Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Να σημειώσω ότι αυτός ο γιατρός της κοπέλας που σας λέω. Είναι αυτός που εμένα προσωπικά με κατέστρεψε. Και ψυχολογικά και με φάρμακα. Ένα χρόνο συνέχεια προγενεστερονη και να μου χαλάει τους κύκλους. Να μην με αφήνει λίγο ελεύθερη. Μου έκαψε όλα τα σερπαφαρ τσακ μπαμ. Χωρίς να μας έχει κάνει εξετάσεις. Στα κουτουρου μόνο και μόνο για να σπρώχνει τις γυναίκες σε εξωσωματική. Σε όσους έχω πάει από τότε, όλοι έχουν μια κακη- αρνητική γνώμη για αυτό τον γιατρό. Τραγικό. 

Και ο ίδιος λέει στην κοπέλα ότι είσαι σαν 20 άρα ενώ είναι 45. Και όταν του λέει να ξανά προσπαθήσει με εξωσωματική της λέει, είναι πιθανό να έχεις προβλήματα και επιπλοκές και ανωμαλίες. Εεε δεν κολλάνε αυτά που λέει μεταξύ τους ..  βέβαια η κοπέλα τον εμπιστευεται φουλ. Επειδή μετά από τόσες εξωσωματικές κατάφερε και έχει ένα παιδάκι. Οκ η καθεμία όπως νιώθω στους γιατρούς της. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Πωπω ανατρίχιασα!! Είναι ο προστάτης σου 🙏🙏 είμαι σίγουρη ότι θα σας στείλει αυτό που θέλετε τόσο πολύ!!! 

Και εγώ τον νιώθω ότι με έχει κοντά του αλήθεια όταν νιώθω ότι κινδυνεύω από κάτι οπως τότε με το αυτοκίνητο π παραλίγο να τρακάρω, όταν ήμουν Αγγλία όλα μου έρχονταν βολικά! Εμένα η μαμα μου είχανε πάει με οικογενειακούς φιλους 2ημερο, κ για κάποιο λόγο δεν ένιωθε καλά η μαμα μου να πάει στην εκδρομή και έμεινε στο ξενοδοχείο, το βράδυ είδε όνειρο μια εκκλησία σε ένα ύψωμα γύρω γύρω θάλασσα κ έναν κύριο να σκαλίζει, μετά από λίγο καιρό έμαθε ότι ήταν εγκυος, ανά διαστήματα ερχόταν στον ύπνο της αυτή η εκκλησία κ αυτος ο κύριος! Λίγο πριν με γεννήσει είδε ξανά την εκκλησία (έμαθε τοτε ποίου Αγίου ήταν) και έναν κύριο ψηλό λεπτό με μαύρα ρούχα και να της λέει «μην ξεχάσεις τι μου έταξες» κ τοτε είπε το παιδί θα γεννηθεί και θα έχει το όνομα Ραφαηλ ή Ραφαελα (δεν ήθελε να ξέρει το φύλο) και γεννήθηκα Μεγάλη Τετάρτη 22/04 και έχω την γιορτή μου Τρίτη του Πάσχα. Είναι πολύ κοντά τα γενέθλια μου μ την γιορτή! Α και ξέχασα να πω ότι ο γιατρος της έδινε ημερομηνία τοκετού Τρίτη του Πάσχα δλδ στην γιορτή του!!!! 

Απιστευτο!!όταν πήγα στην εκκλησία στο Προκόπι Εύβοιας και είδα το σκήνωμα μου ένιωσα μια ανατριχιλα!!πραγματικά αισθάνθηκα ότι χάρις σε αυτόν ζω!!δεν μπορώ να το εξηγήσω!!η αλήθεια είναι ότι θέλω να ξαναπαω και το λέμε με τον άνδρα μου να πάμε κάποια στιγμή!!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Κοριτσιαααα επέστρεψα.. ειμαι ενθουσιασμενη.. είδε ξανά τις εξετάσεις μου και μου ειπε ότι είμαι σαν 25 χρόνων.. είναι όλα τέλεια.. σίγουρα φέτος θα μείνω έγκυος.. μου έδωσε κάτι βιταμίνες και για τους δυο και να κάνουμε ένα σπερματοδιαγραμμα αν και μου είπε πιθανόν να μην έχει κανένα θέμα αλλά αφού αγχωθηκε ας κάνουμε ένα 

Μπραβο ναντια μου!!!!!! το παν ειναι η ψυχολογια!!!! τωρα που οι εξετασεις σου ειναι τελειες, ας κανει και ο αντρας σου τις δικες του και βουρ για μπεμπακι!!!!😁😁❤️❤️❤️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Να σημειώσω ότι αυτός ο γιατρός της κοπέλας που σας λέω. Είναι αυτός που εμένα προσωπικά με κατέστρεψε. Και ψυχολογικά και με φάρμακα. Ένα χρόνο συνέχεια προγενεστερονη και να μου χαλάει τους κύκλους. Να μην με αφήνει λίγο ελεύθερη. Μου έκαψε όλα τα σερπαφαρ τσακ μπαμ. Χωρίς να μας έχει κάνει εξετάσεις. Στα κουτουρου μόνο και μόνο για να σπρώχνει τις γυναίκες σε εξωσωματική. Σε όσους έχω πάει από τότε, όλοι έχουν μια κακη- αρνητική γνώμη για αυτό τον γιατρό. Τραγικό. 

