Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Οχι δικό μου... πέρσι το βαψαμε κιολας .. αυτό το έβλεπα τις τελευταίες μέρες και νόμιζα ότι ηταν υγρασία από τα μάτια της κουζίνας η λέω μήπως πεταχτηκαν λάδια αλλά είναι πάνω από τον αποσμητηρα που είναι σε ντουλάπι 

Μήπως είναι ο πελαργός που θα σου φέρει το μπεπμακι σου? 

Δεν ξέρω πώς μπορεί να έγινε αυτό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μήπως είναι ο πελαργός που θα σου φέρει το μπεπμακι σου? 

Δεν ξέρω πώς μπορεί να έγινε αυτό

Αυτο είπα και εγώ στον άντρα μου.. το πώς έγινε ουτε εμείς καταλάβαμε 

Καλημέρα κορίτσια μου 

Πως είστε;; 

@Nandia- φαίνεται ένα πουλί είναι η αλήθεια…εγώ αυτά τα φοβαμαι 😂😂 

πηγα ποδηλασία 1 ώρα κ 45 λεπτά 😅 έκανα 21km 😅 κ τώρα σπίτι πάλι!! 

καλα να περάσετε σήμερα 😘😘

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή να έχουμε!!! Εγώ αυτή τη φορά δεν είμαι σίγουρη για το πότε έγινε η ωορρηξία και αν έγινε τελικά... Κανονικά σύμφωνα με τον κύκλο μου βλέπω το θετικο τη 12 μέρα αυτή τη φορά είχα υγρά από την 8 μέρα αλλά μου φάνηκε νωρίς οπότε δεν έδωσα σημασία την 10 μέρα είχα έντονους πόνους έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε έντονο αλλά όχι θετικό και δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα πιει νερό οπότε δεν ξέρω καν αν έγινε σωστά αλλά δεν έκανα δεύτερο γιατί υπολόγισα ότι θα δω το θετικο 11 ή 12 μέρα έλα όμως που έκανα τεστ την 11 μέρα και βγήκε εντελώς αρνητικό.. Οπότε τώρα δεν ξέρω να έγινε η ωορρηξία την 10 μέρα που είχα τους πόνους και να μην κατάφερα να την εντοπίσω;; Να μην έγινε καθόλου;; ποιος ξέρει;;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή να έχουμε!!! Εγώ αυτή τη φορά δεν είμαι σίγουρη για το πότε έγινε η ωορρηξία και αν έγινε τελικά... Κανονικά σύμφωνα με τον κύκλο μου βλέπω το θετικο τη 12 μέρα αυτή τη φορά είχα υγρά από την 8 μέρα αλλά μου φάνηκε νωρίς οπότε δεν έδωσα σημασία την 10 μέρα είχα έντονους πόνους έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε έντονο αλλά όχι θετικό και δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα πιει νερό οπότε δεν ξέρω καν αν έγινε σωστά αλλά δεν έκανα δεύτερο γιατί υπολόγισα ότι θα δω το θετικο 11 ή 12 μέρα έλα όμως που έκανα τεστ την 11 μέρα και βγήκε εντελώς αρνητικό.. Οπότε τώρα δεν ξέρω να έγινε η ωορρηξία την 10 μέρα που είχα τους πόνους και να μην κατάφερα να την εντοπίσω;; Να μην έγινε καθόλου;; ποιος ξέρει;;

Καλημέρα!!! Αν έκανες τις προσπαθειες σου είσαι οκ μην ανησυχείς! Λογικά υποθέτω με βάση τα λεγόμενα σου 11-12η είχες ωορρηξία..

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Αν είχες επαφές μην αγχώνεσαι κάπου εκεί έγινε η ωορρηξία σου!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα ❤️❤️🙏🤰

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αν είχες επαφές μην αγχώνεσαι κάπου εκεί έγινε η ωορρηξία σου!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα ❤️❤️🙏🤰

Σε ευχαριστώ πολύ επαφές είχα την 8 τη 10 και την 12 τώρα ότι έγινε εγινε

στις πριν 56 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα!!! Αν έκανες τις προσπαθειες σου είσαι οκ μην ανησυχείς! Λογικά υποθέτω με βάση τα λεγόμενα σου 11-12η είχες ωορρηξία..

