Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 28 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Πες το γιατί κοντεψα να τρελαθώ στα καλά καθούμενα..

Ποτέ δεν είχα παρενέργεια από μέθη -κ έχω κάνει αρκετές -πέρα από αυτήν την ζαλουρα τύπου hangover που περνάει σε κανενα 3ωρο.

Ειναι πιο συχνη κ απο την ζαλαδα απλα τωρα σε επιασε αυτη δεν σημαινει οτι θα ξαναπαθεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 21 ώρες, ο/η elena0212 είπε:

Κορίτσια στο δευτερο μικροβιολογικό βγήκε 55,91. Νομίζω είναι καλό αυτό Ε;;;

καλο ειναι Αλλά σε 2 με 3 μερες κανε επαναληψη β χοριακης ,θα πρεπει να εχει διπλασιαστει!μιλα κ με τον γιατρο σου!

στις πριν 4 ώρες, ο/η winspert είπε:

10η μερα με μια βλαστοκυστη  εγω...Εχω ηδη ενα παιδακι δυο χρονων απο εξωσωματική παλι κ τωρα προσπαθούμε για το δεύτερο...Εγω έκανα τα τεστακια της home test απο την Τετάρτη κ εβγαινε μια αχνη γραμμη που γινόταν πιο σκουρα στην πορεία...Αλλα με καποια καθυστέρηση που συνεβη στο μικροβιολογικό φοβάμαι ή μαλλον ελπιζω να ηταν λαθος το αποτέλεσμα κ να μην απογοητευτω τη Δευτέρα...Θα δειξει...Ξερω οτι το 35 ειναι λιγο...Στην πρωτη εγκυμοσύνη τη 12 η μερα ειχα μια τεράστια χοριακη...910...οποτε τωρα καταλαβα...

Ξέρω πως ότι κ να σου πω τώρα στο κεφάλι σου θα έρχονται τα χειροτερα σενάρια. Προσπάθησε να ξεχαστείς όσο μπορείς κ περίμενε τη Δευτέρα την επαναληπτική. Έχουμε μάθει να περιμένουμε τόσο καιρο για την προσπάθεια αλλά η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορα είναι βάσανο. 🥰 σου εύχομαι την Δευτέρα να δεις πάνω από 70. Η κολλητή μου παντως με χαμηλή αρχική, και χωρίς διπλασιασμούς, και με το γιατρο να της λέει πως δεν έχει πολλες ελπίδες, έχει ενα υγειεστατο κοριτσάκι 10 μηνων. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Ξέρω πως ότι κ να σου πω τώρα στο κεφάλι σου θα έρχονται τα χειροτερα σενάρια. Προσπάθησε να ξεχαστείς όσο μπορείς κ περίμενε τη Δευτέρα την επαναληπτική. Έχουμε μάθει να περιμένουμε τόσο καιρο για την προσπάθεια αλλά η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορα είναι βάσανο. 🥰 σου εύχομαι την Δευτέρα να δεις πάνω από 70. Η κολλητή μου παντως με χαμηλή αρχική, και χωρίς διπλασιασμούς, και με το γιατρο να της λέει πως δεν έχει πολλες ελπίδες, έχει ενα υγειεστατο κοριτσάκι 10 μηνων. 

Ακριβώς οπως τα λες είναι... Γνωριζω καλα οτι δεν εχω πολλες ελπιδες...Μακαρι να βγω λαθος... Ποσο χαμηλη ηταν η χοριακη της φιλης σου; Μετα απο εξωσωματική; Γιατί παιζει κ αυτό ρολο...Εμενα η εμβρυομεταφορα έγινε σε εντελως φκ χωρις τη ληψη κανενος φαρμακου κ με βλαστοκυστη μια μερα νωρίτερα απ οτι βαζετε ολες οι αλλες κοπέλες συνηθως λογω μετατοπισμενου παραθυρου που το βρήκαμε με το ερα τεστ... Ο γιατρός παντως μου ειπε πως για τη μερα που πηγα είναι καλη... Κ δε νομίζω οτι θα μου ελεγε ψέματα...απλα μου κάνει εντύπωση γιατί εγω ξέρω άλλα...

