Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 29 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Ναι ναι έκανα και την επαναληπτικη το Δεκέμβρη οπότε έχω τριπλό εμβολιασμό. Παρολ'αυτα με έχει πάρει λίγο πιο βαριά από τους γύρω μου θετικούς να πω την αλήθεια. Έχω όλο το πακέτο συμπτωμάτων, εκτός από πυρετό που τα πικ μου είναι μόνο 37,7. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε αν δω και οτιδήποτε επιδεινώνεται να μην αφήσω καθόλου χρόνο και να επικοινωνήσω αμέσως, αλλά ήταν πολύ ήρεμος εφόσον είμαι εμβολιασμενη και υγιής. Απλά επισήμανε αν χειροτερεψω να μη σκεφτώ νέα είμαι κλπ και να μιλήσω αμέσως με αυτόν και με παθολόγο. Νομίζω ήρεμα θα πάει πάντως. Σαν αίσθηση νιώθω καλύτερα σήμερα από χθες, αν και τα συμπτώματα είναι λίγο πιο έντονα (λαιμός, μύτη κλπ, ίωσης συμπτώματα) 

Κατάφερα και το ραπιντ μου ήταν και θετικό σήμερα αν και ακραία αχνό. Σκεφτόμουν ότι μάλλον τα κάνουν πολύ γρήγορα και δε μαζεύουν αρκετό υλικό και δεν αφήνουν να γίνουν σωστά οι αντιδράσεις γι αυτό τα σελφ βγαίνουν θετικά και τα ραπιντ αρνητικά. Γιατί κατά τα άλλα είναι τα ίδια τεστ. 

@Raf123εσύ πώς είσαι; έχεις συμπτωματακια; 

Περαστικα σου κοριτσι μου!!! Ελπιζω να συνεχισεις ετσι ηπια αλλα αν αισθανθεις κατι περιεργο οντως να ενημεωσεις αμεσα καποιο γιατρο λογω εγκυμοσυνης,. Πολλα περαστικα💗

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

περαστικα κοριτσια μου!!!! ❤️❤️ευχομαι να το περασετε ηπια και γρηγορα να ειστε σιδερενιες!!!! 

ετσι οπως παει το πραγμα ολοι θα κολλησουμε αργα η γρηγορα...

@MyNaμου εσυ που εισαι εγκυουλα εχεις κανει το εμβολιο ε;; μιλησες με το γιατρο σου;;

ευχαριστώ πολύ Αντωνία μου ❤️❤️

στις πριν 32 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Ναι ναι έκανα και την επαναληπτικη το Δεκέμβρη οπότε έχω τριπλό εμβολιασμό. Παρολ'αυτα με έχει πάρει λίγο πιο βαριά από τους γύρω μου θετικούς να πω την αλήθεια. Έχω όλο το πακέτο συμπτωμάτων, εκτός από πυρετό που τα πικ μου είναι μόνο 37,7. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε αν δω και οτιδήποτε επιδεινώνεται να μην αφήσω καθόλου χρόνο και να επικοινωνήσω αμέσως, αλλά ήταν πολύ ήρεμος εφόσον είμαι εμβολιασμενη και υγιής. Απλά επισήμανε αν χειροτερεψω να μη σκεφτώ νέα είμαι κλπ και να μιλήσω αμέσως με αυτόν και με παθολόγο. Νομίζω ήρεμα θα πάει πάντως. Σαν αίσθηση νιώθω καλύτερα σήμερα από χθες, αν και τα συμπτώματα είναι λίγο πιο έντονα (λαιμός, μύτη κλπ, ίωσης συμπτώματα) 

Κατάφερα και το ραπιντ μου ήταν και θετικό σήμερα αν και ακραία αχνό. Σκεφτόμουν ότι μάλλον τα κάνουν πολύ γρήγορα και δε μαζεύουν αρκετό υλικό και δεν αφήνουν να γίνουν σωστά οι αντιδράσεις γι αυτό τα σελφ βγαίνουν θετικά και τα ραπιντ αρνητικά. Γιατί κατά τα άλλα είναι τα ίδια τεστ. 

@Raf123εσύ πώς είσαι; έχεις συμπτωματακια; 

εγώ δεν έχω τίποτα δλδ ακόμα κ ο λαιμός πέρασε!!! Δλδ αν δεν έκανα τεστ χθες σήμερα θα ελεγα ότι οντως είναι από το παγωμένο νερό… μήπως επειδή είσαι εγκυος κ το ανοσοποιητικό ήδη είναι πιο κάτω εχεις περισσότερα συμπτώματα;

Εγώ πινω φυτικό σιρόπι που έχω σπίτι από τη δουλεια έχω υπερβεί την δοσολογία άσε αλλά μ πέρασε! Παιρνω κ Δ έτσι κ αλλιως 5000 και τος βιταμίνες της εγκυμοσύνης! Αα πήρα και 15μλ σιρόπι για φλέγματα φυτικό το έκανα τσάι γιατί ένιωσα ότι έχω καταρροή… όλα καλά έχω κάνει σήμερα δουλειες πολλες να έχω να αράξω για αλλες 9 μερες…

Ο άντρας μου αποφασίσαμε να φύγει από το σπίτι αφού ακόμα ειναι αρνητικός γιατί έχουμε κ τον παππού στην εντατική και μην τυχόν πάθει κάτι να μην είναι καραντίνα… 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχχ άχτι το είχα,  τόσες οωρηξιες εχω χάσει τώρα ήρθαν μαζεμένες 😂😂😂 εχω εμβρυακια πολύ χαίρομαι!!!! Επιτέλους! 

