Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 22 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?

@Nandia- μου περαστικά στο αγόρι σου,  ελπίζω θετικό να δεις ξανά μόνο εγκυμοσύνης! 

@Antonia2 μου μια χαρά ο μπαμπάς! Περαστικά κ να μην χρειαστεί τίποτα άλλο ❤

@Raf123 μου καλή επιτυχία!!!! Εύχομαι σε δύο βδομάδες να έχουμε θετική χοριακή 🥰

Ευχαριστω κοριτσι μου γλυκο!!! να εισαι καλα!!!❤️❤️❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 17 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσιαμου καλησπερα! εγω σημερα ειχα παει μια μινι εκδρομουλα, την χρειαζομουν παρα πολυ πηγα και λιγο

@Antonia2 Χαίρομαι πάραπολυ που ο μπαμπας σου πηγε καλα και ηταν οκ και μετα απο αναισθησια, γιατι μερικους ανθρωπους τους πειραζει πολυ. Περαστικα του και καλα αποτελεσματα στη βιοψια🙏 Μεολα αυτα θα εχετε χρονο να κανετε προσπαθειες σας αυτο το μηνα? ΥΓ. Δενεφτιαξα εγω τοστιφαδο, οπου ακους δυσκολες συνταγες δεν ειμαι εγω απο πισω χαχα

@ΕυάγγελοςτΓια καποιο λογο  ουτε εγω ειχα δει το μηνυμα αυτο και το ειδα τωρα απο απαντησεις κοριτσιων! Μπραβο κοριτσι μου, καλα κανεις κα ιτοχαιρεσαι!Σου ευχομαιοτι καλυτερο για τησυνεχεια💗

@ΚατεριναπαπΜε το καλο η ωοληψια κοριτσι μου αρα ποσα αυγουλακια πιστευεις θαπαρεις την Τριτη?Γενικα συνεχιζεις ακομη ενεσεις η εχεις σταμτησει? Εχεις ενοχλησεις η ολα καλα? (σορυ δεν ξερω με τι διαδικασια αυτη γιαυτο ρωταω)

@Raf123Θετικο ειναι ξεκινα και σου ευχομαι μεσααπτην καρδια μου να ειναι ο τυχερος σου κυκλος💗Μαζι σχεδον θα περιμενουμε ☺️

καλημερα κοριτσι μου!!! ευχαριστουμε για τις ευχες!!! ευτυχως η αναισθησια δεν πειραξε καθολου το μπαμπα.. να φανταστεις ηθελε το βραδυ να κανει και τσιγαρο... αδιορθωτος...

εμενα το σαββατο τελειωσε οριστικα η περιοδος και σηερα θα επιστρεψουν οι δικοι μου χωριο οποτε θα κανουμε τις προσπαθειες μας κι οτι κατσει....

σημερα ο αντρας μου αγορασε και τριβολι γτ διαβασαμε οτι βοηθαει πολυ στο σπερμα (ποιοτητα και κινητικοτητα!!) δεν θελω να αγχωθω παλι αλλα πιστευω μεχρι το καλοκαιρακι κατι θα εχει γινει.. γτ τωρα θα ολοκληρωθει και το 3μηνο απο τη θεραπεια με τις βιταμινες του ουρολογου... θετικη σκεψη και παμε!!!!!😍😍😍😍

εσενα ο αντρας σου απο αποψη πονου ειναι καλυτερα ε;;😉 ασχετα με τις γονιμες μερες, οι επαφες θα σας ανανεωσουν!!! ειδικα οταν περναει τοσο καιρος σου λειπει πολυ ο ανθρωπος σου..❤️

στις πριν 14 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

@Lacostakiναι εγώ! Χαίρομαι που σας έδωσα ωραία ιδέα!

@Ευάγγελοςτ με το καλό τα σποράκια του. Πήγατε καλά απ όσο είδα! @Κατεριναπαπ με το καλό και τα δικά σου σποράκια! 

@Antonia2Περαστικά στον μπαμπά σου.

@Nandia- Περαστικά και σε εσάς! Και εμπιστεύομαι το ένστικτο σου! 

@MyNaχαίρομαι που είναι όλα καλά, εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα!

@Raf123 καλή διασκέδαση! 

