Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά και μια καρδούλα να χτυπάει σε κάθε κοιλιά... ​🤰​​🎅​​🎄​

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσι μου αυτό είναι για γυναίκες που δεν κάνουν ωορρηξία ή και για γυναίκες που δεν κάνουν καλή όρεξη για τα ουσιαστικά ξεκινάς και παίρνεις ένα χάπι ή ανάλογα τι θα σου πει ο γιατρός σου από τη δεύτερη την τρίτη μέρα του κύκλου για πέντε μέρες αλλά εξαρτάται το τι είχα πει θα πάρεις και σε τι δοσολογία θα σου πει ο γιατρός εγώ ας πούμε που ήμουνα πολύ ευαίσθητοι όταν είχα πάρει τα femara είχα πάρει από την τρίτη μέρα του κύκλου για 5 μέρες 3 χαπάκια την ημέρα με την κλομιφαίνη θυμάμαι ότι έπαιρνα η 9η μέρα ή μισό και μισό κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι γιατί πάνε πολλοί μήνες πριν το είχα πάρει το Μάρτιο του 2021 Πού να θυμάμαι τώρα μετά από τόσο καιρό.... Και σε παρακολουθεί με υπέρηχο να δει πότε μεγαλώνει το ωαριο και όταν έχεις φτάσει πάνω από 20 χιλιοστά τότε σου λέει να κάνεις την ovitrelle από την ώρα που θα κάνεις την ένεση της οβιτρελ μέσα σε 36 ώρες θα πρέπει να έχει σπάσει το ωάριο. Αυτή είναι η διαδικασία που έκανα εγώ που δεν είχα καθόλου όρεξη για μπορεί σε κάποια άλλη κοπέλα που κάνει ωορρηξία να κάνουνε μόνο την ένεση δεν το γνωρίζω με ακρίβεια πάντως όταν δεν έχεις ωορρηξία στην ουσία αυτό γίνεται παίρνεις χάπι για την ωορρηξία στις αρχές του κύκλου για πέντε μέρες μετά σε παρακολουθεί ο γιατρός και εν τέλει κάνεις την ovitrelle και ανάλογα κάνεις επαφή η σπερματέγχυση πριν σπάσει το ωάριο. Ε μα σιγά τώρα έτοιμος για τη σπερματέγχυση δεν μας έπαιρνε πολλά λεφτά Δεν ξέρω γενικά την πληρώνετε έξω όσες κάνετε μαζί μας έπαιρνε 180 ευρώ άξιζε δηλαδή τον κόπο να κάνεις κάποιες αν είχατε καλό σπέρμα Γενικά η σπερματέγχυση αξίζει μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει καλό σπέρμα.

εχω ακουσει οτι η σπερματεγχυση ειναι καλη και για σπερμα με μετρια κινητικοτητα. το δικο μας εχει κινητικοτητα πανω στο οριο. οποτε ισως μας βοηθησει η μεθοδος αυτη αν το επεξεργαστουν και κρατησουν τα πιο καλα ποιοτικα, ε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Όταν σου έρχεται περίοδος λαμβάνεις από τη δεύτερη μέρα του κύκλου κάποια χάπια κάθε μέρα για 5 μέρες. Η ποσότητα είναι ανάλογα τι θα πει ο κάθε γιατρός. Γύρω στην 12η μέρα πηγαίνεις στο γυναικολόγο και με υπέρηχο βλέπεις σε τι κατάσταση είναι τα ωάρια και το ενδομήτριο. Αν θέλουν ακόμα λίγο ξαναπάς μετά από δυο-τρεις μέρες. Όταν δει ο ωαριο στο επιθυμητό μέγεθος σου λέει ποια ώρα να κάνεις μία ένεση στην κοιλιά. Και από την ώρα της ένεσης μετά από κάποιες ώρες θα γίνει ωορρηξία οπότε πρέπει να έχεις επαφές. Ο γυναικολόγος παίρνει τα λεφτά μιας επίσκεψης. Εγώ αν πάω δύο και τρεις φορές μέσα στον ίδιο μήνα για να με δει μέχρι να μεγαλώσει κάποιο ωάριο δεν μου ξαναπαίρνει. 

