Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Παιδί δεν έχω ακόμα για να έχω προσωπική εμπειρία, αλλά στη σχολή λέγαμε ότι δεν κάνει τον πρώτο χρόνο της ζωής το μέλι λόγω σπόρων ενός βακτηρίου που μπορεί να περιέχει (clostridium). Όπως και να'χει ό,τι είναι σάκχαρο (ζάχαρη, μέλι κλπ) καλύτερα να αποφεύγεται τον πρώτο χρόνο. Όμως το παιδί της @Princess28 είναι μεγαλύτερο από αυτό οπότε δε νομίζω ότι έχει θέμα.

Ναι το κατάλαβα ότι είναι πιο μεγάλο απλα ρώτησα για να δω αν θυμάμαι σωστά..  εγω θυμάμαι 2 χρόνια βάση του ΠΟΥ .. όταν με το καλό έρθει το μωρο και θσ θηλάζω θα ξεσκονίσω τις γνώσεις μου .. έχει 4 χρόνια που σταμάτησα τον θηλασμο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι ναι το ξέρω απλά βάση μελετων και μέσων όρων σε γυναίκες βγαίνουν οι θεωρίες έτσι είναι για αυτό υπάρχουν πάντα κ οι εξαιρέσεις, απλά είναι μικρότερο ποσοστό! Εννοείται δεν είναι μέτρο αντισύλληψης απλά είναι πιο «δύσκολο» να μεινεις εγκυος κ λόγω των ορμονών που δίνουν σήμα στον εγκέφαλο ότι τώρα θηλάζεις κ δεν μπορείς να γίνει σύλληψη, εννοώ ότι το σώμα ρυθμίζεται μπαίνει σε αυτό το mood! 

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Κι εμείς το είχαμε κάνει σε διάφορα μαθήματα που είχαμε στη σχολή. Είναι αποτελεσματικό μόνο στον αποκλειστικό θηλασμό όμως και σε πολύ συχνούς θηλασμούς. Γι αυτό φαντάζομαι έλεγαν και στις κοπέλες να σταματήσουν να θηλάζουν για 8ώρες συνεχόμενες για να τους έρθει περίοδος. Φαντάζομαι θα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως σε όλα, αλλά ισχύει ότι οι ορμόνες του θηλασμού εμποδίζουν την ωορρηξία.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

Ναι το κατάλαβα ότι είναι πιο μεγάλο απλα ρώτησα για να δω αν θυμάμαι σωστά..  εγω θυμάμαι 2 χρόνια βάση του ΠΟΥ .. όταν με το καλό έρθει το μωρο και θσ θηλάζω θα ξεσκονίσω τις γνώσεις μου .. έχει 4 χρόνια που σταμάτησα τον θηλασμο

Εγώ θα ήθελα να θηλάσω τον 1ο χρόνο όπως το σκέφτομαι τώρα και αποκλειστικά στο 6μηνο. Περισσότερο καιρό νιώθω ότι θα με καταπιέσει πολύ στον τρόπο που ζω. Θα δούμε, όμως. Κι εμένα η μητέρα μου με θήλασε 3 μήνες και μόλις άρχισε δουλειά, της κόπηκε το γάλα. Δεν ξέρεις πώς θα σου πάνε αυτά.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Θα σε χρειαστώ και εγώ να με βοηθήσεις με το γάλα. Όταν θα κοντεύω θα σου στείλω για να αρχίσω να μαθαίνω. ❣️

Να μου στείλεις.. έχει και ελληνική ομάδα στο φβ που βοηθανε κοπέλες να θηλασουν.. και εγώ με αυτή την ομάδα ξεκίνησα 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η MyNa είπε:

Εγώ θα ήθελα να θηλάσω τον 1ο χρόνο όπως το σκέφτομαι τώρα και αποκλειστικά στο 6μηνο. Περισσότερο καιρό νιώθω ότι θα με καταπιέσει πολύ στον τρόπο που ζω. Θα δούμε, όμως. Κι εμένα η μητέρα μου με θήλασε 3 μήνες και μόλις άρχισε δουλειά, της κόπηκε το γάλα. Δεν ξέρεις πώς θα σου πάνε αυτά.

