Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσι μου τωρα ειδα το μηνυμα δεν ξερω αν εχεις γραψει κατι αλλο σχετικο πιο πανω, εγω στα πλαισια ελεγχου ωορηξιας ειχα κανει 2-3 φορες εξεταση 7 μερες μετα, και την μια μαλιστα ειχα βρει γυρω στο 24 ενω το εργαστηριο οι τιμες ηταν και καλα μεχρι 20 και ειχα παρει κ  εγω θαρροοςψ οτι μπορει να ημουν εγκυος αλλα δεν ημουν τελικα.

Η τιμη η δικη σου ειναι λιγο αυξημενη και σου ευχομαι να ειναι απο εγκυμοσυνη αλλα δνε γνωριζω αν θα μπορουσε να ηταν και απο ωορηξια. Σου ευχομαι φυσικα να ειναι εγκυμοσυνη💗☺️🙏

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου....έτοιμη για αρνητικό αποτέλεσμα ήμουν και είμαι να πω την αλήθεια...αλλά ας το ψάξω κι αυτό...όλα τα μάθαμε ας μάθουμε και κάτι ακόμη....το σίγουρο είναι ότι έγινε ωορρηξία , ας ξεκινήσουμε απ τα βασικά...μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Heart είπε:

ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού μου είχε γράψει να κάνω προγεστερόνη και είπα αφού την έχω γραμμένη να την κάνω και βγήκε 30 και διάβασα μια κοπέλα είχε 30 και ήταν έγκυος...και δεν ξέρω τώρα τι να πιστέψω ....άστα βραστα....Το Σάββατο περιμένω κανονικά....να κάνω κανένα τεστ..;; Ξέρετε τίποτα για την προγεστερόνη.;;; Δεν μπορώ να τον πάρω τηλ γιατί μόνο που δεν τον έβρισα ...

Κι εγώ νομίζω ότι είναι μεγάλη η προγεστερόνη σου, εμένα σε μια ωορρηξία είχε βγει 13 και όταν έμεινα έγκυος ήταν 39.5. Τα αποτελέσματα δε γράφουν όρια; Γιατί ας πούμε στα δικά μου αναφέρει ότι το άνω όριο της ωχρινικής είναι 23.9 ng/mL. 

Μακάρι να είσαι, κορίτσι μου! 💜

στις πριν 7 λεπτά, ο/η wild lavender είπε:

Κι εγώ νομίζω ότι είναι μεγάλη η προγεστερόνη σου, εμένα σε μια ωορρηξία είχε βγει 13 και όταν έμεινα έγκυος ήταν 39.5. Τα αποτελέσματα δε γράφουν όρια; Γιατί ας πούμε στα δικά μου αναφέρει ότι το άνω όριο της ωχρινικής είναι 23.9 ng/mL. 

Μακάρι να είσαι, κορίτσι μου! 💜

IMG_20220202_020446.jpg

στις Just now, ο/η Heart είπε:

IMG_20220202_020446.jpg

Προσπάθησα να το κόψω να μην φαίνονται στοιχεία... ελπίζω να βλέπετε...τι να πω...θα δούμε...μακάρι να είμαστε τυχεροί αυτή τη φορά!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Heart είπε:

Προσπάθησα να το κόψω να μην φαίνονται στοιχεία... ελπίζω να βλέπετε...τι να πω...θα δούμε...μακάρι να είμαστε τυχεροί αυτή τη φορά!!