Tα χάπια τώρα. Κοστίζουν τα femara κάπου στα 36€

Και τα serpafar πολύ λίγα. Κάπου 3€ 

Η ένεση είναι στα 8€ περίπου 

Χοντρικά οι τιμές από όσο θυμάμαι 

Πάντως να θυμάστε σας έχω πει ότι έχω 10 χάπια femara. Οποία θέλει να της τα δώσω. Εγώ δεν θα τα ξανά χρειαστώ γιατί δεν με πιανουν 

Τα φάρμακα όμως γράφονται όλα αυτά και τα φεμαρα γράφονται και πληρώνεις τη συμμετοχή και τις ενέσεις.

Και εγώ κορίτσια έχω φάρμακα όποια θέλει μετά να μου πει να της δώσω και αντιπηκτικές έχω αρκετές και διάφορα φάρμακα και βιταμίνες πόσο να πάρω πια τα χω πιει όλα...😋😋

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσια εγώ πάντως το ζω εδώ στην εξοχή με αέρα και ουράνιο τόξο 😋😋😋😋😋

16391336476261126845194495443317.jpg

Αα τι όμορφα τι τυχερή είσαι που ζεις στην εξοχή 😉😉

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσια σηκώνομαι μόνο για κατούρημα κ νοιωθω περίεργα που σηκώνομαι κ για αυτό..... Μήπως είμαι υπερβολικη ;;;;; 🤔🤔🤔

Καλά κάνεις χαχαχα.και εγώ έτσι πιστεύω θα έκανα. Άστα να φωλιάσουν 

Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο. Αν είναι να κρατηθεί θα κρατηθεί..μια φίλη μου ήταν έγγυος πρώτων ημερών και δεν το γνώριζε και έκανε extreme water sports αυτό με το μεγάλο κουλούρι στην θάλασσα και κοπανιοταν όλο το σώμα. 

Αλλά εμείς με αυτά που τραβάμε ας είμαστε διπλα προσεκτικές μία χαρά κάνεις κάτσε εκεί που είσαι

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Χαχααχαχ ναι από Αθήνα 🤣

Τέλεια και η Αθήνα πολύ όμορφη αλλά προσωπικά προτιμώ την Θεσσαλονίκη 🤣🤣 χαχα 

Σου εύχομαι να τα επόμενα ταξίδια να είναι με το μωράκι σου ☺️☺️ Θα πας τώρα ένα το ξέρω το θυμάμαι και μακάρι να το έχεις στην κοιλιτσα σου 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

εχω ακουσει οτι η σπερματεγχυση ειναι καλη και για σπερμα με μετρια κινητικοτητα. το δικο μας εχει κινητικοτητα πανω στο οριο. οποτε ισως μας βοηθησει η μεθοδος αυτη αν το επεξεργαστουν και κρατησουν τα πιο καλα ποιοτικα, ε;

Ναι εγώ στη θέση σου θα το δοκίμαζα εδώ σκέψου το δοκιμάσαμε εμείς έτσι στα τυφλά στην αρχή μία φορά πριν κάνει το χειρουργείο ο σύντροφός μου και μία μετά που τους παίρνουμε ήταν τελείως κατά και απλά μόνο και μόνο για να μην περάσουν οι μήνες έτσι και δεν κάνουμε τίποτα πήγαμε και κάναμε δύο φορές σπερματέγχυση και ήτανε να κάνουμε και το καλοκαίρι σπερματέγχυση όταν έμενα μου έσκασε το ωάριο ξαφνικά και στράβωσε ο κύκλος μου ορμονικά και μετά από αυτό ξεκίνησα τις μενοπουρ που και έκανα διέγερση και μου πήρε τα ωάρια και δεν προλάβαμε αν θέλει να κάνουμε τη σπερματέγχυση το καλοκαίρι και πάνω στην τσαντίλα μας και πάνω στην απελπισία μας προχωρήσαμε κατευθείαν σε εξωσωματική με την καλή έννοια το λέω εννοώντας ότι είχαμε κουραστεί τόσους μήνες να καθόμαστε να παλεύουμε με τις αποτυχίες και είπαμε ότι δεν ξανακάνουμε τίποτα αφήνουμε στην άκρη όλα αυτά και προχωράμε κατευθείαν στο εξωσωματική για να μην φθείρουμε τον εαυτό μας ψυχολογικά

