Μετάβαση σε περιεχόμενο

FAITH_

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  172
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

FAITH_ last won the day on 21 Οκτωβρίου

FAITH_ had the most liked content!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

250 προβολές προφίλ

FAITH_'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

192

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Να είσαι καλά κορίτσι μου για τα καλά σου λόγια.. Όταν έχεις φάει χαστουκια στη ζωή σου έχεις μάθει να αντιμετωπιζεις το επόμενο.. Θα έρθει η ώρα μας σε όλες.. Δε πρέπει να λιγοψυχουμε, όσο το θέλουμε κι έχουμε δύναμη θα το παλεύουμε! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια! Κάθε νίκη οποιασδήποτε κοπέλας εδώ μέσα είναι μια ομαδική νίκη! Group hug σε όλες..
 2. Δεν είμαι μόνη, δεν είμαι η μόνη.. Δυστυχώς κι εγώ έχω ιστορικό στην πλάτη μου.. Η πρώτη φορά όμως που πήρα αρνητικό.. Βέβαια από το να παλινδρομουσε αργότερα καλύτερα τώρα.. Η πληγή υπάρχει και δεν κλείνει.. Θα κλείσει όμως όταν γεμίσει η αγκαλιά μου.. Γιατί θα γεμίσει όταν κρίνει η Παναγία ότι έχει έρθει η ώρα.. Όλες μας έχουμε πολλά αποθέματα αγάπης που θέλουμε να δώσουμε στα πλασματακια μας που θα βοηθήσουμε κι εμείς στο θαύμα!
 3. Έκανα και δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.. Τι να πω.. Μάλλον δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα μου.. Θα το παλεψω όμως.. Όσο αντέχω, θα το παλεψω! Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι μου! Σου εύχομαι αύριο να κλαις από ευτυχία!! ❤️
 4. Χαχαχαχα.. Μπα.. Φοβουμαι να του συνεχίσω την πλάκα.. Το μάτι έχει αρχίσει και γυαλιζει και το βλέμμα του είναι του στυλ πόσα ακόμα θα ακούσω ο ερμος..
 5. Αυτό με τον άντρα και το μπαλέτο δεν το είχα σκεφτεί.. Μμμμμ.. Δεν είναι κακή ιδέα.. Περιμένω να ξυπνήσει γιατί πριν λίγο ήρθε από τη δουλειά και τον στρωνω αμέσως!!!
 6. Να σκεφτεσαι το τώρα κοριτσάκι μου.. Τα σενάρια να τα αφήσεις γι αργότερα, αν χρειαστεί.. Κι εγώ πάντως συμφωνώ να μην πας Σάββατο γιατί τα εμβρυακια σου νομίζω είναι 3ημερων.. Θέλουμε 14 μέρες να περάσουν οπότε 14-3=11μερες που θα είναι Δευτέρα.. Για να μην αγχωθεις τσάμπα στο λέω.. Βέβαια αν το θέλεις τόσο πολύ πήγαινε το Σάββατο και ότι αποτέλεσμα δεις, θα περιμένεις να επιβεβαιωθεί την Δευτέρα! ❤️
 7. Το ξέρω ότι τα συμπτώματα δε λένε τίποτα..Η αλήθεια είναι ότι δε το σκεφτόμουν καθόλου αλλά τώρα ξεκινάει το αγχος. Τι να σου κάνει και το μυαλό γυρνάει συνέχεια σε σκέψεις.. Του λες μην σκέφτεσαι και σκέφτεται ακόμα περισσότερο.. Εννοείται ότι ήταν να γίνει έχει γίνει.. 🙏
 8. Σήμερα έκλεισα μια εβδομάδα από την εμβρυομεταφορα.. Γενικά δεν έχω κάποιο συμπτωμα, εκτός από συχνοουρια που είναι θεωρώ από τα φάρμακα. Και από το απόγευμα αισθάνομαι ένα βάρος χαμηλά.. Αχ δε ξέρω.. Τώρα ξεκινάει να εμφανίζεται ο φόβος και το αγχος..
 9. Καλημέρα! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!Με το καλό σε όλες μας.. Να γεννησουμε την καινούρια φουρνιά παιδιών κι εμείς να στεκομαστε δίπλα τους περηφανες μητέρες! Είναι και της Αγίας Σκεπης σήμερα, η Παναγία να μας βοηθήσει όλες να επιτυχουμε τον στόχο μας!
 10. Με το καλό εύχομαι!! Όλα να πάνε τέλεια κοπέλα μου!! ❤️
 11. Καλώς να υποδεχτεις τα μικρουλια σου αύριο!! Να γαντζωθουν και να τα συναντήσεις μετά από 9 μήνες!!
 12. Δεν έχω ιδέα γιατί δεν το έψαξα περισσότερο.. Θεωρώ ότι αν ρωτήσεις το κέντρο σου θα πρέπει να ξέρουν..
 13. Κι εγώ αυτό είχα διαβάσει.. Όσες φορές κάνεις δικαιουσαι εννοείται..
 14. Κάτω από τον αφαλο δεν κάνω καμιά γιατί όλες πονάνε εκεί.. Συνήθως τις κάνω δεξιά ή αριστερά 3 δάχτυλα διαγώνια από τον αφαλο
 15. Ναι.. Νομίζω 7 μέρες είναι.. Εγώ είχα κανονική και την έβαλα εκεί για να μην μπλέκω με χαρτιά..
×
×
 • Προσθήκη...