Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!καλό μήνα με υγεία!!είναι ο μηνας των γενεθλίων μου οπότε μακάρι να μου έρθει ένα μωράκι σαν δώρο!!μακάρι να έχουμε και αυτό το μήνα πολλά  θετικά τεστακια μιας και η @misofeggaro είναι απίστευτα γουρλού!! @babyblue94 η χοριακη σου πάει τέλεια με το καλό κορίτσι μου!! @anli1978 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ανεβαίνει η χοριακη σου!! @Antonia2 περαστικά στο μπαμπά σου!! @Ευάγγελοςτ και @Κατεριναπαπ καλή επιτυχία και σε σας κορίτσια!!!πολλά φιλιά σε όλες σας με ευχές για έναν υπέροχο μήνα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!καλό μήνα με υγεία!!είναι ο μηνας των γενεθλίων μου οπότε μακάρι να μου έρθει ένα μωράκι σαν δώρο!!μακάρι να έχουμε και αυτό το μήνα πολλά  θετικά τεστακια μιας και η @misofeggaro είναι απίστευτα γουρλού!! @babyblue94 η χοριακη σου πάει τέλεια με το καλό κορίτσι μου!! @anli1978 εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ανεβαίνει η χοριακη σου!! @Antonia2 περαστικά στο μπαμπά σου!! @Ευάγγελοςτ και @Κατεριναπαπ καλή επιτυχία και σε σας κορίτσια!!!πολλά φιλιά σε όλες σας με ευχές για έναν υπέροχο μήνα!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.

Εύχομαι να ερθει το δώρο γενεθλίων σου αυτόν τον μήνα που επιθυμείς. Θα αγωνιούμε και σου. 

Άντε κοριτσάκια μου. Θέλουμε πολλά θετικά αυτό τον μήνα. Ας κάνει κάποια την αρχή...😍♥️

Καλήμερα κορίτσια μου! Καλος και τυχερός ο  μήνας για ολες μας!!! 

@Raf123 καλά αποτελέσματα κορίτσι μού! Άντε να φύγει και αυτό το άγχος ! 

@Antonia2 περαστικά στον μπαμπά και καλά αποτελέσματα κορίτσι μού! 

@babyblue94 πετααας!!! Απόλαυσε το!!!

@misofeggaro αχχ μόλις διάβασα το καινούριο θεματάκι μου ήρθε να βάλω τα κλάματα, μακάρι να τα καταφέρουμε ολες μου! 

❤❤❤❤❤ άπειρες σε ολα τα κορίτσια!!!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

Ευχαριστώ Πολύ κορίτσι μου ❤❤❤❤

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ευχαριστώ Πολύ κορίτσι μου ❤❤❤❤

Κορίτσι μου. Πες μας τα νέα σου. Τελείωσαν οι ενέσεις; Πότε πας για ωοληψια; Συγνώμη αν τα έχεις ξανά πει. Αλλά ήμουν στον κόσμο μου χθες με την χοριακη μου 😊 μετά είχα πάει και σε ένα τηλεπαιχνίδι και κέρδισα 3000€ ( απλά δεν μπορώ να πω κάποια λεπτομέρεια μέχρι να παιχτεί) είναι η χρονιά μου νομίζω. Ο Ιανουάριος μπήκε πολύ καλά και τυχερά. 😍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσι μου. Πες μας τα νέα σου. Τελείωσαν οι ενέσεις; Πότε πας για ωοληψια; Συγνώμη αν τα έχεις ξανά πει. Αλλά ήμουν στον κόσμο μου χθες με την χοριακη μου 😊 μετά είχα πάει και σε ένα τηλεπαιχνίδι και κέρδισα 3000€ ( απλά δεν μπορώ να πω κάποια λεπτομέρεια μέχρι να παιχτεί) είναι η χρονιά μου νομίζω. Ο Ιανουάριος μπήκε πολύ καλά και τυχερά. 😍

Συγχαρητήρια βρε τυχερούλα.... Οτι πρεπει ηταν αυτα τα χρήματα για το μωρακι σου. Με το καλό!!!!

ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ ΣΕ ΌΛΕΣ.... 🤰🏻🤱👩‍❤️‍💋‍👨👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Συγχαρητήρια βρε τυχερούλα.... Οτι πρεπει ηταν αυτα τα χρήματα για το μωρακι σου. Με το καλό!!!!

Ναι και βέβαια για το νινακι είναι. Δεν θα τα χαλάσω αλλού ♥️

στις πριν 20 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Wow που πηγές στο τροχό της τύχης;;; Ή στο deal?? Να μας πεις να σε δούμε!!! Σε καλή μεριά!!! Βρήκες και το φλουρί;;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

μα πραγματικα γτ η στανιση ειναι παντα βραχνιασμενη!!!

τα αντρακια σου τι κανουν;; κανατε ξανα τεστ; εσυ καθεσαι καραντινα ναντια μου;

O μικρος κανει καθε μερα τεστ πριν μπει στην ταξη .. ειναι το νεο διαταγμα αυτο για να μπορουν οι επαφες να πηγαινουν σχολειο.. ο μεγαλος επελεξε να μπει καραντινα αλλα τελικα αρρωστησε κιολας.. γαστρεντεριτιδα.. προς το παρων ολοι ειμαστε αρνητικοι.. ελπιζω να παραμεινει ετσι γιατι εχω και γιατρο την πεμπτη.. εγω παω καποιες ωρες δουλεια.. ο μεγαλος μπορει να μεινει μονος του και κανει ον λαιν μαθημα... ο μικρος σχολειο ετσι και εγω παω δουλεια και σχολανω πιο νωρις για να πιασω τον μικρο απο το σχολειο και μετα σπιτι καραντινα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Wow που πηγές στο τροχό της τύχης;;; Ή στο deal?? Να μας πεις να σε δούμε!!! Σε καλή μεριά!!! Βρήκες και το φλουρί;;; 

Ναι το φλουρί στο σπίτι του μπαμπά μου. 😍 Και μισό μισο στην εταιρεία του άντρα μου. 😍 Όχι σε κανένα απο αυτά τα παιχνίδια. Είναι σε ένα που ακόμα δεν το διαφημίζουν. Σε 1-2 μήνες θα σας πω να το δείτε ♥️

στις πριν 28 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Άντε να ψωνίσεις την κούνια, ριλαξ κτλ! 

Εγω κορίτσι μου μάλλον Δευτέρα θα παω για οωληψια, θα ξέρω σίγουρα τέλος της εβδομάδας! Κατά τα άλλα αρκετά ωοθηλακια προς το παρόν τουλάχιστον απο 10 σε κάθε ωοθηκη.. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι το φλουρί στο σπίτι του μπαμπά μου. 😍 Και μισό μισο στην εταιρεία του άντρα μου. 😍 Όχι σε κανένα απο αυτά τα παιχνίδια. Είναι σε ένα που ακόμα δεν το διαφημίζουν. Σε 1-2 μήνες θα σας πω να το δείτε ♥️

Είσαι πολύ τυχερή!! Είναι η χρόνια σου!!! Εγώ έχω να κερδίσω φλουρί από το 18 όταν αρραβωνιάστηκα τον άντρα μου δεν ξέρω αν είναι τυχαίο χαχαχαχα 😂😂😂τότε το κερδίσαμε και οι δυο εγώ στο σπίτι μου κ αυτος σε μια θεία του που πήγαμε για παραμονή 

Εγω κορίτσι μου μάλλον Δευτέρα θα παω για οωληψια, θα ξέρω σίγουρα τέλος της εβδομάδας! Κατά τα άλλα αρκετά ωοθηλακια προς το παρόν τουλάχιστον απο 10 σε κάθε ωοθηκη.. 

τέλεια άντε κοντεύεις! Και ποτέ θα γίνει η έμβρυο μεταφορά τον επόμενο μήνα;; 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Πωωωω αυγουλάκια. Τέλεια. Σίγουρα ένα από αυτά θα είναι το νινι σου .ή δύο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κανένα καλό. 

