Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Ηταν επαφή την προπερασμένη Παρασκευή και ήταν αρκετά άρρωστος την Δευτέρα και την τρίτη αλλά κάναμε τεστ κάθε μέρα και έβγαινε αρνητικό.. σήμερα βγήκε θετικό 

Σε ευχαριστώ πολύ.. δευτέρα και τρίτη ηταν πολυ άρρωστος αλλά έβγαινε αρνητικός.. σήμερα βγήκε θετικος

Εύχομαι να το περάσει καλά αν και απ ότι φαίνεται η όμικρον έτσι είναι! Δλδ εμφανίσεις σύμπτωμα ενώ βγαίνεις αρνητικός κ προς το τελος της νοσηση βγαίνεις θετικός…εύχομαι περαστικά σας και όσο πιο ήπια γίνεται να το περάσει 😘😘😘

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 22 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Μέλι αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται να δίνουμε σε παιδιά κάτω των δύο χρόνων.. εγω ειχα κάνει διατριβή στον θηλασμο.. 4μιση χρονια θήλαζα.. μέχρι και σύμβουλος μου πρότειναν να γινω .. πρέπει να αρχίσω να ξεσκονίζω τις γνώσεις μου.. 

Μέλι τον πρώτο χρόνο απαγορεύεται! Για αλλαντίαση. Μετά δίνεις κανονικά!! Από 12 μηνών του δώσαμε! 😊

Ουφ χαρά στο κουράγιο σου που θήλαζες τόσο!! Εγώ δε θα άντεχα. Τώρα θέλω να κόψω στον μικρό κ σκέφτομαι ότι θα θηλάζω το άλλο στο καπάκι(μη σ πω κ ταυτόχρονα, ελπίζω όχι), κ λέω πόσο ακόμα 😩 δε νιώθω ανεξάρτητη ρε παιδί μου, κ δε μ αρέσει…έλεγα 1 χρόνο, γιατί τον 1ο χρόνο η βασική τους τροφή είναι το γάλα..και οκ είναι άλλο το δέσιμο αν θηλάζεις. από κει κ πέρα νταξει δεν προσφέρει τόσα θρεπτικά, πιο πολύ συναισθηματικά είναι μετά, κ αντισώματα κλπ..

Άντε εσύ ξεσκόνισε τις γνώσεις σου για το επόμενο τώρα😜😜 Αν και μετά από 2 φορές, θα τα θυμηθείς αμέσως!!

στις πριν 22 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Η πεθερά μου τον άντρα μου το θήλαζε ως 2 χρόνων μετά το έκοψε κ έμεινε εγκυος! Νομίζω ότι θα έχω στήριξη, απλά φοβαμαι ότι εγώ δεν θα τα καταφέρω, αλλά κ λόγο δουλειας που θα πρέπει να επιστρέψω θα πρεπει να το σταματήσω γρήγορα!! Αλλά κάτσε να κάνω το παιδί κ μετά βλέπουμε 😂😂😂😂 άλλο τι θελουμε άλλο τι μπορούμε γενικά χαχαχαχα

η μαμα μου δεν είχε γάλα καθόλου δε μας θήλασε κανένα μήνα κ το σταμάτησε αν κ ήθελε άρα ότι κ να θελουμε εμεις είναι κ τι θα γίνει πως θα τα φέρει! 