Έχω κορίτσια ακούσει από πάρα πολλά άτομα που έχουν πιάσει με σπερματέγχυση και πιστεύω ότι είναι μία καλή μέθοδος λίγη τύχη να έχεις λίγο το ωάριο να σπάσεις την κατάλληλη στιγμή που το σπέρμα κινείται με δύναμη τσουπ έγινε πάρα πολλά άτομα έχουνε πιάσει έτσι δεν είναι μούφα είναι μία καλή μέθοδος υποβοηθούμενη.... Εγώ θα την ξανά δοκίμαζα αν δεν είχε ανακαλύψει ο φίλος μου ότι έχει και μικρόβιο και έπρεπε να πάρει αντιβίωση γιατί είμαι της αντιβίωσης αλλοιώνεται το σπέρμα και επειδή έπαιρνα αντιβίωση όλο τον Αύγουστο και όλο το Σεπτέμβριο ψέματα από μέσα Ιουλίου μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε κάτι οπότε χαμένος χρόνος ήταν και πάλι μονόδρομος ήταν η εξωσωματική αφού και εγώ δεν μπορούσα να ρυθμίσω την ωορρηξία αλλά και πάλι να ξέρετε Θα δοκίμασε σπερματέγχυση πριν πάω....

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Τα φάρμακα όμως γράφονται όλα αυτά και τα φεμαρα γράφονται και πληρώνεις τη συμμετοχή και τις ενέσεις.

Και εγώ κορίτσια έχω φάρμακα όποια θέλει μετά να μου πει να της δώσω και αντιπηκτικές έχω αρκετές και διάφορα φάρμακα και βιταμίνες πόσο να πάρω πια τα χω πιει όλα...😋😋

Ναι το ξέρω ότι γραφονται. Αλλά δεν είναι τσάμπα η συμμετοχή είναι αυτά τα λεφτά που αναφέρω. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Όταν σου έρχεται περίοδος λαμβάνεις από τη δεύτερη μέρα του κύκλου κάποια χάπια κάθε μέρα για 5 μέρες. Η ποσότητα είναι ανάλογα τι θα πει ο κάθε γιατρός. Γύρω στην 12η μέρα πηγαίνεις στο γυναικολόγο και με υπέρηχο βλέπεις σε τι κατάσταση είναι τα ωάρια και το ενδομήτριο. Αν θέλουν ακόμα λίγο ξαναπάς μετά από δυο-τρεις μέρες. Όταν δει ο ωαριο στο επιθυμητό μέγεθος σου λέει ποια ώρα να κάνεις μία ένεση στην κοιλιά. Και από την ώρα της ένεσης μετά από κάποιες ώρες θα γίνει ωορρηξία οπότε πρέπει να έχεις επαφές. Ο γυναικολόγος παίρνει τα λεφτά μιας επίσκεψης. Εγώ αν πάω δύο και τρεις φορές μέσα στον ίδιο μήνα για να με δει μέχρι να μεγαλώσει κάποιο ωάριο δεν μου ξαναπαίρνει. 

