Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω έναν μπέμπη 2 μηνών όλη τη μέρα είμαστε στο σαλονι όπου έχουμε κ την τηλεόραση που παρατήρω ότι θέλει να βλέπει, ακόμα κ οταν τον βάζω ανάποδα γυρίζει το κεφάλι του να δει. Η μόνη λύση είναι να την έχω κλειστή. 

Θηλαζω κ ολη μερα κ δεν έχω τι να κάνω! 

Λέτε ειναι πολυ κακο να κοιτάζει κάποιες φορές? Είναι αρκετά μεγάλη η απόσταση αλλά η τηλεόραση ειναι μεγάλη, όπως σε ένα κοινό σαλόνι. Καταλαβαίνετε. 

Ευχαριστώ 

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το μωράκι σου κάθε καλό να έχει ❤️❤️❤️
 

Θα πρέπει να αποφεύγεται η οποιαδήποτε χρήση οθόνης ειδικά σε βρέφη μέχρι 2 ετών 

Εκτός του παθολογικού ζητήματος κ των διαταραχών που μπορούν να προκληθούν από την έκθεση σε οθόνες , υπάρχει κ το θέμα της γλωσσικής ανάπτυξης, κ της έννοιας του ερεθίσματος σε περιβαλλοντικά στοιχεία  που σε ηλικία όπως αυτή του μωρού σου είναι πολύ σημαντικά! Πρέπει δλδ να δίνετε ερεθίσματα στο μωράκι σας που είναι πολύ πιο σημαντικά για την πολύπλευρη ανάπτυξη του απ ότι τα χαμένα λεπτά που θα κοιτάξει κάποια οθόνη που ισωσ θα γίνει κ «συνήθεια» αργότερα 
Μεγαλώνοντας υπάρχουν  κ άλλοι παράγοντες που κάνουν την έκθεση της οθόνης απαγορευτική αλλά για να μην μακρηγορώ σας τ έγραψα λίγο περιληπτικά! 

Ψαξτε το λίγο κ σε έρευνες να δεις τα πορίσματα γιατί στις μέρες μας τείνουμε οι γονείς να γινόμαστε πολύ ελαστικοί σ αυτό το θέμα κ αργότερα τρέχουμε κ δεν φτάνουμε (το λέω κ σαν εκπαιδευτικός που βλέπω τα αποτελέσματα όλων αυτών σε παιδιά δημοτικού) 

μπορείτε ενώ θηλάζετε να βάλετε μουσική κ να τραγουδάτε στο μωράκι σας  ή να διαβάζετε ένα βιβλίο αφού έχετε ακουμπήσει το μωρό σε μαξιλάρι θηλασμού για να έχετε ελεύθερα χέρια 

❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια έχω έναν μπέμπη 2 μηνών όλη τη μέρα είμαστε στο σαλονι όπου έχουμε κ την τηλεόραση που παρατήρω ότι θέλει να βλέπει, ακόμα κ οταν τον βάζω ανάποδα γυρίζει το κεφάλι του να δει. Η μόνη λύση είναι να την έχω κλειστή. 

Θηλαζω κ ολη μερα κ δεν έχω τι να κάνω! 

Λέτε ειναι πολυ κακο να κοιτάζει κάποιες φορές? Είναι αρκετά μεγάλη η απόσταση αλλά η τηλεόραση ειναι μεγάλη, όπως σε ένα κοινό σαλόνι. Καταλαβαίνετε. 

Ευχαριστώ 

Καλησπέρα! Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Εγώ απλά έκανα το εξής, έβαζα την τιβι σχετικά χαμηλά με υπότιτλους ακόμα κ για ελληνικά προγράμματα κ φρόντιζα να κρατάω το μωρό έτσι ώστε να της είναι δύσκολο να στραφεί προς εκεί να μη βολεύει δλδ. Οκ κάποιες φορές έριξε μερικές ματιές, όμως κ το να κάθομαι να κοιτάω το νταβανι ΟΛΗ μέρα δεν το άντεχα. Σαφώς κ δεν πρέπει ένα μωρό να βλέπει τιβι αλλά όταν μιλάμε για λίγες ματιές σε σύγκριση με το να είσαι κ συ λίγο πιο ανετη δε νομίζω ότι θα γίνει κ κάτι φοβερό. Για μένα ήταν πολύ δύσκολη πίστα η εδραίωση του θηλασμου κ σε νιώθω! Να σου ζήσει! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια έχω έναν μπέμπη 2 μηνών όλη τη μέρα είμαστε στο σαλονι όπου έχουμε κ την τηλεόραση που παρατήρω ότι θέλει να βλέπει, ακόμα κ οταν τον βάζω ανάποδα γυρίζει το κεφάλι του να δει. Η μόνη λύση είναι να την έχω κλειστή. 

Θηλαζω κ ολη μερα κ δεν έχω τι να κάνω! 

Λέτε ειναι πολυ κακο να κοιτάζει κάποιες φορές? Είναι αρκετά μεγάλη η απόσταση αλλά η τηλεόραση ειναι μεγάλη, όπως σε ένα κοινό σαλόνι. Καταλαβαίνετε. 

Ευχαριστώ 

Έχω 40 τηλεόραση και μένα το ίδιο είναι η μικρή μου βλέπει τηλεόραση από μακριά επειδή την έχω ανοιχτή εγώ δεν νομίζω ότι είναι κακό κορίτσι μου αλλά απασχόλησε την και με τίποτα άλλο εγώ της βάζω παιχνίδια στο πάτωμα και παίζει ωστε να της αποσπαω την προσοχή εσένα είναι πολύ μικρούλη βέβαια παρτου ένα γυμναστήριο να δίνει εκεί την προσοχή του

Δημοσίευση

Ακριβως τα ιδια κι εγω!!Απο 2 μηνων ειχα τον ιδιο προβληματισμο,αλλα τι να εκανα?Στο τελος δεν ξανασχοληθηκε μαζι της μπορω να πω...Πλεον στους 22 μηνες παντως,ειτε παιζει,ειτε οχι του ειναι παντελως αδιαφορη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...