Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Το ξέρω, αυτά προσπαθώ να σκέφτομαι ευχαριστώ είναι ανακουφιστικό να το ακούω!!
Κι εγώ πιστεύω ότι αυτό που νιώθω είναι το μπεμπε είναι τελείως διαφορετικό από το έντερο.
Τέλεια!!! Θα πας κατευθείαν για β επιπέδου; Εμένα μου είπε να ξαναπάω άλλη μια φορά σε δυο βδομάδες
Κοπέλα μου είναι απόλυτα φυσιολογικά να μην καταλαβαίνεις το μωρό κάθε μέρα τόσο μα τόσο νωρίς! Θέλεις τουλάχιστον 3 εβδομάδες ακόμα για να γίνουν πιο συχνά αντιληπτές οι κινήσεις! Στον γιο μου εγώ σκέψου πρώτη φορά στη 21η-22η εβδομάδα κατάλαβα κύμα ούτε καν κινήσεις! Και πιο μετά εξαρτάται από το βάρος σου, τη θέση του πλακούντα και βέβαια από τη θέση του μωρού γιατί αν είναι στραμμένο προς την πλάτη σου όλες οι κινήσεις του θα είναι προς τα πίσω και δεν θα τις καταλαβαίνεις. Υπομονή και θα περάσουν οι μέρες και δε θα σε αφήνει να αλλάζεις πλευρό
Κορίτσι μου και μένα τα ίδια μου έλεγε ειδικά στο γιο μου όταν της το είπα ότι το ένιωθα νωρίς μου είπε ότι είναι νωρίς και σήμερα που είπα ότι την νιώθω και λογικό σαν δεύτερη φορά και ξέρω πως είναι μου είπε πάλι ότι είναι νωρίς παραξενεύτηκε
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.