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Star1978 είπε:

καλο ειναι Αλλά σε 2 με 3 μερες κανε επαναληψη β χοριακης ,θα πρεπει να εχει διπλασιαστει!μιλα κ με τον γιατρο σου!

Καλά Εννοειται αυτό. Θα κάνω τη Δευτέρα πάλι. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ καλό. Είναι μια μέτρια τιμη για 8η μέρα μετά την ετ. Απλά είναι καλύτερο απ το 12 που είδα στην αρχη 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Zoupaki είπε:

Περι αδειων ο λογος λογω ετ κλπ...

ευτυχες το γεγονος οτι βασει νομου δικαιουσαι μερες αδειας.

το δυστυχες ειναι οτι οι εξωσωματικες δε πετυχαινουν παντα και το τελευταιο που θες ειναι να ξερει ο εργοδοτης σου οτι θες να μεινεις εγκυος.Προσοχη λοιπον μεγαλη καλυτερα αναρωτικη απο παθολογο γειτονειας με χρηματα παρα αυτο.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ να πω την αλήθεια. Δεν είχα ομως παθολόγο και τώρα δεν μπορώ να βρω κάποιον. Επομένως υπομονή και χαλαρά εν ώρα εργασίας. Σίγουρα δεν είμαι και η μόνη που δουλεύει μετά από εξωσωματική. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Lucia79 είπε:

Αν λέτε για βλαμμένες μη με ξεχασετε! Εννοείται καισαρική. 

Να πω την αλήθεια και εγώ πλέον για καισαρική το σκέφτομαι. Βασικά δεν με νοιάζει και πολύ. Υγιέστατα παιδάκια να κάνουμε και να έρθουν όπως θέλουν. Παρ’όλα αυτά με την τωρινή σκέψη μου τείνω στην καισαρική. Κορίτσιααααα δεν μας θεωρω βλαμμένες 😂😂😂

στις πριν 5 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Καλημερα σε όλες.

Ουτε εμείς πήγαμε καλά σήμερα δεν πήραμε κανένα ωάριο ήταν κενά τα ωοθυλλακια. Μου είχε πει ο γιατρός ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο λόγω διέγερσης τον προηγούμενο μήνα και όπως φάνηκε κ στην Ε2 (που δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή) το ψιλό περίμενα.

Αυτό που δεν περίμενα ήταν να με πιάσει κολικος εντέρου με το που έφυγα από κέντρο κ εκεί τα είδαμε όλα μπλε!! Αγανακτήσαμε να φτάσουμε σπίτι μας ,τρομάξαμε πολύ αλλά σιγά σιγά συνήλθα κ είμαι πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με την μέθη ή αν έτυχε, αν κάποια είχε τέτοια εμπειρία θα βοηθούσε.

Σχετικα με τα στατιστικά κ ότι λέει η @Lucia79θα συμφωνήσω γιατί αυτό το 1 στα 10 μου το έχει πει κ ο Παρτσινεβ. Γιατρός της ( @Tokyo) που είχα κάνει ένα ραντεβού μαζί του τον περασμένο Μάρτιο.
Και αν βάλεις στο παιχνίδι στη δικιά μου περίπτωση κ το σπερμα βραστά Χαράλαμπε. Μας εξήγησε ακριβώς τι σημαίνει η ΑΜΗ μου, οι καταβολές μου και η ηλικία μου σε κάθε προσπάθεια διέγερσης κ ΕΤ. Το μόνο που μου δίνει κουράγιο στην περίπτωση μου είναι ότι είχα δυο εμφυτευσεις. Τώρα θα μου πεις κ τι να τις κάνω αφού τα έχασα αλλά είναι μια πληροφορία για την μήτρα.

Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για να δω πως θα προχωρήσουμε υποθέτω πάλι με φυσικό κ μετά το στραπάτσο με το έντερο θα πάω χωρίς μέθη το αποφάσισα.

