Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

@anli1978 και εγώ για το τρίτο πάω... Αλλά δεν μου κάνει τη χάρη!!! Δύο παλινδρομες κυησεις είχα μέσα σε 1 χρόνο... Δυστυχώς...  Τώρα ξεκίνησα με νέο γιατρο...με καθοδηγεί σωστά και ελπίζω να τα καταφέρουμε 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μου είπε τον μήνα της σαλπιγγογραφιας να μην κάνω ελεύθερα…μάλλον επειδή είναι σαν ακτίνες; Την προλακτινη δεν ξέρω πως ειναι αν ρυθμίστηκε καθόλου, παιρνω dostinex και τωρα που με θύμησες πρέπει να πάω να πάρω από το φαρμακείο γιατί μου τελειωσε! Παιρνω 0.5 την εβδομάδα! Έχει ένα μήνα που πήρα…πάω για το δεύτερο! Σκέφτομαι να κάνω μια επανάληψη στο τελος του δεύτερου να δω που βρίσκεται 

Α οκ..αυτή τη λεπτομέρεια με τη σαλπιγγογραφία δεν τη θυμάμαι...πάντως νομίζω χαμηλή σχετικά δεν είχες κι εσύ?γύρω στο 28 ?ή λάθος θυμάμαι?εγώ τα πήρα ..έγινε σύλληψη πριν το τέλος του μήνα αλλά και τον Οκτώβριο που δεν τα είχα πάρει πάλι είχε γίνει οπότε δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει όταν είναι σχετικά χαμηλά...σου εύχομαι καλά αποτελέσματα κορίτσι

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσι μου. Πες μας τα νέα σου. Τελείωσαν οι ενέσεις; Πότε πας για ωοληψια; Συγνώμη αν τα έχεις ξανά πει. Αλλά ήμουν στον κόσμο μου χθες με την χοριακη μου 😊 μετά είχα πάει και σε ένα τηλεπαιχνίδι και κέρδισα 3000€ ( απλά δεν μπορώ να πω κάποια λεπτομέρεια μέχρι να παιχτεί) είναι η χρονιά μου νομίζω. Ο Ιανουάριος μπήκε πολύ καλά και τυχερά. 😍

ελα λεγεεε!!!! σε ποιο;;; πες μας να μπουμε να σε δουμε οταν προβληθει!!! 😍😍😍

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!! Με την σειρά τους! Αν δεν είναι τον άλλον μήνα θα είναι τον επόμενο!!! 💖💖 πως νιωθεις σήμερα καλύτερα; 

Ευτυχώς πολύ καλύτερα, μάλλον συνήθισα τις ορμόνες 😂😂😂

Αχ μακάρι να δικαιωθούμε όλες μας κορίτσια μου!❤❤❤

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ναιιι πεεεες μααας

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου! Ευχομαι να είναι τυχερό το θεματάκι και να έχουμε πολλά πολλά θετικά τεστακια.

@Ευάγγελοςτ @Κατεριναπαπ με το καλό κορίτσια μου οι οωληψίες σας και να πάρετε καλά ωαριάκια που θα σας δώσουν  τα παιδάκια σας.

@babyblue94καλά είναι η χρονιά σου κορίτσι μου. Είσαι εγκυούλα και κέρδισες και τα λεφτά ότι πρέπει ήταν τώρα που θα ΄έρθει το μωράκι σας.

Εμένα αυτός ο μήνας είναι ο αγαπημένος μου κορίτσια γιατί σαν σήμερα ΄γέννησα το αγοράκι μου που ήρθε μετά από πολύ κόπο, εξωσωμστική, σύσκολη εγκυμοσύνη, εντατική διασωληνωμένο και το έβλεπα για μέρες πίσω από μια ροζ πόρτα και μια θερμοκοιτίδα γεμάτο καλώδια και τώρα έγινε ολόκληρο αντράκι και μας έχει τρελάνει από ευτυχία! Εϊμαι πολύ συγκινημένη σήμερα!