ευχαριστουμε κοριτσι μου γλυκο!!! να εισαι καλα!!!❤️❤️

ευχομαι καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια της παρεας μας!!! μακαρι να εχουμε και θετικα τεστακια!!!❤️❤️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια νομίζω ότι για πρώτη φορά ένιωσα την ωορρηξία μου, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή επειδή έκανα σαλπιγγογραφια! Χθες μετά το απόγευμα ενιωθα μια ενόχληση στην αριστερή μεριά, και πονούσα κ κατά τη διάρκεια της επαφής ενιωθα λες κ είχε ενα κενό εκεί…κ εσείς έτσι νιώθετε;; 

Ναι κάπως έτσι ένιωθα και εγώ. Όταν ήταν η ωορρηξία ένιωθα κάτι πονακια είτε αριστερα είτε δεξιά. Είτε γενικά χαμηλά. Σαν πονακια περιοδου. Και κατά την επαφή με ενοχλούσε λίγο.  Ααααντε έγινε η ωορρηξία έγιναν και οι επαφουλες σε δύο βδομάδες θέλουμε πολύ να ακούσουμε τα πιο ευχάριστα νέα. Άντε κάποια να κάνει την αρχή του Φεβρουαρίου ❣️❣️

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Χαχαχαχαχ αχ πόσο με βοηθήσεις και με καταλαβαίνεις..

Η επόμενη ερώτηση μου ήταν αυτή. Ότι σήμερα ξύπνησα κάπως φυσιολογικά .ακόμα και το βάρος χαμηλά δεν το νιώθω. Και λέω τι γίνεται; Φέρε μου πίσω τα συμπτώματα και την κακοπεραση. Χαχααχχ

Οπότε υπάρχουν και αυτά στο πρόγραμμα. Οι καλές μέρες να μην ανησυχώ 

Ναι παιδι μου είμαστε τρελές για δεσιμο... Εμετους έκανα όλη μέρα κ έλεγα θεε μου ας ηρεμησω λιγο... Ξυπνουσα ευδιαθετη δεν είχα τάση για εμετό κ έλεγα τι γίνεται? Τι δε παει καλα? Θέλω τα συμπτώματα μου πίσω 😂😂😂😂😂 ηρεμησε κ απόλαυσε το!!! Όλα θα πανε τέλεια!!! Ετοιμάσου κ για το δάκρυ του αιώνα μόλις ακουσεις στον υπέρηχο τουκ τουκ τουκ... 💕💕  εγώ με το που είδα τους σακους έβαλα τα κλάματα πριν βάλει καν τον ήχο ... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι κάπως έτσι ένιωθα και εγώ. Όταν ήταν η ωορρηξία ένιωθα κάτι πονακια είτε αριστερα είτε δεξιά. Είτε γενικά χαμηλά. Σαν πονακια περιοδου. Και κατά την επαφή με ενοχλούσε λίγο.  Ααααντε έγινε η ωορρηξία έγιναν και οι επαφουλες σε δύο βδομάδες θέλουμε πολύ να ακούσουμε τα πιο ευχάριστα νέα. Άντε κάποια να κάνει την αρχή του Φεβρουαρίου ❣️❣️

Αα ωραία χαίρομαι παρά πολύ που επιτελους το ένιωσα 😍😍😍 μακάρι να έχουμε ολες θετικά τεστακια αυτό το μήνα!! Είναι ο μηνας μας με τον άντρα μου ο μηνας που έχουμε επέτειο κ μακάρι να το πετύχαμε 

Καλημερα κοριτσια! Να σας ρωτησω γιατι κανω παλι τεστ οωρρηξιας μετα απο δυο χρονια καιο δεν τα θυμαμαι. Χθες το απογευμα 14ημερα κυκλου ειχα το πρωτο θετικο τεστ , η γραμμη αποτελεσματος ηταν πιο εντονη απο του ελεγχου. Τωρα εκανα παλι και ηταμ ακομα θετικο αλλα και  οι δυο γραμμες ηταν ιδιες. Δεν εχω μαζι μου το χθεσινο τεστ να σας δειξω διαφορα. Ποιο παιρνω εγω ως θετικο το χθεσινο? Επισης ειχαμε επαφη χθες το πρωι και το απογευμα βρηκα θετικο. Πιανετε ως επαφη της ιδιας μερας? Ή οχι επειδη ειχα νωριτερα. Θα εχουμε και σημερα σιγουρα. Για αυριο δεν ξερω αν θα εχουμε χρονο. 

Θα κατσω να σας διαβασω τωρα γιατι εχασα τα νεα σας το ΣΚ

στις Just now, ο/η Hope19 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Να σας ρωτησω γιατι κανω παλι τεστ οωρρηξιας μετα απο δυο χρονια καιο δεν τα θυμαμαι. Χθες το απογευμα 14ημερα κυκλου ειχα το πρωτο θετικο τεστ , η γραμμη αποτελεσματος ηταν πιο εντονη απο του ελεγχου. Τωρα εκανα παλι και ηταμ ακομα θετικο αλλα και  οι δυο γραμμες ηταν ιδιες. Δεν εχω μαζι μου το χθεσινο τεστ να σας δειξω διαφορα. Ποιο παιρνω εγω ως θετικο το χθεσινο? Επισης ειχαμε επαφη χθες το πρωι και το απογευμα βρηκα θετικο. Πιανετε ως επαφη της ιδιας μερας? Ή οχι επειδη ειχα νωριτερα. Θα εχουμε και σημερα σιγουρα. Για αυριο δεν ξερω αν θα εχουμε χρονο. 

