Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

μια χαρα... για αιμα εμφυτευσης το κοβω!!!!!!! 😉😉 αχ μακαρι να μην ερθει και να εισαι περδικα με περδικακι μαζι!!!!! 😂

Eιχε ελαχιστο σημαδι μονο στο σερβιετακι παλι.. οπως τον περασμενο μηνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα και σ εσενα κοριτσι μου! ημουν ατυχη γιατι το παρηγγειλα και εληγε τον ιδιο μηνα οποτε το επεστρεψα. μετα δεν μπηκα στη διαδικασια να ξαναπαραγγειλω.. ισως παραγγειλω για τον αλλο μηνα.. σκεφτεσαι κι εσυ να παρεις ε; δεν ειναι κακη ιδεα... εγω να σου πω την αληθεια τα εχω τα θεματακια μου εκει κατω.. οποτε ενα push καλο θα κανει!😋

ναι το σκέφτομαι γιατί αυτόν τον μήνα νιώθω να έχει αλλάξει λίγο η κατάσταση εκεί και δεν ξέρω ποσο βοηθάει την κινητικότητα... βέβαια έχω διαβάσει ότι δεν κάνουν δουλειά.. οπότε δεν ξέρω.. το σκέφτομαι.. 

μάλλον θα πιω περισσότερο νερό μπας και βοηθήσω την κατάσταση.. γενικά δεν μπορώ να πιω πολύ νερό, αλλά πρέπει.. 

Γεια σας κορίτσια! @Hopemumtobe τι κάνεις κορίτσι μου. Εκανες αλλο τεστ?

Εγω δεν κρατηθηκα εκανα ενα πεντε μερες νωριτερα αρνητικο. Hometest που ειναι πολυ ευαισθητα σιγουρα θα εδειχνα κατι. Η αληθεια εκτος απο πονακια που ξεκινησαν δεκα μερες πριν την περιοδο δεν εχω τιποτα αλλο. Ουτε καν πριστηκε το στηθος. Πιστευω επειδη μετα την γεννα δεν ξανα προστηκε στην περιοδο το στηθος ισως οταν μεινω εγκυος θα προστει και θα το καταλαβω.

Δεν πειραζει κοριτσια. Εβαλα πλανο κοντα το Πασχα θα παω να κανω ραντεβου στο γιατρο να κανονισουμε στον κυκλο του Μαιου που λογικα θα περιμενω μεσα του μηνα περιοδο την εμβρυομεταφορα. 

Ενα μηνα μονο ξανα προσπαθω και θυμηθηκα τι περασα δυο χρονια με τις απογοητευσεις. Δεν εχω κουραγιο να το ξανα περασω ολο αυτο. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Από πονακια είμαι καλύτερα. Μίλησα και με τον γιατρό μου να τους ξέρω πρέπει να κάθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι; Δεν παλεύεται. Μου λέει όχι καλέ. Δεν είχες τόσο μεγάλο θέμα. Αν θες πες και για έναν καφέ. Αλλά με το μαλακό. Όσο δεν βλέπεις αίμα να ξέρεις ότι πάει καλά λέει. Ήταν πολύ μικρή η αποκόλληση λέει που είδαμε. Μην αγχώνεσαι. 

Το στομάχι με έχει πεθάνει. Έρχεται μια μέρα, φεύγει την άλλη. Όλο αυτό έχουμε. Άσε χάλια. Πωωω εμένα τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο με έχει πάει πολύ χάλια. Ελπίζω να σταματήσει μόλις μπω στον 4 ο. 🤷🏻😊

Γίνεται ημέρες πριν την ωορρηξία. Δηλαδή μέχρι 11 η νομίζω

Γενικά βλέπει αν είναι καθαρές οι σάλπιγγες και διαβατες. Οκ έχεις κάνει και παιδιά. Αλλά ποτέ δεν αποκλείεται να είναι ανοιχτές μια περίοδο και μετά για κάποιο λόγο να κλείσουν. Εμένα έτσι μου είχαν πει. 

