Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 8 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Σε αλλα νεα κοριτσια μου σημερα  νωρις το πρωι10 η μερα κυκλου ειχα θετικο τεστ ωορηξιας οποτε ειχαμε μια επαφη και μια αυριο, πιθανοτητες ελαχιστες με αυτο το λεπτο ενδομητριο αλλα ειπαμε να δοκιμασουμε!😊

Ειδες κ την @babyblue94 που είδανε μικρό ωάριο κ ενδομήτριο κ τελικά έμεινε εγκυος!!! Όλα είναι πιθανά καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας 💖💖

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλέ ο δικός σου τουλάχιστον πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλει να βοηθήσει... Ο δικός μου δεν ξέρω που στο καλό διάβασε για κάποια που έμεινε έγκυος στα 60 χωρίς εξωσωματική και θεωρεί ότι εγώ στα 43 έχω χρόνια μπροστά μου για να προσπαθήσω και επιμένει κιόλας ότι εγώ είμαι αυτή που προδικαζω τα πράγματα....

Το έδειξαν κ οι ειδήσεις αυτό αλλά αν δεν κάνω λαθος έλεγαν εξωσωματική κ με δανεικό ωάριο…που τα βρίσκουν κ τα λένε πραγματικά χαχαχαχαχα τουλάχιστον ο ανθρωπος είναι θετικός κ ότι υπάρχουν πολλες ελπίδες 💖😂😂 ενώ εμένα πολλες φορες είναι τόσο ρεαλιστής που μου σπάει τα νεύρα εννοώ ότι δεν σε αφήνει βρε παιδί μου να ζήσεις λίγο το όνειρο αμέσως να σε προσγειώσει 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ναι κοριτσι μου εχω μικρο κυκλο ειχα 25-26 μερες και τωρα πολλες φορες 24.. για καποιο λογο φαινεται οτι εχωδιαταραχες περιοδο δηλαδη πολυ συντομη και πολυ λεπτο ενδομητριο και ο γιατρςο ειπε αν ειχεα τουαλχιστον μεγαλυτερο κυκλο ισως και ειχαμε λιγο χρονο παραπανω ενδομητριο να αυξηθει αλλα με το θεματακι που εχω δεν βοηθαει και μικρος κυκλος

Πως εισαι ετσι κοριτσι μου? Ποτε γεννας? Να ξερεις με ολα αυτα που γραφεις κατα καιριους μου θυμιζεις σε παρα πολλα τον εαυτο μου πριν 8 χρονια, (ημουν πολυ διαφορετικη παλαιοτερα χχαα)

Δεν αλλάζει το ενδομήτριο με κάτι φαρμακευτικό; Να το βοηθήσετε;; Κ εγώ κάνω μικρούς κύκλους πλέον δλδ 25-26!! Άσε όταν πάω γιατρο θα το συζητήσω κ εγώ αυτό με το ενδομήτριο αν είναι καλό 

Κορίτσιαααα καλημέρα!!! Σήμερα φαίνεται καλύτερα η γραμμούλα 😁😁😁 άρα ο κύκλος μου θα γινόταν μεγαλύτερος αυτό τον μήνα!!! Σήμερα είμαι 32 ημέρες και ο κύκλος μου κυμαίνεται από 28 έως 32!!!αυριο θα πάρω και ένα της clear blue να κάνω... 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

30 euro μόνο;; Αν δεν θέλει να καμει τη διαδικασία ας το κάνει εκτός γεσυ! Αλλά ο ουρολόγος θα τον ελέγξει και κλινικά εκεί το όργανο για πιθανόν κοίλη! Αλλά ότι θέλετε 

Καλημερα.. ναι το ξερω αλλα μου ειπε δεν θελω να κανω ολη αυτη την διαδικασια.. ας το κανει και αν εχει οτιδηποτε θα πρεπει αναγκαστηκα να παει μετα.. ναι 30 ευρω μου ειπε η γιατρος δεν ξερω αν εκανε λαθος.. δεν ρωτησα στο χημειο η αληθεια ειναι.. εσας ποσα ηταν ?