Και ο ίδιος λέει στην κοπέλα ότι είσαι σαν 20 άρα ενώ είναι 45. Και όταν του λέει να ξανά προσπαθήσει με εξωσωματική της λέει, είναι πιθανό να έχεις προβλήματα και επιπλοκές και ανωμαλίες. Εεε δεν κολλάνε αυτά που λέει μεταξύ τους ..  βέβαια η κοπέλα τον εμπιστευεται φουλ. Επειδή μετά από τόσες εξωσωματικές κατάφερε και έχει ένα παιδάκι. Οκ η καθεμία όπως νιώθω στους γιατρούς της. 

Ο γιατρός πάνω από όλα πρέπει να είναι και άνθρωπος άμα κοιτάνε μόνο τη τσέπη τους άστα βραστά!!Δεν καταλαβαίνουν μερικοί το άγχος μας και τον αγώνα μας να έρθει κάτι τόσο όμορφο στη ζωή μας όπως ένα παιδί!!

στις Just now, ο/η ntinaki83 είπε:

Ο γιατρός πάνω από όλα πρέπει να είναι και άνθρωπος άμα κοιτάνε μόνο τη τσέπη τους άστα βραστά!!Δεν καταλαβαίνουν μερικοί το άγχος μας και τον αγώνα μας να έρθει κάτι τόσο όμορφο στη ζωή μας όπως ένα παιδί!!

Ναι κορίτσια πόση βρωμιά κυκλοφορεί. Δεν σκέφτονται τι τραβάμε..κάποιοι σε βλέπουν μόνο για τα λεφτά..

Κριμα γιατί ένα παιδάκι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο πράγμα για να παίζουν μαζί μας. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι κορίτσια πόση βρωμιά κυκλοφορεί. Δεν σκέφτονται τι τραβάμε..κάποιοι σε βλέπουν μόνο για τα λεφτά..

Κριμα γιατί ένα παιδάκι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο πράγμα για να παίζουν μαζί μας. 

Έχω φίλη που ο γιατρός της την έβαλε άρον άρον για καισαρική γιατί ήθελε να φύγει  την επόμενη μέρα(από τη πόλη που έμενε σε επαρχία) γιατί είχε γέννες και στην Αθήνα!!και η κοπέλα γέννησε κακήν κακώς και όταν επέστρεψε σπίτι ανέβασε πυρετό κλπ και ο συγκεκριμένος δεν σήκωνε ούτε τηλ!!και πήγε στη δικιά μου γυναικολόγο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε!!και φυσικά άλλαξε γιατρό επιτόπου η κοπέλα!!

στις Just now, ο/η ntinaki83 είπε:

Έχω φίλη που ο γιατρός της την έβαλε άρον άρον για καισαρική γιατί ήθελε να φύγει από τη πόλη που έμενε σε επαρχία γιατί είχε γέννες και στην Αθήνα!!και η κοπέλα γέννησε κακήν κακώς και όταν επέστρεψε σπίτι ανέβασε πυρετό κλπ και ο συγκεκριμένος δεν σήκωνε ούτε τηλ!!και πήγε στη δικιά μου γυναικολόγο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε!!και φυσικά άλλαξε γιατρό επιτόπου η κοπέλα!!

Πωωωω κρίμα ρε. Τι ταλαιπωρία υπάρχει. Γιατί να μην υπάρχει κάποιος να βοηθάει όλα αυτά τα κορίτσια ;

στις Just now, ο/η babyblue94 είπε:

Πωωωω κρίμα ρε. Τι ταλαιπωρία υπάρχει. Γιατί να μην υπάρχει κάποιος να βοηθάει όλα αυτά τα κορίτσια ;

Δεν ξέρω τι να πω..ευτυχώς η κοπέλα στο δεύτερο παιδάκι της όλα πήγαν κομπλέ ...αλλά είναι τελικά σε τι γιατρό θα πέσεις..και φαντάσου αυτός ήταν πρωτοκλασάτο όνομα στην πόλη της!!!

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Κοριτσιαααα επέστρεψα.. ειμαι ενθουσιασμενη.. είδε ξανά τις εξετάσεις μου και μου ειπε ότι είμαι σαν 25 χρόνων.. είναι όλα τέλεια.. σίγουρα φέτος θα μείνω έγκυος.. μου έδωσε κάτι βιταμίνες και για τους δυο και να κάνουμε ένα σπερματοδιαγραμμα αν και μου είπε πιθανόν να μην έχει κανένα θέμα αλλά αφού αγχωθηκε ας κάνουμε ένα 