Περνούν οι μερες θα περάσουν και τα δύσκολα συμπτώματα υπομονή 🥰🥰 ποτέ θα πας για αυχενική ή νωρις είναι ακόμη ;;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

ρωτησα τωρα και στα δυο χημεια μου ειπα και τα δυο 50 ευρω αρα μαλλον θα παω στο NIPD που ειναι πιο εξειδικευμενο

Ε ναι καλύτερα αν πιστεύεις ότι είναι πιο σύγχρονο χημείο…εγώ το πήρα σε απλό χημείο αλλά είναι καινούργιο τα μηχανήματα θεωρώ είναι καινούργια! Εντάξει όταν θα ξανά κάνει θα τα πάρω κ εγώ στο NIDP θα πάρω τηλ να δω αν δέχονται τέτοια δείγματα εδώ στο παράρτημα γιατί άμα είναι να το στείλουν αλλου θα χαλάσει το δειγμα γιατί είναι κ ευαίσθητο!! Άντε να βγει κ να κάνει και θα δείτε ότι όλα καλά κ απλά σας παιδεύει 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

ναι το σκέφτομαι γιατί αυτόν τον μήνα νιώθω να έχει αλλάξει λίγο η κατάσταση εκεί και δεν ξέρω ποσο βοηθάει την κινητικότητα... βέβαια έχω διαβάσει ότι δεν κάνουν δουλειά.. οπότε δεν ξέρω.. το σκέφτομαι.. 

μάλλον θα πιω περισσότερο νερό μπας και βοηθήσω την κατάσταση.. γενικά δεν μπορώ να πιω πολύ νερό, αλλά πρέπει.. 

το νερό βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση μας αλλά και για να έχουμε πιο πολλά υγρά…μπορείς να πίνεις κ τσάι ή νερό με φρούτα για να αλλάζει λίγο η γεύση!! Είχα κ εγώ τέτοιο θέμα τον τελευταίο καιρό κ σίγουρα ήταν επειδή δεν έπινα πολύ νερό λόγο της δουλειας αλλά τώρα παρατήρησα ότι είμαι πιο υγρή όταν αύξησα τα υγρά και επίσης η γυμναστική βοηθάει παρά πολύ!!! Το παρατήρησα κ αυτό λόγο του κοβιντ που δεν πήγαινα γυμναστική κ πιο λίγο νερό έγινα πιο ξηρή…κανε περπάτημα ή σπίτι βάλε στο youtube προγράμματα κ θα δεις θα αυξηθούν 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Εγω δεν κρατηθηκα εκανα ενα πεντε μερες νωριτερα αρνητικο. Hometest που ειναι πολυ ευαισθητα σιγουρα θα εδειχνα κατι. Η αληθεια εκτος απο πονακια που ξεκινησαν δεκα μερες πριν την περιοδο δεν εχω τιποτα αλλο. Ουτε καν πριστηκε το στηθος. Πιστευω επειδη μετα την γεννα δεν ξανα προστηκε στην περιοδο το στηθος ισως οταν μεινω εγκυος θα προστει και θα το καταλαβω.

Δεν πειραζει κοριτσια. Εβαλα πλανο κοντα το Πασχα θα παω να κανω ραντεβου στο γιατρο να κανονισουμε στον κυκλο του Μαιου που λογικα θα περιμενω μεσα του μηνα περιοδο την εμβρυομεταφορα. 

Ενα μηνα μονο ξανα προσπαθω και θυμηθηκα τι περασα δυο χρονια με τις απογοητευσεις. Δεν εχω κουραγιο να το ξανα περασω ολο αυτο. 

Αα εχεις έτοιμα εμβρυακια ;;;; Αλλά είπες να το προσπαθήσεις ισως έρθει; Βάλε το όριο σου το Πάσχα και πας μετά και εγώ έτσι θα έκανα :) 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αα εχεις έτοιμα εμβρυακια ;;;; Αλλά είπες να το προσπαθήσεις ισως έρθει; Βάλε το όριο σου το Πάσχα και πας μετά και εγώ έτσι θα έκανα :) 

Ναι ειπα μηπως ερθει μονο του ξερεις μεχρι να κανω την εμβρυομεταφορα που εχω προγραμματισει στο μυαλο μου σαν πλανο. Δεν ξερεις βεβαια μπορει και αυτη να μην πετυχει κατευθειαν οπως η πρωτη! Ελπιζω να πανε ολα καλα ομως!ΝΟμιζα οτι για το δευτερο δεν θα αγχωθω γιατι απεκτησα ηδη ενα παιδακι μετα απο εξωσωματικη αλλα τελικα εχω ακριβως την ιδια ανυπομονησια!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Περνούν οι μερες θα περάσουν και τα δύσκολα συμπτώματα υπομονή 🥰🥰 ποτέ θα πας για αυχενική ή νωρις είναι ακόμη ;;

Είμαι στην 7 η εβδομάδα η αυχενική γίνεται στην 12 η 

Θα πάω σε μια βδομάδα πάλι στον γιατρό. Μετά από μιάμιση πάλι και μετά είναι η αυχενική🥰

