Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλημέρα κορίτσι μου, όσον αφορά τα πονακια περιόδου είναι πολύ νορμάλ σκέψου άρχισαν να γίνονται διάφορες διεργασίες μέσα στη μήτρα και αυτά θα υπάρχουν ακόμα και μετά ανα διαστήματα. Όσον αφορά τη vasclor εγώ για αυτό ακριβώς δεν ήθελα να βάζω και έβαζα utrogestan. Ρωτα το γιατρό σου να σου δώσει κάτι άλλο ή ακόμα και ενέσιμη αν σε ανησυχεί το αίμα που βγαίνει. Το τεστ επίσης θέλει δύο μέρες να αυξηθεί από μέρα σε μέρα δεν ξέρω πόσο σωστά δείχνει.
Κορίτσια μου καλημέρα..!! Εγώ σήμερα σηκώθηκα λίγο μουδιασμένα είναι η αλήθεια.. Έχω θετική σκέψη αλλά είχα λίγα "πονάκια περιόδου" να τα πω και φοβάμαι ότι μπορεί να μην είναι και τόσο καλό σημάδι.. επίσης όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη κάθε φορά που έβαζα την Vasclor ενδοσκοπικά στην άκρη του πλαστικού, στο τελείωμα του δηλαδή έβλεπα καφέ χρώμα, σαν αίμα που είχε παλιώσει. Και επειδή αυτό το είχα πολύ συχνά στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου ήρθε και η μεγάλη αιμορραγία, τώρα φοβάμαι μην μου ξανά συμβεί το ίδιο. Γιατί σήμερα το πρωί με την εφαρμογή της κρέμας είδα το ίδιο πράγμα, και είναι ακόμη πολύ αρχή για έχω αίμα θεωρώ. Πφ! δεν ξέρω... έκανα μετά και ένα τεστ εγκυμοσύνης με πρωινά ουρά για να δω αν η γραμμή έχει αλλαγή με εχθές και δεν είχε καμία αλλαγή, μη σου πω μου φάνηκε ακόμη πιο αχνή.. φοβάμαι μην έχω καμία βιοχημική τελικά και τσάμπα χαίρομαι πάλι.. 🤔🥴
Καλή επιτυχία στον γιατρό και περιμένουμε νέα σου! 🥳 Τι ώρα έχεις;;
Σε καταλαβαίνω με τα όνειρα. Ταράζομαι και εγώ γιατί μου βγαίνουν όλα. Ωστόσο, τώρα στην εγκυμοσύνη είχα δει ένα πολύ κακό και την άλλη μέρα είχα αίμα και λέω κάτι κακό θα έγινε. Τελικά όμως, όλα καλά! Είναι οι ορμόνες στη μέση..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.