Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Τα συμπτώματα δεν έχουν σχέση. Ούτως ή άλλως στην ωορρηξία θα σε ένοιαζε να έχεις συμπτώματα για να λες αν κάνεις ωορρηξία ή όχι, όχι στην περίοδο. Εγώ πάντα την ωορρηξία τη νιώθω έχω πόνους στη μία ωοθήκη και πολλά υγρά. Όμως άλλες κοπέλες δεν τη νιώθουν και πάλι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Έτσι κ στην περίοδο άλλες κοπέλες υποφέρουν άλλες δε νιώθουν τίποτα απολύτως. Εγώ πχ δεν ένιωθα τίποτα στην περίοδο κ δεν είχα ποτέ θέμα όπως φάνηκε 2 φορές έμεινα έγκυος με τη μία. Δεν έχουν σχέση τα συμπτώματα μην το σκέφτεσαι αυτό. Απλά μάλλον σου κάνει εντύπωση γιατί είχες συνηθίσει τόσα χρόνια να πονάς κ δεν ήξερες πώς είναι να μην πονάς χαχα.

Πότε σταμάτησες το θηλασμό; Γιατί θέλει και κάποιο διάστημα να επανέλθει ο κύκλος.
Αλλά αφού σου είπε ο γιατρός σου ότι είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού μη σε αγχώνει! Προσπάθησε να χαλαρώσεις να μην τα σκέφτεσαι όλαυτα κ θα έρθει το μπεμπάκι. Πόσο είναι τώρα το πρώτο;

Πάντως για τα κορίτσια που λένε για την προλακτίνη, σκεφτόμουν την άλλη φορά ότι εγώ έμεινα έγκυος ενώ θήλαζα, που σημαίνει λογικά ότι θα ‘χα ανεβασμένη προλακτίνη🤔

Γενικά δεν πιστεύω ότι παίζει τόσο ρόλο αν είναι λίγο ανεβασμένη, πχ 40-50..αλλά αν είναι πχ 100 ή 150 εκεί πιστεύω μπορεί να επηρεάζει τη σύλληψη κ να δημιουργεί θέματα

Εσυ κορίτσι μου οπως κ αλλες γυναίκες είστε η εξαίρεση και τυχερές 😉😉😉 κανονικά λένε στο θηλασμό δεν μένεις έγκυος ή δύσκολα να μεινεις βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

@Raf123μου ετσι οπως το εγραψα δεν φαινεται τι εννοω...😆😆 εννοουσα πιο πάνω οτι λογικα ωαριο δεν θα δειτε αλλα νομιζω αξιζει να δειτε το ενδομητριο.. παχος δλδ κλπ.. εσυ κοριτσι μου ξερεις τι σε σταματαει.. μαλλον η προλακτινη... εμενα ειναι ολα φυσιολογικα και παιδι δεν ερχεται.. και ειμαι και πιο γονιμη τρομαρα μου!!! 😂🤣🙃

@Nandia-μου μακαρι!! 🙏🙏🎈 καντε κι εσεις το σπερμοδιαγραμμα (αν προλαβετε και δεν εχεις μεινει ηδη εγκυος!!χιχιχιχιιχι) και το μπεμπακι θα ερθει συντομα!!!! 😉🌞❤️🤰

Α ναι σωστά θα το δούμε ποσό παχύ είναι άμα είπε ο γιατρος να πάω τότε πάει να πει ότι πρέπει να πάω!! Θα αναμένουμε ❤️

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Heart είπε:

Αχ κορίτσι μου δεν με ξεχνάς....όπως σας είπα έχουμε επισκέπτες από επαρχία και θα μείνουν και στο σπίτι μας, όλο το πρωί κάνω δουλειές και ετοιμάζω φαγητά για το Σάββατο γιατί το απόγευμα δουλεύω...έτσι πριν το πρωινό σούπερ σήμερα πήγα για χοριακη να τελειώνω να μην τριγυρνάει στο μυαλό μου....δεν πιστεύω ότι θα πω ευχάριστα αν και έχω κάποιες παράξενες τσιμπίες που δεν τις θυμάμαι άλλη φορά , νομίζω το στήθος εχθές το πρωί ξεφουσκώσει λίγο , μετά το βράδυ πάλι τούμπανο και σήμερα πάλι ξεφουσκωτο το βλέπω ....τι να πω ..μου φαίνεται κακώς την έκανα την προγεστερόνη γιατί 1% ελπίζω....