Κορίτσι αυτό με το γάλα είναι μύθος! Έτσι έλεγαν παλιά κ προωθούσαν το ξένο..ήταν της μόδας την εποχή που γεννηθήκαμε εμείς! Έτσι έλεγαν σε όλες, και στη μαμά μου έτσι έλεγαν. Εννοείται ότι όλες οι γυναίκες έχουν γάλα, υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό 5% το οποίο έχει παθολογικό πρόβλημα. Αν θέλεις να θηλάσεις θα θηλάσεις!! Κ όσο περισσότερο θηλάζεις τόσο περισσότερο γάλα θα έχεις! Κ δουλειά να πας μπορείς να βγάζεις με θήλαστρο..απλά αν είναι κάτω των 6 μηνών κ δεν τρώει άλλες τροφές θα είναι λίγο κουραστικό..είναι μετά πόσο πολύ το θέλεις. Απλά στην αρχή πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, γιατί συνήθως πονάει, ή ματώνεις κλπ. Εκεί σφίγγεις τα δόντια 2-3 εβδομάδες κ μετά είσαι οκ, δε νιώθεις τίποτα!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι αυτό με το γάλα είναι μύθος! Έτσι έλεγαν παλιά κ προωθούσαν το ξένο..ήταν της μόδας την εποχή που γεννηθήκαμε εμείς! Έτσι έλεγαν σε όλες, και στη μαμά μου έτσι έλεγαν. Εννοείται ότι όλες οι γυναίκες έχουν γάλα, υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό 5% το οποίο έχει παθολογικό πρόβλημα. Αν θέλεις να θηλάσεις θα θηλάσεις!! Κ όσο περισσότερο θηλάζεις τόσο περισσότερο γάλα θα έχεις! Κ δουλειά να πας μπορείς να βγάζεις με θήλαστρο..απλά αν είναι κάτω των 6 μηνών κ δεν τρώει άλλες τροφές θα είναι λίγο κουραστικό..είναι μετά πόσο πολύ το θέλεις. Απλά στην αρχή πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, γιατί συνήθως πονάει, ή ματώνεις κλπ. Εκεί σφίγγεις τα δόντια 2-3 εβδομάδες κ μετά είσαι οκ, δε νιώθεις τίποτα!

Ετσι... Κ στη μαμά μου τα ίδια. Δεκαετία 80 κ 90 ήταν τεράστια μόδα η φόρμουλα! 

Ραφαελα @Raf123τον ίδιο φόβο είχα κ γω κ τελικά θηλάζω ακόμα!επίμονη θέλει γιατί στην αρχή είναι πολύ δύσκολο και δεν σε προετοιμάζει κανένας. Όλοι λένε ιστορίες του ονείρου 

στις πριν 22 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Παιδί δεν έχω ακόμα για να έχω προσωπική εμπειρία, αλλά στη σχολή λέγαμε ότι δεν κάνει τον πρώτο χρόνο της ζωής το μέλι λόγω σπόρων ενός βακτηρίου που μπορεί να περιέχει (clostridium). Όπως και να'χει ό,τι είναι σάκχαρο (ζάχαρη, μέλι κλπ) καλύτερα να αποφεύγεται τον πρώτο χρόνο. Όμως το παιδί της @Princess28 είναι μεγαλύτερο από αυτό οπότε δε νομίζω ότι έχει θέμα.

Ναι 17 μηνών ο μικρούλης μου..μεγάλο παιδί πια και τον άλλο μήνα μεγάλος αδερφός😄❤️🥰 έχεις δίκιο 1 χρόνο είναι το μέλι. Καλά η ζάχαρη κ ποτέ να μη φάει καλό είναι😆 αλλά επειδή δε μπορείς να το αποφύγεις, γιατί κι εμείς τρώμε κ θα βλέπει κ τα άλλα παιδιά κλπ, όσο μπορείς να το καθυστερήσεις καλό είναι..εμάς τώρα μετά το χρόνο όλο κ κάτι σε ζάχαρη θα φάει..θα τρώμε σοκολάτα πχ θα θέλει κι αυτός καμια μπουκιά..ξέρεις..ή κανα μπισκότο..αρχίσαμε ήδη😄

Γενικά μέλι, ζάχαρη κ αλάτι τον πρώτο χρόνο όχι..εμάς η παιδίατρος μας απαγόρευε κ τη φράουλα κ ξηρούς καρπούς..μετά το χρόνο όλα..ζάχαρη κ αλάτι βέβαια όσο τα καθυστερήσεις καλό είναι.

Και ξηρούς καρπούς ακόμα δε δίνουμε, μόνο σε πάστα δηλαδή φυστικοβούτυρο κλπ..γιατί τα κομματάκια είναι επικίνδυνο μην πνιγεί

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. τι κάνετε;  εμένα βγήκε θετικός ο μεγάλος τελικά αρα όλοι καραντίνα 

Περαστικα του Ναντια μου!! Να το περασει οσο πιο ελαφριακ αιανωδυνα γινεται!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αλήθεια;; ;; άκου τώρα με τόσο μεγάλη χοριακη άχνη γραμμή;;;; θα πάω να πάρω clear blue θα το κάνω απόγευμα.. Αν βγάλει εκεί πάλι άχνη οκ αν όχι όμως θα είναι αρνητικό... Για να δούμε... Ο γιατρός μου είπε τώρα που μίλησα μαζί του σε 3 ημέρες αν δεν σου έρθει κάνε και μια χοριακη για σίγουρα.... 