στις πριν 5 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Δεν μου ειπε να κανω και αφου στον υπερηχο φαινονταν μια χαρα.. εκτος απο το ενα ωαριο που ηταν ετοιμο για ωορρηξια ειχε και αρκετες σκιες πιο μικρες γυρω του που υπολογισα θα ηταν και αυτα απλα δεν ηταν ετοιμα.. αρα εφοσον υπαρχουν σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα φανταζομαι.. πιστευω αν χρειαζοταν θα μου ελεγε η γιατρος να κανω

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου για σαλπιγγογραφια μου είπε όχι δεν ξέρω αν φταίει το ότι δουλεύει κυρίως στο Λονδίνο που εκεί έχουν αλλά συστήματα ή αν φταίει το ότι η κυρία δουλειά του είναι να χειρουργεί γυναικολιγικους καρκίνους οπότε είναι πολύ κατά τις ακτινοβολίας πάντως εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα οπότε από τη στιγμή που είπε όχι δεν πρόκειται να την κανω

Καλησπέρα κορίτσια!!! Επειδή ξέρω ότι κάποιες από εσάς μένετε Νέα Ιωνία και εκεί γύρω χαθηκε το σκυλάκι της αδελφής μου στα Πευκακια από της 7/02 μεταξύ Ταγματαρχου Βελισσαριου και Χρυσουπολεως δεν έχει τσιπάκι τον λένε Μίνωα.. Η φώτο είναι παλιά είναι περίπου έτσι και το λουράκι του ειναι μωβ

IMG_20201209_184448~2.jpg

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου για σαλπιγγογραφια μου είπε όχι δεν ξέρω αν φταίει το ότι δουλεύει κυρίως στο Λονδίνο που εκεί έχουν αλλά συστήματα ή αν φταίει το ότι η κυρία δουλειά του είναι να χειρουργεί γυναικολιγικους καρκίνους οπότε είναι πολύ κατά τις ακτινοβολίας πάντως εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα οπότε από τη στιγμή που είπε όχι δεν πρόκειται να την κανω

Η σαλπιγγογραφια που έκανα εγώ δεν έχει πάντως ακτινοβολία. Αυτή με τον αφρό η καινούργια

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Επειδή ξέρω ότι κάποιες από εσάς μένετε Νέα Ιωνία και εκεί γύρω χαθηκε το σκυλάκι της αδελφής μου στα Πευκακια από της 7/02 μεταξύ Ταγματαρχου Βελισσαριου και Χρυσουπολεως δεν έχει τσιπάκι τον λένε Μίνωα.. Η φώτο είναι παλιά είναι περίπου έτσι και το λουράκι του ειναι μωβ

IMG_20201209_184448~2.jpg

Αχ κοριτσι μου κριμα. 😔 ελπιζω να το βρει συντομα και να ειναι καλα το σκυλακι!🙏 εμεις μεναμε πολυ κοντα.. 2 στενα πιο διπλα ηταν το παλιο μας σπιτι.. τωρα μετακομισαμε. μακαρι να μπορουσα να βοηθησω..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Αχ κοριτσι μου κριμα. 😔 ελπιζω να το βρει συντομα και να ειναι καλα το σκυλακι!🙏 εμεις μεναμε πολυ κοντα.. 2 στενα πιο διπλα ηταν το παλιο μας σπιτι.. τωρα μετακομισαμε. μακαρι να μπορουσα να βοηθησω..

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Πάντως δεν αποκλείεται να έχετε τρακαριστει με τη μάνα μου και την αδελφή μου σε κανένα δρόμο είναι πάνω από 5 χρόνια που μένουνε Νέα Ιωνία

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια, εχουμε τσακωθει παρα πολυ ασχημα με ανδρα μου για τριτη συνεχομενη ημερα φυσικα με αφορμη το θεμα παιδιου... Καταληξαμε σχεδον στο να συζητησουμε αν πρεπει να χωρισουμε... Τ