Τελος σχετικά με το Έλενα κ το τμήμα αποβολών μόνο τα καλύτερα έχω να πω ,εμένα προσωπικά μου έδωσε πολύ κουράγιο γιατί ένιωσα ότι πάω ένα βήμα παρακάτω την διερεύνηση κ πήρα δύναμη να συνεχίσω.

Καρδουλωμα σε όλες ❤️

Καλησπέρα γατωνι μου. Κρίμα που σου συνέχεια αυτό. Πραγματικά κρίμα. Και δεν λέω τόσο το θέμα με τα ωοθυλλακια, μιας και η σκέψη σου ήταν κομσι κομσα αλλά για το τι σου συνέχεια μετά. Αυτό πάλι γιατί έπρεπε να σου συμβεί;;; Δεν φτάνουν όλα τα αλλά ειχες και αυτό. Αχ αχ τι να πω. Τώρα ηρεμία και χαλάρωση. Και μετά ξεκινάς δυναμικά με την επόμενη προσπάθεια και ο,τι συνεπάγεται με αυτό ❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Πάρε τον γιατρό σου να σε ηρεμήσει κ να σου πει αν πρέπει να κανείς κάτι περισσότερο. Σκέψου τον αγώνα σου για αυτά τα μωράκια 🌈

Μολις μίλησα, μου έδωσε τις prolutex πρωί βράδυ + από ένα utrogestan Ανα 8ωρο..και ξάπλα.. Σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα και φαγητό μου είπε 

μαυρογατο για την οιστραδιολη εννοω τσεκαρισμα.Παραληψη που δε σ ειπε να κανεις κι αλλη,βλακεια που σ ειπε η αλλη να πας με 200.ενδεικτικα για ενα ωριμο ωαριο απο 15-16χιλ πρεπει να ειναι περιπου 300-350 η ε2.για 3 δηλ τουλαχιστον 900. και η τιμη ειναι για να εχει πιθανοτητες γονιμοποιησης,οχι οτι δεν υπαρχει ωαριο 15 χιλ 250 αλλα θα ειναι κακης ποιοτητας.Αλλα βλεπεις η διαδικασια απαιτει να εισαι κει καθε μηνα κ τα λεφτα π δινεις γλυκαινουν.Σορρυ π στο λεω ετσι αλλα με ξερεις.

στις πριν 3 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Δεν πήγα με διέγερση σε αυτό τον κύκλο.

Πηγα σε τελείως φυσικό ,ναι μεγάλωσαν 3 ωάρια συμμετρικά και η Ε2 ήταν χαμηλή στην αρχή & μετά αυξήθηκε. Τώρα αν έπρεπε να έχει άλλη αύξηση δεν το ξέρω γιατί είναι ο πρώτος φυσικός που έκανα.Θα τον ρωτήσω όμως μόλις μιλήσουμε.

Απο την αρχή μου είπε πριν καν μου έρθει περίοδος ότι πιθανόν ο επόμενος κύκλος να μην ήταν καλός λόγω διέγερσης στον προηγούμενο. Αλλά εφόσον υπήρχε αύξηση της Ε2 δεν μπορεί να το ξέρει αν δεν το πάρει. Ήμουν ενήμερη από την αρχή & με ρώτησε αν θέλω να πάω στα καπάκια σε φυσικό όποτε ως προς αυτό οκ το είχα σαν ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην πάρουμε ωάριο.

Τον κολικό δεν είδα να έρχεται που ήταν μάλλον τυχαίο γεγονός.Αν έχεις τύχη που λένε..
Πάμε για τον επόμενο μήνα και βλέπουμε άλλωστε θα ήθελα να δω την δυναμική των ωαρίων μου χωρίς διέγερση γιατί ο προηγούμενος γιατρός στα ωάρια κ μόνο απέδωσε τις παλινδρομες γιατί λέει είναι το μεγαλύτερο κύτταρο (!;), το Έλενα κ το τμήμα αποβολών παλι όχι για την ακρίβεια μου είπαν οτι δεν μπορεί κανείς να ξέρει γιατί το έμβρυο είναι υλικό κ την δυο.