Tα χάπια τώρα. Κοστίζουν τα femara κάπου στα 36€

Και τα serpafar πολύ λίγα. Κάπου 3€ 

Η ένεση είναι στα 8€ περίπου 

Χοντρικά οι τιμές από όσο θυμάμαι 

Πάντως να θυμάστε σας έχω πει ότι έχω 10 χάπια femara. Οποία θέλει να της τα δώσω. Εγώ δεν θα τα ξανά χρειαστώ γιατί δεν με πιανουν 

Ευχαριστω κοριτσι μου για τη βοηθεια!!!!❤️❤️

αχ κοριτσια εγω σε αυτα ειμαι πολυ ασχετη!!! μακαρι να μην χρειαστει να τα εφαρμοσω και να ερθει το ατιμο το θαυμα!!!! 

αν αυτα τα χαπια χρησιμοποιουνται και σε αλλη μεθοδο (πχ εξωσωματικη) δεν το γραφεις και στην ομαδα μηπως τα στειλεις σε καποια κοπελα που τα θελει;😉

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Έστειλα και τους είπα ότι οδηγίες του γιατρού μου είναι να κάτσω κάτω μία εβδομάδα στη μία τη δουλειά είχα ακυρώσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα και τους είχα πει ότι θα πάω Πέμπτη και Παρασκευή οπότε είμαι μία χαρά κομπλέ θα έχω κλείσει μία εβδομάδα είναι λίγο μακριά η δουλειά οπότε έχω συνεννοηθεί με τον μπαμπά μου να με πάει και στο βράδυ να ρθει να με φέρει το αγόρι μου δεν είναι πολλές οι ώρες εκεί θα πάω να δουλέψω για τέσσερις ωρίτσες περίπου και επειδή κλείνουμε την άλλη Παρασκευή είναι ευκαιρία να χαιρετήσω και τα παιδάκια και θα πάω και Πέμπτη και Παρασκευή από λίγες ώρες στην άλλη τη δουλειά που είμαι εδώ στην πόλη μου και είναι κοντά στο σπίτι μου τους είπα ότι δεν μου επιτρέπει ο γιατρός για μία εβδομάδα να κάνω κάτι και ότι αν είναι τη Δευτέρα θα λείψω αλλά την Τετάρτη αν νιώθω καλύτερα θα πάω απλά θα κάθομαι σε μία καρέκλα και δεν θα σηκωθώ καθόλουσυμφωνήσαμε έτσι και περιμένω να με ενημερώσει.

Δεν δεν θέλω να σηκωθώ ακόμα και να κοιμηθώ γιατί δεν θέλω αν κάτι στραβώσει να αισθανθώ ότι φταίω εγώ και ότι κάτι δεν έκανα καλά τουλάχιστον να ξέρω μέσα μου ότι τα έχω κάνει όλα έτσι όπως έπρεπε και ότι αν τύχει και κάτι δεν πάει καλά δεν θα είναι από αυτό θέλω να νιώθω καλά μέσα μου έχουμε κάνει τόση προσπάθεια 🙏🙏

ναι καλε!!! ειπαμε αυτες τις 5 ημερες μονο κλωσσας!!!!!😂😂

ασε τις αλλες να κουρευονται!!!

κανεις το καλυτερο για τα εμβρυακια σου!!👍

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Καλά κάνεις χαχαχα.και εγώ έτσι πιστεύω θα έκανα. Άστα να φωλιάσουν 

Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο. Αν είναι να κρατηθεί θα κρατηθεί..μια φίλη μου ήταν έγγυος πρώτων ημερών και δεν το γνώριζε και έκανε extreme water sports αυτό με το μεγάλο κουλούρι στην θάλασσα και κοπανιοταν όλο το σώμα. 

Αλλά εμείς με αυτά που τραβάμε ας είμαστε διπλα προσεκτικές μία χαρά κάνεις κάτσε εκεί που είσαι

@Raf123 @babyblue94 ναι είναι ωραία το ζω !!!!!

Έλα ντε κ εγώ ξέρω φίλη που έφτασε 3 μηνών κ το ανακάλυψε κ έκανε crossfit😋

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

χαχαχαχαχχαχα!!! εμεις μετα την ψυχρολουσια της ΝΥ, δεν σκεφτομαστε πολυ το εξωτερικο....