Σου γίνεται συνήθεια αλλά εννοείται δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα.. εγω ειχα την ευχέρεια να θηλάζω και να φανταστείς έβγαζα γάλα στην δουλειά με την μηχανή.. αλλά όσο περισσότερο μπορέσεις τόσο καλύτερο για το μωρο όμως πάνω από όλα είναι να είσαι καλά ψυχολογικά και να αντέχεις την διαδικασία.. αν είναι να πιεζεσαι δεν έχει αξία.. εγω ειχα βρει και το βράδυ τρόπο να θηλάζω χωρίς να σηκώνομαι.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Σου γίνεται συνήθεια αλλά εννοείται δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα.. εγω ειχα την ευχέρεια να θηλάζω και να φανταστείς έβγαζα γάλα στην δουλειά με την μηχανή.. αλλά όσο περισσότερο μπορέσεις τόσο καλύτερο για το μωρο όμως πάνω από όλα είναι να είσαι καλά ψυχολογικά και να αντέχεις την διαδικασία.. αν είναι να πιεζεσαι δεν έχει αξία.. εγω ειχα βρει και το βράδυ τρόπο να θηλάζω χωρίς να σηκώνομαι.. 

εχεις πολύ δίκιο όλες έχουμε γαλα! εγω το ειχα παρει απο φοβο γιατι ουτε η μαμα μου ουτε η αδερφη μου θηλασαν. Κ ελεγα δεν θα εχω γαλα. Μετα βεβαια καταλαβα οτι δεν ειχαν τη σωστη καθοδηγηση (ειδικα η μαμα αφού τη δεκαετία του 80 όλοι προωθούσαν το ξένο γάλα). Με βοήθησαν στο μαιευτήριο και μετά και η μαία μου κ όλα πήγαν καλά. Στην αρχή για να μη φρικάρω έκανα μικτή γιατί όλο νόμιζα ότι πεινάει! Στις 40 μέρες πήρα το κολάι έμαθε κ η μικρή καλ΄ύτερα και το γύρισα σε αποκλειστικό. Τώρα άρχισα να κόβω (στο χρόνο πια). 

@Princess28Πριν της εδωσα να δοκιμάσει φρέσκο γάλα από περιέργεια. Οκ σε λίγο χρονίζει κ λέω ας δώσω λίγο. Φάνηκε να της αρέσει! οπότε αν δεν δεχτεί το σκόνη 3ης ηλικίας θα την παω στο φ΄ρέσκο κατευθείαν και επίζω...

@Nandia- Για μένα το πιο δύσκολο είναι να αποσυνδέσω το θηλασμό από τον ύπνο... αν δεν τη θηλάσω θέλει κούνημα για να κοιμηθεί...

Κορίτσια έκανα ένα τεστ ωορρηξιας 10η μέρα σήμερα πιο αχνό πεθαίνεις ενώ τον προηγούμενο μήνα νόμιζα Ότι ήταν θετικό κ τελικά είχα θετικό 11η ημέρα! Άρα ότι να ναι πάλι 

στις On 3/2/2022 at 10:28 ΠΜ, ο/η babyblue94 είπε:

Πω πω ναι. Τώρα που το σκέφτομαι. Τόσο άγχος να βρω τα φάρμακα, τόσο τρέξιμο και ήμουν έγκυος. Εύχομαι πραγματικά να είσαι η επόμενη. Θέλω πολύ να είμαι το γούρι σου. Και όπως μιλάγαμε για τα φάρμακα που θα ξεκινουσαμε μαζί τώρα σε κάνα μήνα να μιλάμε για τα συμπτώματα μας🥰🥰🥰 και βέβαια είσαι το γούρι μου. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου. Κοριτσάκι μου. Εγώ δεν βλέπω κάτι. Ίσως είναι και η φωτογραφία. Θες να κάνεις μια ακόμα το πρωί και να μας στείλεις; Καλή επιτυχία. Εύχομαι να είσαι εγγυουλα. Πότε είχες αναμενόμενη;

