Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@babyblue94 θα ξαπλώνεις θα ακούς τον γιατρό και όλα θα πάνε πολύ καλά κορίτσι μου!!! Τελειαααα αφού ακούσατε καρδούλα όλα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι!!!! Χαίρομαι τόσο πολύ!!!💕💕

@Κατεριναπαπανυπομονώ να δω το θετικό τεστ σε 14 ημέρες 💕😘💕😁  νομίζω ότι θα έχεις διδυμα  σε λίγο καιρό 😁😁φιλιά και να ξεκουράζεσαι 

Μακάρι κορίτσι μου, θα μς ακούσετε όλες... μια τρελή θα τσιριζει σε 14 μέρες.. Εγώ θα είμαι 🤣🤣

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!! Τι υπεροχη, μαγικη στιγμη!!! 🙂Πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα. Δεν ξερω ακριβως να σε συμβουλεψω γι αυτο που ειπες για αποκολληση αλλα να ακολουθησεις πολυ πιστα τις οδηγιες γιατρου σου εννοειται. Ποσων εβδομαδων εισαι τωρα?

Είμαι 7 εβδομάδων. 

Ναι θα ξεκουράζομαι και θα ξαπλώνω όλη μέρα. Ελπίζω να έχει καθαρίσει σε δύο βδομάδες που θα ξανά πάω. 🥰

Καλημέρα κορίτσια!!!   @babyblue94  να ακούς τον γιατρό σου να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια  @Κατεριναπαπ θα έβαζα από τώρα το θετικο στο πινακακι αλλά θα συγκρατηθω μέχρι τη θετική χοριακη σου

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ 👶

👶t

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:17/02  

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:18/02

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

Tina21:14/02

anli1978:01/02

στις πριν 12 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ολες, τελείωσαν και οι καρδούλες μου,  στέλνω ξεχωριστά στη κάθε μια.. κορίτσια μού επιτέλους έχω τα εμβρυακια μου στη κοιλιά μου, επιτέλους αυτη τη φορά έχω ελπίδες να περιμένω κάτι! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Βάλαμε 2 καλές βλαστοκυστες , με ένα σχόλιο του γιατρού " εξαιρετική εικόνα " όταν έβαλε τον υπέρηχο... τώρα αναμονή..  

Κορίτσια μοθ θα σας διαβάσω το βραδάκι 😘😘😘😘

Τέλεια.. όλα θα πάνε καλά..  είσαι στον δρόμο της μητρότητας ❤❤❤❤

στις πριν 10 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια πήγα στον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα 🥰🥰 το τράβηξα βίντεο και το έχω δει 1000 φορές στον δρόμο.χαχαχααχ θέλω να ακούω τον ήχο. 😝 

Σε μέγεθος για την ηλικία του είναι καλά. Γενικά είναι σε καλό σημείο εμφυτευμενο προς τον πυθμένα της μήτρας οπότε δεν είναι λέει κοντά στον κόλπο. Που δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο 

Είδε μια μικρή αποκόλληση στο αρχικό της στάδιο. Δεν έχω δει ακόμα αίμα . Δεν έχει προχωρήσει εκεί. Μακάρι να μην προχωρήσει να δω αίμα. 😟 Και μου είπε να κάτσω ξαπλωμένη. 😔 Τρόμαξα λίγο η αλήθεια είναι. Αλλά μου είπε είναι συχνό φαινόμενο στην αρχή της εγκυμοσύνης και απλά να μην κουράζομαι και να μην σηκώνω βαρη. 

Σε δύο βδομάδες θα πάω πάλι. 🥰

Το κτύπημα της καρδούλας του εμβρύου είναι ο πιο όμορφος ήχος που ακούει μισ γυναίκα στην ζωή της.. ακόμα έχω στα αυτιά μου το κτύπημα και από τις 3 εγκυμοσύνες (στην 2η δεν ακούσαμε καρδούλα.. δεν αναπτύχθηκε.. στο 4ο άκουσα μόνο μια φορα) .. να ξαπλωνεις και να είσαι ήρεμη..  και εγώ είχα μικρή αποκόλληση 2 φορές στον μεγάλο κσι έβλεπα καφέ σημάδια και τωρσ είναι σχεδόν 14χρ

Καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε;  εμας είναι η τελευταία μέρα της καραντίνας.. επιτέλους..  σήμερα είμαι 2 μέρες πριν την περίοδο.. μπήκα στον πειρασμό νσ κάνω τεστ εγκυμοσύνης.. βασικά επειδή αρχίσαμε την ανακαίνιση όλη μέρα σηκώνω βάρη και δεν ξεκουράζομαι καθόλου λέω ας κάνω να ξέρω αν είμαι να προσέχω..  πιο αρνητικό δεν θσ μπορούσε να βγει .. έκανα το ψηφιακό της one step που μπορείς νσ το κάνεις 7 μέρες μετά την ωορρηξια 

Καλημερα κοριτσια μου! Η μερα ξεκινησε με ενα αρνητικοτατο τεστ! 😰Το εκανα 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και εχω ηδη απο χθες τα κλασσικα πονακια που εχω 3 μερες πριν την περιοδο. Δεν πειραζει τουλαχιστον προσπαθησαμε! Παμε για επομενο μηνα-ενας μηνας εμεινε για επαναληπτικες εξετασεις ανδρα μου,  να δουμε τι γινεται με σπερμα  αλλα ταυτοχρονα θα εχω κλεισει ραντεβου κα σε 2 γιατρους  για  να συζητησω για εξωσωματικη κλπ 

Καλη σας μερα💖

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Η μερα ξεκινησε με ενα αρνητικοτατο τεστ! 😰Το εκανα 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και εχω ηδη απο χθες τα κλασσικα πονακια που εχω 3 μερες πριν την περιοδο. Δεν πειραζει τουλαχιστον προσπαθησαμε! Παμε για επομενο μηνα-ενας μηνας εμεινε για επαναληπτικες εξετασεις ανδρα μου,  να δουμε τι γινεται με σπερμα  αλλα ταυτοχρονα θα εχω κλεισει ραντεβου κα σε 2 γιατρους  για  να συζητησω για εξωσωματικη κλπ 

Καλη σας μερα💖

Καλημέρα.. και εμένα με αρνητικό ξεκίνησε η μέρα 2 μέρες πριν την περίοδο.. θα κάνει και ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα αυτό το μήνα και πίνουμε ήδη βιταμίνες..λέει ότι νοιώθει πιο τουρπο.. (την  πάτησα δλδ)

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:17/02  

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:18/02

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

Tina21:14/02

anli1978:01/02

καλημερα!!! θα με αλλαξεις πινακακι? πηρα χθες θετικη χοριακη 224!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

Συγχαρητήρια.. εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη 

στις Just now, ο/η Nandia- είπε:

Συγχαρητήρια.. εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη 

ευχαριστω πολυ! ευχομαι συντομα ολα τα κοριτσια που προσπαθειτε και το θελετε τοσο να ακολουθησετε!

στις πριν 11 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια πήγα στον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα 🥰🥰 το τράβηξα βίντεο και το έχω δει 1000 φορές στον δρόμο.χαχαχααχ θέλω να ακούω τον ήχο. 😝 

Σε μέγεθος για την ηλικία του είναι καλά. Γενικά είναι σε καλό σημείο εμφυτευμενο προς τον πυθμένα της μήτρας οπότε δεν είναι λέει κοντά στον κόλπο. Που δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο 

Είδε μια μικρή αποκόλληση στο αρχικό της στάδιο. Δεν έχω δει ακόμα αίμα . Δεν έχει προχωρήσει εκεί. Μακάρι να μην προχωρήσει να δω αίμα. 😟 Και μου είπε να κάτσω ξαπλωμένη. 😔 Τρόμαξα λίγο η αλήθεια είναι. Αλλά μου είπε είναι συχνό φαινόμενο στην αρχή της εγκυμοσύνης και απλά να μην κουράζομαι και να μην σηκώνω βαρη. 

