Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Εγώ στη θέση σου δε θα συνέχιζα καραντίνα πάντως. Μπορείς να μην κάτσεις πολύ κοντά σε ανθρώπους που είναι ευπαθείς, αλλά 12 μέρες είναι πολλές. Ακόμα και στα άλλα στελέχη 10 μέρες καραντίνα έδιναν για τα θετικά και χωρίς εμβολιασμό. 

Μα δεν θέλω να κάτσω αλλά άμα σου λέει έλα κ κάτσε μακριά ή έλα κ κάθεσαι έξω εσυ κ εμεις μέσα ξενερώνεις καλύτερα να μείνω σπίτι μόνη μου! Και δουλεια εγώ θέλω να πάω αύριο αλλά αν είμαι ακόμα θετική θα ρωτήσω γιατι η δουλεια μου έχει να κάνει με γιατρους…δεν θα πάω σε ένα γραφείο να κάτσω μόνη μου…πραγματικά ξενέρωσα παρά πολύ τι μπελάς είναι ρε κορίτσια 😔😔 ώρες ώρες λεω γιατί είμαι έτσι; Να θέλω να είμαι συνειδητά σωστή ενώ υπάρχουν άλλοι που ενώ ξέρουν ότι είναι θετικοί κυκλοφορούν κ κολλούν κ άλλους; Απορώ με τον εαυτό μ μερικές φορες 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 19/2/2022 at 5:15 ΜΜ, ο/η MyNa είπε:

Κι εγώ το έχω αυτό. Αυτή την εβδομάδα. Στην αρχή είχα ανησυχήσει για το ζάχαρο αλλά έκανα χθες εξετάσεις και όλα καλά. Μετά σκεφτόμουν ότι είναι από τη εγκυμοσύνη ή από το μπούκωμα που στεγνώνει το στόμα μου. Δεν ξέρω. Πάντως πίνω περισσοτερο νερό απ'ο τι συνήθως 

Και εγώ στην εγκυμοσύνη ειδικά στα αρχικά στάδια ήθελα συνέχεια να πίνω νερό, και ήταν και κλειστή η μύτη μου

Καλημέρα κορίτσια μου, να έχετε μια όμορφη κ τυχερη εβδομάδα και με θετικα τεστακια💗

@misofeggaro Κι εγώ χθες το πρωί αδιαθέτησα! Καλή επιτυχία κορίτσι μου για αυτό το μήνα, περιμένουμε νέα σου☺️

@Lacostaki οταν εχεις χρονο βαλε με για επομενη περιοδο 17/03 

@Raf123 Αχ βρε Ραφαέλα μου τι τραβάς, είναι πολύ ωραίο που είσαι έτσι προσεκτική και σκέφεσαι και τους αλλους, υπομονη  εφτασες σχεδον στο τελος. . Για αυτό με ξηροστομία ρώτησα 2 άτομα από περιβάλλον που μου έχουν περάσει κόβιντ αλλά δεν το είχαν, πιστεύω όμως από αυτό θα είναι.

@babyblue94 Κορίτσι μου υπομονη, σαν κ εσενα ακριβως ηταν και 2 φιλες μου, τους πρωτους 3 μηνες ηταν χαλια. Μετα το τριμηνο ως δια μαγειας συνηλθαν, οποτε υπομονη λιγο ακομη! Ειναι παααρα πολυ δυσκολο να ανακατευεσαι συνεχεια και να μην μπορεις να φας . Προσπαθησε να τρως οσο γινεται μικρα και συχνα γευματα, οχι παρα πολλα υγρα και οσο πιο λαιτ μπορεις.

@Κατεριναπαπ Κοριτσι μου ποια μερα πας για χοριακη, επομενη Δευτερα?