Αν δεν είμαι γιατί δεν έρχεται η ρημάδα να τελειώνουμε;;;; 🥵

Αντε με το καλο το τεστακι το απογευμα! Σου ευχομαι να ειναι σουπερθετικο🙏💗 Περιμενουμε νεα😃

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess28 είπε:

Ναι 17 μηνών ο μικρούλης μου..μεγάλο παιδί πια και τον άλλο μήνα μεγάλος αδερφός😄❤️🥰 έχεις δίκιο 1 χρόνο είναι το μέλι. Καλά η ζάχαρη κ ποτέ να μη φάει καλό είναι😆 αλλά επειδή δε μπορείς να το αποφύγεις, γιατί κι εμείς τρώμε κ θα βλέπει κ τα άλλα παιδιά κλπ, όσο μπορείς να το καθυστερήσεις καλό είναι..εμάς τώρα μετά το χρόνο όλο κ κάτι σε ζάχαρη θα φάει..θα τρώμε σοκολάτα πχ θα θέλει κι αυτός καμια μπουκιά..ξέρεις..ή κανα μπισκότο..αρχίσαμε ήδη😄

Γενικά μέλι, ζάχαρη κ αλάτι τον πρώτο χρόνο όχι..εμάς η παιδίατρος μας απαγόρευε κ τη φράουλα κ ξηρούς καρπούς..μετά το χρόνο όλα..ζάχαρη κ αλάτι βέβαια όσο τα καθυστερήσεις καλό είναι.

Και ξηρούς καρπούς ακόμα δε δίνουμε, μόνο σε πάστα δηλαδή φυστικοβούτυρο κλπ..γιατί τα κομματάκια είναι επικίνδυνο μην πνιγεί

Για τη φράουλα δεν έχω ιδέα γιατί. Στην παιδιατρική είχαμε κάνει ένα πινακάκι τροφίμων που απαγορευονται τον 1ο χρόνο και ότι τα υπόλοιπα δεν έχει σημασία με τι σειρά θα εισαχθούν στη διατροφή αλλά πάντα ένα ένα διαδοχικά στην αρχή. Εντάξει κι εγώ τρώω τόσα γλυκά που νιώθω ότι δε θα γίνει για πολύ καιρό να μην τρώει το μωρό, αλλά θα προσπαθήσω να το καθυστερήσω όσο μπορέσω. Επίσης κι εμείς είμαστε Νέα Σμύρνη! Είδα που είπες ότι είσαι από εδώ και σκέφτηκα ότι θα διασταυρωνομαστε και με το μικρό σου στην πλατεία τυχαία 😂

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tokyo είπε:

Ετσι... Κ στη μαμά μου τα ίδια. Δεκαετία 80 κ 90 ήταν τεράστια μόδα η φόρμουλα! 

Ραφαελα @Raf123τον ίδιο φόβο είχα κ γω κ τελικά θηλάζω ακόμα!επίμονη θέλει γιατί στην αρχή είναι πολύ δύσκολο και δεν σε προετοιμάζει κανένας. Όλοι λένε ιστορίες του ονείρου 

