Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Η καθυστέρηση συνεχίζεται και τα τεστ αυτά οι ταινίες ακόμα η ίδια άχνη γραμμούλα ίσα που την βλέπω στο φως.... Τι γίνεται;;;; είναι αξιόπιστα αυτά;;;;;;; θα πάω φαρμακείο σήμερα να πάρω yes or no που είχα κάνει στις εγκυμοσύνες μου παλιά και ένα clear blue.... Αν ο κύκλος γινόταν 32 ημερών σήμερα 33η ημέρα δεν θα έδειχνε πιο θετικό ;;;;;;; έχω απογοητευτεί 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Η καθυστέρηση συνεχίζεται και τα τεστ αυτά οι ταινίες ακόμα η ίδια άχνη γραμμούλα ίσα που την βλέπω στο φως.... Τι γίνεται;;;; είναι αξιόπιστα αυτά;;;;;;; θα πάω φαρμακείο σήμερα να πάρω yes or no που είχα κάνει στις εγκυμοσύνες μου παλιά και ένα clear blue.... Αν ο κύκλος γινόταν 32 ημερών σήμερα 33η ημέρα δεν θα έδειχνε πιο θετικό ;;;;;;; έχω απογοητευτεί 

Καλημερααα εννοείται να πας να παρεις καο σίγουρα θα δείξουν αν είσαι σε καθυστέρηση!!! Άντε σε περιμένουμε 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!  Μπηκα για να δω νεα σου αχ δεν ξερω πως λειτουργουν αυτα τα τεστ καλε πηγαινε παρε ενα clearblue και ανυπομονουμε για θετικα νεα💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέραααα 

οχι είναι αρνητικό! Τον προηγούμενο μήνα έκανα ένα τυχαία 10η ημερα και νόμιζα ότι ήταν θετικό, το έστειλα στην hometest και μου είπε είναι ένα Τσακ πριν το θετικό κ έκανα κ την επόμενη ημέρα 11η κ οντως βγήκε θετικό!  Αυτό το μήνα έκανα χθες που ήταν η 10η ημέρα κ βγήκε αρνητικο…άρα το βλέπω να γίνεται θετικο από Δευτέρα γιατί η γραμμή ήταν πολύ πολύ άχνη! Άρα αυτό το μήνα θα έχω μεγαλύτερο κύκλο 

Καλημεραααα!  Α τωρα καταλαβα τι εννοεις! Ωραια κοριτσι μου ελπιζω αυτος ο κυκλος να ειναι και ο τυχερος σου! Ξεκινα να εχεις τις επαφες σου καθε δευτερη μερα μεχρι να παρεις το θετικο σου τεστ💗

Καλημερα κοριτσια μου!!!!❤❤❤❤

@marinamanoulitsaαυτες οι ταινιες δειχνουν ετσι αχνες γραμμουλες για αρκετες ημερες.. μην απογοητευεσαι... περιμενουμε νεα σου!!! 🥰

@Nandia- δωστε πονο τωρα που βρηκες θετικο!! Ερχεται το μπεμπακιιιι!!!

@Raf123 μου λιγη υππμονη και θα ερθει το θετικο τεστ!! Ευχομαι να ειναι ο μηνας σας!!!🙏🙏🙏💟💟💝💝💌

@Hopemumtobeκαλημερα!! Να εχεις ενα ομορφο σκ!! Χθες ειχατε την επαφη σας; νομιζω ηταν καλη μερα!!!! Εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 6 γτ εχουμε την επεμβαση του μπαμπα μου. Σε λιγο θα τον παρουν...

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ με 210 χοριακη και ακόμα ήταν άχνη. Την πρώτη μέρα ήταν αρκετά αχνη. Μετά άρχισε να σκουραίνει.αλλα στο τέλος ήταν πάλι άχνη. 