@Princess28Τι υπέροχα νέα κορίτσι μου! ☺️Με το καλ΄ό η γλυκιά μπεμπου΄λα σας!💗 Με την εγκυμοσύνη σας καταλαβάινω ποσο καιρό ήμαστε εδώ στο φόρουμ💗

στις On 19/2/2022 at 2:46 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εντωμεταξύ Νάντια ούτε στην περίοδο δεν κρατιέται;;; μα τι άντρες έχετε;;; ζηλεύω!!! Εμείς 1 αντε βαριά 2 φορές την εβδομάδα να κάνουμε!!! Και στην περίοδο εννοείται όχι.. Αν πάλι είναι κουρασμένος μπορεί να κάνουμε και 2 εβδομάδες αποχή.... Πφφφφ😂 οι αδικίες της ζωής 

ασε και τωρα με τις βιταμινες ακομα πιο πολυ..περιμενω να μου ερθει περιοδος καθε μηνα να ησυχασω λιγες μερες😂

στις πριν 18 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Πήγα να κάνω ένα τεστ για να είμαι σίγουρη και βρε κορίτσια ΕΛΕΟΣ είναι ακόμα θετικό και έφτιαξε κ η διάθεση μ σήμερα ότι θα έβγαινα θα πήγαινα καμία βόλτα πολύ ξενέρωσα 😣😣😣 Η κοπέλα στο φαρμακείο μ είπε να περιοριστώ ακόμα 2-3 ημέρες  κ ότι έτσι οπως το βλέπει Τρίτη θα γίνει αρνητικό!! Θα πήγαινα στη πεθερά μ να φάω μ λέει έλα κ κάθεσαι έξω τι να πάω για να καθομαι μόνη μου;;;; Φοβάται η πεθερά μ για κύριο λόγο τον παππού που είναι βαριά αρρωστοσ Κ είναι στην εντατική κ η αλήθεια δεν θέλω να κολλήσουν από εμένα κ μετά να πάνε να τον δουνε κ να έχω κ τύψεις ότι εγώ τους κόλλησα !!! Η μαμα μου, μου λέει έλα από δω κ να φοράς μάσκα να κάθεσαι μακριά ήρθε κ η νύφη μου να μας δει κ τι να κάνω να έρχεται πάνω μ το παιδι κ να του λεω φύγε;;; Δεν μεταδίδω τον ιό έτσι νομίζω έτσι διάβασα αλλά ξέρω κ εγώ αν είμαι η εξαίρεση;;; 

καλημερα.. το επαθε και η κουμερα μου.. πηρε μνμ αποδεσμευσης πηγε εκανε τεστ και ηταν ακομα θετικο

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️

Ειμαι ακόμα θετική 13η ημέρα!! Στη δουλεια μου είπαν να μείνω σπίτι κ να πάω δουλεια μόνο όταν γίνει αρνητικό… άρα σήμερα πάλι σπίτι δεν έχω κ δουλειές τις έκανα όλες…😅😅 

@Hopemumtobeαγχωνομαι γιατί ο άντρας μου είναι φυσθοθεραπευτης κ έχει να κάνει κ με πελατες τρίτης ηλικίας φαντάσου να κολλήσουμε κάποιον; Ή εγώ στη δουλεια να κολλήσω τους γιατρους;; Θα φοράω μάσκα αλλά κ πάλι δεν ξερεις κατά ποσό είσαι μεταδοτικός σίγουρα όχι επικίνδυνος αλλά κανεις δεν ξέρει ακόμα την μεταδοτικότητα… έχω γίνει δοκτορας στο κοβιντ έχω διαβάσει ολες τις έρευνες χθες…τα πάντα 🤓🤓

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

ασε και τωρα με τις βιταμινες ακομα πιο πολυ..περιμενω να μου ερθει περιοδος καθε μηνα να ησυχασω λιγες μερες😂

καλημερα.. το επαθε και η κουμερα μου.. πηρε μνμ αποδεσμευσης πηγε εκανε τεστ και ηταν ακομα θετικο

Έκανα κ εγώ ραπιντ εχθές κ δεν με δήλωσαν γιατί θα έπρεπε να κάνω ξανά καραντίνα! Μ είπε η κοπέλα να περιοριστώ ακόμα 2-3 ημέρες…μίλησα κ στη δουλεια μ είπαν μόνο αν γίνει αρνητικό να πάω δουλεια ☹️☹️

Καλημέρα κορίτσια κι εγώ αδιαθετησα το σαββατο και μαλιστα νωριτερα βαση του τεστ οωρρηξιας. 12μερες μετα την οωρηξια. Το περιμενα βεβαια! Δεν πειραζε παμε για αλλα. Στον κυκλο του Μαιου μαλλον θα κανω εμβρυομεταφορα. Θα μιλησω με το γιατρο μου το Πασχα να το κανονισουμε!

