Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Τι πίνακας είναι αυτος; 

Η @Lacostaki ανανεώνει αυτόν τον πίνακα... της λες ποτέ περιμένεις επόμενη περίοδο κ σε βάζει στις "μελλοντικές εγκυούλες" όταν δεν θα σου έρθει η περίοδος θα σε βάλει στο επόμενο πινακάκι, δηλαδή στις "εγκυούλες" 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️❤️ Όμορφη Κυριακή εύχομαι 💖💖💖
Εμας εδώ ο καιρός είναι για θάλασσα ☀️☀️

@Mimi26 καλά να περάσετε στην εκδρομή σας 

• Καλημέρα Ραφαέλα μου! Καλό μπάνιο😉
Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Η @Lacostaki ανανεώνει αυτόν τον πίνακα... της λες ποτέ περιμένεις επόμενη περίοδο κ σε βάζει στις "μελλοντικές εγκυούλες" όταν δεν θα σου έρθει η περίοδος θα σε βάλει στο επόμενο πινακάκι, δηλαδή στις "εγκυούλες" 🥰

Ευχαριστώ πολύ 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Γραφουμε την ημερομηνια της αναμενομενης περιοδου για να ξερουμε ποτε θα περιμενουμε καθυστερηση...

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:
  • Καλημέρα Ραφαέλα μου! Καλό μπάνιο😉

Καλημερούδια…αχ τι ωραία να πηγαίναμε αλλά έχω κάτι δουλειες που πρέπει να ετοιμάσω για τη δουλεια αύριο κ φαγητό να φτιάξω αλλά θα βγούμε μετά 😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤️

Είμαστε διήμερο στο Καρπενήσι με τον σύντροφό μου να ξεφύγουμε λίγο η αυτό δεν πολύ μπαίνω !

@Lacostaki βάλε με 17/11 και θα σου πω ποτέ νέα ημερομηνία! 

Κορίτσια έχω κάθε μέρα λίγο αίμα από τη μέρα που ξεκίνησα τα αντισυλληπτικα. Ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικο.

Έχω και κάποια νέα, αρχικά ανυπομονώ να μετακομίσω , δεύτερον έχω σκεφτεί το θέμα της δουλειάς.οτι είναι μεγάλη ταλαιπωρία κ κάποιος στην επαρχεία μου πρότεινε εργασία εκεί με καλά χρήματα ! Με πήρε χθες κιόλας μόλις φτάσαμε Καρπενήσι κ θα το σκεφτώ σοβαρά !! Κ επίσης ανυπομονώ και έχω αγωνία για την εξωσωματική.... Σκέφτομαι πως πέρασε ένας χρόνος από πέρυσι τα χριστουγεννιάτικα 🥺🙏🙏🙏 που λέγαμε του χρόνου θα μάστε 3 🙄

Καλα να περασετε κοριτσι μου! 💗Εχεις πολλα στο μυαλο σου αλλα ολα θα μπουν στη θεση τους και θα πανε καλα😊

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ. 7 μέρες νωρίτερα. Έκανα το ψηφιακό της clearblue  και βγήκε θετικό 1-2 βδομάδες από την σύλληψη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Καλημερα Μαρια μου!!!Εκανες τεστ εγκυμοσυνης καιειναι θετικο η δεν καταλαβα καλα???? 💗Ελειπα καποιες εβδομαδες και δεν εχω παρακολουθησει  τα νεα σου!!!

Τι συγκινητικο!! Μπραβο βρε κοριτσι μου, πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ποσο υπεροχη εγινε αυτη η Κυριακη 💗💗💗

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια δεν κρατήθηκα και έκανα τεστ. 7 μέρες νωρίτερα. Έκανα το ψηφιακό της clearblue  και βγήκε θετικό 1-2 βδομάδες από την σύλληψη.

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!!!!!!! ❤❤❤❤

Πόσο γούρικος Ο Νοέμβρης 💗💗💗💗💗

Χοριακή το συντομότερο!!!!! 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση

@Hopemumtobe ναι είχα ένα και λέω δεν το κάνω να μου φύγει η ιδέα και το έκανα και βγήκε θετικό.

@Froufro θα πάρω τον γιατρό μου να τον ρωτήσω γιατί πονάει και η κοιλιά μου.

Μήπως χρειαστώ και προγεστερόνη.

Φοβάμαι μετά από την αποβολή και την παλινδρομη που είχα.

Στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα.

Δεν ξέρω πως να το πω τώρα που έμεινε και χωρίς δουλειά.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα υπεροχα!!! Όταν κάνεις χοριακη να μας ενημερώσεις για να σε βαλω στο πινακακι!!! Αντε επιτέλους αρχίσαμε να παίρνουμε φορά γιατί τελευταία είχαμε κολλήσει λιγο

Δημοσίευση

@Hopemumtobe ναι είχα ένα και λέω δεν το κάνω να μου φύγει η ιδέα και το έκανα και βγήκε θετικό.

Εμένα η γιατρός μου ήθελε να κάνω κ δεύτερη χοριακή για να ξεκινήσω την προγεστερόνη.... δεν ξέρω γιατί. Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!!! Κ εγώ είχα πονάκια για καιρό 

Πόσο πολύ χάρηκα δεν φαντάζεσαι 🥰 δεύτερη μέρα με καλά νέα!! 