Δηλαδή αυτή η προσπάθεια ήταν σε φυσικό κύκλο άρα δεν μπορώ να συγκρίνω με την δική μου περίπτωση. Σε ποιο κέντρο είσαι;Είσαι ευχαριστημένη από τον γιατρό σου; εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα, είμαι στην 9η μέρα του κύκλου LH 6.83 E2 224.7 εσύ τι τιμές είχες...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Apol είπε:

Μολις μίλησα, μου έδωσε τις prolutex πρωί βράδυ + από ένα utrogestan Ανα 8ωρο..και ξάπλα.. Σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα και φαγητό μου είπε 

Μπράβο καλά που τον πήρες όλα καλά θα πάνε .

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Zoupaki είπε:

μαυρογατο για την οιστραδιολη εννοω τσεκαρισμα.Παραληψη που δε σ ειπε να κανεις κι αλλη,βλακεια που σ ειπε η αλλη να πας με 200.ενδεικτικα για ενα ωριμο ωαριο απο 15-16χιλ πρεπει να ειναι περιπου 300-350 η ε2.για 3 δηλ τουλαχιστον 900. και η τιμη ειναι για να εχει πιθανοτητες γονιμοποιησης,οχι οτι δεν υπαρχει ωαριο 15 χιλ 250 αλλα θα ειναι κακης ποιοτητας.Αλλα βλεπεις η διαδικασια απαιτει να εισαι κει καθε μηνα κ τα λεφτα π δινεις γλυκαινουν.Σορρυ π στο λεω ετσι αλλα με ξερεις.

Και εγώ 3 έχω η τιμή αυτή (900) που λες για ποια μέρα του κύκλου είναι;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Zoupaki είπε:

Όχι ρε τι σορυ και εγώ κάπως έτσι τα σκέφτομαι αλλά είδωμεν. Ήταν ο πρώτος φυσικός κ από τιμές δεν είχα ιδέα. Βέβαια πληρώσαμε μισό ποσό εφόσον δεν πήραμε ωάριο αλλά κ πάλι δεν περισσεύουν.

Δεν δίνω πολλές ευκαιρίες στους γιατρούς εδώ είναι αρχή ακόμα θα το τσεκάρω και ανάλογα.
Δεν έχω σκοπό να κάνω ένα χρόνο φυσικούς άλλη μια βλαστοκύστη θέλω κ να τις μεταφέρω. Αλλιώς πάω κ με την μια την πιστεύω κ μόνη της❤️

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Litsadi είπε:

Δηλαδή αυτή η προσπάθεια ήταν σε φυσικό κύκλο άρα δεν μπορώ να συγκρίνω με την δική μου περίπτωση. Σε ποιο κέντρο είσαι;Είσαι ευχαριστημένη από τον γιατρό σου; εγώ μόλις πήρα τα αποτελέσματα, είμαι στην 9η μέρα του κύκλου LH 6.83 E2 224.7 εσύ τι τιμές είχες...

Εγώ είχα 8η μέρα Ε2 56 κ έβλεπαν ένα ωάριο.

Την 16η μέρα έγιναν τρία παρόμοιο μεγεθος όλα (15-16χιλ) αλλά πάλι η Ε2 ήταν 119 χαμηλή μάλλον τώρα που τα μαθαίνω.

Δεν έκανα άλλη μέτρηση (μάλλον θα επρεπε) κ σήμερα ήταν 19η μέρα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκρίνεις γιατί κάθε κύκλος κ οργανισμός είναι διαφορετικός 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Εγώ είχα 8η μέρα Ε2 56 κ έβλεπαν ένα ωάριο.

Την 16η μέρα έγιναν τρία παρόμοιο μεγεθος όλα (15-16χιλ) αλλά πάλι η Ε2 ήταν 119 χαμηλή μάλλον τώρα που τα μαθαίνω.

