Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Τέλεια θα λέμε για την αυχενική σε λίγο καιρό!! Από τόσο σύντομα ξεκινάει η κοιλιτσα;; Είχα την εντύπωση από πιο μετά…

Νομίζω είναι στην κάθε κοπέλα διαφορετικά. Εγώ αυτή την βδομάδα ξαφνικά πέταξα πρηξιματακι. Σε άλλες έρχεται πιο μετά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

💗 Ευτυχισμένοι αυτοί που αγαπήθηκαν και δυστυχισμένοι εκείνη που δεν γνώρισαν ποτέ την αγάπη!💗

Είπα να ξεκινήσω με ένα απόφθεγμα!😆

Χρόνια πολλά κορίτσια να χαίρεστε τον έρωτα και να μην ξεχνάτε να τον δείχνετε κάθε ημέρα!

Εγώ φέτος άλλαξα Βαλεντίνο!😆 Ο γιος μου απαίτησε αυτός τα σοκολατάκια που πήρα για τον μπαμπά του! Μαμά αφού εμένα αγαπάς πιο πολύ μου είπε! Ε! Τώρα τι να του πω ότι έχει άδικο;😁😄

@Κατεριναπαπ εύχομαι να πήγαν όλα τέλεια κορίτσι μου! Περιμένουμε νέα σου!🥰

@babyblue94 τικ τακ! τικ τακ! με το καλό να ακούσεις τον μαγικό αυτό ήχο κορίτσι μου! Αχ τι όμορφο συναίσθημα!☺️

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέραααααα κορίτσια μου!!! Χρόνια πολλά σήμερα να περάσουμε τέλεια με τους Βαλεντίνους μας😊💗💓❤️😘 είτε είναι γόνιμη είτε όχι δεν μας νοιάζει 😂😉 εμείς σήμερα κλείνουμε 10 χρόνια πολιτικού γάμου, στον πολιτικό ήμουν έγκυος στον μεγάλο μου γιο!!! Πότε πέρασαν τα χρόνια απίστευτο... Κοντεύει 10 ο μεγάλος μου και εγώ τον έχω για μωρό ακόμα... 😇

@Κατεριναπαπ με το καλόοοο σήμερα να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου οι αγάπες της ζωής σου ❤️❤️❤️

@babyblue94 με το καλόοοο να ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο στον κόσμο....!!!!! Ο Βαλεντίνος σου ή η Βαλεντίνα σου είναι εκεί και σε περιμένει 😉❤️

Να ζήσετε κορίτσι μου! Να είστε γεροί! Να χαίρεστε την οικογένεια σας και την αγάπη σας!💗😘

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Μακάρι! Αυριο θα δειξει λογικα σε σενα το τεστ.. Δεκα μερες ειναι καλα. Ποιο τεστ εχεις? εγω εχω hometest

Λεω να παρω clearblue, ακομα δεν πηρα γιατι δεν καταφερα να σταματησω σε φαρμακειο!Θα παω απογευμα, Βαρεθηκα να περιμενω μεχρι Παρασκευη-Σααββατο, να σημειωσω βεβαια οτι ο ανδρας μου εχει σοβαρο θεμα με σπερμα και εγω πολυ λεπτο ενδομητριο οποτε οι πιθανοτητες μας δεν ειναι και πολλες!