Ναι όλα έτσι μεγαλώσαμε..φόρμουλα κ εβαπορέ..ήταν της μόδας τότε😆

Πραγματικά δε σε προετοιμάζουν για τα αρνητικά.εγώ τις πρώτες μέρες τα είδα όλα.θυμάμαι το δεύτερο βράδυ ήταν κάπου 2 η ώρα τη νύχτα έτσουζαν οι θηλές μου, κ μόλις είδα ότι είχαν κ αίμα κ σκεφτόμουν ότι θα θέλει να θηλάσει μετά πάλι το μωρό λέω τι θα κάνω, πήρα τον άντρα μου τον έστειλα σε διανυκτερεύον 3 η ώρα τη νύχτα να μου πάρει ψευδοθηλές να μου τις φέρει στο μαιευτήριο, και έκατσα όολο το βράδυ ξύπνια να διαβάζω να μάθω 5 πράγματα. Έστειλα στην αδερφή μ κ σε μια φίλη μου, μου είπαν κ αυτές τα ίδια είχαν, η αδερφή μου 2 εβδομάδες θήλαζε κ έκλαιγε κ έσφιγγε τα δόντια, η φίλη μου για 2 εβδομάδες πάλι έσφιγγε τα δόντια ή φώναζε στον άντρα της πάρτο από δω δε μπορώ😆κ της έλεγε αυτός υπομονή. Λέω πραγματικά γιατί δε μου τα’ πε κανείς αυτά; 
Κ οι ψευδοθηλές όχι ότι έκαναν κ τπτ.πάλι το ίδιο πόναγα κ υπέφερα, απλά σκεφτόμουν ότι τουλάχιστον δεν ακουμπάει το μωρό στο στήθος. Το άλλο πρωί μίλησα με μία σύμβουλο στο μαιευτήριο καλή της ώρα, μου είπε για μια κρέμα θαυματουργή, την πήρα κ την επόμενη μέρα ήμουν τέλεια.δεν ένιωθα τπτ.το βράδυ που πήγα και σπίτι έβγαλα κ τις ψευδοθηλές. Όποια θέλει να της την προτείνω όταν έρθει η ώρα χαχα

Πάντως πραγματικά κανείς δε λέει τα αρνητικά, όλοι λένε τα καλά μόνο κ πας απροετοίμαστος μετά

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Για τη φράουλα δεν έχω ιδέα γιατί. Στην παιδιατρική είχαμε κάνει ένα πινακάκι τροφίμων που απαγορευονται τον 1ο χρόνο και ότι τα υπόλοιπα δεν έχει σημασία με τι σειρά θα εισαχθούν στη διατροφή αλλά πάντα ένα ένα διαδοχικά στην αρχή. Εντάξει κι εγώ τρώω τόσα γλυκά που νιώθω ότι δε θα γίνει για πολύ καιρό να μην τρώει το μωρό, αλλά θα προσπαθήσω να το καθυστερήσω όσο μπορέσω. Επίσης κι εμείς είμαστε Νέα Σμύρνη! Είδα που είπες ότι είσαι από εδώ και σκέφτηκα ότι θα διασταυρωνομαστε και με το μικρό σου στην πλατεία τυχαία 😂

Για τη φράουλα για τα σποράκια που έχει. Κ μελιτζάνα το ίδιο νομίζω. Δε ξέρω γιατί🤔

Έλα ναι είσαι Νέα Σμύρνη κι εσύ;; Όντως εμείς πάμε συνέχεια βόλτα πλατεία με το μικρό, όλο κ κάπου θα έχουμε διασταυρωθεί😀

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Είχε πάθει μαστίτιδα η μαμα μου προφανώς γιατί δεν είχε κάποιο να της δείξει…εγώ είχα αλλεργία στο γάλα όποτε δεν με θήλασε καθόλου και ούτε φόρμουλα πήρα απορώ πως με μεγάλωσε και τον μικρό μου αδερφό δεν τον θήλασε πολύ πάλι γιατί πάλι έπαθε μαστίτιδα…

μακαρι κορίτσια  @Tokyo να φτάσει εκείνη ώρα κ εννοείται θα θελουμε τις συμβουλές σας 

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Είχε πάθει μαστίτιδα η μαμα μου προφανώς γιατί δεν είχε κάποιο να της δείξει…εγώ είχα αλλεργία στο γάλα όποτε δεν με θήλασε καθόλου και ούτε φόρμουλα πήρα απορώ πως με μεγάλωσε και τον μικρό μου αδερφό δεν τον θήλασε πολύ πάλι γιατί πάλι έπαθε μαστίτιδα…

μακαρι κορίτσια  @Tokyo να φτάσει εκείνη ώρα κ εννοείται θα θελουμε τις συμβουλές σας 

Ξέρω πολλές παθαίνουν μαστίτιδα.κ η αδερφή μου είχε πάθει μάλλον γιατί ανέβασε κ 40 πυρετό κ πήγε κ νοσοκομείο, αλλά θήλασε 2,5 χρόνια τελικά.μπορείς να συνεχίσεις να θηλάζεις μετά, αλλά όπως λες αν δεν έχεις κάποιον να σε κατευθύνει..τότε ήταν της μόδας η φόρμουλα κ όλοι την προωθούσαν, κανείς δεν ασχολιόταν με το θηλασμό.

Καλά πώς μεγάλωσες χωρίς γάλα; Τον πρώτο χρόνο είναι βασική τροφή, δε γίνεται να μην πίνεις.