Ναι θα προσπαθήσω να το χαίρομαι λίγο πιο πολύ. Βέβαια από το τρίμηνο και μετά θα το χάρτη στο έπακρο. ❣️ Έως τότε προσγειωμένη 🤗😝

Εντομεταξυ το κορίτσι μας χάθηκε;; @Mimi26

Εδώ είμαι κορίτσια μου , έχω πήξει στη δουλειά κυριολεκτικά ! Κ δεν έχω μπει καθόλου τόσες μέρες ! Έχω μείνει επεισόδια πίσω !!! Πείτε μου τα νέα σας !  Είχαμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα από κάποιο κορίτσι;;;; 🧡

Σας στέλνω λίγη μπεμπεδοενεργεια 🧡

10/2 πάω για αυχενικες!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Heart είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη...νομίζω θέλω ένα διάλειμμα , να δω πως θα προχωρήσω...όλα καλά!! Με το καλό οι υπόλοιπες που περιμένουν...

Προχωράμε δεν πειράζει!!! Θα έρθει που θα πάει... Καλή συνέχεια 😁 μόλις τελειώσει η περίοδος πάλι βουρ στις προσπάθειες 😇

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

εχεις πολύ δίκιο όλες έχουμε γαλα! εγω το ειχα παρει απο φοβο γιατι ουτε η μαμα μου ουτε η αδερφη μου θηλασαν. Κ ελεγα δεν θα εχω γαλα. Μετα βεβαια καταλαβα οτι δεν ειχαν τη σωστη καθοδηγηση (ειδικα η μαμα αφού τη δεκαετία του 80 όλοι προωθούσαν το ξένο γάλα). Με βοήθησαν στο μαιευτήριο και μετά και η μαία μου κ όλα πήγαν καλά. Στην αρχή για να μη φρικάρω έκανα μικτή γιατί όλο νόμιζα ότι πεινάει! Στις 40 μέρες πήρα το κολάι έμαθε κ η μικρή καλ΄ύτερα και το γύρισα σε αποκλειστικό. Τώρα άρχισα να κόβω (στο χρόνο πια). 

@Princess28Πριν της εδωσα να δοκιμάσει φρέσκο γάλα από περιέργεια. Οκ σε λίγο χρονίζει κ λέω ας δώσω λίγο. Φάνηκε να της αρέσει! οπότε αν δεν δεχτεί το σκόνη 3ης ηλικίας θα την παω στο φ΄ρέσκο κατευθείαν και επίζω...

@Nandia- Για μένα το πιο δύσκολο είναι να αποσυνδέσω το θηλασμό από τον ύπνο... αν δεν τη θηλάσω θέλει κούνημα για να κοιμηθεί...

Εμενα επειδή είχε μεγαλώσει ευτυχως πήγαινε για ύπνο χωρίς να θέλει να θηλάσει..  έκοψε μόνος του αυτό το συνήθειο 

Λοιπόν κορίτσια στην φώτο κάτω είναι τα τεστ που έκανα προχτές χτες και σήμερα..έκανα ταυτόχρονα της one step και hometest για σύγκριση.. της one step η γραμμή ελέγχου είναι πιο έντονη σήμερα που είναι θετικό αρα τα one step  οτσν είναι θετικά δείχνουν και τις 2 γραμμές έντονες 

20220204_204156.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

Εδώ είμαι κορίτσια μου , έχω πήξει στη δουλειά κυριολεκτικά ! Κ δεν έχω μπει καθόλου τόσες μέρες ! Έχω μείνει επεισόδια πίσω !!! Πείτε μου τα νέα σας !  Είχαμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα από κάποιο κορίτσι;;;; 🧡

10/2 πάω για αυχενικες!

Καλα αποτελέσματα κορίτσι μου!!!!! ❤️❤️❤️❤️ Η χαρά μου είναι μεγάλη που όλα σου πάνε καλά !!! Θυμάμαι όσα είχες περάσει και σου αξίζει να είσαι χαρούμενη!!!! Εμείς που κοπιάζουμε τόσο για ένα μωράκι μας αξίζει να μας πάνε όλα καλά και με την Βοήθεια Του μεγαλοδυναμου θα τα καταφέρουμε όλες όσες το ονειρευομαστε, είτε είναι το πρώτο μας, είτε το δεύτερο, είτε το τρίτο μας που επιθυμούμε, όλες μας θα το πετύχουμε το ονειρο, υγεία να υπάρχει μόνο !!! 🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimi26 είπε:

10/2 πάω για αυχενικες!