Κοριτσι μου έχεις βασανιστει και αγωνιστεί στη ζωή σου με δύο όμορφα παιδάκια και έναν άντρα που αγαπάς και σε αγαπάει και μάλλον ξέχασε κάποιος να σου θυμίσει ότι είσαι νέα μια χαρά. Το γεγονός ότι έκανες μικρή τα παιδάκια σου και μία άλλη γυναίκα ενδεχομένως να είχε μείνει στα δύο παιδιά και να έλεγε οκ αρκούν δε σημαίνει ότι ζητάς τίποτα ανέφικτο. Εμένα η μητέρα μου στα 37 της με έκανε και στη δουλειά μου ο μέσος όρος ηλικίας που έγιναν μαμάδες είναι 34+++ η τελευταία ήταν 46 ετών με φυσική σύλληψη στον τρίτο μήνα προσπάθειας. Είναι γυναίκες που όπως εσύ δε βρήκαν έτοιμο κάτι στη ζωή τους να πατήσουν, έπρεπε να εργαστούν, να σταθεροποιηθουν στον επαγγελματικό τομέα και μετά είχαν την άνεση να σκεφτούν για μωρό, ενδεχομένως δεν τους τα έφερε και η τύχη να βρουν τον άνθρωπο τους νωρίτερα. Εσύ πάλεψες να φύγεις από έναν κακό ποιητικό γάμο, από εμένα έχεις ένα μεγάλο μπράβο. Εύχομαι σύντομα ένα νινί ακόμα να αναστατώσει την καθημερινότητα σου. 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου. Απο περιέργια και μόνο στην ΑΘήνα αυτός ο γιατρός? Μπορείς να πεις έστω περιοχή γιατί κατι μου θυμίζει η ιστορία με την προγεστερόνη. Είχα και εγώ ένα τέτοιο που τελικα μου εκανε εξωσωματικη. Πετυχε δεν λεω αλλα εχω πολλες αμφιβολιες για αυτον γενικα τωρα που σκεφτομαι καποια πραγματα που μου εκανε και πριν στην παρακολουθηση και μετα γενικα. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hope19 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου. Απο περιέργια και μόνο στην ΑΘήνα αυτός ο γιατρός? Μπορείς να πεις έστω περιοχή γιατί κατι μου θυμίζει η ιστορία με την προγεστερόνη. Είχα και εγώ ένα τέτοιο που τελικα μου εκανε εξωσωματικη. Πετυχε δεν λεω αλλα εχω πολλες αμφιβολιες για αυτον γενικα τωρα που σκεφτομαι καποια πραγματα που μου εκανε και πριν στην παρακολουθηση και μετα γενικα. 

Είναι είναι στην Αθήνα .νέα Σμύρνη. 

Εγώ από προσωπική εμπειρία. Όταν πήγα εκεί του λέω θέλω να κόψω τα αντισυλληπτικά και έχω πολυκυστικές θέλω να παρακολουθήσουμε εάν κάνω ωάρια γιατί σύντομα θέλω να προσπαθήσω για παιδάκι. Δεν με έβαλε να κάνω καμία εξέταση. Παρά μόνο μου χάιδευε τα αυτιά ότι θα κάνεις σύντομα παιδί. Δεν είχε ψάξει καν τον άντρα μου.  Μου έκανε κύκλους φεμαρα και σερπαφαρ. Χωρίς εξετάσεις. Κααααθε φορά έπαιρνε 50 Άρι. Ακόμα και μέσα στο μήνα αν πήγαινα δύο φορές..  μου έδεινε συνέχεια προγενεστερονη. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω κύκλους 22 μέρες. Έτσι πως να μείνω έγγυος. Δεν μπορούσα να κάνω τον κύκλο μου. 

Και μου έλεγε μην ανησυχείς που δεν πιάνεις. Αν δεν τα καταφέρεις θα πάμε σε ενέσεις και μετά σε εξωσωματική. 

Στην δε άλλη κοπελα. Πήγε στα 40 της γιατί έτσι της τα έφερε η ζωή και ήθελε παιδάκι. Και καλά έκανε. Ποτέ δεν είναι αργά. Της έκανε εξετάσεις. Αυτή μου λέει ότι όλα ήταν καλά στις εξετάσεις. Εγώ δεν τις έχω δει. Λέει ότι της είπε ότι το σπέρμα παρά είναι καλο για να πάει σε σπερματεγχυση. Ντοοοινγκ. Η σπερματεγχυση θέλει μέτριο με καλό σπέρμα. Αν έχεις κακό πας σε άλλες λύσεις. Να της πει όχι σπερματεγχυση για να μην χάνει χρόνο να το καταλάβω. Και τελικά προχώρησε σε δημόσιο νοσοκομείο τότε που ήταν αυτός. Έκανε την πρώτη. Δεν έπιασε. Της λέει αυτός πάμε για τη δεύτερη. Εκείνη είχε απογοητευτει. Και της λεει. Μην απογοητεύεσαι η πρώτη δεν έπιασε επειδή είχαμε πάει σε εκείνο το νοσοκομείο πλέον δεν είμαι εκεί είμαι σε ιδιωτικό. Σε εκείνο δεν είχανε καλά μηχανήματα αλλά επειδή εγώ δούλευα εκεί δεν μπορούσα να σου πω μην κάνεις εξωσωματική Γιατί δεν είναι καλά τα μηχανήματα. 😯😯 Ενώ τώρα λέει θα πάει καλά στο ιδιωτικό. Τελικά επιασε με την δεύτερη και έκανε ένα αγοράκι. Και μετά από αυτό νομίζω προσπάθησε άλλες δύο φορές αλλά δεν τα κατάφεραν. Και τώρα είναι 45. Το ξανά σκεφτόταν αλλά της είπε αυτός ότι είναι πιο συχνές πλέον οι ανωμαλίες κτλ 

Μονο που τα σκέφτομαι και τα θυμάμαι. Ποιοι τραγικός γιατρός. Δεν το πιστεύω ότι έχασα ένα χρόνο από την ζωή μου να πηγαίνω εκεί. 