Μπραβο θα περιμένουμε σύντομα τα νέα σου. 

Εγώ αύριο το βράδυ έχω γιατρό και θα σας στείλω 😌

Kαλημέρα κορίτσια μου! Ευχομαι να είναι τυχερό το θεματάκι και να έχουμε πολλά πολλά θετικά τεστακια.

@Ευάγγελοςτ @Κατεριναπαπ με το καλό κορίτσια μου οι οωληψίες σας και να πάρετε καλά ωαριάκια που θα σας δώσουν  τα παιδάκια σας.

@babyblue94καλά είναι η χρονιά σου κορίτσι μου. Είσαι εγκυούλα και κέρδισες και τα λεφτά ότι πρέπει ήταν τώρα που θα ΄έρθει το μωράκι σας.

Εμένα αυτός ο μήνας είναι ο αγαπημένος μου κορίτσια γιατί σαν σήμερα ΄γέννησα το αγοράκι μου που ήρθε μετά από πολύ κόπο, εξωσωμστική, σύσκολη εγκυμοσύνη, εντατική διασωληνωμένο και το έβλεπα για μέρες πίσω από μια ροζ πόρτα και μια θερμοκοιτίδα γεμάτο καλώδια και τώρα έγινε ολόκληρο αντράκι και μας έχει τρελάνει από ευτυχία! Εϊμαι πολύ συγκινημένη σήμερα!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου! Ευχομαι να είναι τυχερό το θεματάκι και να έχουμε πολλά πολλά θετικά τεστακια.

@Ευάγγελοςτ @Κατεριναπαπ με το καλό κορίτσια μου οι οωληψίες σας και να πάρετε καλά ωαριάκια που θα σας δώσουν  τα παιδάκια σας.

@babyblue94καλά είναι η χρονιά σου κορίτσι μου. Είσαι εγκυούλα και κέρδισες και τα λεφτά ότι πρέπει ήταν τώρα που θα ΄έρθει το μωράκι σας.

Εμένα αυτός ο μήνας είναι ο αγαπημένος μου κορίτσια γιατί σαν σήμερα ΄γέννησα το αγοράκι μου που ήρθε μετά από πολύ κόπο, εξωσωμστική, σύσκολη εγκυμοσύνη, εντατική διασωληνωμένο και το έβλεπα για μέρες πίσω από μια ροζ πόρτα και μια θερμοκοιτίδα γεμάτο καλώδια και τώρα έγινε ολόκληρο αντράκι και μας έχει τρελάνει από ευτυχία! Εϊμαι πολύ συγκινημένη σήμερα!

Αχ τι όμορφο. Να το χαίρεσαι το αντράκι σου και να το βλέπεις όπως επιθυμείς πάντα. Αυτό το πλάσμα θα είναι όλη σου η ζωή ειδικά με αυτά που πέρασες. Να χαίρεστε τις στιγμές και να τσακωνεστε το λιγότερο δυνατό. ♥️♥️ Μου έφτιαξες την μέρα. 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

τέλεια άντε κοντεύεις! Και ποτέ θα γίνει η έμβρυο μεταφορά τον επόμενο μήνα;; 

Δεν ξέρω κορίτσι μου,  ανάλογα πως θα πάει η διέγερση και αν οι συνθήκες το επιτρέπουν .. αναμένω!

στις πριν 34 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πωωωω αυγουλάκια. Τέλεια. Σίγουρα ένα από αυτά θα είναι το νινι σου .ή δύο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κανένα καλό. 

Μπραβο θα περιμένουμε σύντομα τα νέα σου. 

Εγώ αύριο το βράδυ έχω γιατρό και θα σας στείλω 😌

Μακάρι κορίτσι μακάρι να είναι! 

