν και κανω υπομονη μεχρι Μαρτη να κανει εξετασεις οι οποις θα κρινουν και πολυ συνεχεια πραγματων.

Καλά κάνεις να είσαι πιο αποφασιστική. Να καταλάβει και ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα.

Δηλαδή ναι μεν σ’αγαπάω, είμαστε ο ένας για τον άλλον και μαζί θα ζήσουμε, ναι μεν έκανα υπομονή χρόνια όμως σε αυτό το θέμα δεν κάνω άλλο πίσω γιατί σημαίνει τα πάντα για μένα, κ σημασία δεν έχει ο τρόπος αλλά το παιδάκι που θα έχουμε στην αγκαλιά μας μετά.

Οι εξετάσεις τώρα που θα κάνει θα δείξουν αν έχουν βελτιωθεί τα πράγματα; 
Απλά πιστεύω ακόμα κι αν έχει φτιάξει με την επέμβαση, αν έχεις κουραστεί ψυχολογικά με την αναμονή και πάλι μπορείτε να δείτε για εξωσωματική και να βάλετε ένα όριο. Δηλαδή πήγαινε με τα νερά του όπως θέλει για να χαλαρώσει, όμως μετά πες του θα κάνουμε αυτά που θες αλλά αν δεν έρθει μέχρι το καλοκαίρι πχ θα προχωρήσουμε σε πιο σίγουρες μεθόδους(εξωσωματική) γιατί αυτό μας φθείρει, οπότε θα πάρω πες του από Ιούνιο για επιτροπή που θέλει και 2-3 μήνες ώστε να έχουμε ραντεβού έτοιμο αν χρειαστεί..κ όταν έρθει η ώρα εννοείται δεν το ξανασυζητάς, απλά παίρνεις και κλείνεις και του λες έχουμε ραντεβού για τότε…φυσικά όλαυτα δεν τα συζητάς τώρα έτσι όπως είστε, ας πάει πρώτα στο γιατρό το Μάρτιο να κάνει τις εξετάσεις που θέλει, και βλέπετε…τώρα πήγαινε με τα νερά του να χαλαρώσει… και αν μετά τις εξετάσεις ξανακάνετε συζήτηση τα λες αυτά…μπορεί να το έχει σκεφτεί κ αυτός ειδικά αν σε βλέπει τώρα σκεπτική κ να κάνει λίγο πίσω μόνος του χωρίς να χρειαστεί να του πεις αυτά

στις πριν 9 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Αυτος προσπαθει να τα βρουμε, αλλα εγω δεν πεφτω στην παγιδα γιατι θελει να τα βρουμε αλλα χωρις να λυσουμε το προβλημα μου. Πιστευω οτι αν κανω υπομονη αλλες 20 μερες θα δουμε αποτελεσματα και θα επισπευσουμε πολυ τις εξελιξει προς τη μια η αλλη κατευθυνση!!!  Ψυχοθεραπεια την τεελυταια την εβγαλα κλαιγοντας. Μου ειπε και ο ψυχολογος οτι εχει κανει πολλα βηματα κι εκεινος αλλα πρεπει να βρουμε ενα τροπο να συμβαδισουμε και να συμφωνησουμε στο πλανο. Μεσυζητηση κλπ.

Συμφωνώ!! Υπομονή και συζήτηση λοιπόν…και αποφασιστικότητα!! 🙏❤️

στις πριν 14 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

κριμα ραφαελα μου... παμε δυνατα τον αλλο μηνα!! τα εχετε βαλει ολα σε σειρα και το ονειρο ειναι τοσο κοντα!!! κι εμενα τον αλλο μηνα θα παει για εξετασεις ο αντρας μου να δουμε ποσο βοηθησαν οι βιταμινες...!! νομιζω το αγχο μας εχει φαει εμας τις δυο!! σου στελνω μεγαλη αγκαλια!!!🤗❤️❤️