Εντομεταξυ σε όποιον πήγα μετά όλοι μασαγανε τα λόγια τους όταν τους έλεγα σε ποιον είναι. Και οι γυναικολόγοι και η εμβρυολογος. Μόνο ένας γιατρός δεν ντράπηκε , και άρχισε να τον κράζει. Και να μου λέει .ότι είναι πολύ κακό όνομα στην πιάτσα και είναι μέσα στα πράγματα και έχει αρκετά μπλεξίματα με δικηγόρους και τέτοια. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Πες μου το πρώτο γράμμα. Χαχαχχ....μην με τρελαίνεις και είναι ο ίδιος. Παναγία μου. 😔😝

Κορίτσια μου όλες μπορούμε να τα καταφέρουμε ότι ηλικία και να έχουμε. Εκτός αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Αλλά σοβαρό όχι μικροπροβλήματα. Το θέμα είναι να καταφέρουμε να πέσουμε σε καλά χέρια. ❣️❣️

στις πριν 53 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά. Εύχομαι να τα καταφέρεις αυτό το έτος και να μεγαλώσει τόσο γλυκά η οικογένεια σου. 

Δεν θέλω να φανώ αυστηρή. Αλλά οι γιατροί που λένε τέτοια πραγματικά μου φαίνονται πολύ φαφλαταδες. Εχω και μια ξαδέρφη που είναι 45 και μου λέει συνέχεια ότι ο γιατρός της λέει ότι είναι σαν 20άρα και ότι τα ωάρια της είναι φαν κοριτσιού. Ας χαλαρώσουμε. 

Δεν είναι τυχαίο που η επιστήμη λέει ότι μια γυναίκα δεν είναι ίδια από τα 25 ( αρχίζει να είναι διαφορετική η ποιότητα των ωαρίων της) και η δεύτερη φάση είναι στα 35. Έτσι είναι η φύση μας και θα πρέπει να το δεχτούμε. Εγώ μετά από πολύ διάβασμα και ενημέρωση το εχώ δεχτεί ότι ενώ είμαι 27 σίγουρα δεν είμαι όπως ήμουν στα 20. Και όταν περασω τα 35 δεν θα είμαι όπως τώρα 

Δεν λέει κανείς ότι αν περάσεις τα 35 δεν μπορείς να κάνεις παιδιά. Ούτε ότι είσαι για πέταμα. Αλλά θεωρώ ότι είναι χαιδεμα αυτιών αυτό που κάνουν κάποιοι γιατροί. Στην ουσία θέλει να σου πει ότι είναι πολύ καλός ο οργανισμός σου για την ηλικία σου. Αυτό ναι δεκτό. 

Η συγκεκριμένη γιατρός δεν λέει πολλά..  εννοώ δεν θα πει υπερβολές..  βάσει τον ορμονικων μου εξετάσεων το είπε.. και μετα απο υπέρηχο που μου έκανε.. μήτρα ωοθήκες και είδαμε και ωάριο έτοιμο αλλά καταλαβαίνω πως το λες και εννοείται κατάλαβα ότι η γιατρός το είπε με την έννοια έχω χρονο για εγκυμοσύνη και έχω καλό οργανισμο

στις Just now, ο/η Nandia- είπε:

Η συγκεκριμένη γιατρός δεν λέει πολλά..  εννοώ δεν θα πει υπερβολές..  βάσει τον ορμονικων μου εξετάσεων το είπε.. και μετα απο υπέρηχο που μου έκανε.. μήτρα ωοθήκες και είδαμε και ωάριο έτοιμο αλλά καταλαβαίνω πως το λες και εννοείται κατάλαβα ότι η γιατρός το είπε με την έννοια έχω χρονο για εγκυμοσύνη και έχω καλό οργανισμο

Ναι δεν το λέω για κανένα λόγο για να σε προσβάλλω .ούτε εσένα ούτε καμια κοπέλα. Και εγώ στην θέση σας θα φτάσω κάποια στιγμή. Όλοι περνάμε από όλες τις ηλικίες.