Θα κατσω να σας διαβασω τωρα γιατι εχασα τα νεα σας το ΣΚ

ΥΓ τα hometest κανω!

στις πριν 15 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 💞

Είμαι περισσότερο αισιόδοξη γιατί μίλησα με τον γιατρό μου και βάλαμε ένα πρόγραμμα. Αλλά με έχουν πιάσει άλλες αμφιβολίες. 

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα σας πω και τα δικά μου νέα! Μην σας κουράζω τώρα!

Καλημερα γλυκια μου Misofeggaro. Τελεια τα νεα σου. Ειναι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια σου να νοιωθεις οτι εχεις μπει σε ενα προγραμμα και οτι δεν βαδιζεις στα τυφλα. Ολα θα πανε καλα! Οποτε θες πες μας ειμαστε εδω να σε ακουσουμε!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα ακόμα ένα τεστακι όταν γύρισαμε το βράδυ στις 8:00 περίπου κ είναι αχνό…ευτυχως που έκανα κ ένα το μεσημέρι γύρω στις 13:00 διαφορετικά θα νόμιζα ότι δεν κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα! Άρα έφτασε στο peak και τώρα μάλλον ελευθερώνεται το ωάριο να υποθέσω ..

Τελεια κοριτσι μου. Βουρ τωρα. ΚΙ εγω χθες το απογευμα ειχα θετικο αλλα ητανβ και σημερα το πρωι βεβαια το πιο θετικο ηταν χθες. Μαζι θα περιμενουμε!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️❤️❤️ Καλή εβδομάδα σε ολες!!! Καλή δουλεια όσες εργάζεστε 

@Froufroμου τέλεια θα είναι μαζί σας το Πάσχα δλδ μέχρι τέλος Απρίλη! 

@Nandia-μου εύχομαι το ένστικτο σου να βγει αληθινό!! Κ εγώ όσες φορές διαισθάνθηκα κάτι έγινε είτε καλό ή κακό! Απλά τώρα όσο αφορά την εγκυμοσύνη φοβαμαι πολύ να αφήσω τον εαυτό μου να είναι αισιόδοξος δεν ξέρω γιατί ισως για να μην απογοητεύομαι κάθε μήνα…γιατί στην αρχή ήμουν κ σίγουρη ότι πιάσαμε, το είχα πανευκολακι κ σίγουρακι! Τώρα φοβαμαι να νιώσω συμπτώματα γιατί θα κάνω όνειρα κ στο τελος πάλι θα φάω τα μούτρα μου…

Να μην φοβάσαι.. θα έρθει.. έχεις χρόνο μπροστά σου και να μην δημιουργείς αντιστάσεις άθελά σου στον οργανισμό σου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια νομίζω ότι για πρώτη φορά ένιωσα την ωορρηξία μου, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή επειδή έκανα σαλπιγγογραφια! Χθες μετά το απόγευμα ενιωθα μια ενόχληση στην αριστερή μεριά, και πονούσα κ κατά τη διάρκεια της επαφής ενιωθα λες κ είχε ενα κενό εκεί…κ εσείς έτσι νιώθετε;; 

Όταν έχω ωορρηξια νοιώθω σαν φούσκωμα.. μια ενόχληση συνήθως στην αριστερή πλευρά (όντως στον υπέρηχο ηταν αριστερά το ωάριο) εγω συνήθως υγρά διαβγει και πονακια.. και στην επαφή και γενικά όλη μέρα.. έκανα ψες από περιέργεια και αφου τα έχω.. τεστ ωορρηξιας της one step.. βγήκε αρνητικό αρα έγινε η ωορρηξια.. 

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

ΥΓ τα hometest κανω!

Όταν βρεις θετικό θεωρείς ότι είναι θετικό το πρώτο που βρίσκεις!! Ναι είμαστε μαζί εμεις! Εμένα χθες ήταν η 12η ημέρα μου! Εγώ έκανα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι κ βγήκε καραθετικο κ στις 20:00 το βράδυ που πήγα σπίτι ήταν αρνητικό! Έκανα και γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου κ βγήκε σκούρο αλλά όχι έντονο όσο το χθεσινό του μεσημεριού! Αλλά κράτησε πολύ λίγο το peak μου εμένα! Ισως ξεκίνησε μετά από ξημερώματα κυριακης να γίνεται θετικο κ το ανακάλυψα το μεσημέρι, το βράδυ ήταν αρνητικό! 