Έχασα την 11 μέρα οπότε αυτό με ανησυχεί λίγο βλέπεις ο άντρας μου γύρναει 22:30 από τη δουλειά κι εγώ ξυπνάω στις 6 το πρωί οπότε δεν μας παίρνει για μεγάλο ξενύχτι το ξεκινήσαμε μεν αλλά όταν καταλάβαμε ότι θα επαιρνε ώρα να τελειώσει το αφήσαμε τώρα δεν αλλάζει ότι έγινε εγινε

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ επαφές είχα την 8 τη 10 και την 12 τώρα ότι έγινε εγινε

Το σημαντικό ότι είχες επαφή ❤️ Ποτέ δε περιμένεις; 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Το σημαντικό ότι είχες επαφή ❤️ Ποτέ δε περιμένεις; 

26 του μήνα σύμφωνα με τον κύκλο μου

καλησπέρα κορίτσια! εμάς αυτό που μας έχει πει ο γιατρός είναι, εάν θέλω να κοιτάω τα τεστάκια ωορρηξίας, αλλά να μην ορίζουν αυτά τις επαφές μας γιατί μπορεί να χάσουμε την ημέρα.. Καλή εβδομάδα να έχουμε!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Πως είστε;; 

@Nandia- φαίνεται ένα πουλί είναι η αλήθεια…εγώ αυτά τα φοβαμαι 😂😂 

πηγα ποδηλασία 1 ώρα κ 45 λεπτά 😅 έκανα 21km 😅 κ τώρα σπίτι πάλι!! 

καλα να περάσετε σήμερα 😘😘

Γιατι τα φοβάσαι;  οκ λίγο παράξενο είναι αλλά εγώ καλό το θεώρησα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Το να σχηματίστηκε μόνο το εκεί το πουλί είναι απίθανο... Μήπως παλαιότερα εμενε εκεί κάποιος που είχε κολλήσει κανένα αυτοκόλλητο; πριν από εσάς ποιος έμενε; πάντως όμορφο είναι σαν σχέδιο!! 

στις On 7/2/2022 at 6:23 ΜΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Λοιπόν καλές μου έκατσα στον υπολογιστή να σας γράψω τα νέα και τους  προβληματισμούς μου και θα ήθελα τη γνώμη σας βάση των δικών σας εμπειριών. 

Την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν 10η μέρα και είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για τεστ παπ και για να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε απο εδώ και πε΄ρα μιας και εγκυμοσύνη δεν έχει προκύψει τόσο καιρό.
Με έβαλε να κάνουμε υπέρηχο, μπα του λεω δε θα δούμε πολλά πράγματα 10η μέρα (τους τελευταίους 6 μήνες ο κύκλος μου έχει φτάσει 35-38 μέρες άρα ωορρηξία κάνω μετά την 20η) , με κοιτάει και μου λεει ότι για 10η μέρα τα βλέπει όλα μια χαρα. Δεν μπηκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω νούμερα (ενδομήτριο, ωάρια κτλ) γιατί για εμένα ήταν πολύ νωρίς. Ξαναπάω σήμερα να με δει πάλι και μου λέει, με αυτά που βλέπω μάλλον έγινε ήδη η ωορρηξία. { Σοκ εγώ. ΔΛΔ είμαι 17η και έχω κάνει ήδη ωορρηξ΄ία; Δλδ θα κάνω 28άρη κύκλο εκεί που ο τελευταίος ήταν 36; Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά τον υπέρηχο της προηγούμενης Δευτέρας είχα παραπάνω υγρά και πονάκια χαμηλά αλλά δεν έδωσα βάση. Στεναχωρήθηκα και κυρίως προβληματίστικα που δεν ήταν και σίγουρος ότι έχει γίνει ήδη , δλδ τους επομενους μηνες θα πηγαινουμε στα τυφλα; } 😒