Πονάω και σήμερα αλλά πιο ήπια, τώρα περιμένω τηλ απο τον γιατρό μου εδω, είχε ασθενή.. να ρωτήσω την γνώμη Του και αν πρέπει να δει ενδομήτριο πριν την ετ..  

θα γίνει του Αγ ΒΑλεντινου η ετ διάβασα!!! Παιδιά του έρωτα κυριολεκτικά ❤️❤️❤️❤️ Άντε σε λίγο θα λέμε για χοριακη!!!

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Κατεριναπαπ μπράβο κοριτσάρα μου! Όλα θα πάνε καλά θα δεις! Όλες οι ευχές μας θα είναι μαζί σου την Δευτέρα και σε δύο εβδομάδες θα πανηγυρίζουμε όλες μαζί τη θετική χοριακη!☺️

@Raf123, @MyNa περαστικά κορίτσια μου!🥰

@Hope19 μου ευχαριστώ πολύ πολύ!😘. Κι εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί! Δεν τους εμπνέει φαίνεται το περιβάλλον εκεί μέσα! Ήθελαν να βγούν στον καθαρό αέρα για να σμίξουν!😆

Εσύ hope μου έκανες αμέσως έμβρυομεταφορα; Άρχισα να ανησυχώ λιγάκι μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνω κι εγώ αμέσως. Διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι καλύτερα και ότι αυτά που βγαίνουν από την κατάψυξη έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα αργότερα στην υγεία τους. Αχ δεν ξέρω! Τι θέλω και τα διαβάζω και αγχώνομαι!☹️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Καλή επιτυχία στην ετ σου!!! Σε λίγο θα μιλάμε κ για σένα για χοριακη ❤️❤️

Μπράβο ρε κορίτσια άντε έχουμε ήδη έτοιμα δύο θετικά του Φεβρουαρίου @Κατεριναπαπ και του μαρτιου @Ευάγγελοςτ και από τις υπόλοιπες περιμένουμε εκπλήξεις 😉🥰🥰 καλή επιτυχία. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

ευχαριστώ πολύ Αντωνία μου ❤️❤️

εγώ δεν έχω τίποτα δλδ ακόμα κ ο λαιμός πέρασε!!! Δλδ αν δεν έκανα τεστ χθες σήμερα θα ελεγα ότι οντως είναι από το παγωμένο νερό… μήπως επειδή είσαι εγκυος κ το ανοσοποιητικό ήδη είναι πιο κάτω εχεις περισσότερα συμπτώματα;

Εγώ πινω φυτικό σιρόπι που έχω σπίτι από τη δουλεια έχω υπερβεί την δοσολογία άσε αλλά μ πέρασε! Παιρνω κ Δ έτσι κ αλλιως 5000 και τος βιταμίνες της εγκυμοσύνης! Αα πήρα και 15μλ σιρόπι για φλέγματα φυτικό το έκανα τσάι γιατί ένιωσα ότι έχω καταρροή… όλα καλά έχω κάνει σήμερα δουλειες πολλες να έχω να αράξω για αλλες 9 μερες…

Ο άντρας μου αποφασίσαμε να φύγει από το σπίτι αφού ακόμα ειναι αρνητικός γιατί έχουμε κ τον παππού στην εντατική και μην τυχόν πάθει κάτι να μην είναι καραντίνα… 

Τέλεια που εισαι καλά! Ναι μάλλον επειδή είμαι έγκυος. Δε μπορώ να πάρω και τίποτα εγώ. Μέχρι ντεπον για πιθανό πυρετό και πονοκέφαλο, ένα φυτικό σπρέι για τη μύτη που οριακά το λες φάρμακο και ελαφριές καραμέλες για το λαιμό μου έχουν επιτρέψει. Πάντως κανονικό κύκλο ίωσης μου κάνει όπως μου κάνουν στον οργανισμό μου και οι άλλες ιώσεις. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! Μίλησα με εμβρυολογο και μου είπε γονιμοποίηθηκαν οοοοοοολαααααα! 

Αχχχ χαίρομαι παααρα πολύ! Μου είπε Δευτέρα ετ , του λεω γιατρέ είμαστε σίγουρη οτι θα φτάσουν βλαστοκύστες μου είπε τα ωάρια είναι ώριμα είναι πολλά και έχουμε αυτήν την ασφάλεια.. 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ ολες!!!!