Έλα ποτέ μην λες ποτέ. Πάντα να έχουμε ελπίδα. Δηλαδή το απογευματάκι θα έχεις αποτελέσματα ε ;

στις πριν 30 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Για ταντεμ σε κόβω!! Γιατί αν βλέπει να θηλάζει το νεογέννητο δύσκολα θα το κόψει!!!!με το καλοοοοοο!!!!!!!💗💗 Είδες που λένε δεν μένεις έγκυος αν δεν έχεις περίοδο;;;; εγώ πρόσεχα τότε άσχετα που μου έλεγε ο τότε γυναικολόγος μην φοβάσαι δεν μένεις έγκυος αφού θηλάζεις αποκλειστικά και δεν έχεις περίοδο!!! 

@Heart καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Αντε να είμαστε μαζί έγκυες εύχομαι!!!

@Ευάγγελοςτ  καλή επιτυχία!! σου εύχομαι να ριζώσει στην κοιλίτσα σου σποράκι 🙏 

Ευχαριστώ💗💗

Δε θέλω ρεεε…με τίποτα…φαντάζεσαι να ξυπνήσουν μαζί τη νύχτα;; Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω…γι’αυτό ήθελα να το κόψω πριν γεννήσω να το έχει ξεχάσει.

Τώρα είμαι Λονδίνο εδώ κ 2-3 μέρες, είχα ξανάερθει πριν 2 εβδομάδες για 3 μέρες πάλι αλλά δεν το είχε κόψει ο μικρός..τώρα θα’ταν καλή ευκαιρία αλλά πάλι το πρωι το ζήταγε μου λέει ο άντρας μου, και επίσης το στήθος μου έχει βαρύνει και με πονάει, ελπίζω να μην πάθω τίποτα..νόμιζα αν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός δεν έχεις τέτοια θέματα. Αύριο γυρνάω Ελλάδα..

Για το θηλασμό που λες, μένεις έγκυος όταν το σώμα σου προετοιμάζεται να έρθει περίοδος..γιατί πρώτα γίνεται η ωορρηξία και μετά η περίοδος, οπότε αν δεν σου έχει έρθει περίοδος μετά τη γέννα δε ξέρεις πότε θα κάνεις ωορρηξία κ θα σου έρθει πρώτη φορά. Οπότε εκεί μπορεί να μείνεις! Εγώ πάντως ήθελα να μείνω νωρίτερα αλλά δε μου ερχόταν περίοδος, άσε, πήγα κ στο γιατρό μου ελεγε όλα τέλεια αλλά περίοδος δε θα σου ‘ρθει ακόμα😆 Του λέω μετά τι θα γίνει θέλω να κάνω κ δεύτερο..Μου λέει όταν δε θα θηλάζεις για 8 ώρες θα κάνεις ωορρηξία κ θα σου έρθει περίοδος..κ το έκανα αυτό για λίγες μέρες όντως δηλαδή θήλαζα πρωί μέχρι 11-12 πχ κ μετά ξανα θήλαζα 8-9 το απόγευμα, κ έτσι έκανα ωορρηξία κ έμεινα έγκυος…λέω στον άντρα μου αν το ήξερα θα το έκανα νωρίτερα. Γιατί εγώ ήθελα νωρίτερα να μείνω έγκυος να έχουν πιο μικρή διαφορά(τρελή😆), αλλά δε μου πήγαινε κ η καρδιά να μειώσω το θηλασμό, δεν έπαιρνε κ κανένα γάλα ξένο ποτέ ο δικός μου, ακόμα δεν παίρνει δηλαδή άσε…έχω απελπιστεί νομίζω δε θα αποθηλάσει ποτέ…

Αν δε θέλεις να μείνεις έγκυος καλά κάνεις να προσέχεις πάντως, γιατί έτυχε στο δικό μου οργανισμό κ δεν ερχόταν, έχω ακούσει άλλες κοπέλες που θηλάζουν κ τους έρχεται νωρίς περίοδος. Μια φίλη μου της ήρθε στις 40 μέρες . Βέβαια κ αυτή ήθελε να ξαναμείνει έγκυος. Είναι ανάλογα τον οργανισμό!!

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσι νομίζω από κάποιο δικό σου ποστ είχα δει που σου είπε ο γιατρός να κάνεις κανένα 8ωρο διακοπή θηλασμου για να έρθει περίοδος! Το είχα κάνει κ γω (μη με ρωτάς γιατί αλλά πέρασαν 9 μήνες κ αγχώθηκα) κ αμέσως ήρθε όντως! Φοβερό πάντως έχεις να δεις περίοδο κοντά 3 χρόνια! 

Σχετικά με το θηλασμό έβαλα πρόγραμμα κ έκοψα όλους τους ημερήσιους. Το πιο δύσκολο ήταν τι μεσημέρι αλλά οκ σιγά σιγά το έκανα κ αυτό. Πάνε τώρα κοντά 2 εβδομαδες. Λέω το επόμενο να είναι ο Βραδυνος πριν τον ύπνο αν δεχτεί το ξένο γάλα! Με συμβούλεψε η παιδίατρος (εφόσον ήθελα να κόψω) να αρχίσω σιγά σιγά πριν χρονίσει γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο... Αγωνιστικούς χαιρετισμούς 😜

@Ευάγγελοςτ καλή επιτυχία! Ακούγονται πολύ θετικά τα νέα σου!!! Με το καλό! 

