Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό ακριβώς ρώτησε ο σφακ την φίλη μου . Έκανε η κοπέλα εδώ στη Γερμανία 2 ετ και δεν τα πήγε καλά όταν πήγε στον σφακ το είπε και γούρλωσε τα μάτια του ο άνθρωπος και της είπε ακριβώς αυτό τι στα τύφλα κάνουν ετ; η κάθε μήτρα διαφορετική, συν ότι μετά βλέπουμε ακριβώς που είναι τα έμβρυα στη μήτρα. 

Έκανε εντυπωση του σφακ αυτο το πράγμα!; Ο κουμπαρος του κ συνεταιρος του (ο παντος) χρονια τα βαζει τα εμβρυα χωρις υπερηχο :-) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η BlackCat είπε:

Στο Έλενα κάνουν μόνο απλό σπερμοδιαγραμμα τίποτα άλλο.Ίσως κ καλλιέργεια αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Τα υπόλοιπα ιδιωτικά κατά προτίμηση σε εξειδικευμένο κέντρο πχ Λυμπερ..λος κ σίγουρα υπάρχει κ άλλο κέντρο που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται αλλά αφού θα τα κάνετε κ αυτά ας κάνει κ σπερμοδιαγραμμα ίσως έχει καλύτερη τιμή για πακετο 

Εκεί είχαμε κάνει κ πριν ένα χρόνο.εκει θα πάμε ξέρω.σευχαριστω πάντως.

στις πριν 1 ώρα, ο/η nikol88 είπε:

Καλέ ναι! Ο Παν.. ας πουμε δεν χρησιμοποιεί! Εγώ τώρα έκανα πρώτη φορά με υπέρηχο! Οι άλλες ήταν χωρις! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Εγώ καθολου γιατι ο γιατρος τα βαζει τα εμβρυα χωρίς υπερηχο.τωρα πως γινεται κ τα καταφερνει ;! δεν εχω ιδεα.την 1η φορα τρομαξα ..σκεφτομουν που εμπλεξα  ..

Έλα ρε δεν το είχα ξανακούσει μάλιστα 

τι να πω αν ήμουν πρωτάρα θα νόμιζα ότι έτσι γίνεται παντού 

Αν μου τύχαινε τώρα ομολογώ θα σάστιζα..

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Και εγώ 2 φρεσκα συν ενα απο καταψυξη είχα βαλει..οποτε σου ειπε οτι ειναι οκ η τιμη 11 της προγεστερονης κ συνεχιζεις κανονικα την αγωγη σου;

Όχι μου αύξησε, 1 utrogestan επιπλέον και κολπική κρέμα το βράδυ vasclor, για να μην αγχώνομαι κυρίως είπε. 

στις Just now, ο/η TRigirl είπε:

Όχι μου αύξησε, 1 utrogestan επιπλέον και κολπική κρέμα το βράδυ vasclor, για να μην αγχώνομαι κυρίως είπε. 

Να ξέρεις ότι αν τα βάζεις κολπικά τα ουτρο όπως και την κρέμα στην εξέταση αίματος δεν τα πιάνει. Όποτε και αν ξανά κανείς δεν θα φανεί εύχομαι τα καλύτερα 

στις πριν 6 ώρες, ο/η skorpina78 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα

Περνάω πολύ δύσκολα! Την παρασκευή ξαναειχα για μια μερα αιμορραγία κ τρομερούς πόνους! Χτες πήγα κι εκανα χοριακη κ βγηκε 50961 απο 17038 που ηταν την Τετάρτη! Στη κλινική δεν ήξεραν να μου πουν για το αίμα αν δε με εβλεπαν απο κοντά! Η χοριακή όμως μου είπαν ήταν πολύ καλή! Χαλαρωσα κι εγω κ ειπα να περιμενω την επόμενη μερα δηλαδή σήμερα να παω χαλαρα κ ομορφα το βραδυ στις 8 να κανω τον υπερηχο μου που χα κανονισμένο! Ξυπνάω μεσα στις 3:30 σημερα κ παλι αιμορραγια κ παλι πονοι μέχρι και τώρα! Ειλικρινά δε με έχει αφήσει λίγο να χαρώ ή να νιώσω σαν εγκυος! Μου κάνει όλο αιμορραγίες κ πονους κ φοβαμαι απιστευτα! Τι να συμβαίνει αραγε γαμώτο; Φοβάμαι μην παλινδρομήσει! Χίλιες φορες όμως να χα απο την αρχη μηδενικη χοριακή απο το να μπω σε τετοια διαδικασια!Θα μου πειτε κοντος ψαλμος αλληλουια! Το βραδυ θα ξερω! Ομως μεχρι τοτε θα τρελαθω!! Και νιωθω τοση απογοητευση!!! Θελω να ειναι ολα καλά και να δω να υπαρχει εξελιξη στο εμβρυακι/α μου! Δωστε μου λιγη θετική ενέργεια! Σας παρακαλώ!!!😔😔😔

