Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

@Raf123ραφαέλλα μου μήπως να κάνεις τεστάκι? Λες να ειναι προφητικά τα self και να είσαι εγκυούλα. Κάτι συμπτωματάκια που μας έλεγες λες να είναι εγκυμοσύνης βρε κορίτσι μου?? Μακάρι...

Αύριο θα κάνω γιατί νομίζω ότι θα μ έρθει έχω κάτι πονακια στην κοιλια…☹️☹️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

εγώ δε θα κρατιόμουν!!! σου στέλνω θετική ενέργεια για θετικό τεστάκι!

καλημέρα κορίτσια! 

στις πριν 43 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

εγώ δε θα κρατιόμουν!!! σου στέλνω θετική ενέργεια για θετικό τεστάκι!

καλημέρα κορίτσια! 

Καλά μη νομιζεις ότι κ εγώ κρατιέμαι αλλά λεω αν δεν είναι με πρωινά ουρα ισως δεν δείξει γιατί ήδη ήπια κ πολύ νερό 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Tα πονακια τα εχεις και σε εγκυμοσυνη! Ειναι ακριβως τα ιδια! Μακαρι να εισαι εγκυος! Εχεις πολλες πιθανοτητες! Εχω καλο προαισθημα για σενα!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλά μη νομιζεις ότι κ εγώ κρατιέμαι αλλά λεω αν δεν είναι με πρωινά ουρα ισως δεν δείξει γιατί ήδη ήπια κ πολύ νερό 

Μετα την ημερα που περιμενεις δειχνει οποιαδηποτε ωρα. Αν εχεις hometest δειχνουν. Εμενα δυο μερες πριν την αναμενομενη εδειξα με τα δευτερα ουρα.

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Μετα την ημερα που περιμενεις δειχνει οποιαδηποτε ωρα. Αν εχεις hometest δειχνουν. Εμενα δυο μερες πριν την αναμενομενη εδειξα με τα δευτερα ουρα.

Θα κάνω αύριο το πρωί πριν κάνω σελφ τεστ, θα κάνω εγκυμοσύνης αν κ νομίζω ότι μονο τα σελφ τεστ μ βγαίνουν θετικά 🤣🤣🤣🤣

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Θα κάνω αύριο το πρωί πριν κάνω σελφ τεστ, θα κάνω εγκυμοσύνης αν κ νομίζω ότι μονο τα σελφ τεστ μ βγαίνουν θετικά 🤣🤣🤣🤣

ποτε δεν ξερεις.. μπορει να βγει το σελφ τεστ αρνητικο και το τεστ εγκυμοσυνης θετικο.. αντε να μεινεις και εσυ εγκυος να παιρνουμε σειρα οι υπολοιπες 😀

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ποτε δεν ξερεις.. μπορει να βγει το σελφ τεστ αρνητικο και το τεστ εγκυμοσυνης θετικο.. αντε να μεινεις και εσυ εγκυος να παιρνουμε σειρα οι υπολοιπες 😀

Δεν ξερεις ποσό περιμένω το σελφ τεστ να βγει αρνητικό αλήθεια 😅😅😅

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τι είναι και αυτό άλλα τεστ θες να βγαίνουν θετικά άλλα βγαίνουν!! Χαχαχα

Ευ΄χομαι κορίτσι μου να σου έφερε γούρι το θετικό σελφ του covid και να δεις και θετικό εγκυμοσύνης. Πόσες μερες είσαι μετα το θετικό τεστ οωρρηξίας?

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δεν ξερεις ποσό περιμένω το σελφ τεστ να βγει αρνητικό αλήθεια 😅😅😅

σε καταλαβαινω.. και εγω εσκασα σπιτι οταν ειμουν επαφη

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

Τι είναι και αυτό άλλα τεστ θες να βγαίνουν θετικά άλλα βγαίνουν!! Χαχαχα

Ευ΄χομαι κορίτσι μου να σου έφερε γούρι το θετικό σελφ του covid και να δεις και θετικό εγκυμοσύνης. Πόσες μερες είσαι μετα το θετικό τεστ οωρρηξίας?

Θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 6/02 στις 9/02 που πήγα στο γιατρο είχε γίνει η ωορρηξία μου άρα ή 6 ή 7 θα είχα ωορρηξία στις 8 το θεωρώ απίθανο να έγινε τότε…

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

σε καταλαβαινω.. και εγω εσκασα σπιτι οταν ειμουν επαφη

Τουλάχιστο να γίνει αχνό βρε παιδί μου…

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 6/02 στις 9/02 που πήγα στο γιατρο είχε γίνει η ωορρηξία μου άρα ή 6 ή 7 θα είχα ωορρηξία στις 8 το θεωρώ απίθανο να έγινε τότε…

Αρα 15 με 16 μερες μετα την οωρρηξια εισαι! Θα δεις θα εισαι!!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Αρα 15 με 16 μερες μετα την οωρρηξια εισαι! Θα δεις θα εισαι!!

