Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου 💖💖💖

ομορφη Κυριακή εύχομαι!! Εμεις θα πάμε στη πεθερά για φαγητό και μετά στη μαμα μου που θα έρθει ο αδερφό μου. Βγαινουν επιτελους από την καραντίνα ο αδερφος μου, η νύφη μου κ το μαϊμουδάκι μας σήμερα και θα έρθουν!!! Ποσό μου έλειψε αυτό το μαϊμουδάκι 😍😍 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα.. καλά αποτελέσματα να έχει ο πατέρας σου

Πιστεύω ότι ο γιος μου το πέρασε την Δευτέρα και Τρίτη που ήταν άρρωστος και απλα τώρα βγήκε θετικός...απ ότι ακούω συμβαίνει σε πολλούς και ο παιδίατρος μας είπε ότι απλά τώρα φαίνεται να έγινε θετικός..  πάντως είναι πολύ καλά για την ώρα.. σε ευχαριστώ πολύ!!!

Καλημέρα Ναντια μου!! Έτσι είναι καλύτερα να κανεις PCR που θα δείξει πιο γρήγορα γιατί κάθεσαι καραντίνα κ μετά ξανά κάθεσαι γιατί βγήκε το ραπιντ θετικό! Μια κοπέλα μου έλεγε χθες ότι έκανε κάθε μέρα ραπιντ αρνητική (τριπλά εμβολιασμένη - που δεν έχει κ σχέση αν είσαι παρά μόνο στα συμπτώματα) πέρασε ένα μπούκωμα κ έκανε καθημερινά ραπιντ, η συγκεκριμένη είναι διαιτολογος κ πάει κ σε ποδοσφαιρική ομάδα, για να πάει στο γήπεδο το Σάββατο έκανε αναγκαστικά ραπιντ αρνητικό, το βράδυ κάνει σελφ τεστ βγήκε θετική, πάει αμέσως σε διανυκτερεύον φαρμακείο αρνητική, πάει ξανά σπίτι θετική!  Πάει Δευτέρα ξανά κάνει ραπιντ αρνητική κάνει στο καπάκι PCR θετική! Κ μου λέει κανένα σύμπτωμα μάλλον όταν είχε το μπούκωμα είχε κορονοιο και τα τεστ έδειχναν αρνητικά!! Συμπέρασμα τα ραπιντ είναι για πεταμα και δεν αξίζουν ούτε 5ευρω που δίνουμε!! Η κοπέλα εντομεταξυ δεν κόλλησε κανένα 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημερα κορίτσια έκανα και το ηλεκτρονικό... Αυτό τώρα τι σημαίνει;;; έγκυος ή όχι;;; IMG_20220206_101313.thumb.jpg.34f00b933cbc4ff4440b7d0396da1dd1.jpg

Αρνητικό είναι γλυκιά μου. Πήγαινε καλύτερα αύριο για μία χοριακή κ μην ταλαιπωρείται άλλο με τα τεστ.❤️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Αρνητικό είναι γλυκιά μου. Πήγαινε καλύτερα αύριο για μία χοριακή κ μην ταλαιπωρείται άλλο με τα τεστ.❤️

Σχηματίζεται δηλαδή έτσι σταυρός και στο αρνητικό; κάποια που έχει κάνει 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γλυκούλα είναι πλην. Δεν έχει σταυρό. Αλλιώς θα ήταν και η κάθετη γραμμή άσπρη.  .

Μην απογοητεύεσαι. Κοίτα να βρεις την ωορρηξία σου και δώστου να καταλάβει. Θα έρθει μέσα στην χρονιά συντομα το νινακι σου 

Μπορείς να το πηγαίνεις και με παρακολούθηση στον γιατρό για να βλέπεις πότε κάνεις ωορρηξία. Έτσι θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες🥰🥰