Λοιπόν οι υπόλοιπες ενέργειες που θα συμφωνήσαμε να κάνουμε (πριν από τον σημερινό υπέροχο #not υπέρηχο, είναι: 

1. Να ξεκινήσω glucophage γιατί στις τελευταίες εξετάσεις αίματος το ζάχαρο μου είναι πάνω από 10 και το θέλουμε κάτω από 9 για να έχουμε σωστή ωορρηξία, επίσης για να βοηθήσουμε την απώλεια βάρους. Το πήρα για 3 μέρες, μου προκάλεσε φοβερή διάρροια και τάση για εμετό οπότε τώρα μου έδωσε glukostop αναβράζον μήπως με πειράξει λιγότερο.
  2. Μου είπε να πάρω βιταμίνες, AMS FERTILMAX εγώ και AMS MFS PLUS για τον σύζυγο, μου έδωσε και το τηλέφωνο της αντιπροσώπου και της παράγγειλα σήμερα σε καλύτερη τιμή από ότι τις βρήκα στα φαρμακεία στο διαδίκτυο. Επίσης έχουν και πολύ καλές κριτικε΄ς στο σκρουτζ, αν δεχτούμε ότι είναι αληθινές.
  3. Στον επόμενο κύκλο 3η με 7η μέρα ξεκινάω clomiphene για να κάνουμε παρακολούθηση ωορρηξίας ώστε να έχουμε πιο στοχευμένες επαφες και πιο πολλές πιθανότητες για ωάρια. Αυτό είπαμε ότι θα το κάνουμε μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε.
  4. Επίσης μου πρότεινε να κάνω σαλπιγγογραφία και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα. Του είπα να το αφήσουμε προς το παρόν

Μου έγραψε και μαστογραφία, θα πάω την τετάρτη το πρωι να την κάνω, περιμένω και το αποτέλεσμα του ΠΑΠ που ξέχασα να ρωτ΄ησω σε πόσες μέρες θα έιναι έτοιμο. 

ΚΑΙ υπάρχει στην δεξιά ωοθήκη μου μια κύστη 2 εκατοστών που λεει ότι ενδεχομένως επηρεάζει την γονιμότητα αλλά θα την παρακολουθούμε να δουμε αν θα μεγαλώσει και δεν ξέρουμε αν είναι κάτι κακοήθες εκτός αν το αφαιρέσουμε. Προς το παρόν όμως δεν μας ανυσηχει , απλά θα το παρακολουθούμε., 

Περιμένω εμπειρίες σχετικά με GLUKOSTOP+GLUKOFAGE, τις βιταμίνες, το clomiphene κ την κύστη.

Και όποια άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη! :) 

Γλυκό μου μισοφέγγαρο.  Σε θαυμάζω στο έχω πει πολλές φορές. 

Θα έρθω λιγακι να διαφωνήσω με κάποιες κινήσεις .. καταρχήν γιατί να πάρεις για 6 μήνες θεραπεία κλομιφερ; όσο αθώα και αν ακούγεται σε πληροφορώ πιο πολύ απ τις ενέσεις της εξωσωματικής με επηρέασαν και σωματικά και ψυχικά. Αντί για κλομιφερ στο κέντρο μου δώσανε ενέσεις με χαμηλότερη δόση.  

Επίσης πριν ξεκινήσεις θεραπεία θεωρώ οπωσδήποτε να κάνει ο σύζυγος σου σπερμοδιαγραμμα και μετά να πάρεις ορμόνες.. θα στο πω και αλλιώς ο άντρας μου είχε θεμα στο σπερμα έπαιρνα εγώ ορμόνες επηρέασα τον οργανισμό μου και τελικά με βιταμίνες καλυτερέψε το σπέρμα. 

Στα λέω με εκτίμηση προς το πρόσωπό σου. Και να κάνεις συζήτηση με τον γιατρό. Όσο για τα τύφλα που λες μπορείς είτε με τεστ ωορρηξίας είτε με υπηρηχους να ξέρεις.  

