Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 35 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Άρα αυτό με το στομάχι να μην έχω όρεξη είναι φυσιολογικό;  Και δεν πειράζει που δεν παίρνω 1500 θερμιδες που μου λένε ;

Ναι καλέ φυσιολογικό είναι. Εμένα ποτέ δε μου είπε κανείς να παίρνω συγκεκριμένες θερμίδες στην εγκυμοσύνη. Ό,τι μπορούσα έτρωγα. Το μωρό ό,τι χρειάζεται το παίρνει ούτως ή άλλως, το πολύ πολύ εσύ να χάσεις κιλά. Εγώ πχ τώρα έχασα 4-5 το πρώτο τρίμηνο. Νερό λένε μόνο να πίνεις για να μην αφυδατωθείς. Γιατί μετά θα πρέπει να πας νοσοκομείο να σου βάλουν ορό. Εγώ σ αυτή την εγκυμοσύνη δε μπορούσα ούτε νερό να πιω. Μόλις έπινα μια γουλιά έκανα εμετό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Να προσπαθείς να τρως καμία φρυγανιά... Όσο μπορείς μην πιέζεσαι και κάνεις εμετό.... Είναι πολύ καλό ότι έχεις τέτοια συμπτώματα... Το κακό είναι να σταματήσουν αυτα τα συμπτώματα αν αρχίσουν... Έτσι με είχε πει ο γυναικολόγος... Μέχρι τον 3ο μήνα μετά περνάνε αυτά.. Υπομονή 

Ευχαριστώ πολύ. Μου απάντησε και ο γιατρός. Λέει να τρως όσο μπορείς σιγά σιγά αλλά να μπαίνει κάτι στο στομαχι. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Princess28 είπε:

Το πιστεύεις ότι τη σκεφτόμουν κι εγώ χθες και έλεγα τι να κάνει αυτό το κορίτσι!!

Ναι μωρε ας είναι καλά τόσο καιρό μιλουσαμε!! Θα το δει κπ στιγμή κ θα μας πει!!! 💕

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Εύχομαι να το περάσει καλά αν και απ ότι φαίνεται η όμικρον έτσι είναι! Δλδ εμφανίσεις σύμπτωμα ενώ βγαίνεις αρνητικός κ προς το τελος της νοσηση βγαίνεις θετικός…εύχομαι περαστικά σας και όσο πιο ήπια γίνεται να το περάσει 😘😘😘

Ναι αυτό κατάλαβα και εγώ..  ξερω αρκετά άτομα που ηταν άρρωστοι με συμπτώματα και έβγαιναν αρνητικοί και μετά που εγιαναν βγήκαν θετικοί 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Μέλι τον πρώτο χρόνο απαγορεύεται! Για αλλαντίαση. Μετά δίνεις κανονικά!! Από 12 μηνών του δώσαμε! 😊

Ουφ χαρά στο κουράγιο σου που θήλαζες τόσο!! Εγώ δε θα άντεχα. Τώρα θέλω να κόψω στον μικρό κ σκέφτομαι ότι θα θηλάζω το άλλο στο καπάκι(μη σ πω κ ταυτόχρονα, ελπίζω όχι), κ λέω πόσο ακόμα 😩 δε νιώθω ανεξάρτητη ρε παιδί μου, κ δε μ αρέσει…έλεγα 1 χρόνο, γιατί τον 1ο χρόνο η βασική τους τροφή είναι το γάλα..και οκ είναι άλλο το δέσιμο αν θηλάζεις. από κει κ πέρα νταξει δεν προσφέρει τόσα θρεπτικά, πιο πολύ συναισθηματικά είναι μετά, κ αντισώματα κλπ..

Άντε εσύ ξεσκόνισε τις γνώσεις σου για το επόμενο τώρα😜😜 Αν και μετά από 2 φορές, θα τα θυμηθείς αμέσως!!

Συνήθεια μου έγινε αλλά μετά τα 4χρ άρχισα να μην αντέχω.. ήθελα να καθόμουν ήρεμη χωρίς να έχω ένα μαϊμουδακι να κρεμιέται από πάνω μου 🤣🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια μου. Σήμερα μπήκα 6η εβδομάδα .