Πες μας τα νέα σου. Πώς νιώθεις; Αυχενική σε ποια βδομάδα θα κάνεις; Θύμισε μου σε ποια βδομάδα είσαι. ;; Είμαστε σε μια ομάδα μωράκια Σεπτεμβρίου 2022 αν θες να έρθεις. Τα λέμε

Δεν ξέρω από πότε έχεις να μπεις. Μετά το θετικό μου ή πριν;

Χίλιες ερωτήσεις ξέρω Χαχαχαχα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλα αποτελέσματα κορίτσι μου!!!!! ❤️❤️❤️❤️ Η χαρά μου είναι μεγάλη που όλα σου πάνε καλά !!! Θυμάμαι όσα είχες περάσει και σου αξίζει να είσαι χαρούμενη!!!! Εμείς που κοπιάζουμε τόσο για ένα μωράκι μας αξίζει να μας πάνε όλα καλά και με την Βοήθεια Του μεγαλοδυναμου θα τα καταφέρουμε όλες όσες το ονειρευομαστε, είτε είναι το πρώτο μας, είτε το δεύτερο, είτε το τρίτο μας που επιθυμούμε, όλες μας θα το πετύχουμε το ονειρο, υγεία να υπάρχει μόνο !!! 🙏

Το πρωί εσύ κορίτσι μου είναι να κάνεις ένα της clear;; Θα περιμένουμε νεα σου. Όλα να πάνε καλά❣️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πες μας τα νέα σου. Πώς νιώθεις; Αυχενική σε ποια βδομάδα θα κάνεις; Θύμισε μου σε ποια βδομάδα είσαι. ;; Είμαστε σε μια ομάδα μωράκια Σεπτεμβρίου 2022 αν θες να έρθεις. Τα λέμε

Δεν ξέρω από πότε έχεις να μπεις. Μετά το θετικό μου ή πριν;

Χίλιες ερωτήσεις ξέρω Χαχαχαχα

Έχω την εντύπωση ότι είσαι 10 η εβδομάδα τώρα; Νωρίς δεν πας για αυχενική; Στην 12 η δεν θέλει;

Εγώ είμαι 6η. Άρα σε βλέπω για μωράκια Αυγούστου ε;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Λοιπόν κορίτσια στην φώτο κάτω είναι τα τεστ που έκανα προχτές χτες και σήμερα..έκανα ταυτόχρονα της one step και hometest για σύγκριση.. της one step η γραμμή ελέγχου είναι πιο έντονη σήμερα που είναι θετικό αρα τα one step  οτσν είναι θετικά δείχνουν και τις 2 γραμμές έντονες 

20220204_204156.jpg

Σήμερα είναι θετικό άρα σήμερα αυριο κ μεθαυριο σίγουρα!! Κ αν θέλετε και μετά εννοείται!! Αν και αυτό το μήνα είχατε καλές επαφές από ότι μας είπες 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα ένα τεστ ωορρηξιας 10η μέρα σήμερα πιο αχνό πεθαίνεις ενώ τον προηγούμενο μήνα νόμιζα Ότι ήταν θετικό κ τελικά είχα θετικό 11η ημέρα! Άρα ότι να ναι πάλι 

Α Ραφαελα μου παμε σχεδον μαζι, σημερα ειμαι 11η ημερα! Δεν καταλαβα ειχες σημερα θετικο λιγο η φαινεται κατι σνα να μη λειτουργει? Εγω παιρνω clearblue που τα πραγματαειναι ξεκαθαρα ειτε εχεις χαμογελο ειτε οχι δεν εχει ενδιαμεσα! Ειναι λιγο ακριβουτσικα ομως! 

Καλησπέρα κορίτσια,

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως μπορώ να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες για νινί. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι, φοβάμαι πολύ.

