Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Απο υγρα εγω ειχα χθες πολλα που ειδα το θετικο. Εμενα ειναι ακομα ανεβασμενη η τιμη. Αλλα απο οτι καταλαβα το χθεσινο που ηταν το πρωτο πιανω. Σημερα παντως καπως νοιωθω ενα τραβηγμα δεξια. Συνηθως ετσι νοιωθω στην οωρρηξια. Αλλα ειχα χθες το πρωι. Ελπιζω να καταφερω και σημερα. Να μην χαλασω την προσπαθεια

Θα τα καταφέρετε βάλε το παιδι για ύπνο και ξέρετε εσείς μετά χαχαχα 😂😂 το Ότι είχες χθες είναι πολύ καλό άντε καλή μας επιτυχία 😘😘😘

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Είμαστε μια χαρά όλοι..  όχι δεν πάει γιατί είναι ο αδελφός του θετικός.. άσε κάνει ον λαιν ο μικρός.. κάνει ο μεγάλος ον λαιν και εγώ δουλεύω από το σπίτι.. εχω τον μεγάλο να με έχει κάνει καμαριέρα αφου είναι στο δωμάτιο του και τον μικρό όλο κάτι να θέλει να φάει...να δω μέχρι πότε θσ αντεξω

Τέλεια που είστε καλά!! 

Λιγο χαμουλης στο σπίτι αλλά απόλαυσε το Ναντια μου είναι στιγμές με την οικογένεια που με τόσο τρέξιμο δύσκολα τις έχουμε!! Θα κάνετε κ την κουζίνα τώρα που θα είσαι στο σπίτι 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!! 

Κορίτσια μοθ δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω, είμαι στην δουλειά καο απο το πρωί τρέχω με εξετάσεις φαρμακεία υπέροχος κτλπ.. με την πρώτη ευκαιρία θα σας διαβάζω 🤞 το βραδάκι μάλλον.. 

Εγώ κορίτσια μου Τετάρτη μπαίνω για οωληψια,  τέλος οι ενέσεις, επιτέλους!! 

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!!! Το 2022 ολες θα γίνουμε μανούλες αυτό να σκεφτόμαστε ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!! 

Κορίτσια μοθ δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω, είμαι στην δουλειά καο απο το πρωί τρέχω με εξετάσεις φαρμακεία υπέροχος κτλπ.. με την πρώτη ευκαιρία θα σας διαβάζω 🤞 το βραδάκι μάλλον.. 

Εγώ κορίτσια μου Τετάρτη μπαίνω για οωληψια,  τέλος οι ενέσεις, επιτέλους!! 

Καλή επιτυχία!!!! Σε λίγες ημέρες να δεις θετικό τεστ!!!!! 🙏

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσι μου!!! ευχαριστουμε για τις ευχες!!! ευτυχως η αναισθησια δεν πειραξε καθολου το μπαμπα.. να φανταστεις ηθελε το βραδυ να κανει και τσιγαρο... αδιορθωτος...

εμενα το σαββατο τελειωσε οριστικα η περιοδος και σηερα θα επιστρεψουν οι δικοι μου χωριο οποτε θα κανουμε τις προσπαθειες μας κι οτι κατσει....

σημερα ο αντρας μου αγορασε και τριβολι γτ διαβασαμε οτι βοηθαει πολυ στο σπερμα (ποιοτητα και κινητικοτητα!!) δεν θελω να αγχωθω παλι αλλα πιστευω μεχρι το καλοκαιρακι κατι θα εχει γινει.. γτ τωρα θα ολοκληρωθει και το 3μηνο απο τη θεραπεια με τις βιταμινες του ουρολογου... θετικη σκεψη και παμε!!!!!😍😍😍😍

εσενα ο αντρας σου απο αποψη πονου ειναι καλυτερα ε;;😉 ασχετα με τις γονιμες μερες, οι επαφες θα σας ανανεωσουν!!! ειδικα οταν περναει τοσο καιρος σου λειπει πολυ ο ανθρωπος σου..❤️

Αντε καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας🙏😁 σύντομα +++++  διπλή ☺️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!!! Το 2022 ολες θα γίνουμε μανούλες αυτό να σκεφτόμαστε ❤️❤️❤️❤️

Αμήν!!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί 🙏

Κορίτσια ξέχασα να σας πω από μέρα σε μέρα θα γίνω θεία 😁 ανηψουλα!!! 💗💕 Πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά πολύ όμορφο και αυτό!!! 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αντε καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας🙏😁 σύντομα +++++  διπλή ☺️

ευχαριστω παρα πολυ μαρινα μου!!! μακαρι να εχουμε ευχαριστα νεα συντομα!! εμεις και ολα τα κοριτσια της ομαδουλας μας!!!❤️❤️❤️

ο καημενος ο αντρουλης μου εχει στεναχωρεθει και εχει αγχωθει παρα πολυ... χθες βγηκαμε το μεσημερι αργα να περπατησουμε στη λιακαδα και να εξερευνησουμε τη νεα γειτονια μας.. μου ειπε λοιπον ποσο στεναχωριεται και βουρκωσε παλι.. τον σταματησα να μην κλαψει.. μου λεει μην κοιτας που δεν στο δειχνω αλλα οταν μου λες οτι ηρθε η περιοδος σου μπαινω στο μπανιο και κλαιω.. ξεσπαω και μετα βγαινω εξω χαμογελαστος για να μην σε στεναχωρω... πω πω κοριτσια τον λυπηθηκε η ψυχη μου.... τι βαρος κουβαλανε κι αυτοι οι γλυκουληδες οι αντρες μας.. και να στεναχωριουνται και να μην μας το δειχνουν για να μην μας επιβαρυνουν...

κι εγω του λεω νομιζα οτι εισαι ζεν..😂😂 ποσο γαιδουρα!!!! (εννοειται του ελεγα τετοια για να τον ξεκολλησω και λιγο και να μου χαμογελασει ξανα!!!! αλλα οντως αν καποιος δε σου δειχνει κατι, γτ να πρεπει να σκεφτεις οτι στεναχωριεται; πρεπει να εκφραζομαστε και να μην τα κραταμε μεσα μας.. γι αυτο ειμαστε ζευγαρι.. μαζι στα ευκολα και στα ζορια ΜΑΖΙ)

στις πριν 24 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια ξέχασα να σας πω από μέρα σε μέρα θα γίνω θεία 😁 ανηψουλα!!! 💗💕 Πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά πολύ όμορφο και αυτό!!! 