Ξύπνησα με πολύ χάλια στομάχι. Έχω φάει έως τώρα μόνο ένα τοστ με τυρί και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και δεν θέλω να φάω τίποτα άλλο. Όλη μέρα μόνο αυτά ; 

Είναι καλό αυτός όσες γνωρίζετε ;; Έχω στείλει ήδη στον γιατρό να μου πει . Να αφήσω τον οργανισμό μου να κάνει ότι θέλει ;ή να φάω με το ζόρι γιατί κάνω κάποιο κακό.;;

Γενικά νιώθω απαίσια το στομάχι ένα ανακάτεμα. Και ήθελα όλη μέρα να κοιμάμαι. 🙄

Αχ τι μου θύμησες..  στον μεγάλο μέχρι τον 6ον μήνα έχασα και 2 κιλά από τους εμετούς..  στον μικρό ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση.. μέχρι 3μιση είχα εμετούς αλλά ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω.  Μονο ανθρακούχο για να μην πάθω αφυδάτωση 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Περαστικα του Ναντια μου!! Να το περασει οσο πιο ελαφριακ αιανωδυνα γινεται!!

Ευχαριστώ πολύ.. εγω πιστεύω ότι Δευτέρα και Τρίτη είχε συμπτώματα που ήταν αρκετά άρρωστος αλλά έβγαινε αρνητικός.. σήμερα που βγήκε θετικός είναι μια χαρά..  λίγο ανάποδα το πάμε 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Περαστικά σας!! Ελπίζω να το περάσει ήπια το παιδάκι!💞 

Ευχαριστώ πολύ.. όπως είπα πρέπει να το έχει περάσει την Δευτέρα και Τρίτη που ήταν άρρωστος απλα σήμερα βγήκε θετικός αλλά είναι καλα

στις πριν 2 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Εγώ πιστεύω ότι το θες, γι’αυτό ρωτάς, οπότε θα σου πω να προσπαθήσεις.😊

Τυχαίο γεγονός σημαίνει την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!!🥰🤞

Εξετάσεις για θρομβοφιλία έχετε κάνει;;

Έχω κάνει εξετάσεις θρομβοφιλιας, το Αύγουστο μετά από την προηγούμενη παλινδρομη.

Εγώ θέλω αλλά φοβάμαι. Ο άνδρας μου δεν το συζητα ακόμα. Φοβάται, μην κάτι δεν πάει καλά και ξαναπεράσω τα ίδια.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Ναι αυτό κατάλαβα και εγώ..  ξερω αρκετά άτομα που ηταν άρρωστοι με συμπτώματα και έβγαιναν αρνητικοί και μετά που εγιαναν βγήκαν θετικοί 

Συνήθεια μου έγινε αλλά μετά τα 4χρ άρχισα να μην αντέχω.. ήθελα να καθόμουν ήρεμη χωρίς να έχω ένα μαϊμουδακι να κρεμιέται από πάνω μου 🤣🤣🤣

Αχ τι μου θύμησες..  στον μεγάλο μέχρι τον 6ον μήνα έχασα και 2 κιλά από τους εμετούς..  στον μικρό ήταν λίγο καλύτερη η κατάσταση.. μέχρι 3μιση είχα εμετούς αλλά ούτε νερό δεν μπορούσα να πιω.  Μονο ανθρακούχο για να μην πάθω αφυδάτωση 

Ευχαριστώ πολύ.. εγω πιστεύω ότι Δευτέρα και Τρίτη είχε συμπτώματα που ήταν αρκετά άρρωστος αλλά έβγαινε αρνητικός.. σήμερα που βγήκε θετικός είναι μια χαρά..  λίγο ανάποδα το πάμε 

Ευχαριστώ πολύ.. όπως είπα πρέπει να το έχει περάσει την Δευτέρα και Τρίτη που ήταν άρρωστος απλα σήμερα βγήκε θετικός αλλά είναι καλα

Άρα είναι λογικό να τα παθαίνω αυτά. Ωραία. 😝

Ήρθε ο άντρας μου με είδε χάλια ...μου λέει πρέπει κάτι να φας. Του λέω δεν μπορώ με τίποτα. Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μου αρεσε αν τα είχα όλα μπροστά μου και δεν μου έρχεται τίποτα. Ααααντε λίγο ένα κριθαρωτο που είδα πριν λίγο στο τικ τοκ ....και κατευθείαν πήγε και μου τι έφτιαξε για να φάω ♥️♥️♥️

Ανθρακούχο; Εμένα μου το απαγόρεψε και η διατροφολόγος και ο γυναικολόγος . Μου είπανε ότι δυσκολεύει την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου οτιδήποτε έχει ανθρακικό. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Μου απάντησε και ο γιατρός. Λέει να τρως όσο μπορείς σιγά σιγά αλλά να μπαίνει κάτι στο στομαχι. 