@Froufro  

Καλημέρα κορίτσια μου κ σας ευχαριστώ ❤️❤️ Στεναχωρέθηκα αλλά 
δε πειράζει μέχρι τον Οκτώβρη έχω ακόμη 7 μηνες ελπίζω να έρθει σε αυτους τους 7!! Εξάλλου ήταν ενας μηνας πολύ περίεργος έκανα σαλπιγγογραφια κ αμέσως μετά από 3 μέρες βρήκα θετικό τεστ κ είχαμε τις επαφές μας αυτες τις 4 ημερες κ μετά ήμουν θετική στο κοβιντ! Ο γιατρος λόγο σπέρματος μου είπε επαφές καθημερινές από μόλις τελειώνει η περίοδος ως την ωορρηξία για να υπάρχει απόθεμα μέσα, κ όχι μόνο στο γόνιμο παράθυρο…αναρωτιέμαι δεν φτάνει ο αριθμός δλδ πεθαίνουν όλα ως να φτάσουν τη σάλπιγγα; Η εμένα τα ωάρια μου είναι προβληματικά κ δε γονιμοποιούνται; Το θετικό από αυτή την ιστορία είναι οτι επιτελους βγήκα κ αρνητική στον κοβιντ κ θα πάω δουλεια κ θα έρθει κ ο αντρουλης μου στο σπίτι 🥰🥰

στις πριν 16 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Δευτέρα αν μετρήσω απο την προηγουμενη Τρίτη.. 

καλημερα..λιγες μερες ακομα και θα ειμαστε σιγουρες οτι εισαι εγκυος.. ανυπομονω

στις πριν 13 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

γλυκουλα μου εσυ!!!!!!! ❤️❤️ την αλλη τριτη περιμενω κανονικα και αυριο-μεθαυριο τα καφε... δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα και αντιθετως αυτο το μηνα οι επαφες μας ηταν ελαχιστες στις γονιμες μερες οποτε δεν ελπιζω καθολου... τουλαχιστον 08/03 εκλεισα γυναικολογο και θα παω να παρακολουθησουμε την ωορρηξια μηπως δουμε κατι ενδιαφερον...

χθες ξυπνησε ο αντρας μου και ειχε μια φατσα μεχρι το πατωμα ενω παντα ειναι γλυκουλης και γελαστος!!!! μετα απο μιση ωρα που τον επρηξα μου ειπε οτι ειδε ονειρο οτι του ειπα οτι ειμαι εγκυος!! κλαιγαμε και γελαγαμε ταυτοχρονα μου ειπε!! ηταν τοσο ζωντανο. και μετα στεναχωρεθηκε τοσο που ξυπνησε γτ το ειχε πιστεψει... το ζουσε!!! ελπιζω να μην αργησει πολυ ακομα γτ εχουμε καταστεναχωρεθει και οι δυο.... κι αυτος ο καλος μου οσο κι αν γκρινιαζα, πινει καθε μερα το τσαι του, παιρνει τα ξηρα καρπα του, τις βιταμινες του!!! εχει ξεπερασει τον εαυτο του!!! μακαρι ο θεος να μας ευλογησει κι εμας με γερα μωρακια!😥

Τι γλυκούλης…άμα φτάσουν και αυτοί οι έρμοι να βλέπουν τέτοια ο όνειρα τότε δε πάμε καλά … 

θα μας ευλογήσει Αντωνία μου με τον όποιον τρόπο και θα γίνουμε μανούλες!! Συγγνώμη που θα το πω αλλά εδώ ευλογούνται άλλες και μετά τα σκοτώνουν ή τα αφήνουν εδώ κ εκεί  ή τα κακοποιούν…

Καλημέρα κορίτσια μου

Επιτελους αρνητική 💃💃💃  

@Κατεριναπαπαντε περιμένουμε με αγωνία αυτή τη χοριακη που θα είναι τεράστια 💕💕

@Hopemumtobeκοριτσακι μου καλά το χειρίζεσαι πάρε το χρόνο σου και την απόσταση και θα δεις θα κάνει κ αυτός υποχωρήσεις! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να κανίς πράγματα που σε ευχαριστούν 💖💖💖

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τι γλυκούλης…άμα φτάσουν και αυτοί οι έρμοι να βλέπουν τέτοια ο όνειρα τότε δε πάμε καλά … 