Τελεια νεα!! κουβαλας μπολικη μπεμπεδοσκονη!!!! κι εμενα η νυφη μου ειναι εγκυος στο δευτερο ανιψακι μου!! τελη μαιου περιμενουμε την πριγκιπισουλα μας!!! εχω ηδη εναν ανιψιο 4-4μιση ετων!!!😍😍😁

με το καλο να ερθει!!!!!! εγκυος αδερφη η απο νυφη;;

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ευχαριστω παρα πολυ μαρινα μου!!! μακαρι να εχουμε ευχαριστα νεα συντομα!! εμεις και ολα τα κοριτσια της ομαδουλας μας!!!❤️❤️❤️

ο καημενος ο αντρουλης μου εχει στεναχωρεθει και εχει αγχωθει παρα πολυ... χθες βγηκαμε το μεσημερι αργα να περπατησουμε στη λιακαδα και να εξερευνησουμε τη νεα γειτονια μας.. μου ειπε λοιπον ποσο στεναχωριεται και βουρκωσε παλι.. τον σταματησα να μην κλαψει.. μου λεει μην κοιτας που δεν στο δειχνω αλλα οταν μου λες οτι ηρθε η περιοδος σου μπαινω στο μπανιο και κλαιω.. ξεσπαω και μετα βγαινω εξω χαμογελαστος για να μην σε στεναχωρω... πω πω κοριτσια τον λυπηθηκε η ψυχη μου.... τι βαρος κουβαλανε κι αυτοι οι γλυκουληδες οι αντρες μας.. και να στεναχωριουνται και να μην μας το δειχνουν για να μην μας επιβαρυνουν...

κι εγω του λεω νομιζα οτι εισαι ζεν..😂😂 ποσο γαιδουρα!!!! (εννοειται του ελεγα τετοια για να τον ξεκολλησω και λιγο και να μου χαμογελασει ξανα!!!! αλλα οντως αν καποιος δε σου δειχνει κατι, γτ να πρεπει να σκεφτεις οτι στεναχωριεται; πρεπει να εκφραζομαστε και να μην τα κραταμε μεσα μας.. γι αυτο ειμαστε ζευγαρι.. μαζι στα ευκολα και στα ζορια ΜΑΖΙ)

Τον λυπήθηκε η ψυχή μου! Ο καημενουλης…οντως βρε κορίτσια προσπαθούν να δείχνουν δυνατοί για εμας που η αλήθεια είμαστε πολύ πιο ευάλωτες κ το εκφράζουμε πολύ πιο εύκολα από ότι αυτοί αλλά τι κουβαλάνε κ αυτοί κ δεν μας λένε για να μην στεναχωριόμαστε…οντως πρέπει να εκφραζόμαστε!! Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! ❤️❤️😘😘😘

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Είναι τελειο συνασθημα! Είμαι κ εγώ θεία σε ένα μαϊμουδάκι 2.5 χρόνων! Μολις σε πει θεία θα λιώσεις, που να γίνουμε κ μάνες αλήθεια!! Άντε καλώς να τα δεχθείτε το μωρό σας 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τον λυπήθηκε η ψυχή μου! Ο καημενουλης…οντως βρε κορίτσια προσπαθούν να δείχνουν δυνατοί για εμας που η αλήθεια είμαστε πολύ πιο ευάλωτες κ το εκφράζουμε πολύ πιο εύκολα από ότι αυτοί αλλά τι κουβαλάνε κ αυτοί κ δεν μας λένε για να μην στεναχωριόμαστε…οντως πρέπει να εκφραζόμαστε!! Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! ❤️❤️😘😘😘

🤗🤗❤️❤️❤️❤️

Λοιπόν καλές μου έκατσα στον υπολογιστή να σας γράψω τα νέα και τους  προβληματισμούς μου και θα ήθελα τη γνώμη σας βάση των δικών σας εμπειριών. 

Την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν 10η μέρα και είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για τεστ παπ και για να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε απο εδώ και πε΄ρα μιας και εγκυμοσύνη δεν έχει προκύψει τόσο καιρό.
Με έβαλε να κάνουμε υπέρηχο, μπα του λεω δε θα δούμε πολλά πράγματα 10η μέρα (τους τελευταίους 6 μήνες ο κύκλος μου έχει φτάσει 35-38 μέρες άρα ωορρηξία κάνω μετά την 20η) , με κοιτάει και μου λεει ότι για 10η μέρα τα βλέπει όλα μια χαρα. Δεν μπηκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω νούμερα (ενδομήτριο, ωάρια κτλ) γιατί για εμένα ήταν πολύ νωρίς. Ξαναπάω σήμερα να με δει πάλι και μου λέει, με αυτά που βλέπω μάλλον έγινε ήδη η ωορρηξία. { Σοκ εγώ. ΔΛΔ είμαι 17η και έχω κάνει ήδη ωορρηξ΄ία; Δλδ θα κάνω 28άρη κύκλο εκεί που ο τελευταίος ήταν 36; Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά τον υπέρηχο της προηγούμενης Δευτέρας είχα παραπάνω υγρά και πονάκια χαμηλά αλλά δεν έδωσα βάση. Στεναχωρήθηκα και κυρίως προβληματίστικα που δεν ήταν και σίγουρος ότι έχει γίνει ήδη , δλδ τους επομενους μηνες θα πηγαινουμε στα τυφλα; } 😒

Λοιπόν οι υπόλοιπες ενέργειες που θα συμφωνήσαμε να κάνουμε (πριν από τον σημερινό υπέροχο #not υπέρηχο, είναι: 

1. Να ξεκινήσω glucophage γιατί στις τελευταίες εξετάσεις αίματος το ζάχαρο μου είναι πάνω από 10 και το θέλουμε κάτω από 9 για να έχουμε σωστή ωορρηξία, επίσης για να βοηθήσουμε την απώλεια βάρους. Το πήρα για 3 μέρες, μου προκάλεσε φοβερή διάρροια και τάση για εμετό οπότε τώρα μου έδωσε glukostop αναβράζον μήπως με πειράξει λιγότερο.
  2. Μου είπε να πάρω βιταμίνες, AMS FERTILMAX εγώ και AMS MFS PLUS για τον σύζυγο, μου έδωσε και το τηλέφωνο της αντιπροσώπου και της παράγγειλα σήμερα σε καλύτερη τιμή από ότι τις βρήκα στα φαρμακεία στο διαδίκτυο. Επίσης έχουν και πολύ καλές κριτικε΄ς στο σκρουτζ, αν δεχτούμε ότι είναι αληθινές.
  3. Στον επόμενο κύκλο 3η με 7η μέρα ξεκινάω clomiphene για να κάνουμε παρακολούθηση ωορρηξίας ώστε να έχουμε πιο στοχευμένες επαφες και πιο πολλές πιθανότητες για ωάρια. Αυτό είπαμε ότι θα το κάνουμε μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε.
  4. Επίσης μου πρότεινε να κάνω σαλπιγγογραφία και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα. Του είπα να το αφήσουμε προς το παρόν

Μου έγραψε και μαστογραφία, θα πάω την τετάρτη το πρωι να την κάνω, περιμένω και το αποτέλεσμα του ΠΑΠ που ξέχασα να ρωτ΄ησω σε πόσες μέρες θα έιναι έτοιμο. 