Ναι ναι εγώ το είχα πει αυτό. Έπιασε κ σε σένα δηλαδή; Χαχαχα τέλεια!!😁😁

Άσε περίεργο αφού λέω όταν ξαναδώ περίοδο θα μου φανεί περίεργο. Η τελευταία μου περίοδος φαντάσου ήταν 3 Δεκέμβρη του ‘19🤣 

Δίκιο έχει η παιδίατρός σου μετά το χρόνο είναι πιο δύσκολο. Εμένα μόνος του έκοψε βέβαια 12 μηνών όλους τους ημερήσιους, δηλαδή μέσα στη μέρα δε ζήταγε καθόλου, το βράδυ κοιμόταν με κούνημα στο καρότσι, κ θήλαζε μόνο το πρωί που ξύπναγε πριν σηκωθούμε, κ τη νύχτα αν ξύπναγε καμια φορά..αυτό κράτησε γύρω στους 3 μήνες, κ τώρα εδώ κ 1-2 μήνες θηλάζει πάλι για να κοιμηθεί κ ζητάει πάλι μες τη μέρα αν χτυπήσει ή νυστάζει(τώρα το ψιλό έκοψε πάλι αυτό)..α κ απόταν είχα πάει Λονδίνο πριν 2 εβδομάδες κ γύρισα άρχισε να ξυπνάει συνέχεια μες τη νύχτα κ να θηλάζει ώρες..ενώ δεν ξύπναγε ποτέ από μωρό. Δεν παίρνει όμως κανένα άλλο γάλα ρε γαμώτο να του δώσω αν ξυπνήσει πχ…τώρα τον κοιμίζουμε πάλι στο καρότσι συνήθως, αλλά ούτε αυτό μου αρέσει..θα ήθελα να κοιμάται στην κούνια του. Βέβαια αν θήλαζε μόνο το βράδυ κ κοιμόταν όλη νύχτα δε θα με ενοχλούσε τόσο, αυτό που με ενοχλεί είναι οι νυχτερινοί θηλασμοί κ όταν θηλάζει καναδυο ώρες κ δεν κοιμάται, ξυπνάω κι εγώ μες τη νύχτα κ δε ξεκουράζομαι έτσι..

Άσε που τώρα που θα έρθει το άλλο μωρό ήθελα να το έχει κόψει, γιατί αν δει κ το άλλο μπορεί να ζητάει παραπάνω. 

Α κι εμένα με βόλευε ο μεσημεριανός..γιατί αντί να τον κάνω βόλτες με το καρότσι τον θήλαζα κ σε 5’ κοιμόταν. Τώρα ευτυχώς τον αφήνω στον παιδικό κ κοιμάται .

Ελπίζω εσένα να δεχτεί το ξένο γάλα!! Κάποια μωράκια το δέχονται!! Ο δικός μας είναι περίεργος…από 10 μηνών του δοκίμασα όλα τα γάλατα κ τίποτα..σκόνη, φρέσκα, του έχω βάλει μέλι, κακάο(φυσικό), τίποτα….

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εσυ κορίτσι μου οπως κ αλλες γυναίκες είστε η εξαίρεση και τυχερές 😉😉😉 κανονικά λένε στο θηλασμό δεν μένεις έγκυος ή δύσκολα να μεινεις βέβαια υπάρχουν κ εξαιρέσεις!

Πλησιάζει κ η δικιά σας ώρα😉😉😉

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Άσε περίεργο αφού λέω όταν ξαναδώ περίοδο θα μου φανεί περίεργο. Η τελευταία μου περίοδος φαντάσου ήταν 3 Δεκέμβρη του ‘19🤣 