στις πριν 13 ώρες, ο/η Alex12345 είπε:

Κορίτσι γλυκό θα σου πω το εξής για να δεις ότι η ηλικία σου είναι μια χαρά. Είμαι 45 έχω 5 παιδάκια και τα 3 από αυτά τα απέκτησα μετά τα 38 και να σου πω και κάτι δεν αποκλείω και ένα ακομη... 

να σου ζησουν.. να τα χαιρεσαι.. σου ευχομαι αν το θες να ερθει ακομα ενα.. ειναι ευλογια τα παιδια

στις πριν 11 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Αυτό δεν το έχω καταλάβει... Από αντιπρόσωπο πως της παίρνεις;;

μου εδωσε το τηλ του η γιατρος και τον πηρα τηλεφωνο και θα μου τις στειλει.. απ οτι καταλαβα αυτος ετσι δουλευει γιατι ηταν πολυ ανετος και εξυπηρετικος.. γνωριζε την διαδικασια κτλ

στις πριν 11 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Αα τις ξέρω, ποσά ήταν; Εμεις έχουμε τις pregnant care είναι φτηνές ανάλογος 

350 και για τους 2 για ενα 3μηνο.. στα φαρμακεια ειναι 480

στις πριν 10 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Μπραβο Ναντια μου, χαιρομαι πολυ που οι ορμονικες σου ειναι τελειες, ευχομαι καλα αποτελεσματα στο σπερμοδιαγραμμα ανδρα σου💗

σε ευχαριστω πολυ💖

στις πριν 9 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλέ ο δικός σου τουλάχιστον πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλει να βοηθήσει... Ο δικός μου δεν ξέρω που στο καλό διάβασε για κάποια που έμεινε έγκυος στα 60 χωρίς εξωσωματική και θεωρεί ότι εγώ στα 43 έχω χρόνια μπροστά μου για να προσπαθήσω και επιμένει κιόλας ότι εγώ είμαι αυτή που προδικαζω τα πράγματα....

να αυτα διαβαζουν και νομιζουν οτι ειμαστε η σαρα.. τι να πεις χαχαχαχαχαχαχα

καλημερα κοριτσια μου.. σημερα ακομα νοιωθω τα πονακια της ωορρηξιας αρα καλα ειπε η γιατρος σημερα η και αυριο θα γινει..εχω και μια ανερχομενη ημικρανια απο τον αυχενα.. ωραια θα περασω στην δουλεια σημερα

@Raf123@Hopemumtobe εγω παντα εκανα μικρους κυκλους 26-27 και καποτε 25 μερες αλλα εμεινα εγκυος 4 φορες.. νομιζω ο οργανισμος προσαρμοζεται στα δεδομενα ενος μικρου κυκλου

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσιαααα καλημέρα!!! Σήμερα φαίνεται καλύτερα η γραμμούλα 😁😁😁 άρα ο κύκλος μου θα γινόταν μεγαλύτερος αυτό τον μήνα!!! Σήμερα είμαι 32 ημέρες και ο κύκλος μου κυμαίνεται από 28 έως 32!!!αυριο θα πάρω και ένα της clear blue να κάνω... 

Καλημέρα!!!! Άντε κορίτσι μου να μας πεις τα ευχάριστα!!!ανέβασε το ντε να το δούμε και να χαρούμε...αν πάρεις πάντως ένα πρώιμης ανίχνευσης σίγουρα θα δείξει...εύχομαι ότι καλύτερο

στις πριν 55 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι!!! Να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά εύχομαι!!! Ανέβασε το κιόλας να πάρουμε λίγο τη δόση μας😁

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Μπορεί να είναι τυχερό σπίτι κ μόλις πατε να τα καταφέρετε ❤️❤️ Κ να είστε κ εκεί νς μην χρειάζεται να αλλάζετε σπίτι με ένα μωράκι, δες το κ έτσι 💖

Καλημερα κοριτσουδια μου!!!!!❤️❤️

@Hopemumtobeσυμφωνω απολυτα με τη Ραφαελα... κι εγω το σκεφτομουν αυτο... με εγκυμοσυνη η μωρο πως να κανουμε μετακομιση;; οποτε 1000 φορες καλυτερα να μετακομισετε τωρα γτ οσο να πεις μια ταλαιπωρια και μια κουραση την εχει...