@TRigirl συγχαρητήρια για τον διπλασιασμό!! Όλα να πάνε τέλεια!!!😘

Στέλνουμε με το τσουβάλι θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά στον υπερηχο σου να ανασάνεις επιτέλους!!😍

στις πριν 6 ώρες, ο/η Salvation78 είπε:

Λοιπόν κορίτσα πηγα στο γιατρο και το θρίλερ συνεχίζεται

εμβρυικος σακοσ και λεκιθοσ εκει εμβρυικα στοιχεία , αλλα καρδια δεν ειδαμε και θα σασ θυμισω οι χοριακες μου πριν απο 8 μερες που σταματησα να κανω δεν είχαν  καλή ανάπτυξη, επιπλέον είδαμε και δεύτερο μικρότερο αδειο σακο που την προηγούμενη φορ΄΄α δε φαινόταν

θα παω σε καμια εβδομαδα γιατι ο γιατροσ υποψιαζεται οτι θα δει καρδια

σημερα ειμαι 6w 2d, κανονικα δε θα επρεπε να φαινεται? επισησ τι σημαινει να φαινεται καιτι να ακουγεται

εχω χαθει τελείως εξακολουθω και εχω 10% πιθανότητεε για βιώσιμη εγκυμοσύνη και δε σας κρύβω δεν ειδα αισιοδοξο το γιατρο(αίσθηση μου)

Εντάξει τώρα αυτό που περνάς είναι το μαρτύριο της σταγόνας..

Θα ευχηθώ να ανατραπούν όλα τα ποσοστά κ το μικρό σποράκι να είναι ένας τεράστιος μαχητής που θα δώσει το παρών στον επόμενο υπέρηχο..

Και επειδή οι μέρες περνάνε κ θα περνάνε βασανιστικά αργά να μας λες ότι μα ότι σου έρχεται στην κεφάλα..

Ελα να το περάσουμε παρέα όλες μαζί 🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσι έχω πονους περιόδου πάρα πολύ έντονους εδώ και κανα μισάωρο.   Δεν παίζει να είναι εμφύτευση γτ εχω 3 ημερών έμβρυα αρα σήμερα θα είναι μοριαδια . Αλλά γτ πονάω τοσο; κλινική είναι κλειστά:-( 

Πονάς τόσο γιατί γαντζώθηκε η Τοξοτινα!!

Μα ρωτάς κιόλας έλα σε παρακαλώ!!

Τεστ έκανες ή ακόμα;;😂😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η troia είπε:

Αν δεν έχεις 'περίεργο' σώμα, δες μήπως μπορείς να αγοράσεις το δείγμα. Κάπως έτσι πήρα νυφικό από σχεδιαστή και όχι από οίκο με 750eur το 2015. Και μου το προσάρμοσαν πάνω στο σώμα μου και το πήρα δικό μου. Το έχω στη ντουλάπα μου, αν το θέλει να το φορέσει κάποια άλλη κοπέλα μελλοντικά.

Αν δεν παω να δοκιμάσω όμως ακόμα και αυτό που μου αρέσει βλέποντας το, δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνει.. το πολύ πολύ να πάω να δοκιμάσω να δω τι μου ταιριάζει και έπειτα να μιλήσω για χειροποίητο!

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Ακριβώς οσο εισαι τωρα εσυ σημερα τοσο ακουσα εγω καρδιες και ειδαμε και σακους 6+3 ημουν..εσυ εισαι 6+2..Μου ειχε πει ο γιατρος τοτε να μην παω πιο νωρις γιατι τζαμπα θα καναμε υπερηχο κ δε θα φαινοτανε τιποτα..για αυτο πηγα 6+3! Οποτε συγκρινω και σκεφτομαι μηπως να πας σαββατο; Κατι θα φανει τοτε!για να μην αγωνιας  ξανα για 1 βδομαδα..ειναι τοσο ψυχοφθορο..βεβαια πολλές γυνιακες ακούσανε καρδιά την 7η και ακομα κ 8η!!!