Δίκιο έχει η παιδίατρός σου μετά το χρόνο είναι πιο δύσκολο. Εμένα μόνος του έκοψε βέβαια 12 μηνών όλους τους ημερήσιους, δηλαδή μέσα στη μέρα δε ζήταγε καθόλου, το βράδυ κοιμόταν με κούνημα στο καρότσι, κ θήλαζε μόνο το πρωί που ξύπναγε πριν σηκωθούμε, κ τη νύχτα αν ξύπναγε καμια φορά..αυτό κράτησε γύρω στους 3 μήνες, κ τώρα εδώ κ 1-2 μήνες θηλάζει πάλι για να κοιμηθεί κ ζητάει πάλι μες τη μέρα αν χτυπήσει ή νυστάζει(τώρα το ψιλό έκοψε πάλι αυτό)..α κ απόταν είχα πάει Λονδίνο πριν 2 εβδομάδες κ γύρισα άρχισε να ξυπνάει συνέχεια μες τη νύχτα κ να θηλάζει ώρες..ενώ δεν ξύπναγε ποτέ από μωρό. Δεν παίρνει όμως κανένα άλλο γάλα ρε γαμώτο να του δώσω αν ξυπνήσει πχ…τώρα τον κοιμίζουμε πάλι στο καρότσι συνήθως, αλλά ούτε αυτό μου αρέσει..θα ήθελα να κοιμάται στην κούνια του. Βέβαια αν θήλαζε μόνο το βράδυ κ κοιμόταν όλη νύχτα δε θα με ενοχλούσε τόσο, αυτό που με ενοχλεί είναι οι νυχτερινοί θηλασμοί κ όταν θηλάζει καναδυο ώρες κ δεν κοιμάται, ξυπνάω κι εγώ μες τη νύχτα κ δε ξεκουράζομαι έτσι..

Άσε που τώρα που θα έρθει το άλλο μωρό ήθελα να το έχει κόψει, γιατί αν δει κ το άλλο μπορεί να ζητάει παραπάνω. 

Α κι εμένα με βόλευε ο μεσημεριανός..γιατί αντί να τον κάνω βόλτες με το καρότσι τον θήλαζα κ σε 5’ κοιμόταν. Τώρα ευτυχώς τον αφήνω στον παιδικό κ κοιμάται .

Ελπίζω εσένα να δεχτεί το ξένο γάλα!! Κάποια μωράκια το δέχονται!! Ο δικός μας είναι περίεργος…από 10 μηνών του δοκίμασα όλα τα γάλατα κ τίποτα..σκόνη, φρέσκα, του έχω βάλει μέλι, κακάο(φυσικό), τίποτα….

Ποποπο τον είχες δλδ σε μια χαρά πρόγραμμα κ ξαφνικά πισωγυρισε... Τέτοια να ακούω χαχαχα. Τι να πω θα δείξει! Η παιδίατρος την είχε πατήσει η ίδια οπότε για αυτό το είπε... 18 μηνών έκοψε κ παραπάνω! Αλλά έμεινε έγκυος κ δεν άντεχε οπότε είπε τέλος. 

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αν θηλάζεις όλη νυχτα το μωρό κ ξαφνικά ζητήσει ο μεγάλος. Δύσκολο κ αυτό πολύ να πεις οχι γιατί θα το ζηλέψει. Δεν ξέρω αλλά αν αρνηθείς τώρα κάποιες φορές; χωρίς δλδ να σε βλέπει με άλλο μωρό στην αγκαλιά; δύσκολο να εδραιωθεί δύσκολο κ να κοπεί 🙄

Κορίτσια αρνητική η χοριακη...νομίζω θέλω ένα διάλειμμα , να δω πως θα προχωρήσω...όλα καλά!! Με το καλό οι υπόλοιπες που περιμένουν...

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Εμας έχει ένα παράρτημα αλλά κάνουν τεστ κορονοϊού και τα υπόλοιπα τα στέλνουν σε άλλο για να γίνει η ανάλυση! Ο άντρας μου δεν ήθελε να το πάρει κάπου αλλου ή να το κάνει στον γιατρο μου κ έτσι πήγαμε μέσο ΓΕΣΥ σε χημείο κοντά μας! 

Φτάνει που δέχονται.. τώρα για το που θα το πάμε δεν είναι τόσο μεγάλο θεμα

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

@Raf123μου ετσι οπως το εγραψα δεν φαινεται τι εννοω...😆😆 εννοουσα πιο πάνω οτι λογικα ωαριο δεν θα δειτε αλλα νομιζω αξιζει να δειτε το ενδομητριο.. παχος δλδ κλπ.. εσυ κοριτσι μου ξερεις τι σε σταματαει.. μαλλον η προλακτινη... εμενα ειναι ολα φυσιολογικα και παιδι δεν ερχεται.. και ειμαι και πιο γονιμη τρομαρα μου!!! 😂🤣🙃

@Nandia-μου μακαρι!! 🙏🙏🎈 καντε κι εσεις το σπερμοδιαγραμμα (αν προλαβετε και δεν εχεις μεινει ηδη εγκυος!!χιχιχιχιιχι) και το μπεμπακι θα ερθει συντομα!!!! 😉🌞❤️🤰

Μακάρι.. εχω ένα προαίσθημα ότι θα έρθει σύντομα.. ελπίζω να βγει αληθινό.. και εσύ φέτος θα μεινεις εγκυος στο λέω 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Εμενα ο γιατρός μου είπε δεν είναι μέθοδος αντισύλληψη ο θηλασμός.. και στους δύο είδα στις 40 μέρες περίοδο και θήλαζα.. τον μικρό αποκλειστικά κιολας. .. μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό.. δεν σταματά απαραίτητα την περίοδο ο θηλασμός 

