Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

paradisebird

Recommended Posts

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μού κανε την εξέταση και πες τον γιατρό να σου κόψει την απόδειξη τον μήνα που θα μπορείς να την δικαιολογήσεις

Σωστηηηηηηηη

@Antonia2 έτσι να το κάνεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!! 🥰 Γυρίσαμε ναι!!

Ασε ξεκινησα να διαβαζω απτο πρωι ολα τα μηνυματα σας μονο απτο θεμα του Νοεμβριου και και να βαζω αντιδρασεις και εννοειται μετα απο λιγο τελειωσαν,😆 ακομα δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!😆 

Διάβασα τα δικά σου και σε κάποιο σημείο νόμιζα ότι είσαι έγκυος αλλά μετά κατάλαβα ότι μάλλον σου ληρθε περίοδος🙄 Δεν πειράζει πάμε για επόμενο μήνα ίσω; βοηθήσουν και όλα αυτά που θα πάρει ο άνδρας σου, βιταμίνες κλπ🥰

Καλημέρα σε όλες🥰🥰🥰

Κοριτσάκι μου καλή ανάρρωση να έχετε!! Καλώς μας ήρθες πίσω! ❤

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Froufro είπε:

Κοριτσάκι μου καλή ανάρρωση να έχετε!! Καλώς μας ήρθες πίσω! ❤

Σε ευχαριστω παρα πολυ καλη μου, καλως σας βρηκα💗💗💗

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

σε ευχαριστω πολυ..σου ευχομαι γρηγορα με σπορακι.. εκανε ο κουμπαρος μου κυρσοκιλη και τωρα εχουν 2 παιδιακια.. την βαφτιστικη μου αργησαν λιγο να την πιασουν λογο της κυρσολικησ και μεχρι να δυναμωσει αλλα τον μικρο με την μια... και εμενα ουσιαστηκα με τον νυν το πρωτο ειναι αλλα μεχρι τωρα δεν σκευτηκαμε για εξετασεις του αντρα μου γιατι εμεινα ηδη εγκυος μια φορα απο αυτον.. εγω εκανα ορμηνικες και τωρα θα τις επαναλαβω αν ερθει η ακατονομαστη στον επομενο κυκλο..

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Πολυ ελπιδοφορο το νεο σου! Βέβαια είναι 40 ετών και έτσι δεν είναι σίγουρο ότι θα δο΄υμε και αποτέλεσμα!  Αν επιτρέπεται ποσο ετων ηταν ο κουμπαρος σου οταν εκανε επεμβαση? Εχεις κανει την εξεταδη ΑΜΗ;

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Πολυ ελπιδοφορο το νεο σου! Βέβαια είναι 40 ετών και έτσι δεν είναι σίγουρο ότι θα δο΄υμε και αποτέλεσμα!  Αν επιτρέπεται ποσο ετων ηταν ο κουμπαρος σου οταν εκανε επεμβαση? Εχεις κανει την εξεταδη ΑΜΗ;

νομιζω καπου στα 35 ηταν τοτε.. οχι εκανα την FSH την LH και τηνScreenshot_20211103-144852_Gallery.thumb.jpg.5def7d1915176abfaa8569f65d619044.jpg E2

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομαι!! αλλα θελω να κοπει το νεο ετος και δεν ξερω αν θα δεχτει.... θα το προσπαθησω ομως!!😉

Γειά σου αντωνια! Αν κατάλαβα καλά λες τη σαλπιγγογραφια. Όμως η εξέταση αυτή δε γίνεται από το γυναικολόγο, ούτε σε απλό ιατρείο. Θες διαγνωστικό κέντρο. Εγώ την έκανα στο ιασω. Εκτός κ αν πλέον θα κάνεις κάποια νεότερη εξέταση (έχω ακούσει για μια με αφρο; δεν το θυμάμαι καλά) κ αυτή γίνεται σε ιατρείο. 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

νομιζω καπου στα 35 ηταν τοτε.. οχι εκανα την FSH την LH και τηνScreenshot_20211103-144852_Gallery.thumb.jpg.5def7d1915176abfaa8569f65d619044.jpg E2