ΚΑΙ υπάρχει στην δεξιά ωοθήκη μου μια κύστη 2 εκατοστών που λεει ότι ενδεχομένως επηρεάζει την γονιμότητα αλλά θα την παρακολουθούμε να δουμε αν θα μεγαλώσει και δεν ξέρουμε αν είναι κάτι κακοήθες εκτός αν το αφαιρέσουμε. Προς το παρόν όμως δεν μας ανυσηχει , απλά θα το παρακολουθούμε., 

Περιμένω εμπειρίες σχετικά με GLUKOSTOP+GLUKOFAGE, τις βιταμίνες, το clomiphene κ την κύστη.

Και όποια άλλη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη! :) 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Λοιπόν καλές μου έκατσα στον υπολογιστή να σας γράψω τα νέα και τους  προβληματισμούς μου και θα ήθελα τη γνώμη σας βάση των δικών σας εμπειριών. 

Την προηγούμενη Δευτέρα ήμουν 10η μέρα και είχα ραντεβού με τον γιατρό μου για τεστ παπ και για να συζητήσουμε πως θα κινηθούμε απο εδώ και πε΄ρα μιας και εγκυμοσύνη δεν έχει προκύψει τόσο καιρό.
Με έβαλε να κάνουμε υπέρηχο, μπα του λεω δε θα δούμε πολλά πράγματα 10η μέρα (τους τελευταίους 6 μήνες ο κύκλος μου έχει φτάσει 35-38 μέρες άρα ωορρηξία κάνω μετά την 20η) , με κοιτάει και μου λεει ότι για 10η μέρα τα βλέπει όλα μια χαρα. Δεν μπηκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω νούμερα (ενδομήτριο, ωάρια κτλ) γιατί για εμένα ήταν πολύ νωρίς. Ξαναπάω σήμερα να με δει πάλι και μου λέει, με αυτά που βλέπω μάλλον έγινε ήδη η ωορρηξία. { Σοκ εγώ. ΔΛΔ είμαι 17η και έχω κάνει ήδη ωορρηξ΄ία; Δλδ θα κάνω 28άρη κύκλο εκεί που ο τελευταίος ήταν 36; Η αλήθεια είναι ότι λίγες μέρες μετά τον υπέρηχο της προηγούμενης Δευτέρας είχα παραπάνω υγρά και πονάκια χαμηλά αλλά δεν έδωσα βάση. Στεναχωρήθηκα και κυρίως προβληματίστικα που δεν ήταν και σίγουρος ότι έχει γίνει ήδη , δλδ τους επομενους μηνες θα πηγαινουμε στα τυφλα; } 😒

Λοιπόν οι υπόλοιπες ενέργειες που θα συμφωνήσαμε να κάνουμε (πριν από τον σημερινό υπέροχο #not υπέρηχο, είναι: 

1. Να ξεκινήσω glucophage γιατί στις τελευταίες εξετάσεις αίματος το ζάχαρο μου είναι πάνω από 10 και το θέλουμε κάτω από 9 για να έχουμε σωστή ωορρηξία, επίσης για να βοηθήσουμε την απώλεια βάρους. Το πήρα για 3 μέρες, μου προκάλεσε φοβερή διάρροια και τάση για εμετό οπότε τώρα μου έδωσε glukostop αναβράζον μήπως με πειράξει λιγότερο.
  2. Μου είπε να πάρω βιταμίνες, AMS FERTILMAX εγώ και AMS MFS PLUS για τον σύζυγο, μου έδωσε και το τηλέφωνο της αντιπροσώπου και της παράγγειλα σήμερα σε καλύτερη τιμή από ότι τις βρήκα στα φαρμακεία στο διαδίκτυο. Επίσης έχουν και πολύ καλές κριτικε΄ς στο σκρουτζ, αν δεχτούμε ότι είναι αληθινές.
  3. Στον επόμενο κύκλο 3η με 7η μέρα ξεκινάω clomiphene για να κάνουμε παρακολούθηση ωορρηξίας ώστε να έχουμε πιο στοχευμένες επαφες και πιο πολλές πιθανότητες για ωάρια. Αυτό είπαμε ότι θα το κάνουμε μέχρι Σεπτέμβρη και μετά βλέπουμε.
  4. Επίσης μου πρότεινε να κάνω σαλπιγγογραφία και ο σύζυγος σπερμοδιάγραμμα. Του είπα να το αφήσουμε προς το παρόν

Μου έγραψε και μαστογραφία, θα πάω την τετάρτη το πρωι να την κάνω, περιμένω και το αποτέλεσμα του ΠΑΠ που ξέχασα να ρωτ΄ησω σε πόσες μέρες θα έιναι έτοιμο. 

ΚΑΙ υπάρχει στην δεξιά ωοθήκη μου μια κύστη 2 εκατοστών που λεει ότι ενδεχομένως επηρεάζει την γονιμότητα αλλά θα την παρακολουθούμε να δουμε αν θα μεγαλώσει και δεν ξέρουμε αν είναι κάτι κακοήθες εκτός αν το αφαιρέσουμε. Προς το παρόν όμως δεν μας ανυσηχει , απλά θα το παρακολουθούμε., 

Περιμένω εμπειρίες σχετικά με GLUKOSTOP+GLUKOFAGE, τις βιταμίνες, το clomiphene κ την κύστη.

