Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετική ενέργεια...

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη το Σάββατο  θα γίνει η εμβριομεταφορα εύχομαι να πάνε όλα καλα😊 δώστε μου λίγη από την θετική σας ενέργεια και καμία συμβουληηηηη

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Κορίτσια μου Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη το Σάββατο  θα γίνει η εμβριομεταφορα εύχομαι να πάνε όλα καλα😊 δώστε μου λίγη από την θετική σας ενέργεια και καμία συμβουληηηηη

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορα σου και σου εύχομαι να είναι η αρχή ενός πολύ όμορφου ταξιδιού!!!🌹

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορα σου και σου εύχομαι να είναι η αρχή ενός πολύ όμορφου ταξιδιού!!!🌹

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ότι καλύτερο εύχομαι και σε σενα😊

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και μια τεράστια αγκαλιά🎉💖🎉💖

Απο συμβουλή θα σου πω μόνο να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Evi87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και μια τεράστια αγκαλιά🎉💖🎉💖

Απο συμβουλή θα σου πω μόνο να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη!!!!

Σε ευχαριστώ πααααρα πολύ 💖μέχρι στιγμής Είμαι πολύ αισιόδοξη εύχομαι να παραμείνω έτσι και με τη βοήθεια του θεού να πάνε όλα καλα😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Καλή αρχή στο πιο υπέροχο ταξίδι ζωής σου εύχομαι!!!! Απόλαυσε το και να πάνε όλα κατ'ευχήν 🤞🙏👶❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυακι σου. ... εύχομαι να φωλιασει μέσα σου και να σε κάνει μαμά! !

Δημοσίευση

Θετικη Ενεργεια ειναι το δευτερο μου ονομα!!!!!! Σου στελνω τεραστια ποσοτητα και ευχομαι να σου πανε ολα τελεια, τωρα συμβουλη σε αυτον τον τομεα δεν ξερω θα σου πουν τα κοριτσια,

Αλλα θα σας πω ενα τιπ βεβαια θα με κοροιδευτε αλλα εγω θα το πω οποτε εκανα προσπαθεια για μωρο παντα σκεφτομουν το μετα και τι εννοω. Ειμαι λατρης της φιλοσοφιας οτι το μυαλο μας εχει τεραστια δυναμη και αν κατι το πιστεψει γινετε πραγματικοτητα αλλοτε γρηγορα και αλλοτε αργα.

οποτε καθε φορα μετα την πραξη εκανα την σκεψη της γονιμοποιησης (μην γελαστε ) και καθε μερα σκεφτομουν οτι σημερα πχ, το αυγουλακι ειναι εκει σε 7 μερες που ειναι συνηθως η εμφυτευση σκεφτουν οτι το σπορακι μου κολλαει επανω μου.

Ξερω οτι ακουγετε βλακεια αλλα πιστεψε και βαλτο στο μυαλο και η ενεργεια θα βοηθισει!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η condios είπε:

Καλή αρχή στο πιο υπέροχο ταξίδι ζωής σου εύχομαι!!!! Απόλαυσε το και να πάνε όλα κατ'ευχήν 🤞🙏👶❤️

Να είσαι καλά..😊😊μου δίνετε  πολύ κουράγιο εδώ μέσα με όσα διαβάζω είστε υπέροχοι άνθρωποι όλοι εδώ μεσα💞💞

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Με το καλό να υποδεχτείς το εμβρυακι σου. ... εύχομαι να φωλιασει μέσα σου και να σε κάνει μαμά! !

Μακάρι θεούλη μου το θέλω πάρα πολύ 😊😊😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Θετικη Ενεργεια ειναι το δευτερο μου ονομα!!!!!! Σου στελνω τεραστια ποσοτητα και ευχομαι να σου πανε ολα τελεια, τωρα συμβουλη σε αυτον τον τομεα δεν ξερω θα σου πουν τα κοριτσια,

Αλλα θα σας πω ενα τιπ βεβαια θα με κοροιδευτε αλλα εγω θα το πω οποτε εκανα προσπαθεια για μωρο παντα σκεφτομουν το μετα και τι εννοω. Ειμαι λατρης της φιλοσοφιας οτι το μυαλο μας εχει τεραστια δυναμη και αν κατι το πιστεψει γινετε πραγματικοτητα αλλοτε γρηγορα και αλλοτε αργα.