ρε κοριτσια εμενα σχεδον μου τελειωσε η περιοδος... απο χθες δλδ εχω μονο λιγο στο σκουπισμα... μαλλον με τοσα βαρη που σηκωσα λογω μετακομισης τα επαιξε ο κυκλος μου.. η περιοδος κρατησε απο δευτερα βραδυ εως τεταρτη ουσιαστικα..😕 ελπιζω αυτος ο κυκλος να ειναι καλυτερος!!🙏

μπραβο μαρινα μουυυυ!!!!!!! περιμενουμε αυριο να μας στειλεις το επισημο θετικο!!!! συγχαρητηρια κοριτσι μου και ευχομαι να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!! 🙏🙏❤️❤️❤️🤰

@Raf123Πηγατε σε συγκεκριμενο διαγνωστικο η σε ενα χημειο γιατι στο χωριο μονο χημειο εχουμε και σκεφτομαι να το παρω στο NIPD

Αλήθειααααα;;; Άντε στείλτο μας . Ή κάνε ένα πρώιμης ανίχνευσης. Θα δίξει σίγουρα ❣️❣️❣️ περιμένουμε😍😍

Ευχαριστώ κορίτσια!!! Επειδή δεν είναι τεράστια η διαφορά δεν το ανεβάζω ακόμα... Αν προχωρήσει καλά και βγει έντονη θα σας στείλω 😁😇

στις πριν 16 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!

Εγώ τελείωσα με την ωοληψια!😊 Πήραμε αρκετά αυγουλάκια και ο γιατρός είναι αισιόδοξος. Αύριο θα ξέρουμε καλύτερα βέβαια αφού θα μάθουμε πόσα προχώρησαν! Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια! Έχω λίγο άγχος αλλά νιώθω και ανακουφισμένη!💗

κοριτσι μου με το καλο να προχωρησουν τα ωαρια και να γινουν γερα εμβρυακια!!!! ευχομαι σε μερικους μηνες να κρατας το/α μωρακι/α σου στην αγκαλια σου και η ευτυχια σας να ειναι τεραστια!!!❤️❤️👶🤱

Kαλημέρα κορίτσια μου!

@Ευάγγελοςτ αντε καλ΄λες γονιμοποιήσεις κορίτσι μου! Λογικά θα σε παρουν αύριο νασου πουν πόσα προχώρησαν! Θα τα πάμε έμβρυα 2 ημερών ή βλαστοκύστες? Εσύ πως νοιώθεις?

@Κατεριναπαπμε το καλό και η δικιά σου οωληψία κορίτσι μου.

@marinamanoulitsaτέλεια νέα άντε περιμένουμε να δούμε το θετικό σου τεστ να μας φτιάξει τη μερα!

Εγω κορίτσια μετα την εγκυμοσυνη εκανα εξετασεις ολα καλα. Κυκλο εχω 25-31 ομως οτι να ναι. Πιο συχνα ομως κανω μικρους κυκλους και οχι μεγαλους. Ακομα δεν εχω θετικο τεστ οωρηξιας ειναι πολυ αχνα. Ειμαι σημερα 12η μερα θα κανω παλι το μεσημερι να δω. Εχω αγχωθει για καποιο λογο μηπως δεν κανω οωρηξια, δεν ξερω γιατι μου εχει κολλησει. Ισως γιατι περίμενα να δω νωρλις θετικό τεστ γιατί νομιζα ότι παλι θα κανω μικρό κύκλο. Εχω αγχωθει μεχρι να το βρω.

Επίσης κορίτσια είναι καποια που εχει και αλλο παιδακι και μετα την εγκυμοσυνη σταματησε να ποναει στην περιοδο εντελως? Και που δεν ποναει καθολου στο στηθος? Πριν την εγκυμοσυνη υπεφερα αλλα τωρα τιποτα ρε κοριτσια ουτε το στηθος. Λετε να σημαινει οτι δεν παει κατι καλα στους κυκλους μου? Εξετασεις παντως εχω κανει. Και επισης μετα την εγκυμοσυνη εχουν τοσο αποκλιση οι κυκλοι μου. Ειμαι ενα χρονο μετα τη γεννα.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Kαλημέρα κορίτσια μου!

