Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 10 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια βγήκα θετική στο σελφ τεστ έχω κορονοιο δε το πιστεύω! Αυτό μ έλειπε τώρα! Έκανα κ ραπιντ κ είναι θετικό!! 
πηγα κ γιατρο κιολας…γενικά σήμερα ήμουν κ δουλεια όλη μέρα :( 

ο άντρας μου βγαίνει αρνητικός 

Περαστικά σου ραφαελα μου.. δεν ξέρεις από που θα σου έρθει τελικά..  έχεις συμπτώματα; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Raf123 @MyNa Περαστικά σας!!! Εύχομαι να το περάσετε πολύ ήπια ! 💗 @Κατεριναπαπ καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας, να μας πεις νέα 💓

Καλημέρα κορίτσια μου😁😊💕!! Σήμερα πονάω αρκετά επειδή μάλλον είχα αρκετή καθυστέρηση πονάει περισσότερο...

Φιλια 😘

στις πριν 9 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ θέλω να το προσπαθήσουμε λίγο ακόμα! Τώρα π τα είδαμε όλα να πω την αλήθεια μ έφυγε κ το άγχος! Ξέρω θα είναι δύσκολο έβαλα όριο τον γάμο και μετά από εκεί κ πέρα εννοείται θα πάρουμε βοήθεια!! 

Αφου σου έφυγε και το άγχος απόλαυσε τις στιγμές σας.. έρχεται καλοκαίρι.. χαλαρές στιγμές.. ετοίμασε τον γάμο σου χωρίς να σκεφτεσαι παιδί κτλ και θα ερθει σιγουρα..αν δεις ότι πέρασε ο γάμος και ακόμα δεν ήρθε τοτε να πας σε άλλες μεθόδους.. εδώ εγω που είμαι 38 και η γιατρός μου έδωσε ακόμα 6 μήνες και για την ώρα δεν σκεφτομαι καν κάποιο άλλο τρόπο για την ώρα 

στις πριν 8 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι και να ασχοληθώ τόσο πολύ. Λέω αν δε θέλει το κράτος να ξέρει ότι έχω κορωνοϊό οκ, ας μην το ξέρει. Θα πάω για άλλο ένα ράπιντ αύριο, αλλά αν μου βγει πάλι αρνητικό απλά θα συνεχίσω κανονικά καραντίνα σύμφωνα με το σημερινό θετικό μου σελφ. Είναι και λεφτά τα μοριακά, αλλιώς στο ικα είναι τεράστια ταλαιπωρία και τώρα και άρρωστη και έγκυος προτιμώ να μην μπω στη διαδικασία. Έχω έτσι κι αλλιώς κι εγώ τον τριπλό εμβολιασμό κι αν χρειαστεί θα εμβολιαστώ πάλι όταν μας συστήσουν επαναληπτικό, οπότε δε χρειάζομαι τη βεβαίωση νόσησης. 

Αν κρίνω από τον γιο μου βγήκε θετικός αφου έγινε καλά..  κάνε ξανά σε 2-3 μέρες ένα ραπιντ 

Καλημέρα κορίτσια μου.. σήμερα έχω λίγο πονόλαιμο και με πονάει ο αυχένας μου.. ξύπνησα με λίγη ζαλάδα μάλλον από τον αυχένα.. ψες ειχα και λιγο βηχα αλλα τωρα περασε...θα πάω αργότερα για τεστ 

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️

@marinamanoulitsa σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Άντε περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα 💕💕💕

