Maroulita! Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Ας είναι το καινούριο μας θεματάκι λιιιιγο πιο τυχερό για όλες μας!! 👶 Ο Ιούνιος είναι για μένα μήνας αποτελεσμάτων καθώς έχω στις 7/6 τη χοριακή μετά από σπερματεγχυση..🙏 Νιώθω βέβαια μέχρι στιγμής ότι θα αδιαθετήσω κανονικά μιας και έχω ήδη πονάκια περιόδου, όποτε προσπαθώ να είμαι προσγειωμένη! Προσκαλώ και τα υπόλοιπα κοριτσάκια για να κάνουμε παρέα!!! 🤗 (Συγχωρέστε με αν ξεχνάω καποια! ) @Lacostaki @Γιάννα 36 @misofeggaro @Ευάγγελοςτ @ntinaki83 @Zeta. @geo2222 @Heart @Beatricee @Celine @Αννια27 @marinamanoulitsa Επίσης επιτρέψτε μου να προσθέσω τις @lactaki @Starrr @Tokyo @Σταυρι γιατί νιώθω πως αν και μανούλες είναι πάντα μαζί μας! ❤️ Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!! 🌞🌷🌸🍉🌞👙🏊🏻♀️⛱ 16 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Γιάννα 36 Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Κορίτσι μου γλυκό, καλά αποτελέσματα στην προσπάθειά σου! Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη!!! P. S. Εμπνευσμένος ο τίτλος, like 😊 2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Καλημέρα κορίτσια καλορίζικο το καινούργιο θέματακι!!! 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ευάγγελοςτ Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Καλότυχο το νέο μας θεματακι κορίτσια μου!🥰 Μα τι υπέροχος τίτλος Μαρουλιτα μου!😃 Μακάρι να είναι ο τυχερός μας! Εγώ συγκεκριμένα έχω μια αδυναμία στον Ιούνιο αφού πριν 5 χρόνια έφερε στην αγκαλιά μου το αγοράκι μου!🤗 Καλή επιτυχία σε όλες μας λοιπόν κορίτσια! Ας τον γεμίσουμε με θετικές σκέψεις και αισιοδοξία ότι τα καλύτερα πλησιάζουν!💗 2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 (επξεργάστηκε) ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖 Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂 St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼 Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖 Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/10/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙 Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼 Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂 Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂 annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑ Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙 Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖 Επεξεργάστηκε 30 Μαίου, 2021 από Lacostaki Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lacostaki Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2021 ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂 Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 👶 Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ
Recommended Posts