Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια είμαι σε αναμμένα κάρβουνα, πήγα τουαλέτα και είδα ροζ υγρά στο σκούπισμα ξανά πήγα μετά δεν είχα, δεν το πιστεύω, πήρα τη γιατρό μου τώρα μου είπε να διπλασιασω τα χάπια κ να είμαι ξάπλα για 24 ώρες μέχρι να σταματήσει. Λέτε να έχω τίποτα δυσάρεστο; 

Διδυμάκια έχεις. Τίποτα δυσάρεστο…μόνο χαρές κορίτσι μου. Στην χειρότερη να είναι καμία μικρή αποκολλησουλα. Ξάπλωσε κ ολα θα πάνε καλά 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια είμαι σε αναμμένα κάρβουνα, πήγα τουαλέτα και είδα ροζ υγρά στο σκούπισμα ξανά πήγα μετά δεν είχα, δεν το πιστεύω, πήρα τη γιατρό μου τώρα μου είπε να διπλασιασω τα χάπια κ να είμαι ξάπλα για 24 ώρες μέχρι να σταματήσει. Λέτε να έχω τίποτα δυσάρεστο; 

Όχι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι να τα ίδια είχε και η @Eva29 και όλα πάνε μια χαρά...την βγάζει και αυτή ξάπλα....παλουκώσου στο κρεβάτι και μην κουνιέσαι!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Ευχαριστω πολυ☺️☺️☺️. Τώρα καναπέ και νετφλιξ. Και αυριο όταν θα μου μιλάνε στην δουλειά θα είμαι στα @@@@@@ μου. Δεν θα δίνω σημασία σε τίποτα. Δουλειά και Ίντερνετ να μιλάμε να ξεχνιέμαι και εγώ και όλες 😂😂😂😂 

Καλη επιτυχια!!!! Με μια θετική χοριακη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Κατσε άραξε!!! Κι εγω ειχα δει, οχι ροζ, αίμα κανονικό και ολα πήγαν καλα!!! Ηρεμία και να εισαι σε επικοινωνία με τη γιατρο σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Ευχαριστω πολυ☺️☺️☺️. Τώρα καναπέ και νετφλιξ. Και αυριο όταν θα μου μιλάνε στην δουλειά θα είμαι στα @@@@@@ μου. Δεν θα δίνω σημασία σε τίποτα. Δουλειά και Ίντερνετ να μιλάμε να ξεχνιέμαι και εγώ και όλες 😂😂😂😂 

Καλοστεριωτα και να τα συναντήσεις σε 9 μήνες κοριτσι μου !! Υπομονή θα περασουν γρηγορα οι μέρες ♥️🥰

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Μην μου ανησυχείς! Κάτσε ξάπλα και θα σταματήσει... Αύριο δεν θα έχεις τίποτα. Η ξάπλα και η προγεστερόνη βοηθάει πολύ... 😘😘 ανοίγει η μήτρα τώρα και τα έχουμε πει με τα δίδυμα έχεις πιο συχνά αίμα... Μου το είπε και ο γιατρός μου... Τρίβονται και μεταξύ τους ίσως και μπορεί να δημιουργήθηκε μια πληγουλα... 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η kk88 είπε:

Όχι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι να τα ίδια είχε και η @Eva29 και όλα πάνε μια χαρά...την βγάζει και αυτή ξάπλα....παλουκώσου στο κρεβάτι και μην κουνιέσαι!!!!!!

♥️😘😘😘 Αυτό ακριβώς ! 

Ευτυχώς εδώ και τρεις  μέρες δεν έχω ούτε καφέ τίποτα απολύτως... Σε λίγο θα πάω για τον υπέρηχο και ήδη έχω αρχίσει και ανεβάζω πίεση 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η hope501 είπε:

Πάω σπίτι κορίτσια μου γλυκα και αναμένω να φτάσει 03/11 για να κάνω την χοριακη. @FAITH_ ετοιμάσου για αυριο που είναι η σειρά σου. Σου δίνω την σκυτάλη και μετά δώσε την στην @kk88

Τις ευχες μου μέσα από την καρδιά μου σε ολες σας  🙏🏽❤️🙏🏽❤️

Με το καλό μια τεράστια χοριακή!! Ξάπλα,netflix,ζεν όσο μπορείς και όλα θα πάνε καλά ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις ..