Καλησπέρα κοριτσάκι μου. Με το καλό καλή αρχή!!!! Αρχικά να σ πω πως κ μένα με προβληματισε που σου είπε ότι δεν είναι σίγουρος.. Δεν είδε? Φαίνεται αυτό, η βλέπει έτοιμο αβγουλακι που θα σπάσει στη πορεια η δε βλεπει κ σ λέει ότι απευλευθερωθηκε. Εμένα μάλιστα μου έλεγε κ από ποια πλευρα έκανα ωορρηξία... ! Με το καλό να ξεκινήσετε τις βιταμίνες σας καλό κάνουν σίγουρα!! Επίσης γιατί ν αφήσετε σαλπιγγογραφια κ σπερμ? Είναι απ τις βασικότερες εξετάσεις κ μάλιστα θεωρούμαστε πιο γόνιμες για 3 κυκλους μετά από σαλπιγγογραφια. Βέβαια έχεις μείνει ξανά έγκυος οπότε θέμα δεν υπάρχει λογικά! Το ίδιο κ απ τη πλευρα του συζυγου βέβαια αλλά αφου μπήκατε στο χώρο καντε ένα τσεκ! Σίγουρα όμως θα δυναμωσετε Μ τις βιταμινουλες.. Τι είδους κυστη είναι σου είπε.? Έχει μέσα αίμα? Είναι Κυστη του κυκλου? 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Εγώ κορίτσι μου θα σου πω ότι χαίρομαι που έβαλες ένα πλάνο ώστε να μην πηγαίνεις στα τυφλά . Και εμένα μου κάνει εντύπωση που ενώ σε είδε πριν την ωορρηξία και μετά δεν ήξερε αν είναι σίγουρος. 

Εγώ θα έλεγα να μην τα αφήσεις για μετά. Ούτε την σαλπιγγογραφια ούτε το σπερμοδιάγραμμα. Αυτά είναι κάτι που θα πρέπει να τα κάνεις για να αποκλίσεις τυχών θέματα και να μην προσπαθείς τσάμπα. 

Εγώ το μόνο που έχω δοκιμάσει από προσωπική εμπειρία είναι η κλομιφαινη και τα serpafar.  Γενικά με αυτά έχεις στοχευμένες επαφές καθώς πηγαίνεις τις γόνιμες σε βλέπει, αν είσαι έτοιμη κάνεις ένεση, έρχεσαι σε επαφή και μπορεί να σε δει πάλι ο γιατρός για να δει αν έγινε η ωορρηξία. . Το θέμα είναι ότι αν ξεκινήσεις με femara έχει καλώς( εγώ δεν αντιδρούσα σε αυτά) . Αλλά τα serpafar από όσο ξέρω δεν είναι για χορταση. Μέχρι τον Σεπτέμβριο μου φαίνεται πολύ το διάστημα Γιά να τα παίρνεις. Εμένα μου είχανε πει έως 6 φορές. Και όντως την 5 ή την 6η άρχισε να μου χαλάει το ενδομήτριο. Οπότε έπρεπε να τα σταματησω. 

Καλή επιτυχία ότι και να κάνεις. Για μένα τελειώστε με τις εξετάσεις για να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει κάτι. Και αν είναι όλα καλά ξεκινήστε με πρόκληση. Εύχομαι να έρθει σύντομα το νινακι ❣️❣️

@misofeggaro Κανονικά όταν γίνει ωορρηξία για κάποιες μέρες διατηρείται εκεί το ωχρό σωμάτιο που εκκρίνει προγεστερόνη. Αν δεν επιτευχθεί εγκυμοσύνη αυτό εκφυλίζεται και έρχεται η περίοδος αλλιώς στην κύηση διατηρείται και έτσι μας λένε και από ποια ωοθήκη είχαμε ωορρηξία και μείναμε έγκυες. Είναι όντως περίεργο που δεν ήταν σίγουρος γιατί έχουν περάσει πολύ λίγες μέρες από τον προηγούμενο υπέρηχο. Πρόλαβες να κάνεις ωορρηξία χωρίς να φανεί καθόλου στον προηγούμενο υπέρηχο και να εκφυλιστεί το ωχρό σωμάτιο σε 1 εβδομάδα; είναι πολύ περίεργο. Δεν ξέρω αν η κύστη είναι που τον προβληματιζε, αν είναι ωχρού σωματίου πχ ή ωοθηλακική ή κάτι άλλο πολύπλοκο γυναικολογικό και δεν ήταν σίγουρος. Δεν είμαστε και γιατροί. 

@misofeggaro συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια παραπανω! Πρώτα καντε τις εξετάσεις κ μετα παρε ότι είναι να πάρεις μη τα φορτωθεις τζάμπα σ περιπτωση που υπάρχει κπ θεμα. Εγώ είχα προσπαθήσει 3 φορές με seprafar δε κανει πολλες φορες!! Επίσης αυτό που θα σε συμβούλευα χωρίς βέβαια να ξέρω τον ανθρωπο είναι να κάνεις σωστή επιλογή γιατρου. Όσο καλός κ να είναι μην αναλωθείς πολυ αν δεις ότι δε μπορεί να σε βοηθήσει κ να πάτε παρακατω. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Τέλεια που είστε καλά!! 

Λιγο χαμουλης στο σπίτι αλλά απόλαυσε το Ναντια μου είναι στιγμές με την οικογένεια που με τόσο τρέξιμο δύσκολα τις έχουμε!! Θα κάνετε κ την κουζίνα τώρα που θα είσαι στο σπίτι 

Όσο μπορώ το απολαμβάνω.. μαζεύω και τα πράγματα από τα ντουλάπια.. να δω πότε θα αρχίσει να χαλάει 

στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Με το καλό να ξεκινήσετε πιο στοχευμενσ.. πιστεύω τις εξετάσεις να τις κάνετε.. οι βιταμίνες θα βοηθήσουν πολυ

@misofeggaro καταρχήν χαίρομαι που αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου! Θα συμφωνήσω κ γω με τα κορίτσια. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην είδε το ωχρό σωμάτιο. Εμένα ο γιατρός μου ακόμα κ σε άσχετες φάσεις (που καν δεν ενδιαφέρομουν δλδ) μου έλεγε ότι το είδε... Μήπως δεν έχει στη διάθεσή του κατάλληλα κ σωστά μηχανήματα; δεν ξέρω... Κάτι δεν μου άρεσε όμως.