Οοοοο σούπερ!!!!!!!! Αντε με το καλό να μείνεις έγκυος κοπέλα μου!!! Καλή επιτυχία και στο επόμενο βήμα 🙏😇

στις πριν 11 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Τέλεια που εισαι καλά! Ναι μάλλον επειδή είμαι έγκυος. Δε μπορώ να πάρω και τίποτα εγώ. Μέχρι ντεπον για πιθανό πυρετό και πονοκέφαλο, ένα φυτικό σπρέι για τη μύτη που οριακά το λες φάρμακο και ελαφριές καραμέλες για το λαιμό μου έχουν επιτρέψει. Πάντως κανονικό κύκλο ίωσης μου κάνει όπως μου κάνουν στον οργανισμό μου και οι άλλες ιώσεις. 

αν ήσουν Κύπρο θα σου έστελνα αυτά που παιρνω εγώ κάνουν για εγκυμοσύνη!! Δεν ξέρω αν τα έχετε στην Ελλάδα είναι Ortis propex winter protection είναι σιρόπι κ το κανεις κ τσαγακι! Ότι πρέπει για τον πονόλαιμο 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ παρα πολύ όλες,  μια μια ξεχωριστά έχετε χαράξει στην καρδιά μου, μου τελείωσαν και οι αντιδράσεις πάλι.. μια καρδούλα στη κάθε μια ❤❤❤❤❤ μα πόσο τυχερή είμαι που σας βρήκα! 

Μίλησα με τον γιατρό μου εδω,  μου είπε να μην ανησυχώ και οτι έτσι πρέπει να γίνει γτ δεν υπάρχει λόγος να κάνω ετ σε άλλο κύκλο, του είπα ότι πονάω και μου είπε οτι θα μου περάσει μέχρι την ετ, τον ρώτησα να μου κάνει υπέρηχο, μου είπε να μην αγχώνομαι και ο εξωσωματιστης και η ομάδα του ξέρει τι κάνει, αυτά κορίτσια μου! Αύριο θα μιλήσω με εμβρυολογο να δω τι κάνουν τα εμβρυακια μου και Δευτέρα ετ... 

Εντωμεταξύ πήγα να κάνω αίτηση για την 3κ2021 και εκεί που πήγα να βάλω προϋπηρεσία με πέταξε γτ στις 4 έκλειναν οι αιτήσεις... αχ λέω ολα για κάποιο λόγο γίνονται! Μη τα θέλω όλα δικά μου, αλλα είχα περίεργια να έβλεπα τι θέση θα έπιανα,  λόγου προϋπηρεσίας και μεταπτυχιακού.. δεν πειράζει όμως, ολες οι θέσεις είναι μακριά απο τη πολη μου.. 

Καλημέρα κορίτσια μου! Να έχετε μια όμορφη ημέρα!💗

@Froufro μας πώς είσαι σουπερ μανούλα?💗

@Raf123 & @MyNa Εσείς πώς είστε από συμπτώματα κορίτσια μου? Ελπίζω να συνεχίζετε η΄πια🙂

@babyblue94 Εσύ πώς είσαι εγκυούλα μας?

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια της παρέας!💖💖💖

Καλημέρα κορίτσια μου καλό ΣΚ εύχομαι ❤️❤️❤️

εγω σπίτι έχω κάνει τοσες δουλειες χθες…άλλαξα όλα τα ραντεβού μου στην δουλεια και τώρα έχω να κάνω το report της Τετάρτης και να βρω 100 άτομα που θέλω να προσκαλέσω για το presentation και δείπνο π θα έχουμε με την δουλεια τον Απρίλη! 

Με πήρε τηλ κ ενας φοιτητής για μια εργασία κ λεω να την κάνω τώρα που είμαι στο σπίτι!! Ευκαιρία…

@HopemumtobeΕίμαι μια χαρά εγώ οπως βλέπεις λίγο ξηρό λαιμό αλλά ειμαι καλά! Παιρνω τα σιρόπια μου και όλα μια χαρά :) τις βιταμινουλες μου

Εσυ πως είσαι;;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου καλό ΣΚ εύχομαι ❤️❤️❤️

εγω σπίτι έχω κάνει τοσες δουλειες χθες…άλλαξα όλα τα ραντεβού μου στην δουλεια και τώρα έχω να κάνω το report της Τετάρτης και να βρω 100 άτομα που θέλω να προσκαλέσω για το presentation και δείπνο π θα έχουμε με την δουλεια τον Απρίλη! 

Με πήρε τηλ κ ενας φοιτητής για μια εργασία κ λεω να την κάνω τώρα που είμαι στο σπίτι!! Ευκαιρία…

@HopemumtobeΕίμαι μια χαρά εγώ οπως βλέπεις λίγο ξηρό λαιμό αλλά ειμαι καλά! Παιρνω τα σιρόπια μου και όλα μια χαρά :) τις βιταμινουλες μου

Εσυ πως είσαι;;

Καλά κι εγώ κορίτσι μου, έχω π΄'αρα πολύ δουλειά σε σημείο που το άγχος μου για το πότε θα τα προλαβω ολα προκαλέι μια αδράνεια. Θα σταματησω ρη δευτερη δουλεια που ξεκινησα και θα το ανακοινωσω σημερα! Σήμερα επιςης θα πάμε να ξαναδούμε το σπίτι που είχαμε δει, και για κάποιες άλλες δουλειές.