Αχ μακάρι δεν θέλω να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα αλλά μακάρι  

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

εγω οταν ειχα την μεγαλη καθυστερηση ειχα δει την 16 - 17η μερα απο την μερα της ωορρηξιας αρα καθολου παραξενο να εισαι εγκυος

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τουλάχιστο να γίνει αχνό βρε παιδί μου…

ε ναι τουλαχιστον να μην μεταδιδεις..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

το καλο που σου θελω ειναι να εισαι.. αντε γιατι περιμενω την σειρα μου χαχαχαχαχαχαχα

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

το καλο που σου θελω ειναι να εισαι.. αντε γιατι περιμενω την σειρα μου χαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχα θα δω ισως κάνω αργά το βράδυ ή αύριο πρωί πρωί αν δεν έρθει 

στις πριν 4 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν κανω εμετό. Αν έκανα ίσως να ηρεμουσα. 

Έχω ανακάτεμα χωρίς εμετό. Λες και έχω μπει στα τρενάκια στα λουνα παρκ όλη μέρα 🤣 ( πωω δεν ξανά μπαίνω σε τέτοια τρενάκια τέλος ) χαχχα

Χθες δεν με έπιασε το μαλοξ. Άντε να δούμε πως θα πάει αυτή η κατάσταση. 

Το ότι έκανα εμετό δε σημαίνει ότι ηρεμου΄σα..το ανακάτεμα το είχα όλο το 24ωρο, από την ώρα που ξυπνούσα μέχρι την ΄ώρα που κοιμόμουν...απλά είχα και τους απαίσιους εμετούς..οπότε να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα..

Επίσης εγώ όσα χάπια είχα πάρει δε με είχαν βοηθήσει καθόλου...και δεν έχω τιποτα χειρότερο από τους εμετούς..και δεν ήθελα τόσο την εγκυμοσύνη, πιο πολύ έτυχε σε εμάς..και τα έλεγα μόνο στον άντρα μου κάθε πρωί που μιλάγαμε τώρα εκανα εμετό,ετοιμάζομαι πάω δουλειά,τώρα ξαναέκανα κλπ...μια μέρα που ήμουν καλυ΄τερα άρχισα να του λέω μήπως δεν είναι καλά το μωρό?γιατί δεν έχω κάνει εμετό? κ τέτοια..με κορόιδευε..μετά έκανα πάλι..από τότε μου έλεγε πώς είσαι κλπ,του έλεγα χάλια έκανα εμετό κλπ, μου έλεγε "α εντάξει,όλα τέλεια δηλαδή.."...χαχαχα, δε μας πιάνεις πουθενά😂😂🤣

Τώρα τη δευ΄τερη φορά, ο λόγος που δεν ήθελα να μείνω έγκυος ήταν οι εμετοί...δε μπορούσα να το ξαναπεράσω όλο αυτό..κι όμως το ξαναπερνάω..και είναι σχεδόν ι΄δια με την πρώτη φορά...στην αρχή ήταν και χειρότερα, γιατί δε μπορούσα να πιω ούτε νερό, και είχα πάθει αφυδάτωση...αλλά τώρα το Μάρτιο γεννάω, και τελειώνει🙂

Όταν βλέπεις το μωράκι, και είναι καλά, θα λες χαλάλι όλα!! Σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα...να έχεις προβλήματα και να είσαι ξαπλα μήνες πχ...εγώ αυτό δε θα το άντεχα με τίποτα!!!

Εσύ που έχεις μόνο ανακατωσούρες σίγουρα κάποιο φάρμακο θα σε βοηθήσει..και επίσης μετά το τρίμηνο θα νιώσεις καλύτερα..!! Γιατί δεν έχεις τόσο βαριά συμπτώματα, απλά ενοχλητικά..

Να σκέφτεσαι πόσο ΄ηθελες αυτή την εγκυμοσύνη και να μην το ξεχνάς!! Να σκέφτεσαι πόσο καιρό ευχόσουν να είσαι εδώ που είσαι τώρα!! Ούτως ή άλλως δεν έχεις πολύ ακόμα και με τα φάρμακα θα νιώσεις καλύτερα..υπομονή! 💖

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Χαχαχα θα δω ισως κάνω αργά το βράδυ ή αύριο πρωί πρωί αν δεν έρθει 

αυριο πρωι με την αυγουλα χαχαχαχαχ

πλακα πλακα εγω ευτυχως που δεν ειμαι με τοσο τρεξιμο που εχω τωρα με την κουζινα.. πιστευω μετα θα ηρεμησουμε και θα ερθει αλλιως απο σεπτεμβριο βλεπουμε πως προχωραμε

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να έχεις μπεμπεκι, θυμάμαι πως έχεις σταθερό κύκλο... κανε τεστακι αύριο, αφού νιώθεις καλύτερα με το να το κάνεις αύριο!! 