Ωραία δεν τα λέω στην θεωρία ε?

Επικοινωνία με το γιατρο και ξεκούραση..

Όλα θα πάνε καλά..😘

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@rouseva ?

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου ?

@Margitc ?

@BlackCat 23/10

Εμβρυομεταφορά 🙏

@angel35 ?

@hope501 20/10

@kk88 25/10

@BlackCat ?

Χοριακή 

@Sandyb 357 🥰

@Vasilique 1729 🥰

@Διόνη 703 🥰

@Tvz 1358 🥰 

@Katerinaki83 365 🥰

@Eva29 294 🥰

@Massa 234 🥰

@Apol 663 🥰

@Lucia79 22/10

@elena0212 23/10

τι θα γινει με αυτό το ερωτηματικό τελοσπαντων χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Apol είπε:

αουμμμμμμμμμμμ!!!!!!!! τιποτα δυσάρεστο μην το σκέφτεσαι καν!!!! κάνε ο΄τι σου είπε ο γιατρός , έχει βάλει και ωραια χριστουγεννιάτικα στο νετφλιξ!!!!!

Δημοσίευση

@BlackCat μου δεν σε ρώτησα τώρα που θα πάνε όλα καλά και θα πάρετε και άλλα ωάρια...γιατί θα πάρετε....και θα φτάσουν βλαστοκύστες θα τα μεταφέρεις σε αυτό τον κύκλο ή στον επόμενο???λέγε μαρη συμπεθερα να χαρώ ότι ήρθες πάλι δίπλα μου τσουκου τσουκου....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eva29 είπε:

Καλοστεριωτα και να τα συναντήσεις σε 9 μήνες κοριτσι μου !! Υπομονή θα περασουν γρηγορα οι μέρες ♥️🥰

Μην μου ανησυχείς! Κάτσε ξάπλα και θα σταματήσει... Αύριο δεν θα έχεις τίποτα. Η ξάπλα και η προγεστερόνη βοηθάει πολύ... 😘😘 ανοίγει η μήτρα τώρα και τα έχουμε πει με τα δίδυμα έχεις πιο συχνά αίμα... Μου το είπε και ο γιατρός μου... Τρίβονται και μεταξύ τους ίσως και μπορεί να δημιουργήθηκε μια πληγουλα... 

♥️😘😘😘 Αυτό ακριβώς ! 

Ευτυχώς εδώ και τρεις  μέρες δεν έχω ούτε καφέ τίποτα απολύτως... Σε λίγο θα πάω για τον υπέρηχο και ήδη έχω αρχίσει και ανεβάζω πίεση 

Αγάπη μου περιμένουμε τα υπέροχα νέα σου!!!!!!!!! Όλα θα είναι τέλεια στο έλεγα τζάμπα έκλαιγες.......

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

@BlackCat μου δεν σε ρώτησα τώρα που θα πάνε όλα καλά και θα πάρετε και άλλα ωάρια...γιατί θα πάρετε....και θα φτάσουν βλαστοκύστες θα τα μεταφέρεις σε αυτό τον κύκλο ή στον επόμενο???λέγε μαρη συμπεθερα να χαρώ ότι ήρθες πάλι δίπλα μου τσουκου τσουκου....

χαχαχαχα χαχαχα δεν υπάρχεις..

Δεν ξέρω δεν τολμάω να ρωτήσω..

Κάτσε να δούμε τι λαγό θα βγάλουμε το Σάββατο και βλέπουμε.

Αλλά πιστεύω ότι δεν θα με πάει σε φρέσκο κύκλο. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η BlackCat είπε:

χαχαχαχα χαχαχα δεν υπάρχεις..

Δεν ξέρω δεν τολμάω να ρωτήσω..