Κάτσε και σε λίγο θα σου τα πούμε όλα😜

στις πριν 22 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Κι εμείς το είχαμε κάνει σε διάφορα μαθήματα που είχαμε στη σχολή. Είναι αποτελεσματικό μόνο στον αποκλειστικό θηλασμό όμως και σε πολύ συχνούς θηλασμούς. Γι αυτό φαντάζομαι έλεγαν και στις κοπέλες να σταματήσουν να θηλάζουν για 8ώρες συνεχόμενες για να τους έρθει περίοδος. Φαντάζομαι θα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως σε όλα, αλλά ισχύει ότι οι ορμόνες του θηλασμού εμποδίζουν την ωορρηξία.

Ναι όπως τα λες. Ίσως οι κοπέλες που τους ήρθαν νωρίς δε θήλαζαν τόσο για κάποιο διάστημα. Πχ η φίλη μου που της ήρθε στις 40 μέρες, είχε πάει μέσα ο μικρός με ίκτερο για 2-3 μέρες κ έβγαζε με το θήλαστρο. Πήγε κ για δουλειά εξωτερικό 1-2 μέρες. Ε έπαιρνε κ ξένο αυτό το διάστημα. Σκέφτομαι μπορεί να επηρέασε κ αυτό κ να της ήρθε νωρίς. Γιατί στη μικρή 2 μήνες τη θήλαζε κ δεν της ήρθε. Της ήρθε μετά τους 2 μήνες που το ‘κοψε. Συνήθως άμα θηλάζεις αποκλειστικά, και πολύ, όπως λες δεν έρχεται. Βέβαια πάντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις εννοείται

στις πριν 21 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

εχεις πολύ δίκιο όλες έχουμε γαλα! εγω το ειχα παρει απο φοβο γιατι ουτε η μαμα μου ουτε η αδερφη μου θηλασαν. Κ ελεγα δεν θα εχω γαλα. Μετα βεβαια καταλαβα οτι δεν ειχαν τη σωστη καθοδηγηση (ειδικα η μαμα αφού τη δεκαετία του 80 όλοι προωθούσαν το ξένο γάλα). Με βοήθησαν στο μαιευτήριο και μετά και η μαία μου κ όλα πήγαν καλά. Στην αρχή για να μη φρικάρω έκανα μικτή γιατί όλο νόμιζα ότι πεινάει! Στις 40 μέρες πήρα το κολάι έμαθε κ η μικρή καλ΄ύτερα και το γύρισα σε αποκλειστικό. Τώρα άρχισα να κόβω (στο χρόνο πια). 

@Princess28Πριν της εδωσα να δοκιμάσει φρέσκο γάλα από περιέργεια. Οκ σε λίγο χρονίζει κ λέω ας δώσω λίγο. Φάνηκε να της αρέσει! οπότε αν δεν δεχτεί το σκόνη 3ης ηλικίας θα την παω στο φ΄ρέσκο κατευθείαν και επίζω...

@Nandia- Για μένα το πιο δύσκολο είναι να αποσυνδέσω το θηλασμό από τον ύπνο... αν δεν τη θηλάσω θέλει κούνημα για να κοιμηθεί...

Τέλεια!! Θα το δεχτεί εσένα μην ανησυχείς. Φαίνεται ότι το πίνει.

Κ εμένα αυτό είναι πιο δύσκολο να αποσυνδέσω το θηλασμό από τον ύπνο. Όταν είναι μωρό βολεύει βέβαια να μη σηκώνεσαι μες τη νύχτα να αποστειρώνεις μπουκάλια, να βράζεις νερό να φτιάχνεις το ξένο κλπ, συν τα έξοδα που γλιτώνεις, αλλά τώρα πώς το κόβεις οέο χαχα

στις πριν 17 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Εγώ θα κάνω ένα ταγκ τη @Kostefαν θέλει κ το δει να μας πει τα νέα της!!!! 😍😍

Το πιστεύεις ότι τη σκεφτόμουν κι εγώ χθες και έλεγα τι να κάνει αυτό το κορίτσι!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως μπορώ να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες για νινί. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι, φοβάμαι πολύ.

Τον ρώτησα αν χρειάζεται να κάνω άλλες εξετάσεις και μου είπε πως η τρισωμια που βρέθηκε ήταν τυχαίο γεγονός.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι να κάνω.