Επίσης ενώ δεν έχω εμπειρία με κλομιφαινη, κάποτε κ γω το είχα προτείνει στο γιατρό μου (το άκουγα γύρω γύρω κ λέω ας δοκιμάσω!). Τότε λοιπόν με απέτρεψε. Μου λέει εσύ κάνεις κανονικα ωορρηξια οπότε τι θα σου προσφέρει; θα επιβαρυνθείς με φάρμακα χωρίς όφελος. Εσένα γιατι στα προτείνει; μην συγκρίνεις με την babyblue94 που λόγω πολυκυστικων τα είχε ανάγκη για να κάνει ωορρηξια. Έχει κάποιο πλάνο;

Επισης διαφωνώ με την απόφαση σου να μην κάνετε εξετάσεις. Θα πάρεις φάρμακα ενώ ίσως υπάρχει θέμα; κατανοώ τη λογική της προηγούμενης εγκυμοσύνης, όμως έτσι όπως δυστυχώς έγιναν τα πράγματα μήπως να το έβλεπες μην κ τυχόν έχει δημιουργηθεί κάτι στις σάλπιγγες; οκ δεν είναι το πιο πιθανό αλλά γιατί να μην το καλύψεις κ αυτό; για το σπέρμα οκ λογικά δεν τίθεται θέμα αλλά μιλάμε για μια πολύ απλή εξέταση οπότε γιατί να μην την βγάλετε από τη μέση;

Κ τελευταίο... Δεν έχω καταλάβει αν ζεις Αθήνα ή άλλου, αλλα αν μπορείς συστήνω Να σε παρακολουθήσει γιατρός που ειδικεύεται στην υπογονιμοτητα, έχουμε δει πολλές κοπέλες να λαμβάνουν λανθασμένες οδηγίες. Ένας ειδικός θα σε κατευθύνει σωστά. 

Α! Βιταμινες είχα πάρει κ γω κ με είχαν βοηθήσει αρκετά. Αν θυμάμαι καλά είχα τις fertilimax με dhea. 

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά κ σύντομα να έχεις το μωρό που τόσο επιθυμείτε! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ παρα πολύ , όπως το λες το 22 θα τα καταφέρουμε ολες μας! ❤❤❤ 

στις πριν 5 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλή επιτυχία!!!! Σε λίγες ημέρες να δεις θετικό τεστ!!!!! 🙏

Απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί κορίτσι μου σε ευχαριστώ πολυυ!  

@Antonia2 μου αυτός ο μήνας να είναι και ο τυχερός σας κορίτσι μου,  ξέχνα τα ολα και δώστου να καταλάβει 😉 περαστικά στο μπαμπά και καλά αποτελέσματα!!! 

@misofeggaroμου καλό και γλυκό μου κορίτσι, θα σου πω την ιστορία μου εν τάχει και ελπίζω να  βοηθήσω γιατί κάπως έτσι βοηθήθηκα και εγω απο αυτο το φορουμ που το αγαπώ πααρα πολύ,  γτ πάντα μου έδινε λύσεις και εύχομαι να φανώ αντάξια και να βοηθήσω και εγω.. οταν λοιπόν διαπιστώσαμε υπογονιμότητα απευθύνθηκα στο γιατρό μου σχετικά έγκαιρα, κάναμε ένα σπέρμοδιαγραμμα σαν πρώτο βήμα και εκεινο τον μήνα παρακολουθήσαμε οωρηξια,  βέβαια δεν βρήκαμε ποτέ αυγουλακια, αφού ο κύκλος μου έφτανε και τις 56 μερες κάποιες φορές,  σπερμοδιαγραμμα άριστο,  έπειτα ξεκίνησα κλομιφαινη 3 κύκλους βλέπαμε αυγουλακι αλλα τπτ, ο κύκλος μου άρχισε να μικραίνει στις 34 μέρες, (πολύ καλό για εμένα) αλλα και παλι τπτ.. έπειτα έκανα μια σαλπιγγογραφια ώστε να αποκλείσουμε πρόβλημα στις σάλπιγγες (πράγμα που πιστεύω δεν έχεις εσύ γτ είχες μια φυσική σύλληψη)  στην συνέχεια πήρα ξανά κλομιφαινη 2 μήνες και παλι τπτ, έπειτα παρακολούθησα το κύκλο μου χωρίς να παίρνω κάποια θεραπεία και παλι τπτ! Ύστερα  λοιπόν για να απόκλισουμε κάποιο πρόβλημα στο σπέρμα απο πιθανόν λάθος μικροβιολογικου της γειτονιάς,  απευθυνθήκαμε σε εναν πολύ καλο αναγνωρισμένο εξειδικευμένο  Ουρολογο, κάναμε εξετάσεις σπέρματος που αυτός μας υπέδειξε, ολα άψογα στο σπέρμα μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.. ολοι μας έλεγαν για άγχος κτλ και να προσπαθήσουμε για φυσική σύλληψη.. ε εγώ στέρεψα απο ψυχικά αποθέματα, σκεφτομενη πως αν αφήσω και άλλο χρόνο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι υπερ μου, (ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας) ετσι λοιπόν κατέληξα σήμερα να κάνω την τελευταία ένεση και Τετάρτη να παω για οωληψια.. δεν θέλω να σε αγχωσω!!!  Στην περίπτωση σου αυτό που αλλαζει και προστίθεται είναι η κύστη,  θα σε συμβούλευα να το ψάξεις λίγο καλύτερα για να δεις κατα πόσο επηρεάζει την επίτευξη εγκυμοσύνης και άμεσα να δράσεις αναλογος!!! 💕💕💕💕 κάνε τα βηματάκια σου αυτά και μην χάνεις χρόνο, κάθε βήμα και πιο κοντά στο στόχο σου,  είσαι ενας ήρωας και το ξέρουμε όλες 💕💕💕

@misofeggaroξέχασα να πω ότι έχω πάρει κ Glucophage! Είχα μια αντίσταση στην ινσουλίνη κ λίγο υψηλό πρωινό σάκχαρο (περίπου 95).  Έπαθα ό,τι κ συ αλλά η λύση που βρήκαμε ήταν η σταδιακή λήψη δλδ αρχικά μισό, μετά 1,μετα 1.5 ως εκεί έφτασα στα 2 έπεφτα ξερή. Μου είχαν πει το ίδιο ότι ενδεχομένως επηρεάζεται η ωορρηξια. Να πω την αλήθεια δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα, όμως έχω ακούσει πολλές που είδαν κ σίγουρα δεν κάνει κακό. Δοκίμασε το Κ βλέπεις...