Το θέμα απλά είναι να έστω να υπάρχει δεύτερη γραμμουλα.  Και ας είναι άχνη. Στείλε μας μια το τεστ να το δούμε μήπως σε βοηθήσουμε 🥰

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

@marinamanoulitsaαυτες οι ταινιες δειχνουν ετσι αχνες γραμμουλες για αρκετες ημερες.. μην απογοητευεσαι... περιμενουμε νεα σου!!! 🥰

@Raf123 μου λιγη υππμονη και θα ερθει το θετικο τεστ!! Ευχομαι να ειναι ο μηνας σας!!!🙏🙏🙏💟💟💝💝💌

@Hopemumtobeκαλημερα!! Να εχεις ενα ομορφο σκ!! Χθες ειχατε την επαφη σας; νομιζω ηταν καλη μερα!!!! Εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 6 γτ εχουμε την επεμβαση του μπαμπα μου. Σε λιγο θα τον παρουν...

Καλημερα. Όλα καλά θα πάνε με τον μπαμπά σου. Θετική ενέργεια. Και να μπει με καλή διάθεση να του πεις για να το περάσει χαλαρά. Το μυστικό του χειρουργείου είναι η διάθεση που θα μπει ο ασθενής. 

Καλη επιτυχία. Άντε να τελειώσει και αυτό για να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας έπειτα. 😍

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου καλο Σαββατοκυριακο! Εσεις τι θα κανετε σημερα?💗

Αυτό θα κάνουμε επαφές μόνο αυτό κάνουμε 😂😂😂 τουλάχιστο δεν είναι κάτι δύσκολο κ ανιαρό αν μη τι άλλο  χαχαχαχα 

Εγω έχω δουλειες σήμερα πολλες!!! Και θα ήθελα να τις τελειώσω πριν το απόγευμα που δε νομίζω…Αλλά επειδή είμαι τόσο χαλαρή μόλις έκανα μια μάσκα προσώπου 😅😅😂😂 όσο καθαρίζω το υπνοδωμάτιο 🤣🤣

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αντωνία μου εύχομαι όλα καλά με τον μπαμπά σου!! Γρήγορη ανάρρωση και σιδερένιος!!! Ξέρω είναι αγχωτικό έκανα κ ο θείος μου την ίδια αλλά όλα καλά θα πάνε θα δεις 😘😘😘

στις πριν 19 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Ποποπο τον είχες δλδ σε μια χαρά πρόγραμμα κ ξαφνικά πισωγυρισε... Τέτοια να ακούω χαχαχα. Τι να πω θα δείξει! Η παιδίατρος την είχε πατήσει η ίδια οπότε για αυτό το είπε... 18 μηνών έκοψε κ παραπάνω! Αλλά έμεινε έγκυος κ δεν άντεχε οπότε είπε τέλος. 

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αν θηλάζεις όλη νυχτα το μωρό κ ξαφνικά ζητήσει ο μεγάλος. Δύσκολο κ αυτό πολύ να πεις οχι γιατί θα το ζηλέψει. Δεν ξέρω αλλά αν αρνηθείς τώρα κάποιες φορές; χωρίς δλδ να σε βλέπει με άλλο μωρό στην αγκαλιά; δύσκολο να εδραιωθεί δύσκολο κ να κοπεί 🙄

Πισωγύρισμα ναι άσε!! Κ έλεγα τα πάμε καλά..

Μωρέ μες τη μέρα είναι εύκολο, το θέμα είναι τη νύχτα αν ξυπνήσει, μπορώ να αρνηθώ απλά δε θα ξανακοιμηθούμε😄 ή θα ξυπνήσει κ ο μπαμπάς(που δουλεύει) κ θα τον κουνήσει στο καρότσι,που μπορεί να πάρει ώρα…

Δε μας τα είπαν αυτά😄 κ ήμουν κάθετη στον αποκλειστικό θηλασμό στην αρχή..γιατί Δεν περίμενα κι όλας να είναι τόσο δύσκολο να το κόψεις.ή να μην δέχεται άλλο γάλα. Τώρα στο δεύτερο λέω θα δίνω κ ένα μπουκάλι ξένο τη μέρα για να έχει συνηθίσει τη γεύση κ να το δέχεται..

