Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Κοριτσιααααα θετικο!! 357!!! Δεν το πιστεύω...

Αναμενόμενο κοριτσάκι μου! Πολλά συγχαρητήρια! 👏🏻Καλούς διπλασιασμούς τώρα! Όλα θα πάνε καλά! Να προσέχεις διπλά! 💚

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιτροπή📅

@Maroulita! ->16/9

@Margitc-> 23/9

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου--> 30/8

@Lucia79--> ?

@kk88 -> ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@Eva29 -> ?

Χοριακή 

@Sandyb -> 357 🥰

@Vasilique--> 1729 🥰

@Διόνη -> 703 🥰

@Tvz ->1358 🥰

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@Maroulita! ->16/9

@Margitc-> 23/9

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου--> 30/8

@Lucia79--> ?

@kk88 -> ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

Χοριακή 

@Sandyb -> 357 🥰

@Vasilique--> 1729 🥰

@Διόνη -> 703 🥰

@Tvz ->1358 🥰

Καλή εβδομάδα Βασιλική μου ! Ελπίζω να είσαι καλά !!! Στην επόμενη τροποποίηση του πίνακα μπορείς να με βάλεις και εμένα με ερωτηματικό για εμβρυομεταφορα? Θα την κάνω το Σεπτέμβρη αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε... Θέλω να είμαι στο γουρλιδικο πινακακι κι εγώ !! 🤍🤍🤍

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Καλή εβδομάδα Βασιλική μου ! Ελπίζω να είσαι καλά !!! Στην επόμενη τροποποίηση του πίνακα μπορείς να με βάλεις και εμένα με ερωτηματικό για εμβρυομεταφορα? Θα την κάνω το Σεπτέμβρη αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε... Θέλω να είμαι στο γουρλιδικο πινακακι κι εγώ !! 🤍🤍🤍

Έγινε! Με το καλό! 💚

Γειά σας κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυουλες! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες για όλες.. Και σε μας που παλεύουμε ακόμη, να τα καταφέρουμε σύντομα! Εξαφανιστηκα για κάποιο διάστημα διότι ήθελα να είμαι ήρεμη και να μην αγχωνομαι.  Σήμερα έκανα ωοληψια.. Για αρχή είναι Ικανοποιημενη, πήραμε 6..Εύχομαι να γονιμοποιηθουν όσα περισσότερα γίνονται και κάπου εκεί να βρίσκεται το παιδάκι μας.. Αυτή τη φορά ελπίζω και εύχομαι να πιω νερό από την πηγή.. Σήμερα είναι και τα εννιαμερα της Παναγίας.. Ίσως σήμερα η Παναγία ακούσει τις προσευχές όλων μας κορίτσια.. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Γειά σας κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυουλες! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες για όλες.. Και σε μας που παλεύουμε ακόμη, να τα καταφέρουμε σύντομα! Εξαφανιστηκα για κάποιο διάστημα διότι ήθελα να είμαι ήρεμη και να μην αγχωνομαι.  Σήμερα έκανα ωοληψια.. Για αρχή είναι Ικανοποιημενη, πήραμε 6..Εύχομαι να γονιμοποιηθουν όσα περισσότερα γίνονται και κάπου εκεί να βρίσκεται το παιδάκι μας.. Αυτή τη φορά ελπίζω και εύχομαι να πιω νερό από την πηγή.. Σήμερα είναι και τα εννιαμερα της Παναγίας.. Ίσως σήμερα η Παναγία ακούσει τις προσευχές όλων μας κορίτσια.. 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλές γονιμοποιήσεις και με το καλό να έρθει το μωράκι/τα μωράκια σας !! 

Με βλαστοκυστες θα πάτε η 3ημερων ? 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 🤍🤍🤍

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eva29 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλές γονιμοποιήσεις και με το καλό να έρθει το μωράκι/τα μωράκια σας !! 

Με βλαστοκυστες θα πάτε η 3ημερων ? 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 🤍🤍🤍

Όχι.. Ο Γολγοθας μου θα είναι λίγο πιο μεγάλος.. Θα κάνω προεμφυτευτικο εφόσον καταφέρουμε να φτάσουν κάποια σε βλαστοκυστες.. Έχω ήδη 2 παλίνδρομες και 1 με κενό σάκο οπότε αυτή τη φορά θα τα ελέγξουμε πριν τα βάλουμε.. Μακάρι να τα καταφέρουμε.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Όχι.. Ο Γολγοθας μου θα είναι λίγο πιο μεγάλος.. Θα κάνω προεμφυτευτικο εφόσον καταφέρουμε να φτάσουν κάποια σε βλαστοκυστες.. Έχω ήδη 2 παλίνδρομες και 1 με κενό σάκο οπότε αυτή τη φορά θα τα ελέγξουμε πριν τα βάλουμε.. Μακάρι να τα καταφέρουμε.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! 