Σχετικα με δικα ας περιμενω περιοδο την επομενη Παρασκευη! Αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω μια ''τρέλα΄'' και να κάνω τεστ εγκυμοσύνης τη Δευτέρα δηλαδη πριν την καθυστερηση και 10 μερες μετα την υποτιθεμενη συλληψη. Ο λογος ειναι οτι επειδή είχα δει τόσο λεπτό ενδομη΄τριο (3.4) σκέφτηκα για την πολύ μικρή πιθανότητα να έμεινα νατο ξέρω από νωρίς για να κανω κατι να βοηθησω συγκεκριμενο θεμα. Είμαι πολύ ονειροπόλα το ξέρω🤣

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλά κι εγώ κορίτσι μου, έχω π΄'αρα πολύ δουλειά σε σημείο που το άγχος μου για το πότε θα τα προλαβω ολα προκαλέι μια αδράνεια. Θα σταματησω ρη δευτερη δουλεια που ξεκινησα και θα το ανακοινωσω σημερα! Σήμερα επιςης θα πάμε να ξαναδούμε το σπίτι που είχαμε δει, και για κάποιες άλλες δουλειές.

Σχετικα με δικα ας περιμενω περιοδο την επομενη Παρασκευη! Αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω μια ''τρέλα΄'' και να κάνω τεστ εγκυμοσύνης τη Δευτέρα δηλαδη πριν την καθυστερηση και 10 μερες μετα την υποτιθεμενη συλληψη. Ο λογος ειναι οτι επειδή είχα δει τόσο λεπτό ενδομη΄τριο (3.4) σκέφτηκα για την πολύ μικρή πιθανότητα να έμεινα νατο ξέρω από νωρίς για να κανω κατι να βοηθησω συγκεκριμενο θεμα. Είμαι πολύ ονειροπόλα το ξέρω🤣

ΝΑ σου πω κάτι;;; 100 φορες ονειροπόλα παρά οπως εγώ που το βλέπω πια πιο ρεαλιστικά!! Εγώ περιμένω 21 δηλ μολις βγαίνω από καραντίνα! Λεω στον άντρα μ φαντασου να το καταφέραμε αυτό το μήνα π είχα θετικό τεστ κοβιντ…. Αφού βγήκα θετική την Τετάρτη δλδ εγώ είχα κορονοιο μάλλον στις γόνιμες μερες, αφού στις γόνιμες ολες κάναμε σεξ χαχαχ, ακόμα βγαίνει αρνητικός…

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Όσο για την δεύτερη δουλεια αν σου προκαλεί άγχος σταματά!! Κ εγώ σταμάτησα από τη δεύτερη δουλεια δεν θα γινόμουν 1000 κομμάτια πραγματικά για να τα προλάβω όλα…αποφάσισα ότι δεν με κάνει χαρούμενη να δουλεύω παρά πάνω για να παιρνω παραπάνω λεφτά! Καλύτερα λιγότερα να μαι χαρούμενη να έχω ελεύθερο χρόνο κ για τον άντρα μ 

Καλημέρα κορίτσια.. πως ειστε;;;

@Raf123 απ ότι είδα δεν έχεις ιδιαίτερα συμπτώματα.. απλσ ευκαιρία να χαλαρωσεις και να οργανωσεις πραγματα που μπορεις να κανεις απο το σπιτι

@MyNaπεραστικά σου κορίτσι μου.. να προσέχεις 

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Υπέροχη καλοκαιρινή ημέρα σήμερα 😁πήγα την βολτούλα μου και τώρα γύρισα!!!! Περαστικά στα κορίτσια μας με κοβιντ να περάσει γρήγορα!!! 

Και εμένα εχθές ο σύζυγος με είπε στεναχωρηθηκε που μου ήρθε!!! Εντωμεταξύ κάποιος μου κάνει πλάκα!!! Μέχρι και η φουρναρισα μου λεει"γιατι δεν κάνεις και ένα τρίτο να είναι κοριτσάκι;;;;"... 

Λέω ποιος μου κάνει πλάκα;;;;;;; 🤣

Είναι αυτό που λένε πολλοί... Μην ρωτάς αν δεν ξέρεις γιατί ξύνεις πληγές!!! Ειδικά όταν ρωτάνε κάποια γυναίκα.. "γιατί ακόμα δεν έκανες παιδιά;;;"... Τραγικό δεν το έχω κάνει αυτό ποτέ! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

@Raf123 & @MyNa Εσείς πώς είστε από συμπτώματα κορίτσια μου? Ελπίζω να συνεχίζετε η΄πια🙂

Εγώ έχω να πάω την Τετάρτη να ακούσω καρδούλα🥰🥰

Γενικά το στομάχι μου είναι χάλια. Δεν νιώθω καλά ούτε μια ώρα στο 24ωρο.  Ούτε το βράδυ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το ανακάτεμα είναι απίστευτο. Αλλά εμετό δεν κάνω. Πφφφφ λες και έχω μπει σε τρενάκι χαχαχα

Αχ δεν το έχω χαρεί καθόλου έως τώρα. Το στομάχι μου έχει γίνει πλυντήριο. Εύχομαι να περάσει σύντομα αυτό

στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Υπέροχη καλοκαιρινή ημέρα σήμερα 😁πήγα την βολτούλα μου και τώρα γύρισα!!!! Περαστικά στα κορίτσια μας με κοβιντ να περάσει γρήγορα!!! 