Κι εγώ είχα φουλ ναυτίες στο τρίμηνο κι έχασα 2 κιλά (και ήμουν ήδη υπερβολικά αδύνατη). Ο γιατρός μου είχε πει να τρώω όσο μπορώ όσο συμβαίνει αυτό, περισσότερο γιατί ανακατεύομαι χειρότερα αν είναι εντελώς άδειο το στομάχι, αλλά ότι το μωρό θα παίρνει πάντα ό,τι χρειάζεται από εμένα και ότι δεν του κάνω κακό αν δεν τρώω. Μικρά εύπεπτα και συχνά γεύματα θέλει που να τα επιθυμείς για να νιώθεις καλύτερα. Κι εμένα το νερό ήταν το σοβαρό μου θέμα. Δε μπορούσα να πιω καθόλου και ήταν μέρες που περνούσα γουλιά γουλιά. Αυτό με τα προβλήματα της ανάπτυξης με το ανθρακούχο νερό πρώτη φορά το ακούω. Στο Χαροκόπειο δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, ούτε στην ιατρική στο μεταπτυχιακό προς το παρόν και ούτε ο γιατρός μου μου είπε κάτι όσο ήμουν χάλια. Του είχα πει ότι θέλω λίγη κοκα κόλα (τρισχειρότερη από ανθρακούχο νερό που είναι και απλό νερό, όχι αναψυκτικό) για να  ηρεμεί στο στομάχι μου και μου είχε πει δεν πειράζει, όπως νιώθεις καλύτερα. Και είχα δοκιμάσει και με συμβουλή των κοριτσιών εδώ και μαστιχόνερο και με βοηθούσε πολύ.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Ξέρω πολλές παθαίνουν μαστίτιδα.κ η αδερφή μου είχε πάθει μάλλον γιατί ανέβασε κ 40 πυρετό κ πήγε κ νοσοκομείο, αλλά θήλασε 2,5 χρόνια τελικά.μπορείς να συνεχίσεις να θηλάζεις μετά, αλλά όπως λες αν δεν έχεις κάποιον να σε κατευθύνει..τότε ήταν της μόδας η φόρμουλα κ όλοι την προωθούσαν, κανείς δεν ασχολιόταν με το θηλασμό.

Καλά πώς μεγάλωσες χωρίς γάλα; Τον πρώτο χρόνο είναι βασική τροφή, δε γίνεται να μην πίνεις.

Κάτσε και σε λίγο θα σου τα πούμε όλα😜

Ήμουν 4.5 μηνών κ της είπε η παιδίατρος «αν πεθάνει μωρό από ασιτία στην Κύπρο θα μας βγάλουν στις είδησεις, ξεκινάς στέρεη τροφή» και από 4 μηνών με άρχισε στέρεη τροφή, με θήλασε λίγο μετά μ έδωσε υποαλεργικο δεν το ήθελα μ έδινε τσάι μετά της είπε αυτό η παιδίατρος άσε μαΖι μου πέρασε δύσκολα στο φαγητό ήμουν πολύ δύσκολο μωρό.

Και ως τώρα γάλα δεν πινω καθόλου…πέρασε η αλλεργία βέβαια, αλλά μου έμεινε δυσανεξία στη λακτόζη, αλλά δεν πινω γάλα ούτε να το μυρίζω δε θέλω 

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Ήρθε ο άντρας μου με είδε χάλια ...μου λέει πρέπει κάτι να φας. Του λέω δεν μπορώ με τίποτα. Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μου αρεσε αν τα είχα όλα μπροστά μου και δεν μου έρχεται τίποτα. Ααααντε λίγο ένα κριθαρωτο που είδα πριν λίγο στο τικ τοκ ....και κατευθείαν πήγε και μου τι έφτιαξε για να φάω ♥️♥️♥️

Ανθρακούχο; Εμένα μου το απαγόρεψε και η διατροφολόγος και ο γυναικολόγος . Μου είπανε ότι δυσκολεύει την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου οτιδήποτε έχει ανθρακικό. 

Τι γλυκός ρε ο άντρας σουυ…μπράβο του έτσι να σε προσέχει❤️❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Υπομονή κορίτσι μου τι να πω άλλο κ εγώ δεν ξέρω όσο μπορείς να τρως μην μένεις με άδειο στομάχι αλλά όσο μπορείς!! ❤️❤️

Κορίτσια έκανα clear blue αλλά φαίνεται μια σκιά γραμμής... Πολύ άχνη αλλά υπάρχει... Την έβγαλα φώτο αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται.... Έβγαλα όσο πιο καθαρά μπορούσα... Εντωμεταξύ έτσι ήταν και οι ταινίες.. 