αχ κοριτσι μου πρεπει να ηταν μοναδικα!!!!!! ❤️❤️ καλα εκανες και το ακουγες ξανα και ξανα!!! τοσο καιρο ολες γι αυτο προσπαθουμε!! να το χαρεις οσο μπορεις!!! 😁

και εννοειται να προσεχεις... η νυφη μου ειχε στην πρωτη εγκυμοσυνη αποκολληση (μικρη) και της ειπε να προσεχει και τα πολλα σκαλια... και νομιζω οχι πολλα τρανταγματα με το αμαξι... εννοειται η εγκυμοσυνη προχωρησε κανονικα και ηδη στον 5ο μηνα την αφησε να κανει και ταξιδι κανονικα και δεν υπηρχε κανενα προβλημα!! λιγη προσοχη (ειδικα τωρα στην αρχη) και ολα θα πανε περιφημα!!!!🙏🤰❤️

στις πριν 16 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλη σας μερα💖

Kαλημέρα κορίτσι μου. Εννοείτε δεν πτοούμαστε! Πάμε δυνατά τον επόμενο μήνα. Εκτός και αν δεν έδειξε ακόμα το τεστ μήπως ήταν νωρίς. Κλαντε εσείς αυτό που πρέπει και εφόσον κάνετε κξαι τις εξετασούλες σας όλα καλά θα πάνε. Κι εγω με εξωσωματική έκανα το πρώτο μου παιδάκι και είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα έγκαιρα αυτή την απόφαση! Ελπίζω να μην χρειαστεί σε εσάς αλλά και να χρειαστεί δεν πειράζει γιαυτί θα σε φέρει πολύ κοντά στο να γίνεις πιο εύκολα μανούλα!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Με το καλό..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Με το καλό..

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ! εννοειται οτι δεν εχω καρδουλες αρα καρδουλες απο εδω ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ δεν μπορω να πιστεψω ακομη με τπτ!!!

Καλημέρα ❤️❤️❤️ 

@babyblue94 αχ τι ωραία 💓💓💓 να το ακους κ να παίρνεις δύναμη κ αισιοδοξία!!! Ξεκουράσου κ όλα καλά προχωρούν!!! 

@Κατεριναπαπτι ωραία νέα κορίτσι μου!!! Είμαι σίγουρη ότι και τα δυο θα φωλιάσουν κ σε λιγες ημερες θα μας λες για την τεράστια χοριακη σου ❤️❤️❤️❤️ Ποσό χαίρομαι για εσένα !!! Το όνειρο σου επιτελους θα πραγματοποιηθεί 💓💓💓💓

@Hopemumtobe& @Nandia- Κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω!!! Να θυμάστε ότι το 2022 ολες θα γίνουμε μανούλες ολες θα φουσκώσουμε είτε αυτό το μήνα είτε τον επόμενο είτε τον παρ άλλο!!! Να είστε θετικές και θα έρθει το σποράκι για ολες μας 💓💓💓

@tina21συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη σου!!! Επιτελους και ένα θετικό τεστ ❤️❤️❤️ Ότι καλύτερο εύχομαι να το χαρείς!! Είναι το πρώτο σου;;; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Αχ τι ωραίο συναίσθημα!! Ανυπομονώ κι εγώ να το ξανα νοιώσω..

Κοριτσάκι μου λοιπο΄ν, αναφορικά με την αποκόλληση. Μην φοβάσαι! Ξεκούραση πολύ και να μην κανεις τιποτα σπιτι. ΜΟνο καναπε κρεβατι και ταινίες. Προγεστερόνη σου έδωσε?

Εγώ είδα μια μέρα ξαφνικά αίμα, πάρα πολυ! Γεμισε η λεκάνη! Πηγα μαιευτηριο μετα απο τηλεφωνημα στο γιατρο μου εκανε υπερηχο. μια μικρη αποκολληση. Πηρα προγεστερονη, εκανε 1 βδομαδα μονο και εφυγε εντελως! Ολα καλα θα πανε. Εσυ το ειδες νωρις οποτε ολα καλα!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ολες, τελείωσαν και οι καρδούλες μου,  στέλνω ξεχωριστά στη κάθε μια.. κορίτσια μού επιτέλους έχω τα εμβρυακια μου στη κοιλιά μου, επιτέλους αυτη τη φορά έχω ελπίδες να περιμένω κάτι! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Βάλαμε 2 καλές βλαστοκυστες , με ένα σχόλιο του γιατρού " εξαιρετική εικόνα " όταν έβαλε τον υπέρηχο... τώρα αναμονή..  