Επίσης για την κύστη δες αν καν θα υπάρχει στον επόμενο κύκλο. Καμία φορά είναι αίμα που απλά φεύγει (το έχω πάθει) όμως παρακολουθήσει τη σίγουρα... 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

@Antonia2 μου και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή ... Πώς δεν τον ένοιαζε ο καθόλου... Κ μάλιστα είχε κ άρνηση έλεγε εγώ δεν έχω κάτι κ με βγάζει προβληματικό ..μέχρι που μια μέρα δεν κρατήθηκα και τον ξεχεσα κ έβαλε τα κλάματα 🙈🙈🙈 κ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... Κ έκλαιγε σαν μωρό .. ε μετά το χειρουργείο κ μετά που είδε πόσο παιδευομουν εμείς αποφασίσαμε κατευθείαν εξωσωματικη... Αλλά ακόμη και τώρα .... Μετά από χειρουργεία .. μετά από θεραπείες μετά από βιταμίνες.... Το σπέρμα είναι χειρότερο από πριν.... Κ τον πονάει πολύ ... Τον τρέχω παντού ... Δεν γίνεται κάτι ! Έτσι είναι ! Το πήρε γρήγορα απόφαση κ εκείνος για εξωσωματική.... Δεν ξέρω πως το αντέχετε ρε κορίτσια να βλέπετε κάθε μήνα περίοδο η αρνητικό τεστ ... εγώ είχα φρικάρει....βέβαια δεν είχα περίοδο εγώ καθόλου .... Αλλά είναι πολύ μεγάλο σφίξιμο όλο αυτό... Ειλικρινά δεν το μετάνιωσα καθόλου που προχώρησα μια και έξω σε εξωσωματική.... Αν μπορείτε κάνετε το ίδιο !!!!!!! Αλήθεια 🧡 κρίμα να αναλάβουμε τόση ψυχολογία κ ενέργεια στο τίποτα ! Καλύτερα να την αναλωνουμε στα μωράκια μας 🧡🧡

Μπράβο σου που του στέκεσαι τόσο εγώ νευρίαζα πολύ κ ξεσπαγα!

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

@Antonia2 μου και εγώ έτσι πίστευα στην αρχή ... Πώς δεν τον ένοιαζε ο καθόλου... Κ μάλιστα είχε κ άρνηση έλεγε εγώ δεν έχω κάτι κ με βγάζει προβληματικό ..μέχρι που μια μέρα δεν κρατήθηκα και τον ξεχεσα κ έβαλε τα κλάματα 🙈🙈🙈 κ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί... Κ έκλαιγε σαν μωρό .. ε μετά το χειρουργείο κ μετά που είδε πόσο παιδευομουν εμείς αποφασίσαμε κατευθείαν εξωσωματικη... Αλλά ακόμη και τώρα .... Μετά από χειρουργεία .. μετά από θεραπείες μετά από βιταμίνες.... Το σπέρμα είναι χειρότερο από πριν.... Κ τον πονάει πολύ ... Τον τρέχω παντού ... Δεν γίνεται κάτι ! Έτσι είναι ! Το πήρε γρήγορα απόφαση κ εκείνος για εξωσωματική.... Δεν ξέρω πως το αντέχετε ρε κορίτσια να βλέπετε κάθε μήνα περίοδο η αρνητικό τεστ ... εγώ είχα φρικάρει....βέβαια δεν είχα περίοδο εγώ καθόλου .... Αλλά είναι πολύ μεγάλο σφίξιμο όλο αυτό... Ειλικρινά δεν το μετάνιωσα καθόλου που προχώρησα μια και έξω σε εξωσωματική.... Αν μπορείτε κάνετε το ίδιο !!!!!!! Αλήθεια 🧡 κρίμα να αναλάβουμε τόση ψυχολογία κ ενέργεια στο τίποτα ! Καλύτερα να την αναλωνουμε στα μωράκια μας 🧡🧡

Μπράβο σου που του στέκεσαι τόσο εγώ νευρίαζα πολύ κ ξεσπαγα!

Μιμή μου όμως το να κάνεις εξωσωματική κατ εμένα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και εσύ το ξέρεις προσωπικά... Εννοώ ενέσεις κλπ.. Ταλεπωρεισαι...εγω σας θεωρώ ηρωίδες!!!δεν είσαι το ίδιο με εμένα που έγινα φυσιολογικά μαμά... Που δεν το πολύ προσπάθησα και ήρθε εύκολα.... Γιατί τα δύο πρώτα μου παιδάκια Δόξα Τω Θεώ ήρθαν με την πρώτη ελεύθερη επαφή... Άσχετα που τώρα με παιδεύει το τρίτο... 

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώείμαι κάπως στενοχωρημένη/προβληματισμενη γιατί χθες μίλησε ο άνδρας μου με το γιατρό μου και του έλεγε ότι πονάει ακόμη 3μήνες μετά την επέμβαση  κιρσοκηλης (βεβαια δεν ποναει πολυ αλλα συνεχιζει να ποναει) και ο γιατρός με το δίκιο του φυσικά έλεγε ότι έπρεπε να είχαμε πάει να τον ξαναδεί εφόσον πονάει κλπ. Του είπαμε ότι σχεδιάζαμε βέβαοα να πάμε το Μάρτιο ωστε να έχουν πεάσει 4 μήνες από επε΄μβαση  οπ΄ότε να εχει νοημα να  επαναληψη σπερμοδιαγραμμα κλπ και ο γιατρος ελεγε με το δικιο του οτι καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να ερχεστε ευκολα αλλα 4 μηνες ειναιπολλοι αν καποιος ποναει κλπ..

Μετα το τηλεφωνημα ειπα στον αν😊δρα μου (εγω το θεωρουσα αυτονοητο) οτι πρεπει να ξανακανει ολες εξετασεις επαναληπτικες το Μαρτιο οι οποιες ειναι οντως παρα πολυ ακριβες  και νευριασε οτι ειναι παρα πολλα τα χρηματα και θα κανει μονο σπερμοδιαγραμμα και ειναι αρκετο κλπ . Και εκει τσακωθηκαμε ασχημα γιατι εγω θεωρω οτι δυστυχως πρεπει να τα ξανακανει ολα, να ψαξει να δει αν εχει ακομα το μικροβιο, τηννυψηλη κατατμηση κλπ. Μετα πανω στον τσακωμο του εκανα την αποκαλυψη οτι παω σε ψυχολογο γιατι δεν μπορω να διαχειριστω ολα αυτα και εκει στενοχωρηθηκε πολυ που δεν του ειχα πει και ανησυχησε οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη κλπ//... Παιδια δεν ειναι οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη αλλα πραγματικα εχουμε που εχουμε το προβλημα δεν βρισκω το λογο να τσακωνομαστε, το θεωρω ανοητο.  Λες και εγω θελω να πληρωνουμε εξετασειες η να τρεχουμε για ιατρικο τουρισμο. Τελος παντων θα περασει και αυτο αλλα προσωρινα ειμαστε παλι λιγο καπως.