Και εμένα εχθές ο σύζυγος με είπε στεναχωρηθηκε που μου ήρθε!!! Εντωμεταξύ κάποιος μου κάνει πλάκα!!! Μέχρι και η φουρναρισα μου λεει"γιατι δεν κάνεις και ένα τρίτο να είναι κοριτσάκι;;;;"... 

Λέω ποιος μου κάνει πλάκα;;;;;;; 🤣

Είναι αυτό που λένε πολλοί... Μην ρωτάς αν δεν ξέρεις γιατί ξύνεις πληγές!!! Ειδικά όταν ρωτάνε κάποια γυναίκα.. "γιατί ακόμα δεν έκανες παιδιά;;;"... Τραγικό δεν το έχω κάνει αυτό ποτέ! 

Πωωω τραγικό. Ούτε εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό. 

Γιατί μάλλον θα τους άξιζε να γυρίσει κάποια να τους πει, δεν κάνω γιατί δεν μπορώ. Και να θέλουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί. Άιντε όλοι με το κουτσομπολιό τους....

Και εμένα προχθές μια γυναίκα στο σόι μου είπε εσείς πότε θα παντρευτείτε ;της λέω γιατί δώσαμε προσκλητήρια και σε ξεχάσαμε ; Και λέει όχι έτσι νόμιζα επειδή είστε 9 χρόνια. Και της λέω εσύ τα χρόνια μας μετράς.;  Της λέω για να σου φύγει η απορία και να μπορέσεις να κοιμηθείς σήμερα  χαχα η επιλογή μας είναι να κανουμε πρώτα ένα παιδάκι κάποια στιγμή και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα ( εντομεταξυ έχουμε παντρευτεί με σύμφωνο απλά το έχουμε κάνει για την πάρτη μας και δεν το ξέρει κανένας. ) Και γυρναει όλο θράσος και μου απαναει, αα δηλαδή προσπαθείτε ;😯 Της λέω όχι αλλά άμα γίνει κάποιο βράδυ θα σου στείλω ένα μήνυμα. 😝 Εγώ γεμάτη ειρωνία αλλά με γελάκι στο πρόσωπο .

Και άλλη μία πριν μια βδομάδα. Που όλη την ώρα ρωτάει αν είναι έγγυος. Έχει αρρωστήσει με αυτό. Πιστεύω θα ζήλευε παρά πολύ μόλις το μάθει. ( Επειδή είχε δυσκολευτεί αλλά τελικά κατάφερε ένα παιδάκι με εξωσωματική) και της έχει μεινει τραύμα. Μόλις ακούει για εγγυμοσυνες ζηλεύει και αντί να πει μπράβο λέει εγώ γιατί δεν είμαι;; Φφφφφ ( κατά βάθος νιώθω ότι χαίρεται να δυσκολεύονται τα ζευγάρια. Επειδή τ πέρασε και αυτή. Σε κάθε κουβέντα λέει πωωω νεα ζευγάρια και δεν μπορούν. Εγώ ήμουν και μεγαλη αλλά νέα ζευγάρια; ). 

Ήμασταν μαζεμενοι και μια φίλη παίρνει τον ελληνικό του άντρα μου και λέει ελατε να γελασουμε. Θα σας πω τον καφέ. Τον κοιτάει και βλέπει ένα μωρό με ομφάλιο κανονικά. Αφού μου το έδειξε κιόλας. Κάνει αυτή ααααα θα κάνεις παιδί φέτος εσύ. Με κοιτάει κ άντρας μου γελάμε. ( Γιατί δεν έχουμε πει τίποτα σε κανέναν). Και το παίρνει αυτή που σας λέω πιο πάνω και λέει και εγώ το βλέπω το μωρό αλλά δεν είναι στο δικό τους σπίτι. Είναι από την άλλη πλευρά που πίνει. Άρα δεν θα κάνουν παιδι φέτος 😯😯

Όταν θα φτάσει η ώρα να της το πω θα της πω ένα είναι σίγουρο .μην γίνεις ποτέ καφετζού. Επειδή δεν πέφτεις μέσα.  Χαχαχαχαχαχ

στις πριν 44 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πωωω τραγικό. Ούτε εγώ δεν το κάνω ποτέ αυτό. 

Γιατί μάλλον θα τους άξιζε να γυρίσει κάποια να τους πει, δεν κάνω γιατί δεν μπορώ. Και να θέλουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί. Άιντε όλοι με το κουτσομπολιό τους....