Εγώ κορίτσια έκανα ενα τεστ οωρηξιας, θυμάμαι όταν είχα κάνει ovitrelle, ανιχνεύε την ορμόνη για 10 μέρες και μετα έβγαινε αρνητικό... Τώρα εχω 22 μερες απο ovitrelle και βγήκε θετικό, μπορει να γελάσετε που το έκανα,  αλλά θυμάμαι και την @Froufroπου με τεστ οωρηξιας θετικό ηταν έγκυος.. Ίσως να ανιχνεύει και αλλες ορμόνες οι οποίες δεν έχουν φύγει ακόμα απο τα τόσα φάρμακα.. αν και έχει πολλές μέρες που μόνο προγεστερόνη παίρνω.. Επίσης το έκανα με τα 2α ουρά της ημέρας και όχι με τα πρωινά... αυτό είχα αυτο έκανα😂 αλλά και εγκυμοσύνης να είχα δεν θα το έκανα γιατί φοβάμαι το αρνητικό 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να έχεις μπεμπεκι, θυμάμαι πως έχεις σταθερό κύκλο... κανε τεστακι αύριο, αφού νιώθεις καλύτερα με το να το κάνεις αύριο!! 

Εγώ κορίτσια έκανα ενα τεστ οωρηξιας, θυμάμαι όταν είχα κάνει ovitrelle, ανιχνεύε την ορμόνη για 10 μέρες και μετα έβγαινε αρνητικό... Τώρα εχω 22 μερες απο ovitrelle και βγήκε θετικό, μπορει να γελάσετε που το έκανα,  αλλά θυμάμαι και την @Froufroπου με τεστ οωρηξιας θετικό ηταν έγκυος.. Ίσως να ανιχνεύει και αλλες ορμόνες οι οποίες δεν έχουν φύγει ακόμα απο τα τόσα φάρμακα.. αν και έχει πολλές μέρες που μόνο προγεστερόνη παίρνω.. Επίσης το έκανα με τα 2α ουρά της ημέρας και όχι με τα πρωινά... αυτό είχα αυτο έκανα😂 αλλά και εγκυμοσύνης να είχα δεν θα το έκανα γιατί φοβάμαι το αρνητικό 

εσυ εισαι εγκυος.. πηρες τον δρομο της εγκυμοσυνης.. αντε να αρχισουμε να ακολουθαμε και οι υπολοιπες..

στο ειχα πει εξ αρχης.. νοιωθω μην σου πω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι εισαι εγκυος και μην σου πω διδυμα κιολας

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

εσυ εισαι εγκυος.. πηρες τον δρομο της εγκυμοσυνης.. αντε να αρχισουμε να ακολουθαμε και οι υπολοιπες..

στο ειχα πει εξ αρχης.. νοιωθω μην σου πω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι εισαι εγκυος και μην σου πω διδυμα κιολας

Αχ σε ευχαριστώ κορίτσι μου για την εμψύχωση!!! Και στα 2 θέματακια εχω λάβει μεγάλη εμψύχωση ❤❤❤ εξάλλου μόνο εσείς καταλαβαίνετε, κάνω υπομονή να περάσουν λίγο οι μέρες.. να πάω για χοριακη

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ σε ευχαριστώ κορίτσι μου για την εμψύχωση!!! Και στα 2 θέματακια εχω λάβει μεγάλη εμψύχωση ❤❤❤ εξάλλου μόνο εσείς καταλαβαίνετε, κάνω υπομονή να περάσουν λίγο οι μέρες.. να πάω για χοριακη

ποτε πρεπει να πας για χοριακη?

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ποτε πρεπει να πας για χοριακη?

Δευτέρα αν μετρήσω απο την προηγουμενη Τρίτη.. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Δευτέρα αν μετρήσω απο την προηγουμενη Τρίτη.. 

Σου εύχομαι καλή επιτυχία κορίτσι μου αν κ για εσένα είναι σίγουρη είσαι ήδη μανούλα ❣️❣️❣️❣️

για εμένα δεν είμαι σίγουρη και θα περιμένω μέχρι αύριο 🥰🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
    • Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...