στις πριν 57 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έχω κάνει τέτοιο. Θα σου έβγαζε + αντί για -.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε;  να σας εξομολογηθώ κατι; από την περασμένη Δευτέρα που ο γιος μου ήταν άρρωστος μέσα μου έλεγα ελπίζω να μην είναι κορονοϊος και να προλάβω να πάω στην γυναικολόγο.. το ένοιωθα έντονα ότι θα βγει θετικός.. μετά είπα ότι θέλει ο Θεός.. αν βγει θετικός και δεν πάω κάποιος λόγος θα υπάρχει.. κάθε μέρα του έκανα τεστ και έβγαινε αρνητικός.. πήγα γιατρό και τελικά βγήκε χτες θετικός.. αρα το ένστικτο μου πάλι βγήκε αληθινό.. εχω και άλλο ένστικτο αλλά θα σας το πω αφου δω αν το πέτυχα..  πάντως σίγουρα νοιώθω ότι φέτος είναι η χρονιά όλων των κοριτσιών και όπως σας απέδειξα πιο πάνω βγαίνει το ένστικτο μου και δεν ήταν η μόνη φορά που βγήκε.. εχω άπειρα παραδείγματα 

Περαστικά σας κορίτσι μου! Ελπίζω το ένστικτό σου να βγει αληθινό, αν είναι αυτό που φαντάζομαι βέβαια και για εσένα και για όλες μας και με το καλό να έρθει αυτό που λαχταρούμε τόσο πολύ!

Εγώ λοιπόν ακόμα δεν έχω περίοδο και φοβάμαι να κάνω τεστ. Υπέθεσα ότι η ωορρηξία μου έγινε τη δεύτερη φορά που βρήκα θετικό τεστ ωορ., οπότε (δεν) περιμένω περίοδο σε 2 μέρες... για να δούμε. Δηλαδή το εμβόλιο covid που έβαλα τον περασμένο μήνα, μου αύξησε τις ημέρες περιόδου και μου καθυστέρησε 1 εβδομάδα την ωορρηξία και την περίοδο! Καταπληκτικά! Έχω και πολύ άγχος με το μεταπτυχιακό μου βέβαια, ας μην τα φορτώνω όλα στο εμβόλιο.

Καλημέρα κορίτσια μου, μια όμορφη Κυριακή να έχουμε! 

@Antonia2 κορίτσι μου Καλά αποτελέσματα εύχομαι, να πάνε όλα καλά! Καταλαβαίνω απολυτα την αγωνία σου! Υπομονή λίγες μέρες για τα αποτελέσματα,  πιστεύω θα είναι πολύ καλά!!! 

@Nandia- περαστικά κορίτσι μου, ανώδυνα να πέρασει και συμφωνώ μαζί σου, στο ολα για κάποιο λόγο γίνονται! Ελπίζω να σύντομα να μιλήσεις για θετικά τεστ και αυτό να λέει το ένστικτο σου!!! 

Κορίτσια μου, τα αυγουλακια μου μεγαλώνουν, τα περισσότερα είναι 11 με 14  και εχω και ενα 16αρι, αχ αυτό θα το χάσω,  έχασα και ένα ακόμα πιυ Επισηςς ήταν μεγάλο καο στο χθεσινό υπέρηχο δεν το βρήκαμε,  εντωμεταξύ το κατάλαβα γτ είχα λίγα υγρά,  νομίζω άρχισα με την παρακολουθήσει να μαθαίνω περισσότερο το σώμα μου.. τελικά δεν θα κάνω Δευτέρα οωληψια, αλλα θα το δούμε για τρίτη ή Τετάρτη, μου άλλαξε και μια ένεση, που δεν πολύ κατάλαβα το λόγο.. 

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή να έχουμε!!! @Antonia2Εσύ δεν είχες φτιάξει κοκκορα στιφάδο την περασμένη Κυριακή;; Μου είπε ο άντρας μου να σου δώσω συγχαρητήρια για την ιδέα που μου έδωσες το έφτασα εχθές και ξετρελαθηκε

στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Οκ κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ!!!!!!δεν πειράζει αναμένω περίοδο και προχωράμε 😁😁😁😁

Καλημερα κοριτσι μου!! Εγώ θα σου έλεγα αν συνεχίσει η καθυστέρηση να πας να κάνεις και μια χοριακη

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή να έχουμε!!! @Antonia2Εσύ δεν είχες φτιάξει κοκκορα στιφάδο την περασμένη Κυριακή;; Μου είπε ο άντρας μου να σου δώσω συγχαρητήρια για την ιδέα που μου έδωσες το έφτασα εχθές και ξετρελαθηκε

Καλημερα κοριτσι μου!!! Δυστυχως εγω δεν ξερω να κανω στιφαδο... μηπως η @Hopemumtobeτο εφτιαξε;;

στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!!! Δυστυχως εγω δεν ξερω να κανω στιφαδο... μηπως η @Hopemumtobeτο εφτιαξε;;