Τώρα είμαι Λονδίνο εδώ κ 3 μέρες..να δούμε πώς θα πάει όταν γυρίσω.. 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αααα δεν ειχα καταλαβει οτι θα γινει τοοσ αμεσα η επεμβαση!!!! Ναπανε ολα πολυ καλα κοριτσι μου, και να ειναι παντα γερος και δυνατος, περιμενουμε νεα σου!!!!💗

στις πριν 19 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ναι ναι το ξέρω απλά βάση μελετων και μέσων όρων σε γυναίκες βγαίνουν οι θεωρίες έτσι είναι για αυτό υπάρχουν πάντα κ οι εξαιρέσεις, απλά είναι μικρότερο ποσοστό! Εννοείται δεν είναι μέτρο αντισύλληψης απλά είναι πιο «δύσκολο» να μεινεις εγκυος κ λόγω των ορμονών που δίνουν σήμα στον εγκέφαλο ότι τώρα θηλάζεις κ δεν μπορείς να γίνει σύλληψη, εννοώ ότι το σώμα ρυθμίζεται μπαίνει σε αυτό το mood! 

Ναι έτσι είναι Ραφ μου όπως τα λες!! 😬

Κορίτσια βγήκε η εξέταση του συντρόφου μου νωρίτερα απ'ο, τι μας είχαν πει! Είναι αρνητική οπότε δε χρειάζεται καν να το σκεφτόμαστε άλλο! Είμαστε πολύ χαρούμενοι όπως καταλαβαίνετε παρότι είχαμε ήδη αποφασίσει ότι δε θα κάνουμε κάτι και να έβγαινε θετική και ήμασταν αρκετά πιο ήρεμοι την τελευταία εβδομάδα. Έφυγε η αμφιβολία ότι η μπεμπούλα μας μπορεί να είχε θέμα υγείας έστω και σε πιο μεγάλη ηλικία λόγω αυτού. 🎉 🥰

@Antonia2 μου όλα να πανε καλά με την επέμβαση και γέρος και δυνατός ο μπαμπάς σου! Καλή ανάρρωση! 💕 

Καλημέρα κορίτσια μου ❤

@Antonia2 μου γλυκιά όλα καλά εύχομαι με την επέμβαση!!! Γερός και δυνατός ο μπαμπάκας σου, καλή ανάρρωση!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Princess28 είπε:

Πισωγύρισμα ναι άσε!! Κ έλεγα τα πάμε καλά..

Μωρέ μες τη μέρα είναι εύκολο, το θέμα είναι τη νύχτα αν ξυπνήσει, μπορώ να αρνηθώ απλά δε θα ξανακοιμηθούμε😄 ή θα ξυπνήσει κ ο μπαμπάς(που δουλεύει) κ θα τον κουνήσει στο καρότσι,που μπορεί να πάρει ώρα…

Δε μας τα είπαν αυτά😄 κ ήμουν κάθετη στον αποκλειστικό θηλασμό στην αρχή..γιατί Δεν περίμενα κι όλας να είναι τόσο δύσκολο να το κόψεις.ή να μην δέχεται άλλο γάλα. Τώρα στο δεύτερο λέω θα δίνω κ ένα μπουκάλι ξένο τη μέρα για να έχει συνηθίσει τη γεύση κ να το δέχεται..

Τώρα είμαι Λονδίνο εδώ κ 3 μέρες..να δούμε πώς θα πάει όταν γυρίσω.. 

Εγω φίλη έδινα από την πρώτη μέρα! Υπέγραψα μέσα στο μαιευτήριο ακριβώς για να μην έχω αυτά! Κ όμως... Απλα μια ωραία μέρα δεν ξαναπήρε μπουκάλι για κανένα λόγο. 

Νομίζω τώρα που λείπεις είναι ευκαιρία. Όπως θα κοιμάται 3 μέρες να συνεχίσει... Δεν ξέρω κιόλας. 