Την πρωτη μερα τσακωθηκαμε γιατι του ζητησα οταν θα παμε Αθηνα το Μαρτη να κανουμε 2 ραντεβου με γιατρους που κανουν εξωσωματικη ωστε να κανουμε μια συζητηση και να προετοιμαστουμε για πιθανοτητα εξωσωματικης το καλοκαιρι ή Σεπτεμβρη, το θεωρειτε παραλογο η πρωιμο? Ε δεν ηθελε με τιποτα.  Εκει τα πηρα πολυ άσχημα και του ειπα οτι δεν αντεχω  και ναε χει εκεινος το βασικο προβλημα και να αποκλειει την εξωσωματικη. Ασε που ουσιαστικα εγω θα επιβαρυθω απτη διαδικασια με φαρμακα κλπ . Τα πηρα παρα πολυ γιατι αυτα ειναι τα ιδια που εκανε παλια και απεκλειε το παιδι.  Αλλα δεν γινεται αυτος να αποκλειει κι εγω απλα να ακολουθω. Μου λεει μα πως το ξερεις οτι θα χρειαστει εξωσωματικη σιγουρα και να παμε απο τβρα και του ειπα οτι φυσικα δεν ξερω σιγουρα αν θα χρειαστει αλλα θελωνα προετοιμαστουμε, να κανουμε 2 ραντεβου για κουβεντα για να ξερουμε τι γινεται απο πριν. Δεν του αρεσει αυτος ο τροπος δεν θελει χωρις αλλες εξηγησεις.  Επισης του ειπα οτι απτην μια δεν θελει εξωσωματικη απτην αλλη ομως και μεσα στο μηνα δεν κανουμε παντα επαφες οπως πρεπει κλπ....Για μενα εξωσωματικη θα ειναι βουνο ψυχολογικα και δεν μπορω αντι να παρηγορω εαυτο μου να πρεπει να πιεζω με το ζορι και να σερνω και αυτον ακομη μια φορα καποιον, κι ενω οι γιατροι μου εχουν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο.Χθες και σημερα τσακωθηκαμε γιατι εγω παλι κατι πιεσα με διατροφη κλπ.

Γενικα μου ειπεοτι εχει πιεστει παρα πολυ, τον ειδα αρκετα διαφορετικο και οτι δεν του νοιαζει για εγκυμοσυνη αλλα που τσακωνομαστε ολεον συνεχεια και εγω παραδεχτηκα οτι αναγνωριζω οτι τονεχω πιεσει αλλα εκανα 6 χρονια υπομονη, τωρα ετυχε και αυτο που εχει με σπερμα και οτι οσο και να τον αγαπαω τρελα δεν ξανακανω αλλη υποχωρηση για αυτο το θεμα. Δηλαδη δεν μπορω να το παρω χαλαρα και με νοοτροπια οτι ειναι να γινει ας γινει γιατι για μενα ειναι πραγματικα η τωρα η ποτε (εχω τα ινομυωματα την χαμηλη ΑΜΗ, ορμονολογικα θεματα  και παω 37..)

Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη.. Οκ ναι εχω γινει ξαφνικα πιεστικη, τοδεχομαι. Ομως μετα απο τοσα χρονια αναμονης και με το μαχαιρι στο λαιμο πως να ειμαι... Οπως του ειπα κι εγω, εγωσ τη θεση του αν μεβλεπα ετσι θα εκανα τα παντα απο πλευρα μου, και θα εδειχνα τεραστια υπευθυνοτητα στο μεριδιο που μου αναλογει για να τα κταφερουμε κι ετσι και ο αλλος δεν αναγκαζεται να πιεζει, λες και μαρεσει ολη μερα να τον κυνηγαω  Στην περιπτωση μας εχω αναλαβει τα παντα εγω, και εκεινος ναι οκ εχει πιεστει γιατι τα ακολουθει, δεν ειναι και λιγο, αλλα εγω τι να πω τη σκεψη την εχω ολη εγω και την ευθυνη, επικοινωνιες γιατρων διατροφες κλπ. 

Δεν ξερω τι θα γινει πραγματικα αλλα ειμαι βαθια απογοητευμενη. Και εκεινος πολυ πιεσμενος. Δεν ξερω. Ας γινει τι ειναι να γινει πραγματικα. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτ ιδρομος προς εγκυμοσυνη οταν ειναι πολυ μακρυς ειναι τεραστια δοκιμασια για τα ζευγαρια. Πραγματικα αν δεν αντεξουμε ομως σημαινει οτι δεν ηταν για να ημαστε μαζι, εγω αυτο θα πιστευω.

στις On 15/2/2022 at 9:17 ΜΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Hopemumtobe κοίτα γίνονται θετικά μετά από κάποια ώρα αλλά όχι έντονα θετικά... Έχει μια άχνη γραμμούλα ίσα που την βλέπεις... Σαν σκιά... Αυτό έγινε και αυτό τον μήνα και ήλπιζα και εγώ αλλά δυστυχώς ήρθε η περίοδος.... Εσένα πως ήταν;;;;;; μήπως άργησε να λειτουργήσει το τεστ;;;; την γραμμή ελέγχου την έβγαλε έντονη κατευθείαν; στείλε φώτο να δούμε αν το έχεις 