@Ευάγγελοςτ αντε καλ΄λες γονιμοποιήσεις κορίτσι μου! Λογικά θα σε παρουν αύριο νασου πουν πόσα προχώρησαν! Θα τα πάμε έμβρυα 2 ημερών ή βλαστοκύστες? Εσύ πως νοιώθεις?

@Κατεριναπαπμε το καλό και η δικιά σου οωληψία κορίτσι μου.

@marinamanoulitsaτέλεια νέα άντε περιμένουμε να δούμε το θετικό σου τεστ να μας φτιάξει τη μερα!

Εγω κορίτσια μετα την εγκυμοσυνη εκανα εξετασεις ολα καλα. Κυκλο εχω 25-31 ομως οτι να ναι. Πιο συχνα ομως κανω μικρους κυκλους και οχι μεγαλους. Ακομα δεν εχω θετικο τεστ οωρηξιας ειναι πολυ αχνα. Ειμαι σημερα 12η μερα θα κανω παλι το μεσημερι να δω. Εχω αγχωθει για καποιο λογο μηπως δεν κανω οωρηξια, δεν ξερω γιατι μου εχει κολλησει. Ισως γιατι περίμενα να δω νωρλις θετικό τεστ γιατί νομιζα ότι παλι θα κανω μικρό κύκλο. Εχω αγχωθει μεχρι να το βρω.

Ακόμα και ωορρηξία να μην κάνεις μπορείς να το δείτε με τον γιατρό μήπως προσπαθήσεις κανένα κύκλο πρόκλησης. ❣️❣️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Επίσης κορίτσια είναι καποια που εχει και αλλο παιδακι και μετα την εγκυμοσυνη σταματησε να ποναει στην περιοδο εντελως? Και που δεν ποναει καθολου στο στηθος? Πριν την εγκυμοσυνη υπεφερα αλλα τωρα τιποτα ρε κοριτσια ουτε το στηθος. Λετε να σημαινει οτι δεν παει κατι καλα στους κυκλους μου? Εξετασεις παντως εχω κανει. Και επισης μετα την εγκυμοσυνη εχουν τοσο αποκλιση οι κυκλοι μου. Ειμαι ενα χρονο μετα τη γεννα.

Ναι ισχύει αυτό... Μετά την εγκυμοσύνη δεν πονάς όσο πριν.. Και εγώ έτσι είμαι!!! Θηλάζεις ακόμα; μήπως γι αυτό δεν έχεις σταθερό κύκλο!!! Εγώ θήλαζα τον μικρό μου γιο 2,5 χρόνια και μου ήρθε περίοδος στους 19 μήνες μετά!!!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ακόμα και ωορρηξία να μην κάνεις μπορείς να το δείτε με τον γιατρό μήπως προσπαθήσεις κανένα κύκλο πρόκλησης. ❣️❣️

Nα σου πω την αληθεια κορίτσι μου δεν θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια παλι! Εχω σκεφτει οτι θα προσπαθησω ετσι κι αλλιως μεχρι και Μαιο και Ιουνιο αν δεν εχω μεινει εγκυος θα κανω εμβρυομεταφορα. Δεν ξερω μου φαινεται βουνο παλι παρακολουθησεις με υπερηχο, φαρμακα για προκληση κλπ αφου εχω ηδη εμβρυα. Θα ηθελα να μεινω φυσιολογικα αλλα χωρις ολα αυτα , αμα τυχει. Απλα εχω απορια για την οωρηξια και θα ηθελα ιδανικα να μην χρειαστει τιποτα και να γινει το θαυμα. Πφφφφ πολλά θέλω!

στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι ισχύει αυτό... Μετά την εγκυμοσύνη δεν πονάς όσο πριν.. Και εγώ έτσι είμαι 

Το στηθος ομως γιατι δεν ποναει ενω πριν υπεφερα. Εσενα ποναει ή κοπηκε και αυτό το συμπτωμα. Εγω βασικα εχω καποιες φορες απλα μια ενοχληση στην κοιλια μηδαμινη. Τιποτα αλλο

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι ισχύει αυτό... Μετά την εγκυμοσύνη δεν πονάς όσο πριν.. Και εγώ έτσι είμαι!!! Θηλάζεις ακόμα; μήπως γι αυτό δεν έχεις σταθερό κύκλο!!! Εγώ θήλαζα τον μικρό μου γιο 2,5 χρόνια και μου ήρθε περίοδος στους 19 μήνες μετά!!!!! 

Οχι δεν θηλαζω ακομα! Και ορμονικες εχω επανελθει εκανα σε αυτο τον κυκλο τωρα που δυανυω. Ολα καλα. Και προλακτινη εχω 6.8. Μονο η FSH ηταν 8. Αλλα ενταξει μου ειπε ο γιατρος ειναι φυσιολογικες οι τιμες μου τιποτα ανησυχητικο. FSH εχω συνηθως 5-6 απλα μαλλον ετυχε σε αυτο τον κυκλο και ανεβηκε λιγο αλλα μεσα στα φυσιολογικα πλαισια. Κατα τα αλλα ολα φυσιολογικα μου ειπε.

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

μπράβο κορίτσι μου!! Θα περιμένουμε κ το αυριανό!!! 😘😘😘🥰🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Καλημερα.. ναι το ξερω αλλα μου ειπε δεν θελω να κανω ολη αυτη την διαδικασια.. ας το κανει και αν εχει οτιδηποτε θα πρεπει αναγκαστηκα να παει μετα.. ναι 30 ευρω μου ειπε η γιατρος δεν ξερω αν εκανε λαθος.. δεν ρωτησα στο χημειο η αληθεια ειναι.. εσας ποσα ηταν ?

να σου ζησουν.. να τα χαιρεσαι.. σου ευχομαι αν το θες να ερθει ακομα ενα.. ειναι ευλογια τα παιδια

μου εδωσε το τηλ του η γιατρος και τον πηρα τηλεφωνο και θα μου τις στειλει.. απ οτι καταλαβα αυτος ετσι δουλευει γιατι ηταν πολυ ανετος και εξυπηρετικος.. γνωριζε την διαδικασια κτλ

Εμεις πήγαμε μέσω γεσυ έδωσε 1 ευρώ αλλά ντράπηκε η χημικός κ του είπε δεν θέλω τίποτα χαχαχα. Αναγκάστηκα πήγαμε σε χημείο όχι μεγάλο εταιρίας ομίλου κτλ ο γιατρος μας είπε ότι δεν έχει θέμα το χημείο! Του είπα που θα πηγαίναμε κ μου είπε είναι εντάξει…την επόμενη φορά αν τον πείσω θα το κάνει στον γιατρο μου έχουν εκεί χώρο κτλ κ να το δώσουμε εκεί το δειγμα! Αλλά που να έτρεχα να το παιρνω το δειγμα πχ στη Λαρνακα ή στη Λευκωσια; Επειδή δε πρέπει να περάσει κ ώρα κ έτσι το εκανε σπίτι το πρωί κ το πηγε σε ένα κοντινό μας! 

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Εύχομαι όλες να τα καταφέρουμε σύντομα και να γίνουμε η πιο πετυχημένη ομάδα στο forum!🥰

Όσο για τα δικά μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι προχωράμε καλά και ότι γονιμοποιηθηκαν σχεδόν όλα. Αχ κορίτσια είμαι τόσο χαρούμενη! Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να πάρω μερικά γερά εμβρυακια. Μου είπαν ακόμα ότι θα τα αφήσουν να προχωρήσουν κι άλλο. Θα πάω στον επόμενο κύκλο γιατί ο γιατρός μου είπε είναι καλύτερα για να ξεκουραστεί λίγο το σύστημα εκεί κάτω!