@Nandia- με άρχισε πονόλαιμος χθες κ λεω επειδή ήπια παγωμένο νερό αλλά όλη μέρα ελεγα μολις μπορέσω να κάνω ένα τεστ! Δεν προλαβα τα φαρμακεία γιατί έκλεισαν και όταν πήγα σπίτι είπα στον άντρα μου ν μου κάνει ένα σελφ τεστ! Κάνει κ βγήκε αμέσως θετικό!! Πάω στο διανικτερευον φαρμακείο της λεω αυτής ότι είχα θετικό σελφ τεστ μ κάνει πολύ αχνό το ραπιντ κ μετά μ έκανε ένα άλλο δωρεάν π τπ έβαλε ακόμα πιο βαθιά μ λέει αυτό θα δείξει σίγουρα! Κ βγήκε πιο έντονη η γραμμή! Και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνουν σε όλους το άλλο ραπιντ π δείχνει σίγουρα;;;;; 

Εν το μεταξύ κάνω συνέχεια ραπιντ τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα γιατί η δουλεια μ είναι τέτοια π νιώθω άσχημα να μην κάνω!! Κ την περασμένη εβδομάδα δεν έκανα το ΣΚ έκανα μόνο μεσοβδόμαδα κ ήταν αρνητικό! Κ με έτρωγε χθες π άρχισε ο λαιμός με έτρωγε ότι δεν έκανα το ΣΚ κ να δεις π θα έχω… 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Κατεριναπαπ μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Εγώ είμαι σίγουρη ότι φέτος θα γίνεις μανούλα!

@Raf123 δεν νομίζω ότι επηρεάζει κορίτσι μου! Εξάλλου μόνο ένας μήνας είναι!

Κορίτσια με πήραν τηλέφωνο! Αχ είμαι τόσο χαρούμενη! Μου είπαν ότι έχουμε 12 εμβρυακια! Σήμερα αδιαθετησα κιόλας. Μου ήρθε πολύ γρήγορα η αλήθεια είναι. Χάρηκα γιατί πίστευα ότι θα κάνω τώρα έμβρυομεταφορα αλλά θεωρούν καλύτερο να αφήσω αυτόν τον κύκλο για  να ξεκουραστώ! Δεν πειράζει! Εδώ περίμενα 3 χρόνια στον μήνα θα κολλήσω!😄

Mπράβο!! Κι εγω τόσα είχα 12 και έχω 10 κατάψυξη. Αλλά εγώ είχα και 32 ωάρια άρα συνολικά δεν το λες και καλ΄ό νούμερα. Εσύ κορίτσι μου με τα ωαριάκια που πήρατε έχεις μεγάλο ποσοστό γονιμοποιημένων. Μπράβο! Κοίτα να δεις βρε παιδί μου να παλεύεις 3 χρόνια και να πας εξωσωματική και να τα πηγαίνεις περίφημα. Τι στο καλό να έφταιγε! ΑΝτε υπομονή ένα μήνα και τον άλλο μήνα θα είσαι εγκυούλα κορίτσι μου! Έχω ένα προαίσθημα ότι θα έχεις και δ΄ιδυμάκια!

Επ΄ίσης επειδή μας είχες αναφέρει ότι σκέφτεσαι αν θα βάλεις δύο έμβρυα. Εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια. Βάλε δύο. Γιατί να μειώνεις τις πιθανότητες μόνη σου! Για παράδειγμα εγώ έβαλα δύο έμεινα έγκυος σε δίδυμα και το ένα από την αρχή είδαμε μόνοι σάκο μικρότερο και αποβλήθηκε. Αρα αν είχα βάλει μόνο αυτό το ένα τώρα δεν θα είχα το ζουζουνάκι μου!

στις πριν 20 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχχχ ποσο καλά με  ξέρεις,  με δάκρυα κοιμήθηκα και με δάκρυα ξύπνησα δεν μπορούσα να το ελέγξω κορίτσια..  