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και χρόνια μας πολλά με τους άντρες μας 💕. Θέλω τη γνώμη σας για κάτι ψιλό αστείο αλλά δεόντως εκνευριστικό. Σάββατο βράδυ τηλέφωνο ή πεθερούλα μου δεν είναι καλά αισθάνεται μοναξιά με τον άντρα της, περνάμε το Σαββατόβραδο για δεύτερη φορά τρώγοντας ξηρούς καρπούς στον καναπέ των πεθερικων αναλύοντας τη Ρώσο ουκρανική κρίση. Κυριακή πρωί τηλέφωνο η πεθερούλα μου να πάμε στο εξοχικό. Ξεχνάει τον κωδικό του συναγερμού αρχίζει να βουίζει αυτό μας βρίζει γιατί αργήσαμε να πάμε!!!! Πάω να πάρω εφημερίδα έρχεται και με βάζει να της πληρώσω και 4 μπουκάλια μπύρα που η ίδια κατανάλωσε με τα σουβλάκια της λέγοντας πως δεν της αρέσει το κρέας από έξω αφού εγώ το κορόιδο μαγειρεύω τις Κυριακές για όλους προσθέτω εγώ μέσα μου. Μετά μου λέει χαριτωμένα αφού είναι κοριτσάκι το μωρό θα δώσετε το όνομα μου;;;; της απαντάω χαριτωμένα μια εναλλακτική να περιλαμβάνει το δικό της πρώτο όνομα και δεύτερο της μαμάς μου. Μου κάνει χάλια είναι αυτό που σκέφτηκες. Το καλό της υπόθεσης; πρώτη φορά στα χρονικά καθάρισε την κουζίνα του εξοχικού της και έπλυνε τα πιάτα της... ως τώρα μάλλον θεωρούσε ότι μου κάνει την τιμή να τους πλένω εγώ όλη τη λάντζα και αυτή να μαζεύει λουλουδάκια από τον κήπο... Βρε κορίτσια είμαι ηλιθια που αντιδράω; η μήπως φοβερά καχύποπτη με την εντελώς αθώα πεθερούλα μου όπως νομίζει ο άντρας μου; (είναι και μοναχογυιος τι περίμενα;;;;). 

Αχ γέλασα με τον τρόπο που τα έγραψες!😆

Πριν λίγες ημέρες διάβασα κάτι που μου άρεσε.... Η πεθερά μου λέει μου κρατάει μούτρα γιατί ανακατεύμαι στα οικογενειακά μου!😆 

Μην δίνεις σημασία κορίτσι μου γιατί η πεθερά να είναι τόσο αθώα από αυτά που μας λες λίγο δύσκολο το βλέπω!🐑🤺

@Ευάγγελοςτ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Καλά εννοείται τα αγόρια μας είναι οι μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μας❤️ και εσύ δύο αγόρια σαν εμένα έχεις ε; σωστά θυμάμαι;;;

@evaioan ε καλά πεθερές να μην μπλεχτουν στα ονόματα;;; πολύ δύσκολο!!!!αλλά σαν αγορομανα θα σου πω ότι μαμά-γιος είναι τρελός έρωτας 😉  έτσι και εγώ του λέω πρώτα θα ρωτάς την μανούλα σου χαχχαχαχαχα πλάκα κάνω εννοείται!!! Πρέπει να υπάρχουν όρια από την στιγμή που ο γιος κάνει οικογένεια δικιά του 

στις πριν 20 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Το να σχηματίστηκε μόνο το εκεί το πουλί είναι απίθανο... Μήπως παλαιότερα εμενε εκεί κάποιος που είχε κολλήσει κανένα αυτοκόλλητο; πριν από εσάς ποιος έμενε; πάντως όμορφο είναι σαν σχέδιο!! 

Είναι δικό μου το σπίτι.. δεν έμενε άλλος και περσι το είχαμε βαψει κιολας

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρααααα Καλή εβδομάδα κορίτσια με πολύ πολύ αγάπη ❤️❤️ και επιτελους ας δούμε ένα θετικό τεστ αυτή την εβδομάδα 🙏💖💖

@ΚατεριναπαπΚαλή επιτυχία για σήμερα είμαι σίγουρη ότι θα φωλιάσουν τα εμβρυακια σου!! 💕💕💕 θα περιμένουμε τα νέα σου φιλάκια πολλά 

@babyblue94και εσυ σήμερα δε πας γιατρο;;; Θα ακούσεις καρδούλα…💓💓💓

αα νόμιζα ότι τώρα περιμένεις αυτες τις ημερες… εχεις καιρό 

δε ξέρω αυτά τα υπερφυσικά τα φοβαμαι ότι καποιος με παρακολουθεί 😂😂😂 πως είστε βγήκατε από καραντίνα;

Είμαστε μια χαρά.. τετάρτη βγάνει ο μεγάλος.. εμείς μας είπαν στις 7 μέρες μπορεί νσ πάει σχολείο ο μικρός αλλά εγώ έμεινα σπίτι αφου ακόμα είναι ο μεγάλος καραντίνα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Ευάγγελοςτ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Καλά εννοείται τα αγόρια μας είναι οι μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μας❤️ και εσύ δύο αγόρια σαν εμένα έχεις ε; σωστά θυμάμαι;;;