Ο άντρας σου είμαι σίγουρη θα χαρεί όπως κ αν είναι τα πράγματα, θα βρείτε τρόπο κ εύχομαι πολύ σύντομα ❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Βεβαια παρε το γιατρο σου και κανε τη χοριακη σου! Σου ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να σου πανε ολα πολυ καλα αυτη τη φορα💗

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!! 😍😍😍 εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και γερό γερό μωράκι 😍😍😍😘😘😘 

τελεια το δεύτερο θετικό του μήνα είσαι!!! Γουρλίδικο το θεματάκι μας αυτή τη φορά 🥳🥳🥳🥳 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου να πάνε όλα υπεροχα!!! Όταν κάνεις χοριακη να μας ενημερώσεις για να σε βαλω στο πινακακι!!! Αντε επιτέλους αρχίσαμε να παίρνουμε φορά γιατί τελευταία είχαμε κολλήσει λιγο

Συμφωνώ εγώ νόμιζα ότι είμαστε γρουσούζες 🤪🤪

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

κοριτσι μου συγχαρητηριαααααα!!!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉Να πανε ολα καλα!!!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σε 9 μηνες να κρατας ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!!!🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️🤰👶🍼

Ο αντρας σου ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθει με το νεο!!!! κανε αυριο τη χοριακουλα να εισαι σιγουρη 100% και μετα βρες ενα πολυ ωραιο τροπο να του το πεις!!!!

Υ.Γ. εμενα η φιλη μου που ειχε μια αποβολη εκανε προληπτικα ενεσεις για θρομβοφιλια. μηπως να τις εκανες κι εσυ για να εισαι σιγουρη οτι δεν εφταιγε αυτο για την αποβολη;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

🤣🤣🤣🤣🤣 Τωρα καταλαβες οτι ειμαστε γουρλουδες!🤣🤣🤣🤣🤣

Μακάρι να είμαστε και σύντομα ολες με ένα θετικό τεστ!! 😉😉☺️☺️Εγώ κορίτσια έβαλα στόχο τα Χριστούγεννα! Αν δεν έρθει ως τα Χριστούγεννα θα δω πως θα προχωρήσω!! Πάντα εκπληρώνω τους στόχους μου και πάντα on time αλλά αυτό δυστυχως δεν είναι μόνο από το χέρι μου είναι άλλοι τόσοι παράγοντες δυστυχως 🤨🤨

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσι μου συγχαρητηριαααααα!!!!!!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉Να πανε ολα καλα!!!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σε 9 μηνες να κρατας ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!!!🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️🤰👶🍼

Ο αντρας σου ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθει με το νεο!!!! κανε αυριο τη χοριακουλα να εισαι σιγουρη 100% και μετα βρες ενα πολυ ωραιο τροπο να του το πεις!!!!

Υ.Γ. εμενα η φιλη μου που ειχε μια αποβολη εκανε προληπτικα ενεσεις για θρομβοφιλια. μηπως να τις εκανες κι εσυ για να εισαι σιγουρη οτι δεν εφταιγε αυτο για την αποβολη;

@Antonia2 σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Στην τελευταία εγκυμοσύνη έκανα προληπτικά ενέσεις. Θα μιλήσω με τον γιατρό μου να μου πει.

Μετά την απόξεση είχα κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλια και κάτι άλλες αλλά είχαν βγει καθαρές.

Για χοριακη νομίζω είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ούτε καν καθυστέρηση δεν έχω ακόμα.

Δημοσίευση

@Antonia2 σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Στην τελευταία εγκυμοσύνη έκανα προληπτικά ενέσεις. Θα μιλήσω με τον γιατρό μου να μου πει.

Μετά την απόξεση είχα κάνει εξετάσεις για θρομβοφιλια και κάτι άλλες αλλά είχαν βγει καθαρές.

Για χοριακη νομίζω είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ούτε καν καθυστέρηση δεν έχω ακόμα.

Δεν έχει σημασία που είναι νωρίς..... εδώ έδειξε το τεστ δεν θα δείξει η χοριακή? Ίσα ίσα έχεις εικόνα από νωρίς για να ελέγχεις πως διπλασιάζει! Κ εγώ πριν την καθυστέρηση την κάνω πάντα 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Froufro είπε:

Δεν έχει σημασία που είναι νωρίς..... εδώ έδειξε το τεστ δεν θα δείξει η χοριακή? Ίσα ίσα έχεις εικόνα από νωρίς για να ελέγχεις πως διπλασιάζει! Κ εγώ πριν την καθυστέρηση την κάνω πάντα 

Έχεις δίκιο. Θα πάω αύριο το πρωί. Απλά φοβάμαι πολύ βρε κορίτσια. Θα είναι πολύ μικρή και θα αγχωθω.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Έχεις δίκιο. Θα πάω αύριο το πρωί. Απλά φοβάμαι πολύ βρε κορίτσια. Θα είναι πολύ μικρή και θα αγχωθω.

Αφού ξέρεις ότι είναι νωρίς είσαι προετοιμασμένη ότι θα είναι μικρή 😊 αλλά είσαι τυχερή που μπορείς να το ελέγχεις από τώρα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...