Να περάσεις όμορφα! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Εύχομαι να τα καταφέρατε αυτή τη φορά είμαι πολύ αισιόδοξη για εσας γιατί το πετύχατε σίγουρα!! 

Μακάρι να τα καταφέρουμε αλλά και εσυ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις φετος

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Δίνω δινω🤣🤣🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Η Παναγία μαζί του.. όλα καλά θα πανε❤

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. τι κάνετε;  εμένα βγήκε θετικός ο μεγάλος τελικά αρα όλοι καραντίνα 

Μετά από πόσες ημερες;;; Επειδή αν θυμάμαι έμεινε στο σπιτι

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ με 210 χοριακη και ακόμα ήταν άχνη. Την πρώτη μέρα ήταν αρκετά αχνη. Μετά άρχισε να σκουραίνει.αλλα στο τέλος ήταν πάλι άχνη. 

Το θέμα απλά είναι να έστω να υπάρχει δεύτερη γραμμουλα.  Και ας είναι άχνη. Στείλε μας μια το τεστ να το δούμε μήπως σε βοηθήσουμε 🥰

Αλήθεια;; ;; άκου τώρα με τόσο μεγάλη χοριακη άχνη γραμμή;;;; θα πάω να πάρω clear blue θα το κάνω απόγευμα.. Αν βγάλει εκεί πάλι άχνη οκ αν όχι όμως θα είναι αρνητικό... Για να δούμε... Ο γιατρός μου είπε τώρα που μίλησα μαζί του σε 3 ημέρες αν δεν σου έρθει κάνε και μια χοριακη για σίγουρα.... 

Αν δεν είμαι γιατί δεν έρχεται η ρημάδα να τελειώνουμε;;;; 🥵

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. τι κάνετε;  εμένα βγήκε θετικός ο μεγάλος τελικά αρα όλοι καραντίνα 

Περαστικά σας κοπέλα μου!!! Και εμένα είχε κολλήσει αρχές Γενάρη ο μεγάλος μου και ήταν πλήρως ασυμπτωματικος και με πολλή προσοχή δεν κόλλησε κάνεις άλλος μέσα στο σπίτι!!! 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αλήθεια;; ;; άκου τώρα με τόσο μεγάλη χοριακη άχνη γραμμή;;;; θα πάω να πάρω clear blue θα το κάνω απόγευμα.. Αν βγάλει εκεί πάλι άχνη οκ αν όχι όμως θα είναι αρνητικό... Για να δούμε... Ο γιατρός μου είπε τώρα που μίλησα μαζί του σε 3 ημέρες αν δεν σου έρθει κάνε και μια χοριακη για σίγουρα.... 

Αν δεν είμαι γιατί δεν έρχεται η ρημάδα να τελειώνουμε;;;; 🥵

Ναι εγώ στα one step δεν είδα ποτέ δύο έντονες. Μόνο αχνή ήταν η δεύτερη. 

Ναι το clear το ψηφιακό μου έβγαλε αμέσως. Περιμένουμε τα νέα σου. Καλή επιτυχία🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Μετά από πόσες ημερες;;; Επειδή αν θυμάμαι έμεινε στο σπιτι

Ηταν επαφή την προπερασμένη Παρασκευή και ήταν αρκετά άρρωστος την Δευτέρα και την τρίτη αλλά κάναμε τεστ κάθε μέρα και έβγαινε αρνητικό.. σήμερα βγήκε θετικό 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Περαστικά σας κοπέλα μου!!! Και εμένα είχε κολλήσει αρχές Γενάρη ο μεγάλος μου και ήταν πλήρως ασυμπτωματικος και με πολλή προσοχή δεν κόλλησε κάνεις άλλος μέσα στο σπίτι!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ.. δευτέρα και τρίτη ηταν πολυ άρρωστος αλλά έβγαινε αρνητικός.. σήμερα βγήκε θετικος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...