Για σου πω το κλειδί της επιτυχίας σου που ξέρω ότι θα γινει; 

Δώσε σε εμένα να σου κρατάω την περίοδο σου κάνε μέρα παρά μέρα επαφές και χαλάρωσε βγες για φαγητό ποτό κάνε πράγματα με τον άντρα σου και απλά επαφές. Και είμαι σίγουρη σε 3 μήνες θα έρθει. 

καλημερα κοριτσια μου!!!! καλη εβδομαδα να εχουμε!!!! ❤️❤️

@Κατεριναπαπμεγαλη μερα σημερα!!!! θα πας για ετ;;; σου στελνω ολη τη θετικη ενεργεια που εχω!!!!! 😁😍

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Σας χάνω λίγο το ΣΚ αλλά σας διάβασα τώρα στα γρήγορα γιατί έχω το μωρό και δεν προλαβαίνω είμαστε όλη μέρα βόλτες στο σπίτι να ανοίγουμε ντουλάπες και συρτάρια! (12μιση μηνών μπόμπιρας ) χαχαχα

Είμαι 7 μέρες μετά την οωρηξία και ενώ είπα δεν θα κάνω πολύ νωρίς τεστ εχω φαγωθεί. 

5 μέρες μετά την οωρρηξία ξεκίνησα να εχω πονακια δεξια και αριστερα και στο κεντρο. Δεν θυμαμαι μπορει να τα ξανα ειχα και παλαιοτερα βεβαια. Στηθος δεν ποναει αλλα μετα την εγκυμοσυνη δεν ξανα πριστηκε ουτε πονεσε ξανα. Δεν ξερω αν σε μελλοντικη εγκυμοσυνη θα πριστει σαν συμπτωμα. Καθομαι σε αναμμενα καρβουνα απο τη μια δεν πιστευω να εγινε το θαυμα. Κατι μεσα μου , μου λεει οτι θα κανω παλι εμβρυομεταφορα τελικα τον Ιουνιο. Αλλα εχω αυτα τα πονακια τοσο νωρις. Δεν ξερω. Δεν θυμαμαι αν το εχω ξανα παθει κι ολας!

@Κατεριναπαπ σήμερα είναι η μεγάλη μερα που θα πας να παρεις τα μωρακια σου! Με το καλο να τα δεχτεις και να φωλιασουν εκει μεσα για 9 μηνες!!

Καλημέρααααα Καλή εβδομάδα κορίτσια με πολύ πολύ αγάπη ❤️❤️ και επιτελους ας δούμε ένα θετικό τεστ αυτή την εβδομάδα 🙏💖💖

@ΚατεριναπαπΚαλή επιτυχία για σήμερα είμαι σίγουρη ότι θα φωλιάσουν τα εμβρυακια σου!! 💕💕💕 θα περιμένουμε τα νέα σου φιλάκια πολλά 

@babyblue94και εσυ σήμερα δε πας γιατρο;;; Θα ακούσεις καρδούλα…💓💓💓

στις πριν 18 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

26 του μήνα σύμφωνα με τον κύκλο μου

αα νόμιζα ότι τώρα περιμένεις αυτες τις ημερες… εχεις καιρό 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

δε ξέρω αυτά τα υπερφυσικά τα φοβαμαι ότι καποιος με παρακολουθεί 😂😂😂 πως είστε βγήκατε από καραντίνα;

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρααααα Καλή εβδομάδα κορίτσια με πολύ πολύ αγάπη ❤️❤️ και επιτελους ας δούμε ένα θετικό τεστ αυτή την εβδομάδα 🙏💖💖

@ΚατεριναπαπΚαλή επιτυχία για σήμερα είμαι σίγουρη ότι θα φωλιάσουν τα εμβρυακια σου!! 💕💕💕 θα περιμένουμε τα νέα σου φιλάκια πολλά 

@babyblue94και εσυ σήμερα δε πας γιατρο;;; Θα ακούσεις καρδούλα…💓💓💓

αα νόμιζα ότι τώρα περιμένεις αυτες τις ημερες… εχεις καιρό 

δε ξέρω αυτά τα υπερφυσικά τα φοβαμαι ότι καποιος με παρακολουθεί 😂😂😂 πως είστε βγήκατε από καραντίνα;

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ. 