Από επαφές πως τα πηγατε; Εμεις 2 είχαμε ολες κ ολες λόγο κ της σαλπιγγογραφιας δεν έκανα πιο πριν, και θα έχουμε κ σήμερα κ αύριο! Αν κ το αύριο το θεωρώ παρά πάνω αλλά θα το προσπαθήσουμε ως αύριο…Τετάρτη πάω στο γιατρο και μετά μέρα παρά μέρα ή όποτε έχουμε όρεξη ως την περίοδο! 

Χθες είχα κ πονο ωορρηξιας σήμερα δεν νιώθω τίποτα ή έγινε χθες ή γίνεται σήμερα μετά τον πονο.;; 

Καλή μας επιτυχία κορίτσι μου 😍😍

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Να μην φοβάσαι.. θα έρθει.. έχεις χρόνο μπροστά σου και να μην δημιουργείς αντιστάσεις άθελά σου στον οργανισμό σου 

Όταν έχω ωορρηξια νοιώθω σαν φούσκωμα.. μια ενόχληση συνήθως στην αριστερή πλευρά (όντως στον υπέρηχο ηταν αριστερά το ωάριο) εγω συνήθως υγρά διαβγει και πονακια.. και στην επαφή και γενικά όλη μέρα.. έκανα ψες από περιέργεια και αφου τα έχω.. τεστ ωορρηξιας της one step.. βγήκε αρνητικό αρα έγινε η ωορρηξια.. 

και εγώ έτσι ενιωθα χθες λες κ έχω δυσκοιλιότητα …υγρά δεν ξέρω δεν τα καταλαβαίνω δεν έχω πολλά! Αλλά ειχα πονο κ στην επαφή λες κ πήγαινε όλο προς την αριστερή μεριά κ με ενοχλούσε… 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

και εγώ έτσι ενιωθα χθες λες κ έχω δυσκοιλιότητα …υγρά δεν ξέρω δεν τα καταλαβαίνω δεν έχω πολλά! Αλλά ειχα πονο κ στην επαφή λες κ πήγαινε όλο προς την αριστερή μεριά κ με ενοχλούσε… 

Αρα ήταν ωορρηξια.. να έχεις και σποψε επαφή και αύριο..  

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Ναι ναι κ σήμερα κ αύριο σίγουρα! Ήθελα το πρωί πριν πάω δουλεια αλλά δεν προλάβαινα είχα ραντεβού 8:30 κ δεν μπορούσα να καθυστερήσω λίγο

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

πως τα πατε με τον κορονοιο; Ο μικρος πάει σχολείο; 

Ναι ναι κ σήμερα κ αύριο σίγουρα! Ήθελα το πρωί πριν πάω δουλεια αλλά δεν προλάβαινα είχα ραντεβού 8:30 κ δεν μπορούσα να καθυστερήσω λίγο

Εγώ από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι όταν έχουμε ωορρηξια πρέπει να έχουμε επαφή την προηγούμενη και την ίδια. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ από προσωπική εμπειρία πιστεύω ότι όταν έχουμε ωορρηξια πρέπει να έχουμε επαφή την προηγούμενη και την ίδια. 

σίγουρα είχαμε κ θα έχουμε κ σήμερα μήπως γίνει σήμερα τελικά η ωορρηξία…θυμάμαι εσυ είχες την ημέρα του θετικού κ τις προηγούμενες θυμάμαι καλά; 

σίγουρα είχαμε κ θα έχουμε κ σήμερα μήπως γίνει σήμερα τελικά η ωορρηξία…θυμάμαι εσυ είχες την ημέρα του θετικού κ τις προηγούμενες θυμάμαι καλά; 

Ναι σωστά θυμάσαι. Την ημέρα του θετικού και τις δύο προηγούμενες. 🥰

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Όταν βρεις θετικό θεωρείς ότι είναι θετικό το πρώτο που βρίσκεις!! Ναι είμαστε μαζί εμεις! Εμένα χθες ήταν η 12η ημέρα μου! Εγώ έκανα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι κ βγήκε καραθετικο κ στις 20:00 το βράδυ που πήγα σπίτι ήταν αρνητικό! Έκανα και γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου κ βγήκε σκούρο αλλά όχι έντονο όσο το χθεσινό του μεσημεριού! Αλλά κράτησε πολύ λίγο το peak μου εμένα! Ισως ξεκίνησε μετά από ξημερώματα κυριακης να γίνεται θετικο κ το ανακάλυψα το μεσημέρι, το βράδυ ήταν αρνητικό! 