Ειναι πολύ θετικό που οργανισμος σου είναι τούμπανο λοιπόν. Μόνο ο άντρας σου έμεινε , που είναι το πιο απλό.. εμείς να μην έχουνε θεματακια γιατι φτιάχνονται πιο δύσκολα. Οι άντρες νομίζω είναι λίγο πιο εύκολες περιπτώσεις . Οπότε θα πάτε αυτό τον μήνα να κάνει να πάρει μια εικόνα ;; Για να είναι όλα καλά και εγώ πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου και συγχρονισμου. Εξάλλου νομίζω είπες ότι είσαι στην 5 προσπάθεια η τωρινή;  Εντάξει δεν είναι πολλές οι φορές. Ίσως και να μην πέτυχες και όλες την ωορρηξία. Οπότε λίγες είναι 

Α είδατε έτοιμο ωάριο.; Οπότε δεν ήταν χθες η ωορρηξία σου. Δεν σου λέω εγώ. Εσύ την χάνεις την ωορρηξία γιαυτο δεν το καταφέρατε. Δώστου να καταλάβει τώρα που το είδατε. Όπου να ναι θα σπάσει δηλαδή. Ααααντε εύχομαι να είναι αυτός ο μήνας σας. 

Στη ουσία πρώτη φορά βλέπεις ότι έχεις ωάριο με υπέρηχο ε; Παρακολούθηση δηλαδή;  Τις άλλες φορές πήγαινες με βάση των τεστ; 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κοριτσι μου έχεις βασανιστει και αγωνιστεί στη ζωή σου με δύο όμορφα παιδάκια και έναν άντρα που αγαπάς και σε αγαπάει και μάλλον ξέχασε κάποιος να σου θυμίσει ότι είσαι νέα μια χαρά. Το γεγονός ότι έκανες μικρή τα παιδάκια σου και μία άλλη γυναίκα ενδεχομένως να είχε μείνει στα δύο παιδιά και να έλεγε οκ αρκούν δε σημαίνει ότι ζητάς τίποτα ανέφικτο. Εμένα η μητέρα μου στα 37 της με έκανε και στη δουλειά μου ο μέσος όρος ηλικίας που έγιναν μαμάδες είναι 34+++ η τελευταία ήταν 46 ετών με φυσική σύλληψη στον τρίτο μήνα προσπάθειας. Είναι γυναίκες που όπως εσύ δε βρήκαν έτοιμο κάτι στη ζωή τους να πατήσουν, έπρεπε να εργαστούν, να σταθεροποιηθουν στον επαγγελματικό τομέα και μετά είχαν την άνεση να σκεφτούν για μωρό, ενδεχομένως δεν τους τα έφερε και η τύχη να βρουν τον άνθρωπο τους νωρίτερα. Εσύ πάλεψες να φύγεις από έναν κακό ποιητικό γάμο, από εμένα έχεις ένα μεγάλο μπράβο. Εύχομαι σύντομα ένα νινί ακόμα να αναστατώσει την καθημερινότητα σου. 

Σε ευχαριστώ πολύ.. δόξα τω Θεό.. δεν έχω παράπονο από την ζωή μου.. υπάρχουν και χειρότερα.. εχω την ευλογία να έχω 2 παιδιά και να στέκομαι στα πόδια μου.. κάθε δυσκολία ήταν έναν μάθημα και δύναμη να συνεχίσω..εύχομαι να καταφέρω να κάνω το παιδάκι που τόσο θέλουμε 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

@Nandia-τελικά είδε την ωορρηξια; Έγινε χθες που την ένιωσες; ;

Ναι είδαμε ωάριο και μέτρησε ενδομητριο και ωάριο..  μια χαρά όλα..  μου είπε θσ γίνει σήμερα η αύριο.. η αλήθεια είναι ότι σήμερα το νοιώθω πιο έντονα.. μου είπε να έχω επαφές κάθε μέρα για 4-5 μέρες ακόμα και ευτυχως που είχα και προηγούμενος 

Σε ευχαριστώ πολύ.. δόξα τω Θεό.. δεν έχω παράπονο από την ζωή μου.. υπάρχουν και χειρότερα.. εχω την ευλογία να έχω 2 παιδιά και να στέκομαι στα πόδια μου.. κάθε δυσκολία ήταν έναν μάθημα και δύναμη να συνεχίσω..εύχομαι να καταφέρω να κάνω το παιδάκι που τόσο θέλουμε 

Ναι είναι πολύ θετικό ότι έχετε ήδη δύο παιδάκια και είναι πολύ θετική ότι αφού δεν συντρέχει κάποιος λόγος θα έρθει και το τρίτο το σπορακι που θα ειναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Πολύ συγκινούμαι. Όχι ότι τα άλλα δεν είναι δικά σας. Αλλά του αξίζει του αντρα σου να γίνει μπαμπακας. Θα κατουρηθει από την χαρά του. 