@Hope19 μου σε εμένα κορίτσι μου! Πρίν μείνω έγκυος πονούσα πάρα πολύ. Μετά την γέννα μου ερχόταν η περίοδος και δεν το καταλάβαινα! Ενώ ήταν σταθερότατη δεν είχα καν πονάκια πιο πριν. Αυτό έγινε τα πρώτα 1-2 χρόνια αλλά τουλάχιστον τώρα την καταλαβαίνω. Μην ανησυχείς δεν πέρασε καιρός που γέννησες. Είναι φυσιολογικές οι αποκλείσεις. Είναι μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός κι άμα θηλάζεις είναι ακόμα πιο συχνό αυτό. 💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτον θα κανω κοριτσι μου.. μου εχει ηδη γραψει ορμονολογικες εξετασεις τις οποιες θα τις κανω μολις αδιαθετησω κανονικα..
    • Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε   λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη  ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 
    • Εγώ θα πω ότι είναι κάπως ουτοπικό το σενάριο να την φτιάξεις όταν γεννας, αλλά ότι δεν είναι τελείως ακατόρθωτο 🤣🤣 αν το καταφέρεις θα είναι τρελό ρισπεκτ από μένα 😁 Μωρέ, το θέμα είναι αν θα έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να πονάς πολύ και να μην μπορείς να ψάχνεις ρούχα και σερβιετες εκείνη την ώρα. Ή να σπάσουν τα νερά ή να δεις αίμα και να αγχωθεις και να ξεχάσεις κάποια πράγματα... Κάποια τελευταία θα τα βάλεις, αλλά όλη τη βαλίτσα, θεωρώ ότι είναι ευσεβής πόθος 😅 Εγώ πάντως στη πρώτη γέννα έφτασα διαστολή σε μια ώρα από το 1 στο 10 😅 αλλά δεν είναι κάτι σύνηθες, απλά το λέω επειδή είναι η πρώτη σου γέννα και δεν ξέρεις τι θα κάνει το σώμα σου... Επίσης, εγώ είχα πάρει το πάνω μιας πιτζάμας με κουμπιά και μακρύ μανίκι (κι εγώ δεν φοράω, για τη γέννα το πήρα) η οποία την πρώτη μέρα γέμισε με αίματα στα μανίκια, επειδή μπήκε λάθος μια βελόνα και μου έκανε αιμορραγία 🙄 Ε... Έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει μια δεύτερη νυχτικιά (και με τιράντες αυτή τη φορά, γιατί όπως είπε και η @MarMar90 είχε πολλή ζέστη στο δωμάτιο μας..). Τα πολλά ζιπουνακια επίσης χρειάστηκαν, γιατί έκανε διαρροές η πάνα του μωρού μια δυο φορές, και με κατούρησε και στην αλλαγή του άλλες 2-3 φορές, οπότε άσε... Ευτυχώς εσένα είναι κορίτσι και δε θα πετάγονται τα τσισακια δεξιά-αριστερα... 😁😁 Πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά άμα έχεις τον άνδρα σου να πηγαινοέρχονται, δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις όλα. Θα σου φέρνει αυτός ό,τι έκτακτο ζητήσεις. Κι εγώ έτσι έκανα. 
    • Κι εμείς αυτό λέγαμε, μήπως να πάμε σε παιδοψυχολογο για να μας κατευθύνει, άμα δούμε ότι ο,τι κάνουμε δεν αποδίδει... Γενικά έχει και πολλή ενέργεια το παιδί μας και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσει. Αυτό το κάνω πάντως, αφιερώνω χρόνο σε αυτόν οι 2 μας, και εγώ τον κοιμιζω με παραμύθι το βράδυ, αλλά είναι φορές που αν με δει με το μωρό αγκαλιά δε θα με θέλει 😩😩 λέει "φύγε! Όχι εσύ! Ο μπαμπάς! Τώρα! Άντε!" 🤣🤣
    • Έχω κανονικά ναι οπως στην περίοδο.. θα κανω ξανα τεστ ωορηξιας να δω αν θα ειναι πθο αχνη σημερα λογικα το πικ θα ηταν το Σαββατο.! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...