Και εμένα προχθές μια γυναίκα στο σόι μου είπε εσείς πότε θα παντρευτείτε ;της λέω γιατί δώσαμε προσκλητήρια και σε ξεχάσαμε ; Και λέει όχι έτσι νόμιζα επειδή είστε 9 χρόνια. Και της λέω εσύ τα χρόνια μας μετράς.;  Της λέω για να σου φύγει η απορία και να μπορέσεις να κοιμηθείς σήμερα  χαχα η επιλογή μας είναι να κανουμε πρώτα ένα παιδάκι κάποια στιγμή και μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα ( εντομεταξυ έχουμε παντρευτεί με σύμφωνο απλά το έχουμε κάνει για την πάρτη μας και δεν το ξέρει κανένας. ) Και γυρναει όλο θράσος και μου απαναει, αα δηλαδή προσπαθείτε ;😯 Της λέω όχι αλλά άμα γίνει κάποιο βράδυ θα σου στείλω ένα μήνυμα. 😝 Εγώ γεμάτη ειρωνία αλλά με γελάκι στο πρόσωπο .

Και άλλη μία πριν μια βδομάδα. Που όλη την ώρα ρωτάει αν είναι έγγυος. Έχει αρρωστήσει με αυτό. Πιστεύω θα ζήλευε παρά πολύ μόλις το μάθει. ( Επειδή είχε δυσκολευτεί αλλά τελικά κατάφερε ένα παιδάκι με εξωσωματική) και της έχει μεινει τραύμα. Μόλις ακούει για εγγυμοσυνες ζηλεύει και αντί να πει μπράβο λέει εγώ γιατί δεν είμαι;; Φφφφφ ( κατά βάθος νιώθω ότι χαίρεται να δυσκολεύονται τα ζευγάρια. Επειδή τ πέρασε και αυτή. Σε κάθε κουβέντα λέει πωωω νεα ζευγάρια και δεν μπορούν. Εγώ ήμουν και μεγαλη αλλά νέα ζευγάρια; ). 

Ήμασταν μαζεμενοι και μια φίλη παίρνει τον ελληνικό του άντρα μου και λέει ελατε να γελασουμε. Θα σας πω τον καφέ. Τον κοιτάει και βλέπει ένα μωρό με ομφάλιο κανονικά. Αφού μου το έδειξε κιόλας. Κάνει αυτή ααααα θα κάνεις παιδί φέτος εσύ. Με κοιτάει κ άντρας μου γελάμε. ( Γιατί δεν έχουμε πει τίποτα σε κανέναν). Και το παίρνει αυτή που σας λέω πιο πάνω και λέει και εγώ το βλέπω το μωρό αλλά δεν είναι στο δικό τους σπίτι. Είναι από την άλλη πλευρά που πίνει. Άρα δεν θα κάνουν παιδι φέτος 😯😯

Όταν θα φτάσει η ώρα να της το πω θα της πω ένα είναι σίγουρο .μην γίνεις ποτέ καφετζού. Επειδή δεν πέφτεις μέσα.  Χαχαχαχαχαχ

Ποοοο το έχουν τερματίσει κάποιες πραγματικά!! Κουτσομπολιό και Άγιος ο Θεός που λένε... Μην της το πεις άσε δεν χρειάζεται να σε γλωσσοτρωνε.... Αφού γεννήσεις ή αν τύχει να σε δει πες της το!!!κακίες είναι αυτές!!! Μακριά από τέτοιους ανθρώπους!!! Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να το πω πουθενά εκτός από γονείς όταν ξανατυχει και αν ξανατυχει εγκυμοσύνη.... 

Τώρα Μην ακούω χαζομάρες να λες ευχαριστώ για τις αναγούλες γιατί αυτό σημαίνει ότι πανεεεεε όλα καλά αααα!!!!🙏😁❤️ Με το καλόοοο να ακούσεις καρδούλα κορίτσι μου περιμένουμε νέα σου 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ποοοο το έχουν τερματίσει κάποιες πραγματικά!! Κουτσομπολιό και Άγιος ο Θεός που λένε... Μην της το πεις άσε δεν χρειάζεται να σε γλωσσοτρωνε.... Αφού γεννήσεις ή αν τύχει να σε δει πες της το!!!κακίες είναι αυτές!!! Μακριά από τέτοιους ανθρώπους!!! Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να το πω πουθενά εκτός από γονείς όταν ξανατυχει και αν ξανατυχει εγκυμοσύνη.... 

Τώρα Μην ακούω χαζομάρες να λες ευχαριστώ για τις αναγούλες γιατί αυτό σημαίνει ότι πανεεεεε όλα καλά αααα!!!!🙏😁❤️ Με το καλόοοο να ακούσεις καρδούλα κορίτσι μου περιμένουμε νέα σου 

Το θεμα είναι ότι είναι και κοντινοί. Ειδικά αυτή με τον καφέ με βλέπει συχνά και οι άντρες μας είναι συνέταιροι. Άσε. Μετά την αυχενική θα της το πω τι να κάνω.