Ο άντρας μου λέει... "εγώ σκιά βλέπω αλλά γραμμή δεν βλέπω", τώρα τι να πω!!! 🙄🙄🙄IMG_20220205_211710.thumb.jpg.be3028eb3c806de73edfcff8ea7f96e1.jpg

στις πριν 3 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Δεν μου είπαν ότι απαγορεύεται απλα καλό είναι να το αποφεύγουμε απλα ήταν ο μόνος τρόπος να πιω λίγο νερό 

Να τρως φρυγανιές και στεγνά φαγητά σε μικρή ποσότητα ανά μικρά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να τα δέχεται το στομάχι σου

στις On 3/2/2022 at 5:53 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!

Εγώ τελείωσα με την ωοληψια!😊 Πήραμε αρκετά αυγουλάκια και ο γιατρός είναι αισιόδοξος. Αύριο θα ξέρουμε καλύτερα βέβαια αφού θα μάθουμε πόσα προχώρησαν! Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια! Έχω λίγο άγχος αλλά νιώθω και ανακουφισμένη!💗

Τώρα ειδα το μνμ σου. Χαίρομαι που είχες πολυ καλη ανταπόκριση στα φάρμακα! Έμαθες τελικά? Πως προχωρησαν? Θα τ αφήσει να γίνουν βλαστοκυστες λογικά Ε? Με το καλο!!! 💕

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια έκανα clear blue αλλά φαίνεται μια σκιά γραμμής... Πολύ άχνη αλλά υπάρχει... Την έβγαλα φώτο αλλά δεν ξέρω αν φαίνεται.... Έβγαλα όσο πιο καθαρά μπορούσα... Εντωμεταξύ έτσι ήταν και οι ταινίες.. 

Ο άντρας μου λέει... "εγώ σκιά βλέπω αλλά γραμμή δεν βλέπω", τώρα τι να πω!!! 🙄🙄🙄IMG_20220205_211710.thumb.jpg.be3028eb3c806de73edfcff8ea7f96e1.jpg

Δε μπορω να διακρίνω Γράμμουλα απ το κινητό η αλήθεια είναι.. Εσυ τη βλέπεις? Αμα την βλεπεις υπάρχει.. Απλά αυτή τη σκιά προσεχε μην είναι η γραμμή εξάτμισης που μπορεί να βγει μετά από ώρα. Στις ταινίες παλι εβλεπες γραμμή? Σε ποια μέρα είσαι? Έχεις καθυστέρηση? 

στις πριν 11 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Καλημερα. Όλα καλά θα πάνε με τον μπαμπά σου. Θετική ενέργεια. Και να μπει με καλή διάθεση να του πεις για να το περάσει χαλαρά. Το μυστικό του χειρουργείου είναι η διάθεση που θα μπει ο ασθενής. 

Καλη επιτυχία. Άντε να τελειώσει και αυτό για να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας έπειτα. 😍

στις πριν 11 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Αντωνία μου εύχομαι όλα καλά με τον μπαμπά σου!! Γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιος!!! Ξέρω είναι αγχωτικό έκανα κ ο θείος μου την ίδια αλλά όλα καλά θα πάνε θα δεις 😘😘😘

στις πριν 11 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Αααα δεν ειχα καταλαβει οτι θα γινει τοοσ αμεσα η επεμβαση!!!! Ναπανε ολα πολυ καλα κοριτσι μου, και να ειναι παντα γερος και δυνατος, περιμενουμε νεα σου!!!!💗

στις πριν 11 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσια βγήκε η εξέταση του συντρόφου μου νωρίτερα απ'ο, τι μας είχαν πει! Είναι αρνητική οπότε δε χρειάζεται καν να το σκεφτόμαστε άλλο! Είμαστε πολύ χαρούμενοι όπως καταλαβαίνετε παρότι είχαμε ήδη αποφασίσει ότι δε θα κάνουμε κάτι και να έβγαινε θετική και ήμασταν αρκετά πιο ήρεμοι την τελευταία εβδομάδα. Έφυγε η αμφιβολία ότι η μπεμπούλα μας μπορεί να είχε θέμα υγείας έστω και σε πιο μεγάλη ηλικία λόγω αυτού. 🎉 🥰