@Raf123τι σπαστικο να εισαι τοσες μερες μεσα ενω εισαι καλα! Ελπιζω να βγει συντομα αρνητικο να βγεις επιτελους.

@Nandia-μου σε καταλαβαινω κι εγω καπως ετσι ολη μερα τρεχω με τη δουλεια με το μωρο  και με αλλα πολλα δεν μου φτανει το 24ωρο!

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε!! Εγώ έχω πολύ δύσκολη εβδομάδα.. μου έχουν μείνει πολλά πράγματα πίσω και είμαι στο τρέξιμο.. θετικό ακόμα δεν έχω βρει..

καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! ❤️❤️ ελα να ερχονται τα  τεστακιααααα!!!!! (εγω βεβαια τι ελπιζω με τοσες λιγες επαφες;; 😅)

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, να έχετε μια όμορφη κ τυχερη εβδομάδα και με θετικα τεστακια💗

@misofeggaro Κι εγώ χθες το πρωί αδιαθέτησα! Καλή επιτυχία κορίτσι μου για αυτό το μήνα, περιμένουμε νέα σου☺️

@Raf123 Αχ βρε Ραφαέλα μου τι τραβάς, είναι πολύ ωραίο που είσαι έτσι προσεκτική και σκέφεσαι και τους αλλους, υπομονη  εφτασες σχεδον στο τελος. . Για αυτό με ξηροστομία ρώτησα 2 άτομα από περιβάλλον που μου έχουν περάσει κόβιντ αλλά δεν το είχαν, πιστεύω όμως από αυτό θα είναι.

@babyblue94 Κορίτσι μου υπομονη, σαν κ εσενα ακριβως ηταν και 2 φιλες μου, τους πρωτους 3 μηνες ηταν χαλια. Μετα το τριμηνο ως δια μαγειας συνηλθαν, οποτε υπομονη λιγο ακομη! Ειναι παααρα πολυ δυσκολο να ανακατευεσαι συνεχεια και να μην μπορεις να φας . Προσπαθησε να τρως οσο γινεται μικρα και συχνα γευματα, οχι παρα πολλα υγρα και οσο πιο λαιτ μπορεις.

@Princess28Τι υπέροχα νέα κορίτσι μου! ☺️Με το καλ΄ό η γλυκιά μπεμπου΄λα σας!💗 Με την εγκυμοσύνη σας καταλαβάινω ποσο καιρό ήμαστε εδώ στο φόρουμ💗

Κοριτσι μου καλημερα!! ενας νεος μηνας προσπαθειων ξεκιναει!! παμε δυνατα για τον επομενο μηνα κι ευχομαι η πρωτη μερα αυτου του κυκλου να ειναι και η πρώτη της εγκυμοσυνης σου!!!!🙏🙏💖🤰

αν δε γινομαι αδιακριτη, με τον αντρα σου πως ειστε; ηρεμησαν τα πραγματα;

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια.. ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο.. ειμαι πτωμα

καλημερα ναντια μου!!! με 3 αντρες στο σπιτι και ανακαινιση στην κουζινα φανταζομαι ποσο τρεχεις.. ωρες ωρες με τοσες δουλειες στο σπιτι λεω καλλιω 8ωρο στη δουλεια παρα οι δουλειες του σπιτιου που δεν τελειωνουν ποτε.....🤪

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️

Ειμαι ακόμα θετική 13η ημέρα!! Στη δουλεια μου είπαν να μείνω σπίτι κ να πάω δουλεια μόνο όταν γίνει αρνητικό… άρα σήμερα πάλι σπίτι δεν έχω κ δουλειές τις έκανα όλες…😅😅 