Τελείωσα όμως,  16 τα ωράρια πολύ καλά μου είπε ο εμβρυολογος το ίδιο και το σπέρμα,  ενήμερωσαν και τον άντρα μου λεγοντας του τα ίδια , ακόμα είμαι ζαλισμένη βέβαια και πονάω λίγο,  ο γιατρός μου είπε επειδή ήταν αρκετά πονάω θα μου κρατήσει 2 μέρες,  εχασα σίγουρα 4 τα οποία είχαμε δει, αλλα στο πόλεμο έχουμε απώλειες,  μακάρι να τα πάνε αυτά καλά,  ο γιατρός μου είπε θα παμε με βλαστοκυστες ακόμα δεν κινητοποιήθηκαν,  το έβγαλε το συμπέρασμα, μου είπε νιατο είμαι,  τι άλλο θέλω.. περιμένω νέα αύριο! 

Σας ευχαριστώ πολύ ολες 💕💕💕

Σούπερ κορίτσι μου τα πηγες πάρα πολύ καλά. Το πιο δύσκολο κομμάτι τελείωσε. Αυτόι ήταν. Τώρα ηρέμησε και σε δύο εβδομάδες εύχομαι να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! Μίλησα με εμβρυολογο και μου είπε γονιμοποίηθηκαν οοοοοοολαααααα! 

Αχχχ χαίρομαι παααρα πολύ! Μου είπε Δευτέρα ετ , του λεω γιατρέ είμαστε σίγουρη οτι θα φτάσουν βλαστοκύστες μου είπε τα ωάρια είναι ώριμα είναι πολλά και έχουμε αυτήν την ασφάλεια.. 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ ολες!!!!

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!! Μίλησα με εμβρυολογο και μου είπε γονιμοποίηθηκαν οοοοοοολαααααα! 

Αχχχ χαίρομαι παααρα πολύ! Μου είπε Δευτέρα ετ , του λεω γιατρέ είμαστε σίγουρη οτι θα φτάσουν βλαστοκύστες μου είπε τα ωάρια είναι ώριμα είναι πολλά και έχουμε αυτήν την ασφάλεια.. 

Πωπω κορίτσι μου όλα βρε θηρίο;;;; Συγχαρητήρια ❤️❤️❤️❤️❤️ Άντε τέλεια είσαι η επόμενη ειδες;;; Πως νιωθεις;;;; 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αααααααααμαν τρελάθηκα τώρα♥️♥️ τι λεεεες;;; Τι άγρια πράγματα παιχτηκαν χθες στο εργαστήριο;; Χαχαχα τα πιο ερωτικά μωρά θα είναι αυτά. Θα γίνει και η ετ του Αγίου Βαλεντίνου. Καλά με έχεις τρελάνει χαχαχα❣️❣️❣️ δεν το πιστεύω. Μπράβο ρε κορίτσι μου. Συγχαρητήρια. Όλα καλά θα πάνε. Οπότε από όταν τα βάζεις νομίζω σε 10 μέρες κάνεις χοριακη. Σε δύο βδομάδες από τώρα θα γίνεις επίσημα μανούλααα🤰🤰 συγχαρητήρια. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Πωπω κορίτσι μου όλα βρε θηρίο;;;; Συγχαρητήρια ❤️❤️❤️❤️❤️ Άντε τέλεια είσαι η επόμενη ειδες;;; Πως νιωθεις;;;; 

Αχχ άχτι το είχα,  τόσες οωρηξιες εχω χάσει τώρα ήρθαν μαζεμένες 😂😂😂 εχω εμβρυακια πολύ χαίρομαι!!!! Επιτέλους! 

Πονάω και σήμερα αλλά πιο ήπια, τώρα περιμένω τηλ απο τον γιατρό μου εδω, είχε ασθενή.. να ρωτήσω την γνώμη Του και αν πρέπει να δει ενδομήτριο πριν την ετ..  

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Αααααααααμαν τρελάθηκα τώρα♥️♥️ τι λεεεες;;; Τι άγρια πράγματα παιχτηκαν χθες στο εργαστήριο;; Χαχαχα τα πιο ερωτικά μωρά θα είναι αυτά. Θα γίνει και η ετ του Αγίου Βαλεντίνου. Καλά με έχεις τρελάνει χαχαχα❣️❣️❣️ δεν το πιστεύω. Μπράβο ρε κορίτσι μου. Συγχαρητήρια. Όλα καλά θα πάνε. Οπότε από όταν τα βάζεις νομίζω σε 10 μέρες κάνεις χοριακη. Σε δύο βδομάδες από τώρα θα γίνεις επίσημα μανούλααα🤰🤰 συγχαρητήρια. 