Κοριτσι μου ευχαριστω για ενδιαφερον. Το πεταξα απευθειας το τεστ και  δεν το εχω. Ναι τη γραμμηελεγχου την ειχε βγαλει εντονη κατευθειαν και το θετικο που ειδα μετα απο 1 ωρα ηταν μια γραμμη ενδιαμεση οχι ομως πολυ αχνη ουτε πολυ εντονη, κατι στο ενδιαμεσο. Πραγματικα πιστευω οτι ηταν λογω πολλης ωρας βρηκα μια εξηγηση online.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια ειμαι πολυ χαλια, εχουμε τσακωθει παρα πολυ ασχημα με ανδρα μου για τριτη συνεχομενη ημερα φυσικα με αφορμη το θεμα παιδιου... Καταληξαμε σχεδον στο να συζητησουμε αν πρεπει να χωρισουμε... Τ

Την πρωτη μερα τσακωθηκαμε γιατι του ζητησα οταν θα παμε Αθηνα το Μαρτη να κανουμε 2 ραντεβου με γιατρους που κανουν εξωσωματικη ωστε να κανουμε μια συζητηση και να προετοιμαστουμε για πιθανοτητα εξωσωματικης το καλοκαιρι ή Σεπτεμβρη, το θεωρειτε παραλογο η πρωιμο? Ε δεν ηθελε με τιποτα.  Εκει τα πηρα πολυ άσχημα και του ειπα οτι δεν αντεχω  και ναε χει εκεινος το βασικο προβλημα και να αποκλειει την εξωσωματικη. Ασε που ουσιαστικα εγω θα επιβαρυθω απτη διαδικασια με φαρμακα κλπ . Τα πηρα παρα πολυ γιατι αυτα ειναι τα ιδια που εκανε παλια και απεκλειε το παιδι.  Αλλα δεν γινεται αυτος να αποκλειει κι εγω απλα να ακολουθω. Μου λεει μα πως το ξερεις οτι θα χρειαστει εξωσωματικη σιγουρα και να παμε απο τβρα και του ειπα οτι φυσικα δεν ξερω σιγουρα αν θα χρειαστει αλλα θελωνα προετοιμαστουμε, να κανουμε 2 ραντεβου για κουβεντα για να ξερουμε τι γινεται απο πριν. Δεν του αρεσει αυτος ο τροπος δεν θελει χωρις αλλες εξηγησεις.  Επισης του ειπα οτι απτην μια δεν θελει εξωσωματικη απτην αλλη ομως και μεσα στο μηνα δεν κανουμε παντα επαφες οπως πρεπει κλπ....Για μενα εξωσωματικη θα ειναι βουνο ψυχολογικα και δεν μπορω αντι να παρηγορω εαυτο μου να πρεπει να πιεζω με το ζορι και να σερνω και αυτον ακομη μια φορα καποιον, κι ενω οι γιατροι μου εχουν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο.Χθες και σημερα τσακωθηκαμε γιατι εγω παλι κατι πιεσα με διατροφη κλπ.

Γενικα μου ειπεοτι εχει πιεστει παρα πολυ, τον ειδα αρκετα διαφορετικο και οτι δεν του νοιαζει για εγκυμοσυνη αλλα που τσακωνομαστε ολεον συνεχεια και εγω παραδεχτηκα οτι αναγνωριζω οτι τονεχω πιεσει αλλα εκανα 6 χρονια υπομονη, τωρα ετυχε και αυτο που εχει με σπερμα και οτι οσο και να τον αγαπαω τρελα δεν ξανακανω αλλη υποχωρηση για αυτο το θεμα. Δηλαδη δεν μπορω να το παρω χαλαρα και με νοοτροπια οτι ειναι να γινει ας γινει γιατι για μενα ειναι πραγματικα η τωρα η ποτε (εχω τα ινομυωματα την χαμηλη ΑΜΗ, ορμονολογικα θεματα  και παω 37..)

Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη.. Οκ ναι εχω γινει ξαφνικα πιεστικη, τοδεχομαι. Ομως μετα απο τοσα χρονια αναμονης και με το μαχαιρι στο λαιμο πως να ειμαι... Οπως του ειπα κι εγω, εγωσ τη θεση του αν μεβλεπα ετσι θα εκανα τα παντα απο πλευρα μου, και θα εδειχνα τεραστια υπευθυνοτητα στο μεριδιο που μου αναλογει για να τα κταφερουμε κι ετσι και ο αλλος δεν αναγκαζεται να πιεζει, λες και μαρεσει ολη μερα να τον κυνηγαω  Στην περιπτωση μας εχω αναλαβει τα παντα εγω, και εκεινος ναι οκ εχει πιεστει γιατι τα ακολουθει, δεν ειναι και λιγο, αλλα εγω τι να πω τη σκεψη την εχω ολη εγω και την ευθυνη, επικοινωνιες γιατρων διατροφες κλπ. 