Και άλλος γιατρός το ίδιο μου είπε.

Λογικά σύμφωνα  με τον προηγούμενο κύκλο μου πριν την εγκυμοσύνη και την απόξεση είμαι στις γόνιμες. Δεν ξέρω όμως αν άλλαξε καθώς από την απόξεση και μετά έχω αδιαθετησει μια φορά.

Εγώ πιστεύω ότι το θες, γι’αυτό ρωτάς, οπότε θα σου πω να προσπαθήσεις.😊

Τυχαίο γεγονός σημαίνει την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά!!🥰🤞

Εξετάσεις για θρομβοφιλία έχετε κάνει;;

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Η καθυστέρηση συνεχίζεται και τα τεστ αυτά οι ταινίες ακόμα η ίδια άχνη γραμμούλα ίσα που την βλέπω στο φως.... Τι γίνεται;;;; είναι αξιόπιστα αυτά;;;;;;; θα πάω φαρμακείο σήμερα να πάρω yes or no που είχα κάνει στις εγκυμοσύνες μου παλιά και ένα clear blue.... Αν ο κύκλος γινόταν 32 ημερών σήμερα 33η ημέρα δεν θα έδειχνε πιο θετικό ;;;;;;; έχω απογοητευτεί 

Αυτές οι ταινίες αποτι κατάλαβα πάντα αχνό δείχνουν!! Να πάρεις της clear blue και να δεις που θα’ναι έντονη η γραμμή😊 Εγώ έπαιρνα αυτό με το σταυρό πρώιμης ανίχνευσης νομίζω, πάρε κι ένα τέτοιο χαχα

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!!!❤❤❤❤

@marinamanoulitsaαυτες οι ταινιες δειχνουν ετσι αχνες γραμμουλες για αρκετες ημερες.. μην απογοητευεσαι... περιμενουμε νεα σου!!! 🥰

@Nandia- δωστε πονο τωρα που βρηκες θετικο!! Ερχεται το μπεμπακιιιι!!!

@Raf123 μου λιγη υππμονη και θα ερθει το θετικο τεστ!! Ευχομαι να ειναι ο μηνας σας!!!🙏🙏🙏💟💟💝💝💌

@Hopemumtobeκαλημερα!! Να εχεις ενα ομορφο σκ!! Χθες ειχατε την επαφη σας; νομιζω ηταν καλη μερα!!!! Εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 6 γτ εχουμε την επεμβαση του μπαμπα μου. Σε λιγο θα τον παρουν...

Όλα καλά με το μπαμπά σου Αντωνία μου; Περαστικά του❤️

Κορίτσια μου. Σήμερα μπήκα 6η εβδομάδα .

Ξύπνησα με πολύ χάλια στομάχι. Έχω φάει έως τώρα μόνο ένα τοστ με τυρί και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και δεν θέλω να φάω τίποτα άλλο. Όλη μέρα μόνο αυτά ; 

Είναι καλό αυτός όσες γνωρίζετε ;; Έχω στείλει ήδη στον γιατρό να μου πει . Να αφήσω τον οργανισμό μου να κάνει ότι θέλει ;ή να φάω με το ζόρι γιατί κάνω κάποιο κακό.;;

Γενικά νιώθω απαίσια το στομάχι ένα ανακάτεμα. Και ήθελα όλη μέρα να κοιμάμαι. 🙄

στις πριν 4 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσια βγήκε η εξέταση του συντρόφου μου νωρίτερα απ'ο, τι μας είχαν πει! Είναι αρνητική οπότε δε χρειάζεται καν να το σκεφτόμαστε άλλο! Είμαστε πολύ χαρούμενοι όπως καταλαβαίνετε παρότι είχαμε ήδη αποφασίσει ότι δε θα κάνουμε κάτι και να έβγαινε θετική και ήμασταν αρκετά πιο ήρεμοι την τελευταία εβδομάδα. Έφυγε η αμφιβολία ότι η μπεμπούλα μας μπορεί να είχε θέμα υγείας έστω και σε πιο μεγάλη ηλικία λόγω αυτού. 🎉 🥰

@Antonia2 μου όλα να πανε καλά με την επέμβαση και γέρος και δυνατός ο μπαμπάς σου! Καλή ανάρρωση! 💕 

Τέλειααα νέα οπότε πάει κι αυτό το άγχος!!!😀🥰 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. τι κάνετε;  εμένα βγήκε θετικός ο μεγάλος τελικά αρα όλοι καραντίνα 

Περαστικά σας!! Ελπίζω να το περάσει ήπια το παιδάκι!💞 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια μου. Σήμερα μπήκα 6η εβδομάδα .

