Μετάβαση σε περιεχόμενο

Litsadi

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  447
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Βαθμός Δημοφιλίας

234 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Litsadi

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Μακάρι να τα καταφέρουμε με την πρώτη,αντε αύριο θα περιμένω νέα σου
 2. Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ μακάρι να πάρεις τις απαντήσεις σου να δω και εγώ τι θα πρέπει να πω, και καλή αρχή φυσικά να σου πάνε όλα καλά 😇
 3. Ευχαριστώ τις κάναμε χθες και περιμένουμε τα αποτελέσματα την Πέμπτη.
 4. Μία ερώτηση κορίτσια που έχετε περάσει επιτροπή τις εξετάσεις για λοιμώδη νοσήματα και των 2 συντρόφων ποιος τα γράφει ο γυναικολόγος ή πάω μόνη μου και τα κάνω;
 5. Τι έχει και είναι χάλια, θα πρέπει να ξέρεις ότι ίσως έτυχε απλά να επηρεάστηκε από κάτι στο λέω γιατί και εμείς είχαμε πρόβλημα πριν 2 μήνες και πήρε βιταμίνες και χθες είδαμε βελτίωση σε ποιότητα που δεν είχαμε ούτε όταν έμεινα έγκυος πέρυσι τέτοιο καιρό.
 6. Καλημέρα και από μένα κορίτσια, χθες πήραμε τα αποτελέσματα του άντρα μου και το σπέρμα βελτιώθηκε αρκετά και είχε και εξεταση για ουρεοπλασμα μικοπλασμα και ευτυχώς δεν έχει τίποτα από αυτά, μόνο που δεν δεν προσπαθήσαμε αυτό το μήνα γιατί ήθελα να ξεκουραστώ λίγο ψυχολογικά από το άγχος όλης της διαδικασίας. Εξάλλου σε ένα μήνα περνάω επιτροπή.
 7. Περαστικά σου κορίτσι μου άλλη ταλαιπωρία να μην σε βρει, θύμησε μου τι επέμβαση έκανες και έχεις ράμματα γιατί εγώ θυμάμαι ότι έκανες υστεροσκόπηση αλλά μάλλον κάνω λάθος.
 8. Καλημέρα σας καλό ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο 🏖🌄
 9. Τα ίδια και εγώ έκανα χθες αιματολογικές αλλά για την θρομβοφιλια θα περιμένω 15 ημέρες,η περίοδος 31-34 !
 10. Μήπως μπορείς να μου πεις τι εξετάσεις σου έδωσε;
 11. Κορίτσια τελικά χθες πήγα στην αιματολογο και έκανα τις εξετάσεις που μου έγραψε αλλά θα πρέπει να περιμένω περίπου 15μέρες για τα αποτελέσματα της θρομβοφιλιας οι υπόλοιπες θα είναι έτοιμες την Δευτέρα το βράδυ,από την άλλη ο άντρας μου θα έχει τα αποτελέσματα του σπέρματος την Δευτέρα το απόγευμα καθυστερούν το ουρεοπλασμα και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τί είναι. Αυτό το μήνα δεν κάνουμε προσπάθειες δεν μπορώ ψυχολογικά.
×
×
 • Προσθήκη...