οποτε καθε φορα μετα την πραξη εκανα την σκεψη της γονιμοποιησης (μην γελαστε ) και καθε μερα σκεφτομουν οτι σημερα πχ, το αυγουλακι ειναι εκει σε 7 μερες που ειναι συνηθως η εμφυτευση σκεφτουν οτι το σπορακι μου κολλαει επανω μου.

Ξερω οτι ακουγετε βλακεια αλλα πιστεψε και βαλτο στο μυαλο και η ενεργεια θα βοηθισει!!

Καθόλου βλακεία δε μου ακούγεται ίσα ίσα θα έλεγα το θέμα είναι να σκεφτόμαστε θετικά με όποιον τρόπο βρίσκει το μυαλό μας💖

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Xrys_Pa είπε:

Κορίτσια μου πριν λίγο γύρισα σπίτι έκανα την ετ εύχομαι να πάνε όλα καλα😊

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ηρέμησε και ξεκουράσου....Εύχομαι μια θετική χοριακη σε λίγες ημέρες🎉🎉

Απολαυσετο και μην αγχώνεσαι❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Xrys_Pa είπε:

Καλή τύχη στην προσπάθεια σας!!! Απόλαυσε το κρύο και μείνε ήρεμη και ξεκούραστη. Ευχομαι να έρθει το πολυπόθητο δώρο σας μέσα απ'την καρδιά μου 🤞🙏❤️👶❤️👶

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Xrys_Pa είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Τώρα ήρεμα κ χαλαρά σε ό,τι κάνεις! Κ από σκέψεις μόνο θετικές! Αααα! Κ όνειρα! Πολλά όνειρα! Τζάμπα είναι! 🤗

Πόσα σποράκια έβαλες; 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες ευχές σας...ευχομαι Ότι καλύτερο στην κάθε μία  σας ξεχωριστα💓💓💓💓💓💓💓βάλαμε 2 σποράκια 3ΑΑ βλαστοκυστες  και καταφέραμε να καταψυξουμε  αλλά 4

Δημοσίευση
στις On 10/2/2021 at 4:13 ΜΜ, ο/η Xrys_Pa είπε:

Με το καλό!!!

Δημοσίευση

Pffffff  την Τρίτη 23-2 είναι να κάνω την χοριακή δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα βρε κοριτσια...αφηστε που δεν έχω καθόλου συμπτώματα το μόνο Ότι με έχει πιάσει συχνοουρια είχε καμία και τετοιο;;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrys_Pa είπε:

Pffffff  την Τρίτη 23-2 είναι να κάνω την χοριακή δεν περνάνε οι μέρες με τίποτα βρε κοριτσια...αφηστε που δεν έχω καθόλου συμπτώματα το μόνο Ότι με έχει πιάσει συχνοουρια είχε καμία και τετοιο;;;

Κανε λίγο υπομονή και να μην αγχώνεσαι θα περάσουν οι μέρες!!!Τα συμπτώματα να μην τα δίνεις σημασία εγώ είχα και καφέ υγρά 5ημερες μετά την ετ και λίγους πόνους και τελικά είχα αρνητικά αποτελέσματα...μην ψάχνεις συμπτώματα ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!!Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή την Τρίτη🥰💪🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Evi87 είπε:

Κανε λίγο υπομονή και να μην αγχώνεσαι θα περάσουν οι μέρες!!!Τα συμπτώματα να μην τα δίνεις σημασία εγώ είχα και καφέ υγρά 5ημερες μετά την ετ και λίγους πόνους και τελικά είχα αρνητικά αποτελέσματα...μην ψάχνεις συμπτώματα ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!!Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή την Τρίτη🥰💪🙏

Σε ευχαριστώ πολυ😊😊Ότι καλύτερο και σε σένα εύχομαι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...