@evaioan ε καλά πεθερές να μην μπλεχτουν στα ονόματα;;; πολύ δύσκολο!!!!αλλά σαν αγορομανα θα σου πω ότι μαμά-γιος είναι τρελός έρωτας 😉  έτσι και εγώ του λέω πρώτα θα ρωτάς την μανούλα σου χαχχαχαχαχα πλάκα κάνω εννοείται!!! Πρέπει να υπάρχουν όρια από την στιγμή που ο γιος κάνει οικογένεια δικιά του 

Ένα αγοράκι έχω κορίτσι μου! ( Με την ελπίδα βέβαια να αποκτήσω σύντομα κι άλλο παιδάκι)😊

Είναι ακριβώς όπως τα λες! Μεγάλος έρωτας! Σου λέει σ' αγαπώ κι απλά λιώνεις!☺️ 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

@babyblue94 απόψε θα ακούσεις τον ήχο της καρδούλας του τόσο δυνατά που θα τρελαθείς από χαρά 💕

Αχ με έχετε τρελάνει σήμερα. Ανυπομονώ.  😍

στις πριν 6 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Μακάρι! Αυριο θα δειξει λογικα σε σενα το τεστ.. Δεκα μερες ειναι καλα. Ποιο τεστ εχεις? εγω εχω hometest

Μολις μεπιασε ο κλασσικος πονος που με πιανει  4 μερες πριν την περιοδο, καρμπον καθε μηνα το ιδιο, τι ξενερααααααααα

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ένα αγοράκι έχω κορίτσι μου! ( Με την ελπίδα βέβαια να αποκτήσω σύντομα κι άλλο παιδάκι)😊

Είναι ακριβώς όπως τα λες! Μεγάλος έρωτας! Σου λέει σ' αγαπώ κι απλά λιώνεις!☺️ 

Με το καλοοο και το αδελφάκι του εύχομαι κορίτσι μου ❤️🙏 να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@babyblue94 περιμένουμε νέα αααα μην μας ξεχάσεις 

Και βέβαια. Τώρα πάω. Θα σας στείλω το βραδάκι ❣️❣️

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ολες, τελείωσαν και οι καρδούλες μου,  στέλνω ξεχωριστά στη κάθε μια.. κορίτσια μού επιτέλους έχω τα εμβρυακια μου στη κοιλιά μου, επιτέλους αυτη τη φορά έχω ελπίδες να περιμένω κάτι! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Βάλαμε 2 καλές βλαστοκυστες , με ένα σχόλιο του γιατρού " εξαιρετική εικόνα " όταν έβαλε τον υπέρηχο... τώρα αναμονή..  

Κορίτσια μοθ θα σας διαβάσω το βραδάκι 😘😘😘😘

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ολες, τελείωσαν και οι καρδούλες μου,  στέλνω ξεχωριστά στη κάθε μια.. κορίτσια μού επιτέλους έχω τα εμβρυακια μου στη κοιλιά μου, επιτέλους αυτη τη φορά έχω ελπίδες να περιμένω κάτι! Είμαι πολύ χαρούμενη!!! Βάλαμε 2 καλές βλαστοκυστες , με ένα σχόλιο του γιατρού " εξαιρετική εικόνα " όταν έβαλε τον υπέρηχο... τώρα αναμονή..  

Μπράβο κορίτσι μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Δε δύο βδομάδες θα τρελαθείς από την χαρά σου ακόμα πιο πολύ. ❣️❣️❣️❣️❣️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαιρομαι τοσο πολυ, σου αξιζουν τα καλυτερα!! Σε 14 μερες το αργοτερο θα εχουμε ελπιζω και τα θετικα💗💖🙂

στις πριν 4 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Μολις μεπιασε ο κλασσικος πονος που με πιανει  4 μερες πριν την περιοδο, καρμπον καθε μηνα το ιδιο, τι ξενερααααααααα

@Hope19 Λοιπον δεν κρατηθηκα πηρατο τεστ και θα το κανω αυριο πρωι 10-11 μερες μετα την ωορηξια! Θα σας στειλω αυριο πρωι💖