Ξύπνησα με πολύ χάλια στομάχι. Έχω φάει έως τώρα μόνο ένα τοστ με τυρί και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι. Και δεν θέλω να φάω τίποτα άλλο. Όλη μέρα μόνο αυτά ; 

Είναι καλό αυτός όσες γνωρίζετε ;; Έχω στείλει ήδη στον γιατρό να μου πει . Να αφήσω τον οργανισμό μου να κάνει ότι θέλει ;ή να φάω με το ζόρι γιατί κάνω κάποιο κακό.;;

Γενικά νιώθω απαίσια το στομάχι ένα ανακάτεμα. Και ήθελα όλη μέρα να κοιμάμαι. 🙄

Μια χαρά ρε αγάπη μην αγχώνεσαι. Φάε ό,τι μπορείς. Καλό είναι για την εγκυμοσύνη κακό για σένα που θα υποφέρεις χαχα. Κ εγώ έτσι ήμουν 9 μήνες

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Μια χαρά ρε αγάπη μην αγχώνεσαι. Φάε ό,τι μπορείς. Καλό είναι για την εγκυμοσύνη κακό για σένα που θα υποφέρεις χαχα. Κ εγώ έτσι ήμουν 9 μήνες

Άρα αυτό με το στομάχι να μην έχω όρεξη είναι φυσιολογικό;  Και δεν πειράζει που δεν παίρνω 1500 θερμιδες που μου λένε ;

στις On 4/2/2022 at 4:01 ΜΜ, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα! Τι κανετε? Εγω παλι ετρεχα απο πρωι δουλεια μαγειρεμα και διαφορες αλλες δουλειες! Κατα ταλλα  το clearblue εχει σταματησει ηδη να χαμογελαει αρα μαλλον ωορηξια σημερα. Το απογευμα ελπιζω να εχουμε αλλη μια επαφη σημερα 🙏☺️

@Princess28 Ασε μου θυμιζεις τον εαυτο μου για πολλους λογους και λογω Αγγλιας, λογω junk food που ελεγες χαχαχα αλλα κυριως λογω χαλαροτητας και λιγο πιο ανεμελης εκδοχης εαυτπυ  γιατι ετσι ημουν τοτε. Σου ευχομαι απτην καρδια μου να μεινεις παντα ετσι💗, Λονδινο για διακοπες πηγες? Να περασετε τελεια! 💗Εγω κανω καποιες προσπαθειες με ανδρα μου τωρα ημαστε στο δευτερο μηνα  τωρα που προσπαθουμε μετα απο επεμβαση αλλα πηγαινοντας στο γυναικολογο βλεπω οτι εχω θεματακια αρα δεν νομιζ να εχω πολλες πιθανοτητες. Μεσα Μαρτιου μαλλον θα παμε για επαναληψη ολων των εξετασεων ανδρα μου στο Λυμπεροπουλο για να δουμε εαν ειχαμε καμια αλλαγη μετα την επεμβαση και αρα πως πρεπει να συνεχισουμε.🙏

@Raf123 Κι εγω τις μισες μερες ξυπναω και λεω α ναι να φτιαξουμε σπιτι γιατι μετα που θα μετακομιζω εγκυος και τις αλλες μισες φοβαμαι οτι θα μεινω μονη μου στο τελος σε αυτο το σπιτι🤣🤣🤣 Νομιζω ενδομητριο ισως αλλαζει με προγεστερονη γενικα εδω που μενω πηγαινω σε ενα γυναικολογο που εχει απειρες γνωσεις αλλα δυστυχως εχει παρα πολυ κοσμο και δεν εχει χρονο και δεν με εμπνεει και πολυ ειναι αυτος που σας ελεγα το Νοεμβρη. Θα παω σε εναν αλλο μηπως το φτιαξουμε. Μαλλον πρεπει να ξανακανω ορμονολογικες.