Κοριτσια μου καλησπερα! Τι κανετε? Εγω παλι ετρεχα απο πρωι δουλεια μαγειρεμα και διαφορες αλλες δουλειες! Κατα ταλλα  το clearblue εχει σταματησει ηδη να χαμογελαει αρα μαλλον ωορηξια σημερα. Το απογευμα ελπιζω να εχουμε αλλη μια επαφη σημερα 🙏☺️

@Princess28 Ασε μου θυμιζεις τον εαυτο μου για πολλους λογους και λογω Αγγλιας, λογω junk food που ελεγες χαχαχα αλλα κυριως λογω χαλαροτητας και λιγο πιο ανεμελης εκδοχης εαυτπυ  γιατι ετσι ημουν τοτε. Σου ευχομαι απτην καρδια μου να μεινεις παντα ετσι💗, Λονδινο για διακοπες πηγες? Να περασετε τελεια! 💗Εγω κανω καποιες προσπαθειες με ανδρα μου τωρα ημαστε στο δευτερο μηνα  τωρα που προσπαθουμε μετα απο επεμβαση αλλα πηγαινοντας στο γυναικολογο βλεπω οτι εχω θεματακια αρα δεν νομιζ να εχω πολλες πιθανοτητες. Μεσα Μαρτιου μαλλον θα παμε για επαναληψη ολων των εξετασεων ανδρα μου στο Λυμπεροπουλο για να δουμε εαν ειχαμε καμια αλλαγη μετα την επεμβαση και αρα πως πρεπει να συνεχισουμε.🙏

@Raf123 Κι εγω τις μισες μερες ξυπναω και λεω α ναι να φτιαξουμε σπιτι γιατι μετα που θα μετακομιζω εγκυος και τις αλλες μισες φοβαμαι οτι θα μεινω μονη μου στο τελος σε αυτο το σπιτι🤣🤣🤣 Νομιζω ενδομητριο ισως αλλαζει με προγεστερονη γενικα εδω που μενω πηγαινω σε ενα γυναικολογο που εχει απειρες γνωσεις αλλα δυστυχως εχει παρα πολυ κοσμο και δεν εχει χρονο και δεν με εμπνεει και πολυ ειναι αυτος που σας ελεγα το Νοεμβρη. Θα παω σε εναν αλλο μηπως το φτιαξουμε. Μαλλον πρεπει να ξανακανω ορμονολογικες.

@marinamanoulitsa Μπραβο κοριτσι μου!!!! Σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη💗Χαρα στο κουραγιο σου να περιμενεις clearblue αυριο εγω θα ειχα τρεξει ηδη! 🤣

@Antonia2 Δεν ξερω τι γινεται αλλα κι εγω ειχα μονο 2 μερες περιοδο πφφφφφφφφφ Οπως ειπα και στη Ραφελα για το σπιτι τις μισες μερες ξυπναω και λεω α ναι να φτιαξουμε σπιτι γιατι μετα που θα μετακομιζω εγκυος και τις αλλες μισες φοβαμαι οτι θα μεινω μονη μου στο τελος σε αυτο το σπιτι🤣🤣

@Nandia- Ναντια μου ευχαριστω μου δινεις κουραγιο💗

@Heart μου πολυ λυπαμαι για χοριακη βρε κοριτσι μου. Ειδες τελικα αυτη η προγεστερονη σε μπερδεψε κι εσενα οπως ειχε μπερδεψει κι εμενα.  Απ' οτι θυμαμαι προσπαθειτε αρκετο καιρο αλλα δνε εχετε βρει να εχετε καποιο θεμα φια να φτιαξετε σωστα? Σου ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να γινει κατι συντομα💗🙏

στις πριν 8 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Το έδειξαν κ οι ειδήσεις αυτό αλλά αν δεν κάνω λαθος έλεγαν εξωσωματική κ με δανεικό ωάριο…που τα βρίσκουν κ τα λένε πραγματικά χαχαχαχαχα τουλάχιστον ο ανθρωπος είναι θετικός κ ότι υπάρχουν πολλες ελπίδες 💖😂😂 ενώ εμένα πολλες φορες είναι τόσο ρεαλιστής που μου σπάει τα νεύρα εννοώ ότι δεν σε αφήνει βρε παιδί μου να ζήσεις λίγο το όνειρο αμέσως να σε προσγειώσει 

Όχι για άλλη περίπτωση μιλάμε που απ ότι μου είπε ήταν με φυσιολογική σύλληψη στο ίντερνετ το διάβασε έχουμε να δούμε ειδήσεις από το 2012 που μετατρεψαμε την τηλεόραση σε οθόνη υπολογιστή... Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά και να είναι δεν γίνονται θαύματα κάθε μέρα και η Παναγία έμεινε έγκυος με τον κρίνο απ ότι λέει η θρησκεία μας δεν σημαίνει ότι θα μεινουμε και οι υπόλοιπες... Αλλά αντε τώρα να του το βγάλεις απ το κεφάλι

