Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια

Είναι πολύ συγκινητική στιγμή και θα σου μείνει για πάντα στο μυαλό!!!

Με γύρισες περίπου ένα χρόνο πριν, όπου έκανα το τεστ την πρώτη μέρα της καθυστέρησης και βγήκε θετικό!!! Ένα ηλίθιο χαμόγελο υπήρχε στο πρόσωπο μου που εξέφραζε την αβάσταχτη ευτύχια μου... Τόσο αβάσταχτη που πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πώ (δεν περίμενα να γυρίσει σπίτι!!!) και αφού τον έπεισα ότι δεν του κάνω πλάκα μου έστειλε με sms φωτογραφία το πρόσωπό του με κείμενο "Γιούπιιιιι" - από όπου και το ψευδώνυμό μου!!!

Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι, να μην κουράζεσαι και πάνω από όλα να μην αγχώνεσαι - να σκέφτεσαι θετικά!!!!

  • Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαράκι μου συγχαρητήρια!!!

Μόλις ξεκίνησε η ομορφότερη περίοδο της ζωής σου!!!

Απόλαυσέ την χωρίς άγχος και με πολλές χαρούμενες σκέψεις!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 8-9 μήνες να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Σε φιλώ!!!

Δημοσίευση

Μαράκι συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε πολύ πολύ καλα! Σήμερα διάβασα την ιστορία σου και με συγκίνησες. Κ εγώ είμαι περίπου 9 ημέρες πριν την περίοδο και έχω απο σήμερα πονάκια περιόδου χαμηλά και μικροενοχλήσεις στη μέση. Πάντα οι πόνοι σε μένα εμφανίζονται 6 ημέρες πριν αυτή τη φορά όμως νωρίτερα. Λες???? Μπα, δε νομίζω! Θέλουμε πολύ να κάνουμε μωράκι κ είμαστε στον 2ο μήνα προσπαθειών.

Δημοσίευση

marouli32 γεια σου και καλωσηρθες στην παρεα μας!!

Ευχομαι και σε σενα καλη επιτυχια με το καλο να γινεις κι εσυ μανουλα!!!

και κοριτσια μην δινεται σημασια στα συμπτωματα...καμια φορα απο το αγχος τα δημιουργει απο μονο του το σωμα....την εχω πατησει και τωρα μονο στην καθυστερηση δινω σημασια!!

Φιλακια :-)

Δημοσίευση

Aristina έχεις απόλυτο δίκιο. Δε θα αγχωθώ απλά μου πέρασε από το μυαλό διαβάζοντας συζητήσεις στο forum. Ζω μόνη μου εδώ σε ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων (λόγω διορισμού) και δεν έχω να ασχοληθώ με πολλά πράγματα, χιχιχι:laugh: Αν είναι να΄ρθει θα έρθει.

  • 10 months later...
Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλα!!!!!Επανερχομαι στο θεμα που ειχα ανοιξει πριν απο 11 μηνες!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Περασανε κιολας 11 μηνες απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ειμαι πολυ συγκινημενη αυτη την στιγμη!Εχω το αγορακι μου αγκαλιτσα και κλαιω απο την χαρα μου τον κοιταζω και δεν τον χορταινω!

Εχω την αναγκη να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο!Ευχομαι σε ολες σας να εχετε καλη χρονια με υγεια και φυσικα τι αλλο?Το 2010 να ειναι πολυ γονιμο!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα! :silly:

Διαβαστε το απο την αρχη να δειτε πως εμαθα οτι ειμαι εγκυος!Εχει πολυ πλακα!!!!Ειδικα για τις κοπελες που εχουνε αποριες για τα τεστ εγκυμοσυνης θα τις βοηθησει πολυ!!!!Φιλακιααααααα!

Δημοσίευση

Συγχαρήτηρια Μαρία μου να σου ζήσει το αγοράκι σου να είναι πάντα γερό, χαρούμενο και τυχερό στην ζωη του.

Να σε ρωτήσω κάτι σε 6 ημέρες περιμένω να αδιαθετήσω και έχω κάτι περιέργα πονάκια κάτω χαμηλά σαν κράμπιτσες ειδικά στην αριστερη μεριά. Ξέρω οτι μπορει να είναι επειδή περιμένω περίοδο το Σαββατο αλλά επειδή είναι κάπως περίεργοι αυτοι οι πόνοι υπάρχει περιπτωση 6 μέρες πριν την περίδο να ειναι συμπτωμα εγκυμοσύνης? Εσένα ποτε ξεκίνησαν αυτα τα πονακια που περιγράφεις στο πρώτο σου μήνυμα μηπως θυμάσαι?

Φιλάκια

Δημοσίευση

Λινακι ενιωθα κατι τσιμπηματακια χαμηλα στη κοιλια κανα 2 μερες μετα την ωορηξια και μου ειχε πει ο γιατρος οτι μαλλον ητανε απο την εμφυτευση του γονιμοποιημενου ωαριου στη μητρα.Πονακια περιοδου και μαλιστα εντονα αρχισα να νιωθω κανα 2-3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο!!!!!και τα ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη ειδικα οταν αλλαζα μηνα!Σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα βεβαια.Ακομη και γω σε επομενη εγκυμοσυνη μπορει να εχω διαφορετικα.Υπομονη!Αν και εγω δεν ειχα!χαχαχαχαχαχα!Ειχα κανει ενα σωρο τεστ!Ευχομαι να εισαι εγκυος μεσα απο την ψυχη μου!

Νανουκα ειδες γελιο?Ασε τα θυμαμαι και γω με συγκινηση!Εχω κρατησει και τα τεστ και τα κοιταζω συνεχεια!Αχ πως περναει ο καιρος.......

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...Κ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ,Κ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

Δημοσίευση

Οπότε να ελπίζω κορίτσια ε? Εγω ειχα ωορρηξια πριν απο 8 ημέρες αλλά τα τσιμπηματακάκια ξεκινησανε απο την Παρασκεύη και τώρα ειμαι 4 ημέρες με πονους χαμηλά και νιώθω ενα τράβηγμα εκει στην αριστερη μερια. Σήμερα ήπια και ενα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι γιατι νιώθω μια αδυναμία και μια ζαλάδα ολη μερα.

Αν δεν είναι απο την εγκυμοσύνη αυτα μάλλον θα έρθει η ακατανόμαστη πιο νώρις απ'οτι συνηθως γιατι για να έχω πόνους περιόδου 10 ημέρες πριν την αναμένομενη περιόδο δεν στέκει μπας και μικρύνει ο κύκλος μου. Βλέποντας και κάνοντας.

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου :kiss:

Δημοσίευση

Οταν εμεινα εγκυος και εγω ειχα πιο εντονα τα σημαδια οτι θα μου ερεθι περιοδος απο οταν μου ερχετε :P:P:P

και τελικα μου ηρθε μετα απο 9 μηνες :laugh: :laugh:

αλλα οταν ειχα ωορρυξια ειχα μια σταγονα ροζ αιματακι στο χαρτι :blush::blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...