Ναι το βραδάκι έχω ραντεβού για καρδούλα. Αααχ έχω πολύ αγωνία. 🥰🥰 Μακάρι να πάνε όλα καλά. ❣️αυτή την βδομάδα πέταξε μια σταλιτσα η κοιλιά μου. Σαν καρουμπαλακι μικρό. Σαν έντονο πρήξιμο. Και επειδή έχω και συμπτώματα λέω τι στο καλό; Καλά θα πηγαίνει για να βλέπω αυτά. 😌

Αγαπημενα μου κοριτσια και καλημερα και καλη εβδομαδα!  @Κατεριναπαπ μου καλη επιτυχια για σημερα, ανυπομονουμε για νεα σου💗 Σημερα ξυπνησα με τη φωτογραφια του νεογεννητου μιας φιλης μου που μολις γεννησε, κα ιστα δικα μας💘 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι το βραδάκι έχω ραντεβού για καρδούλα. Αααχ έχω πολύ αγωνία. 🥰🥰 Μακάρι να πάνε όλα καλά. ❣️αυτή την βδομάδα πέταξε μια σταλιτσα η κοιλιά μου. Σαν καρουμπαλακι μικρό. Σαν έντονο πρήξιμο. Και επειδή έχω και συμπτώματα λέω τι στο καλό; Καλά θα πηγαίνει για να βλέπω αυτά. 😌

Αχ αγαπη μου, τι ωραια περιμενουμε νεα σου💗

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Σας χάνω λίγο το ΣΚ αλλά σας διάβασα τώρα στα γρήγορα γιατί έχω το μωρό και δεν προλαβαίνω είμαστε όλη μέρα βόλτες στο σπίτι να ανοίγουμε ντουλάπες και συρτάρια! (12μιση μηνών μπόμπιρας ) χαχαχα

Είμαι 7 μέρες μετά την οωρηξία και ενώ είπα δεν θα κάνω πολύ νωρίς τεστ εχω φαγωθεί. 

5 μέρες μετά την οωρρηξία ξεκίνησα να εχω πονακια δεξια και αριστερα και στο κεντρο. Δεν θυμαμαι μπορει να τα ξανα ειχα και παλαιοτερα βεβαια. Στηθος δεν ποναει αλλα μετα την εγκυμοσυνη δεν ξανα πριστηκε ουτε πονεσε ξανα. Δεν ξερω αν σε μελλοντικη εγκυμοσυνη θα πριστει σαν συμπτωμα. Καθομαι σε αναμμενα καρβουνα απο τη μια δεν πιστευω να εγινε το θαυμα. Κατι μεσα μου , μου λεει οτι θα κανω παλι εμβρυομεταφορα τελικα τον Ιουνιο. Αλλα εχω αυτα τα πονακια τοσο νωρις. Δεν ξερω. Δεν θυμαμαι αν το εχω ξανα παθει κι ολας!

Ειμαι στη φαση σου, 9 μερες μετα απο ωορηξια και εχω λυσσαξει να κανω τεστ αλλα χωρις να εχω καποιο συμπτωμα! Αυριο το πρωι θα κανω, το πηρα αποφαση! Μακαρι να ημαστε και οι δυο😍

στις πριν 7 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μια χαρά πηγαίνει θα δεις 💕💕 πόσες εβδομαδες είσαι; Άντε θα περιμένουμε τα νέα σας 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ειμαι στη φαση σου, 9 μερες μετα απο ωορηξια και εχω λυσσαξει να κανω τεστ αλλα χωρις να εχω καποιο συμπτωμα! Αυριο το πρωι θα κανω, το πηρα αποφαση! Μακαρι να ημαστε και οι δυο😍

Μακάρι! Αυριο θα δειξει λογικα σε σενα το τεστ.. Δεκα μερες ειναι καλα. Ποιο τεστ εχεις? εγω εχω hometest

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...