Δεν ξερω τι θα γινει πραγματικα αλλα ειμαι βαθια απογοητευμενη. Και εκεινος πολυ πιεσμενος. Δεν ξερω. Ας γινει τι ειναι να γινει πραγματικα

Λυπάμαι που έχετε τέτοιες διαφωνίες.. εγώ απο αυτά που γράφεις βλέπω έναν άνθρωπο που δεν καίγεται για το αν θα κάνει παιδί και δε στηρίζει και εσένα στα δικά σου θέλω και επιθυμίες. Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις αλλο τα στραβά μάτια.. εκανες υποχώρηση σε αυτό το θέμα 6 χρόνια.. μην το αφήσεις άλλο.. όσο για το ότι πιέζεται...ασχολίαστο! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ για ενδιαφερον σου! Δεν ξαναεκανα ειπα θα ξανακανω μονο εαν δεν μου εχει ερθει μεχρι το Σαββατο που περιμενω. Αλλα γενικα εχω τα κλασσικα πονακια μου οπτε δεν ελπιζω. 

Καλα θα κανεις για εμβρυομεταφορα κοριτσι μου💖

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Δεν ξερω τι θα γινει πραγματικα αλλα ειμαι βαθια απογοητευμενη. Και εκεινος πολυ πιεσμενος. Δεν ξερω. Ας γινει τι ειναι να γινει πραγματικα. Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτ ιδρομος προς εγκυμοσυνη οταν ειναι πολυ μακρυς ειναι τεραστια δοκιμασια για τα ζευγαρια. Πραγματικα αν δεν αντεξουμε ομως σημαινει οτι δεν ηταν για να ημαστε μαζι, εγω αυτο θα πιστευω.

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό,  μην στεναχωριέσαι ξέρεις πολύ καλά πως και αυτός ο τσακωμός θα περάσεις, αν θες την γνώμη που την ξέρεις ήδη δλδ,  έχεις απόλυτο δίκιο σε ΟΛΑ! Όπως σου εχω ξανά πεί μην χαριζεσαι, η μητρότητα δεν αναβάλλεται οταν υπάρχουν περιορισμοί,  δεν είναι γάλα που θα πάμε να το πάρουμε οπότε γουστάρουμε  απο το σουπερ μάρκετ.. έχεις απόλυτο δίκιο και σε βρίσκω πολύ σωστή,  οσο για τον άντρα σου ναι πιέζεται, ναι έκανε το χειρουργείο και τον τιμάει,  αλλά κάτσε ρε φίλε ολο το ζόρι εμείς το τρώμε, αυτοί τι κάνουν? Θα σε πάνε σε 5 γιατρούς θα δώσουν ένα σπέρμα και την διατροφή τους, που και αυτό έτοιμο θα το βρουν! Όχι πολύ καλά έκανες, εγώ μαζί σου, πρέπει να καταλάβει οτι τα περιθώρια στενεύουν και αν εσύ κορίτσι μου νιώθεις πώς θες να προχωρήσεις σε εξωσωματική, απαίτησε να σε βοηθήσει!  

στις πριν 5 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Λυπάμαι που έχετε τέτοιες διαφωνίες.. εγώ απο αυτά που γράφεις βλέπω έναν άνθρωπο που δεν καίγεται για το αν θα κάνει παιδί και δε στηρίζει και εσένα στα δικά σου θέλω και επιθυμίες. Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις αλλο τα στραβά μάτια.. εκανες υποχώρηση σε αυτό το θέμα 6 χρόνια.. μην το αφήσεις άλλο.. όσο για το ότι πιέζεται...ασχολίαστο! 

Θα πω την αληθεια. Θελει να κανει παιδι αλλα αν δεν γινει με φυσικο τροπο δεν θελει.  Οποτε ναι δεν καιγεταιοπως εγω. Βεβαια ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος και ειλικρινεστατος απο οταν τον γνωρισα , ειναι100% δικη μου ευθυνη που πιεσα τοσα χρονια τις επιθυμιες μου λογω της μεγαλης αγαπης. Τωρα θελει αλλα εχει πιο χαλαρο χαρακτηρα κι δεν βαζει την ιδια προσπαθεια μεμενα και επισης του καοφαινεται πολυ εξωσωματικη. Κι εμενα μου καοφαινεται αλλα εμενα ο χρονος δεν με παιρνει και με θυμωνει που δεν το σκεφτεται, Αυτος στην τελικη κανιε και σε 10 χρονια,εγω τι θα κανω μετα? Πεθαινω απο αγαπη για αυτον τον αθρωπο αλλα αν δεν συμβαδισουμε σε αυτο το θεμα, ειλικρινα δεν θα μπορεσουμε να συνεχισουμε.  Ειδικα μαυτη τη σταση