Η εκρηκτική φτάνει 89 από ότι γράφει. Όταν γίνεται η ωορρηξία. Για αυτό θέλει υπομονή να δούμε τι έχει συμβεί. Πωωω θα τρελαθώ αν είσαι το πρώτο θετικό. Σε περιμένω πως και πως. Λίγο έμεινε. Αυτή την εβδομάδα θα ξέρουμε❣️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.. τι κανετε.. με θυμαστε????? χαχαχαχαχαχαχα

Ναι καλέ γιατί να μην σε θυμόμαστε; Χαχαχα έχεις αυτό γιατρό σωστά; Και είσαι στις γόνιμες

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι καλέ γιατί να μην σε θυμόμαστε; Χαχαχα έχεις αυτό γιατρό σωστά; Και είσαι στις γόνιμες

ασε ειμαι μεσα στην τρελα αυτες τις μερες.. εχω και τους δυο στενη επαφη.. ο μεγαλος ηταν και αρρωστος (ευτυχως γαστρεντεριτιδα) εμας εδω υπαρχει το μετρο test to stay δλδ κανουν καθε μερα τεστ τα παιδια που ειναι επαφες πριν πανε στην ταξη και τους δινου χαρτακι που γραφει οτι ειναι αρνητικα αλλα μετα το σχολειο ειναι καραντινα.. ο μικρος επελεξε να παει σχολειο αρα καθε πρωι τρεχω (ευτυχως εχει ενα λεπτο απο το σπιτι μας μοναδα) για τεστ και οταν βγει το αποτελεσμα τον παιρνω σχολειο (5 λεπτα μακρια) .. τον μεγαλο τον πηρα 2 μερες που ηταν αρρωστος για να ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι κοβιτ αλλα αυτος επελεξε να ειναι καραντινα και να κανει ον λαιν.. και μεσα σε ολο αυτο το τρεξιμο οοοταν τελειωσω να φυγω για δουλεια και μετα να τρεχω να τον παρω τον μικρο απο το σχολειο για να μην παει ο πατερα μου αφου ο μικρος ειναι επαφη.. μην πω τι γινεται μετα το απογευμα με τον εναν αρρωστο και τον αλλον να πρεπει να κατσει να διαβασει συν το μαγειρεμα συγυρισμα κτλ

εχω αυριο γιατρο ετσι θα ειμαι πιο χαλαρη το πρωι γιατι θα πανε μετα το τεστ αν ειναι αρνητικο σχολειο και απο παρασκευη κανονικα.. τελειωνει η καραντινα..

σημερα κανονικα εχω ωορρηξια.. μια μικρη ενοχληση την εχω αλλα υγρα οχι ακομα.. βεβαια θα δουμε και αυριο με την γιατρο φανταζομαι το τι γινεται και να δω πως θελει να προχωρησουμε

αααα και μεσα σε ολη αυτη την τρελα να εχω τον αντρα να χαλαει ντουλαπια και να πρεπει να μαζευω τα κουζινικα σε κουτια για να χαλασει τον τοιχο να ερθει ο πελεκανος .. επιπλοποιος τον λετε? να μετρησει για την καινουργια κουζινα

ουφφ αυτα.. τα ειπα χαχαχαχαχαχ

εσυ πως εισαι κοριτσι μου? να σκεφτεσαι θετικα και να εισαι ηρεμη.. εχεις ενα υπεροχο ταξιδι μπροστα σου γεματο ευλογια.. απολαυσε το 💖

Καλήμερα κορίτσια μου μια όμορφη μέρα εύχομαι! Εδω στα βόρεια χιόνισε επιτέλους, οχι πολύ,  ισα που μας τα άσπρισε όλα! 

Μετράω σαν φαντάρος τις μέρες για οωληψια!!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλήμερα κορίτσια μου μια όμορφη μέρα εύχομαι! Εδω στα βόρεια χιόνισε επιτέλους, οχι πολύ,  ισα που μας τα άσπρισε όλα! 

Μετράω σαν φαντάρος τις μέρες για οωληψια!!!