Από επαφές πως τα πηγατε; Εμεις 2 είχαμε ολες κ ολες λόγο κ της σαλπιγγογραφιας δεν έκανα πιο πριν, και θα έχουμε κ σήμερα κ αύριο! Αν κ το αύριο το θεωρώ παρά πάνω αλλά θα το προσπαθήσουμε ως αύριο…Τετάρτη πάω στο γιατρο και μετά μέρα παρά μέρα ή όποτε έχουμε όρεξη ως την περίοδο! 

Χθες είχα κ πονο ωορρηξιας σήμερα δεν νιώθω τίποτα ή έγινε χθες ή γίνεται σήμερα μετά τον πονο.;; 

Καλή μας επιτυχία κορίτσι μου 😍😍

Νομιζω αν ειχες χθες και σημερα επαφες εισαι Ok. Εγω ειχα θετικο χθες το απογευμα. Επαφη ομως ειχα το πρωι χθες. Σημερα θα προσπαθησω να εχω αλλη μια το βραδυ και ειδωμεν! Χαχαχαχα Λιγο δυσκολο γιατι εχω σπιτι και ενα μωρο ενος ετους και περιμενω να κοιμηθει! Οποτε αν δεν εχω νυσταξει κι εγω θα το πρασπαθησω! Χαχαχαχα

στις Just now, ο/η Hope19 είπε:

Νομιζω αν ειχες χθες και σημερα επαφες εισαι Ok. Εγω ειχα θετικο χθες το απογευμα. Επαφη ομως ειχα το πρωι χθες. Σημερα θα προσπαθησω να εχω αλλη μια το βραδυ και ειδωμεν! Χαχαχαχα Λιγο δυσκολο γιατι εχω σπιτι και ενα μωρο ενος ετους και περιμενω να κοιμηθει! Οποτε αν δεν εχω νυσταξει κι εγω θα το πρασπαθησω! Χαχαχαχα

Απο υγρα εγω ειχα χθες πολλα που ειδα το θετικο. Εμενα ειναι ακομα ανεβασμενη η τιμη. Αλλα απο οτι καταλαβα το χθεσινο που ηταν το πρωτο πιανω. Σημερα παντως καπως νοιωθω ενα τραβηγμα δεξια. Συνηθως ετσι νοιωθω στην οωρρηξια. Αλλα ειχα χθες το πρωι. Ελπιζω να καταφερω και σημερα. Να μην χαλασω την προσπαθεια

στις πριν 16 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Και εγω το πιστευω αυτο. Γιατι θελει και καποιο χρονο το σπερμα να φτασει στις σαλπιγγες. Πιστευω κι εγω οτι καλο ειναι και πριν να εχουμε επαφες. Γιατι το σπερμα αν ειναι καλο περιμενει και λιγες μερες. Ενω αν σκασει το ωαριο μεχρι να φτασει το σπερμα αν δεν εχει και πολλα γρηγορα σπερματοζωαρια μπορει το ωαριο ναμην το προλαβει.

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

πως τα πατε με τον κορονοιο; Ο μικρος πάει σχολείο; 

Είμαστε μια χαρά όλοι..  όχι δεν πάει γιατί είναι ο αδελφός του θετικός.. άσε κάνει ον λαιν ο μικρός.. κάνει ο μεγάλος ον λαιν και εγώ δουλεύω από το σπίτι.. εχω τον μεγάλο να με έχει κάνει καμαριέρα αφου είναι στο δωμάτιο του και τον μικρό όλο κάτι να θέλει να φάει...να δω μέχρι πότε θσ αντεξω

στις πριν 7 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι σύντομα να δούμε αυτο το +++ ολες μας!! Κ να φύγουμε από αυτο το γκρουπάκι να πάμε σε άλλο!!! Να μην υπάρχει τέτοιο γκρουπάκι να είναι για ολες τις γυναίκες εύκολο…μέχρι να μπουν κ να γράψουν να είναι ήδη έγκυες…

Κορίτσι μου απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!! 

Κορίτσια μοθ δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω, είμαι στην δουλειά καο απο το πρωί τρέχω με εξετάσεις φαρμακεία υπέροχος κτλπ.. με την πρώτη ευκαιρία θα σας διαβάζω 🤞 το βραδάκι μάλλον.. 

Εγώ κορίτσια μου Τετάρτη μπαίνω για οωληψια,  τέλος οι ενέσεις, επιτέλους!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...