Χαχαχα αυτο δεν το είχα σκεφτεί, όντως 14 είναι Δευτέρα Χαχαχαχ.. μακάρι σε 2 εβδομάδες να είμαι έγκυος!!! 

Χοριακη μετα απο 14 μέρες είπε ο γιατρός.. θα αντέξω? 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Χαχαχα αυτο δεν το είχα σκεφτεί, όντως 14 είναι Δευτέρα Χαχαχαχ.. μακάρι σε 2 εβδομάδες να είμαι έγκυος!!! 

Και βέβαια θα αντέξεις. Δεν θα έχεις άγχος γιατί θα είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα έχουν κρατηθεί. Να φανταστώ πας για διδυμακια;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Και βέβαια θα αντέξεις. Δεν θα έχεις άγχος γιατί θα είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα έχουν κρατηθεί. Να φανταστώ πας για διδυμακια;

Εγώ παω... τι θα γίνει δεν ξέρω 😂 

2 βλαστοκυστες θα μου μεταφέρουν, μακάρι να τα καταφέρουν και οι 2

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχχ άχτι το είχα,  τόσες οωρηξιες εχω χάσει τώρα ήρθαν μαζεμένες 😂😂😂 εχω εμβρυακια πολύ χαίρομαι!!!! Επιτέλους! 

Πονάω και σήμερα αλλά πιο ήπια, τώρα περιμένω τηλ απο τον γιατρό μου εδω, είχε ασθενή.. να ρωτήσω την γνώμη Του και αν πρέπει να δει ενδομήτριο πριν την ετ..  

Kοριτσι μου μην ανησυχεις το ενδομητριο το βλεπει πριν την εμβρυομεταφορα γιατι γινεται πριν. Κανεις και προγεστερονη και ε2 πριν την εμβρυομεταφορα. Ειναι ολα μελετημενα απο τους γιατρους. Ολα θα πανε καλα. Σε λιγες μερες θα φωλιασουν τα μπεμπακια σου...

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Oυτε καν ρε. Κι εμενα τοσες μερες ειχε πει. Αλλα το λενε για να δουν κατευθειαν μεγαλο νουμερο. Αν βαλεις βλαστοκυστες πας μετα απο 9 μερες κανονικα. Δηλαδη εμβρυομεταφορα Δευτερα και χοριακη την επόμενη Τεταρτη. Κι εμενα τοσο ειχε πει και εβραζα στο ζουμι μου. Μην πας τοσο αργα δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο πολυ.

στις πριν 16 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια βγήκα θετική στο σελφ τεστ έχω κορονοιο δε το πιστεύω! Αυτό μ έλειπε τώρα! Έκανα κ ραπιντ κ είναι θετικό!! 
πηγα κ γιατρο κιολας…γενικά σήμερα ήμουν κ δουλεια όλη μέρα :( 