τι τελεια.. μου αρεσει το χιονι.. ποσες και αποψε? 😀

Καλημέρα κορίτσια μου!! 💖💖 τι έπαθα χθες πήρα το αυτοκίνητο της δουλειας στο Συνεργείο για σερβισ μου έδωσαν ένα άλλο, δε το έφτιαξαν το δικό μου κ αναγκάστηκα κρατάω αυτό που μου έδωσαν το οποίο μάλλον δεν κάνει για αυτοκινητόδρομο δλδ ως 80 μπορείς να πηγαίνεις μετά κάτι παθαίνει κ ανεβάζει κατεβάζει στροφές από μόνο του και φοβήθηκα χθες που μου το έκανε οπως πήγαινα στο σπίτι το βράδυ 😅😅 Έκανα πόση ώρα να ρθω δουλεια σήμερα ξεκίνησα πιο νωρις για να φτάσω στις 8:30 που είχα ραντεβού! Μου φάνηκε αιώνας ο δρόμος…

@Froufroμου ποσό συγκινητικό ο γλυκούλης!!! Το αγαπάνε κ θέλουν να το φροντίσουν οι γλυκές!!! Να τα χαίρεσαι που τα μεγαλώνεις έτσι να είναι πάντα προστατευτικοί!! 

@HeartΠωπω πάλι θα πήγαιναν τα λεφτά χαμένα!!! Ευτυχως δλδ που το τσέκαρες με τεστ ωορρηξιας κ τουλάχιστον δεν χάσατε τις επαφές!! Μακάρι να είσαι εγκυουλα 💕💕 εσυ τι πρόβλημα εχεις κ πας με σπερματέγχυση; 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσι μου εσύ πως πας;;

Καλημέρα

Αναμένω να δω τη χοριακή την Πέμπτη με μηδενικές ελπίδες αλλά χωρίς να με έχει πα΄ρει από κάτω,,θα κρατήσω είπαμε το θετικό...ίσως να μην έπρεπε να κάνω το τεστ νωρίτερα...για να μην το περνάω όλο αυτο..εντωμεταξύ πέρνω και προγεστερόνη και ψιλοζαλίζομαι..φέρνει αυτή ζαλάδες σωστά?Υπομονή μέχρι αύριο και μετά καινούριο ξεκίνημα..το μόνο που σκέφτομαι είναι αν είναι τυχαίο 2 στα 2 τις τελευταίες φορές..Θα σας ενημερώσω και αύριο για τα αποτελέσματα...σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ασε ειμαι μεσα στην τρελα αυτες τις μερες.. εχω και τους δυο στενη επαφη.. ο μεγαλος ηταν και αρρωστος (ευτυχως γαστρεντεριτιδα) εμας εδω υπαρχει το μετρο test to stay δλδ κανουν καθε μερα τεστ τα παιδια που ειναι επαφες πριν πανε στην ταξη και τους δινου χαρτακι που γραφει οτι ειναι αρνητικα αλλα μετα το σχολειο ειναι καραντινα.. ο μικρος επελεξε να παει σχολειο αρα καθε πρωι τρεχω (ευτυχως εχει ενα λεπτο απο το σπιτι μας μοναδα) για τεστ και οταν βγει το αποτελεσμα τον παιρνω σχολειο (5 λεπτα μακρια) .. τον μεγαλο τον πηρα 2 μερες που ηταν αρρωστος για να ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι κοβιτ αλλα αυτος επελεξε να ειναι καραντινα και να κανει ον λαιν.. και μεσα σε ολο αυτο το τρεξιμο οοοταν τελειωσω να φυγω για δουλεια και μετα να τρεχω να τον παρω τον μικρο απο το σχολειο για να μην παει ο πατερα μου αφου ο μικρος ειναι επαφη.. μην πω τι γινεται μετα το απογευμα με τον εναν αρρωστο και τον αλλον να πρεπει να κατσει να διαβασει συν το μαγειρεμα συγυρισμα κτλ

εχω αυριο γιατρο ετσι θα ειμαι πιο χαλαρη το πρωι γιατι θα πανε μετα το τεστ αν ειναι αρνητικο σχολειο και απο παρασκευη κανονικα.. τελειωνει η καραντινα..

