Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κριμα... κι εμενα σημερα ηρθε για τα καλα... παμε για τον αλλο μηνα δυναμικα!!! 💪💪🤰❤️

Που θα πάει κάποια στιγμή θα το πετύχουμε... Πάντως εγώ πιστεύω ότι με γύρο φέρνει... Σήμερα όλη μέρα μου στη δουλειά μου μυριζαν σουπιές

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού για ορμονικές την Πέμπτη το απόγευμα.. Βασικά για έλεγχο εμυνοπαυσης αλλά είναι οι ίδιες εξετάσεις FSH LH E2 TSH FT4

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού για ορμονικές την Πέμπτη το απόγευμα.. Βασικά για έλεγχο εμυνοπαυσης αλλά είναι οι ίδιες εξετάσεις FSH LH E2 TSH FT4

Καλή επιτυχία!! Ελπίζω να βγουν όλες καλές και να έρθει σύντομα το μπεμπάκι❤️❤️

@Lacostaki εντωμεταξύ ήθελα να σου απαντήσω κ στο άλλο θέμα αλλά δεν το βρίσκω! Εξωσωματική γιατί δε σκέφτεστε; Εγώ πιστεύω θα ήμουν θετική! 

Και στην υιοθεσία βέβαια είμαι και μπράβο σου που το σκέφτεσαι!! Τόσα παιδάκια έχουν ανάγκη μια μανούλα και μια οικογένεια και είμαι σίγουρη ότι έχεις πολύ αγάπη να προσφέρεις❤️

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

@Lacostaki εντωμεταξύ ήθελα να σου απαντήσω κ στο άλλο θέμα αλλά δεν το βρίσκω! Εξωσωματική γιατί δε σκέφτεστε; Εγώ πιστεύω θα ήμουν θετική! 

Και στην υιοθεσία βέβαια είμαι και μπράβο σου που το σκέφτεσαι!! Τόσα παιδάκια έχουν ανάγκη μια μανούλα και μια οικογένεια και είμαι σίγουρη ότι έχεις πολύ αγάπη να προσφέρεις❤️

Γιατί δεν βρίσκω το λόγο να γεμίσω τον οργανισμό μου ενέσεις και φάρμακα από τη στιγμή που και πάλι δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα από τη στιγμή που εκεί έξω υπάρχουν τόσα παιδιά μόνα τους  και να με συγχωρήσουν τα κορίτσια που επέλεξαν αυτό το δρόμο καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη τους να κυοφορησουν ένα παιδί αλλά εγώ δεν νιώθω τέτοια ανάγκη και δεν την ένιωσα ποτέ... Το σκέφτηκα πολύ καλά και κατεληξα στο ότι η εγκυμοσύνη για εμένα είναι απλά ο τρόπος να μεγαλώσω ένα δικό μου παιδί όχι ο τρόπος να νιώσω την μητροτητα

Βρε κορίτσια κοίταγα πριν το ημερολόγιο περιόδου και είδα ότι δεν βγάζει ως μέρες υψηλής γονιμότητας τη μέρα της ωορρηξίας και της 2 επόμενες αλλά την μέρα της ωορρηξίας και τις 2 προηγούμενες... Τι να ισχύει τελικά;;

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Βρε κορίτσια κοίταγα πριν το ημερολόγιο περιόδου και είδα ότι δεν βγάζει ως μέρες υψηλής γονιμότητας τη μέρα της ωορρηξίας και της 2 επόμενες αλλά την μέρα της ωορρηξίας και τις 2 προηγούμενες... Τι να ισχύει τελικά;;

Εμας ο γυναικολόγος σε σχετική ερώτηση μας είχε πει 1-2 μέρες πριν και τη μέρα της ωορρηξιας, τα clearblue γράφουν την ημέρα του χαμόγελου και 1-2 μέρες μετά, μάλλον βγαίνει θετικό νωρίτερα από την ωορρηξια. Εμείς όταν πιάσαμε είχαμε επαφή μια ημέρα πριν το χαμόγελο, τη μέρα του χαμόγελου και μια μέρα μετά. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλά αποτέλεσματα να έχεις κορίτσι μου

στις πριν 13 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλότυχο το νέο μας θεματακι! Ο Φλεβάρης να μας φέρει αυτό που τόσο επιθυμούμε!💗💗

Τι μου θύμησες misofeggaro μου! Λαλα λαλαλαααααα!😄

Στα δικά μου κορίτσια την Πέμπτη μπαίνω για ωοληψια!😊

Με το καλό κορίτσι μου!!! Εύχομαι να τα καταφέρεις με την πρώτη προσπάθεια και να έχεις σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου

