Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

paradisebird

Recommended Posts

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αν έρθετε θα έχετε την καλύτερη ξεναγό 💕💕 εγώ από τα Δωδεκανησα μόνο Ρόδο είχα πάει…

υπηρχε η σκεψη να ερθουμε κυπρο ειτε την 1η οκτωβρη που εχετε αργια είτε την 28η.. μενει κατω ξαδερφος του αντρα μου με την αρραβωνιαστικια του και φτιαχνουν το σπιτι τους!! τελικα δεν ηρθαμε αλλα σιγουρα θα σας επισκεφθουμε!!!!! 😍😍😍

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εγω θα κραταω ενα τοπι!!!!!!!!! 😂😂😂

η φαντασου να κραταμε ολες απο μια κουδουνιστρα!!!!!!!!!! κλαιωωωωωω!!! οι τρελες με τις κουδουνιστρες!!!!!! 😆😆😆

😂😂😂😂😂😂 το κάνω εικόνα και κλαίω!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου σου επισυνάπτω την τελευταία ενημέρωση μιας που μαζεύω απαραίτητα για την Επιτροπή... νομίζω θα βοηθήσει στην επιλογή σου

20211105_163742.jpg

ευχαριστω που με σκεφτεσαιιιι!!!!!🤗💖🤗💖

στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

ευχαριστω που με σκεφτεσαιιιι!!!!!🤗💖🤗💖

Για αυτό είμαστε εδώ 💗 ψηφίζω κλασική σαλπιγγογραφια να κάνεις!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Για αυτό είμαστε εδώ 💗 ψηφίζω κλασική σαλπιγγογραφια να κάνεις!

θα κανω την κλασσικη να ειμαι ησυχη κι ας κοστισει παραπανω. Σε 8 μερουλες από την πρωτη ημερα περιοδου θα παω να την κανω!! τωρα που μπηκα στο χορο θα χορεψω!!!! 💃💃

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλή ανάρρωση γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα!! Βήμα βήμα θα φτάσετε τον στόχο 💕💕💕🙏

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου Ραφαελα💗💗💗 Μακάρι και σου εύχομαι και για σενα να πανε πολυ πολυ καλα, οπως κριβως τα εχεις ονειρευτει😊

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

θα κανω την κλασσικη να ειμαι ησυχη κι ας κοστισει παραπανω. Σε 8 μερουλες από την πρωτη ημερα περιοδου θα παω να την κανω!! τωρα που μπηκα στο χορο θα χορεψω!!!! 💃💃

Ναι κορίτσι,  ελπίζω να μην χρειαστεί για καμία επιτροπή!!! Πάντως 150 ευρώ καλά είναι,  εγώ εδωσα 200! 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εγω θα κραταω ενα τοπι!!!!!!!!! 😂😂😂

η φαντασου να κραταμε ολες απο μια κουδουνιστρα!!!!!!!!!! κλαιωωωωωω!!! οι τρελες με τις κουδουνιστρες!!!!!! 😆😆😆

😄Το εκανα εικονα!! Πραγματικα μου φαινεται οαση!χαχα

Βρε κορίτσια έχω πολύ έντονο πονοκέφαλο, νιώθω κουρασμένη, νυστάζω παρά πολύ δλδ τώρα αν κλείσω τα μάτια θα κοιμηθώ στη δουλεια 🙄🙄 και αυτό το αίσθημα ότι θα σου έρθει η περίοδος…πρώτη φορά να έχω συμπτώματα 3 ημερες πριν την περίοδο, εκτός αν μέχρι πάω σπίτι μου έρθει…έτσι νιώθω πάντα όταν εχω περίοδο αλλά την πρώτη ημέρα 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Βρε κορίτσια έχω πολύ έντονο πονοκέφαλο, νιώθω κουρασμένη, νυστάζω παρά πολύ δλδ τώρα αν κλείσω τα μάτια θα κοιμηθώ στη δουλεια 🙄🙄 και αυτό το αίσθημα ότι θα σου έρθει η περίοδος…πρώτη φορά να έχω συμπτώματα 3 ημερες πριν την περίοδο, εκτός αν μέχρι πάω σπίτι μου έρθει…έτσι νιώθω πάντα όταν εχω περίοδο αλλά την πρώτη ημέρα 

Για να δούμε, για να δούμε..... θα έρθει???