σημερα κανονικα εχω ωορρηξια.. μια μικρη ενοχληση την εχω αλλα υγρα οχι ακομα.. βεβαια θα δουμε και αυριο με την γιατρο φανταζομαι το τι γινεται και να δω πως θελει να προχωρησουμε

αααα και μεσα σε ολη αυτη την τρελα να εχω τον αντρα να χαλαει ντουλαπια και να πρεπει να μαζευω τα κουζινικα σε κουτια για να χαλασει τον τοιχο να ερθει ο πελεκανος .. επιπλοποιος τον λετε? να μετρησει για την καινουργια κουζινα

ουφφ αυτα.. τα ειπα χαχαχαχαχαχ

εσυ πως εισαι κοριτσι μου? να σκεφτεσαι θετικα και να εισαι ηρεμη.. εχεις ενα υπεροχο ταξιδι μπροστα σου γεματο ευλογια.. απολαυσε το 💖

Πωωω μια τρέλα όντως. 

Εάν σου σπάσει σήμερα το αυγουλάκι λίγα θα καταφέρει να δει ο γιατρός. Μόνο υγρό προς την μήτρα και ένα αυγό που συρρικνώνεται. Η αλήθεια είναι για να έχουν τέλεια εικόνα πρέπει να το βλέπουν και πριν και μετά 

Περιμένουμε να μας πείς νέα. Εσύ να έχεις τις επαφές σου πάντως

Εγώ είμαι καλά. Έχω έντονο πρηξιμο στο στήθος και ένα μόνιμο βάρος μπούκωμα χαμηλά. Η χοριακη μου την Δευτέρα πήγε 1996 και σήμερα εχω τον πρώτο υπέρηχο. Νομίζω ότι όλα πάνε καλά έως τώρα. 🥰

στις πριν 3 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα

Αναμένω να δω τη χοριακή την Πέμπτη με μηδενικές ελπίδες αλλά χωρίς να με έχει πα΄ρει από κάτω,,θα κρατήσω είπαμε το θετικό...ίσως να μην έπρεπε να κάνω το τεστ νωρίτερα...για να μην το περνάω όλο αυτο..εντωμεταξύ πέρνω και προγεστερόνη και ψιλοζαλίζομαι..φέρνει αυτή ζαλάδες σωστά?Υπομονή μέχρι αύριο και μετά καινούριο ξεκίνημα..το μόνο που σκέφτομαι είναι αν είναι τυχαίο 2 στα 2 τις τελευταίες φορές..Θα σας ενημερώσω και αύριο για τα αποτελέσματα...σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Δεν καταλαβαίνω από που συμπεραίνεις τις μηδενικές ελπίδες; Αφού η χοριακη σου ήταν θετική. Και ήταν μέρες πριν την αναμονή περιόδου. 

Μην σκέφτεται έτσι. Θα κάνεις το πρωί μια χοριακη αυριο ; Πότε υποτίθεται θα έχεις περίοδο; Ποια μέρα;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

τι τελεια.. μου αρεσει το χιονι.. ποσες και αποψε? 😀

5 μέρες και σήμερα 😂 αύριο έχω γιατρό, μου αύξησε τις μονάδες, εύχομαι να πάνε όλα καλά, θα παρω και μια άδεια αυριο να τα κάνω ολα με την ησυχία μου!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Πωωω μια τρέλα όντως. 

Εάν σου σπάσει σήμερα το αυγουλάκι λίγα θα καταφέρει να δει ο γιατρός. Μόνο υγρό προς την μήτρα και ένα αυγό που συρρικνώνεται. Η αλήθεια είναι για να έχουν τέλεια εικόνα πρέπει να το βλέπουν και πριν και μετά 

Περιμένουμε να μας πείς νέα. Εσύ να έχεις τις επαφές σου πάντως

Εγώ είμαι καλά. Έχω έντονο πρηξιμο στο στήθος και ένα μόνιμο βάρος μπούκωμα χαμηλά. Η χοριακη μου την Δευτέρα πήγε 1996 και σήμερα εχω τον πρώτο υπέρηχο. Νομίζω ότι όλα πάνε καλά έως τώρα. 🥰

μπορει και αυριο να γινει η ωορρηξια.. θα κανω τεστ σημερα να δω τι γινεται.. επαφες ειχα δευτερα, ψες και σιγουρα αποψε και αυριο αρα νομιζω ειμαι καλυμμενη..