στις πριν 3 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

εγώ έκανα δύο μέρες πριν από την ωορρηξία και την ίδια  μέρα.  Και τα καταφέραμε..νομίζω δεν είναι στάνταρ. Θέλει σίγουρα την ίδια .και αν είναι και από την προηγούμενη καλό είναι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Heart είπε:

Κορίτσια , μια ερώτηση σε όσες έχετε κάνει προγεστερόνη 7 μέρες μετά το θετικό ωορρηξίας πόσο σας βγήκε;

Εγώ παλιότερα είχα κανει μια φορά και βγήκε 3.40 και μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν έγινε ωορρηξία με τέτοιο αριθμό.

Εκανες εσύ; Για να τσεκαρεις ωορρηξία ;

στις πριν 20 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ παλιότερα είχα κανει μια φορά και βγήκε 3.40 και μου είχε πει ο γιατρός ότι δεν έγινε ωορρηξία με τέτοιο αριθμό.

Εκανες εσύ; Για να τσεκαρεις ωορρηξία ;

Γενικά αυτόν τον μήνα έχει γίνει λίγο χαμός!!! Θα έκανα σπερματεγχυνση ιδιωτικά , σε φυσικό κύκλο...ξεκινήσαμε τους υπερήχους.. την πρώτη μέρα 12 με ενδομήτριο 3,4 , μετά από δύο μέρες 11η μέρα 17 με ενδομήτριο 6,3 ήταν Πέμπτη και μου λέει ο γιατρός θα κάνεις οβιτρειλ ξημέρωμα Σάββατο προς Κυριακή και την Δευτέρα να κάνουμε σπερματεγχυνση ( να προσθέσω ότι η Δευτέρα της σπερματεγχυνσης ήταν η μέρα με τα χιόνια και τους εγκλωβισμός)Του λέω να ξανάρθω και την Παρασκευή γιατί νιώθω να ερχεται πιο νωρίς , μην την χάσουμε...Μου λέει όχι , όχι έχω υπολογίσει ...Εντάξει γιατρε του λέω ( μην με περάσει για παρανοϊκή) ...Την Παρασκευή είχα υγρά σαν μυξα , είχαμε επαφή (το θέλαμε για την απόχη πριν την σπέρματεγχυνση) και έκανα τεστ ωορρηξίας ήταν αρνητικό....Το Σάββατο κάνω τεστ ωορρηξίας γιατί αισθανόμουν ότι πάλι κάτι δεν πάει καλά και βγήκε θετικό....παίρνω τον γιατρό , μου λέει δεν την προλάβαμε ....τρελάθηκα γιατί συμβαίνει δεύτερη φορά...μην σας πω τι έγινε στο τηλ με τον γιατρό Τελοσπαντων....δεν τα παρατήσαμε και είχαμε επαφές....Είχαμε δηλ Παρασκευή , Σάββατο με θετικό τεστ και Κυριακή....ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού μου είχε γράψει να κάνω προγεστερόνη και είπα αφού την έχω γραμμένη να την κάνω και βγήκε 30 και διάβασα μια κοπέλα είχε 30 και ήταν έγκυος...και δεν ξέρω τώρα τι να πιστέψω ....άστα βραστα....Το Σάββατο περιμένω κανονικά....να κάνω κανένα τεστ..;; Ξέρετε τίποτα για την προγεστερόνη.;;; Δεν μπορώ να τον πάρω τηλ γιατί μόνο που δεν τον έβρισα ...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Heart είπε:

Γενικά αυτόν τον μήνα έχει γίνει λίγο χαμός!!! Θα έκανα σπερματεγχυνση ιδιωτικά , σε φυσικό κύκλο...ξεκινήσαμε τους υπερήχους.. την πρώτη μέρα 12 με ενδομήτριο 3,4 , μετά από δύο μέρες 11η μέρα 17 με ενδομήτριο 6,3 ήταν Πέμπτη και μου λέει ο γιατρός θα κάνεις οβιτρειλ ξημέρωμα Σάββατο προς Κυριακή και την Δευτέρα να κάνουμε σπερματεγχυνση ( να προσθέσω ότι η Δευτέρα της σπερματεγχυνσης ήταν η μέρα με τα χιόνια και τους εγκλωβισμός)Του λέω να ξανάρθω και την Παρασκευή γιατί νιώθω να ερχεται πιο νωρίς , μην την χάσουμε...Μου λέει όχι , όχι έχω υπολογίσει ...Εντάξει γιατρε του λέω ( μην με περάσει για παρανοϊκή) ...Την Παρασκευή είχα υγρά σαν μυξα , είχαμε επαφή (το θέλαμε για την απόχη πριν την σπέρματεγχυνση) και έκανα τεστ ωορρηξίας ήταν αρνητικό....Το Σάββατο κάνω τεστ ωορρηξίας γιατί αισθανόμουν ότι πάλι κάτι δεν πάει καλά και βγήκε θετικό....παίρνω τον γιατρό , μου λέει δεν την προλάβαμε ....τρελάθηκα γιατί συμβαίνει δεύτερη φορά...μην σας πω τι έγινε στο τηλ με τον γιατρό Τελοσπαντων....δεν τα παρατήσαμε και είχαμε επαφές....Είχαμε δηλ Παρασκευή , Σάββατο με θετικό τεστ και Κυριακή....ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού μου είχε γράψει να κάνω προγεστερόνη και είπα αφού την έχω γραμμένη να την κάνω και βγήκε 30 και διάβασα μια κοπέλα είχε 30 και ήταν έγκυος...και δεν ξέρω τώρα τι να πιστέψω ....άστα βραστα....Το Σάββατο περιμένω κανονικά....να κάνω κανένα τεστ..;; Ξέρετε τίποτα για την προγεστερόνη.;;; Δεν μπορώ να τον πάρω τηλ γιατί μόνο που δεν τον έβρισα ...

Συγχυστηκα τώρα που τα έγραψα και τα θυμήθηκα πάλι...το μόνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι τα πονάκια που έχω μοιάζουν με περιόδου κάπως αλλά τα έχω όλη μέρα όχι κάπου κάπου ...

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Heart είπε:

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Συγχυστηκα τώρα που τα έγραψα και τα θυμήθηκα πάλι...το μόνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι τα πονάκια που έχω μοιάζουν με περιόδου κάπως αλλά τα έχω όλη μέρα όχι κάπου κάπου ...

Αρχικά δεν έχω λόγια. Ποοοοοσο τραγικό ρε φίλε πάλι. Και ενώ το λες. Πόση ανευθυνότητα έχουν επιτέλους ρε γαμωτο οι γιατροί. Μην ξανά πας εκεί. Πρέπει να αλλάξεις γιατρό. Καλά τον έκανες και του τα έδωσες. Την δικιά μας ταλαιπωρία μάλλον κάποιοι άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουν και κοιτανε μόνο τα λεφτά. 

Σημασια έχει ότι κάνατε μόνοι σας και μπράβο σας. Κοίτα εμενα μου βγήκε 95 η προγεστερόνη 2 μερα καθυστέρησης και είχα λάβει και δύο μέρες λίγη προγεστερόνη. 

Εσύ είσαι ήδη πριν την περίοδο ακόμα. Το στήθος σου ;τι λέει; 

Γενικά μην αγχώνεσαι με τα πονάκια. Και εγώ έτσι ένιωθα. Μια μέρα πριν την αναμενόμενη ένιωθα πονακια και νόμιζα ότι θα μου έρθει 

Ακόμα και τώρα νιώθω τραβήγματα και κάτι περίεργα και ώρες ώρες μοιάζει λες και είναι περίοδος. 

IMG_20220201_233121.thumb.jpg.8d4b67fbe550dae24f4c653e7f148986.jpg

Κοίτα άμα κρινω από αυτά που λέει το μικροβιολογικό. Σίγουρα έκανες ωορρηξία. Το θέμα είναι ή θα είσαι έγγυος και εχει αρχίσει να αυξάνεται. Ή θα μειώνεται και θα έρθει η περίοδος .

Μακάρι να μας πεις τα νέα σύντομα τα ευχάριστα. 

Είναι νωρίς για να κάνεις τεστ πιστεύω. Δεν θέλω να απογοητευτείς χωρίς λίγο. Περιμένεις το Σάββατο ;;; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Αρχικά δεν έχω λόγια. Ποοοοοσο τραγικό ρε φίλε πάλι. Και ενώ το λες. Πόση ανευθυνότητα έχουν επιτέλους ρε γαμωτο οι γιατροί. Μην ξανά πας εκεί. Πρέπει να αλλάξεις γιατρό. Καλά τον έκανες και του τα έδωσες. Την δικιά μας ταλαιπωρία μάλλον κάποιοι άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουν και κοιτανε μόνο τα λεφτά. 