@Hopemumtobeαγχωνομαι γιατί ο άντρας μου είναι φυσθοθεραπευτης κ έχει να κάνει κ με πελατες τρίτης ηλικίας φαντάσου να κολλήσουμε κάποιον; Ή εγώ στη δουλεια να κολλήσω τους γιατρους;; Θα φοράω μάσκα αλλά κ πάλι δεν ξερεις κατά ποσό είσαι μεταδοτικός σίγουρα όχι επικίνδυνος αλλά κανεις δεν ξέρει ακόμα την μεταδοτικότητα… έχω γίνει δοκτορας στο κοβιντ έχω διαβάσει ολες τις έρευνες χθες…τα πάντα 🤓🤓

Ραφαέλα μου καλημερα!! λιγη υπομονη ακομα και θα ηρεμησεις κοριτσι μου... βεβαια δεν ειναι ευκολο να μενεις μονη σου τοσες μερες και να μην βλεπεις κανενα αλλα οπως ειπες κι εσυ προτεραιοτητα εχει να ειστε ολοι ασφαλεις!! περαστικα και γρηγορα αρνητικο το τεστ κοβιντ!!❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Έκανα κ εγώ ραπιντ εχθές κ δεν με δήλωσαν γιατί θα έπρεπε να κάνω ξανά καραντίνα! Μ είπε η κοπέλα να περιοριστώ ακόμα 2-3 ημέρες…μίλησα κ στη δουλεια μ είπαν μόνο αν γίνει αρνητικό να πάω δουλεια ☹️☹️

Ναι και η κουμερα μου εκανε ακομα 2-3 μερες καραντινα χωρις να την δηλωσουν ξανα αλλιως θα καθοταν ακομα ενα 10ημερο

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope19 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι εγώ αδιαθετησα το σαββατο και μαλιστα νωριτερα βαση του τεστ οωρρηξιας. 12μερες μετα την οωρηξια. Το περιμενα βεβαια! Δεν πειραζε παμε για αλλα. Στον κυκλο του Μαιου μαλλον θα κανω εμβρυομεταφορα. Θα μιλησω με το γιατρο μου το Πασχα να το κανονισουμε!

@Raf123τι σπαστικο να εισαι τοσες μερες μεσα ενω εισαι καλα! Ελπιζω να βγει συντομα αρνητικο να βγεις επιτελους.

@Nandia-μου σε καταλαβαινω κι εγω καπως ετσι ολη μερα τρεχω με τη δουλεια με το μωρο  και με αλλα πολλα δεν μου φτανει το 24ωρο!

εμεις κανουμε και ανακαινηση και εχω γινει κομματια.. ειναι ο πρωτος μηνας που χαρηκα οταν ηρθε η περιοδος γιατι δεν θα μπορουσα να ειμουν και εγκυος και μαλιστα στην αρχη .. απο τον μαρτιο και μετα ας ερθει

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσια μου καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! ❤️❤️ ελα να ερχονται τα  τεστακιααααα!!!!! (εγω βεβαια τι ελπιζω με τοσες λιγες επαφες;; 😅)

Κοριτσι μου καλημερα!! ενας νεος μηνας προσπαθειων ξεκιναει!! παμε δυνατα για τον επομενο μηνα κι ευχομαι η πρωτη μερα αυτου του κυκλου να ειναι και η πρώτη της εγκυμοσυνης σου!!!!🙏🙏💖🤰

αν δε γινομαι αδιακριτη, με τον αντρα σου πως ειστε; ηρεμησαν τα πραγματα;

καλημερα ναντια μου!!! με 3 αντρες στο σπιτι και ανακαινιση στην κουζινα φανταζομαι ποσο τρεχεις.. ωρες ωρες με τοσες δουλειες στο σπιτι λεω καλλιω 8ωρο στη δουλεια παρα οι δουλειες του σπιτιου που δεν τελειωνουν ποτε.....🤪

Ραφαέλα μου καλημερα!! λιγη υπομονη ακομα και θα ηρεμησεις κοριτσι μου... βεβαια δεν ειναι ευκολο να μενεις μονη σου τοσες μερες και να μην βλεπεις κανενα αλλα οπως ειπες κι εσυ προτεραιοτητα εχει να ειστε ολοι ασφαλεις!! περαστικα και γρηγορα αρνητικο το τεστ κοβιντ!!❤️

Ασε χαμος γινεται στο σπιτι γιατι οσο και να περιοριστουμε στην κουζινα παλι θα παμε στο μεγαλο σαλονι για να παρω κανενα πιατο η κανενα ποτιρη αφου τα εβαλα ολα εκει.. σκουπιζω σφουγγαριζω αλλα παλι παντου σκονη στην κουζινα και ολη αυτη την παμε και στον πανω οροφο στα δωματια.. ειναι ενας χαμος και σκονες παντου.. λεω και στον αντρα μου τουλαχιστον δεν ειμαι εγκυος..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, μια όμορφη μέρα να έχουμε!! 