ενα παρισι θελω να ξαναπαω!!!!!! και δεν εχει παει ο αντρας μου!!! εγω ειχα παει με μια καλη μου φιλη!!

αν ειναι καλα τα πραγματα την ανοιξη θα παμε σιγουρα!!! προς το παρον παιζουμε μονο εντος εδρας!!!😉😊

Παρίσι θα ξανά πάω με το παιδάκι μου για να το πάω και στην disneyland!!! Βαρκελώνη λεγαμε για το καλοκαίρι (ο αντρασ Μου ξανα πήγε με τους φιλους του, εγώ όχι) αλλά επειδή είναι και ο γαμος τον Οκτώβρη θα σκεφτούμε αν πάμε κάπου και λόγο οικονομικού περισσότερο… 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι το ξέρω ότι γραφονται. Αλλά δεν είναι τσάμπα η συμμετοχή είναι αυτά τα λεφτά που αναφέρω. 

Τα καφέ χαπάκια που έχουν μέσα τα cyclacour τι είναι ;

Εγώ πίνω μόνο τα άσπρα ...

Να τα κρατήσω λες τα καφέ μήπως τα χρειαστεί κάποια κοπέλα ;;;;

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Παρίσι θα ξανά πάω με το παιδάκι μου για να το πάω και στην disneyland!!! Βαρκελώνη λεγαμε για το καλοκαίρι (ο αντρασ Μου ξανα πήγε με τους φιλους του, εγώ όχι) αλλά επειδή είναι και ο γαμος τον Οκτώβρη θα σκεφτούμε αν πάμε κάπου και λόγο οικονομικού περισσότερο… 

Αχχχχχχχ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤱🤱🤱👪👪🤱🧑‍🤝‍🧑👭👬👫

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τέλεια και η Αθήνα πολύ όμορφη αλλά προσωπικά προτιμώ την Θεσσαλονίκη 🤣🤣 χαχα 

Σου εύχομαι να τα επόμενα ταξίδια να είναι με το μωράκι σου ☺️☺️ Θα πας τώρα ένα το ξέρω το θυμάμαι και μακάρι να το έχεις στην κοιλιτσα σου 

κι εγω ξεκαθαρα ψηφιζω θεσσαλονικη!! σπουδασα πανω και ηταν 4 υπεροχα χρονια!!! τελεια πολη και πολλη ανεμελια!!!

η αθηνα καλη ειναι (μετα απο 10 χρονια και τη συνηθισα και μου αρεσει) αλλα δε συγκρινεται με σαλλλλονικα!!!😋😋

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

μακαρι να βγουν τα λεγομενα του αντρα μου αλλα προσπαθω να κραταω μικρο καλαθι μην με παρει απο κατω χριστουγεννιατικα

ειμαι μονη στο γραφειο και επηξα.. ασε που αρχισα να νυσταζω

Μακάρι στο εύχομαι 🥰🥰 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Μια κοπελα που έκανε σπερματεγχυση μου είπε ότι οι αριθμοί του άντρα της ήταν  Α 21 , Β 32 

( Α αυτά που κινούνται γρήγορα. Τα πολύ καλά. Και Β αυτά που πανε μόνο μπροστα. Ντουγρου 😝)

Και μόλις το επεξεργάστηκαν πήγαν 

Α 40 και Β 29

Τρομερή διάφορα κορίτσια. Πολύ καλό μου φάνηκε..από 34%. Να πάει 69% και διπλασιάστηκαν στην ουσία τα πολύ καλά 