Δεν έκανα άλλη μέτρηση (μάλλον θα επρεπε) κ σήμερα ήταν 19η μέρα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκρίνεις γιατί κάθε κύκλος κ οργανισμός είναι διαφορετικός 

Ναι έχεις δίκιο δεν πρέπει απλά και εγώ σαν εσένα δεν έδινα σημασία στις τιμές Ε2 αλλά από κάποια συζήτηση που έγινε στην ομάδα πριν λίγο καιρό είπα να τις παρακολουθώ αυτό το μήνα.

@elena0212

@winspert

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε. Το θέμα είναι τη Δευτέρα που θα πάτε για χοριακη να έχει υπερδιπλασιαστει και όχι τόσο οι τιμές της χοριακης που κάνατε την Παρασκευή. Καλό είναι πάντα να κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά δεν χρειάζεται απογοήτευση. Βήμα βήμα θα γίνουν όλα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Apol είπε:

Μην ανησυχείς κορίτσι μου θα φύγει.... Πως είσαι τώρα ?? 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Luna777 είπε:

Το αίμα ειναι εύκολο να το συλλέξεις. Σε ένα ουροσυλλέκτη θέλει λίγες σταγόνες. Έχω να πάρω τηλέφωνα τη Δευτέρα...θα τα τρελάνω τα εργαστήρια! Θέλω να κάνω τον έλεγχο άμεσα όμως, οπότε θα σου πω που κατέληξα. Φυσικά και η αντιβίωση σκοτώνει και τους καλούς μικροοργανισμούς. Γι'αυτό πρέπει να παίρνουμε μαζί προβιοτικά. Για προβιοτικά μπορείς να τρως γιαούρτι με πέτσα, κεφίρ, ξινόγαλα, ξινόχοντρο τραχανά και τουρσί. Εγώ δεν τρώω καθόλου γαλακτοκομικά και το τουρσί δεν το πολυσυμπαθώ, οπότε μετά την εξεταση και αναλόγως το αποτέλεσμα θα τα πάρω σε συμπλήρωμα. Η ενδομητρίωση είναι άλλο. Ιστοί του ενδομητρίου μεγαλώνουν και εκτός μήτρας. Φαινεται μόνο με λαπαροσκόπηση. Εχω πεισμώσει με όλα αυτά και είμαι σίγουρη πως θα τη βρούμε την άκρη!

Θα σου στειλω πριβέ μηνυματακι να μου πεις για τα εργαστήρια. Επειδή ο γιατρός μου όπως είπα μάλλον δεν τη θέλει τη συγκεκριμένη εξέταση σκέφτομαι μήπως την κάνω μόνη μου καπου και απλά του εμφανίσω το αποτέλεσμα (αν μείνω στον ίδιο γιατρο γιατί και αυτό παίζει…έχω να σκεφτώ πολλά). Επίσης ως γνωστή φοβητσιάρα θα προτιμούσα να το κάνω με μια μέθη. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Apol είπε:

Καλα εκανες που πηρες τηλ τον γιατρο σου!! Εκανα κι εγω τις prolutex!! Ξεκουραση, ηρεμία (οσο μπορεις,το ξερω ειναι δυσκολο) και οοοοοολα θα πανε καλα!!!! Ποτε θα σε δει ο γιατρος σου;; 

στις πριν 6 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Δεν πήγα με διέγερση σε αυτό τον κύκλο.

Πηγα σε τελείως φυσικό ,ναι μεγάλωσαν 3 ωάρια συμμετρικά και η Ε2 ήταν χαμηλή στην αρχή & μετά αυξήθηκε. Τώρα αν έπρεπε να έχει άλλη αύξηση δεν το ξέρω γιατί είναι ο πρώτος φυσικός που έκανα.Θα τον ρωτήσω όμως μόλις μιλήσουμε.

Απο την αρχή μου είπε πριν καν μου έρθει περίοδος ότι πιθανόν ο επόμενος κύκλος να μην ήταν καλός λόγω διέγερσης στον προηγούμενο. Αλλά εφόσον υπήρχε αύξηση της Ε2 δεν μπορεί να το ξέρει αν δεν το πάρει. Ήμουν ενήμερη από την αρχή & με ρώτησε αν θέλω να πάω στα καπάκια σε φυσικό όποτε ως προς αυτό οκ το είχα σαν ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην πάρουμε ωάριο.