Κορίτσι μου αν μετρήσω σαν πρώτη μέρα την Δευτέρα, πέφτει Κυριακή, αλλιώς Δευτέρα!! 

Χθές το βράδυ σε σκεφτόμουν,  πως είσαι? Πως τα πάτε με άντρα σου? 

στις On 19/2/2022 at 2:41 ΜΜ, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ τι κάνετε;;; τον ξεζούμισα τον σύζυγο Σαββατοκύριακο χαχαχαχχαχαχχαα κάτσαμε συνεχόμενα 2 ημέρες και θα συνεχίσει έτσι όλη την εβδομάδα γιατί είμαι σε γόνιμη εβδομάδα 😜🤣🤣🤣 μου λέει καλά καλά τι να κάνω θα το αντέξω... Ναι του λέω θα σε κακοπεσει χαχαχαχαχα.....

Επισης  δενν πλενομα μετά την επαφή.. . Κοιμάμαι έτσι το βράδυ και πρωί μόλις σηκώνομαι κάνω μπάνιο...!!!αντε ο Μάρτης να μας μπει πιο καλά με πολλά θετικά τεστακια!!! Γιατί ο Φλεβάρης λίγα πράγματα έφερε... 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ τι κάνετε;;; τον ξεζούμισα τον σύζυγο Σαββατοκύριακο χαχαχαχχαχαχχαα κάτσαμε συνεχόμενα 2 ημέρες και θα συνεχίσει έτσι όλη την εβδομάδα γιατί είμαι σε γόνιμη εβδομάδα 😜🤣🤣🤣 μου λέει καλά καλά τι να κάνω θα το αντέξω... Ναι του λέω θα σε κακοπεσει χαχαχαχαχα.....

Επισης  δενν πλενομα μετά την επαφή.. . Κοιμάμαι έτσι το βράδυ και πρωί μόλις σηκώνομαι κάνω μπάνιο...!!!αντε ο Μάρτης να μας μπει πιο καλά με πολλά θετικά τεστακια!!! Γιατί ο Φλεβάρης λίγα πράγματα έφερε... 

κι εμείς το ίδιο!!! κι εγώ περιμένω να δω πότε θα έχω γόνιμες, αλλά δεν χάνω τις μέρες στο ενδιάμεσο, γιατί υποπτεύομαι ότι τα τεστακια δεν έδειξαν... ελπίζω να είμαστε τυχερές!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

κι εμείς το ίδιο!!! κι εγώ περιμένω να δω πότε θα έχω γόνιμες, αλλά δεν χάνω τις μέρες στο ενδιάμεσο, γιατί υποπτεύομαι ότι τα τεστακια δεν έδειξαν... ελπίζω να είμαστε τυχερές!

Αντε να δούμε  θετικά τεστακια τον επόμενο μήνα!!! 😁💓

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Ναι και η κουμερα μου εκανε ακομα 2-3 μερες καραντινα χωρις να την δηλωσουν ξανα αλλιως θα καθοταν ακομα ενα 10ημερο

εμεις κανουμε και ανακαινηση και εχω γινει κομματια.. ειναι ο πρωτος μηνας που χαρηκα οταν ηρθε η περιοδος γιατι δεν θα μπορουσα να ειμουν και εγκυος και μαλιστα στην αρχη .. απο τον μαρτιο και μετα ας ερθει

Ναι εχεις δικιο ολα για καλυτερα τελικα. Θα ανακαινισετε το σπιτι σας , θα νοιωσετε τελεια οταν τελειωσει και θα ξεκουραστεις κοριτσι μου! Και μετα αλλαζει και η διαθεση βρε παιδι μου βλεποντας ποσο ωραιος γινεται ο χωρος σου! Τον αλλο μηνα παμε δυνατα!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Ναι εχεις δικιο ολα για καλυτερα τελικα. Θα ανακαινισετε το σπιτι σας , θα νοιωσετε τελεια οταν τελειωσει και θα ξεκουραστεις κοριτσι μου! Και μετα αλλαζει και η διαθεση βρε παιδι μου βλεποντας ποσο ωραιος γινεται ο χωρος σου! Τον αλλο μηνα παμε δυνατα!