Καλο θα ηταν να κανεις και την ΑΜΗ (αντιμυλλεριο ορμονη), εμενα δυστυχως ηταν χαμηλη 0.90 ng/ml, ειχα ομως καιχειροτερη FSH 8.3 και διαταραχες περιοδου κλπ. (η ΑΜΗ δυστυχως νομιζω δεν γραφεται ειναι μονο ιδιωτικα και ειχα πληρωσει 50 ευρω)

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Γειά σου αντωνια! Αν κατάλαβα καλά λες τη σαλπιγγογραφια. Όμως η εξέταση αυτή δε γίνεται από το γυναικολόγο, ούτε σε απλό ιατρείο. Θες διαγνωστικό κέντρο. Εγώ την έκανα στο ιασω. Εκτός κ αν πλέον θα κάνεις κάποια νεότερη εξέταση (έχω ακούσει για μια με αφρο; δεν το θυμάμαι καλά) κ αυτή γίνεται σε ιατρείο. 

γεια σου Τοκυο!!!! 

ναι για τη σαλπιγγογραφια συζηταμε... να σου πω οτι αρχικα ημουν σε διλημμα αν θα κανω την κλασσικη μεθοδο (με το σκιαγραφικο) ή τη νεα μεθοδο (με τον υπερηχο-αφρό)...

εν τελει, μια κοπελα μοιραστηκε μαζι μου την ιστορια της και μου ειπε οτι η υπερηχογραφικη σαλπιγγογραφια δεν την εβγαλε τα σωστα αποτελεσματα με αποτελεσμα να χασει κυριως χρονο και έπειτα χρηματα... μετα απο αυτο νομιζω πείστηκα να κάνω την κλασσικη μέθοδο..

ωστοσο, όπως λες κι εσύ, οποιον γυναικολογο βρισκω που την κάνει (γιατι αν παω σε ιδιωτη γιατρο και γραψει αλλη αιτιολογια στην αποδειξη, θα μπορεσω να δικαιολογησω το 80% και θα πάρω πίσω τα χρήματα), κάνει τη νέα μέθοδο σαλπιγγογραφίας...

με βλεπω να πηγαινω στο μητερα (που συνεργαζεται η γυναικολογος μου) να κανω την κλασσικη μεθοδο, να σκασω και τα 150€ και να ησυχασω!!!! 😆😆😆

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλο θα ηταν να κανεις και την ΑΜΗ (αντιμυλλεριο ορμονη), εμενα δυστυχως ηταν χαμηλη 0.90 ng/ml, ειχα ομως καιχειροτερη FSH 8.3 και διαταραχες περιοδου κλπ. (η ΑΜΗ δυστυχως νομιζω δεν γραφεται ειναι μονο ιδιωτικα και ειχα πληρωσει 50 ευρω)

φανταζομαι αν δεν μεινω συντομα θα κανω και αυτη την εξεταση.. παντως περιοδο εχω σταθερη καθε μηνα και νοιωθω και την ωορρηξια.. θα δουμε στην πορεια τι θα γινει

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

γεια σου Τοκυο!!!! 

ναι για τη σαλπιγγογραφια συζηταμε... να σου πω οτι αρχικα ημουν σε διλημμα αν θα κανω την κλασσικη μεθοδο (με το σκιαγραφικο) ή τη νεα μεθοδο (με τον υπερηχο-αφρό)...

εν τελει, μια κοπελα μοιραστηκε μαζι μου την ιστορια της και μου ειπε οτι η υπερηχογραφικη σαλπιγγογραφια δεν την εβγαλε τα σωστα αποτελεσματα με αποτελεσμα να χασει κυριως χρονο και έπειτα χρηματα... μετα απο αυτο νομιζω πείστηκα να κάνω την κλασσικη μέθοδο..