Δεν θυμάμαι είχα την εντύπωση ότι εσύ ήσουν πιστεύω ότι οποίο κορίτσι ήταν θα δει το μήνυμα και θα μας λύσει την απορια

στις πριν 12 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Αααα τώρα είδα τα, ευχαριστα!!! Μπράβο σουπερ ντουπερ.. 💕💕 θα τ αφήσουν κ άλλο να γίνουν βλαστοκυστες που είναι το ιδανικό!! Κ εγώ αφησα ένα κυκλο να πετασρι ν ηρεμήσει ο οργανισμός μου. Έχεις συζητήσει Μ το γιατρο σου? Θα βάλετε 2 εμβρυακα? 😉😉

Γειά σου lactaki μου γλυκό!🥰 Μέχρι τώρα καλά όλα ευτυχώς! Έτσι μου είπε ο γιατρός. Ότι θα τα αφήσουν και θα με ενημερώσουν μέσα στην εβδομάδα!💗

Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα. Αυτό το επιλέγω εγώ έτσι δεν είναι; Με ενθουσιάζει η πιθανότητα να έχω δίδυμα αλλά και με φοβίζει παράλληλα! Αλλά πιο πολύ τείνω προς στο ενθουσιάζει!😄😆

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ 👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:17/02                                                                 

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:18/02

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

Tina21:14/02

anli1978:01/02

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

στις πριν 54 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Οκ κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ!!!!!!δεν πειράζει αναμένω περίοδο και προχωράμε 😁😁😁😁

Λυπαμαι πολύ κορίτσι μου εύχομαι ο έπομενος μηνας μα είναι πιο τυχερός 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα πριν λίγο τεστ ωορρηξιας είναι θετικό ή έχει ακόμα λόγο ως να γίνει θετικό;; 
0C4F99DC-5C83-48B5-B756-436BC1433132.thumb.jpeg.3512d45c89236b4f617dafeb60c79a36.jpeg

Εγώ κορίτσι μου για θετικό το βλέπω αλλά ακόμα και αν θέλει ένα τσικ πιστεύω ότι θα γίνει μέσα στη μέρα οπότε εγώ θα θεωρούσα τη σημερινή μέρα ως μέρα θετικου

στις On 4/2/2022 at 10:39 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Εύχομαι όλες να τα καταφέρουμε σύντομα και να γίνουμε η πιο πετυχημένη ομάδα στο forum!🥰

Όσο για τα δικά μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι προχωράμε καλά και ότι γονιμοποιηθηκαν σχεδόν όλα. Αχ κορίτσια είμαι τόσο χαρούμενη! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να πάρω μερικά γερά εμβρυακια. Μου είπαν ακόμα ότι θα τα αφήσουν να προχωρήσουν κι άλλο. Θα πάω στον επόμενο κύκλο γιατί ο γιατρός μου είπε είναι καλύτερα για να ξεκουραστεί λίγο το σύστημα εκεί κάτω!

@Hope19 μου σε εμένα κορίτσι μου! Πρίν μείνω έγκυος πονούσα πάρα πολύ. Μετά την γέννα μου ερχόταν η περίοδος και δεν το καταλάβαινα! Ενώ ήταν σταθερότατη δεν είχα καν πονάκια πιο πριν. Αυτό έγινε τα πρώτα 1-2 χρόνια αλλά τουλάχιστον τώρα την καταλαβαίνω. Μην ανησυχείς δεν πέρασε καιρός που γέννησες. Είναι φυσιολογικές οι αποκλείσεις. Είναι μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός κι άμα θηλάζεις είναι ακόμα πιο συχνό αυτό. 💗

Τώρα είδα τα νέα σου κορίτσι μου! Μπράβο χαίρομαι παααρα πολύ!  Υπέροχα νέα! Αντε σύντομα να φωλιασουν τα εμβρυακια σου ❤❤❤

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα πριν λίγο τεστ ωορρηξιας είναι θετικό ή έχει ακόμα λόγο ως να γίνει θετικό;; 
0C4F99DC-5C83-48B5-B756-436BC1433132.thumb.jpeg.3512d45c89236b4f617dafeb60c79a36.jpeg

Εγώ για θετικοτατο τπ βλέπω! Δώστου να καταλάβει!! 😉👶

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Και εγώ θετικό το βλέπω!!! Καλή διασκέδαση 💗😁😁😁😁❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...