Να τον χαιρεστε κοριτσακι μου!!!! ευχομαι να ειναι γερος και καλοτυχος στη ζωη του!!!! και γρηγορα να του κανετε ενα γερο αδερφακι!!! ❤️❤️🙏🤰

στις πριν 11 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Α οκ..αυτή τη λεπτομέρεια με τη σαλπιγγογραφία δεν τη θυμάμαι...πάντως νομίζω χαμηλή σχετικά δεν είχες κι εσύ?γύρω στο 28 ?ή λάθος θυμάμαι?εγώ τα πήρα ..έγινε σύλληψη πριν το τέλος του μήνα αλλά και τον Οκτώβριο που δεν τα είχα πάρει πάλι είχε γίνει οπότε δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει όταν είναι σχετικά χαμηλά...σου εύχομαι καλά αποτελέσματα κορίτσι

Ειναι 41 όταν έκανα την εξέταση, για την αλήθεια η γιατρος μου είπε να κάνω τη θεραπεία για 6 μηνες, αν προηγηθεί εγκυμοσύνη να το σταματήσω! Και γύρω στους 2 μηνες να κάνω την εξέταση! Να σου πω σκεφτόμουν να πάω αλλά δεν πρέπει να πάω τη 3η ημέρα περιόδου; Εγώ ξέχασα 😂😂

Διαβαζα βέβαια διαφορά όσο αφορά την σαλπιγγογραφια έλεγε ότι μπορείς να εχεις επαφή αμέσως μετά την εξέταση, αλλοι λένε καλύτερα με προφύλαξη! Ο γιατρος που τον ρώτησα μου είπε με προφύλαξη 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ναι ναι σε δύο μήνες θα σας πω αμέσως κορίτσια μου. Θα γελάσετε πολύ 😍

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ειναι 41 όταν έκανα την εξέταση, για την αλήθεια η γιατρος μου είπε να κάνω τη θεραπεία για 6 μηνες, αν προηγηθεί εγκυμοσύνη να το σταματήσω! Και γύρω στους 2 μηνες να κάνω την εξέταση! Να σου πω σκεφτόμουν να πάω αλλά δεν πρέπει να πάω τη 3η ημέρα περιόδου; Εγώ ξέχασα 😂😂

Διαβαζα βέβαια διαφορά όσο αφορά την σαλπιγγογραφια έλεγε ότι μπορείς να εχεις επαφή αμέσως μετά την εξέταση, αλλοι λένε καλύτερα με προφύλαξη! Ο γιατρος που τον ρώτησα μου είπε με προφύλαξη 

Εμένα ήταν 27 και έπεσε κάτω από 0 σε ένα μήνα. 

Πιστεύω τώρα θα έχεις πάει στα φυσιολογικά. Και τσάμπα παίρνεις ..βέβαια παίζει και η δοσολογία. Αλλά εμένα η ενδοκρινολόγος με τρόμαξε που μου είπε ότι δεν έπρεπε να είχα πάρει γιατί μπορεί να είχα κάνει ζημιά 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλό μήνα! Να είναι τυχερός, γεμάτος με θετικά νέα ❤

Καλημέρα πως είσαι;;; Πως ειναι τώρα με το καινούργιο μέλος; Τα αλλά παιδιά πως το πήρανε;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@anli1978 και εγώ για το τρίτο πάω... Αλλά δεν μου κάνει τη χάρη!!! Δύο παλινδρομες κυησεις είχα μέσα σε 1 χρόνο... Δυστυχώς...  Τώρα ξεκίνησα με νέο γιατρο...με καθοδηγεί σωστά και ελπίζω να τα καταφέρουμε 

Παρεούλα...ειπαμε κραταμε το καλο...γίνεται η σύλληψη

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ επαναληπτική προλακτίνη έκανα μετά από 2 εβδομάδες...όχι στην 3η μέρα περιόδου..δεν ξέρω αν για αυτή την εξέταση παίζει ρόλο

στις πριν 4 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Εγώ επαναληπτική προλακτίνη έκανα μετά από 2 εβδομάδες...όχι στην 3η μέρα περιόδου..δεν ξέρω αν για αυτή την εξέταση παίζει ρόλο