ωστοσο, όπως λες κι εσύ, οποιον γυναικολογο βρισκω που την κάνει (γιατι αν παω σε ιδιωτη γιατρο και γραψει αλλη αιτιολογια στην αποδειξη, θα μπορεσω να δικαιολογησω το 80% και θα πάρω πίσω τα χρήματα), κάνει τη νέα μέθοδο σαλπιγγογραφίας...

με βλεπω να πηγαινω στο μητερα (που συνεργαζεται η γυναικολογος μου) να κανω την κλασσικη μεθοδο, να σκασω και τα 150€ και να ησυχασω!!!! 😆😆😆

Δεν έχω εμπειρία... Εγώ έκανα την κλασσικη γιατί τότε η άλλη δεν είχε ακόμα γίνει τόσο γνωστή. Προσωπικά μιας κ δεν πόνεσα καθόλου έχω καλή εμπειρία. Γενικά να σου πω την αλήθεια είτε την κλασσική είτε την άλλη, για μένα είναι ο γιατρός το κλειδί. Δλδ αν ο άλλος δεν είναι ειδικευμένος σε υπέρηχους κλπ πως το αναλαμβάνει; νομίζω εκεί είναι που γίνονται τα λάθη κ όχι ότι φταίει η εξέταση. Άλλο ολόκληρο ακτινολογικο στο μητέρα άλλο ένα ιατρείο. Δυστυχώς το κόστος αυτό είναι... 160 έκανε τότε στο ιασω αλλά εμένα το κάλυπτε ευτυχώς η ασφάλεια μου. Πολλά λεφτά γενικώς σε όλα αυτά... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η MyNa είπε:

Στις 2 θα έχω τιμή! Ευχαριστώ πολύ πολύ! Και στα δικάάά σας κορίτσια μου! ❤️❤️  Προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ πολύ και δεν τα καταφέρνω!

Ναι περιμένουν έγκριση τα μνμ μου και μερικές μέρες αργούν πολύ!

Τελεια, περιμενουμε νεα σου κοριτσι μου💗

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μού κανε την εξέταση και πες τον γιατρό να σου κόψει την απόδειξη τον μήνα που θα μπορείς να την δικαιολογήσεις

Μπράβο σωστά σκέφτηκες…τέλεια η μια συμπληρώνει την άλλη!! Κανε έτσι @Antonia2

στις πριν 5 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι σε σοκ! Μου είχαν βγει τα δύο τεστ ωορρηξίας θετικά τις προηγούμενες μέρες, αλλά διάβαζα ότι αν πιάνουν τη β-χοριακή και θετικοποιούνται από αυτό, τότε θα την έπιανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης ενώ είχα υποσχεθεί να μην κάνω μέχρι την καθυστέρηση και βγήκε ακαριαία θετικό και 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Είμαι σε ειλικρινά σε σοκ. Πήγα να κάνω επιτόπου αιματολογική εξέταση να το επιβεβαιώσουμε. Δεν το πιστεύω! Προσπαθώ να σκέφτομαι ψύχραιμα γιατί ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και μπορεί να χαθεί, αλλά είναι δύσκολο! Είναι πραγματικά γούρικο το εδώ φόρουμ και εσείς ❤️ 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου ❤️❤️ Περιμένουμε να μας πεις και τα νέα της χοριακης 🤞🏻🤞🏻🤞🏻💕💕 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ευχαριστουμε πολυ γλυκια Τονια μου, ακομη ποναει πολυ κλπ  θα παρει λιγο καιρο γενικα. Αλλα μακαρι να πηρε καλα χειρουργειο, αντε παει και αυτο παμε για αλλα💗

Καλή ανάρρωση γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα!! Βήμα βήμα θα φτάσετε τον στόχο 💕💕💕🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Ακριβώς αυτό κάνω!!!! 😅😅😅 μακάρι να φτιάξουμε μια τέτοια κατάσταση κ θα σας έχω τα καλύτερα!!!!!