τελεια η χοριακη σου.. σημερα θα δειτε σακο φανταζομαι γιατι ειναι νωρις ακομα.. αν θυμαμαι καλα ειμουν στην 7η με 8η βδομαδα που ειδαμε εμβρυακι και ακουσαμε καρδουλα.. θα τρελαθεις οταν ακουσεις καρδουλα.. το ποσο γρηγορα κτυπαει.. ακομα εχω τον ηχο στα αυτια μου.. ελπιζω να τον ακουσω ξανα

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα

Όλα καλά θα πάνε θα δεις!! Θα περιμένουμε να μας πεις κορίτσι μου σου στέλνω λίγη αισιοδοξία ❤️❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

μπορει και αυριο να γινει η ωορρηξια.. θα κανω τεστ σημερα να δω τι γινεται.. επαφες ειχα δευτερα, ψες και σιγουρα αποψε και αυριο αρα νομιζω ειμαι καλυμμενη..

τελεια η χοριακη σου.. σημερα θα δειτε σακο φανταζομαι γιατι ειναι νωρις ακομα.. αν θυμαμαι καλα ειμουν στην 7η με 8η βδομαδα που ειδαμε εμβρυακι και ακουσαμε καρδουλα.. θα τρελαθεις οταν ακουσεις καρδουλα.. το ποσο γρηγορα κτυπαει.. ακομα εχω τον ηχο στα αυτια μου.. ελπιζω να τον ακουσω ξανα

Τέλειες οι επαφές σου Ναντια μου!!! Εχεις δίκιο για τον ήχο…βέβαια εγώ δεν το ένιωσα σαν μάνα αλλά όταν πάω σε γυναικολόγους και τύχει να ανοίξουν την πόρτα κάποτε το άκουω και συγκινούμε τόσο πολύ κ λεω από μέσα μου άμα συγκινούμε με το μωράκι άλλης μανούλας σκεψου όταν ακούσω το δικό μου θα βάλω  τα κλάματα σίγουρα 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα

η χοριακη σου αν θυμαμαι καλα ηταν θετικη και μαλιστα πριν απο την αναμενομενη μερα περιοδου.. δεν ξερεις ποτε ακριβος εγινε η εμφυτευση αρα αν εχει διπλασιαστη τοτε μια χαρα προχωραει η εγκυμοσυνη.. οσο για το τεστ που εκανες και εδειχνε πιο αχνη δεν ειναι αξιοπιστα για να σου δειξουν για διπλασιασμο αρα να σκευτεσαι θετικα γιατι αυτο που προσελκυουμε αυτο ερχεται.. το λεω για να το ακουω και εγω που εχει 5 μηνες που προσπαθω και ολο αρνητικα σκευτομαι

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τέλειες οι επαφές σου Ναντια μου!!! Εχεις δίκιο για τον ήχο…βέβαια εγώ δεν το ένιωσα σαν μάνα αλλά όταν πάω σε γυναικολόγους και τύχει να ανοίξουν την πόρτα κάποτε το άκουω και συγκινούμε τόσο πολύ κ λεω από μέσα μου άμα συγκινούμε με το μωράκι άλλης μανούλας σκεψου όταν ακούσω το δικό μου θα βάλω  τα κλάματα σίγουρα 

σαν μανα η μελλοντικη μανα ετσι θα νοιωθεις παντα για καθε ηχο καρδουλας εστω δικου σου παιδιου εστω αλλου γιατι ετσι ειναι το μητρικο μας ενστικτο.. ξερεις ποσες φορες εκλαψα για παιδακια αλλων που ελεγαν ποιηματακι και οταν ερχοταν η σειρα του δικου μου το ιδιο κλαμα εκανα? ειναι το μεγαλειο και η ευλογια της μητροτητας.. στο ευχομαι ολοψυχα να το νοιωσεις και για δικο σου παιδακι

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

5 μέρες και σήμερα 😂 αύριο έχω γιατρό, μου αύξησε τις μονάδες, εύχομαι να πάνε όλα καλά, θα παρω και μια άδεια αυριο να τα κάνω ολα με την ησυχία μου!