@Antonia2 Μπράβο για το τριβόλι, μακάρι κορίτσι μου να σς βοηθήσει!  Κι εμεις θα παραγγειλουμε τωρα νεα profertil τριμηνο (τρελα εξοδα) Τι συγκινητικο αυτο με τον ανδρα σου, τι γλυκος., Να του πεις να μη στενοχωριεται  θα τα καταφερετε ολα ειμαι σιγουρη💗 Καλες προσπαθειες☺️

@Raf123 Εγω στην ωορηξια συνηθως δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα και χρησιμοποιω cleabkue οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν αυτα τα πιο σταδιακα! Καλη επιτυχια κοριτσιμου💗

@marinamanoulitsa Με το καλό το ανιψάκι κορίτσι μου! Τι όμορφο συναίσθημα, μακαρι κι εγω καποτε να εχω ανιψακι

@Κατεριναπαπ Καλη επιτυχια για αυριο κοριτσι μου! Περιμενουμε νεα σου💗

@Nandia- μου υπομονη πολυ δυσκολη φαση αυτες οι καραντινες,

@misofeggaro Κοριτσι μου να σου πω οτι καποια φορα η εικονα στον υπερηχο ειναι λιγο υποκειμενικη.  Επειδη εχω κανει πλεον πολλους υπερηχους τον τεελυταιο χρονο και ολο προβληματακια βρισκω  θα σου πω τι περναει απτο μυαλο μου χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστο βεβαια. Αρχικα οντως αν ειχες κανει ωορηξια πριν 2-3 μερες αυτο φαινεται στον υπερηχο σιγουρα, τωρα αν εχεις κανει ομως περισσοτερες μερες νωριτερα πχ. 5-6 αυτο δεν ξερω αν φαινεται αλλα σιγουρα κρινουν και απο πιο παχυ ενδομητριο.  Σκεφτομαι μηπως καποιο ωαριο ηταν μεγαλυτερο αλλα δεν ηταν τοσο καλη ποιοτητα και αντι να κανεις ωορηξια και εγινε κυστουλα και τωρα θα  κανεις κανονικα ωορηξια απλα λιγο αργοτερα  με καποιο αλλο ωαριο εκει που το περιμενεις η με καποια καθυστερηση? Αυτο που σου περιγραφω εγινε το Σεπτεμβρη οποτε συνεχισε να παρακολουθεις ισως με τεστ ωορηξιας. Τωρα αν εκανες πριν 2 μερες και δεν το βλεπει ειναι οντως καπως περιεργο.  Τελος ενα μικρο σχολιο οτι ο δικος μου γιατρος ηταν αρνητικος με κλομιφαινη γιατι μου εχει πει οτι κανει λεπτο ενδομητριο και ελεγε καλυτερα ειναι femara (εκ των υστερων επειδη ολο βρισκω λεπτο ενδομητριο σκεφτομαι μηπως το ελεγε και για αυτο)

Καλη σας ημερα💗

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώείμαι κάπως στενοχωρημένη/προβληματισμενη γιατί χθες μίλησε ο άνδρας μου με το γιατρό μου και του έλεγε ότι πονάει ακόμη 3μήνες μετά την επέμβαση  κιρσοκηλης (βεβαια δεν ποναει πολυ αλλα συνεχιζει να ποναει) και ο γιατρός με το δίκιο του φυσικά έλεγε ότι έπρεπε να είχαμε πάει να τον ξαναδεί εφόσον πονάει κλπ. Του είπαμε ότι σχεδιάζαμε βέβαοα να πάμε το Μάρτιο ωστε να έχουν πεάσει 4 μήνες από επε΄μβαση  οπ΄ότε να εχει νοημα να  επαναληψη σπερμοδιαγραμμα κλπ και ο γιατρος ελεγε με το δικιο του οτι καταλαβαινω οτι δεν μπορειτε να ερχεστε ευκολα αλλα 4 μηνες ειναιπολλοι αν καποιος ποναει κλπ..

Μετα το τηλεφωνημα ειπα στον αν😊δρα μου (εγω το θεωρουσα αυτονοητο) οτι πρεπει να ξανακανει ολες εξετασεις επαναληπτικες το Μαρτιο οι οποιες ειναι οντως παρα πολυ ακριβες  και νευριασε οτι ειναι παρα πολλα τα χρηματα και θα κανει μονο σπερμοδιαγραμμα και ειναι αρκετο κλπ . Και εκει τσακωθηκαμε ασχημα γιατι εγω θεωρω οτι δυστυχως πρεπει να τα ξανακανει ολα, να ψαξει να δει αν εχει ακομα το μικροβιο, τηννυψηλη κατατμηση κλπ. Μετα πανω στον τσακωμο του εκανα την αποκαλυψη οτι παω σε ψυχολογο γιατι δεν μπορω να διαχειριστω ολα αυτα και εκει στενοχωρηθηκε πολυ που δεν του ειχα πει και ανησυχησε οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη κλπ//... Παιδια δεν ειναι οτι δεν ειμαι ευτυχισμενη αλλα πραγματικα εχουμε που εχουμε το προβλημα δεν βρισκω το λογο να τσακωνομαστε, το θεωρω ανοητο.  Λες και εγω θελω να πληρωνουμε εξετασειες η να τρεχουμε για ιατρικο τουρισμο. Τελος παντων θα περασει και αυτο αλλα προσωρινα ειμαστε παλι λιγο καπως.