ο άντρας μου βγαίνει αρνητικός 

στις πριν 14 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κι εγώ βγήκα θετική σήμερα και ο σύντροφός μου. Χθες ένιωθα λίγο άρρωστη, είχα λίγη καταρροή και πονόλαιμο και επειδή είχα να πάω να δώσω στο μεταπτυχιακό μου έκανα τεστ που βγήκε αρνητικό. Πήγα κι  έδωσα και μετά που γύρισα ένιωθα μια εξάντληση και ανέβασα δεκατάκια, οπότε σήμερα έκανα ένα σελφ στο σπίτι και βγήκε θετικό αμε΄σως. Πάμε στο φαρμακείο να κάνουμε και ράπιντ και βγαίνει θετικός ο φίλος μου κι εγώ αρνητική. Μέσα σε όλα επειδή και οι φίλες μου που ήμασταν μαζί το Σάββατο είχαν κι αυτές ενόχληση πήγαν να κάνουν κι αυτές όταν τους είπα ότι ήταν θετικό το τεστ και η μία βγήκε θετική η άλλη αρνητική. Λέω στο φαρμακοποιό ότι δεν είναι λογικό γιατί στο σπίτι βγήκε θετικό στο λεπτό, έχω κανονικά συμπτώματα και τώρα είναι θετικός και ο φίλος μου και μου έκανε επαναληπτικό πάλι αρνητικό. Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία στα τεστ. Συνεπώς τώρα έχω κορωνοϊό, ενώ το κράτος μου έχει περάσει μια βεβαίωση ότι δεν έχω.

Περαστικά μας!

περαστικα κοριτσια μου!!!! ❤️❤️ευχομαι να το περασετε ηπια και γρηγορα να ειστε σιδερενιες!!!! 

ετσι οπως παει το πραγμα ολοι θα κολλησουμε αργα η γρηγορα...

@MyNaμου εσυ που εισαι εγκυουλα εχεις κανει το εμβολιο ε;; μιλησες με το γιατρο σου;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

μα ολαααααααααα;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!! ποσο αστερι εισαι πια!!! ❤️❤️❤️❤️ φτου φτου φτου!!!!! ολα να πανε τελεια!!! (θα πανε δηλαδη ειμαι σιγουρη!!!!!!😍😁🙏) θα ειναι ο πιο ωραιος βαλεντινος ο φετινος!!!!! θα λες στα μωρακια μου, ηταν του αγιου βαλεντινου που σας καναμε με το μπαμπα!!!! αχαχαχαχαχαχ!!!!!!

αισιοδοξια τωρα και μονο θετικη ενεργεια!!!!! ειναι η σειρα σου!!! να το χαρεις και αν το απολαυσεις!! ακομα και η αναμονη εχει την ομορφια της!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️

@marinamanoulitsa σε ευχαριστώ παρά πολύ!! Άντε περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα 💕💕💕

@Nandia- με άρχισε πονόλαιμος χθες κ λεω επειδή ήπια παγωμένο νερό αλλά όλη μέρα ελεγα μολις μπορέσω να κάνω ένα τεστ! Δεν προλαβα τα φαρμακεία γιατί έκλεισαν και όταν πήγα σπίτι είπα στον άντρα μου ν μου κάνει ένα σελφ τεστ! Κάνει κ βγήκε αμέσως θετικό!! Πάω στο διανικτερευον φαρμακείο της λεω αυτής ότι είχα θετικό σελφ τεστ μ κάνει πολύ αχνό το ραπιντ κ μετά μ έκανε ένα άλλο δωρεάν π τπ έβαλε ακόμα πιο βαθιά μ λέει αυτό θα δείξει σίγουρα! Κ βγήκε πιο έντονη η γραμμή! Και αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνουν σε όλους το άλλο ραπιντ π δείχνει σίγουρα;;;;; 

Εν το μεταξύ κάνω συνέχεια ραπιντ τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα γιατί η δουλεια μ είναι τέτοια π νιώθω άσχημα να μην κάνω!! Κ την περασμένη εβδομάδα δεν έκανα το ΣΚ έκανα μόνο μεσοβδόμαδα κ ήταν αρνητικό! Κ με έτρωγε χθες π άρχισε ο λαιμός με έτρωγε ότι δεν έκανα το ΣΚ κ να δεις π θα έχω… 

Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν κάνουμε το σελφ τεστ.. το άκουσα και από άλλους γνωστούς ότι το σελφ τεστ τους έβγαζε θετικους και το ραπιντ αρνητικούς ενώ είχαν συμπτώματα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ουαοοοοο τέλειαααα πόσο χαίρομαι.. σαν να είναι δικά μου.. τουρπο τα παιδάκια σου .. αντε σε 2 βδομάδες έρχεται και η θετική χοριακη και το ταξίδι ξεκινάει 🤗🤗🤗

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

περαστικα κοριτσια μου!!!! ❤️❤️ευχομαι να το περασετε ηπια και γρηγορα να ειστε σιδερενιες!!!! 

