Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αν έρθετε θα έχετε την καλύτερη ξεναγό 💕💕 εγώ από τα Δωδεκανησα μόνο Ρόδο είχα πάει…

υπηρχε η σκεψη να ερθουμε κυπρο ειτε την 1η οκτωβρη που εχετε αργια είτε την 28η.. μενει κατω ξαδερφος του αντρα μου με την αρραβωνιαστικια του και φτιαχνουν το σπιτι τους!! τελικα δεν ηρθαμε αλλα σιγουρα θα σας επισκεφθουμε!!!!! 😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εγω θα κραταω ενα τοπι!!!!!!!!! 😂😂😂

η φαντασου να κραταμε ολες απο μια κουδουνιστρα!!!!!!!!!! κλαιωωωωωω!!! οι τρελες με τις κουδουνιστρες!!!!!! 😆😆😆

😂😂😂😂😂😂 το κάνω εικόνα και κλαίω!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου σου επισυνάπτω την τελευταία ενημέρωση μιας που μαζεύω απαραίτητα για την Επιτροπή... νομίζω θα βοηθήσει στην επιλογή σου

20211105_163742.jpg

ευχαριστω που με σκεφτεσαιιιι!!!!!🤗💖🤗💖

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Για αυτό είμαστε εδώ 💗 ψηφίζω κλασική σαλπιγγογραφια να κάνεις!

θα κανω την κλασσικη να ειμαι ησυχη κι ας κοστισει παραπανω. Σε 8 μερουλες από την πρωτη ημερα περιοδου θα παω να την κανω!! τωρα που μπηκα στο χορο θα χορεψω!!!! 💃💃

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλή ανάρρωση γλυκιά μου όλα καλά θα πάνε από εδώ και πέρα!! Βήμα βήμα θα φτάσετε τον στόχο 💕💕💕🙏

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου Ραφαελα💗💗💗 Μακάρι και σου εύχομαι και για σενα να πανε πολυ πολυ καλα, οπως κριβως τα εχεις ονειρευτει😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

θα κανω την κλασσικη να ειμαι ησυχη κι ας κοστισει παραπανω. Σε 8 μερουλες από την πρωτη ημερα περιοδου θα παω να την κανω!! τωρα που μπηκα στο χορο θα χορεψω!!!! 💃💃

Ναι κορίτσι,  ελπίζω να μην χρειαστεί για καμία επιτροπή!!! Πάντως 150 ευρώ καλά είναι,  εγώ εδωσα 200! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εγω θα κραταω ενα τοπι!!!!!!!!! 😂😂😂

η φαντασου να κραταμε ολες απο μια κουδουνιστρα!!!!!!!!!! κλαιωωωωωω!!! οι τρελες με τις κουδουνιστρες!!!!!! 😆😆😆

😄Το εκανα εικονα!! Πραγματικα μου φαινεται οαση!χαχα

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια έχω πολύ έντονο πονοκέφαλο, νιώθω κουρασμένη, νυστάζω παρά πολύ δλδ τώρα αν κλείσω τα μάτια θα κοιμηθώ στη δουλεια 🙄🙄 και αυτό το αίσθημα ότι θα σου έρθει η περίοδος…πρώτη φορά να έχω συμπτώματα 3 ημερες πριν την περίοδο, εκτός αν μέχρι πάω σπίτι μου έρθει…έτσι νιώθω πάντα όταν εχω περίοδο αλλά την πρώτη ημέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Βρε κορίτσια έχω πολύ έντονο πονοκέφαλο, νιώθω κουρασμένη, νυστάζω παρά πολύ δλδ τώρα αν κλείσω τα μάτια θα κοιμηθώ στη δουλεια 🙄🙄 και αυτό το αίσθημα ότι θα σου έρθει η περίοδος…πρώτη φορά να έχω συμπτώματα 3 ημερες πριν την περίοδο, εκτός αν μέχρι πάω σπίτι μου έρθει…έτσι νιώθω πάντα όταν εχω περίοδο αλλά την πρώτη ημέρα 

Για να δούμε, για να δούμε..... θα έρθει???