@Antonia2 Μπράβο για το τριβόλι, μακάρι κορίτσι μου να σς βοηθήσει!  Κι εμεις θα παραγγειλουμε τωρα νεα profertil τριμηνο (τρελα εξοδα) Τι συγκινητικο αυτο με τον ανδρα σου, τι γλυκος., Να του πεις να μη στενοχωριεται  θα τα καταφερετε ολα ειμαι σιγουρη💗 Καλες προσπαθειες☺️

@Raf123 Εγω στην ωορηξια συνηθως δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα και χρησιμοποιω cleabkue οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν αυτα τα πιο σταδιακα! Καλη επιτυχια κοριτσιμου💗

@marinamanoulitsa Με το καλό το ανιψάκι κορίτσι μου! Τι όμορφο συναίσθημα, μακαρι κι εγω καποτε να εχω ανιψακι

@Κατεριναπαπ Καλη επιτυχια για αυριο κοριτσι μου! Περιμενουμε νεα σου💗

@Nandia- μου υπομονη πολυ δυσκολη φαση αυτες οι καραντινες,

@misofeggaro Κοριτσι μου να σου πω οτι καποια φορα η εικονα στον υπερηχο ειναι λιγο υποκειμενικη.  Επειδη εχω κανει πλεον πολλους υπερηχους τον τεελυταιο χρονο και ολο προβληματακια βρισκω  θα σου πω τι περναει απτο μυαλο μου χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστο βεβαια. Αρχικα οντως αν ειχες κανει ωορηξια πριν 2-3 μερες αυτο φαινεται στον υπερηχο σιγουρα, τωρα αν εχεις κανει ομως περισσοτερες μερες νωριτερα πχ. 5-6 αυτο δεν ξερω αν φαινεται αλλα σιγουρα κρινουν και απο πιο παχυ ενδομητριο.  Σκεφτομαι μηπως καποιο ωαριο ηταν μεγαλυτερο αλλα δεν ηταν τοσο καλη ποιοτητα και αντι να κανεις ωορηξια και εγινε κυστουλα και τωρα θα  κανεις κανονικα ωορηξια απλα λιγο αργοτερα  με καποιο αλλο ωαριο εκει που το περιμενεις η με καποια καθυστερηση? Αυτο που σου περιγραφω εγινε το Σεπτεμβρη οποτε συνεχισε να παρακολουθεις ισως με τεστ ωορηξιας. Τωρα αν εκανες πριν 2 μερες και δεν το βλεπει ειναι οντως καπως περιεργο.  Τελος ενα μικρο σχολιο οτι ο δικος μου γιατρος ηταν αρνητικος με κλομιφαινη γιατι μου εχει πει οτι κανει λεπτο ενδομητριο και ελεγε καλυτερα ειναι femara (εκ των υστερων επειδη ολο βρισκω λεπτο ενδομητριο σκεφτομαι μηπως το ελεγε και για αυτο)

Καλη σας ημερα💗

καλημερα.. πολυ δυσκολο η καραντινα.. θα περασει και αυτο

οσο για τον αντρα σου κανε υπομονη.. και εμεις ειχαμε τεραστιο καυγα για αυτο το θεμα. ελεγε οτι ειναι στειρος γιατι δεν μενω εγκυος κτλ.. οι αντρες δεν εχουν αντοχες και υπομονη σαν εμας.. τυχαια ο θεος αναθεσε στην γυναικα την γεννα την εγκυμοσυνη και το μεγαλωμα σε μεγαλο βαθμο των παιδιων? ειναι φτιαγμενοι για αλλα πιο απλα και διαικπεραιωτικα πραγματα... οσα θελουν υπομονη αντοχες και συναισθημα δεν μπορουν να τα διαχειριστουν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως αν έχετε κάρτα club orchestra έχει κάποια φορμάκια fleece με κόστος 3 και 5 ευρώ κλπ...Δηλ. με 10-12 ευρώ μπορείτε να πάρετε 2 πχ και όσο τα βάλει αν τα βάλει..εγώ αυτό έκανα.. εδωσα 20 ευρώ και πήρα 3 να υπάρχουν.. γιατί μένω και λίγο έξω από Αθήνα (Σαρωνίδα αν ξέρετε) κι ίσως κάποιες μέρες έχει ψυχρούλα..Ας πούμε πέρισυ θυμάμαι το βράδυ του επιταφίου είχε πάρα πολύ κρύο. Και έπεσε και αργά πέρισυ το Πάσχα.  Επίσης με τον ίδιο τρόπο της αγόρασα και 2 μπουφανο-ζακετάκια...νομιζω και τα δυο 20 ευρώ μου βγήκαν.. Από νούμερα απλά για να τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και να μην πανε χαμένα κατευθείαν της εχω αγοράσει αυτό που λέει 60 εκ. δηλ. δεν πήρα καθόλου το 56 εκ. τώρα θα δούμε..ελπίζω να μην της είναι τεράστια.. είμαστε κι εγώ και ο μπαμπάς της σχετικά ψηλοί..τι να πω.. 
    • Α μάλιστα, σε ευχαριστώ..οπότε μάλλον θα κάνω υπομονή και βλέπουμε!
    • Ταυτιζόμαστε εμείς μου φαίνεται..χαχα!!! Πλυντήρια εγώ λέω μετά τις γιορτές να ξεκινήσω. Φεβρουάριο αγχώνομαι να τα αφήσω, μην τυχει κάτι και δεν είμαι έτοιμη. 
    • Εγώ έχω πάρει μονο 2-3 βελουτέ και όλα τα υπόλοιπα τα έχω πάρει βαμβακερά. Νομίζω λόγω εποχής θα πιάσουν οι ζέστες και τα βελουτέ θα είναι ζεστά. Εγώ ας πούμε ούτε το χειμώνα τα φοράω.. Και σκέφτομαι αν κάποια μέρα πχ έχει ψυχρούλα να φοράει και ενα ζακετάκι.  Δηλ. η λογική μου είναι ζιπουνάκι κοντομάνικο από μέσα, φορμάκι βαμβακερό ή βελουτέ από έξω κι αν έχει ψύχρα και ένα βαμβακερό ζακετάκι από πάνω.  Επίσης, έχω αγοράσει και κάποια σετακια που είναι παντελονάκι μαλακό με ζιπουνάκι μακρυμανικο και με αυτά πάλι λεω να βάζω από πάνω το ζακετάκι το βαμβακερό.  Νομίζω λόγω εποχής είμαστε καλά. Τις αγόρασα και 2 πιο χοντρά ζακετάκια - μπουφανάκια για τις βόλτες για όσο χρειαστούν. 
    • Καλα Χριστούγεννα κορίτσια με υγεία! Εύχομαι οτι όνειρο εχει κάθε μία να γίνει πραγματικότητα!Αυτα τα Χριστούγεννα ειναι αλλιώτικα φέτος για μενα κρύβουν θλίψη αλλά και γλυκιά προσμονή για ολα αυτα τα όμορφα που περιμένω να έρθουν. Να περάσετε όμορφα στις γιορτές με τις οικογένειές σας και του χρόνου πάλι εδω θα είμαστε να τα λέμε. Σας ευχαριστώ πολυ για ολα🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...