Έχω την εντύπωση ότι την κάνεις οποιαδήποτε μέρα του κύκλου απλά πρέπει αν εσείς ξυπνήσει 2 ώρες πριν και να την έχεις κάνει έως της 8 μισή. .εμένα αυτές ήταν. Οι οδηγίες μου από τον γιατρό. @Raf123

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Να το χαίρεσαι το αστεράκι σου!! 💖💖💖 και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα και από εσένα ένα αδελφάκι σύντομα 🔜👶👶 

Και εμένα το ανιψακι μου πέρασε τα ίδια με το δικό σας! Κ η νύφη μου εξωσωματική, δύσκολη εγκυμοσύνη, εντατική 2 μηνες το βλέπαμε από ένα παραθυράκι και ήταν ένα μικρούλι όταν βγήκε φοβόμασταν να το πάρουμε στην αγκαλιά μας! Μετά έπρεπε το καημένο να φοράει γυψακια γιατί είχε ρεβοιίπποποδια και έπρεπε να κάνει κ ένα χειρουργείο! Αλλά τώρα οπως λες κ εσυ είναι ένα έξυπνο αντράκι που μας τρελάνε όλους!!! 

Nα σου ζησει κοριτσι μου το ανηψακι να ειναι πατα γερο και δυνατο. Πιστευω πολυ πως αυτα τα παιδακια ειναι μετεπειτα πολυ δυνατα γιατι εχουν  περασει πολλα και τα εχουν καταφερει!

Με το καλό να μας ανακοινώσεις κι εσύ συντομα ότι είσαι εγκυούλα. Μακάρι!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εμένα ήταν 27 και έπεσε κάτω από 0 σε ένα μήνα. 

Πιστεύω τώρα θα έχεις πάει στα φυσιολογικά. Και τσάμπα παίρνεις ..βέβαια παίζει και η δοσολογία. Αλλά εμένα η ενδοκρινολόγος με τρόμαξε που μου είπε ότι δεν έπρεπε να είχα πάρει γιατί μπορεί να είχα κάνει ζημιά 

Εμένα μου είπε όχι περισσότερο από 6 μηνες, ουφ τεσπα θα δούμε!! Θα πάω τον άλλο μήνα να κάνω! Ναι σίγουρα παίζει ρολο η δοσολογία έχω πχ 0.5 παιρνω την εβδομάδα κ η αλήθεια που έβλεπα αλλες κοπελες εδώ έπαιρναν μεγαλύτερη δοσολογία…δεν ξέρω! 

θα πάω σίγουρα τον άλλο μήνα! Να σε ρωτήσω πρέπει να είναι την 3η ημέρα πάλι; Ή είναι οκ να πάω κ όποτε να ναι μέρα του κύκλου; 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Αχ κορίτσι μου αυτά είναι τα θαύματα ...να τον χαίρεσαι τον λεβέντη σου αγαπημένη..ανατρίχιασα ρε συ πραγματικά...Να τον δεις οπως επιθυμείς

Σε ευχαριστω΄ πολύ!❤️

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Να τον χαιρεστε κοριτσακι μου!!!! ευχομαι να ειναι γερος και καλοτυχος στη ζωη του!!!! και γρηγορα να του κανετε ενα γερο αδερφακι!!! ❤️❤️🙏🤰

Σε ευχαριστώ πολυ! Κι εσύ κορίτσι μου με το καλό να τα καταφέρουμε όλες να μείνουμε εγκυούλες!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα πως είσαι;;; Πως ειναι τώρα με το καινούργιο μέλος; Τα αλλά παιδιά πως το πήρανε;; 

Καλά είμαστε κορίτσι μου! Την λατρεύουν!!! Προσπαθώ να τους συγκρατώ όλη μέρα να μην την πειράζουν γιατί θέλουν να την χαϊδεύουν συνέχεια.... σαν να πήραμε κουτάβι. Ο μεγάλος τις πρώτες δύο μέρες κάθε φορά που την έβλεπε έβαζε τα κλάματα κ μου έλεγε δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να σταματήσω 💖