Ελα όπως είπαμε εγώ είχα τσακωθεί και έμεινα έγγυος. Και εσύ είδες τσακωθεί πρόσφατα ...οπότε έρχεται. Αψαχχαχαχχ

στις Just now, ο/η babyblue94 είπε:

Πες μου το πρώτο γράμμα. Χαχαχχ....μην με τρελαίνεις και είναι ο ίδιος. Παναγία μου. 😔😝

Δεν είναι ο ίδιος εμένα είναι Π.Φάληρο μεγαλογιατρός στο Ρεα και κανει εξωσωματικες με το Γενεσις. Με μεγαλη πελατεια και ουρες στο ιατρειο του με αναμονη τουλαχιστον 4-5 ωρων!  Παντως ποσοι τετοιοι υπαρχουν βρε παιδι μου! Κι εγω πηγα και σαν θεμα ειχα οτι η αριστερη σαλπιγγα δεν ηταν διαβατη και η αριστερη οωθηκη μικροτερη λογω χειρουργειου. Ομως δεν ειναι λογος να μην τα καταφερω φυσιολογικα γιατι η φυση εχει προνοησει για μενα και καθε μηνα βγαζω ωαριο απο δεξια (το εχουμε δει με υπερηχους επι 6 μηνες) Να μην τα πολυλογω και μενα ετσι μου ελεγε ολα θα πανε καλα. Μου εδινε καθε μηνα προγεστερονη και εκανα και Ovitrelle και μου ελεγε ολα καλα καθε μηνα. Δεν επιανα ομως. Παντα εοχα μια υποψια ομως ρε συ κατι δεν μου αρεσε. Απο αυτα που διαβαζα εδω απο τα κοριτσια εβλεπα οτι μου ελεγε να κανω αργα την ovitrelle οταν ηδη ειχε μεγαλωσει πολυ το ωαριο. Και μετα απο μονο 3 μηνες παρακολουθησης μου ελεγε για τις ενεσεις. Πηρα τις ενεσεις χωρις επιτροπη την πρωτη φορα εκανα απλα παρακολουθηση και επαφη (βλακεια το ξερω το μετανιωσα που καθισα να κανω ενεσεις απλα και μονο για να εχω επαφες ενω εκανα οωρηξια κανονικα) και εφτασα εκεινο το μηνα με παρα πολλα ωαρια τα οποια δεν τα παρακολουθησαμε καλα και τα χασαμε , δεν προλαβαμε καν την Ovitrelle και πριστικα κι ολας. Μετα εκανα μαζι του εξωσωματικη εκει ευτυχως ολα καλα αλλα επαθα υπερδιεγερση (εχω εικονα πολυκυστικων με καλες ορμονικες ομως) εβγαλα 32 ωαρια, δοξα το Θεο καταψυξαμε 10 εμβρυα , βαλαμε τα δυο πιασαν και τα δυο , προχωρησε το ενα. Αλλα με εβαλε για εμβρυομεταφορα κατευθειαν ενω ειχα παθει σοβαρη υπερδιεγερση και δεν μου ειχε πει τιποτα. ΜΟυ το ειπε αφου ειχα μεινει εγκυος και υπεφερα ενα ολοκληρο τριμηνο μεχρι να ξεπριστω. Γιατι με τις ορμονες της εγκυμοσυνης το πρηξιμο απο την υπερδιεγερση γιγαντωθηκε. Οπως καταλαβες εβαλε τη ζωη μου σε κινδυνο. Τοτε δεν τα εβλεπα τα λαθη αλλα τωρα που περασε καιρος , τα σκεφτομαι και καταλαβα οτι ηταν ηλιθιος. Και σκεφτομαι τωρα ρε γαμωτο αν δεν μεινω μονη εγκυος και παω για εμβρυομεταφορα τον Ιουνιο τι να κανω? Θα πρεπει παλι αυτος να μου την κανει! Και δεν ειμαι σιγουρη. Εκτος αν μου την κανει και απλα μετα συνεχισω σε αλλο γιατρο στην εγκυμοσυνη.

Να μου πεις δεν τα εβλεπες. Αμα εχεις αναγκη ενα παιδακι και εισαι χαλια ψυχολογικα εκεινη την περιοδο βλεπεις τους γιατρούς Θεούς και καποια πράγματα απλά δεν τα βλέπεις.

Σορυ για το σεντονι απλα τα σκεφτηκα ολα τωρα και ηθελα να τα πω !!

Ναι είδαμε ωάριο και μέτρησε ενδομητριο και ωάριο..  μια χαρά όλα..  μου είπε θσ γίνει σήμερα η αύριο.. η αλήθεια είναι ότι σήμερα το νοιώθω πιο έντονα.. μου είπε να έχω επαφές κάθε μέρα για 4-5 μέρες ακόμα και ευτυχως που είχα και προηγούμενος 

Ε η καλύτερη του. Πες του μέχρι την Κυριακή είμαι όλη δικιά σου. Και επίσης κοιμήσου έτσι. Βάλε μια πετσέτα από κάτω και κοιμήσου. ( Μόνο μην έρθουν τα παιδιά σου στο κρεβάτι για να κοιμηθούν και σε δουν γυμνή. Χαχαχααχ)  εγώ δεν ξέρω αν έφταιξε αυτό αλλά μια φορά το έκανα έτσι και έπιασε. Μπορεί να του έδωσα χρονο..ενω όλες τις φορές πλενομουν αμέσως. 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Μπραβο ναντια μου!!!!!! το παν ειναι η ψυχολογια!!!! τωρα που οι εξετασεις σου ειναι τελειες, ας κανει και ο αντρας σου τις δικες του και βουρ για μπεμπακι!!!!😁😁❤️❤️❤️