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό,  μην στεναχωριέσαι ξέρεις πολύ καλά πως και αυτός ο τσακωμός θα περάσεις, αν θες την γνώμη που την ξέρεις ήδη δλδ,  έχεις απόλυτο δίκιο σε ΟΛΑ! Όπως σου εχω ξανά πεί μην χαριζεσαι, η μητρότητα δεν αναβάλλεται οταν υπάρχουν περιορισμοί,  δεν είναι γάλα που θα πάμε να το πάρουμε οπότε γουστάρουμε  απο το σουπερ μάρκετ.. έχεις απόλυτο δίκιο και σε βρίσκω πολύ σωστή,  οσο για τον άντρα σου ναι πιέζεται, ναι έκανε το χειρουργείο και τον τιμάει,  αλλά κάτσε ρε φίλε ολο το ζόρι εμείς το τρώμε, αυτοί τι κάνουν? Θα σε πάνε σε 5 γιατρούς θα δώσουν ένα σπέρμα και την διατροφή τους, που και αυτό έτοιμο θα το βρουν! Όχι πολύ καλά έκανες, εγώ μαζί σου, πρέπει να καταλάβει οτι τα περιθώρια στενεύουν και αν εσύ κορίτσι μου νιώθεις πώς θες να προχωρήσεις σε εξωσωματική, απαίτησε να σε βοηθήσει!  

Κατερινα μου εχεις δικιο, ειμαι εξαλλη σημερα, εκτος εαυτου, δεν τοθ χαριζομαι πλεον και γιαυτο το λογο τα πραγματα εχουν φτασει στα ακρα, γιατι παλια ημουν πολυ υποχωρητικη. Αν δεν συμπορευτουμε μαζι με ιδιους ρυθμους στο εξης νομιζω δεν θα τα καταφερουμε να συνεχισουμε. Γιατι εγω δεν θα συγχωρησω στον ευαυτο μου αυτο το πραγμα να χασω το τρενο εν γνωσει μου πια. Ηερω οτι στο τελος ετσι κι αλλιως δεν θα κανω παιδι αν χωρισω αλλα ουτε και αν μεινουμε μαζι με αυτο το στυλακι θα καταφερουμε κατι . Περιττο να πω οτι σημερα τον ειδα και αυτον σαν να εχει κουραστει πολυ. Δεν πειραζει. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κατερινα μου εχεις δικιο, ειμαι εξαλλη σημερα, εκτος εαυτου, δεν τοθ χαριζομαι πλεον και γιαυτο το λογο τα πραγματα εχουν φτασει στα ακρα, γιατι παλια ημουν πολυ υποχωρητικη. Αν δεν συμπορευτουμε μαζι με ιδιους ρυθμους στο εξης νομιζω δεν θα τα καταφερουμε να συνεχισουμε. Γιατι εγω δεν θα συγχωρησω στον ευαυτο μου αυτο το πραγμα να χασω το τρενο εν γνωσει μου πια. Ηερω οτι στο τελος ετσι κι αλλιως δεν θα κανω παιδι αν χωρισω αλλα ουτε και αν μεινουμε μαζι με αυτο το στυλακι θα καταφερουμε κατι . Περιττο να πω οτι σημερα τον ειδα και αυτον σαν να εχει κουραστει πολυ. Δεν πειραζει. 

Αν χωρίσεις δεν το ξέρεις ότι δε θα κάνεις παιδί!! Μην το σκέφτεσαι αυτο γιατι θα σε κρατήσει στάσιμη.. ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον..  άσε που μπορείς να κάνεις κρυοσυντηρηση ωαρίων και όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο να προχωρήσεις... πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και αποφάσισε εσύ για το μέλλον σου..! Μην περιμένεις πότε και αν θα αποφασίσει να συνεργαστεί 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Τοσα χρόνια αυτόν έβλεπες κορίτσι μου και πορευοσουν σύμφωνα με τα θέλω του,  τώρα πρέπει να δεις εσένα με οτι συνεπάγεται αυτό! Καταρχήν πολύ πολύ γυναικεία θα σου πω,  πως δεν θα συμφωνήσει σε ενα χωρισμό, είσαι 37 άνετα βρίσκεις έναν άλλον και κάνεις και παιδί, δεν είναι συμβουλή αυτή προς θεού,  αλλά στο λέω γτ τώρα ξέρω έχουν μαυρίσει ολα μπροστά Σου! Σε αντίθεση με τον άντρα σου λοιπόν που είναι αρκετά μεγαλύτερος έχεις το πλεονέκτημα! ΟΜΩΣ! Σκοπός είναι να σε ακολουθήσει,  σε αυτόν τον δρόμο να είναι σύμμαχος σου! Θα πρότεινα να τον αφήσεις να ηρεμήσει λίγο,  εσύ κλείσε τα ραντεβού στους γιατρούς και απλά ανακοίνωσε το! Όπως γκρίνιαζε γοα το χειρουργείο και μπήκε το ίδιο θα κάνει και τώρα! 