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Εμενα ο γιατρός μου είπε δεν είναι μέθοδος αντισύλληψη ο θηλασμός.. και στους δύο είδα στις 40 μέρες περίοδο και θήλαζα.. τον μικρό αποκλειστικά κιολας. .. μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό.. δεν σταματά απαραίτητα την περίοδο ο θηλασμός 

Ναι ναι το ξέρω απλά βάση μελετων και μέσων όρων σε γυναίκες βγαίνουν οι θεωρίες έτσι είναι για αυτό υπάρχουν πάντα κ οι εξαιρέσεις, απλά είναι μικρότερο ποσοστό! Εννοείται δεν είναι μέτρο αντισύλληψης απλά είναι πιο «δύσκολο» να μεινεις εγκυος κ λόγω των ορμονών που δίνουν σήμα στον εγκέφαλο ότι τώρα θηλάζεις κ δεν μπορείς να γίνει σύλληψη, εννοώ ότι το σώμα ρυθμίζεται μπαίνει σε αυτό το mood! 

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Πλησιάζει κ η δικιά σας ώρα😉😉😉

Μακάρι κ μετά θα μιλάμε για το θηλασμό 😂😂 θα μας λες εσυ συμβουλές που το εχεις και μπόλικο 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

350 και για τους 2 για ενα 3μηνο.. στα φαρμακεια ειναι 480

σε ευχαριστω πολυ💖

να αυτα διαβαζουν και νομιζουν οτι ειμαστε η σαρα.. τι να πεις χαχαχαχαχαχαχα

Άσε μας έχει καταστρέψει αυτό το ίντερνετ

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι ναι το ξέρω απλά βάση μελετων και μέσων όρων σε γυναίκες βγαίνουν οι θεωρίες έτσι είναι για αυτό υπάρχουν πάντα κ οι εξαιρέσεις, απλά είναι μικρότερο ποσοστό! Εννοείται δεν είναι μέτρο αντισύλληψης απλά είναι πιο «δύσκολο» να μεινεις εγκυος κ λόγω των ορμονών που δίνουν σήμα στον εγκέφαλο ότι τώρα θηλάζεις κ δεν μπορείς να γίνει σύλληψη, εννοώ ότι το σώμα ρυθμίζεται μπαίνει σε αυτό το mood! 

Εγω ειμουν η εξαίρεση.. μην χάσω.. μην ησυχάσω λίγους μήνες 🤣🤣🤣

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα! Τι κανετε? Εγω παλι ετρεχα απο πρωι δουλεια μαγειρεμα και διαφορες αλλες δουλειες! Κατα ταλλα  το clearblue εχει σταματησει ηδη να χαμογελαει αρα μαλλον ωορηξια σημερα. Το απογευμα ελπιζω να εχουμε αλλη μια επαφη σημερα 🙏☺️

@Princess28 Ασε μου θυμιζεις τον εαυτο μου για πολλους λογους και λογω Αγγλιας, λογω junk food που ελεγες χαχαχα αλλα κυριως λογω χαλαροτητας και λιγο πιο ανεμελης εκδοχης εαυτπυ  γιατι ετσι ημουν τοτε. Σου ευχομαι απτην καρδια μου να μεινεις παντα ετσι💗, Λονδινο για διακοπες πηγες? Να περασετε τελεια! 💗Εγω κανω καποιες προσπαθειες με ανδρα μου τωρα ημαστε στο δευτερο μηνα  τωρα που προσπαθουμε μετα απο επεμβαση αλλα πηγαινοντας στο γυναικολογο βλεπω οτι εχω θεματακια αρα δεν νομιζ να εχω πολλες πιθανοτητες. Μεσα Μαρτιου μαλλον θα παμε για επαναληψη ολων των εξετασεων ανδρα μου στο Λυμπεροπουλο για να δουμε εαν ειχαμε καμια αλλαγη μετα την επεμβαση και αρα πως πρεπει να συνεχισουμε.🙏

@Raf123 Κι εγω τις μισες μερες ξυπναω και λεω α ναι να φτιαξουμε σπιτι γιατι μετα που θα μετακομιζω εγκυος και τις αλλες μισες φοβαμαι οτι θα μεινω μονη μου στο τελος σε αυτο το σπιτι🤣🤣🤣 Νομιζω ενδομητριο ισως αλλαζει με προγεστερονη γενικα εδω που μενω πηγαινω σε ενα γυναικολογο που εχει απειρες γνωσεις αλλα δυστυχως εχει παρα πολυ κοσμο και δεν εχει χρονο και δεν με εμπνεει και πολυ ειναι αυτος που σας ελεγα το Νοεμβρη. Θα παω σε εναν αλλο μηπως το φτιαξουμε. Μαλλον πρεπει να ξανακανω ορμονολογικες.