@Antonia2 μου όλα να πανε καλά με την επέμβαση και γέρος και δυνατός ο μπαμπάς σου! Καλή ανάρρωση! 💕 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Καλή κορίτσια μου ❤

@Antonia2 μου γλυκιά όλα καλά εύχομαι με την επέμβαση!!! Γερός και δυνατός ο μπαμπάκας σου, καλή ανάρρωση!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Η Παναγία μαζί του.. όλα καλά θα πανε❤

Κοριτσια μου γλυκα σας υπερευχαριστω ολες για τις ευχες, τη στηριξη και το νοιαξιμο!!!! ❤❤❤❤ Δοξα τω θεω πηγαν ολα μια χαρα!!! Ειχαμε εννοια για τη ναρκωση αλλα ευτυχως ολα καλα!!! Τωρα περιμενουμε τη βιοψια σε 10 μερες.. ευχομαι να πανε ολα καλα και να τελειωσει εδω!!🙏🙏🙏

@MyNaδε φανταζεσαι ποσο χαιρομαι με τα νεα σας!!!!!!! 😁😁😁😁 μπραβο κοριτσι μου!! Με το καλο να ερθει η μπουμπουκα σας και να ειναι γερη!!!!🙏❤❤💋💋

στις πριν 13 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Δε μπορω να διακρίνω Γράμμουλα απ το κινητό η αλήθεια είναι.. Εσυ τη βλέπεις? Αμα την βλεπεις υπάρχει.. Απλά αυτή τη σκιά προσεχε μην είναι η γραμμή εξάτμισης που μπορεί να βγει μετά από ώρα. Στις ταινίες παλι εβλεπες γραμμή? Σε ποια μέρα είσαι? Έχεις καθυστέρηση? 

Ναι κορίτσι μου.. Η ίδια αχνη γραμμούλα.. Από κοντά φαίνεται... Οπότε από κινητό φαντάζομαι δύσκολο θα είναι... Έχω καθυστέρηση ναι... Με βάση τον μεγάλο μου κύκλο 1 ημέρα 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Όλα καλά με το μπαμπά σου Αντωνία μου; Περαστικά του❤️

Δοξα τω θεω ολα μια χαρα!!! Ξυπνησε απ τη ναρκωση Κυριος (δεν τον πειραξε καθολου!!) Και μαλιστα πηρε εξιτηριο τωρα το βραδυ!!! Τωρα αναμενουμε τη βιοψια σε 10 μερες.... 🙏🙏🙏

Εσυ κοριτσι μου ποτε γυρνας απο Λονδινο;;; η μπουμπουκα κοσμογυρισμενη απο νωρις!!! 🥰😊😝

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κοριτσι μου κσλησπερα.. εγω δε βλεπω κατι.. 🧐 ευχομαι να εισαο εγκυουλα!!!! 🙏🥰🥰🥰🤰

στις On 4/2/2022 at 10:39 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Εύχομαι όλες να τα καταφέρουμε σύντομα και να γίνουμε η πιο πετυχημένη ομάδα στο forum!🥰

Όσο για τα δικά μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι προχωράμε καλά και ότι γονιμοποιηθηκαν σχεδόν όλα. Αχ κορίτσια είμαι τόσο χαρούμενη! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να πάρω μερικά γερά εμβρυακια. Μου είπαν ακόμα ότι θα τα αφήσουν να προχωρήσουν κι άλλο. Θα πάω στον επόμενο κύκλο γιατί ο γιατρός μου είπε είναι καλύτερα για να ξεκουραστεί λίγο το σύστημα εκεί κάτω!

@Hope19 μου σε εμένα κορίτσι μου! Πρίν μείνω έγκυος πονούσα πάρα πολύ. Μετά την γέννα μου ερχόταν η περίοδος και δεν το καταλάβαινα! Ενώ ήταν σταθερότατη δεν είχα καν πονάκια πιο πριν. Αυτό έγινε τα πρώτα 1-2 χρόνια αλλά τουλάχιστον τώρα την καταλαβαίνω. Μην ανησυχείς δεν πέρασε καιρός που γέννησες. Είναι φυσιολογικές οι αποκλείσεις. Είναι μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός κι άμα θηλάζεις είναι ακόμα πιο συχνό αυτό. 💗