Τον ρώτησα αν χρειάζεται να κάνω άλλες εξετάσεις και μου είπε πως η τρισωμια που βρέθηκε ήταν τυχαίο γεγονός.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι να κάνω.

Και άλλος γιατρός το ίδιο μου είπε.

Λογικά σύμφωνα  με τον προηγούμενο κύκλο μου πριν την εγκυμοσύνη και την απόξεση είμαι στις γόνιμες. Δεν ξέρω όμως αν άλλαξε καθώς από την απόξεση και μετά έχω αδιαθετησει μια φορά.

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε πως μπορώ να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες για νινί. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι, φοβάμαι πολύ.

Τον ρώτησα αν χρειάζεται να κάνω άλλες εξετάσεις και μου είπε πως η τρισωμια που βρέθηκε ήταν τυχαίο γεγονός.

Λογικά σύμφωνα  με τον προηγούμενο κύκλο μου πριν την εγκυμοσύνη και την απόξεση είμαι στις γόνιμες. Δεν ξέρω όμως αν άλλαξε καθώς από την απόξεση και μετά έχω αδιαθετησει μια φορά.

Εμενα μετά την αποξεση μου είπε να αφήσω 3 μήνες αλλά αν ο γιατρός σου είπε να ξεκινήσεις να το κάνεις.. εγω θα σου πω να μην αγχώνεσαι.. δεν σημαίνει ότι δεν θα παει καλα το επόμενο.. θα έρθει και το μωράκι 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Σήμερα είναι θετικό άρα σήμερα αυριο κ μεθαυριο σίγουρα!! Κ αν θέλετε και μετά εννοείται!! Αν και αυτό το μήνα είχατε καλές επαφές από ότι μας είπες 

Μου είπε ότι σήμερα η αύριο θα γινόταν η ωορρηξια αρα μπυ είπε να έχουμε επαφές 4-5 μέρες μετά για σιγουριά αρα ναι θα έχω μέχρι Κυριακή σιγουρα και μετά πιο χαλαρά.. πόσο νσ αντέξω η γυναίκα.. ο άντρας μου άλλο που δεν θέλει..  ξεκινήσαμε και τις βιταμίνες 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Α Ραφαελα μου παμε σχεδον μαζι, σημερα ειμαι 11η ημερα! Δεν καταλαβα ειχες σημερα θετικο λιγο η φαινεται κατι σνα να μη λειτουργει? Εγω παιρνω clearblue που τα πραγματαειναι ξεκαθαρα ειτε εχεις χαμογελο ειτε οχι δεν εχει ενδιαμεσα! Ειναι λιγο ακριβουτσικα ομως! 

Καλημέραααα 

οχι είναι αρνητικό! Τον προηγούμενο μήνα έκανα ένα τυχαία 10η ημερα και νόμιζα ότι ήταν θετικό, το έστειλα στην hometest και μου είπε είναι ένα Τσακ πριν το θετικό κ έκανα κ την επόμενη ημέρα 11η κ οντως βγήκε θετικό!  Αυτό το μήνα έκανα χθες που ήταν η 10η ημέρα κ βγήκε αρνητικο…άρα το βλέπω να γίνεται θετικο από Δευτέρα γιατί η γραμμή ήταν πολύ πολύ άχνη! Άρα αυτό το μήνα θα έχω μεγαλύτερο κύκλο 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Μου είπε ότι σήμερα η αύριο θα γινόταν η ωορρηξια αρα μπυ είπε να έχουμε επαφές 4-5 μέρες μετά για σιγουριά αρα ναι θα έχω μέχρι Κυριακή σιγουρα και μετά πιο χαλαρά.. πόσο νσ αντέξω η γυναίκα.. ο άντρας μου άλλο που δεν θέλει..  ξεκινήσαμε και τις βιταμίνες 

Εύχομαι να τα καταφέρατε αυτή τη φορά είμαι πολύ αισιόδοξη για εσας γιατί το πετύχατε σίγουρα!! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Να μη φοβάσαι να ξανά προσπαθήσεις όταν εσυ νιώσεις έτοιμη!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...