Ηρέμησα πραγματικά.. είχα πολλη άγχος αλλά αφού βάσει των εξετάσεων και του υπέρηχου ήταν όλα τέλεια ησύχασα..  καξ για τον άντρα μου μου είπε ότι αφού αγχωθηκε ας κάνει ένα σπερματοδιαγραμμα αν και δεν πιστεύει ότι έχει κάποιο θεμα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Δεν είναι ο ίδιος εμένα είναι Π.Φάληρο μεγαλογιατρός στο Ρεα και κανει εξωσωματικες με το Γενεσις. Με μεγαλη πελατεια και ουρες στο ιατρειο του με αναμονη τουλαχιστον 4-5 ωρων!  Παντως ποσοι τετοιοι υπαρχουν βρε παιδι μου! Κι εγω πηγα και σαν θεμα ειχα οτι η αριστερη σαλπιγγα δεν ηταν διαβατη και η αριστερη οωθηκη μικροτερη λογω χειρουργειου. Ομως δεν ειναι λογος να μην τα καταφερω φυσιολογικα γιατι η φυση εχει προνοησει για μενα και καθε μηνα βγαζω ωαριο απο δεξια (το εχουμε δει με υπερηχους επι 6 μηνες) Να μην τα πολυλογω και μενα ετσι μου ελεγε ολα θα πανε καλα. Μου εδινε καθε μηνα προγεστερονη και εκανα και Ovitrelle και μου ελεγε ολα καλα καθε μηνα. Δεν επιανα ομως. Παντα εοχα μια υποψια ομως ρε συ κατι δεν μου αρεσε. Απο αυτα που διαβαζα εδω απο τα κοριτσια εβλεπα οτι μου ελεγε να κανω αργα την ovitrelle οταν ηδη ειχε μεγαλωσει πολυ το ωαριο. Και μετα απο μονο 3 μηνες παρακολουθησης μου ελεγε για τις ενεσεις. Πηρα τις ενεσεις χωρις επιτροπη την πρωτη φορα εκανα απλα παρακολουθηση και επαφη (βλακεια το ξερω το μετανιωσα που καθισα να κανω ενεσεις απλα και μονο για να εχω επαφες ενω εκανα οωρηξια κανονικα) και εφτασα εκεινο το μηνα με παρα πολλα ωαρια τα οποια δεν τα παρακολουθησαμε καλα και τα χασαμε , δεν προλαβαμε καν την Ovitrelle και πριστικα κι ολας. Μετα εκανα μαζι του εξωσωματικη εκει ευτυχως ολα καλα αλλα επαθα υπερδιεγερση (εχω εικονα πολυκυστικων με καλες ορμονικες ομως) εβγαλα 32 ωαρια, δοξα το Θεο καταψυξαμε 10 εμβρυα , βαλαμε τα δυο πιασαν και τα δυο , προχωρησε το ενα. Αλλα με εβαλε για εμβρυομεταφορα κατευθειαν ενω ειχα παθει σοβαρη υπερδιεγερση και δεν μου ειχε πει τιποτα. ΜΟυ το ειπε αφου ειχα μεινει εγκυος και υπεφερα ενα ολοκληρο τριμηνο μεχρι να ξεπριστω. Γιατι με τις ορμονες της εγκυμοσυνης το πρηξιμο απο την υπερδιεγερση γιγαντωθηκε. Οπως καταλαβες εβαλε τη ζωη μου σε κινδυνο. Τοτε δεν τα εβλεπα τα λαθη αλλα τωρα που περασε καιρος , τα σκεφτομαι και καταλαβα οτι ηταν ηλιθιος. Και σκεφτομαι τωρα ρε γαμωτο αν δεν μεινω μονη εγκυος και παω για εμβρυομεταφορα τον Ιουνιο τι να κανω? Θα πρεπει παλι αυτος να μου την κανει! Και δεν ειμαι σιγουρη. Εκτος αν μου την κανει και απλα μετα συνεχισω σε αλλο γιατρο στην εγκυμοσυνη.

Να μου πεις δεν τα εβλεπες. Αμα εχεις αναγκη ενα παιδακι και εισαι χαλια ψυχολογικα εκεινη την περιοδο βλεπεις τους γιατρούς Θεούς και καποια πράγματα απλά δεν τα βλέπεις.

Σορυ για το σεντονι απλα τα σκεφτηκα ολα τωρα και ηθελα να τα πω !!

Ναι δεν παίζει ρόλο αν είναι Διαβατη μόνο η μία σάλπιγγα Και η μία κάνει τη δουλειά της. Πω ρε κορίτσι μου τι τράβηξες και εσύ παρόλα αυτά πρέπει να έχεις πολύ δυνατό οργανισμό και το νινι πρέπει να ήταν πολύ δυνατό για να αντέξατε. Συγχαρητήρια. Κοίτα δικά σου είναι τα εμβρυακια. Εσύ αποφασίζεις. Εγώ θα έλεγα να πας σε άλλον. Και έχω την εντύπωση ότι μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλο κέντρο. Αλλά δεν είμαι σίγουρη. Αλλά ψαξτο γιατί είναι κρίμα..