@marinamanoulitsa Μπραβο κοριτσι μου!!!! Σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη💗Χαρα στο κουραγιο σου να περιμενεις clearblue αυριο εγω θα ειχα τρεξει ηδη! 🤣

@Antonia2 Δεν ξερω τι γινεται αλλα κι εγω ειχα μονο 2 μερες περιοδο πφφφφφφφφφ Οπως ειπα και στη Ραφελα για το σπιτι τις μισες μερες ξυπναω και λεω α ναι να φτιαξουμε σπιτι γιατι μετα που θα μετακομιζω εγκυος και τις αλλες μισες φοβαμαι οτι θα μεινω μονη μου στο τελος σε αυτο το σπιτι🤣🤣

@Nandia- Ναντια μου ευχαριστω μου δινεις κουραγιο💗

@Heart μου πολυ λυπαμαι για χοριακη βρε κοριτσι μου. Ειδες τελικα αυτη η προγεστερονη σε μπερδεψε κι εσενα οπως ειχε μπερδεψει κι εμενα.  Απ' οτι θυμαμαι προσπαθειτε αρκετο καιρο αλλα δνε εχετε βρει να εχετε καποιο θεμα φια να φτιαξετε σωστα? Σου ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να γινει κατι συντομα💗🙏

Χαχαχα ναι το’χω αυτό, καλά με έχεις καταλάβει!!😄😉 Τώρα δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό, εμένα πάντως μ’αρέσει που είμαι έτσι😄 Σου εύχομαι κι εσένα να βρεις τον παλιό σου εαυτό💓💓💓

Για δουλειά πήγα Αγγλία, έφυγα την Τετάρτη γύρισα σήμερα..ωραία ήταν αλλά και κουραστικά. Είμαι κ 33η εβδ τώρα.

Ελπίζω να βγουν καλύτερες οι εξετάσεις του άντρα σου και να βελτιώθηκαν με την επέμβαση, έτσι πιστεύω δηλαδή!! Και από κει και έπειτα βλέπετε πώς θα κινηθείτε..φτιάξε κι εσύ το ενδομήτριο, έχω ακούσει κι εγώ νομίζω ότι με προγεστερόνη φτιάχνει!! Κ το καλύτερο θα’ναι να μη χρειαστεί να κάνετε τίποτα και να έρθουν όλα φυσικά😇

στις πριν 36 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Άρα αυτό με το στομάχι να μην έχω όρεξη είναι φυσιολογικό;  Και δεν πειράζει που δεν παίρνω 1500 θερμιδες που μου λένε ;

Να προσπαθείς να τρως καμία φρυγανιά... Όσο μπορείς μην πιέζεσαι και κάνεις εμετό.... Είναι πολύ καλό ότι έχεις τέτοια συμπτώματα... Το κακό είναι να σταματήσουν αυτα τα συμπτώματα αν αρχίσουν... Έτσι με είχε πει ο γυναικολόγος... Μέχρι τον 3ο μήνα μετά περνάνε αυτά.. Υπομονή 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
    • Περαστικά βρε κοριτσάκι μου.. σε νοιωθω.. δυσκολευόμαστε που δυσκολευόμαστε στην ανάσα πλέον με το μωράκι να συμπιέζει κάθε κύτταρο μας, άντε να είσαι και μπουκωμενη και να καταφέρεις να κοιμηθείς...! Απλά πάρε και τη συμβουλή του γιατρού σου πρώτα και ότι σου πει αυτός!! Καλά οι πλύσεις με αλατόνερο απλά αστείο..! Τίποτα δε κάνουν!
    • Ναι, τον πάμε... Ο παιδίατρος μας είπε ότι θα του κάνει κακο ψυχολογικά να του σταματήσουμε κάτι που του αρέσει με την έλευση του νέου μέλους, θα είναι σα να τον τιμωρούμε... Ευτυχώς όμως δεν έχει κολλήσει κάτι, μόνο μυξες έχει κι απλά δεν τον αφήνουμε να έρχεται σε πολλή επαφή με τον μικρό. Ίσως κι αυτό να του δημιουργεί κάποιο αίσθημα ζήλιας, αλλά για την ώρα υπομονή... 🤷🏻‍♀️ Σήμερα βέβαια ήταν η τελευταία μέρα σχολείου, να δω τι θα κάνουμε για δύο εβδομάδες. Η κλεισούρα θα τον βαρεσει κατακουτελα 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...