οντως θα γινει πολυ ωραιος και διαφορετικος ο χωρος.. φαντασου χαλασαμε τοιχο.. θα ερθει και ενα μικρο κουταβακι (θηλυκο.. φτανει τα αρσενικα στο σπιτι.. εχω 1 εξω σκυλακι και 2 παιδια και ενα αντρα μεσα στο σπιτι) οποτε πολλες αλλαγες.. αρχισαμε και τις βιταμινες αρα πιστευω οτι συντομα θα εχουμε και τα ευχαριστα

στις On 18/2/2022 at 1:05 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

@Mimi26 διδυμομανουλα τι κανεις;;;; που εισαι να μας στειλεις λιγη μπεμπεδοσκονη;; εκανες αυχενικη;

Γεια σας κορίτσια μου ! Είμαστε πολύ καλά !!!! Μεγαλώνουμε ! Είμαι κιόλας 3μιση μηνών.... Σας στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη ❤️ τα ζουζουνακια έχουν μεγαλώσει πολΥ ! Οι αυχενικες πήγαν πολύ καλά, οι υπέρηχοι ήταν μια χαρά , τα αίματα δεν ξέρω θα βγούν σε λίγες μέρες ήθελαν 10 μέρες.... Το δεξια είναι κοριτσακι 💝 το αριστερό έκανε τούμπες κ δεν το είδαμε 🤭 δεν σταμάτησε να κουνιέται με είχαν πιάσει τα γέλια !  Μπορεί λέει κ αγόρι αλλά δεν ξέρει !!!! Εγώ είμαι καλά, έχω πήξει στη δουλειά, την Κυριακή έχουμε το γάμο μας θα κάνουμε τον πολιτικό στην Αράχωβα κ τον άλλο μήνα αλλάζουμε κ σπίτι... Γενικά δεν έχω κάτι από συμπτώματα έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη! Ίσως μου άξιζε κιόλας μετά τον εφιάλτη της υπερδιέγερσης.... Και από κιλά καλά είμαι σχεδόν 1.5-2 κιλά έχω ανέβει! Πολύ καλά αλλά η κοιλίτσα μου με τραβάει θα έλεγα ! Φουσκώνει! 🤰🤰🤰🤰🤰🤰

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου ! Είμαστε πολύ καλά !!!! Μεγαλώνουμε ! Είμαι κιόλας 3μιση μηνών.... Σας στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη ❤️ τα ζουζουνακια έχουν μεγαλώσει πολΥ ! Οι αυχενικες πήγαν πολύ καλά, οι υπέρηχοι ήταν μια χαρά , τα αίματα δεν ξέρω θα βγούν σε λίγες μέρες ήθελαν 10 μέρες.... Το δεξια είναι κοριτσακι 💝 το αριστερό έκανε τούμπες κ δεν το είδαμε 🤭 δεν σταμάτησε να κουνιέται με είχαν πιάσει τα γέλια !  Μπορεί λέει κ αγόρι αλλά δεν ξέρει !!!! Εγώ είμαι καλά, έχω πήξει στη δουλειά, την Κυριακή έχουμε το γάμο μας θα κάνουμε τον πολιτικό στην Αράχωβα κ τον άλλο μήνα αλλάζουμε κ σπίτι... Γενικά δεν έχω κάτι από συμπτώματα έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη! Ίσως μου άξιζε κιόλας μετά τον εφιάλτη της υπερδιέγερσης.... Και από κιλά καλά είμαι σχεδόν 1.5-2 κιλά έχω ανέβει! Πολύ καλά αλλά η κοιλίτσα μου με τραβάει θα έλεγα ! Φουσκώνει! 🤰🤰🤰🤰🤰🤰