Μην στεναχωριέσαι και θα τα καταφέρετε ακόμα και με γκρίνια, όταν σε δει να κάνεις τις ενέσεις να κλαις γτ βρέχει να σου φταίνε όλα,  θα δεις αν έχει χρόνο να γκρίνιαξει αυτός, έμαθε στην καλοσύνη σου και ελπίζει πως έτσι θα παραμείνεις 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Θα πω την αληθεια. Θελει να κανει παιδι αλλα αν δεν γινει με φυσικο τροπο δεν θελει.  Οποτε ναι δεν καιγεταιοπως εγω. Βεβαια ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος και ειλικρινεστατος απο οταν τον γνωρισα , ειναι100% δικη μου ευθυνη που πιεσα τοσα χρονια τις επιθυμιες μου λογω της μεγαλης αγαπης. Τωρα θελει αλλα εχει πιο χαλαρο χαρακτηρα κι δεν βαζει την ιδια προσπαθεια μεμενα και επισης του καοφαινεται πολυ εξωσωματικη. Κι εμενα μου καοφαινεται αλλα εμενα ο χρονος δεν με παιρνει και με θυμωνει που δεν το σκεφτεται, Αυτος στην τελικη κανιε και σε 10 χρονια,εγω τι θα κανω μετα? Πεθαινω απο αγαπη για αυτον τον αθρωπο αλλα αν δεν συμβαδισουμε σε αυτο το θεμα, ειλικρινα δεν θα μπορεσουμε να συνεχισουμε.  Ειδικα μαυτη τη σταση

Σαν ακούω τον άντρα μου και εμένα ήθελε το παιδί να έρθει με φυσικό τρόπο αλλά δεν ερχόταν.....  Εγώ τον έσυρα στους γιατρούς να ψαχτουμε, ένα σπέρμα δίνουν και το κάνουν ολόκληρο θέμα. Πάντως εγώ τον 10/2020 έμεινα έγκυος με δύο ινομυωαματα το ένα πολύ κοντά στο ενδομήτριο φαινόταν να το εκτοπίζει και χαμηλή αμη κάναμε σπερματεγχυση και έμεινα με την πρώτη έγκυος. Ήμασταν πολύ τυχεροί αλλά θεωρώ να δεν τα είχαμε καταφέρει θα μαλώναμε και εμείς. Πραγματικά σε αυτά τα θέματα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και να υπάρχει από κοινού προσπάθεια.....

στις πριν 8 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Στεναχωρέθηκα παρά πολύ όταν τα είδα αυτά!! Να πω ότι συμφωνώ με όλα με την φίλη μου @Κατεριναπαπκαι επίσης να προσθέσω ότι καταλαβαίνω τον άντρα σου να έχει κάνει μεγάλη υπερπροσπάθεια κ το αναγνωρίζουμε ολες αυτό…αλλά πρέπει να του το πει ενας γιατρος δλδ να του πει ότι οι πιθανότητες είναι μικρές να του το πει να το καταλάβει να το αντιληφθεί!!!! Αν το έπαιρνες μαζί σου στον γυναικολόγο σε έναν απλό έλεγχο; Να δει απλά να συζητήσετε εκεί όλες τις επιλογές κ μετά όταν το χωνέψει πχ σε εξωσωματιστη!!! Εννοείται δεν θα κανείς πίσω σε αυτό, υποχώρησες τόσο καιρό κ αυτό έπρεπε να το εκτιμήσει δλδ μη τα θελουμε κ όλα δικά μας, είναι πολύ εγωιστικό από εκ μέρους του και νομίζω ότι τα λέει πάνω από πίεση! Όταν καθαρίσει το τοπίο θα τα δει με καλύτερη οπτική! Ομως εσυ θα συνεχίσεις οπως κ πολύ καλά είπε η άλλη κοπέλα υπάρχει κ η κρύο συντήρηση πλέον!!! Μπορείς να κανεις τη διαδικασία κ όταν θελήσει να δώσει το δειγμα να τα μεταφέρετε!!! Μήπως σκέφτεται το κόστος; Μήπως δε κατάλαβε τη διαδικασία ότι απλώς σπερμα θα δώσει;;;; Γιατί υπάρχει αυτή η αντίρρηση;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...