Μπα όχι θα αντέξω θα πάω σε μια εβδομάδα δε θα πηγαίνω συνέχεια αυτό με αγχώνει χειροτερα

Εσύ είδες και άκουσες κιόλας ε? 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Στέλνουμε με το τσουβάλι θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά στον υπερηχο σου να ανασάνεις επιτέλους!!😍

Εντάξει τώρα αυτό που περνάς είναι το μαρτύριο της σταγόνας..

Θα ευχηθώ να ανατραπούν όλα τα ποσοστά κ το μικρό σποράκι να είναι ένας τεράστιος μαχητής που θα δώσει το παρών στον επόμενο υπέρηχο..

Και επειδή οι μέρες περνάνε κ θα περνάνε βασανιστικά αργά να μας λες ότι μα ότι σου έρχεται στην κεφάλα..

Ελα να το περάσουμε παρέα όλες μαζί 🥰

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου

Απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια αι εσάς  η γνωστή σας ανάλογη εμπειρία και αν ναι με τι κατάληξη 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αν δεν παω να δοκιμάσω όμως ακόμα και αυτό που μου αρέσει βλέποντας το, δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνει.. το πολύ πολύ να πάω να δοκιμάσω να δω τι μου ταιριάζει και έπειτα να μιλήσω για χειροποίητο!

Ξεκίνησα να ψάχνω νυφικά έχοντας στο μυαλό μου τα boho μιας και ο γάμος έγινε πάνω στη θάλασσα.  Και βαριόμουν τόσο μα τόσο πολύ... αφού είπα σε μια φίλη μου που είναι πολύ κοκετα να μου βρει εκείνη. Ένα θα σου πω. Αφού εξάντλησα τους οίκους νυφικών και τις σχεδιάστριες της πόλης μου κατέληξα στην Αθήνα όπου σε 2 μέρες είχα κλείσει 9 ραντεβού η τρελή.  Εγω που υποτίθεται βαριόμουν. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη να ξέρεις. Τι ωραία που είχα περάσει τότε! Είχαν έρθει και οι φίλες μου και κάναμε ωραιότατο τριημερακι! Τελικά από εκεί που ήθελα λευκό απλό φόρεμα με σανδάλια κατέληξα σε πριγκιπικο με τεράστιο φιόγκο και ουρά!!! Χαχαχα 

Και εγω πάντως το έφτιαξα το νυφικο. Κατερινάκι μου φρόντισε να απολαύσεις αυτή την περίοδο και να βγάλεις από το μυαλό σου την εγκυμοσύνη.  Αν δεν έχει έρθει φυσικά μέχρι τον γάμο, μετά τον γάμο να πας να βάλεις τα μωράκια σου που σε περιμένουν.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Πονάς τόσο γιατί γαντζώθηκε η Τοξοτινα!!

Μα ρωτάς κιόλας έλα σε παρακαλώ!!

Τεστ έκανες ή ακόμα;;😂😂😂

Με 3 ημερών την επόμενη μέρα  ;;; αγχώθηκα μην κάνει η μήτρα τα δικά της και μου τα διώξει. Όχι τεστ δεν έχω κάνει.. χαχχαχαχα 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Salvation78 είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου

Απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια αι εσάς  η γνωστή σας ανάλογη εμπειρία και αν ναι με τι κατάληξη 

Δεν έχει συμβεί σε μενα προσωπικά ή σε φίλες μου (όλες οι φίλες μου με το καλημέρα έμεναν εγκυες) αλλά έχω διαβάσει πολλες ιστορίες στα φορα με κοπέλες με αναλογη περίπτωση με τη δική σου και τελικά πήγαν όλα καλά! 