Εσυ μην αγχώνεσαι και απόλαυσε το!!!❤

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Να το χαίρεσαι το αστεράκι σου!! 💖💖💖 και σύντομα να ακούσουμε τα ευχάριστα και από εσένα ένα αδελφάκι σύντομα 🔜👶👶 

Και εμένα το ανιψακι μου πέρασε τα ίδια με το δικό σας! Κ η νύφη μου εξωσωματική, δύσκολη εγκυμοσύνη, εντατική 2 μηνες το βλέπαμε από ένα παραθυράκι και ήταν ένα μικρούλι όταν βγήκε φοβόμασταν να το πάρουμε στην αγκαλιά μας! Μετά έπρεπε το καημένο να φοράει γυψακια γιατί είχε ρεβοιίπποποδια και έπρεπε να κάνει κ ένα χειρουργείο! Αλλά τώρα οπως λες κ εσυ είναι ένα έξυπνο αντράκι που μας τρελάνε όλους!!! 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Εύχαριστω πολύ κορίτσι μου,  να είσαι καλά, απο το στομα σου στου Θεού το αφτί!!! 

Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου, γερό και τυχερό στη ζωή του!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 🥰🥰🥰 καλό μήνα σε όλες με πολλά πολλά θετικά τεστακια 🤰🤰🤰🤰🥰🥰🥰 

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο σε όλους τους τομείς κορίτσια μου!! 💖💖

Εγω έχω σαλπιγγογραφια την Τετάρτη άρα αυτός ο μήνας θα είναι με προφύλαξη!! Παρολαυτα εύχομαι σε εσάς να γεμίσει η κοιλιτσα σας!!!

Γιατί με προφύλαξη κορίτσι?σου είπε ότι δεν ?με την προλακτίνη πως τα πας?έκανες κάτι?

Μακάρι κορίτσι μακάρι να είναι! 

Εσυ μην αγχώνεσαι και απόλαυσε το!!!❤

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!! Με την σειρά τους! Αν δεν είναι τον άλλον μήνα θα είναι τον επόμενο!!! 💖💖 πως νιωθεις σήμερα καλύτερα; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hope19 είπε:

Αχ κορίτσι μου αυτά είναι τα θαύματα ...να τον χαίρεσαι τον λεβέντη σου αγαπημένη..ανατρίχιασα ρε συ πραγματικά...Να τον δεις οπως επιθυμείς

στις πριν 1 λεπτό, ο/η anli1978 είπε:

Γιατί με προφύλαξη κορίτσι?σου είπε ότι δεν ?με την προλακτίνη πως τα πας?έκανες κάτι?

Μου είπε τον μήνα της σαλπιγγογραφιας να μην κάνω ελεύθερα…μάλλον επειδή είναι σαν ακτίνες; Την προλακτινη δεν ξέρω πως ειναι αν ρυθμίστηκε καθόλου, παιρνω dostinex και τωρα που με θύμησες πρέπει να πάω να πάρω από το φαρμακείο γιατί μου τελειωσε! Παιρνω 0.5 την εβδομάδα! Έχει ένα μήνα που πήρα…πάω για το δεύτερο! Σκέφτομαι να κάνω μια επανάληψη στο τελος του δεύτερου να δω που βρίσκεται 

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Μου είπε τον μήνα της σαλπιγγογραφιας να μην κάνω ελεύθερα…μάλλον επειδή είναι σαν ακτίνες; Την προλακτινη δεν ξέρω πως ειναι αν ρυθμίστηκε καθόλου, παιρνω dostinex και τωρα που με θύμησες πρέπει να πάω να πάρω από το φαρμακείο γιατί μου τελειωσε! Παιρνω 0.5 την εβδομάδα! Έχει ένα μήνα που πήρα…πάω για το δεύτερο! Σκέφτομαι να κάνω μια επανάληψη στο τελος του δεύτερου να δω που βρίσκεται 

Αφού πήρες για ένα μήνα γιατί δεν κάνεις να δεις πως πήγε ; Έμενα σε ένα μήνα έπιασε πάτο. Θύμησε μου. Πόσο είχες; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...