Κορίτσια μοθ θα σας διαβάσω το βραδάκι 😘😘😘😘

κοριτσι μου γλυκο οπως λεει και ο γιατρος ολα πανε εξαιρετικα!!!! τα μωρακια σας ειναι στην κοιλιτσα και μην αγχωνεσαι τωρα!!! ολα θα πανε περιφημα και σε λιγες ημερες η χοριακη σου θα ειναι στα υψη!! 🤰❤️👶👶 ειμαι σιγουρη!!!! να μας στελνεις τα νεα σου!! φιλια πολλα!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα ❤️❤️❤️ 

@babyblue94 αχ τι ωραία 💓💓💓 να το ακους κ να παίρνεις δύναμη κ αισιοδοξία!!! Ξεκουράσου κ όλα καλά προχωρούν!!! 

@Κατεριναπαπτι ωραία νέα κορίτσι μου!!! Είμαι σίγουρη ότι και τα δυο θα φωλιάσουν κ σε λιγες ημερες θα μας λες για την τεράστια χοριακη σου ❤️❤️❤️❤️ Ποσό χαίρομαι για εσένα !!! Το όνειρο σου επιτελους θα πραγματοποιηθεί 💓💓💓💓

@Hopemumtobe& @Nandia- Κορίτσια μου μη το βάζετε κάτω!!! Να θυμάστε ότι το 2022 ολες θα γίνουμε μανούλες ολες θα φουσκώσουμε είτε αυτό το μήνα είτε τον επόμενο είτε τον παρ άλλο!!! Να είστε θετικές και θα έρθει το σποράκι για ολες μας 💓💓💓

@tina21συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη σου!!! Επιτελους και ένα θετικό τεστ ❤️❤️❤️ Ότι καλύτερο εύχομαι να το χαρείς!! Είναι το πρώτο σου;;; 

το 1ο μου ναι μετα απο εξωσωματικη! προς το παρον αληθεια δεν μπορω να το πιστεψω! νιωθω λες και γινεται σε καποια αλλη! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε;  εμας είναι η τελευταία μέρα της καραντίνας.. επιτέλους..  σήμερα είμαι 2 μέρες πριν την περίοδο.. μπήκα στον πειρασμό νσ κάνω τεστ εγκυμοσύνης.. βασικά επειδή αρχίσαμε την ανακαίνιση όλη μέρα σηκώνω βάρη και δεν ξεκουράζομαι καθόλου λέω ας κάνω να ξέρω αν είμαι να προσέχω..  πιο αρνητικό δεν θσ μπορούσε να βγει .. έκανα το ψηφιακό της one step που μπορείς νσ το κάνεις 7 μέρες μετά την ωορρηξια 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλη σας μερα💖

κοριτσια μου καλημερα!!!❤️ λυπαμαι για τα αρνητικα τεστ.. ειναι αυτο το συναισθημα απαισιο που θες να δεις γραμμουλα και τιποτα.. που ελπιζεις μεχρι τελευταια στιγμη και ολο το ξαναβλεπεις... εγω γι αυτο σε ολους αυτους τους μηνες μονο μια φορα εκανα τεστ και η απογοητευση ηταν μεγαλη..

να σκεφτομαστε θετικα και να παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα!!!!! 💪 εμεις αυτο το μηνα δεν ειχαμε καλες προσπαθειες οποτε δεν ελπιζω ιδιαιτερα.. το σκ ξεπατωθηκαμε σε ψωνια, γενεθλια και την κυριακη ειχαμε κοσμο στο σπιτι ως αργα.. ελπιζω ο αλλος μηνας να ειναι καλυτερος.... (εν τω μεταξυ με τοσα τρεχαματα ουτε τεστ ωορρηξιας δεν προλαβα να κανω οποτε δεν καταλαβα ποτε ειχα ωορρηξια..😂)

στις πριν 14 λεπτά, ο/η tina21 είπε:

το 1ο μου ναι μετα απο εξωσωματικη! προς το παρον αληθεια δεν μπορω να το πιστεψω! νιωθω λες και γινεται σε καποια αλλη! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

Πίστεψε το είσαι εγκυος!!!!! Να το ζήσεις όσο μπορείς κορίτσι μου!!! Είναι στιγμές που τις ζούμε 9 μηνες ❤️❤️❤️🤰🤰

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Πίστεψε το είσαι εγκυος!!!!! Να το ζήσεις όσο μπορείς κορίτσι μου!!! Είναι στιγμές που τις ζούμε 9 μηνες ❤️❤️❤️🤰🤰

νομιζω θα το πιστεψω μετα τον υπερηχο! μεχρι τοτε λες και ζω ονειρο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...