Μπράβο κοριτσάκι μου έτσι τέλεια να συνεχίσουν όλα!!! Μπορεί να σε παίδεψε λίγο αλλά τώρα όλα μια χαρά θα κάνετε και τον γάμο σας (τίποτα δεν θα αλλάξει) θα πάτε και σε καινούργιο σπίτι και το μόνο που μένει είναι να υποδεχτείς τα διδυμακια σου σε λίγους μήνες.. Σε φιλω γλυκά και να προσέχεις

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Τέλειααααα με το καλό τα μωράκια σου!!! Σου αξίζει φυσικά 💓 φιλιά πολλά 😘😘😘 εύχομαι η μπεμπεδοσκονη να πιάσει 😁😁😁

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου έτσι τέλεια να συνεχίσουν όλα!!! Μπορεί να σε παίδεψε λίγο αλλά τώρα όλα μια χαρά θα κάνετε και τον γάμο σας (τίποτα δεν θα αλλάξει) θα πάτε και σε καινούργιο σπίτι και το μόνο που μένει είναι να υποδεχτείς τα διδυμακια σου σε λίγους μήνες.. Σε φιλω γλυκά και να προσέχεις

Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν πολύ μπαίνω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο !!! Αλλά πιστεύω σε λίγο καιρό να χαλαρώσω και να μπαίνω ! Έχουμε νέα θετικά τεστάκια ; ❤️🧡

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

Τι ωραία νέα, μπράβο!!! Απόλαυσε και εσυ την εγκυμοσύνη σου και ολα θα πάνε καλά!!! Του χρόνου τέτοια μέρα στο καινούργιο σας σπιτακι 4 θα είσαι 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👧

στις On 19/2/2022 at 9:18 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Αχ μακάρι να γινόταν ένα θαύμα 🙏🙏 αλλά οπως λέει και η φωτό είναι on the way ακόμα, που ακριβώς βρίσκεται δεν ξέρω νομίζω χάθηκε 😂😂😂

Χαχαχα έλα ρε…και λέω έρχεται το μπεμπάκι της!! Ελπίζω να είναι προφητική η εικόνα που έβαλες😄

στις On 19/2/2022 at 9:18 ΠΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα! 

Με το καλό η μπεμπούλα σας! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου γλυκό!!💞 και στα δικά σου!!🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
    • Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
    • Κορίτσια μου εγώ γέννησα χθες το πρωί, 10:10! Η μπέμπα βγήκε 3.540 και 52 εκ. Το αστείο είναι ότι η πρόκληση δεν έγινε ποτέ, πήγα κανονικά την ώρα του ραντεβού μου με συσπάσεις ανά 3 λεπτά. Έκανα εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα όπως είχαμε συμφωνήσει με το γιατρό 😅 οπότε ήρθε ακριβώς στην ΠΗΤ από μόνη της  Είχαμε δύσκολο τοκετό και ζορίστηκα γιατί δεν κατέβαινε με καλή θέση το μωράκι και χρειάστηκε να μπει η βεντούζα. Βέβαια μέχρι το σημείο των εξωθησεων δεν ταλαιπωρηθηκα, είχα την επισκληρηδιο και κοιμήθηκα πολύ γλυκά μπορώ να πω. Το μωράκι έχει ένα μικρό μυϊκό θέματακι με τον ώμο λόγω του τραβήγματος με τη βεντούζα αλλά το παρακολουθούμε και δεν φαίνεται ανησυχητικό. Γενικά χθες κατάφερα να ξεκουραστώ λίγο, σήμερα θέλει όλη μέρα στήθος η μικρή.  Είναι υπέροχη, την αγαπάμε ήδη πάρα πολύ και ανυπομονώ να την πάρουμε και σπίτι❤️❤️❤️ Στέλνω μια πρόχειρη φώτο με χεράκια γιατί την βγάζω μόνο οταν θηλάζω και δεν βγαίνουν πολύ καλες 😂 Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με νεότερα μόλις βρούμε λίγο πατήματα! Ελπίζω να είστε όλες σας μαζι με τα μωρακια σας καλα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...