Εμείς με  Α16 και Β 42 ( πρόσθια κίνηση 58%) μας έχουν πει ότι είναι πολύ καλό.φανταζομαι με την επεξεργασία θα γίνει πύραυλος. 😝😝 Μακάρι να πετύχει 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Ναι εγώ στη θέση σου θα το δοκίμαζα εδώ σκέψου το δοκιμάσαμε εμείς έτσι στα τυφλά στην αρχή μία φορά πριν κάνει το χειρουργείο ο σύντροφός μου και μία μετά που τους παίρνουμε ήταν τελείως κατά και απλά μόνο και μόνο για να μην περάσουν οι μήνες έτσι και δεν κάνουμε τίποτα πήγαμε και κάναμε δύο φορές σπερματέγχυση και ήτανε να κάνουμε και το καλοκαίρι σπερματέγχυση όταν έμενα μου έσκασε το ωάριο ξαφνικά και στράβωσε ο κύκλος μου ορμονικά και μετά από αυτό ξεκίνησα τις μενοπουρ που και έκανα διέγερση και μου πήρε τα ωάρια και δεν προλάβαμε αν θέλει να κάνουμε τη σπερματέγχυση το καλοκαίρι και πάνω στην τσαντίλα μας και πάνω στην απελπισία μας προχωρήσαμε κατευθείαν σε εξωσωματική με την καλή έννοια το λέω εννοώντας ότι είχαμε κουραστεί τόσους μήνες να καθόμαστε να παλεύουμε με τις αποτυχίες και είπαμε ότι δεν ξανακάνουμε τίποτα αφήνουμε στην άκρη όλα αυτά και προχωράμε κατευθείαν στο εξωσωματική για να μην φθείρουμε τον εαυτό μας ψυχολογικά

Έχω κορίτσια ακούσει από πάρα πολλά άτομα που έχουν πιάσει με σπερματέγχυση και πιστεύω ότι είναι μία καλή μέθοδος λίγη τύχη να έχεις λίγο το ωάριο να σπάσεις την κατάλληλη στιγμή που το σπέρμα κινείται με δύναμη τσουπ έγινε πάρα πολλά άτομα έχουνε πιάσει έτσι δεν είναι μούφα είναι μία καλή μέθοδος υποβοηθούμενη.... Εγώ θα την ξανά δοκίμαζα αν δεν είχε ανακαλύψει ο φίλος μου ότι έχει και μικρόβιο και έπρεπε να πάρει αντιβίωση γιατί είμαι της αντιβίωσης αλλοιώνεται το σπέρμα και επειδή έπαιρνα αντιβίωση όλο τον Αύγουστο και όλο το Σεπτέμβριο ψέματα από μέσα Ιουλίου μέχρι και αρχές Σεπτέμβρη δεν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε κάτι οπότε χαμένος χρόνος ήταν και πάλι μονόδρομος ήταν η εξωσωματική αφού και εγώ δεν μπορούσα να ρυθμίσω την ωορρηξία αλλά και πάλι να ξέρετε Θα δοκίμασε σπερματέγχυση πριν πάω....

👍👍👍 αν δεν με χρι μαρτιο, θα κανουμε εξεταση κατακερματισμου και αν βγει οκ παμε για σπερματεγχυση. περναω και γι αυτο επιτροπη;;; μας επιστρεφουν χρηματα;;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Μια κοπελα που έκανε σπερματεγχυση μου είπε ότι οι αριθμοί του άντρα της ήταν  Α 21 , Β 32 

( Α αυτά που κινούνται γρήγορα. Τα πολύ καλά. Και Β αυτά που πανε μόνο μπροστα. Ντουγρου 😝)

Α 40 και Β 29

Τρομερή διάφορα κορίτσια. Πολύ καλό μου φάνηκε..από 34%. Να πάει 69% και διπλασιάστηκαν στην ουσία τα πολύ καλά 

Εμείς με  Α16 και Β 42 ( πρόσθια κίνηση 58%) μας έχουν πει ότι είναι πολύ καλό.φανταζομαι με την επεξεργασία θα γίνει πύραυλος. 😝😝 Μακάρι να πετύχει 

Ναι να το δοκιμάσετε μην το αφήσετε ισχύει αυτό με την επεξεργασία σπέρματος βάζουν τα σπερματοζωάρια και επεξεργασία και τρέχουνε μπροστά και απομονώνουμε μόνο τα υγιή 😋😋🙏🙏

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου για τη βοηθεια!!!!❤️❤️

αχ κοριτσια εγω σε αυτα ειμαι πολυ ασχετη!!! μακαρι να μην χρειαστει να τα εφαρμοσω και να ερθει το ατιμο το θαυμα!!!! 