Ε ναι όταν εσείς τον πόνο σου δεν μπορείς να ασχολείσαι αν αυτό που σου λένε είναι σωστό. Εσύ κοιτάς να κάνεις την δουλειά σου και υποτίθεται εμπιστεύεσαι τον επιστήμονα που έχεις απέναντι σου

στις πριν 8 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Α είδατε έτοιμο ωάριο.; Οπότε δεν ήταν χθες η ωορρηξία σου. Δεν σου λέω εγώ. Εσύ την χάνεις την ωορρηξία γιαυτο δεν το καταφέρατε. Δώστου να καταλάβει τώρα που το είδατε. Όπου να ναι θα σπάσει δηλαδή. Ααααντε εύχομαι να είναι αυτός ο μήνας σας. 

Στη ουσία πρώτη φορά βλέπεις ότι έχεις ωάριο με υπέρηχο ε; Παρακολούθηση δηλαδή;  Τις άλλες φορές πήγαινες με βάση των τεστ; 

Κοριτσι μου δεν σε παρεξηγώ.. κατάλαβα πως το λες❤❤

Είχα δει και τον Οκτώβριο αλλά είχαμε επαφή την ίδια μέρα και την επόμενη.. αν έγινε την μεθεπόμενη μπορεί να μην την προλάβαμε αν και το σπέρμα ζει κάποιες μέρες.. 

Από τον Δεκέμβριο άρχισα τα τεστ αλλά ποτέ δεν βρήκα το θετικό 😂😂😂😂😂

Θα κάνω ξανά σήμερα το απόγευμα τεστ απλα για να δω αν πετυχω θετικό για να ξέρω την επόμενη φορά ποτε να κάνω τεστ για να την πετυχαίνω.. όπως καταλαβαίνεις κάνω πειράματα ακόμα με τα τεστ 😂😂😂😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτον θα κανω κοριτσι μου.. μου εχει ηδη γραψει ορμονολογικες εξετασεις τις οποιες θα τις κανω μολις αδιαθετησω κανονικα..
    • Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε   λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη  ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 
    • Εγώ θα πω ότι είναι κάπως ουτοπικό το σενάριο να την φτιάξεις όταν γεννας, αλλά ότι δεν είναι τελείως ακατόρθωτο 🤣🤣 αν το καταφέρεις θα είναι τρελό ρισπεκτ από μένα 😁 Μωρέ, το θέμα είναι αν θα έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να πονάς πολύ και να μην μπορείς να ψάχνεις ρούχα και σερβιετες εκείνη την ώρα. Ή να σπάσουν τα νερά ή να δεις αίμα και να αγχωθεις και να ξεχάσεις κάποια πράγματα... Κάποια τελευταία θα τα βάλεις, αλλά όλη τη βαλίτσα, θεωρώ ότι είναι ευσεβής πόθος 😅 Εγώ πάντως στη πρώτη γέννα έφτασα διαστολή σε μια ώρα από το 1 στο 10 😅 αλλά δεν είναι κάτι σύνηθες, απλά το λέω επειδή είναι η πρώτη σου γέννα και δεν ξέρεις τι θα κάνει το σώμα σου... Επίσης, εγώ είχα πάρει το πάνω μιας πιτζάμας με κουμπιά και μακρύ μανίκι (κι εγώ δεν φοράω, για τη γέννα το πήρα) η οποία την πρώτη μέρα γέμισε με αίματα στα μανίκια, επειδή μπήκε λάθος μια βελόνα και μου έκανε αιμορραγία 🙄 Ε... Έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει μια δεύτερη νυχτικιά (και με τιράντες αυτή τη φορά, γιατί όπως είπε και η @MarMar90 είχε πολλή ζέστη στο δωμάτιο μας..). Τα πολλά ζιπουνακια επίσης χρειάστηκαν, γιατί έκανε διαρροές η πάνα του μωρού μια δυο φορές, και με κατούρησε και στην αλλαγή του άλλες 2-3 φορές, οπότε άσε... Ευτυχώς εσένα είναι κορίτσι και δε θα πετάγονται τα τσισακια δεξιά-αριστερα... 😁😁 Πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά άμα έχεις τον άνδρα σου να πηγαινοέρχονται, δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις όλα. Θα σου φέρνει αυτός ό,τι έκτακτο ζητήσεις. Κι εγώ έτσι έκανα. 
    • Κι εμείς αυτό λέγαμε, μήπως να πάμε σε παιδοψυχολογο για να μας κατευθύνει, άμα δούμε ότι ο,τι κάνουμε δεν αποδίδει... Γενικά έχει και πολλή ενέργεια το παιδί μας και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσει. Αυτό το κάνω πάντως, αφιερώνω χρόνο σε αυτόν οι 2 μας, και εγώ τον κοιμιζω με παραμύθι το βράδυ, αλλά είναι φορές που αν με δει με το μωρό αγκαλιά δε θα με θέλει 😩😩 λέει "φύγε! Όχι εσύ! Ο μπαμπάς! Τώρα! Άντε!" 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...