@marinamanoulitsa Μπραβο κοριτσι μου!!!! Σου ευχομαι ολοψυχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη💗Χαρα στο κουραγιο σου να περιμενεις clearblue αυριο εγω θα ειχα τρεξει ηδη! 🤣

@Antonia2 Δεν ξερω τι γινεται αλλα κι εγω ειχα μονο 2 μερες περιοδο πφφφφφφφφφ Οπως ειπα και στη Ραφελα για το σπιτι τις μισες μερες ξυπναω και λεω α ναι να φτιαξουμε σπιτι γιατι μετα που θα μετακομιζω εγκυος και τις αλλες μισες φοβαμαι οτι θα μεινω μονη μου στο τελος σε αυτο το σπιτι🤣🤣

@Heart μου πολυ λυπαμαι για χοριακη βρε κοριτσι μου. Ειδες τελικα αυτη η προγεστερονη σε μπερδεψε κι εσενα οπως ειχε μπερδεψει κι εμενα.  Απ' οτι θυμαμαι προσπαθειτε αρκετο καιρο αλλα δνε εχετε βρει να εχετε καποιο θεμα φια να φτιαξετε σωστα? Σου ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να γινει κατι συντομα💗🙏

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!! Ο,τι καλύτερο κι σ εσένα...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Princess28 είπε:

Μέλι αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται να δίνουμε σε παιδιά κάτω των δύο χρόνων.. εγω ειχα κάνει διατριβή στον θηλασμο.. 4μιση χρονια θήλαζα.. μέχρι και σύμβουλος μου πρότειναν να γινω .. πρέπει να αρχίσω να ξεσκονίζω τις γνώσεις μου.. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι κ μετά θα μιλάμε για το θηλασμό 😂😂 θα μας λες εσυ συμβουλές που το εχεις και μπόλικο 

Στον θηλασμο το πιο σημαντικό είναι να θες και να έχεις στήριξη από τον άντρα σου και το περιβάλλον σου.. εγω δεν είχα αλλά τους είχα όλους γραμμένους.. έτυχε να ειμουν στην πρώην πεθερά μου να ήθελε να φάει το μωρο και αρχισε η πρώην πεθερά.. 8 μηνών μωρο και του δίνεις βυζι; νερό πίνει δεν είναι γάλα πλέον..  εμ ήταν ειδήμων βλέπεις.. πιάνω και εγω το μωρο και λέω πάμε σπιτάκι μας αγάπη μου να φας με την ησυχία σου και έφυγα.. με ρωτούσαν μέχρι πότε θα θηλάζεις;  τους έλεγα θα πάει στρατό καξ θα πηγαίνω στην πύλη και θα του φωνάζω να έρθει να φάει.. αυτά όταν ήταν πάνω από 6 μηνών.. φαντάσου στα 4μιση χρονια τι άκουγα αλλά καταλαβαίνεις που τους είχα γραμμένους ολους

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Στον θηλασμο το πιο σημαντικό είναι να θες και να έχεις στήριξη από τον άντρα σου και το περιβάλλον σου.. εγω δεν είχα αλλά τους είχα όλους γραμμένους.. έτυχε να ειμουν στην πρώην πεθερά μου να ήθελε να φάει το μωρο και αρχισε η πρώην πεθερά.. 8 μηνών μωρο και του δίνεις βυζι; νερό πίνει δεν είναι γάλα πλέον..  εμ ήταν ειδήμων βλέπεις.. πιάνω και εγω το μωρο και λέω πάμε σπιτάκι μας αγάπη μου να φας με την ησυχία σου και έφυγα.. με ρωτούσαν μέχρι πότε θα θηλάζεις;  τους έλεγα θα πάει στρατό καξ θα πηγαίνω στην πύλη και θα του φωνάζω να έρθει να φάει.. αυτά όταν ήταν πάνω από 6 μηνών.. φαντάσου στα 4μιση χρονια τι άκουγα αλλά καταλαβαίνεις που τους είχα γραμμένους ολους

Η πεθερά μου τον άντρα μου το θήλαζε ως 2 χρόνων μετά το έκοψε κ έμεινε εγκυος! Νομίζω ότι θα έχω στήριξη, απλά φοβαμαι ότι εγώ δεν θα τα καταφέρω, αλλά κ λόγο δουλειας που θα πρέπει να επιστρέψω θα πρεπει να το σταματήσω γρήγορα!! Αλλά κάτσε να κάνω το παιδί κ μετά βλέπουμε 😂😂😂😂 άλλο τι θελουμε άλλο τι μπορούμε γενικά χαχαχαχα

η μαμα μου δεν είχε γάλα καθόλου δε μας θήλασε κανένα μήνα κ το σταμάτησε αν κ ήθελε άρα ότι κ να θελουμε εμεις είναι κ τι θα γίνει πως θα τα φέρει! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Heart είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη...νομίζω θέλω ένα διάλειμμα , να δω πως θα προχωρήσω...όλα καλά!! Με το καλό οι υπόλοιπες που περιμένουν...