να απολαυσεις την διαδικασια.. ολα τελεια θα πανε θα το δεις.. μπηκες στον μονοδρομο της οδου μητροτητας.. δεν εχει επιστροφη.. μονος προορισμος ειναι το μωρακι σου που σε περιμενει στο τελος της διαδρομης για να ξεκινησετε μια αλλη πιο ομορφη διαδρομη

στις πριν 59 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Δεν καταλαβαίνω από που συμπεραίνεις τις μηδενικές ελπίδες; Αφού η χοριακη σου ήταν θετική. Και ήταν μέρες πριν την αναμονή περιόδου. 

Μην σκέφτεται έτσι. Θα κάνεις το πρωί μια χοριακη αυριο ; Πότε υποτίθεται θα έχεις περίοδο; Ποια μέρα;

Καλημέρα μανουλίτσα ...ναι αύριο θα κάνω.Χτες θα ήταν η 28η μέρα..απλά συγκρίνω όλες τις προηγούμενες συλλήψεις και αυτές που προχώρησαν ΄ήταν οι χοριακές τουρμπο..αυτή που δεν προχώρησε 16  2η μέρα καθυστέρησης ενώ ας πούμε η περσινή 745.επίσης το καταλαβαίνω από το σώμα μου ...αλλά δεν με παίρνει απο κάτω...αλήθεια

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα μανουλίτσα ...ναι αύριο θα κάνω.Χτες θα ήταν η 28η μέρα..απλά συγκρίνω όλες τις προηγούμενες συλλήψεις και αυτές που προχώρησαν ΄ήταν οι χοριακές τουρμπο..αυτή που δεν προχώρησε 16  2η μέρα καθυστέρησης ενώ ας πούμε η περσινή 745.επίσης το καταλαβαίνω από το σώμα μου ...αλλά δεν με παίρνει απο κάτω...αλήθεια

Καλημέρα. Όχι ρε κορίτσι μου. Δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Εμένα 2η μέρα καθυστέρησης ξεκίνησε 94

Ήδη έχεις καθυστέρηση. Το συνηθίζεις αυτό ; 

Θύμισε μου ποια μέρα είχες κάνει και πόσο είχε βγει;

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

η χοριακη σου αν θυμαμαι καλα ηταν θετικη και μαλιστα πριν απο την αναμενομενη μερα περιοδου.. δεν ξερεις ποτε ακριβος εγινε η εμφυτευση αρα αν εχει διπλασιαστη τοτε μια χαρα προχωραει η εγκυμοσυνη.. οσο για το τεστ που εκανες και εδειχνε πιο αχνη δεν ειναι αξιοπιστα για να σου δειξουν για διπλασιασμο αρα να σκευτεσαι θετικα γιατι αυτο που προσελκυουμε αυτο ερχεται.. το λεω για να το ακουω και εγω που εχει 5 μηνες που προσπαθω και ολο αρνητικα σκευτομαι

Κι εγώ κορίτσι αισιόδοξη για τους άλλους είμαι..απλά δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα..αυτό.

Στα δικά σου τώρα...τεστάκια και σύντροφο από κοντά..άλλο που δεν θέλει από ότι κατάλαβα

στις πριν 49 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Καλημέρα. Όχι ρε κορίτσι μου. Δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Εμένα 2η μέρα καθυστέρησης ξεκίνησε 94

Ήδη έχεις καθυστέρηση. Το συνηθίζεις αυτό ; 

Θύμισε μου ποια μέρα είχες κάνει και πόσο είχε βγει;

Παίρνω τα Utrogestan και όσο τα παίρνω δεν θα δω περίοδο..καθυστ΄έρηση μόνο στις εγκυμοσύνες...τη χοριακή την έκανα Δευτέρα 27η μέρα με κύκλο 27-28 και βγήκε 13,2

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...