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακαρι να μην ερθει και να ειναι κατι ευχαριστο😊

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

ραφαελιτα μου μακαρι να μην ερθει η καταραμενη!!!!!!!!!!!!!! 🤞🤞🤞🤞🤞❤️💖❤️💖

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αυτά είχα όταν είχα μείνει έγκυος.. δεν θέλω να σε  ξεσηκωσω αλλά εγω ήδη χαίρομαι.. μακάρι Παναγία μου να μην σου έρθει η Ρωσίδα 

Να έρθετε όλες Κύπρο και ότι θέλετε ας κρατάτε μόνο μην έρθετε με την ίδια πτήση γιατί θα μας βγάλουν τραγούδι στο αεροδρόμιο.. να βλέπουν μια ομάδα από κοπέλες με τριαντάφυλλα και κουδουνίστρες

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Μακάριιι να έχουμε εύχαρηστα κορίτσι μου 💗💗💗💗💗💗💗

στις πριν 6 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Είχα να μπω πολύ καιρό στο φορουμ (2 εβδομαδες) λόγω χειρουργειο άνδρα μου και όπως διάβαζα όλα τα ποστ που έχω χάσει είδα και το δικό σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!1💗 Εννοειται να περιμενεις και χοριακη αλλα αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης ειναι πολυ αξιοπιστα και δυσκολα κανουν λαθος! Περιμενουμε νεα σου1!😄

Και στα δικα μας οι υπολοιπες😊😄😘😘😘😍

@MyNa τελικα τι εγινε?? 😊 Ελπιζω να ειναι τοσο καλα τα νεα που δεν προλαβες καν να μας στειλεις😄

στις πριν 6 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Στις 2 θα έχω τιμή! Ευχαριστώ πολύ πολύ! Και στα δικάάά σας κορίτσια μου! ❤️❤️  Προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ πολύ και δεν τα καταφέρνω!

Ναι περιμένουν έγκριση τα μνμ μου και μερικές μέρες αργούν πολύ!

Τι έγινε κορίτσι μου; πήρες τα αποτελέσματα;; 

@MyNa μου συγχαρητηριαααααα!!!!!!!! 🍾🍾🍾🍾🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎉Δε φανταζεσαι ποσο χαιρομαιιιι!!!! Ουρλιαζω μονη μουυυυυυ!!!!! Να πανε ολα τελεια κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️🤰

@Antonia2 @Froufro @misofeggaro @Nandia- @Hopemumtobe @Κατεριναπαπ @Raf123 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον και τις ευχές!  Σας εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα! Ειλικρινά θεωρώ ότι μου φέρατε τύχη!  ❤️❤️❤️ Ελπίζω να προχωρήσει καλά γιατί είναι πολύ πολύ νωρίς. Θα παραμείνω να παρακολουθώ τις δικές σας εξελίξεις. 

Δε με άφηνε νωρίτερα να σας στείλω αλλά τα κατάφερα τώρα. Έλεγε πριν οτι έχω εξαντλήσει τις απαντήσεις μου. Αργεί κιόλας πολύ να τα δημοσιεύσει. 

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες πολύ! 🥰🥰🥰

@MyNa κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!! ❤ Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κ να πάρεις ένα τέλειο μωράκι στην αγκαλιά σου!!!!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο έχω χαρεί!!! 

Κορίτσια το πρώτο θετικό του μήνα! Εύχομαι να γεμίσετε το θέμα με ευχάριστα ❤

@MyName συγχαρητήρια. Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Το πρώτο θετικό του μήνα. Να μας φέρεις γούρι σε όλες μας!!

🤰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια σας εχω νεααα!!!! Της @MyNa......!!!!!

Screenshot_20211105-203833.jpg

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ❣️🥰😍Συγχαρητηρια @MyNa!!! Ημουνα σιγουρη οτι θα ειναθ θετικη χοριακη!  Μεσα απτην καρδια μου να εχεις μια υπεορχη τελειομηνη εγκυμοσυνη! 😄Να μην μας φυγεις αλλα να μας γραφεις που και που μηνυματα εδω να παιρνουμε κι εμεις κουραγιο!!💗

Κοριτσια μου και στα δικα μας οι υπολοιπες🥰😍💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...