Τελειο θα είναι με τις φουσκωμένες κοιλιές ολες ταυτόχρονα!!! ❤️❤️ Θα σας περιμένω κ εγώ εδώ κάτω…💕

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τελειο θα είναι με τις φουσκωμένες κοιλιές ολες ταυτόχρονα!!! ❤️❤️ Θα σας περιμένω κ εγώ εδώ κάτω…💕

Πόσο πολύ θέλω να έρθω Κύπρο κάποια στιγμή.... δεν τα έχουμε καταφέρει κ το θέλω πολύ!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Δεν έχω εμπειρία... Εγώ έκανα την κλασσικη γιατί τότε η άλλη δεν είχε ακόμα γίνει τόσο γνωστή. Προσωπικά μιας κ δεν πόνεσα καθόλου έχω καλή εμπειρία. Γενικά να σου πω την αλήθεια είτε την κλασσική είτε την άλλη, για μένα είναι ο γιατρός το κλειδί. Δλδ αν ο άλλος δεν είναι ειδικευμένος σε υπέρηχους κλπ πως το αναλαμβάνει; νομίζω εκεί είναι που γίνονται τα λάθη κ όχι ότι φταίει η εξέταση. Άλλο ολόκληρο ακτινολογικο στο μητέρα άλλο ένα ιατρείο. Δυστυχώς το κόστος αυτό είναι... 160 έκανε τότε στο ιασω αλλά εμένα το κάλυπτε ευτυχώς η ασφάλεια μου. Πολλά λεφτά γενικώς σε όλα αυτά... 

ναι εχεις απολυτο δικιο οτι έχει μεγαλη σημασια σε ποιο γιατρο θα πεσεις.... εγω αυτός που κοιτούσα να κλεισω λέει τα εξής στο βιογραφικό του "κατείχε θέση πανεπιστημιακού υποτρόφου(λέκτορα) στη Γ΄ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική στο νοσοκομείο Αττικόν και ήταν υπεύθυνος του τμήματος των γυναικολογικών υπερήχων. Είναι επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος γυναικολογικών υπερήχων του νοσοκομείου Μητέρα." οποτε σκεφτηκα θα εχει εμπειρία γι υπερηχογραφικη σαλπιγγογραφια...

θα δουμε... ισως κανω αυτη τελικα...🙂

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Πόσο πολύ θέλω να έρθω Κύπρο κάποια στιγμή.... δεν τα έχουμε καταφέρει κ το θέλω πολύ!!!

ρε κοριτσουδια μου!!!!!! μηπως να συναντηθουμε Αθηνα που ειναι στη μεση και λιγο πολυ ολες ερχεστε;;; 😉😉❤️❤️❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

ρε κοριτσουδια μου!!!!!! μηπως να συναντηθουμε Αθηνα που ειναι στη μεση και λιγο πολυ ολες ερχεστε;;; 😉😉❤️❤️❤️

Εννοείται αυτό θα το κάνουμε κάποια στιγμή οπωσδήποτε!! Αλλά μακάρι να μπορέσουμε να κανονίζουμε κ στα υπόλοιπα μέρη....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Froufro είπε:

Εννοείται αυτό θα το κάνουμε κάποια στιγμή οπωσδήποτε!! Αλλά μακάρι να μπορέσουμε να κανονίζουμε κ στα υπόλοιπα μέρη....

Θα κρατάμε ολες ένα κόκκινο τριαντάφυλλο 🤣🤣🤣

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Αν έρθετε θα έχετε την καλύτερη ξεναγό 💕💕 εγώ από τα Δωδεκανησα μόνο Ρόδο είχα πάει…

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Θα κρατάμε ολες ένα κόκκινο τριαντάφυλλο 🤣🤣🤣

εγω θα κραταω ενα τοπι!!!!!!!!! 😂😂😂

η φαντασου να κραταμε ολες απο μια κουδουνιστρα!!!!!!!!!! κλαιωωωωωω!!! οι τρελες με τις κουδουνιστρες!!!!!! 😆😆😆

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κορίτσι μου σου επισυνάπτω την τελευταία ενημέρωση μιας που μαζεύω απαραίτητα για την Επιτροπή... νομίζω θα βοηθήσει στην επιλογή σου

20211105_163742.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...