Κάτσε να δούμε τι λαγό θα βγάλουμε το Σάββατο και βλέπουμε.

Αλλά πιστεύω ότι δεν θα με πάει σε φρέσκο κύκλο. 

Όλα καλά θα πάνε κάτσε να δούμε μπορεί και να σε πάει σε φρέσκο κύκλο......ενημέρωνε αγαπημένη.....

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η kk88 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κάτσε να δούμε μπορεί και να σε πάει σε φρέσκο κύκλο......ενημέρωνε αγαπημένη.....

Εννοείται θα ενημερώσω..

Εδώ κοντεύω να ενημερώνω πρώτα εσα΄ς και μετά τον μελλοντικό πατέρα 😂

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η hope501 είπε:

Πάω σπίτι κορίτσια μου γλυκα και αναμένω να φτάσει 03/11 για να κάνω την χοριακη. @FAITH_ ετοιμάσου για αυριο που είναι η σειρά σου. Σου δίνω την σκυτάλη και μετά δώσε την στην @kk88

Άντε ρε κορίτσι! Υπομονή κ θα περάσουν οι μέρες! 💚

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Apol είπε:

Χαλαρά θα σου πω κ με προφορά σαλονικιώτικη! Μην στρεσάρεις τα μωρά κακομοίρα μου! Αυτό μόνο σου λέω!
Έχεις μετρήσει prg και E2 μετά την ετ; Τι χάπια παίρνεις κ σου είπε να διπλασιάσεις;

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Την περιμένω πώς κ πώς! Να δούμε τι είναι κ το άλλο γιατί ακόμη δεν μας έκανε την χάρη! Γκόμενα του λέω του άντρα μου θα είναι! Για να κάνει τέτοια κόλπα… 😜😂

Εσύ πώς είσαι Ντίνα μου; Άρχισες τα ψώνια; Πες τι πήρες; Ανυπομονώ να ξεκινήσω κ εγώ… 

Κοριτσαρος ρε ειναι ετσι να εχεις ποικιλια με το καλο ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@rouseva ?

Ωοληψία ✌️

@Παρασκευαιδου ?

@Margitc ?

@BlackCat 23/10

Εμβρυομεταφορά 🙏

@angel35 ?

@hope501 20/10

@kk88 25/10

@BlackCat ?

Χοριακή 

@Sandyb 357 🥰

@Vasilique 1729 🥰

@Διόνη 703 🥰

@Tvz 1358 🥰 

@Katerinaki83 365 🥰

@Eva29 294 🥰

@Massa 234 🥰

@Apol 663 🥰

@Lucia79 22/10

@elena0212 23/10

Αρχηγαρα παρασκευη βαλε κ εμενα ωοληψια παρακαλω

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η hope501 είπε:

Καλη ξεκουραση να προσεχεις τα μωρακια σου

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Margitc είπε:

Αρχηγαρα παρασκευη βαλε κ εμενα ωοληψια παρακαλω

Ώπα να τα έλα οι συμμαθήτριες να μαζευόμαστε!!!

Με το καλό ❤️
Ελα @kk88 σου έρχεται και η κοπέλια από εδώ 😎

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Χαλαρά θα σου πω κ με προφορά σαλονικιώτικη! Μην στρεσάρεις τα μωρά κακομοίρα μου! Αυτό μόνο σου λέω!
Έχεις μετρήσει prg και E2 μετά την ετ; Τι χάπια παίρνεις κ σου είπε να διπλασιάσεις;

Δεν έκανα όχι ούτε κ τώρα μου είπε ο γιατρός να κάνω μου είπε χοριακη την Παρασκευή, έπαιρνα τρία ουτροτζεσταν κολπικά μου τα έκανε έξι, μου έκοψε την innohep για κάνα δυο μέρες μου είπε μέχρι να σταματήσει και τα cyclacur συνεχίζω με τέσσερα.. Είπα κ εγώ μου πήγαιναν έως τώρα όλα καλά και ανησύχησα.. Να ορίστε τώρα! Τι να πω δεν ξέρω 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...