ετσι οπως παει το πραγμα ολοι θα κολλησουμε αργα η γρηγορα...

@MyNaμου εσυ που εισαι εγκυουλα εχεις κανει το εμβολιο ε;; μιλησες με το γιατρο σου;;

Ναι ναι έκανα και την επαναληπτικη το Δεκέμβρη οπότε έχω τριπλό εμβολιασμό. Παρολ'αυτα με έχει πάρει λίγο πιο βαριά από τους γύρω μου θετικούς να πω την αλήθεια. Έχω όλο το πακέτο συμπτωμάτων, εκτός από πυρετό που τα πικ μου είναι μόνο 37,7. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε αν δω και οτιδήποτε επιδεινώνεται να μην αφήσω καθόλου χρόνο και να επικοινωνήσω αμέσως, αλλά ήταν πολύ ήρεμος εφόσον είμαι εμβολιασμενη και υγιής. Απλά επισήμανε αν χειροτερεψω να μη σκεφτώ νέα είμαι κλπ και να μιλήσω αμέσως με αυτόν και με παθολόγο. Νομίζω ήρεμα θα πάει πάντως. Σαν αίσθηση νιώθω καλύτερα σήμερα από χθες, αν και τα συμπτώματα είναι λίγο πιο έντονα (λαιμός, μύτη κλπ, ίωσης συμπτώματα) 

Κατάφερα και το ραπιντ μου ήταν και θετικό σήμερα αν και ακραία αχνό. Σκεφτόμουν ότι μάλλον τα κάνουν πολύ γρήγορα και δε μαζεύουν αρκετό υλικό και δεν αφήνουν να γίνουν σωστά οι αντιδράσεις γι αυτό τα σελφ βγαίνουν θετικά και τα ραπιντ αρνητικά. Γιατί κατά τα άλλα είναι τα ίδια τεστ. 

@Raf123εσύ πώς είσαι; έχεις συμπτωματακια; 

@Κατεριναπαπ μπράβο κοριτσάρα μου! Όλα θα πάνε καλά θα δεις! Όλες οι ευχές μας θα είναι μαζί σου την Δευτέρα και σε δύο εβδομάδες θα πανηγυρίζουμε όλες μαζί τη θετική χοριακη!☺️

@Raf123, @MyNa περαστικά κορίτσια μου!🥰

@Hope19 μου ευχαριστώ πολύ πολύ!😘. Κι εγώ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί! Δεν τους εμπνέει φαίνεται το περιβάλλον εκεί μέσα! Ήθελαν να βγούν στον καθαρό αέρα για να σμίξουν!😆

Εσύ hope μου έκανες αμέσως έμβρυομεταφορα; Άρχισα να ανησυχώ λιγάκι μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνω κι εγώ αμέσως. Διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι καλύτερα και ότι αυτά που βγαίνουν από την κατάψυξη έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα αργότερα στην υγεία τους. Αχ δεν ξέρω! Τι θέλω και τα διαβάζω και αγχώνομαι!☹️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπρβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι υπεροχα νεα, ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!! Τι ωραια που τη  Δευτερα κιολασ περνας στο επομενο βημα, μπραβο σου💗💗 Ανυπομονουμε για τα νεα σου🙂🥰

Κοριτσια μου τι κανετε? Εγω σημερα θα δουλεψω απογευμα κα το πρωι ειδα μια φιλη για καφε. Πριν λιγο παρηγγειλα νεο τριμηνο προφερτιλ, 190 ευρω, ξεφραγκιασμα😁

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...