Κορίτσια πήγα στον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα 🥰🥰 το τράβηξα βίντεο και το έχω δει 1000 φορές στον δρόμο.χαχαχααχ θέλω να ακούω τον ήχο. 😝 

Σε μέγεθος για την ηλικία του είναι καλά. Γενικά είναι σε καλό σημείο εμφυτευμενο προς τον πυθμένα της μήτρας οπότε δεν είναι λέει κοντά στον κόλπο. Που δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο 

Είδε μια μικρή αποκόλληση στο αρχικό της στάδιο. Δεν έχω δει ακόμα αίμα . Δεν έχει προχωρήσει εκεί. Μακάρι να μην προχωρήσει να δω αίμα. 😟 Και μου είπε να κάτσω ξαπλωμένη. 😔 Τρόμαξα λίγο η αλήθεια είναι. Αλλά μου είπε είναι συχνό φαινόμενο στην αρχή της εγκυμοσύνης και απλά να μην κουράζομαι και να μην σηκώνω βαρη. 

Σε δύο βδομάδες θα πάω πάλι. 🥰

στις πριν 44 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια πήγα στον γιατρό. Ακούσαμε καρδούλα 🥰🥰 το τράβηξα βίντεο και το έχω δει 1000 φορές στον δρόμο.χαχαχααχ θέλω να ακούω τον ήχο. 😝 

Σε μέγεθος για την ηλικία του είναι καλά. Γενικά είναι σε καλό σημείο εμφυτευμενο προς τον πυθμένα της μήτρας οπότε δεν είναι λέει κοντά στον κόλπο. Που δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο 

Είδε μια μικρή αποκόλληση στο αρχικό της στάδιο. Δεν έχω δει ακόμα αίμα . Δεν έχει προχωρήσει εκεί. Μακάρι να μην προχωρήσει να δω αίμα. 😟 Και μου είπε να κάτσω ξαπλωμένη. 😔 Τρόμαξα λίγο η αλήθεια είναι. Αλλά μου είπε είναι συχνό φαινόμενο στην αρχή της εγκυμοσύνης και απλά να μην κουράζομαι και να μην σηκώνω βαρη. 

Συγχαρητήρια!!! Ξεκούρασου κι όλα καλά θα πάνε!!! Εύχομαι να ζήσουμε όλες μας σύντομα αυτή τη μαγική στιγμή!!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!! Τι υπεροχη, μαγικη στιγμη!!! 🙂Πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα. Δεν ξερω ακριβως να σε συμβουλεψω γι αυτο που ειπες για αποκολληση αλλα να ακολουθησεις πολυ πιστα τις οδηγιες γιατρου σου εννοειται. Ποσων εβδομαδων εισαι τωρα?

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Δε δύο βδομάδες θα τρελαθείς από την χαρά σου ακόμα πιο πολύ. ❣️❣️❣️❣️❣️

Μακάρι κορίτσια μου, μακάρι!!! 

Και αν τα καταφέρω δεν θα έχουμε πολύ διαφορά ❤❤❤

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαιρομαι τοσο πολυ, σου αξιζουν τα καλυτερα!! Σε 14 μερες το αργοτερο θα εχουμε ελπιζω και τα θετικα💗💖🙂

Ευχαριστώ Κορίτσι μου γλυκό! Νιώθω τη χαρα σου!!!  Μακάρι ολες να τα καταφέρουμε!!❤❤❤

στις πριν 50 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου, πολύ χαίρομαι! Ολα καλα θα πάνε μην αγχώνεσαι! Τέλειος ήχος!!! Αχχχχ 😍🤗

@babyblue94 θα ξαπλώνεις θα ακούς τον γιατρό και όλα θα πάνε πολύ καλά κορίτσι μου!!! Τελειαααα αφού ακούσατε καρδούλα όλα θα πάνε καλά αυτό να σκέφτεσαι!!!! Χαίρομαι τόσο πολύ!!!💕💕

@Κατεριναπαπανυπομονώ να δω το θετικό τεστ σε 14 ημέρες 💕😘💕😁  νομίζω ότι θα έχεις διδυμα  σε λίγο καιρό 😁😁φιλιά και να ξεκουράζεσαι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...