Σημασια έχει ότι κάνατε μόνοι σας και μπράβο σας. Κοίτα εμενα μου βγήκε 95 η προγεστερόνη 2 μερα καθυστέρησης και είχα λάβει και δύο μέρες λίγη προγεστερόνη. 

Εσύ είσαι ήδη πριν την περίοδο ακόμα. Το στήθος σου ;τι λέει; 

Γενικά μην αγχώνεσαι με τα πονάκια. Και εγώ έτσι ένιωθα. Μια μέρα πριν την αναμενόμενη ένιωθα πονακια και νόμιζα ότι θα μου έρθει 

Ακόμα και τώρα νιώθω τραβήγματα και κάτι περίεργα και ώρες ώρες μοιάζει λες και είναι περίοδος. 

Αστο , θα δίναμε 400€ τσάμπα...άσε με ...Εντωμεταξύ δεν θα μπορούσαμε να πάμε γιατί είχε πολύ χιόνι στην περιοχή εκείνη...και αν δεν είχα κάνει τεστ δεν θα είχαμε προσπαθήσει και μόνοι λόγω αποχής που θέλαμε για σπερματεγχυνση...ευτυχώς που έχω μάθει το σώμα μου... ευτυχώς που έχω μια κρίση...άστα άστα...το στήθος μου φουσκωμένο , βάρυ και νομίζω αυτή την φορά  , φούσκωσε αμέσως μετά την ωορρηξία , δεν με πονάει όμωςί.Λιγες τσιμπίες δεξία έχω που και που νομίζω στις σάλπιγγες , στην ωοθήκη; Δεν μπορώ να το καταλάβω καλά αυτο...πάντως από δεξία έγινε η ωορρηξία...τι να πω; Δεν το πολυποστευα είδα το 30 της προγεστερόνης , σήμερα μου έστειλαν τα αποτελέσματα και για αυτό αναθάρρησαν λίγο...τα σημάδια δεν τα συζητούσα , τώρα ξεκίνησα που είδα αυτόν τον αριθμό...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

IMG_20220201_233121.thumb.jpg.8d4b67fbe550dae24f4c653e7f148986.jpg

Κοίτα άμα κρινω από αυτά που λέει το μικροβιολογικό. Σίγουρα έκανες ωορρηξία. Το θέμα είναι ή θα είσαι έγγυος και εχει αρχίσει να αυξάνεται. Ή θα μειώνεται και θα έρθει η περίοδος .

Μακάρι να μας πεις τα νέα σύντομα τα ευχάριστα. 

Είναι νωρίς για να κάνεις τεστ πιστεύω. Δεν θέλω να απογοητευτείς χωρίς λίγο. Περιμένεις το Σάββατο ;;; 

Κι εγώ αυτό λέω...ναι το Σάββατο...θα περιμένω....ειδομεν.  Εσύ πως είσαι;;; Πολύ χάρηκα που δεν μπήκες σε καμία ταλαιπωρία άλλη...μπράβο κοριτσάκι μου , μπράβο!!!

στις Just now, ο/η Heart είπε:

Αστο , θα δίναμε 400€ τσάμπα...άσε με ...Εντωμεταξύ δεν θα μπορούσαμε να πάμε γιατί είχε πολύ χιόνι στην περιοχή εκείνη...και αν δεν είχα κάνει τεστ δεν θα είχαμε προσπαθήσει και μόνοι λόγω αποχής που θέλαμε για σπερματεγχυνση...ευτυχώς που έχω μάθει το σώμα μου... ευτυχώς που έχω μια κρίση...άστα άστα...το στήθος μου φουσκωμένο , βάρυ και νομίζω αυτή την φορά  , φούσκωσε αμέσως μετά την ωορρηξία , δεν με πονάει όμωςί.Λιγες τσιμπίες δεξία έχω που και που νομίζω στις σάλπιγγες , στην ωοθήκη; Δεν μπορώ να το καταλάβω καλά αυτο...πάντως από δεξία έγινε η ωορρηξία...τι να πω; Δεν το πολυποστευα είδα το 30 της προγεστερόνης , σήμερα μου έστειλαν τα αποτελέσματα και για αυτό αναθάρρησαν λίγο...τα σημάδια δεν τα συζητούσα , τώρα ξεκίνησα που είδα αυτόν τον αριθμό...

Εμένα πάντα πριν την περίοδο ακριβώς μια βδομάδα άρχιζε να με πονάει και να πρήζεται το στηθος.