πολυ λυπαμαι κοριτσι μου..😔 θα γυρισει ο τροχος και για εμας!!! δε μπορει..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

αυτη ειναι η 2η μεγαλυτερη φοβια μου @Hopemumtobe... και ωρες ωρες σκεφτομαι οτι αν περυσι ειχαμε μετακομισει σε ενα σπιτι που βρηκαμε (ηταν να μπουμε το μαρτιο σε αυτο το σπιτι και το ακυρωσαμε 1 εβδομαδα πριν γιατι αυτος μας ζητουσε 4% αυξηση στο ενοικιο ΕΤΗΣΙΩΣ) θα ειχα φρικαρει τωρα.... γιατι θα εκανα ονειρα για το 2ο δωματιο και το παιδακι και θα με στοιχειωνε ολο αυτο.. τουλαχιστον τωρα ειμαι πιο προσγειωμενη και ξερω οτι μετα απο 1 χρονο προσπαθειων, τιποτα... αρχιζω σιγα σιγα να προετοιμαζω το μυαλο για εξωσωματικη προς το φθινοπωρο! ευχομαι τουλαχιστον τετοια εποχη του χρονου να ειμαστε φουσκωμενες!!!🙏❤️🤰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Η πεθερά μου τον άντρα μου το θήλαζε ως 2 χρόνων μετά το έκοψε κ έμεινε εγκυος! Νομίζω ότι θα έχω στήριξη, απλά φοβαμαι ότι εγώ δεν θα τα καταφέρω, αλλά κ λόγο δουλειας που θα πρέπει να επιστρέψω θα πρεπει να το σταματήσω γρήγορα!! Αλλά κάτσε να κάνω το παιδί κ μετά βλέπουμε 😂😂😂😂 άλλο τι θελουμε άλλο τι μπορούμε γενικά χαχαχαχα

η μαμα μου δεν είχε γάλα καθόλου δε μας θήλασε κανένα μήνα κ το σταμάτησε αν κ ήθελε άρα ότι κ να θελουμε εμεις είναι κ τι θα γίνει πως θα τα φέρει! 

Όλες έχουμε γάλα..  όταν έρθει η ώρα θα σε κατατοπίσω..  για την δουλειά μην αγχώνεσαι.. θα κάνεις τράπεζα γάλακτος πριν πας δουλειά.. θα σου πω και σε μια ομάδα να μπεις και θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.. μόνο να μην χάνεις την υπομονή σου και θα τα καταφέρεις.. εξαρτουνται ολα όμως από την ψυχολογία σου

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Μέλι αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται να δίνουμε σε παιδιά κάτω των δύο χρόνων.. εγω ειχα κάνει διατριβή στον θηλασμο.. 4μιση χρονια θήλαζα.. μέχρι και σύμβουλος μου πρότειναν να γινω .. πρέπει να αρχίσω να ξεσκονίζω τις γνώσεις μου.. 

Παιδί δεν έχω ακόμα για να έχω προσωπική εμπειρία, αλλά στη σχολή λέγαμε ότι δεν κάνει τον πρώτο χρόνο της ζωής το μέλι λόγω σπόρων ενός βακτηρίου που μπορεί να περιέχει (clostridium). Όπως και να'χει ό,τι είναι σάκχαρο (ζάχαρη, μέλι κλπ) καλύτερα να αποφεύγεται τον πρώτο χρόνο. Όμως το παιδί της @Princess28 είναι μεγαλύτερο από αυτό οπότε δε νομίζω ότι έχει θέμα.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγω τον μεγάλο 40 μέρες με συμπλήρωμα τον θήλασα αλλά δεν ήξερα.. τον μικρό 4μιση χρονια.. γιαυτό σου λέω.. εσυ αν θες θα σε βοηθήσω με μεγάλη χαρά 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Εγω τον μεγάλο 40 μέρες με συμπλήρωμα τον θήλασα αλλά δεν ήξερα.. τον μικρό 4μιση χρονια.. γιαυτό σου λέω.. εσυ αν θες θα σε βοηθήσω με μεγάλη χαρά 

Θα σε χρειαστώ και εγώ να με βοηθήσεις με το γάλα. Όταν θα κοντεύω θα σου στείλω για να αρχίσω να μαθαίνω. ❣️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...