Τον κολικό δεν είδα να έρχεται που ήταν μάλλον τυχαίο γεγονός.Αν έχεις τύχη που λένε..
Πάμε για τον επόμενο μήνα και βλέπουμε άλλωστε θα ήθελα να δω την δυναμική των ωαρίων μου χωρίς διέγερση γιατί ο προηγούμενος γιατρός στα ωάρια κ μόνο απέδωσε τις παλινδρομες γιατί λέει είναι το μεγαλύτερο κύτταρο (!;), το Έλενα κ το τμήμα αποβολών παλι όχι για την ακρίβεια μου είπαν οτι δεν μπορεί κανείς να ξέρει γιατί το έμβρυο είναι υλικό κ την δυο.

Μαυρογατο μου στεναχωρήθηκα για την ταλαιπωρία σου!!!!! Ο κολικός εντέρου δεν πρέπει να παλεύεται έχω δει πως κάνει η μητέρα μου όταν την πιάνει....

Μάλλον τυχαίο θα ήταν βρε κορίτσι μου τι να πω......

Δεν πειράζει πάμε δυνατά για τον επόμενο μήνα... δεν θέλω να πέφτεις στιγμή!!!!!σε κάνω τεράστια αγκαλιά!!!!

Καλημερα κορίτσια. Σήμερα που ξύπνησα με έπιασαν στα καλά καθούμενα τα κλάματα. Σκέφτομαι αν θα πετύχει, αν θα έχω θετική χοριακη, αν θα κρατήσω μετά από 9 μήνες μωράκι*α στην αγγελία μου… Έτυχε και σε εσας στην αναμονή ή μόνο σε μένα την χαζή; 😔😔

στις πριν 18 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Καλημερα κορίτσια. Σήμερα που ξύπνησα με έπιασαν στα καλά καθούμενα τα κλάματα. Σκέφτομαι αν θα πετύχει, αν θα έχω θετική χοριακη, αν θα κρατήσω μετά από 9 μήνες μωράκι*α στην αγγελία μου… Έτυχε και σε εσας στην αναμονή ή μόνο σε μένα την χαζή; 😔😔

Όλη την προηγούμενη βδομάδα ήμουν κάπως έτσι ειδικά το πρωί όπως λες…είναι ψυχοφθόρα η αναμονή. Είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτα… Ότι και να σου πω δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, όπως δεν άλλαξε και σε μένα, είναι ζόρικο αυτό το άγχος.
Να βγεις βόλτα που έχει ωραία λιακάδα και να κανεις πράγματα να ξεχαστείς. Εγώ δυστυχώς δεν έκανα και τίποτα διαφορετικό, δούλευα τηλεργασια όλες τις μέρες και δεν είδα κανέναν γιατί δεν ήθελα να το συζητάω κι αυτό νομίζω ήταν χειροτερο. Δεν έμειναν πολλές μέρες όμως, έτσι δεν είναι? Ποτε πας για χοριακη?

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lucia79 είπε:

Όλη την προηγούμενη βδομάδα ήμουν κάπως έτσι ειδικά το πρωί όπως λες…είναι ψυχοφθόρα η αναμονή. Είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτα… Ότι και να σου πω δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, όπως δεν άλλαξε και σε μένα, είναι ζόρικο αυτό το άγχος.
Να βγεις βόλτα που έχει ωραία λιακάδα και να κανεις πράγματα να ξεχαστείς. Εγώ δυστυχώς δεν έκανα και τίποτα διαφορετικό, δούλευα τηλεργασια όλες τις μέρες και δεν είδα κανέναν γιατί δεν ήθελα να το συζητάω κι αυτό νομίζω ήταν χειροτερο. Δεν έμειναν πολλές μέρες όμως, έτσι δεν είναι? Ποτε πας για χοριακη?

Στις 03/11. Ενώ δεν νου φαινόταν μακριά, τώρα μου φαίνεται αιωνας. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...