Ξαναλέω ότι είναι πολύ νωρίς να ακουσεις ή να δεις καρδούλα. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Με 3 ημερών την επόμενη μέρα  ;;; αγχώθηκα μην κάνει η μήτρα τα δικά της και μου τα διώξει. Όχι τεστ δεν έχω κάνει.. χαχχαχαχα 

Εμ τοξοτινα είναι αυτή ο, τι γουστάρει κάνει! Σιγά μη σε ρωτήσει κιόλας. Πέταξε τα βέλη της για αυτό πονάς!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλέ για χειροποίητα μιλάμε από σχεδιαστή. Είναι το δείγμα, αλλά το προσαρμόζουν στο σώμα σου και το αγοράζεις. Αυτοί είτε φτιάχνουν μετά άλλο δείγμα, είτε πρόκειται για παλιό μοντέλο που δεν το ξαναβγάζουν. Αν είσαι Αθήνα, έχει άπειρους σχεδιαστές γύρω από το Κολωνάκι. Ειλικρινά εγώ τότε είχα πολλές επιλογές!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η TRigirl είπε:

Μια χαρα!Εγω τώρα η αληθεια ειναι οτι  μενω ησυχη για σενα :-) οπως κ να εχει καλό κανει ,κακό δεν κανει!!κ μια χαρα τους τα ειπες ..τελεια ολα !να εισαι ηρεμη !!!

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Έκανε εντυπωση του σφακ αυτο το πράγμα!; Ο κουμπαρος του κ συνεταιρος του (ο παντος) χρονια τα βαζει τα εμβρυα χωρις υπερηχο :-) 

Τι να σου πω , έτσι μου είπε η φίλη μου που πήγαινε από εδώ για εμβρυομεταφορα στην Ελλάδα.  Πάντως και εγώ είμαι της άποψης  ότι χρειάζεται υπέρηχος. 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Κουνιάδος του. Η γυναίκα του Πάντου αδερφή του Σφακιανούδη.

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Salvation78 είπε:

Μπα όχι θα αντέξω θα πάω σε μια εβδομάδα δε θα πηγαίνω συνέχεια αυτό με αγχώνει χειροτερα

Εσύ είδες και άκουσες κιόλας ε? 

Ναι 6+3 , εσυ μπορει να ακουσεις 7+3,συμβαινει αυτο!!αφου αντεχεις Μπραβο θα πω..να πανε ολα καλα!!!

στις πριν 39 λεπτά, ο/η troia είπε:

Και δεν ξέρει ότι καν δεν κάνει υπέρηχο στις ετ. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Γτ δεν κάνανε υπερηχο;;; 🤔 και κολπικό υπερηχο και κοιλιακό υπερηχο είχα ταυτόχρονα. Είδα ακριβώς και το υγρό (το άσπρο που ήταν τα έμβρυα) σε παρακαλώ ρώτησε το την επόμενη στα τύφλα το βαζουν; ή κάθε κοπέλα έχει διαφορετική μήτρα κτλ 

Τσου, δεν κάνανε υπέρηχο. Ούτε πριν ούτε μετά….

στις πριν 3 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Ρε συ hope επειδή μπήκα τώρα στην ζούλα και δεν έχω προλάβει να διαβάσω αλλά εδώ μου βγήκαν τα μάτια

θες να μου πεις οτι έκανες εμβρυομεταφορά ΧΩΡΙΣ υπέρηχο?

Δηλαδή στα τυφλά στα τοποθετούσαν?

Χωρίς…. Στα τυφλά όπως λες. Και υπέρηχο την πρώτη φορά στις 5 εβδομάδες και την δεύτερη δεν φτάσαμε καν μιας και ήταν 0. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν είναι ανοιχτά γρρρ.. 

Γιατί δεν είναι ανοιχτά; Εκτός αυτού, δεν έχεις κάποιον άνθρωπο να μιλήσεις αν χρειαστείς κατι; Ansprechpartner?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Margitc είπε:

Στην ετ οταν γινεται με υπερηχογραφικη καθοδηγιση θελει να ειναι γεματη η κυστη

Πραγματικά τίποτα από όλα αυτά μου είπαν….