αν αυτα τα χαπια χρησιμοποιουνται και σε αλλη μεθοδο (πχ εξωσωματικη) δεν το γραφεις και στην ομαδα μηπως τα στειλεις σε καποια κοπελα που τα θελει;😉

ναι καλε!!! ειπαμε αυτες τις 5 ημερες μονο κλωσσας!!!!!😂😂

ασε τις αλλες να κουρευονται!!!

κανεις το καλυτερο για τα εμβρυακια σου!!👍

Δεν χρησιμοποιούνται στην εξωσωματική. Μόνο σε πρόκληση ωορρηξίας ή σε σπερματεγχυση. Αν δεν βρω κάποια κοπελα θα τα αφήσω στον γιατρό να τα δώσει σε κάποια που θα τα χρειαστει

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Α 40 και Β 29

εμεις εχουμε μονο 32% (α+β) στην πρωτη ωρα και 23% στο 3ωρο......😭😭😭😭

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Δεν χρησιμοποιούνται στην εξωσωματική. Μόνο σε πρόκληση ωορρηξίας ή σε σπερματεγχυση. Αν δεν βρω κάποια κοπελα θα τα αφήσω στον γιατρό να τα δώσει σε κάποια που θα τα χρειαστει

ποτε ληγουν κοριτσι μου;

μηπως τα χρησιμοποιησω εγω αν κανω σπερματεγχυση...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

👍👍👍 αν δεν με χρι μαρτιο, θα κανουμε εξεταση κατακερματισμου και αν βγει οκ παμε για σπερματεγχυση. περναω και γι αυτο επιτροπη;;; μας επιστρεφουν χρηματα;;

Κορίτσι μου εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό δεν ξέρω...

Κορίτσια ακούστε το κουλό 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐😤😤😤😤😤

Έχει πολύ καλές γραμματέας ο γιατρός μου αλλά έχει και μία η οποία είναι πάρα πολύ χαζή τόσες μέρες ήτανε σε άδεια χθες λοιπόν που πήρα για την εξωσωματική είχε επιστρέψει και ήτανε εκεί τι μου είπε ρε κορίτσια αν έχει το Θεό της γκόμενα συγνώμη για την έκφραση καθότανε και μου έλεγε ότι κούφια η ώρα σε περίπτωση που αποτύχουν να της πούμε για να μας πει τι να κάνουμε και να περάσουμε επιτροπή και να μας βοηθήσει να περάσουμε επιτροπή μόλις είχα βγει στο μεταξύ από την εξωσωματική και με είχε βάλει να περιμένω για να βάλει ένα ζευγάρι άλλο να πληρώσει ενώ έβλεπε ότι μόλις είχα βγει από την εξωσωματική αντί να βάλει τους άλλους λίγο να περιμένουν στην άκρη να πληρώσουμε τα χάνω λεφτά και να σηκωθούμε να φύγουμε και καθόμουνα και είχα χυθεί στον καναπέ και περιμένουμε τους άλλους να τους εξυπηρετήσει που καθότανε και αργούσε και εν τέλει όταν φύγανε αυτοί και μπήκαμε για να πληρώσουμε καθόταν και μας έλεγε τι μπορεί να κάνει για μας σε περίπτωση που αποτύχουμε κούφια η ώρα πάντα χτύπαγε και το ξύλο που το κεφάλι της κανονικά έπρεπε να τις χτυπήσω αλλά τέλος πάντων και μας έλεγε πόσο πολύ μπορεί να μας βοηθήσει για να πάρουμε τα λεφτά πίσω μου ρθε να της πω κουκλίτσα μου πώς μας βλέπεις να έχουμε ανάγκη να πληρώσουμε τις δύο ενέσεις εδώ έχουμε αφήσει τα κόκαλά μας έχουμε πληρώσει ένα σκασμό χιλιάρικα και κάθεσαι και μου λες αυτά τα πράγματα τέτοια ώρα...