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακαρι να μην ερθει και να ειναι κατι ευχαριστο😊

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

ραφαελιτα μου μακαρι να μην ερθει η καταραμενη!!!!!!!!!!!!!! 🤞🤞🤞🤞🤞❤️💖❤️💖

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αυτά είχα όταν είχα μείνει έγκυος.. δεν θέλω να σε  ξεσηκωσω αλλά εγω ήδη χαίρομαι.. μακάρι Παναγία μου να μην σου έρθει η Ρωσίδα 

Δημοσίευση

Να έρθετε όλες Κύπρο και ότι θέλετε ας κρατάτε μόνο μην έρθετε με την ίδια πτήση γιατί θα μας βγάλουν τραγούδι στο αεροδρόμιο.. να βλέπουν μια ομάδα από κοπέλες με τριαντάφυλλα και κουδουνίστρες

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Μακάριιι να έχουμε εύχαρηστα κορίτσι μου 💗💗💗💗💗💗💗

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Είχα να μπω πολύ καιρό στο φορουμ (2 εβδομαδες) λόγω χειρουργειο άνδρα μου και όπως διάβαζα όλα τα ποστ που έχω χάσει είδα και το δικό σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!1💗 Εννοειται να περιμενεις και χοριακη αλλα αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης ειναι πολυ αξιοπιστα και δυσκολα κανουν λαθος! Περιμενουμε νεα σου1!😄

Και στα δικα μας οι υπολοιπες😊😄😘😘😘😍

@MyNa τελικα τι εγινε?? 😊 Ελπιζω να ειναι τοσο καλα τα νεα που δεν προλαβες καν να μας στειλεις😄

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Στις 2 θα έχω τιμή! Ευχαριστώ πολύ πολύ! Και στα δικάάά σας κορίτσια μου! ❤️❤️  Προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ πολύ και δεν τα καταφέρνω!

Ναι περιμένουν έγκριση τα μνμ μου και μερικές μέρες αργούν πολύ!

Τι έγινε κορίτσι μου; πήρες τα αποτελέσματα;; 

Δημοσίευση

@MyNa μου συγχαρητηριαααααα!!!!!!!! 🍾🍾🍾🍾🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎊🎉Δε φανταζεσαι ποσο χαιρομαιιιι!!!! Ουρλιαζω μονη μουυυυυυ!!!!! Να πανε ολα τελεια κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️🤰

Δημοσίευση

@Antonia2 @Froufro @misofeggaro @Nandia- @Hopemumtobe @Κατεριναπαπ @Raf123 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρον και τις ευχές!  Σας εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα! Ειλικρινά θεωρώ ότι μου φέρατε τύχη!  ❤️❤️❤️ Ελπίζω να προχωρήσει καλά γιατί είναι πολύ πολύ νωρίς. Θα παραμείνω να παρακολουθώ τις δικές σας εξελίξεις. 

Δε με άφηνε νωρίτερα να σας στείλω αλλά τα κατάφερα τώρα. Έλεγε πριν οτι έχω εξαντλήσει τις απαντήσεις μου. Αργεί κιόλας πολύ να τα δημοσιεύσει. 

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες πολύ! 🥰🥰🥰

Δημοσίευση

@MyNa κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!! ❤ Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κ να πάρεις ένα τέλειο μωράκι στην αγκαλιά σου!!!!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο έχω χαρεί!!! 

Κορίτσια το πρώτο θετικό του μήνα! Εύχομαι να γεμίσετε το θέμα με ευχάριστα ❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια σας εχω νεααα!!!! Της @MyNa......!!!!!

Screenshot_20211105-203833.jpg

ΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ❣️🥰😍Συγχαρητηρια @MyNa!!! Ημουνα σιγουρη οτι θα ειναθ θετικη χοριακη!  Μεσα απτην καρδια μου να εχεις μια υπεορχη τελειομηνη εγκυμοσυνη! 😄Να μην μας φυγεις αλλα να μας γραφεις που και που μηνυματα εδω να παιρνουμε κι εμεις κουραγιο!!💗

Κοριτσια μου και στα δικα μας οι υπολοιπες🥰😍💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...