Αυτή την φορά πάλι το ίδιο μια εβδομάδα πριν..και λέω να θα μου έρθει περίοδος. Αλλά ήταν πιο έντονος ο πόνος στο στήθος αυτή την φορά. Ήταν περίεργο δηλαδή.. καλά τώρα δεν το συζητώ το πρήξιμο που έχουν. Αφού το βράδυ ξυπναω από τον πόνο. Τόσο πρησμένα είναι και με ενοχλούν. Ελπίζω να το συνηθίσω. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Heart είπε:

Κι εγώ αυτό λέω...ναι το Σάββατο...θα περιμένω....ειδομεν.  Εσύ πως είσαι;;; Πολύ χάρηκα που δεν μπήκες σε καμία ταλαιπωρία άλλη...μπράβο κοριτσάκι μου , μπράβο!!!

Εγώ έχω έντονο το στήθος και με πιάνει κυρίως το βράδυ. Την μερα είμαι λίγο καλύτερα 

Έχω συχνοουρια αρκετή 

Και έχω και ενα βάρος στην μήτρα. Σαν κάτι διαφορετικό από περίοδο αλλά και σαν να μοιάζει παράλληλα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Νιώθω ενα Τράβηγμα  ένα μπούκωμα. ... Αλλά αυτό μέσα στην μέρα το βράδυ που θα κοιμηθώ ηρεμώ. Και μόλις ξυπνήσω είμαι καλά. Δηλαδή ακριβώς τα αντίθετα.  Όλη μερα βάρος χαμηλά. Και το βράδυ που ηρεμώ με αυτό πονάει το στήθος. 😝 Αύριο έχω την πρωτη επίσκεψη στον γιατρό. Θα σας πω το βραδάκι που θα πάω τι θα δω. 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ έχω έντονο το στήθος και με πιάνει κυρίως το βράδυ. Την μερα είμαι λίγο καλύτερα 

Έχω συχνοουρια αρκετή 

Και έχω και ενα βάρος στην μήτρα. Σαν κάτι διαφορετικό από περίοδο αλλά και σαν να μοιάζει παράλληλα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Νιώθω ενα Τράβηγμα  ένα μπούκωμα. ... Αλλά αυτό μέσα στην μέρα το βράδυ που θα κοιμηθώ ηρεμώ. Και μόλις ξυπνήσω είμαι καλά. Δηλαδή ακριβώς τα αντίθετα.  Όλη μερα βάρος χαμηλά. Και το βράδυ που ηρεμώ με αυτό πονάει το στήθος. 😝 Αύριο έχω την πρωτη επίσκεψη στον γιατρό. Θα σας πω το βραδάκι που θα πάω τι θα δω. 

Όλα καλά θα είναι κοριτσάκι μου!! Περιμένουμε νέα σου!!! Όλα θα τα συνηθίσεις σιγά σιγά...για όλα αυτά αγωνιζοσουν κοίτα να τα χαρείς...!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Heart είπε:

Κορίτσια , μια ερώτηση σε όσες έχετε κάνει προγεστερόνη 7 μέρες μετά το θετικό ωορρηξίας πόσο σας βγήκε;

Κοριτσι μου τωρα ειδα το μηνυμα δεν ξερω αν εχεις γραψει κατι αλλο σχετικο πιο πανω, εγω στα πλαισια ελεγχου ωορηξιας ειχα κανει 2-3 φορες εξεταση 7 μερες μετα, και την μια μαλιστα ειχα βρει γυρω στο 24 ενω το εργαστηριο οι τιμες ηταν και καλα μεχρι 20 και ειχα παρει κ  εγω θαρροοςψ οτι μπορει να ημουν εγκυος αλλα δεν ημουν τελικα.

Η τιμη η δικη σου ειναι λιγο αυξημενη και σου ευχομαι να ειναι απο εγκυμοσυνη αλλα δνε γνωριζω αν θα μπορουσε να ηταν και απο ωορηξια. Σου ευχομαι φυσικα να ειναι εγκυμοσυνη💗☺️🙏

Καλησπέρα και από εμένα! Νέο μέλος αλλά παρακολουθούσα όσα γράφατε από τότε που έμεινα έγκυος, προσπαθούσα να κάνω εγγραφή αλλά δεν ερχόταν mail επιβεβαίωσης. Σήμερα όμως ήρθε!

@babyblue94οι χοριακές σου είναι άψογες! Συγχαρητήρια!

Κορίτσια εγώ κατάλαβα αυτή την εγκυμοσύνη (είναι η 2η καθώς έχω ήδη ένα ταλιμπανάκο) από το στήθος. Τη μέρα μετά τη σύλληψη πρήστηκε και το ένιωθα πολύ βαρύ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...