Μια χαρά μην αγχώνεσαι, θα τα ελέγξετε και θα βάλετε το/τα σωστά και όλα θα πάνε καλά μετά ! Υπομονή αυτές οι ημέρες είναι αγχωτικές αλλά να είσαι αισιόδοξη! Το πάτε διαφορετικά αυτή τη φορά !🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η JNtina είπε:

Δεν ξερω γιατι αλλα ημουν σιγουρη για σενα οτι θα ειναι θετικό κοριτσι μου!!! Μπρααααααααβο!!! Καλούς διπλασιασμούς! Με το καλο ολα! 

Προαίσθημα?? Όντως το λεγες εσύ καιρό τωρα.. Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου.. το πρώτο βήμα έγινε, πάμε για το επόμενο..με το καλό να υποδεχτείς και συ το μωράκι!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Μια χαρά μην αγχώνεσαι, θα τα ελέγξετε και θα βάλετε το/τα σωστά και όλα θα πάνε καλά μετά ! Υπομονή αυτές οι ημέρες είναι αγχωτικές αλλά να είσαι αισιόδοξη! Το πάτε διαφορετικά αυτή τη φορά !🙏

Ακριβώς αυτό! Προσπαθώ να μείνω αισιόδοξη.. Τι στο καλό, ένα υγιές εμβρυακι δε θα το πετύχουμε κάποια στιγμή? Εγώ λέω ότι θα το πετύχουμε με την βοήθεια της Παναγίας!Δε ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι αλλά σου εύχομαι να εισακουστουν και οι δικές σου προσευχές! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eva29 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Καλούς διπλασιασμους και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις !! Με το καλό ♥️♥️🥰🥰🥰 στείλε μπεμπεδοσκονη και στις υπόλοιπες μπόλικηηηη να περνούμε σειρά!! 

Σ' ευχαριστώ!!! Ας μου πάει καλά και θα στείλω πολύ μπεμπεδοσκονη!! Έρχεται έρχεται και η σειρά σου..κοντεύεις.. ήρθε περίοδος?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tvz είπε:

Συγχαρητήριαααααα!!! Με το καλό να υποδεχτείς το θαύματακι σου σε 9 μήνες!! 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εύχομαι το ίδιο και σε σένα κορίτσι μου.. πως είσαι εσύ? πηγες για υπέρηχο?σήμερα δεν είναι?

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Προαίσθημα?? Όντως το λεγες εσύ καιρό τωρα.. Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου.. το πρώτο βήμα έγινε, πάμε για το επόμενο..με το καλό να υποδεχτείς και συ το μωράκι!!

Συγχαρητήρια κορίτσι, όλα να πάνε καλά και με το καλό να το δεχτείτε!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Vasilique είπε:

Αναμενόμενο κοριτσάκι μου! Πολλά συγχαρητήρια! 👏🏻Καλούς διπλασιασμούς τώρα! Όλα θα πάνε καλά! Να προσέχεις διπλά! 💚

Ευχαριστώ πάρα πολύ Βασιλική μου με το τυχερό σου πινακακι!! Και σε σένα ότι καλύτερο εύχομαι για τα μωρακια σου!! Όλα να πάνε τέλεια..🙏❤️

στις πριν 7 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Ακριβώς αυτό! Προσπαθώ να μείνω αισιόδοξη.. Τι στο καλό, ένα υγιές εμβρυακι δε θα το πετύχουμε κάποια στιγμή? Εγώ λέω ότι θα το πετύχουμε με την βοήθεια της Παναγίας!Δε ξέρω σε τι φάση βρίσκεσαι αλλά σου εύχομαι να εισακουστουν και οι δικές σου προσευχές! 

Θα γίνει λίγο υπομονή ακόμα !! Είστε σε σωστό δρόμο!! 

Εγώ έχω ξεκινήσει από την 23η ημέρα του κύκλου ενέσεις averkap για καταστολή ωορρηξίας του επόμενου κύκλου και περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω οιστραδιόλη και να προετοιμαστω για εμβρυομεταφορα. Πάμε με κατεψυγμένα 5ημερων βλαστοκυστες έχω στην κατάψυξη και περιμένουν. Είναι η πρώτη φορά. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου 🥰

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Σ' ευχαριστώ!!! Ας μου πάει καλά και θα στείλω πολύ μπεμπεδοσκονη!! Έρχεται έρχεται και η σειρά σου..κοντεύεις.. ήρθε περίοδος?

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου κορίτσι μου γλυκό, τι πιο όμορφο!! 