Αααα τώρα είδα τα, ευχαριστα!!! Μπράβο σουπερ ντουπερ.. 💕💕 θα τ αφήσουν κ άλλο να γίνουν βλαστοκυστες που είναι το ιδανικό!! Κ εγώ αφησα ένα κυκλο να πετασρι ν ηρεμήσει ο οργανισμός μου. Έχεις συζητήσει Μ το γιατρο σου? Θα βάλετε 2 εμβρυακα? 😉😉

στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

@Nandia-μου περαστικα στο γιοκα σου!! Ελπιζω να το περασει ηπια!! 🙏🙏🙏

Καλημέρα.. καλά αποτελέσματα να έχει ο πατέρας σου

Πιστεύω ότι ο γιος μου το πέρασε την Δευτέρα και Τρίτη που ήταν άρρωστος και απλα τώρα βγήκε θετικός...απ ότι ακούω συμβαίνει σε πολλούς και ο παιδίατρος μας είπε ότι απλά τώρα φαίνεται να έγινε θετικός..  πάντως είναι πολύ καλά για την ώρα.. σε ευχαριστώ πολύ!!!

Καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε;  να σας εξομολογηθώ κατι; από την περασμένη Δευτέρα που ο γιος μου ήταν άρρωστος μέσα μου έλεγα ελπίζω να μην είναι κορονοϊος και να προλάβω να πάω στην γυναικολόγο.. το ένοιωθα έντονα ότι θα βγει θετικός.. μετά είπα ότι θέλει ο Θεός.. αν βγει θετικός και δεν πάω κάποιος λόγος θα υπάρχει.. κάθε μέρα του έκανα τεστ και έβγαινε αρνητικός.. πήγα γιατρό και τελικά βγήκε χτες θετικός.. αρα το ένστικτο μου πάλι βγήκε αληθινό.. εχω και άλλο ένστικτο αλλά θα σας το πω αφου δω αν το πέτυχα..  πάντως σίγουρα νοιώθω ότι φέτος είναι η χρονιά όλων των κοριτσιών και όπως σας απέδειξα πιο πάνω βγαίνει το ένστικτο μου και δεν ήταν η μόνη φορά που βγήκε.. εχω άπειρα παραδείγματα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. τι κάνετε;  να σας εξομολογηθώ κατι; από την περασμένη Δευτέρα που ο γιος μου ήταν άρρωστος μέσα μου έλεγα ελπίζω να μην είναι κορονοϊος και να προλάβω να πάω στην γυναικολόγο.. το ένοιωθα έντονα ότι θα βγει θετικός.. μετά είπα ότι θέλει ο Θεός.. αν βγει θετικός και δεν πάω κάποιος λόγος θα υπάρχει.. κάθε μέρα του έκανα τεστ και έβγαινε αρνητικός.. πήγα γιατρό και τελικά βγήκε χτες θετικός.. αρα το ένστικτο μου πάλι βγήκε αληθινό.. εχω και άλλο ένστικτο αλλά θα σας το πω αφου δω αν το πέτυχα..  πάντως σίγουρα νοιώθω ότι φέτος είναι η χρονιά όλων των κοριτσιών και όπως σας απέδειξα πιο πάνω βγαίνει το ένστικτο μου και δεν ήταν η μόνη φορά που βγήκε.. εχω άπειρα παραδείγματα 

Περαστικά σας!!!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου γλυκα σας υπερευχαριστω ολες για τις ευχες, τη στηριξη και το νοιαξιμο!!!! ❤❤❤❤ Δοξα τω θεω πηγαν ολα μια χαρα!!! Ειχαμε εννοια για τη ναρκωση αλλα ευτυχως ολα καλα!!! Τωρα περιμενουμε τη βιοψια σε 10 μερες.. ευχομαι να πανε ολα καλα και να τελειωσει εδω!!🙏🙏🙏

@MyNaδε φανταζεσαι ποσο χαιρομαι με τα νεα σας!!!!!!! 😁😁😁😁 μπραβο κοριτσι μου!! Με το καλο να ερθει η μπουμπουκα σας και να ειναι γερη!!!!🙏❤❤💋💋

Καλημέραααα άντε καλά αποτελέσματα και όλα θα είναι καλά θα δεις 😘😘😘 

στις πριν 12 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ούτε εγώ βλέπω κάτι να πω την αλήθεια…ισως από τη φωτό να μην φαίνεται να είναι αχνό! Εύχομαι να είσαι εγκυουλα ❣️❣️ Κανε μια χοριακη αύριο και περιμένουμε τα αποτέλεσμα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...