Στην άλλη δεν θα τρέξω μιας και δεν με βλέπει συχνά. Οοοταν το δει. Χαχαχαχαχ

Αχ μακάρι να πηγαίνουν όλα καλά ....🥰🥰 Θα σας πω τα νέα μου την Τετάρτη. Αν και έχω πολύ αγωνία. Σκέφτομαι να του πω να το κάνουμε Δευτέρα. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. πως ειστε;;;

@Raf123 απ ότι είδα δεν έχεις ιδιαίτερα συμπτώματα.. απλσ ευκαιρία να χαλαρωσεις και να οργανωσεις πραγματα που μπορεις να κανεις απο το σπιτι

@MyNaπεραστικά σου κορίτσι μου.. να προσέχεις 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ακόμα πλήρης συμπτωμάτων, χωρίς πυρετό. Το πρωί ξύπνησα 6 από τον πόνο στο λαιμό. Εκτός του σοβαρού πονόλαιμου, έχω λίγο βήχα, μπούκωμα και πονοκέφαλο. Επίσης δεν ξέρω αν είναι η εγκυμοσύνη ή η αρρώστια ή η αλληλεπιδραση των δύο αλλά έχει επανέλθει η ενόχληση στο στομάχι. Δεν είναι και όπως στο 1ο τρίμηνο ευτυχώς, αλλά δε νιώθω καλά και δε μπορώ να φάω κανονικά. Δε με λες βαριά άρρωστη σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είμαι ευχάριστα. Ο σύντροφος μου πχ είναι εντελώς καλά πια,  δεν έχει ούτε πονόλαιμο που είχε. 

@babyblue94 κι εγώ είχα πολύ άσχημη ναυτία μέχρι να κλείσω τρίμηνο, άλλες μέρες λίγο καλύτερα άλλες λίγο χειρότερα, συνολικά χωρίς ιδιαίτερους εμετούς! Ο γιατρός με πείραζε και μου έλεγε έτσι πρέπει, να ξέρουμε ότι πάνε όλα καλά. Στην πραγματικότητα και το να έχεις και το να μην έχεις είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ άσχημη αίσθηση, αλλά είναι εντυπωσιακό πόσο ξαφνικά περνάει και μετά είσαι τέλεια και ξεχνάς σε φάσεις οι είσαι έγκυος. Το τρελό είναι ότι ενώ είναι χάλια σαν αίσθηση, αν ένιωθα λίγο καλύτερα τρελαινομουν στο άγχος αν ειναι όλα καλά. 

Βρε κορίτσια πόσο κουτό είναι το θέμα της απόκτησης ενός μωρού να είναι αντικείμενο ανταγωνισμού μεταξύ κάποιων γυναικων. Ακούς τους άντρες απλά να λένε πχ έχω δύο παιδιά και εντάξει είναι μωρα και είμαστε λίγο ζόρικα στις διακοπές και από την άλλη οι γυναίκες κοιτάμε πως και πως να προλάβει η μία την άλλη στη δημιουργία οικογένειας. Προσωπικά πολύ πριν παντρευτώ η κολλητή μου έλεγε σε εμένα και την αδερφή της εγώ θα γίνω πρώτη μάνα μετά εσείς. Τώρα έχει δύο και της είπα ότι περιμένω και ετοιμάζει να μου στείλει πράγματα και ρούχα για το μωρό δεν κατάλαβα τι κέρδισε ειλικρινά που έγινε πρώτη μάνα... στη δουλειά όλοι το πήραν απόφαση με κόπο ότι θα χάσουν ένα χμ "γαϊδούρι" για λίγο καιρό εκτός από μια κυρία που μετά από 4 αρραβώνες (κατά προτίμηση με δεσμευμένους άντρες) στα 56 της δεν έχει παιδιά οπότε από ζηλεια πάει και λέει παντού ότι πήρα άδεια γιατί είμαι τεμπέλα κλπ... Αλλά τι να πω; έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών ακόμα και ο Διευθυντής που είναι αυστηρός και δεν είμαστε φίλοι μου είπε να την αγνοήσω και ουσιαστικά ήθελε να μου πει ότι είναι για λύπηση... φρικτή η μοναξιά του ανθρώπου αλλά μερικοί ζηλεύουν χωρίς να υπάρχει λόγος. Η ζήλια ως πάθος του ανθρώπου είναι από τα χειρότερα, όλοι κάτι θα ζηλέψουμε λίγο πολύ αλλά αν δεν έχει μέτρο μπορεί να κάνει τον άνθρωπο αυτο καταστροφικό. 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ είμαι ακόμα πλήρης συμπτωμάτων, χωρίς πυρετό. Το πρωί ξύπνησα 6 από τον πόνο στο λαιμό. Εκτός του σοβαρού πονόλαιμου, έχω λίγο βήχα, μπούκωμα και πονοκέφαλο. Επίσης δεν ξέρω αν είναι η εγκυμοσύνη ή η αρρώστια ή η αλληλεπιδραση των δύο αλλά έχει επανέλθει η ενόχληση στο στομάχι. Δεν είναι και όπως στο 1ο τρίμηνο ευτυχώς, αλλά δε νιώθω καλά και δε μπορώ να φάω κανονικά. Δε με λες βαριά άρρωστη σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είμαι ευχάριστα. Ο σύντροφος μου πχ είναι εντελώς καλά πια,  δεν έχει ούτε πονόλαιμο που είχε. 