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ανθη7 είπε:

Ερώτηση!!!εξειδικευμένοες εξετάσεις σπέρματος dfi,fish,καλλιέργεια κλπ μόνο ιδιωτικά να φανταστώ?ρωτάω μην κλείσω ραντεβού πληρώσουμε ένα 300αρι κ μετά.μου.πουν στο ελενα η αλλου τις κάνουμε δωρεάν.δεν είμαστε να χαλάμε έτσι λεφτά!τα μαζεύουμε για ιερό σκοπό!🥰

Λυμπεροπουλος…. Δεν θα τα κλάψετε εκεί τα λεφτά. Δυστυχώς είναι πανάκριβα, αλλά τι να κάνουμε…. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nefeliap είπε:

Εγώ καθολου γιατι ο γιατρος τα βαζει τα εμβρυα χωρίς υπερηχο.τωρα πως γινεται κ τα καταφερνει ;! δεν εχω ιδεα.την 1η φορα τρομαξα ..σκεφτομουν που εμπλεξα  ..

Και εμένα πραγματικά έτσι. Τι να πω, θα δείξει ο νέος γιατρός τι κάνει όταν με το καλό κάνω διεγερση/ετ

στις πριν 41 λεπτά, ο/η troia είπε:

Όπως λέμε υπόθεση οικογενειακή 😂😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Θα πας εκεί που σου είπε η φροιντιν μου. 
και αν δεν σου κάτσει, πες μου να σου πω….

Το χειροποίητο έχει πολλές επιλογές. Η πας λαι δείχνεις ένα νυφικό και στο φτιάχνουν. Η πας και κες τι σου αρέσει και το κάνουν λίγο λίγο και κάποιοι το σχεδιάζουν στο χέρι. 
Εγω πήγα και είπα την άποψη μου και ύφασμα ύφασμα το έραβε….. 

Προσεξε μην τρελαθείς από τα πολλα. Να έχεις το στυλ σου και να το υποστηρίζεις. Εγώ δοκίμασα και για χαβαλέ ένα πριγκηποτουρτε νυφικό. Μου πήγαινε. Πραγματικά. Αλλά είπα «όχι» αυτό ναι μεν μου πάει, αλλά εγώ θέλω το στυλ μου. Και δεν το μετάνιωσα ποτε ποτέ.
Και αφού έχεις σώματα τα όπως λέει η φίλη, τότε μια χαρά θα είσαι σε όλα!

εγω χαίρομαι πραγματικά για γάμους. Μου αρέσει τόσο πολύ όλο αυτό με το ψάξιμο και τις ιδέες….

Και μπομπονιέρες μόνη μου. Είδα μια που μου άρεσε όπως την ήθελα και πήρα τα υλικά και μόνη μου. Με παρέα στο σπίτι κάποιες και τις άλλες μόνη. Πολύ μου άρεσε ❤️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Τσου, δεν κάνανε υπέρηχο. Ούτε πριν ούτε μετά….

Χωρίς…. Στα τυφλά όπως λες. Και υπέρηχο την πρώτη φορά στις 5 εβδομάδες και την δεύτερη δεν φτάσαμε καν μιας και ήταν 0. 

Γιατί δεν είναι ανοιχτά; Εκτός αυτού, δεν έχεις κάποιον άνθρωπο να μιλήσεις αν χρειαστείς κατι; Ansprechpartner?

Πραγματικά τίποτα από όλα αυτά μου είπαν….

Λυμπεροπουλος…. Δεν θα τα κλάψετε εκεί τα λεφτά. Δυστυχώς είναι πανάκριβα, αλλά τι να κάνουμε…. 

Και εμένα πραγματικά έτσι. Τι να πω, θα δείξει ο νέος γιατρός τι κάνει όταν με το καλό κάνω διεγερση/ετ

Οχι δεν έχουν.. εντωμεταξύ άφησα μήνυμα με πήραν απ τη γραμματεία και μου είπαν θα με πάρει η γιατρός.... ε.. ακόμα με παίρνει τηλ. Ξαναπηρα πίσω και φυσικά έχουν κλείσει γρρρρ Ο άντρας μου τα έχει πάρει και μου λέει έχει εκεί το κινητό για έκτακτη ανάγκη να πάρεις εκειι... 😕 αλλά δεν είμαι τέτοια :-( 😞 

τωρα που θα πας να το ρωτήσεις. Κατευθείαν και αν σου πει όχι τότε ρώτησε και που ξέρετε που τα τοποθετούμε;  

στις πριν 11 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Και δεν ξέρει ότι καν δεν κάνει υπέρηχο στις ετ. 

Να τον ενημερώσουμε εμείς χαχαχαχα 🤣🤣👺👺👺👺

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...