Εγώ ακόμα περιμένω και είναι άφαντη έκανα τεστακι έτσι για να μη το σκέφτομαι φυσικά αρνητικό, αλλά είναι και η averkap είναι και το εμβόλιο του κορονοιου που έκανα οπότε πιστεύω από αυτό καθυστερει... Αλλά δεν είναι πολλές ημέρες που έχω καθυστέρηση 2-3 μέρες και νιώθω πονακια ότι θα έρθει αλλά δεν έρχεται οπότε αναμένω...

Τώρα τη Τετάρτη θα κάνεις πάλι χοριακη ?

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Ευχαριστω κοριτσι μου καλο!!!! Προαίσθημα μπορει!! Και εσυ καλη συνεχεια και οοοοολα να σου πανε θετικά!!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι, όλα να πάνε καλά και με το καλό να το δεχτείτε!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ..εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα!!!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η FAITH_ είπε:

Ολα καλα θα σου πανε κοριτσι μου!!!! Ειπαμε του χρόνου θα ειμαστε γεμάτο μανούλες στο φόρουμ και θα δίνουμε κουράγιο σε καινουριες κοπέλες που ξεκινούν!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Θα γίνει λίγο υπομονή ακόμα !! Είστε σε σωστό δρόμο!! 

Εγώ έχω ξεκινήσει από την 23η ημέρα του κύκλου ενέσεις averkap για καταστολή ωορρηξίας του επόμενου κύκλου και περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσω οιστραδιόλη και να προετοιμαστω για εμβρυομεταφορα. Πάμε με κατεψυγμένα 5ημερων βλαστοκυστες έχω στην κατάψυξη και περιμένουν. Είναι η πρώτη φορά. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου 🥰

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου κορίτσι μου γλυκό, τι πιο όμορφο!! 

Εγώ ακόμα περιμένω και είναι άφαντη έκανα τεστακι έτσι για να μη το σκέφτομαι φυσικά αρνητικό, αλλά είναι και η averkap είναι και το εμβόλιο του κορονοιου που έκανα οπότε πιστεύω από αυτό καθυστερει... Αλλά δεν είναι πολλές ημέρες που έχω καθυστέρηση 2-3 μέρες και νιώθω πονακια ότι θα έρθει αλλά δεν έρχεται οπότε αναμένω...

Τώρα τη Τετάρτη θα κάνεις πάλι χοριακη ?

Ναι Τετάρτη θα κάνω πάλι να δούμε πώς τα πάμε και μετά βλέπουμε.. δεν πειράζει θα σου έρθει αυτές τις μέρες λογικά και μετά από κει και πέρα όλα προχωρούν πιο γρήγορα μέχρι την έμβρυομεταφορά..

Μακάρι αλλά να σου πω την αλήθεια έχω φοβηθεί πια και δεν ξέρω τι να περιμένω! Θα κάνω ετοιμασία για νέα ετ απο Σεπτέμβρη μήπως έρθει κάτι αναπάντεχα καλό!!! Να προσέχεις και καλούς διπλασιασμούς!!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η kaounmar είπε:

Μακάρι αλλά να σου πω την αλήθεια έχω φοβηθεί πια και δεν ξέρω τι να περιμένω! Θα κάνω ετοιμασία για νέα ετ απο Σεπτέμβρη μήπως έρθει κάτι αναπάντεχα καλό!!! Να προσέχεις και καλούς διπλασιασμούς!!!

Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ!! Κακά τα ψέματα όλες έχουμε το φόβο, κ εγώ δεν είμαι ανέμελη όπως την πρώτη φορά..βήμα βήμα αγωνιούμε να πάνε όλα καλά.. να κάνεις την προσπάθεια σου με πίστη και ελπίδα ότι σιγά σιγά θα προχωρήσουν όλα!! Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα... Σου εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!! 🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Κοριτσιααααα θετικο!! 357!!! Δεν το πιστεύω...

Ημουν σίγουρη!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰 συγχαρητήρια 

στις πριν 2 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Μπράβο ρε κοριτσιιιιιιιιιιιιι!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Πολύ χαρηκα!!!!καλους διπλασιασμούς να έχεις!!!!!

Αχ τι υπέροχα... 

Κοριτσάκι μου  εμενα ποτε δε μου είπαν ποσοστά κτλ το μόνο ότι όλα καλά και η αιματολογική και ο υπέρηχος και αυτο. Μην ψάχνεις και αγχώνεσαι άδικα. :-) με αγάπη στο λέω ζγσε την εγκυμοσύνη σου :-* ε

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ημουν σίγουρη!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰 συγχαρητήρια 

Ευχαριστώ!!! Τη σκυτάλη που λέγαμε, ετοιμάσου να την παραλάβεις, περιμένω νεα..πως πάει η διέγερση? Έχεις κάνει 1ο υπέρηχο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...