@babyblue94 κι εγώ είχα πολύ άσχημη ναυτία μέχρι να κλείσω τρίμηνο, άλλες μέρες λίγο καλύτερα άλλες λίγο χειρότερα, συνολικά χωρίς ιδιαίτερους εμετούς! Ο γιατρός με πείραζε και μου έλεγε έτσι πρέπει, να ξέρουμε ότι πάνε όλα καλά. Στην πραγματικότητα και το να έχεις και το να μην έχεις είναι φυσιολογικό. Είναι πολύ άσχημη αίσθηση, αλλά είναι εντυπωσιακό πόσο ξαφνικά περνάει και μετά είσαι τέλεια και ξεχνάς σε φάσεις οι είσαι έγκυος. Το τρελό είναι ότι ενώ είναι χάλια σαν αίσθηση, αν ένιωθα λίγο καλύτερα τρελαινομουν στο άγχος αν ειναι όλα καλά. 

Αχ και εγώ έτσι σκέφτομαι. Ότι αν περνάει  αγχώνομαι.. ελπίζω να είναι το πρώτο τρίμηνο έτσι. Άντε υπομονή ένα μήνα 😟 βουνό μου ακούγεται. Χαχαχα 

Ελπίζω μετά να είμαι καλά και να αρχίσω να το χαίρομαι. Μιας και τώρα δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ούτε από το σπίτι να βγω. 

Ήθελα να σε ρωτήσω. Επιτρέπεται να κοιμάσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα. Θα το ρωτήσω και τον γιατρό από κοντά. 

Μπρούμυτα εννοώ τον πρώτο καιρό. Εγώ φοβάμαι λίγο. Γιατί το δοκίμασα και ενιωθω κάτι σαν πίεση μούδιασμα . Και ανάσκελα διάβασα στο βιβλίο εγγυμοσυνης που έχω πάρει ότι ειδικά σε πιο προχωρημενους μήνες δεν κάνει πάνω από 3 ώρες να είσαι ανάσκελα. Ότι μόνο στα πλάγια. Η αλήθεια είναι όταν είναι ανάσκελα νιώθω μια ενόχληση σαν τράβηγμα. Ενώ στα πλάγια είμαι καλά. Για πες μου την προσωπική σου εμπειρία. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Αχ και εγώ έτσι σκέφτομαι. Ότι αν περνάει  αγχώνομαι.. ελπίζω να είναι το πρώτο τρίμηνο έτσι. Άντε υπομονή ένα μήνα 😟 βουνό μου ακούγεται. Χαχαχα 

Ελπίζω μετά να είμαι καλά και να αρχίσω να το χαίρομαι. Μιας και τώρα δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ούτε από το σπίτι να βγω. 

Ήθελα να σε ρωτήσω. Επιτρέπεται να κοιμάσαι μπρούμυτα ή ανάσκελα. Θα το ρωτήσω και τον γιατρό από κοντά. 

Μπρούμυτα εννοώ τον πρώτο καιρό. Εγώ φοβάμαι λίγο. Γιατί το δοκίμασα και ενιωθω κάτι σαν πίεση μούδιασμα . Και ανάσκελα διάβασα στο βιβλίο εγγυμοσυνης που έχω πάρει ότι ειδικά σε πιο προχωρημενους μήνες δεν κάνει πάνω από 3 ώρες να είσαι ανάσκελα. Ότι μόνο στα πλάγια. Η αλήθεια είναι όταν είναι ανάσκελα νιώθω μια ενόχληση σαν τράβηγμα. Ενώ στα πλάγια είμαι καλά. Για πες μου την προσωπική σου εμπειρία. 

Κορίτσι μου ο γυναικολόγος εμένα μου έλεγε δεν πειράζει μπρούμυτα το πρώτο τρίμηνο αλλά δεξιά στο πλάι είναι το καλύτερο... Και επειδή και στις δύο εγκυμοσύνες μου έτσι κοιμόμουν ακόμα έτσι βολεύομαι και κοιμάμαι πλαγια δεξιά 🤣💓😘

στις πριν 5 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Κοριτσάκι μου μη με παρεξηγήσεις που δε δίνω συμβουλές απλά είναι ιδιαίτερη περίπτωση η εγκυμοσύνη μου μεγαλώνει ταυτόχρονα με ένα ινομυωμα στη μήτρα μου όποτε είναι ζόρικο. Έχω συμπτώματα αλλά περισσότερο λόγω του ότι κουβαλάω ένα μωρό 6εκ και ένα ινομυωμα δίπλα 6εκ 

Για αυτό δε λέω τίποτα. Γενικά πάντως είναι καλύτερα να κοιμάσαι πλάγια σε αυτή τη φάση. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...