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Καλά είμαστε κορίτσι μου! Την λατρεύουν!!! Προσπαθώ να τους συγκρατώ όλη μέρα να μην την πειράζουν γιατί θέλουν να την χαϊδεύουν συνέχεια.... σαν να πήραμε κουτάβι. Ο μεγάλος τις πρώτες δύο μέρες κάθε φορά που την έβλεπε έβαζε τα κλάματα κ μου έλεγε δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να σταματήσω 💖

αχ η καρδουλα μουυυυ!!!!! τι γλυκουλης ο γιοκας σου!!!! ετσι ευτυχισμενοι να ειστε παντα και οτι δακρυα ριξετε να ειναι χαρας!!!!❤️❤️❤️❤️ η μπουμπουκα ειναι καλο μωρακι ε;

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αχ η καρδουλα μουυυυ!!!!! τι γλυκουλης ο γιοκας σου!!!! ετσι ευτυχισμενοι να ειστε παντα και οτι δακρυα ριξετε να ειναι χαρας!!!!❤️❤️❤️❤️ η μπουμπουκα ειναι καλο μωρακι ε;

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου! Εύχομαι ολόψυχα το ίδιο!!! ❤❤❤ Καλή είναι η μικρούλα μου, από χθες βέβαια έχουμε κοιλίτσα κ δεν κοιμηθήκαμε καλά αλλά θα το αντιμετωπίσουμε 🥰 Να προσέχετε κ περαστικά στον μπαμπάκα σου. Δεν συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω κ σας έχω στη σκέψη μου❤

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου! Ευχομαι να είναι τυχερό το θεματάκι και να έχουμε πολλά πολλά θετικά τεστακια.

@Ευάγγελοςτ @Κατεριναπαπ με το καλό κορίτσια μου οι οωληψίες σας και να πάρετε καλά ωαριάκια που θα σας δώσουν  τα παιδάκια σας.

@babyblue94καλά είναι η χρονιά σου κορίτσι μου. Είσαι εγκυούλα και κέρδισες και τα λεφτά ότι πρέπει ήταν τώρα που θα ΄έρθει το μωράκι σας.

Εμένα αυτός ο μήνας είναι ο αγαπημένος μου κορίτσια γιατί σαν σήμερα ΄γέννησα το αγοράκι μου που ήρθε μετά από πολύ κόπο, εξωσωμστική, σύσκολη εγκυμοσύνη, εντατική διασωληνωμένο και το έβλεπα για μέρες πίσω από μια ροζ πόρτα και μια θερμοκοιτίδα γεμάτο καλώδια και τώρα έγινε ολόκληρο αντράκι και μας έχει τρελάνει από ευτυχία! Εϊμαι πολύ συγκινημένη σήμερα!

Να σου ζήσει κορίτσι μου!!Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου! Εύχομαι ολόψυχα το ίδιο!!! ❤❤❤ Καλή είναι η μικρούλα μου, από χθες βέβαια έχουμε κοιλίτσα κ δεν κοιμηθήκαμε καλά αλλά θα το αντιμετωπίσουμε 🥰 Να προσέχετε κ περαστικά στον μπαμπάκα σου. Δεν συμμετέχω πολύ αλλά σας διαβάζω κ σας έχω στη σκέψη μου❤

ευχαριστω γλυκια μανουλα!!!! ❤️❤️ εσυ δωσε ολη την ενεργεια σου στην οικογενεια σου και κυριως το νεο μελος κι εμεις ειμαστε εδω να σε σκεφτομαστε!!!

Κορίτσια τελικά η ακατανομαστη ήρθε.. Οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνω άλλο τεστ... Θα παραγγείλω τα τεστ ωορρηξίας της hometest για να είμαι σίγουρη αυτή τη φορά και ελπίζω να μου χρειαστεί το τεστ εγκυμοσύνης σε 25 μερες

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια τελικά η ακατανομαστη ήρθε.. Οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνω άλλο τεστ... Θα παραγγείλω τα τεστ ωορρηξίας της hometest για να είμαι σίγουρη αυτή τη φορά και ελπίζω να μου χρειαστεί το τεστ εγκυμοσύνης σε 25 μερες

κριμα... κι εμενα σημερα ηρθε για τα καλα... παμε για τον αλλο μηνα δυναμικα!!! 💪💪🤰❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...