Πού βρε κορίτσια δεν υποτιμώ τα λεφτά της επιτροπής αλίμονο δεν το λέω για αυτό αλλά εμείς αγχωθήκαμε πάρα πολύ που ο σύντροφός μου είναι και μικρότερος από μένα είναι 26 χρονών και έχει πολύ σοβαρό θέμα με το σπέρμα τρέξαμε να τα κάνουμε όλα πολύ άμεσα να μην περιμένουμε καν την επιτροπή δουλέψαμε μέχρι θανάτου και μαζέψαμε πολύ γρήγορα τα λεφτά δόξα τω θεώ εγώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και δεν έχω σταθερό μισθό πέρσι πήγε καλά η δουλειά και μαζέψαμε αρκετά χρήματα φέτος πάλι δεν είναι πολύ πεσμένα τα πράγματα ούτε τα βασικά δεν βγάζω πέρα αλλά okay δεν πειράζει απλά τρέξαμε πολύ γρήγορα τη διαδικασία Γιατί φοβηθήκαμε και το σπέρμα δεν έχει φτιάξει τόσο ακόμα τρέχουμε σε γιατρούς για εκείνον και τώρα μου το παίζει λίγο δύσκολος κάτσε να συνέλθω να περάσουμε δύο εβδομάδες και θα τον βάλω με το ζόρι να κάνει καλλιέργεια και σπερμοδιάγραμμα 😋

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοιτα εμένα μου είπε ο δικός μου ότι ή παίρνεις χάπια και πας με αυτό τον τρόπο για σπερματεγχυση και δίνεις κάπου στα 250€ στον γιατρό και στο κέντρο μαζί.  

Ή κάνεις ενέσεις που κάνουν και στην εξωσωματική αλλά σε Μικροτερη δόση που είναι αυτές +180 το πολυ. Ανάλογα πόσες θα κάνεις  και με αυτό τον τρόπο μπορεί να κάνεις πιο πολλά ωαρια άρα περισσότερες πιθανότητες. 

Αν περάσω επιτροπή θα γλυτώσω αυτά τα 180€. Και γενικά φάρμακα γλυτώνεις. Στην μια περίπτωση είναι πολύ λίγα , είναι 3€ και 8€ η ένεση. Δεν συμφέρει. Εγώ την επιτροπή την θέλω για την δεύτερη περίπτωση 

Θα κάνω τώρα μόνη μου την φτηνή με τα χάπια. Και μέσω επιτροπής θα κάνω άλλες δύο με ενέσεις για να μου καλυφθούν τα φάρμακα 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Τα καφέ χαπάκια που έχουν μέσα τα cyclacour τι είναι ;

Εγώ πίνω μόνο τα άσπρα ...

Να τα κρατήσω λες τα καφέ μήπως τα χρειαστεί κάποια κοπέλα ;;;;

Αυτά τα χάπια τα έχω ακουστα. Αλλά δεν τα γνωρίζω. Δεν τα έχω πάρει ποτέ οπότε δεν ξέρω κορίτσι μου 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Α 40 και Β 29

🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εμεις εχουμε μονο 32% (α+β) στην πρωτη ωρα και 23% στο 3ωρο......😭😭😭😭

32% δηλαδή στο όριο.δεν είναι και απαγορευτικό.  Λογικά θα φτιάχνει αυτό με βιταμίνες. Και με την σπερματεγχυση το κάνουν ακόμα πιο καλο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες.  Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει  15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί.  Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα  γύρω στις 10  κουταλιτσες  και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα.  Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα. Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται.  Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει  να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα  να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει;  Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?  Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)  
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! 
    • Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 
    • Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!! Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂    Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍
    • Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍 Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...