θα μας ευλογήσει Αντωνία μου με τον όποιον τρόπο και θα γίνουμε μανούλες!! Συγγνώμη που θα το πω αλλά εδώ ευλογούνται άλλες και μετά τα σκοτώνουν ή τα αφήνουν εδώ κ εκεί  ή τα κακοποιούν…

Καλημερα.. ξερεις ποσε φορες το σκεφτηκα αυτο? εμεις καιγομαστε για να κανουμε παιδιακι και αλλες τα πετανε σαν να ειναι σκουπιδια.. ο θεος ξερει το γιατι βεβαια.. και εγω ειπα αν σε 6 μηνες δεν μεινω θα δουμε το επομενο βημα αν και ο αντρας μου ειπε δεν θελω να κανουμε εξωσωματικη.. πιστευω για να μην ταλαιπωρηθω εγω και φανταζομαι θεωρει οτι μπορουμε και με φυσικη συλληψη 

@Antonia2 καλημερα.. εμενα ακομα δεν πηγε για εξεταση.. μου ειπε τον αλλον μηνα αν δεν μεινω εγκυος γιατι αυτον τον μηνα ειναι πολυ κουρασμενος με την ανακαινηση (χαλασε τοιχο μονος του και χιλια αλλα δυο που τρεχει μονος του για να μην βαλουμε μαστορα και να πληρωσουμε τα μαλλια της κεφαλης μας) ηταν και στενη επαφη .. ειχαμε και τον μεγαλο κρουσμα.. μου λεει με ολα αυτα και κυριως την κουραση τι θα δειξει η εξεταση.. ε οκ του λεω τον αλλον μηνα πας δεν χαθηκε ο κοσμος.. μας εδωσε 6 μηνες η γιατρος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
    • Κορίτσια μου, όποια κοπέλα ενδιαφέρεται χαρίζεται ένα κλειστό κουτί meriofert των 900UI το οποίο είναι διατηρημένο στο ψυγείο και έχει λήξη 01/26. Θα δωθεί μόνο χέρι με χέρι το πολύ μέχρι Ξάνθη!  Δεν θέλω μνμτα του τύπου στείλτο με παγοκυψέλες δεν παθαίνει τπτ γιατί δεν θα μπω στη διαδικασία να σας απαντήσω καν. Το φάρμακο γράφει πάνω "φάρμακο ψυγείου" και δεν το διαπραγματεύομαι.  Επίσης διαθέτω και ένα ανοιχτό κουτί Averkap 0.1 το από το οποίο έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα διάλειμμα και δύο σκόνες. Μένω Ορεστιάδα, όποια κοπέλα είναι πιο κοντά μου σε θέμα απόστασης θα προτιμηθεί.  Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι "κακία" για κάποιες. Καταλαβαίνω τον πόθο όλων μας, αλλά δεν παραβλέπω και την υπογεννητηκότητα του τόπου μου.!!! 
    • Η "μαμά" μαγειρεύει αλλά δεν έχει κολικούς. Χαχα άστα να πάνε! Δεν της φτάνουν οι 2 κουδουνίστρες της. Πήγα και της πήρα εχθές ένα φθηνό χαλάκι δραστηριοτήτων απο τα jumbo εχθές και σήμερα φαίνεται να ακολουθούμε το πρόγραμμα της Λευκάδας. Για να δούμε μέχρι το βράδυ πως θα πάει. Έτσι μου είπε και η κοπέλα από το σεμινάριο ύπνου.  🤣🤣🤣 Το προσπαθεί πολύ όμως να σηκωθεί.  Δεν αγχώνομαι... Δεν της αρέσει μπρούμυτα καθόλου ακόμα. Οπότε δεν την ενδιαφέρει να γυρίσει.
    • Κι εγώ ετσι πιστεύω.. θα δείξει με το νέο ετος..!  αν και οι ελπιδες μου λιγοστευουν γι’ αυτο το μήνα με το αιμα που εχω 🥺😢
    • Εγώ πιστεύω κορίτσια μου πέρασε η ωορρηξία σου γιατί το προχθεσινό ήταν αρκετά πιο έντονο από το σημερινό πχ.. τώρα μου φαίνεται ότι πέφτει η ορμόνη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...